Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sistema "minus60"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Cheeky_B
Kiekvienas rytas mums kaip šventė !!!
user posted image

Norint išvengti klaidingų meniu, temoje jų nerašome. Bet mielai apie tai diskutuojame smile.gif

Oficialus saitas

Forumas

Foto prieš ir po lieknėjimo

user posted image

KIEKVIENAS NORINTIS ATRAS 1000 GALIMYBIŲ, NENORINTIS - 1000 PRIEŽASČIŲ.

user posted image

Svorį prisiduodam ir liniuotes koreguojam kiekvieną pirmadienį temoje raudonai

Norinčios patekti į albumėlį, t.y. save parodyt ir į kitas pažiūrėt, po mėnesio bendravimo siunčiat savo foto adresu: sistema.minus@gmail.com

PYKTĮ IR BLOGĄ NUOTAIKĄ PALIEKAM ANAPUS ETERIO !!!

user posted image

70 tema
*
Rigoleta
Ačiū,Cheeky,už naujus namučius. 4u.gif Labai jau gražus ir viliojantis stalas.... ax.gif ,net seilė nutyso. essen.gif
mamytė28
Sveikos 4u.gif šiandien priduodu - 300 gr.
Diena buvo sunki, daug darbo, tai likau ir be pusryčių, ir be pietų, saldainį tik sukrimtau prie kavos puodelio. Vakarienė nesisteminė, gal nepakenks. Kaip greit priplepėjot bigsmile.gif Ačiū už naujus namučius.
Cheeky_B
Na as tik nukopinau praeita tema kad butu kur pliurpt smile.gif not a big dyl kaip sakoma. Mano sistemisk vakariene apelsinai 2 dideli ir puse puodelio kefyro. Veliau eisiu lanko sukti smile.gif
siaudai
4u.gif
0
Karvute
QUOTE(Cheeky_B @ 2012 02 06, 20:36)
Na as tik nukopinau praeita tema kad butu kur pliurpt smile.gif not a big dyl kaip sakoma. Mano sistemisk vakariene apelsinai 2 dideli ir puse puodelio kefyro. Veliau eisiu lanko sukti smile.gif
*

as 900 ml pasuku 0.3 riebumo ax.gif buvo bais pachmielnas posestadienins sekmadienis, tai kazkaip valgyti nesinori visai ax.gif

А сегодня я буду пить все, что начинается на букву Ш : Шампанское, шамогон, шпирт и шональют biggrin.gif

is tos serijos lotuliukas.gif
Cheeky_B
QUOTE(Karvute @ 2012 02 06, 20:59)
as 900 ml pasuku 0.3 riebumo ax.gif buvo bais pachmielnas posestadienins sekmadienis, tai kazkaip valgyti nesinori visai  ax.gif

А сегодня я буду пить все, что начинается на букву Ш : Шампанское, шамогон, шпирт и шональют biggrin.gif

is tos serijos lotuliukas.gif
*

biggrin.gif
Gemini
Sveikos 4u.gif
esu gerokai šalia sistemos, namuose žvėriškai šalta, noris valgyt ir daryt bile ką, bet kažkaip pavyko -500
Meshkiukas
QUOTE(Gemini @ 2012 02 06, 21:29)
Sveikos  4u.gif
esu gerokai šalia sistemos, namuose žvėriškai šalta, noris valgyt ir daryt bile ką, bet kažkaip pavyko -500
*

na saunuole,kad bent tiek pavyko,a man nesekasi kazkaip kaune geriau laikytis sekdavosi doh.gif lotuliukas.gif
Aurute
Labas vakaras 4u.gif

Ryte tai pasisvėriau, kaip ir kas rytą, bet nebuvo laiko prie kompo prisėst. Kažkaip keista pas mane: ar sisteminuos, ar panuodėmiauju... kaip 0 taip 0. Ką gi... pasėdėsiu ir ant štilio... svarbu pirmą tikslą pasiekiau. Vis vien ledai dar pajudės...

QUOTE(Rigoleta @ 2012 02 06, 13:51)
Mano minusiukas mazas,gal,kad atkeliavo mmm
*

Jau kelintą kartą pastebėjau, kad aš kartu su tavim...

QUOTE(banguze @ 2012 02 06, 16:03)
Bet naujokių kiek blink.gif Nebesugebu susekt kada kuri atėjo  biggrin.gif Smagu, kad jūs čia  4u.gif Kuo daugiau sistemininkių, tuo sistemintis lengviau  thumbup.gif Tema tada ne merdinti, o aktyvi, o kai čia aktyvu, tada ir vadžias prilaikom "juk "ne lygis" ateit pirmadienį su pliusu ar mažu minusu" biggrin.gif
*

Aga. Naujokių jau kiek. Linksmiau bus drinks_cheers.gif

QUOTE(Gemini @ 2012 02 06, 20:29)
esu gerokai šalia sistemos, namuose žvėriškai šalta, noris valgyt ir daryt bile ką
*

Va ir aš vakarais sūrio pagraužiu... kai labai šaltis pakerta. Žinai... padeda...
mamytė28
Man šalta taip pat, nors namose 25 laipsniai, gal kokia bacila kimba? vakarienė ne sisteminė buvo, tai dar taurę vyno karšto išmaukiau blush2.gif dabar jau šilčiau biggrin.gif
Meilutegiedrute
Po šiandieninio +2 kg, tai susiėmiau nuo ryto jau.
Rytmetį suvalgiau riešutų, nes iš vakaryktės vakarienės, tiksliau naktipiečių dar soti buvau.
Per pietus natūralios grudėtos varškės ir 2 mandarinai.
Vakarienė 4 krispiai su sūriu, mikrobangėj pašildyti. manau viskas pagal sistemą.

Beje, kepiau vakare vaikui blynų su bananais, bet pat nė kąsnelio neragavau. Tai džiaugiuosi savim. Juos ryte valgysiu su namine vyšnių uogienė thumbup.gif ,

Beje, džiaugiuosi visų minusais didesniais ir mažesniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kitą savaitę ir aš būsiu prie tų, kurios minusus turi. Sėkmės visoms, o ypač naujokėms smile.gif

supermociute
Labas vakaras 4u.gif

-200 g
Cheeky_B
QUOTE(Meilutegiedrute @ 2012 02 06, 22:43)
Rytmetį suvalgiau riešutų, nes iš vakaryktės vakarienės, tiksliau naktipiečių dar soti buvau.
Vakarienė 4 krispiai su sūriu, mikrobangėj pašildyti. manau viskas pagal sistemą.

Beje, kepiau vakare vaikui blynų su bananais, bet pat nė kąsnelio neragavau. Tai džiaugiuosi savim. Juos ryte valgysiu su namine vyšnių uogienė thumbup.gif ,

Beje, džiaugiuosi visų minusais didesniais ir mažesniais  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kitą savaitę ir aš būsiu prie tų, kurios minusus turi. Sėkmės visoms, o ypač naujokėms smile.gif
*

kazkaip pas tave ne valgymai o uzkandziai gaunasi, kazkoks keistas meniu g.gif
Meshkiukas
QUOTE(Meilutegiedrute @ 2012 02 06, 22:43)

Beje, džiaugiuosi visų minusais didesniais ir mažesniais  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

numirciau is bado su tokiu meniu doh.gif man atrodo beda tame kad viena diena nedavalgai kita persivalgai ir balagankas gaunas g.gif
gauja2
laba, gal nepavėlavau prisiduoti -1kg.Buvo daugiau, bet turėjau didelių bėdų(laidojau mamytę) tai paskutinės dienos belekas.
LORIJURA
gauja2, labai užjaučiu,laikykis. Aš prieš dvi savaites palaidojau tėtį,labai tave suprantu.
Cheeky_B
QUOTE(gauja2 @ 2012 02 07, 09:34)
laba, gal nepavėlavau prisiduoti -1kg.Buvo daugiau, bet turėjau didelių bėdų(laidojau mamytę) tai paskutinės dienos belekas.
*

QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 07, 09:47)
gauja2, labai užjaučiu,laikykis. Aš prieš dvi savaites palaidojau tėtį,labai tave suprantu.
*

Uzuojauta merginos sad.gif laikykites..tai yra didelis skausmas..
Meilutegiedrute
QUOTE(Meshkiukas @ 2012 02 07, 00:24)
numirciau is bado su tokiu meniu  doh.gif man atrodo beda tame kad viena diena nedavalgai kita persivalgai ir balagankas gaunas  g.gif
*

Čia buvo vakar taip, nes po savaitgalinio apsivalgymo nelabai ko norėjosi.

O šiandien rytas prasidėjo blynais su bananais ir arbata.
Pietums krispų ir daug sūrio prisidėjau ir vaisių, .o vakarienė, jei laiku grįšiu namo, tai ryžių valgysiu, jei matysiu, kad nespėju, tada rugpienio puslitrį nusipirkau atsargai, kad nepraleisčiau.
Darbas toks, kad negaliu išeiti pietų, be to ir kada baigsiu ir neaišku, nes dirbt reikia tiek, kiek darbo yra,. Būna, kad jau namo per pietus tipenu, o būna, kad ir 22 val grįžtu ir dar vėliau.

Gerai, kad pabarat, tik taip galima išmokt. Ačiū Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*Inga:)
Užuojauta dideliausia abiem verysad.gif
Vakar prisidavimą pražiopsojau, nors 0, nelabai yra ką priduot.
LORIJURA , mano duomenys labai panašūs, stengsiuos neatsilikt, o tai gėda atsilikt bus seniau čia atėjus blush2.gif
Rigoleta
*

Labai uzjauciu,didelis skausmas,tecio netekau seniai,bet iki siol man jo taip truksta,stiprybes tau. console.gif
Papildyta:
*

uzuojauta didele,stiprybes tau console.gif
LORIJURA
Ačiū,merginos

QUOTE(*Inga:) @ 2012 02 07, 13:11)
LORIJURA , mano duomenys labai panašūs, stengsiuos neatsilikt, o tai gėda atsilikt bus seniau čia atėjus blush2.gif
*

Aha,tikrai labai panašūs ir tikslas beveik toks pats thumbup.gif mūsų ir vaikų amžius truputį sutampa ,mano 1991,1998 , stenkis stenkis...kaži kaip čia man seksis? Be pirmadienio nieko negaliu pasakyt,bet po dviejų dienų sistemos jaučiuosi "palieknėjusi' lotuliukas.gif protiškai-tiek visko prisiskaičiau,kad galvoje nuo info tuštuma kažkokia atsirado biggrin.gif
Lona
Labas, o man blogai. Nezinau kas uzejo, bet vakar ir siandien RYJU. Negaliu sustot, pati saves nesuprantu. Vakar toki nerva apturejau,mociute i ligonine isveze. O as cia Olandijoj, mama Vokietijoj, o ji LT. Verkiau lb. Kaip ji ten viena. Kai paskambinau issigandau koks balsas buvo, tai staigiai pusseserei skambinau, laiku nuvaziavo. Nu vnz. Tu nervu pasekoje pradejau esti. Visa laime kad vakarines pamainos, tai nevalgau nuo 15val. Bet iki 15 kosmaras.
Ik
QUOTE(gauja2 @ 2012 02 07, 08:34)
*

QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 07, 08:47)
*

Užuojauta sad.gif

QUOTE(Lona @ 2012 02 07, 14:41)
Labas, o man blogai. Nezinau kas uzejo, bet vakar ir siandien RYJU. Negaliu sustot, pati saves nesuprantu. Vakar toki nerva apturejau,mociute i ligonine isveze. O as cia Olandijoj, mama Vokietijoj, o ji LT. Verkiau lb. Kaip ji ten viena. Kai paskambinau issigandau koks balsas buvo, tai staigiai pusseserei skambinau, laiku nuvaziavo. Nu vnz. Tu nervu pasekoje pradejau esti. Visa laime kad vakarines pamainos, tai nevalgau nuo 15val. Bet iki 15 kosmaras.
*

Na kas čia dabar pasidarė? unsure.gif Laikykis, nesinervuok taip stipriai, juk žinai, kad nieko nepakeisi unsure.gif 4u.gif (lengva kalbėti, aišku...) O va ir pusseserė yra, ne viena močiutė console.gif
mamytė28
QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 07, 10:47)
*

sveikos, lieknuolės 4u.gif Užuojauta, merginos ir stiprybės.
O aš šiandien pagaminau šeimynai sovietinį sausainių, perteptų varškės kremu torčiuką. Tai skaniai rytoj pusryčiausiu, pamenu, kad panašų mama gamindavo thumbup.gif
Gemini
QUOTE(Aurute @ 2012 02 06, 21:02)
Labas vakaras  4u.gif

Ryte tai pasisvėriau, kaip ir kas rytą, bet nebuvo laiko prie kompo prisėst. Kažkaip keista pas mane: ar sisteminuos, ar panuodėmiauju... kaip 0 taip 0. Ką gi... pasėdėsiu ir ant štilio... svarbu pirmą tikslą pasiekiau. Vis vien ledai dar pajudės...
Jau kelintą kartą pastebėjau, kad aš kartu su tavim...
Aga. Naujokių jau kiek. Linksmiau bus  drinks_cheers.gif
Va ir aš vakarais sūrio pagraužiu... kai labai šaltis pakerta. Žinai... padeda...
*

Nepadeda man sūris, aplamai man kažkodėl pvz. po sūrio su krispais rėmuo ėda g.gif O namuose apie 16 laipsnių, tai neviltis juoda apima momentais. Ir su namų priežiūrso centru bendrauta, padėjo vienai dienai, iki 17,5 net sušilo doh.gif
Lona
QUOTE(Ik @ 2012 02 07, 20:28)
Užuojauta sad.gif
Na kas čia dabar pasidarė? unsure.gif Laikykis, nesinervuok taip stipriai, juk žinai, kad nieko nepakeisi unsure.gif  4u.gif (lengva kalbėti, aišku...) O va ir pusseserė yra, ne viena močiutė console.gif
*

Pasikalbejau su savimi. Stengsiuosi nuo rytojaus nesinervuoti ir laikytis sistemos, nes gaila prarasti rezultatus.
LORIJURA
QUOTE(Lona @ 2012 02 08, 01:07)
Pasikalbejau su savimi. Stengsiuosi nuo rytojaus nesinervuoti ir laikytis sistemos, nes gaila prarasti rezultatus.
*

Na ir šaunuolė thumbup.gif ,juk močiutės sveikata nepagerės nuo to ,kad apsivalgysi? O pati po apsirijimo tikrai gailėsies doh.gif
...tik tris dienas sisteminuos,ohoho kaip sunku vakare ištverti alkanai nono.gif guliu ir svajoju kaip ir ką , ir su kuo aš ryte skaniai valgysiu essen.gif

Merginos,kaži ar ilgai taip norėsis vakare ėsti-kramtyti? (ar tas noras taip ir liks blink.gif )
Mlle Gourmandise
Na merginos laikykimes visomis prasmėmis smile.gif

QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 08, 09:55)

Merginos,kaži ar ilgai taip norėsis vakare ėsti-kramtyti? (ar tas noras taip ir liks blink.gif )
*

Gal neliks, sako, reik prie naujų įpročių pratintis dvi savaites, o paskui prilips :)bent man tai nėr labai sunku, nes ir iki dietos nemėgdavau daug vakare valgyti.. Svarbu daug arbatos prisivirti ir gerti, gerti smile.gif

Bet aišku, kas prabilo, ponia ėdrūnė. Vakar turėjau šventę, buvom restorane.. Pavalgiau apie 18.30 ir dar nesistemiškai visai, tai iki 23 dar stovėjo skrandy ir nesivirškino ohmy.gif Daugiau taip nedarysiu. Bet ir savaitgalis pajūryje nusimato, gal kaip nors pavyks gražiai pasisisteminti.. g.gif
Meilutegiedrute
Labas rytas,

Šiandien mano rytas prasidėjo nuo avižų košės su bananais, arbata ir keliais džiuvėsėliais. Tai dabar esu laiminga ir soti biggrin.gif nestuke.gif
Pietums atsinešiau trejetą dešrelių, pomidoriukų ir 3 mandarinus, o vakare laukia šokių treniruotės 2, tai kefyriukas bus apie puse 6.

Dabar jau sisteminuos pagal sąrašiuką, kuris visada su manim smile.gif

Skanios rytinės kavutės ar arbatytės visoms 4u.gif
LORIJURA
QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2012 02 08, 10:06)
Bet ir savaitgalis pajūryje nusimato
*

Jetus kaip aš tau pavydžiu wub.gif
mamytė28
Sveikos 4u.gif O aš šiandien tinginiauju namuose, kaip gera tongue.gif Dabar skaniai geriu kavytę ir ragauja vakar gaminto pyrago, laaabai skanu nestuke.gif
Cheeky_B

Naujokems galiu pasakyti kad tikrai po keliu savaiciu lengvai bus jau vakare, aisku buna tokiu dienu per pms ar siaip kai norisi apsiryti vakare, nu bet apsirijus skrandis nebevirskins sunkaus maisto ir pasigailesit kad tai padaret ir turesit labai gera pamoka, jau cia daugelis is musu tai praejo.

Gemini jezau kaip jus ten gyvos dar, o vaikams kaip.. siaubas blink.gif

as tai jau po pusryciu smile.gif du sumustiakai ir sokoladas milka mmm biggrin.gif

pietums bus pangasija ir ryziai vakarienei vaisiai smile.gif

aciu Dievui praejo mm pirma diena galima ir toliau sistemintis. tikiuosi kita pirmadieni priduoti minus kila ir pereiti i 64 zona cool.gif oje bus svoris lygiai toks pat kaip pries metus.

tabiukas
Sveikos 4u.gif
man kazkaip nelabai pavyksta sistemintis... blush2.gif
vis nuklystu. sakau, perskaitysiu dar karta jusu meniu, gal kaip nors pavyks ax.gif
O vakarais man vis dar yra noras kazko pakramtyti blush2.gif
Ypac kai vyras, grizes namo, toks vaizdas kad tik valgo, kramto, kramsnoja g.gif
Ir sunai aisku neatsilieka tongue.gif
Va tada nors akis uzsirisk, ausis uzsikimsk lotuliukas.gif
Vis guodziu save ta mintimis, kad po dienos kitos kramtyti vakarais noresis vis maziau ir maziau 4u.gif
banguze
Sveikos, bandau sistemintis, bet ne visada pavyksta taip kaip norėčiau..

Dieną buvau nemažai prirašius, bet arba išsiblaškius išjungiau tą langą, arba tiesiog SM sistema sukvailiojo. Nebekartosiu, tingiu smile.gif Pasakysiu tik tiek, kad tos, kurios abejoja dėl to, ar sumažės noras valgyti vakarais, tai atsakau - SUMAŽĖS, o jei ir kils noras užkrimst, tai ne dėl alkio, o iš neturėjimo ką veikt arba "dėl kompanijos", tokiu atveju rekomenduojama, su valgančiomis kompanijomis susitikinėt kuo rečiau arba tai daryti bent dienos metu biggrin.gif , o neturint užsiėmimo, šaltu oru plepėt Supermamose (parvesim į doros kelią mes biggrin.gif ), o šiltu oru eit pasivaikščiot, nebus kur valgyt biggrin.gif

QUOTE(tabiukas @ 2012 02 08, 14:41)
Ypac kai vyras, grizes namo, toks vaizdas kad tik valgo, kramto, kramsnoja g.gif
Ir sunai aisku neatsilieka tongue.gif
1.Va tada nors akis uzsirisk, ausis uzsikimsk lotuliukas.gif
2.Vis guodziu save ta mintimis, kad po dienos kitos kramtyti vakarais noresis vis maziau ir maziau 4u.gif
*

1.Nepyk už klausimą, o jūs gyvenate tokiame būste, kur yra TIK virtuvė? Nemanau. Kai jie kemša, išeik į kitą kambarį ir sėdėk ramiai, žiūrėk TV, plepėk Internete, megzk kojines ar dar kuo naudingu užsiimk. Juk neprivalai sėdėt kartu ir žiūrėt ką jie valgo. Pvz. mano vyras per dieną valgo tik 1-2 kartus (na nepakeisiu aš jo..), tai pagrindinis jo valgymas yra vakare už visą dieną, tada aš tiesiog išeinu iš virtuvės. Pabendravimui yra namuose ir kitų vietų, ne tik virtuvė apkrautu stalu.
2.O kramsnot tu nori ne todėl, kad NORI VALGYT, o tiesiog todėl, kad jie valgo, t.y. DĖL KOMPANIJOS. Jie nevalgytu, sėdėtum ir tu ramiai.. Tai įpročiai, kuriuos reikia keisti, svarbu norėti.
Norintis ras 1000 galimybių, nenorintis - 1000 priežasčių smile.gif
Cheeky_B
Labas banguze,

kaip visada taikliai atsakyta smile.gif

svarbiausia save uzimti kuom nors as pvz pasidarau sau arbatos ir ziuriu youtubei filmukus apie grozi, mada, sukuosenas etc biggrin.gif siaip dar kokia motyvuojancias laidas. tikrai lb padeda.
Kristinakristina
QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 08, 09:55)
*

Labai gerai i tą klausimą merginos atsakė thumbup.gif , bet man vis noris ir noris...ir ne dėl to , kad alkana, o dėl to kad kiti valgo. doh.gif
...aš ''kaip tas žydas, kuris dėl kompanijos pasikorė''
QUOTE(Cheeky_B @ 2012 02 08, 12:05)
nu bet apsirijus skrandis nebevirskins sunkaus maisto ir pasigailesit kad tai padaret ir turesit labai gera pamoka, jau cia daugelis is musu tai praejo.
Gemini jezau kaip jus ten gyvos dar, o vaikams kaip.. siaubas  blink.gif

čia tai tiesa.

O pas mus namie+ 28,4. Vyras židinį taip kūrena...net šunys iškrito. doh.gif, vieną naktį prasčiau paleidom šilumą, ir užšalo vamzdyje vanduo uždaram salione. Visos palergonijos buvusios sudėtos ant palangės, nudvėsė. doh.gif

QUOTE(banguze @ 2012 02 08, 16:19)
... kils noras užkrimst, tai ne dėl alkio, o iš neturėjimo ką veikt arba "dėl kompanijos",
1.Nepyk už klausimą, o jūs gyvenate tokiame būste, kur yra TIK virtuvė?

O tu įsivaizduoji kaip man reik perkentėt, kai pas mus viskas krūvoj? Ir virtuvė, ir sofkė , ant kurios mes visi voliojamės, televizorių žiūrim, ir dujinė šalia su šaldytuvu?...ir židinys, ir kalės abi iškritusios nuo karščio? cool.gif Aš aišku prie dujinės sukiojuos.
Štai, jei nesupyksit uz offtopic'ą

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Rigoleta

Na suniukai tikri grazuoliai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
banguze
QUOTE(Cheeky_B @ 2012 02 08, 15:46)
svarbiausia save uzimti kuom nors as pvz pasidarau sau arbatos ir ziuriu youtubei filmukus apie grozi, mada, sukuosenas etc biggrin.gif siaip dar kokia motyvuojancias laidas. tikrai lb padeda.
*

Jo jo.. Vat taip ir reikia bėgt nuo pagundų, dar į motyvuojančias rusaičių foto pažiūrėt ir noro valgyt neliks bigsmile.gif

QUOTE(Kristinakristina @ 2012 02 08, 16:10)
O tu įsivaizduoji kaip man reik perkentėt, kai pas mus viskas krūvoj? Ir virtuvė, ir sofkė , ant kurios mes visi voliojamės, televizorių žiūrim, ir dujinė šalia su šaldytuvu?...ir židinys, ir kalės abi iškritusios nuo karščio? cool.gif Aš aišku prie dujinės sukiojuos.
*

Na, bet negi tavo name nėr daugiau kambarių? Abejoju smile.gif Kai vyras valgo, eik į kitą kambarį, kaip sakoma "eik parūkyt" biggrin.gif O kai grįši, jis jau bus sotus ir laimingas, o tu laiminga, kad neprisikimšai kartu su juo bigsmile.gif Pažiūrėk prieš tai buvusios mano žinutės paskutinį, mėlynai parašytą, sakinį mirksiukas.gif

Nors ką ten kalbėt apie susivaldymą nevalgyt ir pan., kai ir taip kūdena esi tongue.gif

QUOTE(Rigoleta @ 2012 02 08, 16:20)
Na suniukai tikri grazuoliai. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Tas, kuris šalia šuniukų irgi nieko rolleyes.gif biggrin.gif
Kristinakristina
QUOTE(banguze @ 2012 02 08, 17:57)

Nugis mes visi suprantam, kad tu teisi... mirksiukas.gif visgi as is tu, kur tu 1000 priezasciu iesko ir randa. blush2.gif
Jei ne mano genetika, nezinau kiek as sverciau... unsure.gif
Bet šiaip tai aš pastebėjau (bent jau man atrodo), kad mūsų karta žymiai kūdesnė, nei mano mamos. Kaip mano mamos sesuo sakydavo - man niekada burnelė neužsidaro....arba....aš niekada nebūna, kad nekramtyčiau...Ir sakydavo tuos žodžius su tokiu pasididžiavimu, na, tipo, - aš gyvenu taip gerai, kad galiu sau tai leisti. Aplamai, pastebėjau tų laikų maisto kultą.
Na, o mūsų karta valgo daugiausia iš streso, o po to susidaro pripratimas...Ne, kad žmonės daugiau ir geriau dirbtų nuo streso lotuliukas.gif
...p.s. man virtuvej labiausiai patinka gyventi... lotuliukas.gif ten viskas po ranka, ir visada šilta.
Gemini
Sveikos 4u.gif

KristinaKristina, kada koliuk1 spėjai įsitaisyt? bigsmile.gif Ar ten šeltis?
Karvute
QUOTE(gauja2 @ 2012 02 07, 09:34)
*

uzuojauta unsure.gif
*

uzjauciame 4u.gif

vakarienei seimynai prikepiau bulbu, sau pasilikau rytui essen.gif: kefyriukas vakareinei, reikia 'razgruzka" darytis dazniau. vienintele problema negaliu uzmigti vakarais, nervai, saltos kojos. tai bandau gerti silta vandeni ir miegoti su kojinem biggrin.gif

oj dar kimba bacilos visokios g.gif herpesas nepaleidzia, darbe vel visi snargliuoti g.gif

Ciucios liuks thumbup.gif
LORIJURA
QUOTE(Kristinakristina @ 2012 02 08, 17:10)
O pas mus namie+ 28,4. Vyras židinį taip kūrena...net šunys iškrito. doh.gif,

Šunys tikrai labai gražūs thumbup.gif ,tas kur tarp šunelių įsitaisęs labai simpatiškas vyriokas thumbup.gif ,bet įtariu,kad +28,4 dar ne pabaiga-pažiūrėk kaip jam dar šalta-su bliuzonu,kelnėm ir po kaldra lotuliukas.gif
ruoškis tikriems tropikams lotuliukas.gif arba skubiai šildyk vyrą

Šiandien man sąžinės kančios -vakare užbėgau pas seną draugę-teko valgyti kotletą su grikiais ir kelis saldainius doh.gif ,kaip čia bus toliau? Atsisakyti bendravimo vakarais? Ar mandagiu veidu nuo visko atsisakinėti?
Cheeky_B
Reikeho pasakyti kad pavalgius esi arba valgyti tik grikius reik meluot.o siaip jei gera drauge tai gali ir pasakyt kad prisilaukai..bet mea moteris turim tukiu ir nelabai geru savybiu tai gali ir netikti tas variantas

merginos sian turiu minusa 64 zona thumbup.gif va pusryciauju skaniai ir varau darban..as dabar i darba ziuriu kaup i fitnes centra biggrin.gif
geros sistemiskos dienos!
banguze
Labas sisteminis rytas smile.gif

QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 09, 07:44)
Šiandien man sąžinės kančios -vakare užbėgau pas seną draugę-teko valgyti kotletą su grikiais ir kelis saldainius  doh.gif ,kaip čia bus toliau? Atsisakyti bendravimo vakarais? Ar mandagiu veidu nuo visko atsisakinėti?
*

O valgei dėl to, kad norėjai, ar dėl to, kad buvo nesmagu atsisakyt? smile.gif Manau, kad pirmas variantas biggrin.gif Pagaliau, kodėl reikėjo valgyti kotletą su garnyru ir kelis saldainius, juk svečiuose galėjai pasitenkinti ir kavos puodeliu be nieko, na saldainį vieną suvalgyt, o ne galingus pietus su saldainiais.. Čia vėl išlenda, kad norintis ras galimybių, nenorintis - priežasčių smile.gif Pasiteisinimų randame mes visos "koks žiaurus vyras, po mano apelsininės vakarienės jis kimšo bulves su šonine... kokia negera anyta, vis sako baik kūdintis... pms'as vėl atėjo, negalėjau atsilaikyti..." Čia tik bandymas apgaut save ir pateisint savo silpnavališkumą smile.gif Kol apgaudinėsi save, rezultatų nepasieksi arba pasiekimai bus ne tokie kokie galėtų būti. Norint kažką gauti, reikia kažką ir paaukoti. Nori būt liekna, bendravimo atsisakyti nereikia, tik reikia paaukoti pilnas lėkštes, kuris buvo bendravimo dalimi.. smile.gif
Giedrija
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir as prie jusu smile.gif Sistemos laikiausi kazkur pries 3metus, dabar po gmdymo vel reikia susiimti tai gryztu vel cia 4u.gif
Lona
QUOTE(Cheeky_B @ 2012 02 09, 08:50)
..as dabar i darba ziuriu kaup i fitnes centra biggrin.gif
*

As irgi lygiai taip pat ziuriu. Sia sav.dirbu vakarais,tai lb gerai nevalgymui tiek kiek norisi.
Jau nukraciau viska ka buvau uzdejus per edimo dienas (Thanks darbui), dab mazais zingsneliais einu toliau.
Rigoleta
QUOTE(Cheeky_B @ 2012 02 09, 09:50)
Reikeho pasakyti kad pavalgius esi arba valgyti tik grikius reik  meluot.o siaip jei gera drauge tai gali ir pasakyt kad prisilaukai..bet mea moteris turim tukiu ir nelabai geru savybiu tai gali ir netikti tas variantas
merginos sian turiu minusa 64 zona  thumbup.gif va pusryciauju skaniai ir varau darban..as dabar i darba ziuriu kaup i fitnes centra biggrin.gif
*

sveikinimai didziuliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,saunuole thumbup.gif ,kazkada as ir tiek sverdavau... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedrija @ 2012 02 09, 13:12)
Sveikos  4u.gif
Jungiuosi ir as prie jusu  smile.gif  Sistemos laikiausi kazkur pries 3metus, dabar po gmdymo vel reikia susiimti tai gryztu vel cia  4u.gif
*

Sveika atvykus i musu burely 4u.gif
Mlle Gourmandise
http://www.delfi.lt/news/daily/Health/nori...s.d?id=55289561

Cha biggrin.gif dedam pliusą sistemai mirksiukas.gif
Cheeky_B
O-pa-pa labas kaip sekasi? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.