Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pagalba
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2
irulia
papildau skelbimuka 4u.gif

dovanoju L/XL dydzio baltus kailinukus, maiseli M dydzio moterisku rubu, 2 poras rudeniniu batuku su nezymiais defekteliais (35-36dydzio), taip pat vaikiskus batukus 19-23dydzio, vaikiskus rubelius nuo 1-2.5m amziaus 4u.gif
Kaunas, pasiimti patiems 4u.gif
kuksiene
blush2.gif Sveikos mamytės,prašau ir aš pagalbos, situacija išties sunki, nemokama alga, dirbu už minimumą, 300atiduodu už kam ,o ir tu kapeiku reikia laukti velnias žino kiek, išmeta 200ir verskis kaip nori.Tad kreipuosi į geras mamas gal kas turėsit berniukui 8m rubelių nereikalingu į mokykla, avalynės,priemonių mokyklon ar maisto tikrai busime dekingi verysad.gif bet kokiai pagalbai ,ačiū kad Jūs esat. Galbūt kažkas išaugo ,galbūt kažkam jau nebereikia galbūt pas kažką kažko liko verysad.gif
Ibi patria, ubi bene!
Sveikos, primenu, kad padovanojusios ar radusios ieškomą daiktą parašytumėte čia apie tai, kad galėčiau ištrinti nebereikalingus skelbimus 4u.gif

Moderatorė
nestute:)
sveikutes mamytes.norejau pasiteirauti gal yra siauliose mamyciu?katros turi nereikalingu daiktuku,rubeliu,zaisliuku ar kokios tehnikos ir galite padowanoti?esu besilaukianti mamyte.siais laikais labai sunku su financais.buciau labai dekinga. esam is Šiauliu.aciu:)
wilmusia
QUOTE(wilmusia @ 2010 12 11, 13:23)
Turiu kelis kasdieninius rūbelius 2-3 metukų berniukui. Kaunas.
*

Berniukui rūbeliai atiduoti, turiu kelis kasdieninis rūbelis 4-5 m mergytei.
Kaunas.
ziv
Dovanoju rozine vonele su gulteliu kudikiui. Vilnius, Fabijoniskes, tel 860032763
Eliandra
QUOTE(Lindre @ 2010 08 05, 15:56)
Sveikos, mamytes. Noriu jus informuoti, kad Kauno ir Jonavos rajonuose yra vykdomas projektas, kuris teikia eile nemokamu paslaugu projekto dalyviams. Paslaugos nemokamos, kadangi jas finansuoja ESF agentura. Suprantu, kad siais laikais itartinai atrodo nemokamai siulomos paslaugos, taciau siulau placiau pasidometi projekto teikiamomis galimybemis, paslaugu teikimo pobudi, ir pan. – gal rasite kaip tik jums reikalingos pagalbos. Dirbu projekto administracijoje, mielai suteiksiu rupimos informacijos, drasiai kreipkites.

Projekto dalyviais gali tapti asmenys, kurie dirba ir augina vaikus iki 10 metu amziaus ir kuriu vidutines seimos pajamos vienam seimos nariui nevirsija 1050 Lt.

Dirbantiems tevams teikiame tokias nemokamas paslaugas:
· tevu darbo metu kvalifikuotu aukliu paslaugos namuose (paslaugu teikimo trukme 6-8 men.);
· psichologo ir socialinio darbuotojo konsultacijos.

Del aukliu paslaugu galiu pasakyti, kad parenkame aukle pagal jusu poreiki - ar pageidaujate jaunesnes, ar vyresnes, ar tylesne, ar judresne, supazindiname su teveliais, ziurime, kaip vaikas reaguoja i aukle. Jei matome, kad musu parinktas darbuotojas netinka - keiciame ji kitu. Musu tikslas - padeti ir tikrai stengiames dirbti kaip galime geriau. Iki sios dienos jau suteikeme vaiku prieziuros paslaugu ~20 asmenu, nusiskundimu kol kas negavome, priesingai - pasinaudojusieji rekomenduoja savo pazistamiems dalyvauti projekte, arba patys iesko budu kaip ilgiau naudotis musu teikiamomis paslaugomis.

Nedirbantiems tevams teikiame tokias nemokamas paslaugas:
· kompiuterinio rastingumo ir anglu kalbos kursai;
· kursu metu kvalifikuotu aukliu paslaugos namuose;
· psichologo ir socialinio darbuotojo konsultacijos.

Šiuo metu yra kaip tik renkamos naujos grupės anglų kalbos ir kompiuterinio raštingumo kursams, kurie prasidės nuo rugsėjo 13 d. Kursų trukmė - 2 mėn. Užsiėmimai vyks nedidelėse grupėse, du kartus per savaitę Kauno senamiestyje. Bus išduodami pažymėjimai ir kompensuojamos kelionės išlaidos.

Detalus projekto aprasymas yra cia : www.geradirbti.lt 
Telefonas pasiteiravimui: 8-37-340027, mob. 8-679-31930.

Kvieciu dalyvauti!
*

QUOTE(Melisa87 @ 2010 09 14, 12:45)

Trupti informacijos.Vilniuje,Snipiskese yra vaiku darzelis ''Nendre''.I ji priima vaikus nuo 3 metu.Pagrinde vaikai vienisu mamu arba socialiai remtinu seimu.Kad i ji patekti turi buti vienisa mama,socialiai remtina ir dirbti pamaininini darba.Kiek supratau ir kaina jo yra maza,nes kai paklausiau,tai atsake,kad daug maziau negu valstybinese istaogose.Galbut kam nors si informacija bus naudinga mirksiukas.gif
*

Sveiki,
Ar žinote, kur galima būtų rasti informacijos apie pagalbą vienišoms mamytėms Vilniuje? Labai labai aktualu smile.gif
wilmusia
Turiu kasdieninių rūbelių 4-5 m mergytei (jei mežesnė, tai ir iki 6 m tiks). kaunas. Pasiimti patiems.
Viktorija K.
o kokia pagalba siulai? smile.gif
Papildyta:
Dovanoju geltonos spalvos vonele,nesikle,ruzavos spalvos vezimeli,susidomejus rasyti i az. smile.gif
lelijabalta1
QUOTE(Eliandra @ 2011 05 27, 11:33)
Sveiki,
Ar žinote, kur galima būtų rasti informacijos apie pagalbą vienišoms mamytėms Vilniuje? Labai labai aktualu smile.gif
*

Ieškokite nevyriausybinių organizacijų, jų tikrai yra; dažnai turi labdaringų drabužių, maisto iš maisto banko duoda, na ir šiaip patarimų tikrai sulauksit.
19860526
sveikos mamytes. esu pati jauna mama.neseniai pabaigusi mokslus ir viena auginanti vaikiuka.teveliui mes nerupim visai verysad.gif tenka paciai vienai sukti galva ka aprengti ar kuo pamaitinti mazaja.tevui kai paskambinu pasakau duok vaikui bent kelis ly nes neturiu ka valgyt nupirkti tai tik atsauna: ,,as ir noriu valgyti". gal yra kokiu mamyciu kas galetu padeti ir padovanoti zaisliuku ar drabuziuku mergytei ax.gif butu gerai kad taurageje butu, nes nera galimybiu kitam mieste pasiimt ar atsisiust.labai aciu blush2.gif
ingriduxxx
QUOTE(19860526 @ 2011 08 02, 22:58)
sveikos mamytes. esu pati jauna mama.neseniai pabaigusi mokslus ir viena auginanti vaikiuka.teveliui mes nerupim visai verysad.gif  tenka paciai vienai sukti galva ka aprengti ar kuo pamaitinti mazaja.tevui kai paskambinu pasakau duok vaikui bent kelis ly nes neturiu ka valgyt nupirkti tai tik atsauna: ,,as ir noriu valgyti". gal yra kokiu mamyciu kas galetu padeti ir padovanoti zaisliuku ar drabuziuku mergytei  ax.gif  butu gerai kad taurageje butu, nes nera galimybiu kitam mieste pasiimt ar atsisiust.labai aciu blush2.gif
*

sveika kokio amziaus tavo mergyte? as is kauno bet galeciau atsiusti pati,auginu berniuka,bet kelnytes bodziukai ir panasiai tiks ir mergytei
mimi1
Mane irgi domina si informacija (kokios klausia Ingridux):
Donatuke
Sveikutes mamytes,

Dovanoju deze (nuo pampers) rubeliu mazuciams, nuo gimimo iki pan. 2 metuku. daugiausia iki 6 men. rubeliu spalvos labiau mergaitiskos, bet rubelis susildys ir berniuka.. Jei kuriai sunku, ir sie svarus tvarkingi rubeliai praverstu - kreipkites i az. temos neseku. Rubeliai Vilniuje. (Vilniaus mieste - galim atvezti automobiliu)...
sena pažįstama
[Visas vilnietes mamas, auginancias vaikus kvieciu atvaziuoti i Salininkus,kur jau antrus metus organizuoju vaikisku rubu, daiktu,zaislu mainu muge. Siuo metu tiek prinesta rubeliu, kad netilps man i namus. Muge vyks iki 13.30 dienos. I Salininkus vaziuoja 19, 42 autobusai bei 71 mikroautobusas. Jei vaziuoti su masina, tai reikia vaziuoti arba Eisiskiu plentu, arba Lydos plentu, Salininku nuoroda bus pazymeta, rasti nesunku.
Muge vyksta pradineje mokykloje, Pupines g. 11, aktu saleje.
Rubeliai neblogi, isplauti, kiti net islyginti, avalyne, daug zaislu, knygeliu, vaikiskos patalynes. Ypac visko daug vaikams nuo gimimo iki 130 kazkur, paskui daug mergaitisku paaugliniu rubu.
Drasiai vaziuokite 4u.gif
arriele
Rubu vaikui daug ivairiu dovanoju, nuo striukes ziemines, dzinsai ir tt., ant 5 - 8 metuku, tiesiog gaila mesti i konteineri jau tiek ismesta, kad i carita koki geriau buciau nunesus, bet nepagalvojau, tai radau sia skilti, sakau, gal kam prisireiks Panevezys.
Murčikas
QUOTE(Borzika @ 2012 01 06, 17:21)
Jūs visiškai teisi - gegutiene (vakar prisiregistravo), pupmutiene ir kuksiene yra tas pats asmuo.
Prašyti pagalbos skirtingais vartotojo vardais (nick'ais) negalima.

Tai daryti draudžia forumo taisyklių II.6 punktas:
6. Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui, arba norint sukelti ginčą/intrigą), išskyrus tam tikrus atvejus (pvz., nepatogu savo tikru vardu užduoti klausimą konsultantui ar rašyti "Kertelėje sielai" ir t. t.).
*

Ksaveralina
Dovanoju pampersiuku poka,paimti keli tik. Gal kuri mamyte kartais turi nebereikalingu 8-16kg vaikiukui pampersiuku blush2.gif mielai paimciau
due drops
Atiduodu 35 dydzio (vidus apie 23,5 cm) rozinius mergaitiskus batelius (deveti vieno vaiko).Laivelio formos,puosti gelytemis,uzsegami dirzeliais (neplaciai kojytei).
Pasiimti patiems.Vilnius i az
Estrejad
Nežinau ar čia papuoliau,bet ieškau daugiavaikei šeimai drabužiu,šeima negerianti,tvarkinga.Tiktais galbūt gyvenime labai su daug sunkumu susidūrus.Būtų puiku surasti netgi drauge arba pašnekove kuri tiesiog galėtu ir norėtu bendrauti.Jeigu bus norinčiu padėti,viskas vyks tiesiai per jus ir ne per jokias antras rankas.Tiesiog manau būtų žmogiška padėti ir matyti tam kam padedi.Šeima būtų iš Kauno M.Nagi mamos atsiliepkite ir tos kurios galbūt ir neturi kuo padėti,bet gali tiesiog pasidalinti savo bėdomis,arba džiaugsmu.
betkas
QUOTE(Estrejad @ 2012 02 08, 00:47)
Nežinau ar čia papuoliau,bet ieškau daugiavaikei šeimai drabužiu,šeima negerianti,tvarkinga.Tiktais galbūt gyvenime labai su daug sunkumu susidūrus.Būtų puiku surasti netgi drauge arba pašnekove kuri tiesiog galėtu ir norėtu bendrauti.Jeigu bus norinčiu padėti,viskas vyks tiesiai per jus ir ne per jokias antras rankas.Tiesiog manau būtų žmogiška padėti ir matyti tam kam padedi.Šeima būtų iš Kauno M.Nagi mamos atsiliepkite ir tos kurios galbūt ir neturi kuo padėti,bet gali tiesiog pasidalinti savo bėdomis,arba džiaugsmu.
*

mielai padėčiau drabužėliais mergaitiškais ir moteriškais,senokai suku galvą kur dėt,išmest gaila,atiduot neturiu kam,išskalbiu ir kraunu į dėzes,jei domina,prasom parašyti į AŽ
MargaritaMicyte
GAL KURIAI MAMYTEI REIKIA 0-6MEN RUBELIU BERNIUKUI
agnytyte
Sveikos mamytes,
gal kuriai besilaukianciai reiktu ciuzinuko i vaikiska lovyte? ciuzinukas naudotas bet tvarkingas (dvieju pusiu - kokosu ir grikiu lukstu)? esu is Kauno:)

dar prideciau vaikiska kaldryte naudota bet geros bukles:)
clonc-astaz
Klaipedos "Geroves centras " padeda sunkiai besivercianciom seimom.Siandien issiunteme siuntinuka is IRL.
due drops
Atiduodu 35 dydzio (vidus apie 23,5 cm) rozinius mergaitiskus batelius (deveti vieno vaiko).Laivelio formos,puosti gelytemis,uzsegami dirzeliais (neplaciai kojytei).
Taip pat gal kam reikia 34 dydzio (realiai geras 35-as) zieminuku.Mergaitiski,juodos spalvos aulinukai,su kailiuku viduje.Pirkti praeita ziema Deichmann (Graceland firmos).Vienas batukas nuspardytas blush2.gif (defektas pastebimas).Gal kam reikia i kaima,kiema ar ziemai pabaigti?
daqiva
Labukas visoms mamytėms 4u.gif
Nežinau ar aš vietoje su savo prašymu-skelbimuku?
Papasakosiu trumpai. Šiuo metu gyvenu su girtuokliu niekur nedirbančiu vyru ir viena auginu metukų sūnelį. Situacija labai bloga, nes nenoriu, kad sūnus matytų blogą pavyzdį. Man yra tik viena išeitis susitvarkyti savo ir vaikučio gyvenimą - skyrybos. Buvau pas advokatą - reikia apie 1000Lt. Pradžiai turėti ieškiniui 500Lt. Tas laikas tiek užsitempė, kad jau ir mano nervai pašlijo, labai bijau dėl savo sveikatos, kad netekus jos negalėsiu pasirūpinti savo mažyliu. O juk stiprybės oi kiek daug reikės auginat savo atžalą. Turiu būsto paskolą ir kitų bankams skolų, viską sumoku mokesčiams, kai ko net ir neišgaliu sumokėti ar geresnį maistą nusipirkti. O apie atidėjimą pinigėlio į šoną nėra nei kalbos. Mano motinystės pašalpos užtenka vos ne vos mėnesiui išgyventi. Ir tas netikelis vyras "ėda" mane. Labai blogai jaučiuosi negalėdama paskubinti įvykių.
Pagalvojau, paprašyti Jūsų mamytės pagalbos. Esu prisiregistravusi MD ir ten išparduodu drabužėlius. Gal mamytės ką norėtų įsigyti, tuo būdu man padėdamos surinkti tuos nelemtus 500Lt. ieškiniui, kad pagaliau galėčiau pradėti skyrybų procesą.
Štai mano nuoroda
http://www.manodrabuziai.lt/member/item/my_list
Dėkoju visoms
Wonder Woman
QUOTE(daqiva @ 2012 03 25, 15:40)
*

o jus nenorite pati ieskinio surasyti? ar kreiptis i valstybes finansuojama advokata?
anastasijaA
Sveikos,

jei kam reikia pagalbos, pasidalinčiau drabužėliais ir visokiais batukais leliukui nuo kokiu 4 mėn. iki metų (berniukui).
taip pat dovanoju vaikštynę, gerokai padrožta ir atrodo nereprezentatyviai, bet veikia šauniai:) rašykite į az.
Faustina2000
Papasakosiu trumpai. Šiuo metu gyvenu su girtuokliu niekur nedirbančiu vyru ir viena auginu metukų sūnelį. Situacija labai bloga, nes nenoriu, kad sūnus matytų blogą pavyzdį. Man yra tik viena išeitis susitvarkyti savo ir vaikučio gyvenimą - skyrybos. Buvau pas advokatą - reikia apie 1000Lt. Pradžiai turėti ieškiniui 500Lt. Tas laikas tiek užsitempė, kad jau ir mano nervai pašlijo, labai bijau dėl savo sveikatos, kad netekus jos negalėsiu pasirūpinti savo mažyliu. O juk stiprybės oi kiek daug reikės auginat savo atžalą. Turiu būsto paskolą ir kitų bankams skolų, viską sumoku mokesčiams, kai ko net ir neišgaliu sumokėti ar geresnį maistą nusipirkti. O apie atidėjimą pinigėlio į šoną nėra nei kalbos. Mano motinystės pašalpos užtenka vos ne vos mėnesiui išgyventi. Ir tas netikelis vyras "ėda" mane. Labai blogai jaučiuosi negalėdama paskubinti įvykių.
Pagalvojau, paprašyti Jūsų mamytės pagalbos. Esu prisiregistravusi MD ir ten išparduodu drabužėlius. Gal mamytės ką norėtų įsigyti, tuo būdu man padėdamos surinkti tuos nelemtus 500Lt. ieškiniui, kad pagaliau galėčiau pradėti skyrybų procesą.
Štai mano nuoroda
Dėkoju visoms
*

Yra advokatų kontorų, kurios tvarko nemokamai. Tik paieškokit.
Jolantuke
Gal mamytės ką norėtų įsigyti, tuo būdu man padėdamos surinkti tuos nelemtus 500Lt. ieškiniui, kad pagaliau galėčiau pradėti skyrybų procesą.
Štai mano nuoroda
Dėkoju visoms
*

Smagu, kad pati rūpiniesi užsidirbti pinigėlių 4u.gif
O dėl advokato - tikrai kreipkis į savivaldybę, yra nemokamų. Ir teisme kažkaip tas žyminis mokestis yra mažesnis jeigu esi socialiai remtina. Aš pati skyriausi prieš gerus 7 metus, tai jau gerai nebepamenu, o be to ir įstatymai keitės. Bet tuomet tikrai nuolaidų buvo.
daqiva
QUOTE(daqiva @ 2012 03 25, 14:40)
Štai mano nuoroda
http://www.manodrabuziai.lt/narys/110017-evita81/drabuziai
Dėkoju visoms
*

Aš jau buvau savivaldybėje. 50 % kompensavimas priklauso kai pajamos per metus ne didesnės nei 10 000Lt. Aš gaunu 100lt. daugiau ir man jokia parama nepriklauso. Liepė pereit per advokatus ir pasiieškoti pačiai. Tai vat, reiškia jei neturi pinigų - tai ir gyvenk su kokiu brudu:(
Socialiai remtina nesu, nes gaunu motinystės pašalpą, kuri šiai dienai yra 1100Lt.
Jolantuke
QUOTE(daqiva @ 2012 03 26, 15:26)
Socialiai remtina nesu, nes gaunu motinystės pašalpą, kuri šiai dienai yra 1100Lt.
*

Bandyk tikrai eiti per advokatus. Negali būti, kad neatsirastų pigiau.
Per draugų draugus paieškok teisininkų. Ne vien advokatas gali surašyti kreipimąsi į teismą.
alfa156
Lengvos skyrybos gal cia pabandikit g.gif
madumuazelka
QUOTE(Guga @ 2009 09 30, 17:18)
Dovanoju rubelius 4-5 m. berniukui (ugis 110, 116, 122 cm): kelnes, megztinukai, bliuzonai, maikutes. Turim ir rudeniniu bei zieminiu batu tokio amziaus berniukui.
Vilnius
Rasyti i AZ  smile.gif
*

Kas tas AZ???
slavlanta
QUOTE(madumuazelka @ 2012 04 16, 19:21)
Kas tas AZ???
*

smile.gif asmenine zinute lotuliukas.gif smile.gif
Frane
Įdėjo kaime gerą pusmaišį bulvių. Mes tiek nesuvartosime, o ir laikyti nelabai turime kur. Galime pasidalinti. Jei yra norinčių, rašykite į a.ž. Veiksmas Vilniuje.
snaigeee
sveikos smile.gif
nezinau ar kazkuom galiu pagelbet , bet turiu nemazai tvarkingu rubeliu lieknai mamytei , merginai .
is esmes 34 dydzio rubai , yra 36-38 dar smile.gif
gaila ismesti , rubeliai tikrai tvarkingi , turiu taipogi nemazai grozio priemoniu , sese vis is uzsienio parveza , bet mazai ka naudoju , kaikuriuos tik pabandzius esu , tai v smile.gif visokios kaukes , kremukai , losjonai smile.gif
jei kazkam reikia prasom i az 4u.gif
Fuerte
QUOTE(snaigeee @ 2012 04 18, 04:09)
sveikos smile.gif

*

Jusus zinutes jau pilnos, neina susisiekti blush2.gif 4u.gif
due drops

Atiduodu 35 dydzio (vidus apie 23,5 cm) rozinius mergaitiskus batelius (deveti vieno vaiko).Laivelio formos,puosti gelytemis,uzsegami dirzeliais (neplaciai kojytei).Nenudeveti.
Taip pat gal kam reikia 34 dydzio (realiai geras 35-as) zieminuku.Mergaitiski,juodos spalvos aulinukai,su kailiuku viduje.Pirkti praeita ziema Deichmann (Graceland firmos).Vienas batukas nuspardytas blush2.gif (defektas pastebimas).Gal kam reikia i kaima,kiema ar ziemai pabaigti?
Taip pat maximini maisa drabuzeliu 9 - 10 metu mergaitei.Drabuzeliai labiau naminukai.Yra dzemperiai:baltas,violetinis ir trumpas pilkas su kapisonu (pilkas tinkamas i mokykla).Pilkas golfas,ilgarankoviai virsutiniai marskineliai:raudoni "aksominiai" ir roziniai (roziniai tinkami i mokykla).Megztiniai:melynas ir baltas bolero,dzinsai (megztiniai ir dzinsai tinkami i mokykla)

due drops
QUOTE(due drops @ 2012 04 25, 13:06)
Atiduodu 35 dydzio (vidus apie 23,5 cm) rozinius mergaitiskus batelius (deveti vieno vaiko).Laivelio formos,puosti gelytemis,uzsegami dirzeliais (neplaciai kojytei).Nenudeveti.
Taip pat maximini maisa drabuzeliu 9 - 10 metu mergaitei.Drabuzeliai labiau naminukai.Yra dzemperiai:baltas,violetinis ir trumpas pilkas su kapisonu (pilkas tinkamas i mokykla).Pilkas golfas,ilgarankoviai virsutiniai marskineliai:raudoni "aksominiai" ir roziniai (roziniai tinkami i mokykla).Megztiniai:melynas ir baltas bolero,dzinsai (megztiniai ir dzinsai tinkami i mokykla)
*

Roziniai bateliai atiduoti
camil@
gal kuri mamyte turi nenaudojamu pampersiuku nuo 9-18kg?
due drops
QUOTE(due drops @ 2012 04 25, 13:06)
*

Viskas atiduota
wilmusia
Dovanoju pliušinius žaisliukus(didesnieji 20-30 cm ). Kaunas, A.Šančiai arba Šilainiai.

user posted image
julioske
sveiki, uz sokolado plytele atiduosiu dvynuku vezimeli, bukle dar gera, yra kelios demes tik rateliu protektorius jau visai nudevetas. vezimelis 'Hauck' firmos yra celofaninis gaubtas nuo lietaus. pati ta vezimeli gavau vezioti savo pametinukes, taciau naudojau labai mazai smile.gif
Voveryyte
Uz sokolada dovanojam kelis rubelius maziukui 0-3 men.

http://public.fotki.com/jurelyte/dovanu/

Kaunas, rasykite i AZ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.