Garbanių mylėtojų buveinė  Kačiukus galima įsigyti šiuose veislynuose:
Cornish Rex .................
Agnus*LT (narės Lolija, Gravel)
Noksas*LT (narė Noksas)
Soft Kiss (narė Softkiss)
Zundėja*LT (narė Zundeja)
Astrarex*LT (narė Letenele)
Devon Rex ................
Enika (narė Marinulia)
Selkirk Rex .................
Like a Lamb*LT (narė Fia)
MarcMiaow*LT (narė Hindrance)
Labas rytas Labai gražūs katiniukai ant palangės sutūpę
Labas rytas  laukiau laukiau kol is mokanciu kurti kas sukurs, bet va vel teko man pagadint Prisiminiau Agnusiukus ryzus ant radiatoriaus, bet radau situos ant palanges
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 09:18) Labas rytas  laukiau laukiau kol is mokanciu kurti kas sukurs, bet va vel teko man pagadint Prisiminiau Agnusiukus ryzus ant radiatoriaus, bet radau situos ant palanges  Ir gerai, kad sukūrei  Nes jau vakar nuo pietų matyt niekas nenorėjo ar neturėjo laiko kurti naujos temos.
QUOTE(Minėja @ 2012 02 01, 11:20) Ir gerai, kad sukūrei  Nes jau vakar nuo pietų matyt niekas nenorėjo ar neturėjo laiko kurti naujos temos.  Numanau, kad atsibosta toms pacioms ir laiko reik. Jei mane kas pamokytu centruoti
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 09:22) Numanau, kad atsibosta toms pacioms ir laiko reik. Jei mane kas pamokytu centruoti  centruoti tai pradžioj parašai center (laužtiniuose skliaustuose) ir teksto pabaigoj /center laužtiniuose skliaustuose
QUOTE(Minėja @ 2012 02 01, 11:26) centruoti tai pradžioj parašai center (laužtiniuose skliaustuose) ir teksto pabaigoj /center laužtiniuose skliaustuose Didziausia nesamone ta, kad nesigauna man, meginau taip
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 09:27) Didziausia nesamone ta, kad nesigauna man, meginau taip  Turėtų gautis  gal tarpukus palieki
"Ramune"
2012 02 01, 09:41
"Bais smalsu pasidarė - iš kokio jis veislyno
O kaip jam baigėsi tam reksiukui ar rado naujus namus beje, mano alcheimeris vėl koją kiša - kokios spalvos jis buvo pamenu tik tą siaminę katytę, kad kažkas atidavinėjo "Zinoma , kad veislini padareli atsiranda daug norinciu paimti uz dyka. Ypac kai jis be galo grazus ryzuolis  .
Svetli@čok
2012 02 01, 10:47
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 09:22) Numanau, kad atsibosta toms pacioms ir laiko reik. Jei mane kas pamokytu centruoti  Vo, namų statytojai triskart valio  Viskas gerai, išmokama  Dafai aš taus atsiųsiu zagatovkę  aš pvz, aną visada išsaugoju neišsiųstuose pranešimuose  Kam siųsti - užrašau savo niką  kad jei netyčiom paspausčiau, kad ateitų vėl pas mane Labryt. Gražūs meilybės ant palangės O pas mus balius  Fionai ir Kimiui šiandien sukakojo po 3 m. Tą progą noriu perduoti linkėjimus ir braliukui Ygliukui
Nepulkit Ramunes, nes ji aukojasi prieglaudoms, atiduoda dali saves, tad savo kaip ir "skola" ji jau atidavus vargsams. Jau tik ne mums ja moralizuot sitoj vietoj. Nereik jos mokyt, kad priglaust prieglaudinuka yra zymiai nuosirdziau. Jei zmogus neiperka kornio, arba mano, kad neverta tiek moket, tai jos apsisprendimas. Neagituoju uz bedokumencius, bet ir nesakau, kad padarysi klaida ojojojoj, nenoriu plestis, nes tuoj vel sirsyna uzkabinsiu O kad prieglaudose palieka ir dokumencius, anoks stebuklas, nes matau, kad kuo toliau, tuo daugiau debilu atsiranda. Papildyta:QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 12:47) Vo, namų statytojai triskart valio  Viskas gerai, išmokama  Dafai aš taus atsiųsiu zagatovkę  aš pvz, aną visada išsaugoju neišsiųstuose pranešimuose  Kam siųsti - užrašau savo niką  kad jei netyčiom paspausčiau, kad ateitų vėl pas mane Atsiusk busiu dekinga
Svetli@čok
2012 02 01, 10:56
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 10:50) Nepulkit Ramunes, nes ji aukojasi prieglaudoms, atiduoda dali saves, tad savo kaip ir "skola" ji jau atidavus vargsams. Jau tik ne mums ja moralizuot sitoj vietoj. ........... Atsiusk busiu dekinga  Nu kad niekas ir nepuola  Tiesiog gal norėjo apšviesti, kas gali būti  bet gal ir nebus. Ir jei žmogus apsisprendė, kad taip jam gerai, tebūnie taip, ne mums gi aiškinti. Kiekvienas renkasi pagal galimybės  Aš irgi ne visada tokia jau įsitikinusi dokų nauda buvau  ale pasikeičiau. Bet tai mano sąmoningas sprendimas. O pažįstu krūvą žmonių, netgi iš mūsų aplinkos, kurie VISIŠKAI MŪSŲ NESUPRANTA ir vargu ar kada supras. Atsiųsiu tuoj
Lionesss, ačiū už naują temutę Tu tik nesupyk, nes kažko jautriai reaguoji į viską, bet gal nereikėjo kaip titulinės nuotraukos uždėti neaiškių "kornišų" ir dar su skelbiu.lt logotipu...
laba QUOTE(Svetli@čok @ 2012 01 30, 21:54) ... Tuta aš  pametei  aga, pamečiau  niu galvojau, kad tu ką žinai apie šunis, kaip ten parduoda, ar dažnai veisimui, niu nebent brokas tada ne kokį maistą rašei valgo tavo katinai? ne per riebų? QUOTE(Noa @ 2012 01 31, 14:04) ... Žiūrėk, koks prieglaudinis sutvėrimas būtų numiręs, o kad žmonės geri, tai ką tik rado mylinčius namus ir perėmė Vailingo Modės šildomą guolį:  Ir nei kiek nekainavo  fainutis
Svetli@čok
2012 02 01, 11:32
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 11:28) aga, pamečiau  niu galvojau, kad tu ką žinai apie šunis, kaip ten parduoda, ar dažnai veisimui, niu nebent brokas tada ne kokį maistą rašei valgo tavo katinai? ne per riebų? Ai, su šunim ten toooks gyvatynas  kol pati nesusidūriau parodose ir aplamai gyvenime, viskas taip gražiai ir rūžavai atrodė  feu veu, net prisiminti nenoriu. AG su lašiša valgo. Nu tfu tfu tfu, labai patenkinta. Akys netraiškanuoja, ausys švarios 0 nors pas Fioną visada sakė buvo švarios, o vet dėl Kimio dabar išvis rami, net jei ir bus purvinos, aš pamatyti nespėsiu  Fiona nuuuuuuu taaaaaaaaaip anam ausis valo, nu taaaaaaip, kad nabagas galvoju ir paskęs vieną kartą nuo seilių  iš tolo dabar blizga
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 11:32) Ai, su šunim ten toooks gyvatynas  kol pati nesusidūriau parodose ir aplamai gyvenime, viskas taip gražiai ir rūžavai atrodė  feu veu, net prisiminti nenoriu. AG su lašiša valgo. Nu tfu tfu tfu, labai patenkinta. Akys netraiškanuoja, ausys švarios 0 nors pas Fioną visada sakė buvo švarios, o vet dėl Kimio dabar išvis rami, net jei ir bus purvinos, aš pamatyti nespėsiu  Fiona nuuuuuuu taaaaaaaaaip anam ausis valo, nu taaaaaaip, kad nabagas galvoju ir paskęs vieną kartą nuo seilių  iš tolo dabar blizga  niu papasakok papasakok o riebus jis? sakei Kimiui žiauriai juoduoja pasmakrė
Svetli@čok
2012 02 01, 11:47
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 11:42) niu papasakok papasakok o riebus jis? sakei Kimiui žiauriai juoduoja pasmakrė  Viešai daugiau nieko nepasakosiu  pakanka purvų pylimo ant manęs ir mano šeimos po ankstesnių pasisakymų  yra veikėjų, kurie matyt neturiu ką veikti gyvenime, kaip tik šnipinėti ir šikti ant galvos  lai aniems nebūna preteksto tai veiklai  nors, kita vertus, būtų žmogus, o jau kaip apšikti atrasim Tai va pradžioj taip buvo. Pajuodavo pas Kimį labai, nes anksčiau būtent pasmakrė nei nuo vieno maisto nejuodavo. Vat pas Fioną pačioj pradžioj pajuodę buvo ir nuo kitų maistų. O dabar va vakar kaip tik pažiūrėjau saviškius (nu nežiūriu aš, nežiūriu kasdien  ) ir sakyčiau viskas ten tvarkoj  nėr jokių inkštirų. Tik purvina buvo, sausuliukai kažkokie  pavaliau, patepiau dėl viso pikto medetkų tepalu, ir vsio - švaru, gražu
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 11:47) Viešai daugiau nieko nepasakosiu  pakanka purvų pylimo ant manęs ir mano šeimos po ankstesnių pasisakymų  yra veikėjų, kurie matyt neturiu ką veikti gyvenime, kaip tik šnipinėti ir šikti ant galvos  lai aniems nebūna preteksto tai veiklai  nors, kita vertus, būtų žmogus, o jau kaip apšikti atrasim Tai va pradžioj taip buvo. Pajuodavo pas Kimį labai, nes anksčiau būtent pasmakrė nei nuo vieno maisto nejuodavo. Vat pas Fioną pačioj pradžioj pajuodę buvo ir nuo kitų maistų. O dabar va vakar kaip tik pažiūrėjau saviškius (nu nežiūriu aš, nežiūriu kasdien  ) ir sakyčiau viskas ten tvarkoj  nėr jokių inkštirų. Tik purvina buvo, sausuliukai kažkokie  pavaliau, patepiau dėl viso pikto medetkų tepalu, ir vsio - švaru, gražu  ne , tai tu papasakok, kaip ten su sutartim būna? jei tinka veisimui, tai ir veisi ania? nebūna reikalavimų vistiek kastruoti? liuks tada
Svetli@čok
2012 02 01, 11:57
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 11:52) ne , tai tu papasakok, kaip ten su sutartim būna? jei tinka veisimui, tai ir veisi ania? nebūna reikalavimų vistiek kastruoti? Ai, trinu lauk. Bo mano žinios gal ir pasenusios
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 11:56) Nu kad niekas ir nepuola  Tiesiog gal norėjo apšviesti, kas gali būti  bet gal ir nebus. Ir jei žmogus apsisprendė, kad taip jam gerai, tebūnie taip, ne mums gi aiškinti. Kiekvienas renkasi pagal galimybės  Aš irgi, tiesiog iš TO žmogaus to nesitikėjau. Nežinomų pupliukų jau nebereguliuoju, lai perka, ką nori  Bet kai žmogus, dirbantis su prieglaudom, pradeda remti daugintojus  Nu kažkaip nesuvokiamai nuskambėjo. Bet dzin, lai kas nori ima ką nori  Aiškink čia neaiškinęs, kad veislė - ne tik vaizdas, bet ai. Man gerokai aktualiau, kaip reiks vežti katinus ŠIANDIEN  Tiek zyziau apie šiltus boksus, ale neradau. O dabar treba! O gyvas konteineris serga. Nu jofana
Svetli@čok
2012 02 01, 12:10
QUOTE(Noa @ 2012 02 01, 12:08) Man gerokai aktualiau, kaip reiks vežti katinus ŠIANDIEN  Tiek zyziau apie šiltus boksus, ale neradau. O dabar treba! O gyvas konteineris serga. Nu jofana  A kur tu anuos žadi vežti per tokius šalčius  pablūdai motin Aš tai kai Kimį veždavau pas vetę žiemą, tai tiesiog jo boksą ar tašę apmutūriuodavau šiltu pledu iš viršaus  kelias sluoksniais. Nešti nepatogu buvo, ale nu ką darysi, bile tik šilta jam.
"Ramune"
2012 02 01, 12:14
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 11:50) Nepulkit Ramunes, nes ji aukojasi prieglaudoms, atiduoda dali saves, tad savo kaip ir "skola" ji jau atidavus vargsams. Jau tik ne mums ja moralizuot sitoj vietoj. Nereik jos mokyt, kad priglaust prieglaudinuka yra zymiai nuosirdziau. Jei zmogus neiperka kornio, arba mano, kad neverta tiek moket, tai jos apsisprendimas.
Lionesss as kaip ir turiu savo nuomone , bet jeigu kas pasakys stiprius argumentus....drasiai ja pakeisiu..... kol kas manau taip. DAba turiu kl. Ar kastruoti katinai , sterilizuotos kates gali dalyvauti parodose. Ir dar vienas : o kam parduodamos kates veisimui ? As tokia nabage paskambinus pasakyciau , kad noriu kate veisimui pirkt gi matyt buciau pirma apkoliota , pamoralizuota ir paleista ....  tokia nuomone man susidare cia papuolus
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 12:14) Lionesss as kaip ir turiu savo nuomone , bet jeigu kas pasakys stiprius argumentus....drasiai ja pakeisiu..... kol kas manau taip. DAba turiu kl. Ar kastruoti katinai , sterilizuotos kates gali dalyvauti parodose. Ir dar vienas : o kam parduodamos kates veisimui ? As tokia nabage paskambinus pasakyciau , kad noriu kate veisimui pirkt gi matyt buciau pirma apkoliota , pamoralizuota ir paleista ....  tokia nuomone man susidare cia papuolus  kastruoti gali dalyvauti parodose, bet ne visi. jei katinas panašus į kažkokią veislę, bet neturi kilmės dokumentų, tada negali, o paprasta naminė katė, kuri nepanaši į veislinę - gali, jai kilmės dokumentai nereikalingi nesupratau šito klausimo...
Svetli@čok
2012 02 01, 12:27
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 12:14) DAba turiu kl. Ar kastruoti katinai , sterilizuotos kates gali dalyvauti parodose. Gali, su viena sąlyga  tam reikalingi DOKUMENTAI  Bet kadangi stiprių argumentų tu negirdėjai dar, tai nusprendei gi be dokų imti  tai kam tada tas klausimas
QUOTE(Vaida* @ 2012 02 01, 13:13) Lionesss, ačiū už naują temutę Tu tik nesupyk, nes kažko jautriai reaguoji į viską, bet gal nereikėjo kaip titulinės nuotraukos uždėti neaiškių "kornišų" ir dar su skelbiu.lt logotipu... Jei po teisybei radau nuotrauka google, nei nemaciau, kad ji su "skelbiu" be to, jei ir taip, gi neparasyta, kad cia ne veslyno katinai? Tiesiog, man patiko foto. Nelabai supratau ka norejai man pasakyt? As nejautriai reaguoju. Reaguoju, kaip reaguoju. Papildyta:O kas del neaiskiu katinu, tai man visi katinai aiskus, grazus, svarbu ne kokiu meino meskenu pridejau. Tikrai daugiau temos nekursiu, jei sitaip. Bet kokiu atveju, Svetliau, aciu Papildyta:QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 14:34) Jei po teisybei radau nuotrauka google, nei nemaciau, kad ji su "skelbiu" be to, jei ir taip, gi neparasyta, kad cia ne veslyno katinai? Tiesiog, man patiko foto. Nelabai supratau ka norejai man pasakyt? As nejautriai reaguoju. Reaguoju, kaip reaguoju. Papildyta:O kas del neaiskiu katinu, tai man visi katinai aiskus, grazus, svarbu ne kokiu meino meskenu pridejau. Tikrai daugiau temos nekursiu, jei sitaip. Bet kokiu atveju, Svetliau, aciu 
"Ramune"
2012 02 01, 12:36
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 13:27) Gali, su viena sąlyga  tam reikalingi DOKUMENTAI  Bet kadangi stiprių argumentų tu negirdėjai dar, tai nusprendei gi be dokų imti  tai kam tada tas klausimas  SAvisvietai. As kaciuko dar neimu ...noreciau jus pataisyti....As renku info... Gyvunas tai nespalvinimo knygele, kuria nuspalvinai ir perki kita. Jeigu as pirksiu be dokumenti katina tai nereiskia, kad pirksiu is pirmu pasitaikysiu namu. KAtina su dok man gal net ambicijos neleidzia pirkti vien del to reikalavimo ji kastruoti ar sterilizuoti. Kazkoks uzburtas ratas -mafija . Tik prasau ramiai i mano zodzius  ...... Suni turiu su dok. bet as jo visai nenoriu veisti. Bet ir nesterilizuosiu jo. Bet i parodas ejom ir eisim. Ir ivertinimus gaunam gerus , ir matyt drasiai surinksime reikalinga kieki veisimui. Bet gal po kokiu 2 metu as uzsimanysiu kad mano kaliuyke turetu suniuku tai ir suleisiu. Bet tai yra mano ir mano kaliukes reikalas. Ir gal mes susilauktumem nuostabiu suniuku ne del to , kad mano suniuko veiseja leido man ja veisti  KAzi kaip mano marti sureguotu jeigu jai pasakyciau, gali imti mano sunu i vyrus , bet jis ne veisimui. Va kita sunu turiu tai jis veisimui tinkamas..... bet uz ji turesi man primoketi . MAn atrodo ji man atsakytu, kad brangioji nesikisk kur tau nereikia. Sunus paliko tavo namus ir jis jau ne tavo, o zmonos vyras .  JUODAS HUMORAS
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 12:36) SAvisvietai. As kaciuko dar neimu ...noreciau jus pataisyti....As renku info... Gyvunas tai nespalvinimo knygele, kuria nuspalvinai ir perki kita. Jeigu as pirksiu be dokumenti katina tai nereiskia, kad pirksiu is pirmu pasitaikysiu namu. KAtina su dok man gal net ambicijos neleidzia pirkti vien del to reikalavimo ji kastruoti ar sterilizuoti. Kazkoks uzburtas ratas -mafija . Tik prasau ramiai i mano zodzius  ...... Suni turiu su dok. bet as jo visai nenoriu veisti. Bet ir nesterilizuosiu jo. Bet i parodas ejom ir eisim. Ir ivertinimus gaunam gerus , ir matyt drasiai surinksime reikalinga kieki veisimui. Bet gal po kokiu 2 metu as uzsimanysiu kad mano kaliuyke turetu suniuku tai ir suleisiu. Bet tai yra mano ir mano kaliukes reikalas. Ir gal mes susilauktumem nuostabiu suniuku ne del to , kad mano suniuko veiseja leido man ja veisti  tai va, su bedokumenčiu korniu į parodas eiti negalėsi  o su paprasta neveisline kate galėsi, bet ji turi būt neutralizuota mano manymu, pačiom katėm geriau, kai jas neutralizuoja, hormonai n esiaučia, nesikankina...o katinas ir žymėti gali gi namus... Papildyta:QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 12:36) ... KAzi kaip mano marti sureguotu jeigu jai pasakyciau, gali imti mano sunu i vyrus , bet jis ne veisimui. Va kita sunu turiu tai jis veisimui tinkamas..... bet uz ji turesi man primoketi  JUODAS HUMORAS humoras, bet palyginimas vistiek netikęs, nes žmogus yra žmogus, jis sprendžia pats, ar nori turėt vaikų ar ne (dažniausiai  ), o katei morčius į vsio, ji nori, kankinasi ir negauna, tai kam to reikia?
Svetli@čok
2012 02 01, 12:45
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 12:34) Tikrai daugiau temos nekursiu, jei sitaip. Bet kokiu atveju, Svetliau, aciu  Jėrgutėliau, ot kur degtukas  Kurk tik tai neišsisukinėdama QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 12:36) KAtina su dok man gal net ambicijos neleidzia pirkti vien del to reikalavimo ji kastruoti ar sterilizuoti. Kazkoks uzburtas ratas -mafija . Tik prasau ramiai i mano zodzius  ...... Suni turiu su dok. bet as jo visai nenoriu veisti. Bet ir nesterilizuosiu jo. Bet i parodas ejom ir eisim. Ir ivertinimus gaunam gerus , ir matyt drasiai surinksime reikalinga kieki veisimui. A kokios gali būti ambicijos  dieve, aš pirmu klausimu jaučiu paklausiau ar galima bus kastruoti  veisimui reikalingų žinių aš neturiu, noro tuom užsiimti irgi ne, nu kam gyvūną kankinti. Kodėl mafija  Veisėjai saugo savo darbą. O ir kaina kačiukų, parduotų namams su tokia sąlyga, visai visai kitokia  Aš ramiai žiūriu į tokius reikalavimus. ................. Nju ir aš turiu šunį su dokais. Ir įvertinimai visi puikiai ir ne vienas  ale yra ir gražesnių šunų. Ir buvom surinkę reikalingą kiekį, ir netgi prišnekino mane vienos kalytės šeimininkė, kad sutikčiau kergti, nes jai labai maniškis patiko. Ale labai džiaugiuosi, kad nepastojo kalė  tuom mūsų kergimo patirtis ir pasibaigė - ne už ką nenorėčiau pakartoti, tai ne man.
"Ramune"
2012 02 01, 12:50
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 13:45) humoras, bet palyginimas vistiek netikęs, nes žmogus yra žmogus, jis sprendžia pats, ar nori turėt vaikų ar ne (dažniausiai  ), o katei morčius į vsio, ji nori, kankinasi ir negauna, tai kam to reikia? O zinote kiek yra neigaliu zmoniu kurie neturi sekso ir neturejo , o taip nori ir taip kankinasi. Jiems ir vienas kartas butu JEGA. Ka pas juos noras kitoks nei pas gyvunus manot. O jeigu tai psichikos ligonis, tai jis ir nesuvokia, kas jam darosi ir ko jam neduoda gyvenimas. Tai parodykite man nors viena kastruota psichini ligoni
Pacankė
2012 02 01, 12:54
Laba diena, duodu katukui Specifiką, ir pastebėjau kad traiškanoja akys labai, ir ausys pas 3d valyt reik. Tai tada keist maistuką reikia? o į kokį?
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 12:50) O zinote kiek yra neigaliu zmoniu kurie neturi sekso ir neturejo , o taip nori ir taip kankinasi. Jiems ir vienas kartas butu JEGA. Ka pas juos noras kitoks nei pas gyvunus manot. O jeigu tai psichikos ligonis, tai jis ir nesuvokia, kas jam darosi ir ko jam neduoda gyvenimas. Tai parodykite man nors viena kastruota psichini ligoni niu vėl netikęs palyginimas  kalbam apie sveikus gyvius ai tiesa, jie turbūt gali pasitenkinti ir kitaip, ar ne? bet pažiūrėsiu, ką kalbėsit, kai katė kniauks morčiuodama, o jei morčiai dažni, tai išvis, neapsikęsit ir pati nuvešit pas vetą
"Ramune"
2012 02 01, 13:00
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 13:56) niu vėl netikęs palyginimas  kalbam apie sveikus gyvius bet pažiūrėsiu, ką kalbėsit, kai katė kniauks morčiuodama, o jei morčiai dažni, tai išvis, neapsikęsit ir pati nuvešit pas vetą  O tai kates veislynuose nekniaukia  . Ar jos suleidziamos per kiekviena morciu?
Svetli@čok
2012 02 01, 13:00
QUOTE(Pacankė @ 2012 02 01, 12:54) Laba diena, duodu katukui Specifiką, ir pastebėjau kad traiškanoja akys labai, ir ausys pas 3d valyt reik. Tai tada keist maistuką reikia? o į kokį? Tikriausiai, kad teks keisti maistą  Bet į kokį - niekas nepasakys  Bet ne iš gobšumo, kad ir jūsų katas valgys tą pati  o tiesiog iš nežinojimo ką pasiūlyti, nes tai labai individualu Va gali būti super duper netinka, o tiks tik premium pvz. Taigi tik bandant ir atrenkant galima atrasti Aš va perrinkau kelis maistus. Virbac, TW, Alma Natūre, Specific - nu ar kas pasakys, kad jie blogi  niekas. Bet maniškiui netiko - akis traiškanavo baisiausiai, ausys po kelis kartus dienoj turėjau valyti, kakis smirdėjo taaaaaaaip  nuo vieno uodega nupliko visai, nuo kito inkštirai ant jos dar atsirado  Dabar valgo Arden Grange su lašiša. TFU TFU TFU  pakol kas paieškas idealaus maisto pristabdžiau O vat Noa's katinui AG netiko. Vot tep va.
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 13:00) O tai kates veislynuose nekniaukia  . Ar jos suleidziamos per kiekviena morciu?  bet veisimas ir yra darbas, ilgai katės karjera, kaip pastebėjau netrunka, 3kokius metus, susilaukia kokių trijų vadų ir sterilizuoja, kartais net mažiau jos karjera trunka niu čia tegu veisėjos pakomentuoja
"Ramune"
2012 02 01, 13:06
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 13:56) niu vėl netikęs palyginimas  kalbam apie sveikus gyvius ai tiesa, jie turbūt gali pasitenkinti ir kitaip, ar ne? Dabar pasakykit kaip man paaiskinti mergaitei paauglei, kuri yra su protiniu atsilikimu, kodel jai auga krutine, kodel jai menesines prasideda. JAi 12 metu. Ir vel ziaurus paluginimas : pasodinkitre kate ir salia ja-jos tiek pat abi suprastu ka as joms sakau. As noriu pasakyti, tik tai, kad parduokite man kate su dokumentais , bet nereguliuokite kam man su ja daryti. Ir as ja nusipirkus greiciausiai ja sterilizuosiu. As suprantat, ka as noriu pasakyti
Pacankė
2012 02 01, 13:07
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 14:00) Tikriausiai, kad teks keisti maistą  Bet į kokį - niekas nepasakys  Bet ne iš gobšumo, kad ir jūsų katas valgys tą pati  o tiesiog iš nežinojimo ką pasiūlyti, nes tai labai individualu Va gali būti super duper netinka, o tiks tik premium pvz. Taigi tik bandant ir atrenkant galima atrasti Aš va perrinkau kelis maistus. Virbac, TW, Alma Natūre, Specific - nu ar kas pasakys, kad jie blogi  niekas. Bet maniškiui netiko - akis traiškanavo baisiausiai, ausys po kelis kartus dienoj turėjau valyti, kakis smirdėjo taaaaaaaip  nuo vieno uodega nupliko visai, nuo kito inkštirai ant jos dar atsirado  Dabar valgo Arden Grange su lašiša. TFU TFU TFU  pakol kas paieškas idealaus maisto pristabdžiau O vat Noa's katinui AG netiko. Vot tep va. Ačiū O kaip dėl Hils? nekas ane?
"Ramune"
2012 02 01, 13:08
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 14:03) bet veisimas ir yra darbas, ilgai katės karjera, kaip pastebėjau netrunka, 3kokius metus, susilaukia kokių trijų vadų ir sterilizuoja, kartais net mažiau jos karjera trunka niu čia tegu veisėjos pakomentuoja  Tai gal as ir noriu, kad mano kate atsivestu viena vada, o tada ja sterilizuosiu.
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 12:50) O zinote kiek yra neigaliu zmoniu kurie neturi sekso ir neturejo , o taip nori ir taip kankinasi. Jiems ir vienas kartas butu JEGA. Ka pas juos noras kitoks nei pas gyvunus manot. O jeigu tai psichikos ligonis, tai jis ir nesuvokia, kas jam darosi ir ko jam neduoda gyvenimas. Tai parodykite man nors viena kastruota psichini ligoni Atsiprašau,bet įsiterpsiu - nelyginkite žmogaus ir gyvūno,tai du visisškai skirtingi dalykai. Ar moteriai patartumėte turėti vaikų tiek kiek dievas duos,nesipriešinti gamtai,nesisaugoti, nes katė tik pagimdžius jau gali pradėti morčiuoti? Psichiniai ligoniai - iš viso apie juos kalbėti nederėtų,jiems padidintas seksualumas,nesuvokimas kaip valdyti šį jausmą būdingas,ar negirdėjote,kad moterys girdomos kontraceptinėmis tablietkomis,kad tik nebūtų tos gamtos apdovanotos? Ir aš būčiau tikrai už tai,kad tokie asmenys būtų "neutralizuoti",tad labai jau netinkamai lyginate kačių veisimą ir psichines negales turinčių žmonių seksualinius poreikius. Žmogus pats už save atsagingas,sąmoningai pasirenka, o už gyvūną atsakingas jo šeimininkas,tad pasakykite,kodėl kastracija/sterilizacija yra blogis,kokie jūsų argumentai prieš? Veisimas yra darbas,tai ne tik  Atsakingas veisėjai ieško tinkamo partnerio,atsižvelgiant ko reikia katei,tobulina veilę,jo siekiamybė - kuo geresnis veislės atstovas, o ne šiaip kačiukų štampavimas be jokių žinių, jokios veisimo vizijos.
Svetli@čok
2012 02 01, 13:14
QUOTE(Pacankė @ 2012 02 01, 13:07) Ačiū O kaip dėl Hils? nekas ane? Į sveikatą Nuomonės kiek girdėjau nekokios, bet va paaiškinti kodėl, negaliu  nestudijavau aš to maisto smulkiai. Bet yra pažįstamų, kurie maitina tik Hils'u ir viskas gerai, katinams tinka. Nežinosi čia. Svarbu nemaitinti Wiskas, KiteKat, dar kažkoks iš D raidės yra Žiūrėti, kad maistas būtų superpremium arba nors premium klasės. O ten jau bandymų deka tik. Ir tai, po savaitė dar nesuprasi ar tinka, ar ne. Ir pervedinėti naujam maistui reikia palaipsniui, daugmaž apie savaitę. Iškart gali ir krūvelių padaugėti/padažnėti, organizmas pratinasi prie kitokios sudėties. Vo mano vienas katas kadaise tą AG valgė, tiko rodos, bet norėjau dar geresnio jam pabandyti. Pravargau galiausiai su visais naujais, ir vėl grįžau prie AG išbandyto. Nu ir ką - nugąsdino pradžia  ir kakis smirdėjo labai, ir inkštirai pasmakrėje atsirado. Nu tik va kailis ataugo kur buvo nuplikęs, ir uodega pagražėjo. Nu galvojau dar palauksiu kaip čia bus. Kelis mėnesius maitinau, kol galiausiai viskas susitvarkė
busycat
2012 02 01, 13:21
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 13:14) Svarbu nemaitinti Wiskas, KiteKat, dar kažkoks iš D raidės yra Darling
"Ramune"
2012 02 01, 13:22
QUOTE(Arvika @ 2012 02 01, 14:13) Atsiprašau,bet įsiterpsiu - nelyginkite žmogaus ir gyvūno,tai du visisškai skirtingi dalykai. Ar moteriai patartumėte turėti vaikų tiek kiek dievas duos,nesipriešinti gamtai,nesisaugoti, nes katė tik pagimdžius jau gali pradėti morčiuoti? Psichiniai ligoniai - iš viso apie juos kalbėti nederėtų,jiems padidintas seksualumas,nesuvokimas kaip valdyti šį jausmą būdingas,ar negirdėjote,kad moterys girdomos kontraceptinėmis tablietkomis,kad tik nebūtų tos gamtos apdovanotos? Ir aš būčiau tikrai už tai,kad tokie asmenys būtų "neutralizuoti",tad labai jau netinkamai lyginate kačių veisimą ir psichines negales turinčių žmonių seksualinius poreikius. Žmogus pats už save atsagingas,sąmoningai pasirenka, o už gyvūną atsakingas jo šeimininkas,tad pasakykite,kodėl kastracija/sterilizacija yra blogis,kokie jūsų argumentai prieš? Veisimas yra darbas,tai ne tik  Atsakingas veisėjai ieško tinkamo partnerio,atsižvelgiant ko reikia katei,tobulina veilę,jo siekiamybė - kuo geresnis veislės atstovas, o ne šiaip kačiukų štampavimas be jokių žinių, jokios veisimo vizijos. As uz sterilizacija. Bet as kalbu ne apie tai. Kai as pamaciau Cornish Rex veisle, kuri mane suzavejo be galo ir kai as pradejau dometis apie dok. kates mane istiko sokas , kai isgirdau, kad parduoda veisimui ir ne veisimui ir dar kainos skiriasi  Nu man iskart uzkvipo kazkuom ............
Svetli@čok
2012 02 01, 13:28
QUOTE(busycat @ 2012 02 01, 13:21) Darling  Aha, šitas QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 13:22) Nu man iskart uzkvipo kazkuom ............ O kuom čia galėjo užkvipti  aš musiau be uoslės visai, nieko neužuodžiau Svetimų pinigų neskaičiuoju, juk gi yra pirkėjų, katrie supranta kodėl tos kainos skiriasi  ir žino už ką moka. Papildyta:10 užslėptų/neužslėptų narių  2 svečiai Iškart matosi, kad lauke bais šalta ir visi susirinko šildytis ten, kur šiuo metu karščiausios diskusijos verda Kiba mokestį pradėti jamti  juk VISI GI ŽINO iš ko susideda šilumos kaina
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 13:22) As uz sterilizacija. Bet as kalbu ne apie tai. Kai as pamaciau Cornish Rex veisle, kuri mane suzavejo be galo ir kai as pradejau dometis apie dok. kates mane istiko sokas , kai isgirdau, kad parduoda veisimui ir ne veisimui ir dar kainos skiriasi  Nu man iskart uzkvipo kazkuom ............ Va jei veisėja man pasakytų,kad imk ir daryk su kate ką nori,va tada tai tikrai man užkviptų  Ir nuostabos nekeltų,o tik pasitikėjimą,kai veisėjas vertina savo darbą ir veisimui parduoda tik atsakingam žmogui,kuris žino,kas tas veisimas per daiktas yra,su kuo ans valgomas,o namų puošmenai kačiukai iškeliauja kastruoti/sterilizuoti. Man pasakė,kad katę įsigysiu jau stezilizuotą ir tai mane tik pradžiugino,nes iki veisėjos man toli toli,sasiveikla ir dauginimu užsiimti tiesiog gėda net prieš save pačią,o namuose noriu ramios katės,be naktinių serenadų,sysiojimų ir pan. Papildyta:QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 13:08) Tai gal as ir noriu, kad mano kate atsivestu viena vada, o tada ja sterilizuosiu. O kam jums ta viena vada,kokiu tikslu? Kodėl va po jos jau galima sterilizuoti,o prieš ne?
"Ramune"
2012 02 01, 13:36
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 14:28) Papildyta:10 užslėptų/neužslėptų narių  2 svečiai Iškart matosi, kad lauke bais šalta ir visi susirinko šildytis ten, kur šiuo metu karščiausios diskusijos verda Kiba mokestį pradėti jamti  juk VISI GI ŽINO iš ko susideda šilumos kaina  Sakes tuoj matyt zagset pradesiu uz savo pasireiskimus. Viskas baigiam sia tema . Nes bijau, kad cia daugiau susirinks ir man bus sakes  Uzblokuosit paskui cia mane  O as gi cia ateinu visada nuotrauku nauju paziuret. Papildyta:QUOTE(Arvika @ 2012 02 01, 14:33) O kam jums ta viena vada,kokiu tikslu? Kodėl va po jos jau galima sterilizuoti,o prieš ne? As be palyginimu nemoku matyt sneketi , o kai as cia vel UZLYGINSIU  tai liksiu visai nesuprasta.
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 13:06) ... As noriu pasakyti, tik tai, kad parduokite man kate su dokumentais , bet nereguliuokite kam man su ja daryti. Ir as ja nusipirkus greiciausiai ja sterilizuosiu. As suprantat, ka as noriu pasakyti  niu kiekvienas vertinam savo darbą ir veisėjui spręsti, kam, už kiek ir ar parduoti katę veisimui ar neveisimui  tiesiog tai yra atsakomybė už katę, kurią parduodi. iš kur veisėjui žinot, kad jūs nepradėsit jos i visas puses dalint kiekvienam katinui? galvos sau nedaužykit dėl to mane ir stebina šunininkai, kad jiem dzin, kas bus su jo parduodamu šuniu.
"Ramune"
2012 02 01, 13:48
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 14:37) dėl to mane ir stebina šunininkai, kad jiem dzin, kas bus su jo parduodamu šuniu.  Mano suns veisejams ne dzin kas su jo sunimis bus . Nestatytikite visu prie tos pacios sienos saudyt . Aha kates su dok kastruojam, bet pilnas internetas, kad kaciuku be dok , o tevas su dok. TAi cia tos sutartys tik siaip tada iseitu  Vapsie labirintas man cia pasdare
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 13:36) As be palyginimu nemoku matyt sneketi , o kai as cia vel UZLYGINSIU  tai liksiu visai nesuprasta. Tiesiog numanau,kad sakysite,jog dėl katės,kad reikia patapti mama,gal patirti motinystės džiaugmą lygindami su žmonėmis.... Gal klystu... Bet va jūsų katytė patampa mama,tada išdalinate kokius 5 kačiukus,tarkim viso mergytės. Tada anuos dar po vadą,o gal ir kasmet po vieną,dalijam toliau,pildom prieglaudas,kergiam seses ir brolius,o gal ir vos vos tolimesnes gimines,nes gi nėra dokumentų,tai iš kur žinai kas kieno ir nuo ko.... Va taip į priegladas ir patenka agresyvūs kornišai,nes jūs tikrai "besirūpidama" savo kate, nesirūpinsite tolimesne jos gimine,kurią būsite paleidus. Sorry už įsibrovimą kaimynkos,einu ir vėl apačion ant laktos
"Ramune"
2012 02 01, 14:01
QUOTE(Arvika @ 2012 02 01, 14:50) Va taip į priegladas ir patenka agresyvūs kornišai,
Jeigu jus vel apie ta Rexsiuka apie kuri as pasakojau, tai jis su dokumentais as, tai jau minejau. Ir dokumentuose nera parasyta, kad puldines zmones, o mociute uzpuls taip, kad jai prireiks mediku pagalbos.
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 16:01) Jeigu jus vel apie ta Rexsiuka apie kuri as pasakojau, tai jis su dokumentais as, tai jau minejau. Ir dokumentuose nera parasyta, kad puldines zmones, o mociute uzpuls taip, kad jai prireiks mediku pagalbos. O kuom jam baigesi? Priglaude ji kas nors?
Svetli@čok
2012 02 01, 14:12
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 13:36) Uzblokuosit paskui cia mane  O as gi cia ateinu visada nuotrauku nauju paziuret. Mes čia nieko neblokuojam, vieša erdvė gi, ir žodžio laisvė O vat dėl pikto reksiuko. Nu kas kad dokai. Lygiai tas pats ir šunų pasaulyje - visokių "veisėjų" yra  ne visiems veisėjams rūpi jų šuniukai po pardavimo  Tai va ir čia, n-kartų apšnekėtas su pavyzdžiai "pagerintas" katinų veislynas, kuris kepa tuos kačiukus ir du dokais, ir be jų, ir kergia neaišku kas ir kaip. O ir perkant su dokais neturi žmogau garantijos, kad tai būtent nuo to kačiuko  Tai jei jau ten tokie bespredelai dedasi su dokumentacija  ką gali žinoti koks ten genealoginis medis jų  mažu turintis psichinę negalią kaimynų reksas pakergė anųjų reksiukę, bo jai gi sekso reikia  nu o rezultatas prieglaudoje, bo užpuolė močiutę P.S. Čia tik mano svaičiojimai. Autorės nuomonė nebūtinai turi atitikti aprašytą situaciją, tai tik prielaida
|
|