Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lieknėjančių mergyčių šeimynėlė
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
aggree
user posted image
Kviečiame visas: aukštas ir žemas, lieknas ir apvalias, kurių gyvenimą vienaip ar kitaip įtakoja...

SVARSTYKLĖS

-Jei nori numesti svorio;
-Jei pasiekei savo svajonių svorį ir gali pasidalinti patirtimi;
-Jei tiesiog nori draugiškai paplepėti panašiomis ir daugybe kitų temų

LAUKIAME

PRISIJUNK

ČIA GYVENA PATI DRAUGIŠKIAUSIA ŠEIMYNĖLĖ

-Lieknėjame sveikai, be jokių badavimų ar alinančių dietų.
-Mažiname porcijas, skaičiuojame kalorijas, sportuojame, vėlyvą vakarienę atiduodame priešui.
-Pačios pasirenkame, kas mums labiausiai tinka.
-Ir svarbiausia, draugiškai palaikome viena kitą.

Prisidavimai kiekvieną penktadienį (su retomis išimtimis)

Kitas prisidavimas - 2012.01.27 aggree į AŽ.

2012.02.03 registracija

Tikslą pasiekusios

pasakore

Savaitės pasiekimas

Neraitė -1,2

Pavasariukės:

~Dziuliki~ (03 24) - 166cm/68kg – 67 N ||| 63,4kg (liko 3,6)

jurgacka (04 15) - 173cm/87kg – 70 N ||| 67kg (liko 3)

Kasiopėja (04 27) - 176cm/102,9kg – 81,4 N ||| 76kg (liko 5,4)

Neraitė (05 02) – 160cm/61kg – 57,9 ||| 56kg (liko 1,9) -1,2

rootha (05 09) – 161cm/59kg – 59,0 A ||| 50kg vacation4.gif

ernesin (05 17) - 168cm/66,7kg – 66,5 A ||| 63kg (liko 3,5) vacation4.gif

Kristule05 (05 23) - 164cm/105kg – 101 A ||| 85kg (liko 16) nestuke.gif

Vasarinukės:

pasakore (06 16) - 172cm/68kg - 55 ||| 55kg (liko 0)

Rudeniukės:

aggree (09 17) - 172cm/84kg – 82,5 ||| 75kg (liko 7,5) +0,1

Erikutė (09 18) - 170cm/81kg – 81,0 A ||| 70kg (liko 11,0) vacation4.gif

civice (11 03) - 165cm/78,4kg – 79,3 N ||| 55kg (liko 24,3)

Žieminukės:

rezi (12 26) - 170cm/60 - 59,9 ||| 56kg (liko 3,9)

N - neprisidavė; A - atostogauja
aggree
Plepes

aggree 80
rootha 80
Kristule05 77

Neraitė 65
jurgacka 62
ernesin 50
rezi 48
pasakore 46
civice 35
~Dziuliki~ 23
Gabado 13
Kasiopėja 11
sandrul 8
Kristule05
Ir aš jau čia 4u.gif
N kaip nesušalot visai 4u.gif pas mus - 25 šiaurinėje pusėje doh.gif
jurgacka
QUOTE(Kristule05 @ 2012 02 02, 11:22)
Ir aš jau čia 4u.gif
N kaip nesušalot visai 4u.gif pas mus - 25 šiaurinėje pusėje doh.gif
*

Pas mus is ryto buvo -27, rytoj turbut bus dar blogiau biggrin.gif
Masina MB uzvede. Tikiuosi, kad ir rytoj ji uzsives
aggree
QUOTE(jurgacka @ 2012 02 02, 10:34)
Pas mus is ryto buvo -27, rytoj turbut bus dar blogiau biggrin.gif
Masina MB uzvede. Tikiuosi, kad ir rytoj ji uzsives
*

Lauke -27, namie +27 biggrin.gif total košmar.

Mes irgi vos vos užsivedėm. O po kelionės net neabejoju - neužsivesiu tikrai.
jurgacka
QUOTE(aggree @ 2012 02 02, 11:47)

*

Tai isimk akumuliatoriu ir parnesk namo, tegu buna sau siltai prie +27.
O be to - ne amzini juk tie salciai
Kasiopėja
Laba diena,

sakau ir aš pasilabinsiu naujoj temukėj.

aš tai labai nemiegstu šalčių, man geriau +50 šilumos.

O dėl mašiniukų tikiuos manoji nesustreikuos, o būtų tikrai košmaras, kai su vaikais nueičiau per tokius šalčius ir dar ji neužsivestų.

O mano vyresnėlis tiek šiandien užsikepė darželin, jog niekaip neatkalbėjau ir išleidau. Jaučiu, visos auklėtojos galvoja, kokia negera esu, kai per tokius šalčius vaiką darželin, o pati su mažieliu šiltai sėdžiu namie. doh.gif Ant dūšios neramu kažkaip, greičiau laukiu vakaro, kad galėčiau nueit paimt.
jurgacka
QUOTE(Kasiopėja @ 2012 02 02, 12:20)
Laba diena,

sakau ir aš pasilabinsiu naujoj temukėj.

aš tai labai nemiegstu šalčių, man geriau +50 šilumos.

O dėl mašiniukų tikiuos manoji nesustreikuos, o būtų tikrai košmaras, kai su vaikais nueičiau per tokius šalčius ir dar ji neužsivestų.

O mano vyresnėlis tiek šiandien užsikepė darželin, jog niekaip neatkalbėjau ir išleidau. Jaučiu, visos auklėtojos galvoja, kokia negera esu, kai per tokius šalčius vaiką darželin, o pati su mažieliu šiltai sėdžiu namie. doh.gif Ant dūšios neramu kažkaip, greičiau laukiu vakaro, kad galėčiau nueit paimt.
*

Tai nelauk vakaro, paimk per pietus, jei jau namie esi. Ir paciai bus ramiau, ir vaikas bus darzely pabuves.
rootha
labutis naujoj temoj, atrodo visai nepliurpiau, nu nekalbadieniai, bet blyn antroj vietoj plepsiu doh.gif
kazkuri klauset del sal'u tai buv lb dideli visose pardese sausio men, kazka pavyko nukaut, as is jav siunciuos, nors si kart ir is UK prisisakiau, cia kompensacija uz tai kad nepavyko istrukt i airija...
del svorio nieko nebus, kai taip salta as nieko nedarau tik siltai sedziu arba guliu, dokumentus tvarkau lovoj doh.gif
nekenciu ziemos, MB vakar partempe, tai turejau susitikima, teko pestute ir mikru vaziuot,buvo lb lb salta, grizau velai vakare su apledejusiom blakstienom, antakiais ir puse virsugalvio plauku, net snarglys ir tas buvo uzsales... siandien vel neuzkure, mest lauk tokias masinas lotuliukas.gif
Kristule05
http://www.delfi.lt/news/daily/Health/kari...u.d?id=54991647
va jums patarimų,kaip nesušalti šiomis dienomis 4u.gif
Taip kaip aš visą savaitę net nebuvau lauke,tai net nežinau ar šalta doh.gif turiu tempos 3 dalis,nosis užgulta doh.gif
Neraitė
Ačiū Aggree 4u.gif

Aš lauke nebuvus nuo antradienio ryto, tai man tie šalčiai visai netrukdo biggrin.gif

Kristule sveikatos 4u.gif
Kristule05
Ale labiausiai šalčiais džiaugisai mokiniai doh.gif gi visą savaitę į mokyklą nereikia thumbup.gif
♥BENGAL♥
Sveikutes,

Ar priimtumet nauja nari? Kazkaip labai nedrasu isilieti i jau susiformavusi kolektyva blush2.gif
Kristule05
QUOTE(♥BENGAL♥ @ 2012 02 02, 14:44)
Sveikutes,

Ar priimtumet nauja nari? Kazkaip labai nedrasu isilieti i jau susiformavusi kolektyva  blush2.gif
*

4u.gif Aišku priimtume 4u.gif
Kuo daugiau merginų tuo geriau thumbup.gif
rezi
Laba 4u.gif

šian MB išvažiavo su mano mašina, nes jo neužsivedė ax.gif

QUOTE(aggree @ 2012 02 02, 11:47)

*

gal atšils, kol grįši 4u.gif
nu ir karštis pas tave namie blink.gif o kas reguliuoja šilumą?
p.s. peržiūrėjau fb tavo nuotraukas, tai tau labai tinka šviesūs plaukai thumbup.gif

QUOTE(♥BENGAL♥ @ 2012 02 02, 15:44)
Sveikutes,

Ar priimtumet nauja nari? Kazkaip labai nedrasu isilieti i jau susiformavusi kolektyva  blush2.gif
*

laba, prašom pas mus 4u.gif papasakok ape save smile.gif kiek dabar sveri ir kiek nori sverti? kodėl nusprendei mesti svorį? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rootha @ 2012 02 02, 13:21)
nekenciu ziemos, MB vakar partempe, tai turejau susitikima, teko pestute ir mikru vaziuot,buvo lb lb salta, grizau velai vakare su apledejusiom blakstienom, antakiais ir puse virsugalvio plauku, net snarglys ir tas buvo uzsales...  siandien vel neuzkure, mest lauk tokias masinas  lotuliukas.gif
*

ojei, aš į lauką išlendu tik savo šuniukui maisto nunešti ir tai jau pajaučiu, kaip veidą gelia, įsivaizduoju, koks jausmas buvo tau.. bet svarbu turėjai, kur grįžti - į šiltus namus 4u.gif man tokiom dienom baisu pagalvoti, kur bomžai dedasi.. studijų laikais, kai važinėdavau troleibusais, tai tokiu oru jie leisdavo laiką juose.. osmarvių smarvė.. ir būtinai vienas priekį įlipa, o kitas - gale.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristule05 @ 2012 02 02, 13:26)
http://www.delfi.lt/news/daily/Health/kari...u.d?id=54991647
va jums patarimų,kaip nesušalti šiomis dienomis 4u.gif
Taip kaip aš visą savaitę net nebuvau lauke,tai net nežinau ar šalta doh.gif turiu tempos 3 dalis,nosis užgulta doh.gif
*

ačiū už patarimus 4u.gif šian juos per Lietaus radiją skaitė smile.gif
♥BENGAL♥
Aciu uz silta priemima bigsmile.gif
Kiek pamenu niekada nebuvau itin kudute schmoll.gif bet kai pasisveriau eidama gimdyti buvo "piko virsune" svarstykles rode 96kg., tuo tarpu mano ugis 160 cm blush2.gif
Nuo to laiko as vis su juo kovoju ir stengiuoji ji pazaboti. Taigi siai dienai as sveriu 71kg. Aisku metu as ji tik del sveikateles ir tik del to, kad noriu viena diena atsibudus paziureti i veidrodi ir pasakyti : " AS SAU JAU PATINKU thumbup.gif , IR JAUCIUOSI GERAI" !!! Pas jumis isdrysau ateiti tik todel, kad vienai labai nesmagu siekti savo tikslo, ir bet kada galima numoti ranka blush2.gif Pradziai noreciau numesti iki 60 kg., o jei viskas gerai bus iki kokiu 55kg.
Jusu pasiekimus galima pamatyti pirmajame puslapyje - SAUNUOLES thumbup.gif
Kas labiausiai padeda? Gal nevalgyti po 18h? Bet esu skaiciusi, kad reiketu nevalgyti bent 3h iki miego... ax.gif
aggree
Aš sportuoju, nes mėgstu skaniai valgyt... Na gėda, kas mėnesį, o gal net ir dažniau pasižadu daug nevalgyt, bet... na man skanu biggrin.gif todėl sąžiningai viską išsportuoju. Kasdien po 40-60 minučių smile.gif

Kaip tu planuoji mesti tuos lišnus kilus?

4u.gif labai malonu, kad prisijungei smile.gif
♥BENGAL♥
Manau skaiciuosiu kalorijas labai paprasta tai daryti (kalorijos.lt) ten taip pat raso kiek turi suvartoti, kad nepriaugtum svorio (bet manau visos sia svetaine zinote ax.gif ). Ir dar planuose nusipirkti masazini lanka. Kazkuriam forume skaiciau, kad nieko nekeite - tik sukdavo lanka po 20 min per diena. Po menesio numete 3 kg., ir talija paplonejo. Tai manau tuo ir vadovausiuosi, nes islekt pasportuot nera laiko ... verysad.gif Ar bandet kuri nors lanko sukima?
aggree
QUOTE(♥BENGAL♥ @ 2012 02 02, 17:11)
Manau skaiciuosiu kalorijas labai paprasta tai daryti (kalorijos.lt) ten taip pat raso kiek turi suvartoti, kad nepriaugtum svorio (bet manau visos sia svetaine zinote  ax.gif ). Ir dar planuose nusipirkti masazini lanka. Kazkuriam forume skaiciau, kad nieko nekeite - tik sukdavo lanka po 20 min per diena. Po menesio numete 3 kg., ir talija paplonejo. Tai manau tuo ir vadovausiuosi, nes islekt pasportuot nera laiko ...  verysad.gif Ar bandet kuri nors lanko sukima?
*

Aš sukau, gana ilgai, tikrai puikiai veikė aišku ir mėlynių turėjau, kurios paskui praėjo, bet... nustojus sukti lašiakas atauga ten kur buvęs.
Neraitė
Ar bandet kuri nors lanko sukima?
*

Sveika prisijungusi 4u.gif
Aš lanką sukau, bet pradėjo nugarą skaudėt, tai nebesuku ax.gif
Kristule05
Aš tai valgyti mažiau bandžiau 4u.gif
Bet va dabar laukiuosi,tai tik auginu pilvą ir lašiakus atgal doh.gif blush2.gif
jurgacka
Sveika prisijungus, Bengal smile.gif
O as lanko sukt nemoku, ir niekada nemokejau, ir nesimokysiu smile.gif

Ir kadangi as sportuot tingejau, tai tiesiog numeciau maziau valgydama. Kuriam laikui buvau visai atsisakius duonos, valgydavau daug visokiu salotu, jogurtu, virtos mesos. Dabar jau keli kg grizo, bet kai baigsis salciai, susiimsiu. nes dabar man ir taip labai jau negerai, o dar organizmui soka daryt smile.gif
Kristule05
QUOTE(jurgacka @ 2012 02 02, 17:53)
Sveika prisijungus, Bengal smile.gif
O as lanko sukt nemoku, ir niekada nemokejau, ir nesimokysiu smile.gif

Ir kadangi as sportuot tingejau, tai tiesiog numeciau maziau valgydama. Kuriam laikui buvau visai atsisakius duonos, valgydavau daug visokiu salotu, jogurtu, virtos mesos. Dabar jau keli kg grizo, bet kai baigsis salciai, susiimsiu. nes dabar man ir taip labai jau negerai, o dar organizmui soka daryt smile.gif
*

Tu tai valios geležinės daug turi 4u.gif
jurgacka
QUOTE(Kristule05 @ 2012 02 02, 19:01)
Tu tai valios geležinės daug turi 4u.gif
*

Susalo mano valia visiskai biggrin.gif trapi trapi pasidare. Vyras klausia, ka parnest vakare, o as guminuku uzsiprasiau doh.gif
♥BENGAL♥
Kristule05, nuosirdziai sveikinu ir linkiu semes !!!

As vasara irgi vien darzoves valgiau, tiksliau beveik menesi maitinausi praktiskai vien agurkais blush2.gif tai labai fainai, greitai viskas pavyko, dabar ziema ataugineti pradejo g.gif matyt organizmas automatiskai kaupia viska per salcius, bando apsaugoti save biggrin.gif
Kristule05
QUOTE(jurgacka @ 2012 02 02, 18:04)
Susalo mano valia visiskai biggrin.gif trapi trapi pasidare. Vyras klausia, ka parnest vakare, o as guminuku uzsiprasiau  doh.gif
*

Tai tau tie guminukai labai greit ištirps nuo kūno 4u.gif
Bengal bet tai tu vien agurkus valgydama iš tualeto išeit musėt negalėjei blush2.gif lotuliukas.gif
♥BENGAL♥
lotuliukas.gif bet kazkaip NE bigsmile.gif viskas ten normaliai buvo... pradziai buvo laisvoki viduriai, paskui uzsiklynijo nuo tos "zoles" tai dar kefyriuko pagerdavau tongue.gif bet per men apie 6-7 kg., nuejo(cia liepos men. laikiausi). Ir kas keisciausiai jie neatauginejo tik po visu didziuju svenciu kai uzaugo tai neina nukrapstyti. Aisku ne visi ataugo, tik 3, bet jie jau mane nervina mirksiukas.gif Dar grikiai labai padeje buvo thumbup.gif gali nemazai suvalgyti, o kcal, mazai bigsmile.gif
rootha
Ar bandet kuri nors lanko sukima?
*

visu pirma sveika prisijungus, visu antra, pasipasakok daugiau apie save, is kur esi? kiek metuku turi? kur dirbi? ka veiki laisvalaikiu? koks tavo hobis? ko nemegsti, o ka lb megsti? ka dazniausiai valgai? nu ir viska viska, mes cia lb smalsios blush2.gif
del lanko zinok, as turiu ir jis stovi padetas nenaudojamas, nes per ji vien skausmai ir melynes, tokio efekto kaip tikejaus tikrai nedave, todel daba guli nenaudojamas, tad pagalvok ar tau tikrai jo lb reik? g.gif
♥BENGAL♥
Dar karta aciu uz silta priemima mirksiukas.gif

As nusiziurejau sita lanka :
http://www.topprekes.lt/masaziniai-lankai/...ealth-hoop.html
Mano "talija" labiau apsaugota lasiniais, gal neatsiras melyniu blink.gif o jei taip, ka padarysi , pradings ... svarbu, kad rezultatas matytusi mirksiukas.gif

Esu is Kauno, man 29 m. laisvalaikio praktiskai neturiu ... unsure.gif esu issiskyrusi, tad viskas ant mano peciu. Didziausias pomegis - zukle ir siaubo, fantastiniai, mistiniai filmai biggrin.gif Valgyti tenka belen ka, todel ir svoris nekrenta, reikia sustabilizuoti mityba ir ziureti ka i burna dedu... blush2.gif

O jus apie save nors po kelis sakinius?
Papildyta:
rooth o koks pas tave lankas? Gal panasus i sita? Jei pasiryzusi butum su juo atsisveikinti, gal priglausciau, ziurint kokia isskyrimo kaina biggrin.gif
Kristule05
QUOTE(♥BENGAL♥ @ 2012 02 02, 21:24)

Esu is Kauno, man 29 m. laisvalaikio praktiskai neturiu ...  unsure.gif  esu issiskyrusi, tad viskas ant mano peciu. Didziausias pomegis - zukle ir siaubo, fantastiniai, mistiniai filmai  biggrin.gif Valgyti tenka belen ka, todel ir svoris nekrenta, reikia sustabilizuoti mityba ir ziureti ka i burna dedu...  blush2.gif

*

O pomėgis žuvauti superinis thumbup.gif man gražu kai moterys žvejoja 4u.gif
Aš tai iš Pasvalio r.esu.turiu du vaikus,trečio laukiuosi 4u.gif ištekėjusi laimingai,ir tikiuosi ilgai 4u.gif
rootha
as irgi is kauno, esu begalo megstanti gaminti mergina, todel pas mane visada yr skanaus maisto, kurio as nemoku atsisakyt...

del lanko, tai zinok turbut atsisveikint ir galeciau, nes per didelius randus jis palieka, ne mano tipo, as gal greiciau prisiversciau begiot vietoj nei, kad sukt lanka, siaip daugiausia daba sportuoju su treniruokliu (dviratis) .
user posted image
aggree
QUOTE(♥BENGAL♥ @ 2012 02 02, 21:26)
Dar karta aciu uz silta priemima  mirksiukas.gif

As nusiziurejau sita lanka :
http://www.topprekes.lt/masaziniai-lankai/...ealth-hoop.html
Mano "talija" labiau apsaugota lasiniais, gal neatsiras melyniu  blink.gif  o jei taip, ka padarysi , pradings ... svarbu, kad rezultatas matytusi  mirksiukas.gif
*

ooo toki mano drauge turi smile.gif buvom pasimainiusios, man patiko, nors grizti prie savojo buvo malonu smile.gif o dabar pusmeti nesuku, ir nieko baisaus - sportuoju kitaip.

as nevedus laugh.gif (man siais laikais panasu, kad moterys veda, o vyrai teka), neissiskyrus, vaiku neturiu, namu irgi... gyvenu linksma gyvenima, turiu MB, bet susitinkam tik savaitgaliais, nes dirba vidury Lietuvos, imu is gyvenimo viska, ka tik galima dabar paimti smile.gif ai... o amzius kaip tavo smile.gif

zukle idomus hobis bigsmile.gif
♥BENGAL♥
Kristule - Pasvalio r.? o kur butent, mes pro Birzus, Papily i kaima savo vaziuojam, jei vaziuojam pro Anykscius, tai ir pro Pasvaly prasukam bigsmile.gif , linkiu isties laimingo jums gyvenimo, grazi didele seima busit bigsmile.gif

Rooh - Kaip matau is tavo atsiusto paveiksliuko, tai tavo lankas vienos eiles, na rutuliukai isdestyti vienoj linijoj ir jie yra toli vienas nuo kito, todel ir daro tau melynes...

Aggree - Saunuole, megaukis savo gyvenimu kol tik gali rolleyes.gif (o ka tas MB reiskia blush2.gif ).
Kaip jau rasiau man 29m. O kiek jums mergaiciukes? ax.gif
Kristule05
QUOTE(♥BENGAL♥ @ 2012 02 02, 21:54)
Kristule - Pasvalio r.? o kur butent, mes pro Birzus, Papily i kaima savo vaziuojam, jei vaziuojam pro Anykscius, tai ir pro Pasvaly prasukam  bigsmile.gif , linkiu isties laimingo jums gyvenimo, grazi didele seima busit  bigsmile.gif

*

Oi aš dar nuo Pasvalio 20 km į Šiaulių pusę gyvenu 4u.gif
Man bus 34 metai 4u.gif
♥BENGAL♥
Joniskelyje? Pakruojyje? O kokie jusu pomegiai?
Kristule05
QUOTE(♥BENGAL♥ @ 2012 02 02, 22:12)
Joniskelyje? Pakruojyje? O kokie jusu pomegiai?
*

Joniškėlyje,teisingiau Narteikiuose,už Joniškėlio 4 km 4u.gif Gal esi buvusi bigsmile.gif
jurgacka
Rootha, pagaliau va turėsime dar vieną kaunietę, galėsit meetus daryt ir prieš mus maivytis smile.gif

♥BENGAL♥, o as vilniete, pavasari man bus 32 (nors visiem sakau, kad 30 smile.gif), pries pusantru metu istekejau ir vaiku dar neturim. Bet vienokiu ar kitokiu budu butinai pas mus ju bus smile.gif. Kaip ir aggree, imu is gyvenimo viska - vyra ir namus jau pasiemiau, dabar "imu" darba, nes reikia paskolas moket.

O MB yra mano brangusis, TB - tavo brangusis ir pan. smile.gif Cia supermamiski trumpinimai. Mano vyras MB supranta kaip Mersedes Benz ir ana diena labai cia aiskinos, kode as ji taip vadinu smile.gif
Kristule05
QUOTE(jurgacka @ 2012 02 02, 22:22)
pavasari man bus 32 (nors visiem sakau, kad 30 smile.gif), pries pusantru metu istekejau ir vaiku dar neturim. Bet vienokiu ar kitokiu budu butinai pas mus ju bus smile.gif. Kaip ir
*

Tai anąsyk ir buvai sudurnavojusi mane.Žiūriu SM rodo,kad tavo gimtadienis sausio pradžioje,30 metų doh.gif pradėjau rašyti sveikinimą,bet galvoju,ko nei viena nesveikina g.gif įlendu į FB o ten visai kita data doh.gif ir nedaėjo pažiūrėti temos pirmame puslapyje doh.gif
♥BENGAL♥
Jurgacka - taip, su vaikuciais spesit mirksiukas.gif o dabar SKYNKIT gyvenima kiekviena diena biggrin.gif Aciu uz trumpiniu paaiskinima... galiu ir as pasakyti, kad turiu MB ax.gif draugaujam jau pusmeti rolleyes.gif bet kaip ir Aggree susimatom tik savaitgaliais, nes kitam mieste gyvena...

Kristule - ne nesu buvusi , bet gal kada i svecius uzsuksiu, pro sali vaziuojant mirksiukas.gif (neissigask, per prievarta nesipirsiu tongue.gif ).
Kristule05
QUOTE(♥BENGAL♥ @ 2012 02 02, 22:32)
Jurgacka - taip, su vaikuciais spesit mirksiukas.gif  o dabar SKYNKIT gyvenima kiekviena diena  biggrin.gif  Aciu uz trumpiniu paaiskinima... galiu ir as pasakyti, kad turiu MB  ax.gif  draugaujam jau pusmeti  rolleyes.gif  bet kaip ir Aggree susimatom tik savaitgaliais, nes kitam mieste gyvena...

Kristule - ne nesu buvusi , bet gal kada i svecius uzsuksiu, pro sali vaziuojant  mirksiukas.gif (neissigask, per prievarta nesipirsiu tongue.gif ).
*

Tai prašom pas mane visad 4u.gif tik iš ankssto pranešt reikia 4u.gif
O kodėl išsiskyrėte su pirmu vyru,aišku jei galima pasmalsauti blush2.gif
♥BENGAL♥
Jau galiu apie tai kalbeti mirksiukas.gif
Oficialiai jau tuoj metai bus, kai issiskyrem. O siaip as neapsikenciau, jam buvo svarbiau alkoholis nei seima, smurtas vaiko akivaizdoj, zeminimas ir pan. Tai viena kart bandziau, bet prizadejo pasikeisti, uzsikodavo, bet viskas veltui. Istempiau dar metus, ir jau nebegailejau to zmogaus daugiau, issiskyriau galutinai rolleyes.gif Dabar kitas gyvenimo etapas ir nesigailiu nei kiek. Dziaugiuosi, kad pasiryzau sitam zingsniui mirksiukas.gif gyvenimas per trumpas.
Kristule05
QUOTE(♥BENGAL♥ @ 2012 02 02, 22:47)
Jau galiu apie tai kalbeti  mirksiukas.gif 
Oficialiai jau tuoj metai bus, kai issiskyrem. O siaip as neapsikenciau,  jam buvo svarbiau alkoholis nei seima, smurtas vaiko akivaizdoj, zeminimas ir pan. Tai viena kart bandziau, bet prizadejo pasikeisti, uzsikodavo, bet viskas veltui. Istempiau dar metus, ir jau nebegailejau to zmogaus daugiau, issiskyriau galutinai  rolleyes.gif  Dabar kitas gyvenimo etapas ir nesigailiu nei kiek. Dziaugiuosi, kad pasiryzau sitam zingsniui  mirksiukas.gif  gyvenimas per trumpas.
*

Šaunuolė kad ryžaisi ir nekentėjai 4u.gif Man baisu kai moterys taip kenčia 4u.gif Ypač dėl vaiko gerai,kad nemato viso to thumbup.gif
aggree
BENGAL, labai gerai padarei, saunuole, zaviuosi stipriom moterim. Pati elgciausi taip pat. thumbup.gif
♥BENGAL♥
Aciu uz palaikyma mirksiukas.gif
Saldziu sapnu ir iki ryt, pratesim tema kaip kovoti su riebaliukais gathering.gif
rootha
labutis, na as siandien parpau ilgai ir zinokit visai nenorejau islipt is lovos, nes ryt zinau reiks vaziuot dirbt i sodyba, net nupurto pagalvojus, kad bus lb lb salta, dar stipriau i kaldra norisi vyniotis...
bengal is kokio raj esi? as turbut cia jauniausia, oj ne gal Sandrul cia jaunesne uz mane, man eina 26metai, gyvenu su MB, nesusituokus, bet esame seima, be vaiku kolkas tik su savo rupesciais. siandien per beta nukoviau moters zurnala trim menesiam, tai ciut ciut nuotaika kilstelejo bigsmile.gif
Kristule05
Laba 4u.gif
O aš mažės žaislus sutvarkiau doh.gif o tai išmėto kur papuola,jau net pyktis ima doh.gif gerai,dar kad savo kambaryje,o ne po visus kambarius doh.gif
sandrul
Laba merginos, kaip laikotes? Ar nesusalat? friends.gif

Tik Rutele mane paminejo ir kaip tycia uzejau Jus aplankyt trumpam biggrin.gif
Kristule05
QUOTE(sandrul @ 2012 02 03, 12:02)
Laba merginos, kaip laikotes? Ar nesusalat? friends.gif

Tik Rutele mane paminejo ir kaip tycia uzejau Jus aplankyt trumpam  biggrin.gif
*

O aš vakar apie tave pagalvojau 4u.gif o tu jau čia 4u.gif
Aš tai nešalu,nes visa savaitė lauke nebuvau.Tomą nusiunčiu visur kur reikia blush2.gif
sandrul
QUOTE(Kristule05 @ 2012 02 03, 13:07)
O aš vakar apie tave pagalvojau 4u.gif o tu jau čia 4u.gif
Aš tai nešalu,nes visa savaitė lauke nebuvau.Tomą nusiunčiu visur kur reikia blush2.gif
*

Na saunu, kad vis dar manes nepamirstat ir pagalvojat apie mane 4u.gif
Nors pasirodau cia kaip jaunas menulis... doh.gif
rezi
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(♥BENGAL♥ @ 2012 02 02, 22:26)
*

Man 28 metai, gyvenu Vilniaus r., gyvenam nesusituokę, esu vaiko priežiūros atostogose - turim mergytę ir jau galvojam apie antrąjį vaikiuką, dėl to svorio metime pas mane šiuo metu motyvacija po truputį krenta blush2.gif
svorį metu mažiau valgydama bei mažindama saldumynų kiekį, nes tai didžiausia blogybė mano svoriui.. bandau valgyti džiovintus vaisius vietoj visokių kepinių, šokoladų..
kokią savaitę pasukau lanką, po to aptingau ir laiko mažokai turiu laisvo, nes didžiąją dalį su mažiuke būnu, po to namų ruoša, internetas, naujasis šių metų mano hobis - astrologija.. ir suvalgo visą laisvą laiką smile.gif
bandžiau laikytis Delčios dietos, bet pasilaikius po to grįžtant prie normalaus valgymo mano skrandis sustreikavo, tai nusprendžiau nebesilaikyti daugiau dietų..
o žvejoji tik vasarą ar ir žiemą mėgsti? ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.