Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reksiukų gryčia
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna > Katės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Sonnne
Garbanių mylėtojų buveinė wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

Kačiukus galima įsigyti šiuose veislynuose:

Cornish Rex
.................

Agnus*LT (narės Lolija, Gravel)

Noksas*LT (narė Noksas)

Soft Kiss (narė Softkiss)

Zundėja*LT (narė Zundeja)

Astrarex*LT (narė Letenele)

Devon Rex
................

Enika (narė Marinulia)

Selkirk Rex
.................

Like a Lamb*LT (narė Fia)

MarcMiaow*LT (narė Hindrance)
Minėja
Labas rytas 4u.gif

Labai gražūs katiniukai ant palangės sutūpę wub.gif
Sonnne
Labas rytas 4u.gif laukiau laukiau kol is mokanciu kurti kas sukurs, bet va vel teko man pagadint 4u.gif
Prisiminiau Agnusiukus ryzus ant radiatoriaus, bet radau situos ant palanges wub.gif
Minėja
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 09:18)
Labas rytas  4u.gif  laukiau laukiau kol is mokanciu kurti kas sukurs, bet va vel teko man pagadint  4u.gif
Prisiminiau Agnusiukus ryzus ant radiatoriaus, bet radau situos ant palanges  wub.gif
*

Ir gerai, kad sukūrei thumbup.gif Nes jau vakar nuo pietų matyt niekas nenorėjo ar neturėjo laiko kurti naujos temos. smile.gif
Sonnne
QUOTE(Minėja @ 2012 02 01, 11:20)
Ir gerai, kad sukūrei  thumbup.gif  Nes jau vakar nuo pietų matyt niekas nenorėjo ar neturėjo laiko kurti naujos temos. smile.gif
*

Numanau, kad atsibosta toms pacioms ir laiko reik. Jei mane kas pamokytu centruoti 4u.gif
Minėja
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 09:22)
Numanau, kad atsibosta toms pacioms ir laiko reik. Jei mane kas pamokytu centruoti  4u.gif
*

centruoti tai pradžioj parašai center (laužtiniuose skliaustuose) ir teksto pabaigoj /center laužtiniuose skliaustuose
Sonnne
QUOTE(Minėja @ 2012 02 01, 11:26)
centruoti tai pradžioj parašai center (laužtiniuose skliaustuose)  ir teksto pabaigoj /center laužtiniuose skliaustuose
*

Didziausia nesamone ta, kad nesigauna man, meginau taip bigsmile.gif
Minėja
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 09:27)
Didziausia nesamone ta, kad nesigauna man, meginau taip  bigsmile.gif
*

Turėtų gautis g.gif gal tarpukus palieki
"Ramune"
"Bais smalsu pasidarė - iš kokio jis veislyno

O kaip jam baigėsi tam reksiukui ar rado naujus namus
beje, mano alcheimeris vėl koją kiša - kokios spalvos jis buvo pamenu tik tą siaminę katytę, kad kažkas atidavinėjo "

Zinoma , kad veislini padareli atsiranda daug norinciu paimti uz dyka. Ypac kai jis be galo grazus ryzuolis wub.gif .
Svetli@čok
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 09:22)
Numanau, kad atsibosta toms pacioms ir laiko reik. Jei mane kas pamokytu centruoti  4u.gif
*

Vo, namų statytojai triskart valio 4u.gif Viskas gerai, išmokama mirksiukas.gif Dafai aš taus atsiųsiu zagatovkę ax.gif aš pvz, aną visada išsaugoju neišsiųstuose pranešimuose blush2.gif Kam siųsti - užrašau savo niką lotuliukas.gif kad jei netyčiom paspausčiau, kad ateitų vėl pas mane lotuliukas.gif

Labryt.

Gražūs meilybės ant palangės wub.gif

O pas mus balius blush2.gif Fionai ir Kimiui šiandien sukakojo po 3 m. wub.gif

Tą progą noriu perduoti linkėjimus ir braliukui Ygliukui 4u.gif
Sonnne
Nepulkit Ramunes, nes ji aukojasi prieglaudoms, atiduoda dali saves, tad savo kaip ir "skola" ji jau atidavus vargsams. Jau tik ne mums ja moralizuot sitoj vietoj. Nereik jos mokyt, kad priglaust prieglaudinuka yra zymiai nuosirdziau. Jei zmogus neiperka kornio, arba mano, kad neverta tiek moket, tai jos apsisprendimas. Neagituoju uz bedokumencius, bet ir nesakau, kad padarysi klaida ojojojoj, nenoriu plestis, nes tuoj vel sirsyna uzkabinsiu doh.gif
O kad prieglaudose palieka ir dokumencius, anoks stebuklas, nes matau, kad kuo toliau, tuo daugiau debilu atsiranda.
Papildyta:
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 12:47)
Vo, namų statytojai triskart valio  4u.gif Viskas gerai, išmokama  mirksiukas.gif Dafai aš taus atsiųsiu zagatovkę  ax.gif aš pvz, aną visada išsaugoju neišsiųstuose pranešimuose  blush2.gif Kam siųsti - užrašau savo niką  lotuliukas.gif kad jei netyčiom paspausčiau, kad ateitų vėl pas mane  lotuliukas.gif

*

Atsiusk busiu dekinga 4u.gif
Svetli@čok
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 10:50)
Nepulkit Ramunes, nes ji aukojasi prieglaudoms, atiduoda dali saves, tad savo kaip ir "skola" ji jau atidavus vargsams.  Jau tik ne mums ja moralizuot sitoj vietoj.
...........

Atsiusk busiu dekinga  4u.gif
*

Nu kad niekas ir nepuola bigsmile.gif Tiesiog gal norėjo apšviesti, kas gali būti blush2.gif bet gal ir nebus. Ir jei žmogus apsisprendė, kad taip jam gerai, tebūnie taip, ne mums gi aiškinti. Kiekvienas renkasi pagal galimybės mirksiukas.gif Aš irgi ne visada tokia jau įsitikinusi dokų nauda buvau lotuliukas.gif ale pasikeičiau. Bet tai mano sąmoningas sprendimas. O pažįstu krūvą žmonių, netgi iš mūsų aplinkos, kurie VISIŠKAI MŪSŲ NESUPRANTA ir vargu ar kada supras.

Atsiųsiu tuoj mirksiukas.gif
Vaida*
Lionesss, ačiū už naują temutę 4u.gif

Tu tik nesupyk, nes kažko jautriai reaguoji į viską, bet gal nereikėjo kaip titulinės nuotraukos uždėti neaiškių "kornišų" ir dar su skelbiu.lt logotipu... ax.gif
-Ieva-
laba 4u.gif

QUOTE(Svetli@čok @ 2012 01 30, 21:54)
...
Tuta aš  bigsmile.gif pametei  bigsmile.gif
*

aga, pamečiau biggrin.gif niu galvojau, kad tu ką žinai apie šunis, kaip ten parduoda, ar dažnai veisimui, niu nebent brokas tada ne biggrin.gif

kokį maistą rašei valgo tavo katinai? ne per riebų? g.gif

QUOTE(Noa @ 2012 01 31, 14:04)
...

Žiūrėk, koks prieglaudinis sutvėrimas būtų numiręs, o kad žmonės geri, tai ką tik rado mylinčius namus ir perėmė Vailingo Modės šildomą guolį:
user posted image
Ir nei kiek nekainavo wub.gif
*

fainutis wub.gif thumbup.gif
Svetli@čok
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 11:28)
aga, pamečiau biggrin.gif niu galvojau, kad tu ką žinai apie šunis, kaip ten parduoda, ar dažnai veisimui, niu nebent brokas tada ne biggrin.gif

kokį maistą rašei valgo tavo katinai? ne per riebų? g.gif
*

Ai, su šunim ten toooks gyvatynas doh.gif kol pati nesusidūriau parodose ir aplamai gyvenime, viskas taip gražiai ir rūžavai atrodė lotuliukas.gif feu veu, net prisiminti nenoriu.

AG su lašiša valgo. Nu tfu tfu tfu, labai patenkinta. Akys netraiškanuoja, ausys švarios 0 nors pas Fioną visada sakė buvo švarios, o vet dėl Kimio dabar išvis rami, net jei ir bus purvinos, aš pamatyti nespėsiu lotuliukas.gif Fiona nuuuuuuu taaaaaaaaaip anam ausis valo, nu taaaaaaip, kad nabagas galvoju ir paskęs vieną kartą nuo seilių lotuliukas.gif iš tolo dabar blizga lotuliukas.gif
-Ieva-
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 11:32)
Ai, su šunim ten  toooks gyvatynas  doh.gif kol pati nesusidūriau parodose ir aplamai gyvenime, viskas taip gražiai ir rūžavai atrodė  lotuliukas.gif feu veu, net prisiminti nenoriu.

AG su lašiša valgo. Nu tfu tfu tfu, labai patenkinta. Akys netraiškanuoja, ausys švarios 0 nors pas Fioną visada sakė buvo švarios, o vet dėl Kimio dabar išvis rami, net jei ir bus purvinos, aš pamatyti nespėsiu  lotuliukas.gif Fiona nuuuuuuu taaaaaaaaaip anam ausis valo, nu taaaaaaip, kad nabagas galvoju ir paskęs vieną kartą nuo seilių  lotuliukas.gif iš tolo dabar blizga  lotuliukas.gif
*

niu papasakok papasakok biggrin.gif

o riebus jis? sakei Kimiui žiauriai juoduoja pasmakrė g.gif
Svetli@čok
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 11:42)
niu papasakok papasakok biggrin.gif

o riebus jis? sakei Kimiui žiauriai juoduoja pasmakrė g.gif
*

Viešai daugiau nieko nepasakosiu schmoll.gif pakanka purvų pylimo ant manęs ir mano šeimos po ankstesnių pasisakymų ph34r.gif yra veikėjų, kurie matyt neturiu ką veikti gyvenime, kaip tik šnipinėti ir šikti ant galvos rolleyes.gif lai aniems nebūna preteksto tai veiklai lotuliukas.gif nors, kita vertus, būtų žmogus, o jau kaip apšikti atrasim laugh.gif

Tai va pradžioj taip buvo. Pajuodavo pas Kimį labai, nes anksčiau būtent pasmakrė nei nuo vieno maisto nejuodavo. Vat pas Fioną pačioj pradžioj pajuodę buvo ir nuo kitų maistų. O dabar va vakar kaip tik pažiūrėjau saviškius (nu nežiūriu aš, nežiūriu kasdien blush2.gif ) ir sakyčiau viskas ten tvarkoj bigsmile.gif nėr jokių inkštirų. Tik purvina buvo, sausuliukai kažkokie g.gif pavaliau, patepiau dėl viso pikto medetkų tepalu, ir vsio - švaru, gražu thumbup.gif
-Ieva-
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 11:47)
Viešai daugiau nieko nepasakosiu  schmoll.gif pakanka purvų pylimo ant manęs ir mano šeimos po ankstesnių pasisakymų ph34r.gif yra veikėjų, kurie matyt neturiu ką veikti gyvenime, kaip tik šnipinėti ir šikti ant galvos  rolleyes.gif lai aniems nebūna preteksto tai veiklai  lotuliukas.gif nors, kita vertus, būtų žmogus, o jau kaip apšikti atrasim  laugh.gif

Tai va pradžioj taip buvo. Pajuodavo pas Kimį labai, nes anksčiau būtent pasmakrė nei nuo vieno maisto nejuodavo. Vat pas Fioną pačioj pradžioj pajuodę buvo ir nuo kitų maistų. O dabar va vakar kaip tik pažiūrėjau saviškius (nu nežiūriu aš, nežiūriu kasdien  blush2.gif ) ir sakyčiau viskas ten tvarkoj  bigsmile.gif nėr jokių inkštirų. Tik purvina buvo, sausuliukai kažkokie  g.gif pavaliau, patepiau dėl viso pikto medetkų tepalu, ir vsio - švaru, gražu  thumbup.gif
*

ne , tai tu papasakok, kaip ten su sutartim būna? jei tinka veisimui, tai ir veisi ania? nebūna reikalavimų vistiek kastruoti? biggrin.gif

liuks tada thumbup.gif
Svetli@čok
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 11:52)
ne , tai tu papasakok, kaip ten su sutartim būna? jei tinka veisimui, tai ir veisi ania? nebūna reikalavimų vistiek kastruoti? biggrin.gif

*

Ai, trinu lauk. Bo mano žinios gal ir pasenusios tongue.gif
Noa
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 11:56)
Nu kad niekas ir nepuola  bigsmile.gif Tiesiog gal norėjo apšviesti, kas gali būti  blush2.gif bet gal ir nebus. Ir jei žmogus apsisprendė, kad taip jam gerai, tebūnie taip, ne mums gi aiškinti. Kiekvienas renkasi pagal galimybės  mirksiukas.gif
*

Aš irgi, tiesiog iš TO žmogaus to nesitikėjau. Nežinomų pupliukų jau nebereguliuoju, lai perka, ką nori schmoll.gif Bet kai žmogus, dirbantis su prieglaudom, pradeda remti daugintojus sad.gif Nu kažkaip nesuvokiamai nuskambėjo.

Bet dzin, lai kas nori ima ką nori dry.gif Aiškink čia neaiškinęs, kad veislė - ne tik vaizdas, bet ai.

Man gerokai aktualiau, kaip reiks vežti katinus ŠIANDIEN blink.gif Tiek zyziau apie šiltus boksus, ale neradau. O dabar treba! O gyvas konteineris serga. Nu jofana mastau.gif
Svetli@čok
QUOTE(Noa @ 2012 02 01, 12:08)
Man gerokai aktualiau, kaip reiks vežti katinus ŠIANDIEN blink.gif Tiek zyziau apie šiltus boksus, ale neradau. O dabar treba! O gyvas konteineris serga. Nu jofana mastau.gif
*

A kur tu anuos žadi vežti per tokius šalčius blink.gif pablūdai motin blink.gif

Aš tai kai Kimį veždavau pas vetę žiemą, tai tiesiog jo boksą ar tašę apmutūriuodavau šiltu pledu iš viršaus blush2.gif kelias sluoksniais. Nešti nepatogu buvo, ale nu ką darysi, bile tik šilta jam.
"Ramune"
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 11:50)
Nepulkit Ramunes, nes ji aukojasi prieglaudoms, atiduoda dali saves, tad savo kaip ir "skola" ji jau atidavus vargsams.  Jau tik ne mums ja moralizuot sitoj vietoj.  Nereik jos mokyt, kad priglaust prieglaudinuka yra zymiai nuosirdziau. Jei zmogus neiperka kornio, arba mano, kad neverta tiek moket, tai jos apsisprendimas.

Lionesss as kaip ir turiu savo nuomone , bet jeigu kas pasakys stiprius argumentus....drasiai ja pakeisiu..... kol kas manau taip.
DAba turiu kl. Ar kastruoti katinai , sterilizuotos kates gali dalyvauti parodose.
Ir dar vienas : o kam parduodamos kates veisimui ? As tokia nabage paskambinus pasakyciau , kad noriu kate veisimui pirkt gi matyt buciau pirma apkoliota , pamoralizuota ir paleista .... biggrin.gif tokia nuomone man susidare cia papuolus ax.gif
-Ieva-
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 12:14)
Lionesss as kaip ir turiu savo nuomone , bet jeigu kas pasakys stiprius argumentus....drasiai ja pakeisiu..... kol kas manau taip.
DAba turiu kl. Ar kastruoti katinai , sterilizuotos kates gali dalyvauti parodose.
Ir dar vienas : o kam parduodamos kates veisimui ? As tokia nabage paskambinus pasakyciau , kad noriu kate veisimui pirkt gi matyt buciau pirma apkoliota , pamoralizuota ir paleista ....  biggrin.gif  tokia nuomone man susidare cia papuolus  ax.gif
*

kastruoti gali dalyvauti parodose, bet ne visi. jei katinas panašus į kažkokią veislę, bet neturi kilmės dokumentų, tada negali, o paprasta naminė katė, kuri nepanaši į veislinę - gali, jai kilmės dokumentai nereikalingi biggrin.gif

nesupratau šito klausimo...
Svetli@čok
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 12:14)
*

Gali, su viena sąlyga rolleyes.gif tam reikalingi DOKUMENTAI rolleyes.gif Bet kadangi stiprių argumentų tu negirdėjai dar, tai nusprendei gi be dokų imti g.gif tai kam tada tas klausimas g.gif
Sonnne
QUOTE(Vaida* @ 2012 02 01, 13:13)
Lionesss, ačiū už naują temutę  4u.gif
Tu tik nesupyk, nes kažko jautriai reaguoji į viską, bet gal nereikėjo kaip titulinės nuotraukos uždėti neaiškių "kornišų" ir dar su skelbiu.lt logotipu...  ax.gif
*

Jei po teisybei radau nuotrauka google, nei nemaciau, kad ji su "skelbiu" be to, jei ir taip, gi neparasyta, kad cia ne veslyno katinai? Tiesiog, man patiko foto. Nelabai supratau ka norejai man pasakyt? As nejautriai reaguoju. Reaguoju, kaip reaguoju.
Papildyta:
O kas del neaiskiu katinu, tai man visi katinai aiskus, grazus, svarbu ne kokiu meino meskenu pridejau. Tikrai daugiau temos nekursiu, jei sitaip.
Bet kokiu atveju, Svetliau, aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 14:34)
Jei po teisybei radau nuotrauka google, nei nemaciau, kad ji su "skelbiu" be to, jei ir taip, gi neparasyta, kad cia ne veslyno katinai? Tiesiog, man patiko foto. Nelabai supratau ka norejai man pasakyt? As nejautriai reaguoju. Reaguoju, kaip reaguoju.
Papildyta:
O kas del neaiskiu katinu, tai man visi katinai aiskus, grazus, svarbu ne kokiu meino meskenu pridejau. Tikrai daugiau temos nekursiu, jei sitaip.
Bet kokiu atveju, Svetliau, aciu  4u.gif
*

"Ramune"
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 13:27)
Gali, su viena sąlyga  rolleyes.gif tam reikalingi DOKUMENTAI  rolleyes.gif Bet kadangi stiprių argumentų tu negirdėjai dar, tai nusprendei gi be dokų imti  g.gif tai kam tada tas klausimas  g.gif
*

SAvisvietai.
As kaciuko dar neimu ...noreciau jus pataisyti....As renku info... Gyvunas tai nespalvinimo knygele, kuria nuspalvinai ir perki kita. Jeigu as pirksiu be dokumenti katina tai nereiskia, kad pirksiu is pirmu pasitaikysiu namu.
KAtina su dok man gal net ambicijos neleidzia pirkti vien del to reikalavimo ji kastruoti ar sterilizuoti. Kazkoks uzburtas ratas -mafija . Tik prasau ramiai i mano zodzius 4u.gif ......
Suni turiu su dok. bet as jo visai nenoriu veisti. Bet ir nesterilizuosiu jo. Bet i parodas ejom ir eisim. Ir ivertinimus gaunam gerus , ir matyt drasiai surinksime reikalinga kieki veisimui. Bet gal po kokiu 2 metu as uzsimanysiu kad mano kaliuyke turetu suniuku tai ir suleisiu. Bet tai yra mano ir mano kaliukes reikalas. Ir gal mes susilauktumem nuostabiu suniuku ne del to , kad mano suniuko veiseja leido man ja veisti schmoll.gif

KAzi kaip mano marti sureguotu jeigu jai pasakyciau, gali imti mano sunu i vyrus , bet jis ne veisimui. Va kita sunu turiu tai jis veisimui tinkamas..... bet uz ji turesi man primoketi . MAn atrodo ji man atsakytu, kad brangioji nesikisk kur tau nereikia. Sunus paliko tavo namus ir jis jau ne tavo, o zmonos vyras . lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif JUODAS HUMORAS
-Ieva-
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 12:36)
SAvisvietai.
As kaciuko dar neimu ...noreciau jus pataisyti....As renku info... Gyvunas tai nespalvinimo knygele, kuria nuspalvinai ir  perki kita. Jeigu as pirksiu be dokumenti katina tai nereiskia, kad pirksiu is pirmu pasitaikysiu namu.
KAtina su dok man gal net ambicijos neleidzia pirkti vien del to reikalavimo ji kastruoti ar sterilizuoti. Kazkoks uzburtas ratas -mafija . Tik prasau ramiai i mano zodzius  4u.gif ......
Suni turiu su dok. bet as jo visai nenoriu veisti. Bet ir nesterilizuosiu jo. Bet i parodas ejom ir eisim. Ir ivertinimus gaunam gerus , ir matyt drasiai surinksime reikalinga kieki veisimui. Bet gal po kokiu 2 metu as uzsimanysiu kad mano kaliuyke turetu suniuku tai ir suleisiu. Bet tai yra mano ir mano kaliukes reikalas. Ir gal mes susilauktumem nuostabiu suniuku ne del to , kad mano suniuko veiseja leido man ja veisti  schmoll.gif
*

tai va, su bedokumenčiu korniu į parodas eiti negalėsi mirksiukas.gif o su paprasta neveisline kate galėsi, bet ji turi būt neutralizuota smile.gif
mano manymu, pačiom katėm geriau, kai jas neutralizuoja, hormonai n esiaučia, nesikankina...o katinas ir žymėti gali gi namus...
Papildyta:
...
KAzi kaip mano marti sureguotu jeigu jai pasakyciau, gali imti mano sunu i vyrus , bet jis ne veisimui. Va kita sunu turiu tai jis veisimui tinkamas..... bet uz ji turesi man primoketi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif JUODAS HUMORAS
*

humoras, bet palyginimas vistiek netikęs, nes žmogus yra žmogus, jis sprendžia pats, ar nori turėt vaikų ar ne (dažniausiai biggrin.gif ), o katei morčius į vsio, ji nori, kankinasi ir negauna, tai kam to reikia?
Svetli@čok
QUOTE(Lionesss @ 2012 02 01, 12:34)
Tikrai daugiau temos nekursiu, jei sitaip.
Bet kokiu atveju, Svetliau, aciu  4u.gif
*

Jėrgutėliau, ot kur degtukas doh.gif Kurk tik tai neišsisukinėdama cool.gif

KAtina su dok man gal net ambicijos neleidzia pirkti vien del to reikalavimo ji kastruoti ar sterilizuoti. Kazkoks uzburtas ratas -mafija . Tik prasau ramiai i mano zodzius  4u.gif ......
Suni turiu su dok. bet as jo visai nenoriu veisti. Bet ir nesterilizuosiu jo. Bet i parodas ejom ir eisim. Ir ivertinimus gaunam gerus , ir matyt drasiai surinksime reikalinga kieki veisimui.
*

A kokios gali būti ambicijos mastau.gif dieve, aš pirmu klausimu jaučiu paklausiau ar galima bus kastruoti lotuliukas.gif veisimui reikalingų žinių aš neturiu, noro tuom užsiimti irgi ne, nu kam gyvūną kankinti. Kodėl mafija g.gif Veisėjai saugo savo darbą. O ir kaina kačiukų, parduotų namams su tokia sąlyga, visai visai kitokia tongue.gif Aš ramiai žiūriu į tokius reikalavimus.
.................
Nju ir aš turiu šunį su dokais. Ir įvertinimai visi puikiai ir ne vienas tongue.gif ale yra ir gražesnių šunų. Ir buvom surinkę reikalingą kiekį, ir netgi prišnekino mane vienos kalytės šeimininkė, kad sutikčiau kergti, nes jai labai maniškis patiko. Ale labai džiaugiuosi, kad nepastojo kalė karsta.gif tuom mūsų kergimo patirtis ir pasibaigė - ne už ką nenorėčiau pakartoti, tai ne man.
"Ramune"
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 13:45)

humoras, bet palyginimas vistiek netikęs, nes žmogus yra žmogus, jis sprendžia pats, ar nori turėt vaikų ar ne (dažniausiai biggrin.gif ), o katei morčius į vsio, ji nori, kankinasi ir negauna, tai kam to reikia?
*

O zinote kiek yra neigaliu zmoniu kurie neturi sekso ir neturejo , o taip nori ir taip kankinasi. Jiems ir vienas kartas butu JEGA. Ka pas juos noras kitoks nei pas gyvunus manot. O jeigu tai psichikos ligonis, tai jis ir nesuvokia, kas jam darosi ir ko jam neduoda gyvenimas. Tai parodykite man nors viena kastruota psichini ligoni
Pacankė
Laba diena,
duodu katukui Specifiką, ir pastebėjau kad traiškanoja akys labai, ir ausys pas 3d valyt reik. Tai tada keist maistuką reikia? o į kokį?
-Ieva-
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 12:50)
O zinote kiek yra  neigaliu zmoniu kurie neturi sekso ir neturejo , o taip nori ir taip kankinasi. Jiems ir vienas kartas butu JEGA. Ka pas juos noras kitoks nei pas gyvunus manot. O jeigu tai psichikos ligonis, tai jis ir nesuvokia, kas jam darosi ir ko jam neduoda gyvenimas. Tai parodykite man nors viena kastruota psichini ligoni
*

niu vėl netikęs palyginimas lotuliukas.gif kalbam apie sveikus gyvius bigsmile.gif
ai tiesa, jie turbūt gali pasitenkinti ir kitaip, ar ne? lotuliukas.gif

bet pažiūrėsiu, ką kalbėsit, kai katė kniauks morčiuodama, o jei morčiai dažni, tai išvis, neapsikęsit ir pati nuvešit pas vetą biggrin.gif
"Ramune"
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 13:56)
niu vėl netikęs palyginimas lotuliukas.gif kalbam apie sveikus gyvius bigsmile.gif

bet pažiūrėsiu, ką kalbėsit, kai katė kniauks morčiuodama, o jei morčiai dažni, tai išvis, neapsikęsit ir pati nuvešit pas vetą biggrin.gif
*

O tai kates veislynuose nekniaukia blink.gif . Ar jos suleidziamos per kiekviena morciu? blink.gif
Svetli@čok
QUOTE(Pacankė @ 2012 02 01, 12:54)
Laba diena,
duodu katukui Specifiką, ir pastebėjau kad traiškanoja akys labai, ir ausys pas 3d valyt reik. Tai tada keist maistuką reikia? o į kokį?
*

Tikriausiai, kad teks keisti maistą mirksiukas.gif Bet į kokį - niekas nepasakys schmoll.gif Bet ne iš gobšumo, kad ir jūsų katas valgys tą pati lotuliukas.gif o tiesiog iš nežinojimo ką pasiūlyti, nes tai labai individualu doh.gif

Va gali būti super duper netinka, o tiks tik premium pvz. Taigi tik bandant ir atrenkant galima atrasti ax.gif

Aš va perrinkau kelis maistus. Virbac, TW, Alma Natūre, Specific - nu ar kas pasakys, kad jie blogi bigsmile.gif niekas. Bet maniškiui netiko - akis traiškanavo baisiausiai, ausys po kelis kartus dienoj turėjau valyti, kakis smirdėjo taaaaaaaip doh.gif nuo vieno uodega nupliko visai, nuo kito inkštirai ant jos dar atsirado doh.gif Dabar valgo Arden Grange su lašiša. TFU TFU TFU cool.gif pakol kas paieškas idealaus maisto pristabdžiau rolleyes.gif

O vat Noa's katinui AG netiko. Vot tep va.
-Ieva-
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 13:00)
O tai kates veislynuose nekniaukia blink.gif . Ar jos suleidziamos per kiekviena  morciu?  blink.gif
*

bet veisimas ir yra darbas, ilgai katės karjera, kaip pastebėjau netrunka, 3kokius metus, susilaukia kokių trijų vadų ir sterilizuoja, kartais net mažiau jos karjera trunka biggrin.gif
niu čia tegu veisėjos pakomentuoja smile.gif
"Ramune"
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 13:56)
ai tiesa, jie turbūt gali pasitenkinti ir kitaip, ar ne?  lotuliukas.gif

Dabar pasakykit kaip man paaiskinti mergaitei paauglei, kuri yra su protiniu atsilikimu, kodel jai auga krutine, kodel jai menesines prasideda. JAi 12 metu. Ir vel ziaurus paluginimas : pasodinkitre kate ir salia ja-jos tiek pat abi suprastu ka as joms sakau.

As noriu pasakyti, tik tai, kad parduokite man kate su dokumentais , bet nereguliuokite kam man su ja daryti. Ir as ja nusipirkus greiciausiai ja sterilizuosiu. As suprantat, ka as noriu pasakyti doh.gif
Pacankė
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 14:00)
Tikriausiai, kad teks keisti maistą  mirksiukas.gif Bet į kokį - niekas nepasakys  schmoll.gif Bet ne iš gobšumo, kad ir jūsų katas valgys tą pati  lotuliukas.gif o tiesiog iš nežinojimo ką pasiūlyti, nes tai labai individualu  doh.gif

Va gali būti super duper netinka, o tiks tik premium pvz. Taigi tik bandant ir atrenkant galima atrasti  ax.gif

Aš va perrinkau kelis maistus. Virbac, TW, Alma Natūre, Specific - nu ar kas pasakys, kad jie blogi  bigsmile.gif niekas. Bet maniškiui netiko - akis traiškanavo baisiausiai, ausys po kelis kartus dienoj turėjau valyti, kakis smirdėjo taaaaaaaip  doh.gif nuo vieno uodega nupliko visai, nuo kito inkštirai ant jos dar atsirado  doh.gif Dabar valgo Arden Grange su lašiša. TFU TFU TFU  cool.gif pakol kas paieškas idealaus maisto pristabdžiau  rolleyes.gif

O vat Noa's katinui AG netiko. Vot tep va.
*

Ačiū

O kaip dėl Hils? nekas ane?
"Ramune"
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 14:03)
bet veisimas ir yra darbas, ilgai katės karjera, kaip pastebėjau netrunka, 3kokius metus, susilaukia kokių trijų vadų ir sterilizuoja, kartais net mažiau jos karjera trunka biggrin.gif
niu čia tegu veisėjos pakomentuoja smile.gif
*

Tai gal as ir noriu, kad mano kate atsivestu viena vada, o tada ja sterilizuosiu.
Arvika
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 12:50)
O zinote kiek yra  neigaliu zmoniu kurie neturi sekso ir neturejo , o taip nori ir taip kankinasi. Jiems ir vienas kartas butu JEGA. Ka pas juos noras kitoks nei pas gyvunus manot. O jeigu tai psichikos ligonis, tai jis ir nesuvokia, kas jam darosi ir ko jam neduoda gyvenimas. Tai parodykite man nors viena kastruota psichini ligoni
*

Atsiprašau,bet įsiterpsiu - nelyginkite žmogaus ir gyvūno,tai du visisškai skirtingi dalykai. Ar moteriai patartumėte turėti vaikų tiek kiek dievas duos,nesipriešinti gamtai,nesisaugoti, nes katė tik pagimdžius jau gali pradėti morčiuoti? Psichiniai ligoniai - iš viso apie juos kalbėti nederėtų,jiems padidintas seksualumas,nesuvokimas kaip valdyti šį jausmą būdingas,ar negirdėjote,kad moterys girdomos kontraceptinėmis tablietkomis,kad tik nebūtų tos gamtos apdovanotos? Ir aš būčiau tikrai už tai,kad tokie asmenys būtų "neutralizuoti",tad labai jau netinkamai lyginate kačių veisimą ir psichines negales turinčių žmonių seksualinius poreikius.
Žmogus pats už save atsagingas,sąmoningai pasirenka, o už gyvūną atsakingas jo šeimininkas,tad pasakykite,kodėl kastracija/sterilizacija yra blogis,kokie jūsų argumentai prieš?
Veisimas yra darbas,tai ne tik smileysex.gif Atsakingas veisėjai ieško tinkamo partnerio,atsižvelgiant ko reikia katei,tobulina veilę,jo siekiamybė - kuo geresnis veislės atstovas, o ne šiaip kačiukų štampavimas be jokių žinių, jokios veisimo vizijos.
Svetli@čok
QUOTE(Pacankė @ 2012 02 01, 13:07)
Ačiū

O kaip dėl Hils? nekas ane?
*

Į sveikatą mirksiukas.gif

Nuomonės kiek girdėjau nekokios, bet va paaiškinti kodėl, negaliu blush2.gif nestudijavau aš to maisto smulkiai. Bet yra pažįstamų, kurie maitina tik Hils'u ir viskas gerai, katinams tinka. Nežinosi čia.

Svarbu nemaitinti Wiskas, KiteKat, dar kažkoks iš D raidės yra g.gif

Žiūrėti, kad maistas būtų superpremium arba nors premium klasės. O ten jau bandymų deka tik. Ir tai, po savaitė dar nesuprasi ar tinka, ar ne. Ir pervedinėti naujam maistui reikia palaipsniui, daugmaž apie savaitę. Iškart gali ir krūvelių padaugėti/padažnėti, organizmas pratinasi prie kitokios sudėties.

Vo mano vienas katas kadaise tą AG valgė, tiko rodos, bet norėjau dar geresnio jam pabandyti. Pravargau galiausiai su visais naujais, ir vėl grįžau prie AG išbandyto. Nu ir ką - nugąsdino pradžia blink.gif ir kakis smirdėjo labai, ir inkštirai pasmakrėje atsirado. Nu tik va kailis ataugo kur buvo nuplikęs, ir uodega pagražėjo. Nu galvojau dar palauksiu kaip čia bus. Kelis mėnesius maitinau, kol galiausiai viskas susitvarkė karsta.gif
busycat
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 13:14)

Svarbu nemaitinti Wiskas, KiteKat, dar kažkoks iš D raidės yra  g.gif

Darling biggrin.gif
"Ramune"
QUOTE(Arvika @ 2012 02 01, 14:13)
Atsiprašau,bet įsiterpsiu - nelyginkite žmogaus ir gyvūno,tai du visisškai skirtingi dalykai. Ar moteriai patartumėte turėti vaikų tiek kiek dievas duos,nesipriešinti gamtai,nesisaugoti, nes katė tik pagimdžius jau gali pradėti morčiuoti? Psichiniai ligoniai  - iš viso apie juos kalbėti nederėtų,jiems padidintas seksualumas,nesuvokimas kaip valdyti šį jausmą būdingas,ar negirdėjote,kad  moterys girdomos kontraceptinėmis tablietkomis,kad tik nebūtų tos gamtos apdovanotos? Ir aš būčiau tikrai už tai,kad tokie asmenys būtų "neutralizuoti",tad labai jau netinkamai lyginate kačių veisimą ir psichines negales turinčių žmonių seksualinius poreikius.
Žmogus pats už save atsagingas,sąmoningai pasirenka, o už gyvūną atsakingas jo šeimininkas,tad pasakykite,kodėl kastracija/sterilizacija yra blogis,kokie jūsų argumentai prieš?
Veisimas yra darbas,tai ne tik  smileysex.gif Atsakingas veisėjai ieško tinkamo partnerio,atsižvelgiant ko reikia katei,tobulina veilę,jo siekiamybė  - kuo geresnis veislės atstovas, o ne šiaip kačiukų štampavimas be jokių žinių, jokios veisimo vizijos.
*

As uz sterilizacija. Bet as kalbu ne apie tai. Kai as pamaciau Cornish Rex veisle, kuri mane suzavejo be galo ir kai as pradejau dometis apie dok. kates mane istiko sokas , kai isgirdau, kad parduoda veisimui ir ne veisimui ir dar kainos skiriasi doh.gif Nu man iskart uzkvipo kazkuom ............
Svetli@čok
QUOTE(busycat @ 2012 02 01, 13:21)
Darling  biggrin.gif
*

Aha, šitas tongue.gif

QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 13:22)
Nu man iskart uzkvipo kazkuom ............
*

O kuom čia galėjo užkvipti mastau.gif aš musiau be uoslės visai, nieko neužuodžiau lotuliukas.gif

Svetimų pinigų neskaičiuoju, juk gi yra pirkėjų, katrie supranta kodėl tos kainos skiriasi g.gif ir žino už ką moka.

Papildyta:
10 užslėptų/neužslėptų narių bigsmile.gif 2 svečiai bigsmile.gif

Iškart matosi, kad lauke bais šalta ir visi susirinko šildytis ten, kur šiuo metu karščiausios diskusijos verda lotuliukas.gif

Kiba mokestį pradėti jamti mastau.gif juk VISI GI ŽINO iš ko susideda šilumos kaina laugh.gif
Arvika
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 13:22)
As uz sterilizacija. Bet as kalbu ne apie tai. Kai as pamaciau Cornish Rex veisle, kuri mane suzavejo be galo ir kai as pradejau dometis apie dok. kates mane istiko sokas , kai isgirdau, kad parduoda veisimui ir ne veisimui ir dar kainos skiriasi  doh.gif Nu man iskart uzkvipo kazkuom ............
*

Va jei veisėja man pasakytų,kad imk ir daryk su kate ką nori,va tada tai tikrai man užkviptų biggrin.gif Ir nuostabos nekeltų,o tik pasitikėjimą,kai veisėjas vertina savo darbą ir veisimui parduoda tik atsakingam žmogui,kuris žino,kas tas veisimas per daiktas yra,su kuo ans valgomas,o namų puošmenai kačiukai iškeliauja kastruoti/sterilizuoti. Man pasakė,kad katę įsigysiu jau stezilizuotą ir tai mane tik pradžiugino,nes iki veisėjos man toli toli,sasiveikla ir dauginimu užsiimti tiesiog gėda net prieš save pačią,o namuose noriu ramios katės,be naktinių serenadų,sysiojimų ir pan.
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 13:08)
Tai gal as ir noriu, kad mano kate atsivestu viena vada, o tada ja sterilizuosiu.
*

O kam jums ta viena vada,kokiu tikslu? Kodėl va po jos jau galima sterilizuoti,o prieš ne?
"Ramune"
QUOTE(Svetli@čok @ 2012 02 01, 14:28)

Papildyta:
10 užslėptų/neužslėptų narių  bigsmile.gif 2 svečiai  bigsmile.gif

Iškart matosi, kad lauke bais šalta ir visi susirinko šildytis ten, kur šiuo metu karščiausios diskusijos verda  lotuliukas.gif

Kiba mokestį pradėti jamti  mastau.gif juk VISI GI ŽINO iš ko susideda šilumos kaina  laugh.gif
*

Sakes tuoj matyt zagset pradesiu uz savo pasireiskimus.
Viskas baigiam sia tema . Nes bijau, kad cia daugiau susirinks ir man bus sakes lotuliukas.gif Uzblokuosit paskui cia mane verysad.gif O as gi cia ateinu visada nuotrauku nauju paziuret.
Papildyta:
QUOTE(Arvika @ 2012 02 01, 14:33)

O kam jums ta viena vada,kokiu tikslu? Kodėl va po jos jau galima sterilizuoti,o prieš ne?
*

As be palyginimu nemoku matyt sneketi , o kai as cia vel UZLYGINSIU lotuliukas.gif tai liksiu visai nesuprasta.
-Ieva-
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 13:06)
...

As noriu pasakyti, tik tai, kad parduokite man kate su dokumentais , bet nereguliuokite kam man su ja daryti. Ir as ja nusipirkus greiciausiai ja sterilizuosiu. As suprantat, ka as noriu pasakyti  doh.gif
*

niu kiekvienas vertinam savo darbą ir veisėjui spręsti, kam, už kiek ir ar parduoti katę veisimui ar neveisimui g.gif tiesiog tai yra atsakomybė už katę, kurią parduodi. iš kur veisėjui žinot, kad jūs nepradėsit jos i visas puses dalint kiekvienam katinui? g.gif
galvos sau nedaužykit mirksiukas.gif

dėl to mane ir stebina šunininkai, kad jiem dzin, kas bus su jo parduodamu šuniu.

"Ramune"
QUOTE(-Ieva- @ 2012 02 01, 14:37)

dėl to mane ir stebina šunininkai, kad jiem dzin, kas bus su jo parduodamu šuniu.
*

blink.gif Mano suns veisejams ne dzin kas su jo sunimis bus . Nestatytikite visu prie tos pacios sienos saudyt .

Aha kates su dok kastruojam, bet pilnas internetas, kad kaciuku be dok , o tevas su dok. TAi cia tos sutartys tik siaip tada iseitu g.gif Vapsie labirintas man cia pasdare doh.gif
Arvika
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 13:36)
As be palyginimu nemoku matyt sneketi , o kai as cia vel  UZLYGINSIU  lotuliukas.gif  tai liksiu visai nesuprasta.
*

Tiesiog numanau,kad sakysite,jog dėl katės,kad reikia patapti mama,gal patirti motinystės džiaugmą lygindami su žmonėmis.... Gal klystu...
Bet va jūsų katytė patampa mama,tada išdalinate kokius 5 kačiukus,tarkim viso mergytės. Tada anuos dar po vadą,o gal ir kasmet po vieną,dalijam toliau,pildom prieglaudas,kergiam seses ir brolius,o gal ir vos vos tolimesnes gimines,nes gi nėra dokumentų,tai iš kur žinai kas kieno ir nuo ko.... Va taip į priegladas ir patenka agresyvūs kornišai,nes jūs tikrai "besirūpidama" savo kate, nesirūpinsite tolimesne jos gimine,kurią būsite paleidus.
Sorry už įsibrovimą kaimynkos,einu ir vėl apačion ant laktos biggrin.gif
"Ramune"
QUOTE(Arvika @ 2012 02 01, 14:50)
Va taip į priegladas ir patenka agresyvūs kornišai,

Jeigu jus vel apie ta Rexsiuka apie kuri as pasakojau, tai jis su dokumentais as, tai jau minejau. Ir dokumentuose nera parasyta, kad puldines zmones, o mociute uzpuls taip, kad jai prireiks mediku pagalbos.
Sonnne
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 16:01)
Jeigu jus vel apie ta Rexsiuka apie kuri as pasakojau, tai jis su dokumentais as, tai jau minejau. Ir dokumentuose nera parasyta, kad puldines zmones, o mociute uzpuls taip, kad jai prireiks mediku pagalbos.
*

O kuom jam baigesi? Priglaude ji kas nors?
Svetli@čok
QUOTE("Ramune" @ 2012 02 01, 13:36)
Uzblokuosit paskui cia mane  verysad.gif  O as gi cia ateinu visada nuotrauku nauju paziuret.

*

Mes čia nieko neblokuojam, vieša erdvė gi, ir žodžio laisvė irnesakyk.gif

O vat dėl pikto reksiuko. Nu kas kad dokai. Lygiai tas pats ir šunų pasaulyje - visokių "veisėjų" yra mirksiukas.gif ne visiems veisėjams rūpi jų šuniukai po pardavimo rolleyes.gif Tai va ir čia, n-kartų apšnekėtas su pavyzdžiai "pagerintas" katinų veislynas, kuris kepa tuos kačiukus ir du dokais, ir be jų, ir kergia neaišku kas ir kaip. O ir perkant su dokais neturi žmogau garantijos, kad tai būtent nuo to kačiuko lotuliukas.gif Tai jei jau ten tokie bespredelai dedasi su dokumentacija bigsmile.gif ką gali žinoti koks ten genealoginis medis jų lotuliukas.gif mažu turintis psichinę negalią kaimynų reksas pakergė anųjų reksiukę, bo jai gi sekso reikia cool.gif nu o rezultatas prieglaudoje, bo užpuolė močiutę ph34r.gif

P.S. Čia tik mano svaičiojimai. Autorės nuomonė nebūtinai turi atitikti aprašytą situaciją, tai tik prielaida flirt.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.