Sena temaPapildyta:
Gavau laiska is anstolio su paskaiciuota skola. Kazin ar kada tie pinigeliai pasieks mus
vesta:6
2012 01 26, 13:22
Sveikos,noriu jusu paklausti..kiek suprantu i anstoli nebutina kreiptis pagal tecio gyvenamaja vieta?Ir dar kada mazdaug tenka moketi anstoliui?Kai kreipies,ar kai gauni pazyma jau ir panasiai..ir gal galetumet pasidalinti kiek jums teko susimoketi? aciu
Kam idomu buvo tai po to kai parasiau pareiskima ir uzvedziau baudziamaja byla tai jau antra karta per pora savaiciu gavau po 200 lt alimentu  Reiskia veiksminga tokie griezti veiksmai... Aisku is tu 14000 lt. tai juokinga suma, bet jau vis sis tas, o ir jauciuosi truputi pakyleta
*Madmozela*
2012 01 27, 13:34
QUOTE(Rykute @ 2012 01 26, 19:36) Kam idomu buvo tai po to kai parasiau pareiskima ir uzvedziau baudziamaja byla tai jau antra karta per pora savaiciu gavau po 200 lt alimentu  Reiskia veiksminga tokie griezti veiksmai... Aisku is tu 14000 lt. tai juokinga suma, bet jau vis sis tas, o ir jauciuosi truputi pakyleta  sveikinu  eisiu ir as i policija
*karolina*
2012 01 30, 14:42
QUOTE(Rykute @ 2012 01 26, 21:36) Kam idomu buvo tai po to kai parasiau pareiskima ir uzvedziau baudziamaja byla tai jau antra karta per pora savaiciu gavau po 200 lt alimentu  Reiskia veiksminga tokie griezti veiksmai... Aisku is tu 14000 lt. tai juokinga suma, bet jau vis sis tas, o ir jauciuosi truputi pakyleta  as ir laukiu kas bus toliau ... kolkas tyla Papildyta:QUOTE(vesta:6 @ 2012 01 26, 15:22) Sveikos,noriu jusu paklausti..kiek suprantu i anstoli nebutina kreiptis pagal tecio gyvenamaja vieta?Ir dar kada mazdaug tenka moketi anstoliui?Kai kreipies,ar kai gauni pazyma jau ir panasiai..ir gal galetumet pasidalinti kiek jums teko susimoketi? aciu  sveika, pagal tecio gyvenama vieta  bent as mokejau iskart priduodama popierius
QUOTE(*karolina* @ 2012 01 30, 15:42) as ir laukiu kas bus toliau ... kolkas tyla Papildyta:sveika, pagal tecio gyvenama vieta  bent as mokejau iskart priduodama popierius  O as pagal savo gyv. vieta kreipiausi ir tiesa pasakius nemokejau nieko (bet cia seniai buvo) tiesiog jis issiesko is jo savo procentus kurie manau priklauso nuo sumos
*karolina*
2012 02 01, 14:47
QUOTE(Rykute @ 2012 01 30, 21:27) O as pagal savo gyv. vieta kreipiausi ir tiesa pasakius nemokejau nieko (bet cia seniai buvo) tiesiog jis issiesko is jo savo procentus kurie manau priklauso nuo sumos  as seniau ir pagal savo gyv. vieta, o dabar grazino popierius ir liepe kreiptis i skolininko gyv . vieta. susimokejau, bet isieskojo iš skolininko .
Kieliuke
2012 02 01, 15:15
sveikos. Vykdomaji rasta isduoda po menesio,kai isigalioja sprendimas ar dabar jau galiu pasimt?
Erendira
2012 02 03, 11:01
QUOTE(Kieliuke @ 2012 02 01, 16:15) sveikos. Vykdomaji rasta isduoda po menesio,kai isigalioja sprendimas ar dabar jau galiu pasimt? Mano sprendime buvo įrašas "vykdyti nedelsiant", tai vykdomąjį gavau automatiškai kartu su sprendimu paštu. Bet šiaip, manau, raštas išduodamas, kai sprendimas įsigalioja
Kieliuke
2012 02 03, 16:55
QUOTE(Erendira @ 2012 02 03, 11:01) Mano sprendime buvo įrašas "vykdyti nedelsiant", tai vykdomąjį gavau automatiškai kartu su sprendimu paštu. Bet šiaip, manau, raštas išduodamas, kai sprendimas įsigalioja Pas mane ir parasyta vykdyti nedelsiant,bet laikini nustos galioti kai isigalios sprendimas. O ten ir suma skiriasi
Militux
2012 02 07, 16:26
QUOTE(Rykute @ 2012 01 26, 20:36) Kam idomu buvo tai po to kai parasiau pareiskima ir uzvedziau baudziamaja byla tai jau antra karta per pora savaiciu gavau po 200 lt alimentu  Reiskia veiksminga tokie griezti veiksmai... Aisku is tu 14000 lt. tai juokinga suma, bet jau vis sis tas, o ir jauciuosi truputi pakyleta  Mano anstolė parašė vykdomaji rašta ir nusiuntė į jo darbuoviete, tai mėnesio gale gavau 700 lt., skola 15 000 lt. O man reikia vaikų išlaikymo fondui pranešti ar čia skaitosi skolos išieškojimas? Gal kas žino atsakyma
dangira044
2012 02 07, 16:40
Reikia pranešti
Militux
2012 02 07, 16:42
QUOTE(dangira044 @ 2012 02 07, 17:40) Ačiū Ryt reiks paskambinti
sveikutes, šiandien buvau pas anstole dėl alimentų išieškojimo, skola nuo spalio po 300lt, sakė kainuos 250, pagalvojau gal yra kur pigiau? Kaune čia  nes ji ir pati sakė kad pas juos kainuoja 250 bet galiu paieškoti ir kitur, pigiau.  Gal kas žino? ačiū
<imelda>
2012 02 08, 16:13
QUOTE(Rūtkė @ 2012 02 08, 13:06) sveikutes, šiandien buvau pas anstole dėl alimentų išieškojimo, skola nuo spalio po 300lt, sakė kainuos 250, pagalvojau gal yra kur pigiau? Kaune čia  nes ji ir pati sakė kad pas juos kainuoja 250 bet galiu paieškoti ir kitur, pigiau.  Gal kas žino? ačiū  As pati mokejau 253 Lt,bet galiu paguosti tuo,kad veliau tuos sumoketus pinigus antstolis isskaiciuos is vt ir tau grazins.
Kieliuke
2012 02 08, 19:01
QUOTE(sesyte @ 2012 02 08, 16:13) As pati mokejau 253 Lt,bet galiu paguosti tuo,kad veliau tuos sumoketus pinigus antstolis isskaiciuos is vt ir tau grazins. Is ko tas anstolis grazins,jei vt nedirba ir nesiruosia niekur dirbt,turto neturi ir nesiruosia turet,viska uzraso sugyventinei,o dar giriasi,kad dirba nelegaliai. Nenusileist ir sodint tokius tevelius.
given444
2012 02 09, 09:30
vajei tu viena su trim vaikuciais....  ir apseklintojui nei silta nei salta nuo to?  TRYS juk ne VIENAS. vistiek jam nedaeina...?
Kieliuke
2012 02 09, 12:41
QUOTE(given444 @ 2012 02 09, 09:30) vajei tu viena su trim vaikuciais....  ir apseklintojui nei silta nei salta nuo to?  TRYS juk ne VIENAS. vistiek jam nedaeina...? jam visai nerupi,ar vaikai pavalge,ar aprengti,juk boba svarbiau. Kaip pries mokykla likau be pinigu,jis pareiske,kaip gera mama negaliu vaiku isleist kaip stovi
ozhkaragoshka
2012 02 09, 13:00
QUOTE(Kieliuke @ 2012 02 09, 12:41) jam visai nerupi,ar vaikai pavalge,ar aprengti,juk boba svarbiau. Kaip pries mokykla likau be pinigu,jis pareiske,kaip gera mama negaliu vaiku isleist kaip stovi  Nu virsune,besmegenis kazkoks Papildyta:QUOTE(Militux @ 2012 02 07, 16:26) Mano anstolė parašė vykdomaji rašta ir nusiuntė į jo darbuoviete, tai mėnesio gale gavau 700 lt., skola 15 000 lt. O man reikia vaikų išlaikymo fondui pranešti ar čia skaitosi skolos išieškojimas? Gal kas žino atsakyma  Butinai parasykit jiems laiska,tik nepamirskit bylos numeriuka irasyti info@gvifa.lt
QUOTE(Rūtkė @ 2012 02 08, 16:06) sveikutes, šiandien buvau pas anstole dėl alimentų išieškojimo, skola nuo spalio po 300lt, sakė kainuos 250, pagalvojau gal yra kur pigiau? Kaune čia  nes ji ir pati sakė kad pas juos kainuoja 250 bet galiu paieškoti ir kitur, pigiau.  Gal kas žino? ačiū  Anstoliu rumuose radau toki atsakyma : Kai išieškotojas yra fizinis asmuo, antstolis, atsižvelgdamas į jo turtinę padėtį, gali iš viso arba iš dalies atleisti nuo vykdymo išlaidų mokėjimo. Vykdymo išlaidų mokėjimas taip pat gali būti atidėtas iki vykdomosios bylos užbaigimo. Bet tuo atveju, jeigu išieškotojas atsiima vykdomąjį dokumentą iš antstolio savo iniciatyva, išieškotojas pagal Sprendimų vykdymo instrukciją privalo sumokėti visas susidariusias vykdymo išlaidas, įskaitant ir tas, nuo kurių jis buvo atleistas ar kurių mokėjimas išieškotojui buvo atidėtas. Išieškotojas taip pat privalo sumokėti visas vykdymo išlaidas, išskyrus atlyginimą antstoliui už vykdomojo dokumento įvykdymą, jeigu vykdomoji byla nutraukiama jam atsisakius nuo išieškojimo. Šiuo atveju išieškotojo sumokėtos vykdymo išlaidos iš skolininko neišieškomos ir išieškotojui negrąžinamos.
slavlanta
2012 02 10, 09:20
QUOTE(Rykute @ 2012 02 09, 22:55) Anstoliu rumuose radau toki atsakyma : Kai išieškotojas yra fizinis asmuo, antstolis, atsižvelgdamas į jo turtinę padėtį, gali iš viso arba iš dalies atleisti nuo vykdymo išlaidų mokėjimo. Vykdymo išlaidų mokėjimas taip pat gali būti atidėtas iki vykdomosios bylos užbaigimo. Bet tuo atveju, jeigu išieškotojas atsiima vykdomąjį dokumentą iš antstolio savo iniciatyva, išieškotojas pagal Sprendimų vykdymo instrukciją privalo sumokėti visas susidariusias vykdymo išlaidas, įskaitant ir tas, nuo kurių jis buvo atleistas ar kurių mokėjimas išieškotojui buvo atidėtas. Išieškotojas taip pat privalo sumokėti visas vykdymo išlaidas, išskyrus atlyginimą antstoliui už vykdomojo dokumento įvykdymą, jeigu vykdomoji byla nutraukiama jam atsisakius nuo išieškojimo. Šiuo atveju išieškotojo sumokėtos vykdymo išlaidos iš skolininko neišieškomos ir išieškotojui negrąžinamos. Anstoliu rumuose radau toki atsakyma : Kai išieškotojas yra fizinis asmuo, antstolis, atsižvelgdamas į jo turtinę padėtį, gali iš viso arba iš dalies atleisti nuo vykdymo išlaidų mokėjimo. O pas ka tada kreiptis, pas antstoli? Kokiu idomu dokumentu reikia?
Kieliuke
2012 02 10, 14:47
QUOTE(slavlanta @ 2012 02 10, 09:20) Anstoliu rumuose radau toki atsakyma : Kai išieškotojas yra fizinis asmuo, antstolis, atsižvelgdamas į jo turtinę padėtį, gali iš viso arba iš dalies atleisti nuo vykdymo išlaidų mokėjimo. O pas ka tada kreiptis, pas antstoli? Kokiu idomu dokumentu reikia? Cia tiems,kurie gauna soc.pasalpa.
slavlanta
2012 02 10, 14:53
QUOTE(Kieliuke @ 2012 02 10, 15:47) Cia tiems,kurie gauna soc.pasalpa. Tai ir gauname soc.pasalpa. Cia antstoliui skambinti ar kam?
idomiai, aš tai negaunu pašalpos, bet dėl to nes tipo gaunu alimentus. nors jų negaunu. kažin neitu susitarti su anstoliu kad man tiesiog parašytu lapą kad negaunu alimentu..
Kieliuke
2012 02 10, 18:14
QUOTE(Rūtkė @ 2012 02 10, 15:48) idomiai, aš tai negaunu pašalpos, bet dėl to nes tipo gaunu alimentus. nors jų negaunu. kažin neitu susitarti su anstoliu kad man tiesiog parašytu lapą kad negaunu alimentu.. Pas mane ta pati situacija,net jei gauciau alimentus nesigautu visa reikiama suma. Reikia uz savo pinigelius priduoti anstoliams,po men.jie duos pazyma,kad nieko negaunat. O jei kas soc.pasalpa gauna,reikia skambint anstoliui ir paklaust del reikiamu dokumentu
lempa.. nu bet ką darysi teks mokėti.. tai jaučiu man reiks pasirinkti arba vif arba soc?
QUOTE(slavlanta @ 2012 02 10, 15:53) Tai ir gauname soc.pasalpa. Cia antstoliui skambinti ar kam? Manau galite parasyti i anstoliu rumus del butent savo padeties ir manau gausite atsakyma tikrai
Kieliuke
2012 02 10, 23:47
QUOTE(Rūtkė @ 2012 02 10, 19:45) lempa.. nu bet ką darysi teks mokėti.. tai jaučiu man reiks pasirinkti arba vif arba soc Man socialiniam aiskino,kad butinai reikia kreiptis i vif,o kiek truks soc.damokes
Suds tada, nes jai soc tai dar darzelis papigiai.. O vif plius mano 450 jau nebeiseis ant soc..
reina21
2012 02 11, 22:52
Jei vt niekur nedirba ir turto neturi,tai anstolis ir negrazins nieko kiek suprantu..is kojie isieskos.. O jei soc gaunama tik uz vaika,tai vis tiek gaunas,jog reiks moketi anstoliui..turi gaut ir uz save,kad butu taip,kaip jus rasot?
Kieliuke
2012 02 12, 11:35
QUOTE(reina21 @ 2012 02 11, 22:52) Jei vt niekur nedirba ir turto neturi,tai anstolis ir negrazins nieko kiek suprantu..is kojie isieskos.. O jei soc gaunama tik uz vaika,tai vis tiek gaunas,jog reiks moketi anstoliui..turi gaut ir uz save,kad butu taip,kaip jus rasot?  Sito nezinau,reikia pasiskambint,pasiklaust,nes kaip as nieko negaunu neklausiau. Beje pas anstolius eiles nemazos.
na benty jau aš kai skambinau tai sakė atvažiuoti bet kada net nesiregistravus, eilių visai nebuvo nė vieno žmogaus..
Kieliuke
2012 02 12, 14:13
QUOTE(Rūtkė @ 2012 02 12, 11:44) na benty jau aš kai skambinau tai sakė atvažiuoti bet kada net nesiregistravus, eilių visai nebuvo nė vieno žmogaus.. Panevezy sake,kad eiles,jau uzsiregistravau,po puses men.siusiu registruota laiska
tomulexx
2012 02 15, 21:07
Sveikos visos Na cia idomiai paskaitinejau.....As is EX issireikalavau alimentu labai paprastai, tik padaviau i anstoliu kontora viena tokia, tai nereikejo nei men laiko laukt, kaip susisieke su manim pats EX, bande dar del sumos priestaraut, mat uz metus laiko buvo skolingas.......Susimokejo su visom islaidom kurias patyriau kai pateikiau prasyma anstoliams, plius dabar is jo darbovietes man tiesiogiai perveda alimentu suma i mano sask, nes rasiau prasyma, kad taip darytu, todel dabar bedu kol kas neturiu del nemokejimo 
tai tau sakyčiau labai pasisekė..
QUOTE(tomulexx @ 2012 02 15, 22:07) Sveikos visos Na cia idomiai paskaitinejau.....As is EX issireikalavau alimentu labai paprastai, tik padaviau i anstoliu kontora viena tokia, tai nereikejo nei men laiko laukt, kaip susisieke su manim pats EX, bande dar del sumos priestaraut, mat uz metus laiko buvo skolingas.......Susimokejo su visom islaidom kurias patyriau kai pateikiau prasyma anstoliams, plius dabar is jo darbovietes man tiesiogiai perveda alimentu suma i mano sask, nes rasiau prasyma, kad taip darytu, todel dabar bedu kol kas neturiu del nemokejimo   Pirma karta ir mano atidave uz metus skola kai padaviau anstoliams, bet veliau jau tai nepadejo, nes suprato, kad kol jis nieko neturi ir oficialiai nedirba gali nebijoti jokiu anstoli  O va kai iskeliau baudziamaja byla tai kas savaite po 200 lt. jau trecia karta pervede  Bet tai jau jo neapsaugs, nes cia baudziamoji byla ir as net neketinu atsiimineti pareiskimo
Kieliuke
2012 02 16, 16:57
QUOTE(Rykute @ 2012 02 16, 14:12) Pirma karta ir mano atidave uz metus skola kai padaviau anstoliams, bet veliau jau tai nepadejo, nes suprato, kad kol jis nieko neturi ir oficialiai nedirba gali nebijoti jokiu anstoli  O va kai iskeliau baudziamaja byla tai kas savaite po 200 lt. jau trecia karta pervede  Bet tai jau jo neapsaugs, nes cia baudziamoji byla ir as net neketinu atsiimineti pareiskimo  As ir sakiau kelsiu,nes nemoka alimentu,o paskambines tik nesamones sneka,tai atims vaikus,tai pasims 2 men.atostogoms ir ka gausiu is vif ta jam siust.
QUOTE(Kieliuke @ 2012 02 16, 17:57) As ir sakiau kelsiu,nes nemoka alimentu,o paskambines tik nesamones sneka,tai atims vaikus,tai pasims 2 men.atostogoms ir ka gausiu is vif ta jam siust. Tegu sneka ka nori  Mes isvis nebendraujam tai man lengviau Siaip tai tokie gasdinimai kiek zinau yra populiarus, bet realiai pasiimti vaika kada nori yra beveik nerealu, apie atemima isvis nekalbu  Zinau atveju kada mama spiceliai neduoda vaiko nors tevai moka pinigus ir t.t. ir nei vaiku teises nei teismai nieko negali padaryti... Tuomet noretusi palaikyti tevo puse, nes manau, kad vaikams reikalingi abudu, bet... Esme yra ta pati, kad tie grasinimai baigiasi kai pamato, kad ju nebijo niekas
teresiukas3
2012 02 23, 19:00
Sveikutes,norejau pasiteiraut o jus gaunate kas met laiskus is anstoliu kiek priauge skolos? nes man alimentai priteisti 2008 10 21 gal tik po metu kreipiausi i anstoliu kontora bet iki sios dienos nei vieno laisko nesu gavusi.Ar tai normalu?
QUOTE(teresiukas3 @ 2012 02 23, 20:00) Sveikutes,norejau pasiteiraut o jus gaunate kas met laiskus is anstoliu kiek priauge skolos? nes man alimentai priteisti 2008 10 21 gal tik po metu kreipiausi i anstoliu kontora bet iki sios dienos nei vieno laisko nesu gavusi.Ar tai normalu? Nors anstolis netoli mano darbo, bet as susirasineju emailu. Kai ateinu visi musu laiskai buna prisegti mano byloje
*Madmozela*
2012 02 24, 09:31
QUOTE(teresiukas3 @ 2012 02 23, 19:00) Sveikutes,norejau pasiteiraut o jus gaunate kas met laiskus is anstoliu kiek priauge skolos? nes man alimentai priteisti 2008 10 21 gal tik po metu kreipiausi i anstoliu kontora bet iki sios dienos nei vieno laisko nesu gavusi.Ar tai normalu? as ir negaunu,isduoda bent pas mane,tik paciai paprasius
Siandien gavau laiska, kad nutraukia byla  Tipo nera pagindo teigti,kad pinigu nemokejo piktybiskai. Pagal ji jis apie vaiko egzistavima suzinojo is aplinkiniu  Pagal teismo nutarima mokejo po 200 lt. ir po to kai nemokejo ir anstoliui pradejus isieskoti jis man mokejo grynais 1000 lt. tik neatsimena nei kur nei kada, po to dar mokejo bet jau neatsimena ir kiek Noriu apskusti si sprendima, bet kaip tai padaryti gal turit ideju ? Nes man jis nieko nemokejo nuo 2008 metu ir jei jis nedirba nuo tiek laiko tai is ko gyvena ??? O dirbti jis ir neketina oficialiai, nes tuomet isieskotu is atlyginimo skola
QUOTE(Rykute @ 2012 02 25, 17:23) Siandien gavau laiska, kad nutraukia byla  Tipo nera pagindo teigti,kad pinigu nemokejo piktybiskai. Pagal ji jis apie vaiko egzistavima suzinojo is aplinkiniu  Pagal teismo nutarima mokejo po 200 lt. ir po to kai nemokejo ir anstoliui pradejus isieskoti jis man mokejo grynais 1000 lt. tik neatsimena nei kur nei kada, po to dar mokejo bet jau neatsimena ir kiek Noriu apskusti si sprendima, bet kaip tai padaryti gal turit ideju ? Nes man jis nieko nemokejo nuo 2008 metu ir jei jis nedirba nuo tiek laiko tai is ko gyvena ??? O dirbti jis ir neketina oficialiai, nes tuomet isieskotu is atlyginimo skola  Atsiustame laiske turi buti isdestyta visa apskundimo tvarka ir terminai.
QUOTE(Llaume @ 2012 02 25, 18:46) Atsiustame laiske turi buti isdestyta visa apskundimo tvarka ir terminai. Parasyta, kad turiu apskusti per 20 dienu vyriausiam prokurorui. Bet tai man rasyti ar eiti ??? Niekad nieko neesu apskundus
QUOTE(Rykute @ 2012 02 25, 22:21) Parasyta, kad turiu apskusti per 20 dienu vyriausiam prokurorui. Bet tai man rasyti ar eiti ??? Niekad nieko neesu apskundus  Reiktu issiaiskinti, kas yra auksciausias prokuroras ir laisva forma rasyti apskundima - prasyma argumentuojant, kodel nesutinkat su bylos nutraukimu. (neesu teisininke, tiesiog pati taip elgciausi vadovaudamasi logika). Savo ex brangiausiam buvau iskelus baudziamaja byla, bet bylos nenutrauke, tik vienu metu siule susitarti graziuoju, taikiai. Jis tuo metu buvo man skolingas apie 3700 Lt. Uzvedus byla 500 Lt man pervede, tyrejai melavo, kad nuolat mus remia maisto produktais, darzovemis. Bet tai jam nepadejo, byla buvo perduota teismui.
QUOTE(Llaume @ 2012 02 26, 09:42) Reiktu issiaiskinti, kas yra auksciausias prokuroras ir laisva forma rasyti apskundima - prasyma argumentuojant, kodel nesutinkat su bylos nutraukimu. (neesu teisininke, tiesiog pati taip elgciausi vadovaudamasi logika). Savo ex brangiausiam buvau iskelus baudziamaja byla, bet bylos nenutrauke, tik vienu metu siule susitarti graziuoju, taikiai. Jis tuo metu buvo man skolingas apie 3700 Lt. Uzvedus byla 500 Lt man pervede, tyrejai melavo, kad nuolat mus remia maisto produktais, darzovemis. Bet tai jam nepadejo, byla buvo perduota teismui. Tai, o mums skolingas virs 10000 lt. ir kai gavo rasta is tyrejos apie kaltinimus pervede tris kartus po 200 lt. tai cia taip pat skaitesi, kad jis skola moka  Aisku po tokio nutraukimo bylos vel nemokes, o kam juk jis laikinai nedirba  Manau keliausiu pas koki advokata, kad surasytu teisiskai viska ir neturetu prie ko prisikabinti toje policijoje. Sitaip nepaliksiu, nes manau nesazininga ir neatsakinga... Del to jie ir ereliai, nes jokios tvarkos nera
QUOTE(Rykute @ 2012 02 26, 13:13) Tai, o mums skolingas virs 10000 lt. ir kai gavo rasta is tyrejos apie kaltinimus pervede tris kartus po 200 lt. tai cia taip pat skaitesi, kad jis skola moka  Aisku po tokio nutraukimo bylos vel nemokes, o kam juk jis laikinai nedirba  Manau keliausiu pas koki advokata, kad surasytu teisiskai viska ir neturetu prie ko prisikabinti toje policijoje. Sitaip nepaliksiu, nes manau nesazininga ir neatsakinga... Del to jie ir ereliai, nes jokios tvarkos nera  Kokiame komisariate buvo uzvesta baudziamoji byla? Net keista, kad uzteko jam pervesti 600 Lt vienkartine imoka ir tai laikoma, kad tevas nevengia islaikyti vaika. Butinai nenuleiskit ranku, parasykit naujienas ir kaip sekesi.
Kauno rajono Siandien bandysiu ka nors issiaiskinti ir parasysiu kaip sekesi, nes manau ir kitai mamai kadanors gal pravers mano patirtis  Man jau dabar paciai pasidare idomu viskas
QUOTE(Rykute @ 2012 02 27, 10:17) Kauno rajono Siandien bandysiu ka nors issiaiskinti ir parasysiu kaip sekesi, nes manau ir kitai mamai kadanors gal pravers mano patirtis  Man jau dabar paciai pasidare idomu viskas  Tikrai idomu, kad Kauno centro policijos komisariatas ir Kauno raj. taip skirtingai traktuoja tuos pacius dalykus. Sekmes
|
|