Pumpuryte
2012 01 31, 14:46
Sveiki užsukę į Žirgų Mylėtojų KlubąTema nr.127. Asociacijos "Žirgų Mylėtojų Klubas" tikslas - vienyti bendraminčius žirgų mylėtojus.
Misija- skleisti informaciją tarp žirgų augintojų, sportininkų ir mėgėjų. Vizija- visuomenė su šiuolaikišku ir sveiku požiūriu į žirgus.Mūsų žavuoliai linki geros dienos ir malonaus bendravimo žiemos džiaugsmai...  Norinčius įstoti į asociaciją ir dalyvauti jos veikloje, pirmiausia kviečiame prisijungti šioje temoje. Aktyviausi nariai:Pumpuryte 70 Amise 57 Shyna 42rutkele:) 37 vivivi 37 laina12 36 Aryvle 35 naktigone 30 PegaseStar 29 laimosiuke 27 rogrinta 24 xxpana 24 AisteK 17 gumyte 16 Balanda 14 chartija 12 LinaG. 12 delaine 11 martyinka 10 red horses 8 *K&K 6 Kalam ant gėdos stulpo:Loreta. 5 tralaila 5 Inferno 5 DeliFina 5 agnerrr 5 ilze 4 Dzerse 3 Avis 3 Egliooo 2 tipitapu 1 sasiska 1 monikucia 1 coffe 1 Doona 1 Vaidule1 1 Akro 1
Jau ėjau jungti kompiuterį ir kurti temą, ir radau padarytą  Ačiū Pumpurytei. Mano arklinėjimai jau porą savaičių labai stringa. Ir ligoninėje teko pagulėti su mažiuku, ir dar nesibaigė visos bėdos. Tikiuosi kartu su atsitraukiančiais šalčiais stryktelsiu atgal balnan
Pumpuryte
2012 01 31, 14:58
QUOTE(Doona @ 2012 01 31, 13:26) Sveikos mergaitės`!!! Kokios pertvarkos forume  Aš kaip beždžionė- nors per abu persiplėšk  plėšikis per abu: čia gražios, kitur- protingos Kiek pas tave arkliūzų dabar? Koks mielas širmas (?) snukelis trečioje foto matosi QUOTE(Shyna @ 2012 01 31, 14:53) Mano arklinėjimai jau porą savaičių labai stringa. Ir ligoninėje teko pagulėti su mažiuku, ir dar nesibaigė visos bėdos. Tikiuosi kartu su atsitraukiančiais šalčiais stryktelsiu atgal balnan  Sveikite. Aš irgi turmpai pasidžiaugiau  Vakar vaiką pridaviau į draželį, o šiandien jau namie su tempa
Balanda
2012 01 31, 15:01
QUOTE(Doona @ 2012 01 31, 14:26) Serija " Eržilo gyvenimo akimirkos"
Gražus chuliganas auga QUOTE(laina12 @ 2012 01 31, 14:53) tai kad nelabai tas aukstis kartais ka reiskia... gi pati pasakojai, apie dukros skrydi nuo poniukes... kad ranka luzo... o beje, fotkese ne vienos nemaciau jusu su salmu, ot
na nepamaišytų tas šalmas kad ir ant ponio jojant ,bet beje, tokią pat traumą gavo po kelių mėnesių,kai nuo sūpynių nukrito Ot prikibai, tai kažin dabar čia senų nuotraukų pridėt,kad primint kaip su šalmais jojam    Atsimenu kaip pernai pavasarį kaimynė už sodo išėjo ir pamatė dukrą ant Gelio jojančią,tai sustingus, jaučiu iš siaubo, kurį tai laiką pastovėjo
Dar aš  Noriu parodyti savo kumelės nuplikimus. Trumpai apibūdinsiu. Jie yra šašiukai, kurių nesimato nepalietus. Tai ką matote- tai yra baltas dėmes, tai taip pasidaro tą vietą nugrandžius. Nugrandžius nėra žaizdelės. Gal kas esat matę???  Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usIr dar. Kas su Facebooku nedraugaujat, tai mano darytas video, kokį babaužį auginu Mano mažojo neklaužados eržilo kvailiojimai http://www.youtube.com/watch?v=Zv9TJ91DARM...eature=youtu.beConqueror www.youtube.com Negeras erziliukas puola kumeles. Va dar klausimas- užknisiu aš Jus visas jaučiu- tyliu tyliu, bet kai atsiriša  Gal kas esat matę tokio tipo šienainį. Užsivežiau nemenką partiją, bet jis toks žalias žalias, paėmus į ranka kaip ir sausas, bet kvapas rūgštokas. Pardavėjas man aiškino, kad čia ir yra tikras šienainis, o tas sausas, kur dažnai perkame tėra tik į plėvelę susuktas šienas....  Uploaded with ImageShack.us
Balanda
2012 01 31, 15:14
QUOTE(Doona @ 2012 01 31, 16:03) Va dar klausimas- užknisiu aš Jus visas jaučiu- tyliu tyliu, bet kai atsiriša  Gal kas esat matę tokio tipo šienainį. Užsivežiau nemenką partiją, bet jis toks žalias žalias, paėmus į ranka kaip ir sausas, bet kvapas rūgštokas. Pardavėjas man aiškino, kad čia ir yra tikras šienainis, o tas sausas, kur dažnai perkame tėra tik į plėvelę susuktas šienas.... gali būt tas variantas,kad labai vėlai rudenį nupjovė ir jau buvo per šalta fermentuotis jam normaliai  Nes plėvelė ne balta,o būtent į tamsesnę,ar net juodą vynioja kai per vėsus oras būna fermentacijai. Nu arba tada jis ten į jį kokių konservantų pripylė,kad išsilaikytų kaip ką tik suvyniotas
Pumpuryte
2012 01 31, 15:16
QUOTE(Balanda @ 2012 01 31, 15:01) Šičia Gelis labai gražus
PegaseStar
2012 01 31, 15:18
Laba diena! Kokia faina temokė, ir mano balerina papuolė  Na, o aš pasigirsiu  Apsigyniau šiandien magistrinį  Kaip koks akmuo nuriedėjo  Švęsiu šiandien
naktigone
2012 01 31, 15:21
ačiū Pumpurytei už temą  Doona, iš nuotraukų tau niekas nepasakys kas čia. Reikalinga ir detalesnė anamnezė. Dabar galima tik paspėliot variantus. o spėliojant ir gydymas spėjimo būdu gali būti neveiksmingas, užtrukti žymiai ilgiau ir tt. Aišku, galima ir pataikyt, nes kai kuriuos, kad ir skirtingus parazitus, veikia tie patys vaistai. Bet ar tikrai parazitai, reik įsitikint. Turi daryt skutmenų tyrimą ir tada suradus priežastį gydyt.
laina12
2012 01 31, 15:38
QUOTE(Shyna @ 2012 01 31, 15:53) Mano arklinėjimai jau porą savaičių labai stringa. Ir ligoninėje teko pagulėti su mažiuku, ir dar nesibaigė visos bėdos. Tikiuosi kartu su atsitraukiančiais šalčiais stryktelsiu atgal balnan na, tai to tau ir palinkesiu... svarbu, kad pasveiktumet abu su mazium, o pavasaris jau , tikekimes , ne uz kalnu QUOTE(Pumpuryte @ 2012 01 31, 15:58)  plėšikis per abu: čia gražios, kitur- protingos Sveikite. Aš irgi turmpai pasidžiaugiau Vakar vaiką pridaviau į draželį, o šiandien jau namie su tempa nieko, isaugs is tu vaikisku ligu... kada nors  ... taip jau buna su tais maziukais...vienas snargliuotas i darzeli ateina, ir visi paskui apsisnargliuoja QUOTE(Balanda @ 2012 01 31, 16:01) Ot prikibai, tai kažin dabar čia senų nuotraukų pridėt,kad primint kaip su šalmais jojam Atsimenu kaip pernai pavasarį kaimynė už sodo išėjo ir pamatė dukrą ant Gelio jojančią,tai sustingus, jaučiu iš siaubo, kurį tai laiką pastovėjo aha, as megstu pasikabinet... vo, kitas reikalas, jojikes su salmais... o tai ko cia taip baisu kaimynkai pasidare? kad tokia maza ant tokio tanko sedi? siaip labai grazi ta foto, kur tavo mazoji ant gelio... QUOTE(PegaseStar @ 2012 01 31, 16:18) Na, o aš pasigirsiu  Apsigyniau šiandien magistrinį  Kaip koks akmuo nuriedėjo  Švęsiu šiandien sveikinimai dideliausi  ... dar vienas gyvenimo etapas pabaigtas sekmingai.... neprisibaliavok, bo smegenine gali skaudet kita diena
Pumpuryte
2012 01 31, 15:41
QUOTE(PegaseStar @ 2012 01 31, 15:18) Na, o aš pasigirsiu  Apsigyniau šiandien magistrinį  Kaip koks akmuo nuriedėjo  Švęsiu šiandien  Niu trauk šampės bonką, visu Klubu atšvęsim
Sveikinimai Pegasei! Balanda -- nereali fotkė, kur mažoji ant Gelio.
O aš truputį aptingau nuo šalčio, taip pareigingai važinėjau jot, o dabar šalta nosiai... Žiūrėsim, kaip ryt bus.
rutkele:)
2012 01 31, 19:31
QUOTE(Doona @ 2012 01 31, 17:03) Mano mažojo neklaužados eržilo kvailiojimai  Negeras erziliukas puola kumeles. ogo mažasis jau nebemažasis. Bet jau įkyrybė  Kaip tu ištveri jį nuo tų mergu neatskyrus Prašau atsakyti man į klausimą, gi tu turi patirties - ar gana gardo kumeliavimuisi 3,5 ant 4??? QUOTE(PegaseStar @ 2012 01 31, 17:18) Na, o aš pasigirsiu  Apsigyniau šiandien magistrinį  Kaip koks akmuo nuriedėjo  Sveikinu sveikinu sveikinu. Gausiai atšvęsk
2012 01 31, 20:48
Labas. Pegase, sveikinu  Linkiu atšvęsti tai, kad kitą dieną nebūtų sunku Na o mano vaikai vis dar serga. Arklius kasdien vedu į lauką. Rytoj jei ištaikysiu laiko, gal pafotkinsiu... Na ir pas mane kaime vandens bokštas užšalo  O dar visai nedaug to šalčio. Arkliam vandenį tempiau kibirais iš kaimynės šulinio. tai tiek žinių iš manęs
Pegase sveikinimai. Rutkele metu aki Pepe savam buste  Musu grazuole  O jau sekioja garde,nesileidzia nufotografuojama  Puse nuotrauku teko istrint,nes nespeji pabegt nuo jos,kadrai susilieje. O dar fotiko gerai nepazistu,tai na ura teko fotografuot.
laina12
2012 02 01, 09:15
laba si salta ziemiska ryta, QUOTE(AisteK @ 2012 01 31, 17:40) Sveikinimai Pegasei! O aš truputį aptingau nuo šalčio, taip pareigingai važinėjau jot, o dabar šalta nosiai... Žiūrėsim, kaip ryt bus. chi, siandien dar salciau, ryt dar salciau, ir poryt dar salciau, jei jau tiket prognozem  ... na, as jau nesvaigstu apie jojima sia savaite... atidesim kitai - tik neaisku, ar bus atsilimas QUOTE(Aryvle @ 2012 01 31, 21:56) Na ir pas mane kaime vandens bokštas užšalo  O dar visai nedaug to šalčio. Arkliam vandenį tempiau kibirais iš kaimynės šulinio. tai tiek žinių iš manęs na, uzjauciu del sito reikalo...bet ir mes dabar taip vandeni tampom, nieko nepadarysi. o arkliukai daba siomis dienomis valgo sienainio skonio ledus  ..gerai, kad dar sitas sienainis toks sausokas, tai tik truputi apsarmojes... jei but dregnesnis, tai tikrai butu ledai
QUOTE(vivivi @ 2012 01 31, 23:40) Miela mažylė. O sakyk, ar numatėt jai vietą kumeliavimuisi? Šitas gardukas tai atrodo mažiukas labai, nors kokio konkrečiai reikėtų kumeliuotis poniukei ir nežinau  Be to, paskui gi su mažiuku kartu turės gyventi dar...
delaine
2012 02 01, 15:56
Negaliu leisti, kad mūsų tema atsidurtų antram psl.  Fotografuota sekmadienį, pasekmė - suskirdusios nuo šalčio rankos.
Pumpuryte
2012 02 01, 16:01
Merginos su sijonais...tai turbūt darei fotosesiją? Gražu man arklys darantis piestą...reikia pabandyt su saviške
delaine
2012 02 01, 16:04
Taip taip, fotosesija buvo, buvo šalta į merginas žiūrėt. O išmokyt nėra sunku, ypač jei arkliukas skanukų mėgėjas.
Pumpuryte
2012 02 01, 16:04
QUOTE(delaine @ 2012 02 01, 16:04) Taip taip, fotosesija buvo, buvo šalta į merginas žiūrėt. O išmokyt nėra sunku, ypač jei arkliukas skanukų mėgėjas. Gal parodysi foto? O kaip pradėt mokyti?
delaine
2012 02 01, 16:39
Na manau keletą galėsiu parodyti, dar ne visas pabaigiau redaguoti. O kaip pradėti mokyti, tai geras klausimas, reikia imlaus žirgo, tikslumo, va Kelti gal dar parašys kaip išmokė Kalisotą. Manau pradžiai tiesiog žaidžiant atrandi būdą kaip paveikti žirgą. http://www.youtube.com/watch?v=rhNRpGb8HZ8...feature=related
QUOTE(Pumpuryte @ 2012 02 01, 16:04) geriau išmokink atsigult  turėsi mano paklausą tada
Pumpuryte
2012 02 01, 16:57
QUOTE(Amise @ 2012 02 01, 16:45) geriau išmokink atsigult  turėsi mano paklausą tada  http://www.youtube.com/watch?NR=1&feat...p;v=aPTTVFUNcg0 labai paprasta
PegaseStar
2012 02 01, 17:40
Laba vakarą  QUOTE(Pumpuryte @ 2012 02 01, 17:57) Aha, kad būtų taip paprasta  O šiaip, tai aš esu už visokių triukų mokymą, bet esu prieš mokymą piestu stot... Po to gali būt bėdų, kad nors netyčia rankas pakelia ir žirgas op piestu...  Suprantu, kad žinant ką darai, tai gal ir ne, bet šiaip, žaidžiant, mėginant, tai yra gan pavojinga manau..
QUOTE(Pumpuryte @ 2012 01 31, 15:58)  plėšikis per abu: čia gražios, kitur- protingos Kiek pas tave arkliūzų dabar? Koks mielas širmas (?) snukelis trečioje foto matosi Dabar 6 gyventojai, bet širmoji tik priglausta, turės balandį kumeliuką. Labai ji aukšta, aš vos ne vos uždedu jai kantarą. Rūtkele , jei atskirčiau jį nuo kumelių, tai turbūt galvą nusisuktų  Galvoji pabus jis vienas Tokio dydžio gardas tiks, nes kumelė tavo smulkutė. O jei jau lemta, kad kas nutiks, tai ir dideliams garde atsitiks. Ačiū už grybelio diagnozę, man ir toks įtarimas yra, tik kad kiti arkliai jo nepagauna, tai kažkaip va tas įtartina. O Aušra, tau gera kalbėti kai turi tokia laboratoriją...Aš jau kartą apsijuokiau su kailio nuogramdom  , kažkaip nebesinori
QUOTE(PegaseStar @ 2012 02 01, 17:40) O šiaip, tai aš esu už visokių triukų mokymą, bet esu prieš mokymą piestu stot... Po to gali būt bėdų, kad nors netyčia rankas pakelia ir žirgas op piestu...  Suprantu, kad žinant ką darai, tai gal ir ne, bet šiaip, žaidžiant, mėginant, tai yra gan pavojinga manau..  Aš tai irgi piesto mokyčiau paskutinio, jau jei žirgas kaip šuo mokėtų atsigult, apsiverst, atsitūpt, bėgt greta ir pan. pagal komandą Xxpana - parašyk man į AŽ savo adresą. Turiu Realui dovanėlę, bet dabar negaliu atvažiuoti, tai greičiau paštu iki jūsų atkeliaus
Pumpuryte
2012 02 01, 18:39
QUOTE(Doona @ 2012 02 01, 17:51) Ačiū už grybelio diagnozę, man ir toks įtarimas yra, tik kad kiti arkliai jo nepagauna, tai kažkaip va tas įtartina. Nieko čia keisto, viskas priklauso nuo imuniteto, jei jis stiprus tai ir grybelis nekimba
2012 02 01, 18:43
QUOTE(delaine @ 2012 02 01, 18:04) O išmokyt nėra sunku, ypač jei arkliukas skanukų mėgėjas. būtų visai įdomu, bet aš bijočiau iš kanopos gaut QUOTE(Amise @ 2012 02 01, 18:45) geriau išmokink atsigult  turėsi mano paklausą tada  reiks pabandyt, o šiaip manau kada nors vis viena atvažiuosi iki many vien tik dėl bažnučios griuvėsiu ir raodonos suknelės su šleifu
2012 02 01, 19:06
martyinka
2012 02 01, 19:19
Laba diena, gavau pyzduliai, tai reik parašyt. Aš ką. Nieko. Arklių neturiu, esu nevilty didžioj. Ai, išsirinkau šalmą, belieka nuvažiuot iki pardės. Paskui galėsiu užsimaut jį ir jot ant savo šluotos. Prošvaistė - artėja eržilų bandymai ir vertinimai. Netoli manęs, Flyinge, vienas seniausių pasaulio žirgynų (veisimo), ten kasmet vyksta labai super duper krūti vertinimai. Nesenai Schockemohle jį išgelbėjo nuo uždarymo, tad tikimasi, kad po jo ranka dar labiau pakils lygis ir t.t. Sklando Gandai, kad per šių metų bandymus jis pats dalyvaus. Tai vat, bandysiu papult. Jei kam įdomu, www.flyinge.se , yra ir angliškai, tik nedaug. Tiesa, čia kelios mini šikučių (kitaip mažiukų poniukų negaliu vadint  ) fotkių iš arklidžių, kur buvau prieš savaitę. Pasiseilėsiu dar, kad jau taip stebėjotės anasyk     Noriu namie ant sofkės kokio vieno ar kelių
snukučiai rauktom nosytėm lyg šerniukų
2012 02 01, 20:21
QUOTE(Avis @ 2012 02 01, 22:05) Ai, išsirinkau šalmą, belieka nuvažiuot iki pardės. Paskui galėsiu užsimaut jį ir jot ant savo šluotos. Prošvaistė - artėja eržilų bandymai ir vertinimai. Noriu namie ant sofkės kokio vieno ar kelių  parodyk kokį Laukiam pasakojimų su vaizdine medžiaga. įtariu tiksliai namie tik tokį laikyt
chartija
2012 02 01, 20:33
QUOTE(Doona @ 2012 01 31, 16:03) Mano mažojo neklaužados eržilo kvailiojimai http://www.youtube.com/watch?v=Zv9TJ91DARM...eature=youtu.beConqueror www.youtube.com Negeras erziliukas puola kumeles. Jau man sitas tavo vaikis tai  Be zodziu as.  Apsiseiliojau kaip reikalas. QUOTE(PegaseStar @ 2012 01 31, 16:18) Na, o aš pasigirsiu  Apsigyniau šiandien magistrinį  Kaip koks akmuo nuriedėjo  Švęsiu šiandien  Sveikinimai tau didziuliai. Kaip as laukiu kada as pabaigsiu studijas, tada prades bent gyvenimas judet pirmyn.
rogrinta
2012 02 01, 20:48
QUOTE(Avis @ 2012 02 01, 22:05) O je  tokių pūkių dar nebuvau mačius  man irgi patikti tokie ant sofkutės vietoj persų katino
laimosiuke
2012 02 01, 21:01
labas vakaras, kaip ir gyriausi kad dirbsiu darba kalves taip ir buvo, pirmadieni nulekiau pas Eka ir kanopeles sutvarkiau ir pavaikiau dar, ispejo kad duks ir panasei, visiska ramybe buvo, net tingejo.. skatinau visaip dukt ant kordo, bet kazko nelabai norejosi merginai.. o snd aplankiau balanda ir jos arkliokus, Gelis tankas didziulis, nors kanopas gerai laiko ale nuo ju svorio labiau pavargsti  poniukes smalsios kaip visada, mano maiseli sniukstinejo kas jame dar like, pirstines antras istrauke, peilio medine briauna paragaut bande ir panasei  dar kol gelui tvarkem tai garde ir brekais pavaikscioti spejo  na tada lekiau pas ilze ir gojui kanopeles tvarkiau, o kokia spalva jo grazi dabar, tokia berai ryza  truputi su galinem grumemes nes tingejo laikyt, bet siaip visumoj geras vaikis o po ju lekiau dar i zirgyna.. ta proga kad masina dar vaziuoja.. nes ryte uzvilkt turejo.. tai pirma vienus paleidom pasidukt, tada juoduka su bembiu, pastarieji draugysciu nespaude, bet ir nesipyko, viens vienam gale kits kitam... aisku dukti tai smagu kai abu jautruolei toki tai nedaug ir tereikia paskatinimo kad duotusi Pegase sveikinu apsigynus.. o as laukiu recenzento ivertinimo dar..
chartija
2012 02 01, 21:07
QUOTE(laimosiuke @ 2012 02 01, 22:01) labas vakaras, kaip ir gyriausi kad dirbsiu darba kalves taip ir buvo, pirmadieni nulekiau pas Eka ir kanopeles sutvarkiau ir pavaikiau dar, ispejo kad duks... Oho kokia darbinga tu, man butu amen jau jei taip lakstyciau. Atpratau. Bet vistiek lakstyti smagu.
Pumpuryte
2012 02 01, 21:09
QUOTE(Avis @ 2012 02 01, 20:05) Tiesa, čia kelios mini šikučių (kitaip mažiukų poniukų negaliu vadint  ) Kokie mažuliai  man tai į jūrų kiaulytę panašu QUOTE(laimosiuke @ 2012 02 01, 21:01) labas vakaras, kaip ir gyriausi kad dirbsiu darba kalves taip ir buvo... Galingai tu čia
laimosiuke
2012 02 01, 21:22
QUOTE(chartija @ 2012 02 01, 21:07) Oho kokia darbinga tu, man butu amen jau jei taip lakstyciau. Atpratau. Bet vistiek lakstyti smagu.  QUOTE(Pumpuryte @ 2012 02 01, 21:09) Galingai tu čia  na pastaruoju metu pas mane pastovus lakstymas, tai kai daugiau laisvo laiko turiu net nzn ka veikti.. o siaip kadangi pakeliui man buvo tai del to ir apsilankiau vienu vaziavimu pas abidvi.. kad nereiktu is kauno poto vaziuoti o siaip ir saviems reikia susitvarkyti bet nzn kuria diena visgi pas juos vaziuosiu dar..
QUOTE(martyinka @ 2012 02 01, 20:19) O čia ne piestas  šitaip neišmokysi viens, du ir yra. Čia haute ecole elementas Pesade, kuris reikalauja idealios pusiausvyros ir nemažai jėgos iš žirgo, bei labai didelio laispnio sutelkimo.
PegaseStar
2012 02 02, 10:13
Labas rytas! Jave, kaip šalta... QUOTE(Avis @ 2012 02 01, 21:05) Kokie nerealūs!!! Pas mus dabar ir poniai tokie plaukuoti, šerniukais vadinam  Bet nerealu ponis yra, noriu ir aš
QUOTE(Shyna @ 2012 02 01, 10:28) Miela mažylė. O sakyk, ar numatėt jai vietą kumeliavimuisi? Šitas gardukas tai atrodo mažiukas labai, nors kokio konkrečiai reikėtų kumeliuotis poniukei ir nežinau  Be to, paskui gi su mažiuku kartu turės gyventi dar... Aciu. Rasiau ankstesniuose postuose,kad platinsis gardas. Tad tures vietos kumeliavimuosi. O paskui didinsis visa darzine ir statysis dar keletas gardu kitiems arkliams. Nebus poniai vieni. Papildyta:QUOTE(Avis @ 2012 02 01, 20:05)
Kokie fainus pukuotukai. Maniskei iki tokio kailio oi kaip tooli
QUOTE(vivivi @ 2012 02 02, 10:31) Aciu. Rasiau ankstesniuose postuose,kad platinsis gardas. Tad tures vietos kumeliavimuosi. O paskui didinsis visa darzine ir statysis dar keletas gardu kitiems arkliams. Nebus poniai vieni. A, nu atsiprašau, neatidžiai skaičiau arba išvis praleidau matyt... Paskui lendu su bereikalingais klausimais  Laimosiuk - nu tu duodi garo  O aš nežinau kada į žirgyną begalėsiu atvažiuot, išvis iš namų išlendu tik iki ligoninės paskutiniu metu  Tai pasirūpinkit su Agnerr juoduku, o aš vėliau atsigriebsiu Rutkele - geras žaisliukas  Man patiko kaip suaugę su jais stumdosi  Tik visame tame nesupratau kaip vairuoti reikia. Ir manyčiau varginantis užsiėmimas taip striksėt O tie mažiukai poniukai man tai jau nelabai.. Jie tokie į kiaules sudėjimu jau labiau nei į arklius panašūs - vienas pilvas su kojytėmis  Man patinka klasikinis veržlaus grakštaus laisvai bėgančio žirgo modelis
QUOTE(laimosiuke @ 2012 02 01, 22:01) na tada lekiau pas ilze ir gojui kanopeles tvarkiau, o kokia spalva jo grazi dabar, tokia berai ryza  truputi su galinem grumemes nes tingejo laikyt, bet siaip visumoj geras vaikis Jėga, ačiū tau  Aš tai pakraupus nuo termometro parodymų tai prisipažinsiu, net bijau mamai skambint, kad tik ko blogo neišgirsčiau Ech, zuikis mano, vieną kartą apie Kalėdas mane nustebino, priėjo ir prisiglaudė kakta, šiltas toks, tai kaip rutkele pasakysiu, kad vertėjo laukt vien šitos akimirkos Ar neperdaug čia priseilinau?
rogrinta
2012 02 02, 11:38
QUOTE(Shyna @ 2012 02 02, 13:06) Man patinka klasikinis veržlaus grakštaus laisvai bėgančio žirgo modelis  Nu taigi nei viena jų su žirgais ir nelyginom,kas su katinais,kas su jūros kiaulytėm,kas su šerniukais paršiukais...
laimosiuke
2012 02 02, 11:42
QUOTE(Shyna @ 2012 02 02, 11:06) Laimosiuk - nu tu duodi garo  O aš nežinau kada į žirgyną begalėsiu atvažiuot, išvis iš namų išlendu tik iki ligoninės paskutiniu metu  Tai pasirūpinkit su Agnerr juoduku, o aš vėliau atsigriebsiu O tie mažiukai poniukai man tai jau nelabai.. Jie tokie į kiaules sudėjimu jau labiau nei į arklius panašūs - vienas pilvas su kojytėmis  Man patinka klasikinis veržlaus grakštaus laisvai bėgančio žirgo modelis  na buciau ir pas savus lekus, bet minusas trukdo, visgi lauke darbuotis reiktu, o ir masinukas inorius rodo, mat persalta jam jus sveikit, o juoduko neapleidom mes, jei ne agnerr tai as prajudinu, taip kad nesirupink ir ramiai sveikit va man ir nors gana mieli, bet jau kazkaip neisvaizdus, kaip ir arkliai taip ir poniai proporcingi patinka QUOTE(ilze @ 2012 02 02, 11:35) Jėga, ačiū tau  Aš tai pakraupus nuo termometro parodymų tai prisipažinsiu, net bijau mamai skambint, kad tik ko blogo neišgirsčiau Ech, zuikis mano, vieną kartą apie Kalėdas mane nustebino, priėjo ir prisiglaudė kakta, šiltas toks, tai kaip rutkele pasakysiu, kad vertėjo laukt vien šitos akimirkos Ar neperdaug čia priseilinau? baik tu, manau kiekvienai tokiso akimirkos kazkas tokio ner uz ka  o as laukiu kada greiciau praeis tos dvi paros tokio salcio kada vel minusas ne toks didelis bus.. kaip sakant iki -15 viskas ciki man bent jau..
Pumpuryte
2012 02 02, 12:59
Man tai protu nesuvokiama kaip galima leisti tokiame šaltyje dalyvauti žirgams Sartų varžybuose??????
rogrinta
2012 02 02, 13:07
Ne tau vienai. Kažkam negaila nei žirgų nei žmonių  Apie ką masto organizatoriai, nerandu logikos. Juk esant mažesniam šalčiui ir rizika dėl žirgų mažesnė,ir žiūrovų daugiau,ir prekybininkams pelnas didesnis, vien pliusai. Niekaip nepagaunu kampo,kodėl neatkėlė  Baisu pagalvot,kad žirgai po lenktynių šlaput šlaputėliai bus tokiam šaltyje
|
|