Cheeky_B
2012 02 06, 18:55
Kiekvienas rytas mums kaip šventė !!!  KIEKVIENAS NORINTIS ATRAS 1000 GALIMYBIŲ, NENORINTIS - 1000 PRIEŽASČIŲ. Svorį prisiduodam ir liniuotes koreguojam kiekvieną pirmadienį temoje raudonai Norinčios patekti į albumėlį, t.y. save parodyt ir į kitas pažiūrėt, po mėnesio bendravimo siunčiat savo foto adresu: sistema.minus@gmail.com PYKTĮ IR BLOGĄ NUOTAIKĄ PALIEKAM ANAPUS ETERIO !!! 70 tema
Rigoleta
2012 02 06, 19:01
Ačiū,Cheeky,už naujus namučius.  Labai jau gražus ir viliojantis stalas....  ,net seilė nutyso.
mamytė28
2012 02 06, 19:09
Sveikos  šiandien priduodu - 300 gr.Diena buvo sunki, daug darbo, tai likau ir be pusryčių, ir be pietų, saldainį tik sukrimtau prie kavos puodelio. Vakarienė nesisteminė, gal nepakenks. Kaip greit priplepėjot  Ačiū už naujus namučius.
Cheeky_B
2012 02 06, 19:36
Na as tik nukopinau praeita tema kad butu kur pliurpt  not a big dyl kaip sakoma. Mano sistemisk vakariene apelsinai 2 dideli ir puse puodelio kefyro. Veliau eisiu lanko sukti
siaudai
2012 02 06, 19:38
0
Karvute
2012 02 06, 19:59
QUOTE(Cheeky_B @ 2012 02 06, 20:36) Na as tik nukopinau praeita tema kad butu kur pliurpt  not a big dyl kaip sakoma. Mano sistemisk vakariene apelsinai 2 dideli ir puse puodelio kefyro. Veliau eisiu lanko sukti  as 900 ml pasuku 0.3 riebumo  buvo bais pachmielnas posestadienins sekmadienis, tai kazkaip valgyti nesinori visai А сегодня я буду пить все, что начинается на букву Ш : Шампанское, шамогон, шпирт и шональют is tos serijos
Cheeky_B
2012 02 06, 20:14
QUOTE(Karvute @ 2012 02 06, 20:59) as 900 ml pasuku 0.3 riebumo  buvo bais pachmielnas posestadienins sekmadienis, tai kazkaip valgyti nesinori visai А сегодня я буду пить все, что начинается на букву Ш : Шампанское, шамогон, шпирт и шональют is tos serijos 
Sveikos esu gerokai šalia sistemos, namuose žvėriškai šalta, noris valgyt ir daryt bile ką, bet kažkaip pavyko -500
Meshkiukas
2012 02 06, 20:46
QUOTE(Gemini @ 2012 02 06, 21:29) Sveikos esu gerokai šalia sistemos, namuose žvėriškai šalta, noris valgyt ir daryt bile ką, bet kažkaip pavyko -500na saunuole,kad bent tiek pavyko,a man nesekasi kazkaip kaune geriau laikytis sekdavosi
Labas vakaras Ryte tai pasisvėriau, kaip ir kas rytą, bet nebuvo laiko prie kompo prisėst. Kažkaip keista pas mane: ar sisteminuos, ar panuodėmiauju... kaip 0 taip 0. Ką gi... pasėdėsiu ir ant štilio... svarbu pirmą tikslą pasiekiau. Vis vien ledai dar pajudės... QUOTE(Rigoleta @ 2012 02 06, 13:51) Mano minusiukas mazas,gal,kad atkeliavo mmm Jau kelintą kartą pastebėjau, kad aš kartu su tavim... QUOTE(banguze @ 2012 02 06, 16:03) Bet naujokių kiek  Nebesugebu susekt kada kuri atėjo  Smagu, kad jūs čia  Kuo daugiau sistemininkių, tuo sistemintis lengviau  Tema tada ne merdinti, o aktyvi, o kai čia aktyvu, tada ir vadžias prilaikom "juk "ne lygis" ateit pirmadienį su pliusu ar mažu minusu"  Aga. Naujokių jau kiek. Linksmiau bus QUOTE(Gemini @ 2012 02 06, 20:29) esu gerokai šalia sistemos, namuose žvėriškai šalta, noris valgyt ir daryt bile ką Va ir aš vakarais sūrio pagraužiu... kai labai šaltis pakerta. Žinai... padeda...
mamytė28
2012 02 06, 21:09
Man šalta taip pat, nors namose 25 laipsniai, gal kokia bacila kimba? vakarienė ne sisteminė buvo, tai dar taurę vyno karšto išmaukiau  dabar jau šilčiau
Meilutegiedrute
2012 02 06, 21:43
Po šiandieninio +2 kg, tai susiėmiau nuo ryto jau. Rytmetį suvalgiau riešutų, nes iš vakaryktės vakarienės, tiksliau naktipiečių dar soti buvau. Per pietus natūralios grudėtos varškės ir 2 mandarinai. Vakarienė 4 krispiai su sūriu, mikrobangėj pašildyti. manau viskas pagal sistemą. Beje, kepiau vakare vaikui blynų su bananais, bet pat nė kąsnelio neragavau. Tai džiaugiuosi savim. Juos ryte valgysiu su namine vyšnių uogienė  , Beje, džiaugiuosi visų minusais didesniais ir mažesniais Kitą savaitę ir aš būsiu prie tų, kurios minusus turi. Sėkmės visoms, o ypač naujokėms
supermociute
2012 02 06, 21:55
Labas vakaras -200 g
Cheeky_B
2012 02 06, 22:33
QUOTE(Meilutegiedrute @ 2012 02 06, 22:43) Po šiandieninio +2 kg, tai susiėmiau nuo ryto jau. Rytmetį suvalgiau riešutų, nes iš vakaryktės vakarienės, tiksliau naktipiečių dar soti buvau.Per pietus natūralios grudėtos varškės ir 2 mandarinai.Vakarienė 4 krispiai su sūriu, mikrobangėj pašildyti. manau viskas pagal sistemą. Beje, kepiau vakare vaikui blynų su bananais, bet pat nė kąsnelio neragavau. Tai džiaugiuosi savim. Juos ryte valgysiu su namine vyšnių uogienė  , Beje, džiaugiuosi visų minusais didesniais ir mažesniais Kitą savaitę ir aš būsiu prie tų, kurios minusus turi. Sėkmės visoms, o ypač naujokėms  kazkaip pas tave ne valgymai o uzkandziai gaunasi, kazkoks keistas meniu
Meshkiukas
2012 02 06, 23:24
QUOTE(Meilutegiedrute @ 2012 02 06, 22:43) Po šiandieninio +2 kg, tai susiėmiau nuo ryto jau. Rytmetį suvalgiau riešutų, nes iš vakaryktės vakarienės, tiksliau naktipiečių dar soti buvau. Per pietus natūralios grudėtos varškės ir 2 mandarinai. Vakarienė 4 krispiai su sūriu, mikrobangėj pašildyti. manau viskas pagal sistemą. Beje, kepiau vakare vaikui blynų su bananais, bet pat nė kąsnelio neragavau. Tai džiaugiuosi savim. Juos ryte valgysiu su namine vyšnių uogienė  , Beje, džiaugiuosi visų minusais didesniais ir mažesniais Kitą savaitę ir aš būsiu prie tų, kurios minusus turi. Sėkmės visoms, o ypač naujokėms  numirciau is bado su tokiu meniu  man atrodo beda tame kad viena diena nedavalgai kita persivalgai ir balagankas gaunas
laba, gal nepavėlavau prisiduoti -1kg.Buvo daugiau, bet turėjau didelių bėdų(laidojau mamytę) tai paskutinės dienos belekas.
LORIJURA
2012 02 07, 08:47
gauja2, labai užjaučiu,laikykis. Aš prieš dvi savaites palaidojau tėtį,labai tave suprantu.
Cheeky_B
2012 02 07, 09:23
QUOTE(gauja2 @ 2012 02 07, 09:34) laba, gal nepavėlavau prisiduoti -1kg.Buvo daugiau, bet turėjau didelių bėdų (laidojau mamytę) tai paskutinės dienos belekas. QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 07, 09:47) gauja2, labai užjaučiu,laikykis. Aš prieš dvi savaites palaidojau tėtį,labai tave suprantu. Uzuojauta merginos  laikykites..tai yra didelis skausmas..
Meilutegiedrute
2012 02 07, 09:37
QUOTE(Meshkiukas @ 2012 02 07, 00:24) numirciau is bado su tokiu meniu  man atrodo beda tame kad viena diena nedavalgai kita persivalgai ir balagankas gaunas  Čia buvo vakar taip, nes po savaitgalinio apsivalgymo nelabai ko norėjosi. O šiandien rytas prasidėjo blynais su bananais ir arbata. Pietums krispų ir daug sūrio prisidėjau ir vaisių, .o vakarienė, jei laiku grįšiu namo, tai ryžių valgysiu, jei matysiu, kad nespėju, tada rugpienio puslitrį nusipirkau atsargai, kad nepraleisčiau. Darbas toks, kad negaliu išeiti pietų, be to ir kada baigsiu ir neaišku, nes dirbt reikia tiek, kiek darbo yra,. Būna, kad jau namo per pietus tipenu, o būna, kad ir 22 val grįžtu ir dar vėliau. Gerai, kad pabarat, tik taip galima išmokt. Ačiū Jums
*Inga:)
2012 02 07, 12:11
Užuojauta dideliausia abiem Vakar prisidavimą pražiopsojau, nors 0, nelabai yra ką priduot. LORIJURA , mano duomenys labai panašūs, stengsiuos neatsilikt, o tai gėda atsilikt bus seniau čia atėjus
Rigoleta
2012 02 07, 13:25
QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 07, 09:47) gauja2, labai užjaučiu,laikykis. Aš prieš dvi savaites palaidojau tėtį,labai tave suprantu. Labai uzjauciu,didelis skausmas,tecio netekau seniai,bet iki siol man jo taip truksta,stiprybes tau. Papildyta:QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 07, 09:47) gauja2, labai užjaučiu,laikykis. Aš prieš dvi savaites palaidojau tėtį,labai tave suprantu. uzuojauta didele,stiprybes tau
LORIJURA
2012 02 07, 14:23
Ačiū,merginos QUOTE(*Inga:) @ 2012 02 07, 13:11) LORIJURA , mano duomenys labai panašūs, stengsiuos neatsilikt, o tai gėda atsilikt bus seniau čia atėjus  Aha,tikrai labai panašūs ir tikslas beveik toks pats mūsų ir vaikų amžius truputį sutampa ,mano 1991,1998 , stenkis stenkis...kaži kaip čia man seksis? Be pirmadienio nieko negaliu pasakyt,bet po dviejų dienų sistemos jaučiuosi "palieknėjusi'  protiškai-tiek visko prisiskaičiau,kad galvoje nuo info tuštuma kažkokia atsirado
Labas, o man blogai. Nezinau kas uzejo, bet vakar ir siandien RYJU. Negaliu sustot, pati saves nesuprantu. Vakar toki nerva apturejau,mociute i ligonine isveze. O as cia Olandijoj, mama Vokietijoj, o ji LT. Verkiau lb. Kaip ji ten viena. Kai paskambinau issigandau koks balsas buvo, tai staigiai pusseserei skambinau, laiku nuvaziavo. Nu vnz. Tu nervu pasekoje pradejau esti. Visa laime kad vakarines pamainos, tai nevalgau nuo 15val. Bet iki 15 kosmaras.
QUOTE(gauja2 @ 2012 02 07, 08:34) laba, gal nepavėlavau prisiduoti -1kg.Buvo daugiau, bet turėjau didelių bėdų (laidojau mamytę) tai paskutinės dienos belekas. QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 07, 08:47) gauja2, labai užjaučiu,laikykis. Aš prieš dvi savaites palaidojau tėtį,labai tave suprantu. Užuojauta  QUOTE(Lona @ 2012 02 07, 14:41) Labas, o man blogai. Nezinau kas uzejo, bet vakar ir siandien RYJU. Negaliu sustot, pati saves nesuprantu. Vakar toki nerva apturejau,mociute i ligonine isveze. O as cia Olandijoj, mama Vokietijoj, o ji LT. Verkiau lb. Kaip ji ten viena. Kai paskambinau issigandau koks balsas buvo, tai staigiai pusseserei skambinau, laiku nuvaziavo. Nu vnz. Tu nervu pasekoje pradejau esti. Visa laime kad vakarines pamainos, tai nevalgau nuo 15val. Bet iki 15 kosmaras. Na kas čia dabar pasidarė?  Laikykis, nesinervuok taip stipriai, juk žinai, kad nieko nepakeisi (lengva kalbėti, aišku...) O va ir pusseserė yra, ne viena močiutė
mamytė28
2012 02 07, 20:32
QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 07, 10:47) gauja2, labai užjaučiu,laikykis. Aš prieš dvi savaites palaidojau tėtį,labai tave suprantu. sveikos, lieknuolės  Užuojauta, merginos ir stiprybės. O aš šiandien pagaminau šeimynai sovietinį sausainių, perteptų varškės kremu torčiuką. Tai skaniai rytoj pusryčiausiu, pamenu, kad panašų mama gamindavo
QUOTE(Aurute @ 2012 02 06, 21:02) Labas vakaras Ryte tai pasisvėriau, kaip ir kas rytą, bet nebuvo laiko prie kompo prisėst. Kažkaip keista pas mane: ar sisteminuos, ar panuodėmiauju... kaip 0 taip 0. Ką gi... pasėdėsiu ir ant štilio... svarbu pirmą tikslą pasiekiau. Vis vien ledai dar pajudės... Jau kelintą kartą pastebėjau, kad aš kartu su tavim... Aga. Naujokių jau kiek. Linksmiau bus Va ir aš vakarais sūrio pagraužiu... kai labai šaltis pakerta. Žinai... padeda... Nepadeda man sūris, aplamai man kažkodėl pvz. po sūrio su krispais rėmuo ėda  O namuose apie 16 laipsnių, tai neviltis juoda apima momentais. Ir su namų priežiūrso centru bendrauta, padėjo vienai dienai, iki 17,5 net sušilo
QUOTE(Ik @ 2012 02 07, 20:28) Užuojauta  Na kas čia dabar pasidarė?  Laikykis, nesinervuok taip stipriai, juk žinai, kad nieko nepakeisi (lengva kalbėti, aišku...) O va ir pusseserė yra, ne viena močiutė  Pasikalbejau su savimi. Stengsiuosi nuo rytojaus nesinervuoti ir laikytis sistemos, nes gaila prarasti rezultatus.
LORIJURA
2012 02 08, 08:55
QUOTE(Lona @ 2012 02 08, 01:07) Pasikalbejau su savimi. Stengsiuosi nuo rytojaus nesinervuoti ir laikytis sistemos, nes gaila prarasti rezultatus. Na ir šaunuolė  ,juk močiutės sveikata nepagerės nuo to ,kad apsivalgysi? O pati po apsirijimo tikrai gailėsies ...tik tris dienas sisteminuos,ohoho kaip sunku vakare ištverti alkanai  guliu ir svajoju kaip ir ką , ir su kuo aš ryte skaniai valgysiu Merginos,kaži ar ilgai taip norėsis vakare ėsti-kramtyti? (ar tas noras taip ir liks  )
Mlle Gourmandise
2012 02 08, 09:06
Na merginos laikykimes visomis prasmėmis QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 08, 09:55) Merginos,kaži ar ilgai taip norėsis vakare ėsti-kramtyti? (ar tas noras taip ir liks  ) Gal neliks, sako, reik prie naujų įpročių pratintis dvi savaites, o paskui prilips :)bent man tai nėr labai sunku, nes ir iki dietos nemėgdavau daug vakare valgyti.. Svarbu daug arbatos prisivirti ir gerti, gerti  Bet aišku, kas prabilo, ponia ėdrūnė. Vakar turėjau šventę, buvom restorane.. Pavalgiau apie 18.30 ir dar nesistemiškai visai, tai iki 23 dar stovėjo skrandy ir nesivirškino  Daugiau taip nedarysiu. Bet ir savaitgalis pajūryje nusimato, gal kaip nors pavyks gražiai pasisisteminti..
Meilutegiedrute
2012 02 08, 09:18
Labas rytas, Šiandien mano rytas prasidėjo nuo avižų košės su bananais, arbata ir keliais džiuvėsėliais. Tai dabar esu laiminga ir soti Pietums atsinešiau trejetą dešrelių, pomidoriukų ir 3 mandarinus, o vakare laukia šokių treniruotės 2, tai kefyriukas bus apie puse 6. Dabar jau sisteminuos pagal sąrašiuką, kuris visada su manim Skanios rytinės kavutės ar arbatytės visoms
LORIJURA
2012 02 08, 10:05
QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2012 02 08, 10:06) Bet ir savaitgalis pajūryje nusimato Jetus kaip aš tau pavydžiu
mamytė28
2012 02 08, 10:58
Sveikos  O aš šiandien tinginiauju namuose, kaip gera  Dabar skaniai geriu kavytę ir ragauja vakar gaminto pyrago, laaabai skanu
Cheeky_B
2012 02 08, 11:05
Naujokems galiu pasakyti kad tikrai po keliu savaiciu lengvai bus jau vakare, aisku buna tokiu dienu per pms ar siaip kai norisi apsiryti vakare, nu bet apsirijus skrandis nebevirskins sunkaus maisto ir pasigailesit kad tai padaret ir turesit labai gera pamoka, jau cia daugelis is musu tai praejo. Gemini jezau kaip jus ten gyvos dar, o vaikams kaip.. siaubas as tai jau po pusryciu  du sumustiakai ir sokoladas milka mmm pietums bus pangasija ir ryziai vakarienei vaisiai  aciu Dievui praejo mm pirma diena galima ir toliau sistemintis. tikiuosi kita pirmadieni priduoti minus kila ir pereiti i 64 zona  oje bus svoris lygiai toks pat kaip pries metus.
tabiukas
2012 02 08, 14:41
Sveikos man kazkaip nelabai pavyksta sistemintis... vis nuklystu. sakau, perskaitysiu dar karta jusu meniu, gal kaip nors pavyks O vakarais man vis dar yra noras kazko pakramtyti Ypac kai vyras, grizes namo, toks vaizdas kad tik valgo, kramto, kramsnoja Ir sunai aisku neatsilieka Va tada nors akis uzsirisk, ausis uzsikimsk Vis guodziu save ta mintimis, kad po dienos kitos kramtyti vakarais noresis vis maziau ir maziau
banguze
2012 02 08, 15:19
Sveikos, bandau sistemintis, bet ne visada pavyksta taip kaip norėčiau.. Dieną buvau nemažai prirašius, bet arba išsiblaškius išjungiau tą langą, arba tiesiog SM sistema sukvailiojo. Nebekartosiu, tingiu  Pasakysiu tik tiek, kad tos, kurios abejoja dėl to, ar sumažės noras valgyti vakarais, tai atsakau - SUMAŽĖS, o jei ir kils noras užkrimst, tai ne dėl alkio, o iš neturėjimo ką veikt arba "dėl kompanijos", tokiu atveju rekomenduojama, su valgančiomis kompanijomis susitikinėt kuo rečiau arba tai daryti bent dienos metu  , o neturint užsiėmimo, šaltu oru plepėt Supermamose (parvesim į doros kelią mes  ), o šiltu oru eit pasivaikščiot, nebus kur valgyt QUOTE(tabiukas @ 2012 02 08, 14:41) 1.Nepyk už klausimą, o jūs gyvenate tokiame būste, kur yra TIK virtuvė? Nemanau. Kai jie kemša, išeik į kitą kambarį ir sėdėk ramiai, žiūrėk TV, plepėk Internete, megzk kojines ar dar kuo naudingu užsiimk. Juk neprivalai sėdėt kartu ir žiūrėt ką jie valgo. Pvz. mano vyras per dieną valgo tik 1-2 kartus (na nepakeisiu aš jo..), tai pagrindinis jo valgymas yra vakare už visą dieną, tada aš tiesiog išeinu iš virtuvės. Pabendravimui yra namuose ir kitų vietų, ne tik virtuvė apkrautu stalu. 2.O kramsnot tu nori ne todėl, kad NORI VALGYT, o tiesiog todėl, kad jie valgo, t.y. DĖL KOMPANIJOS. Jie nevalgytu, sėdėtum ir tu ramiai.. Tai įpročiai, kuriuos reikia keisti, svarbu norėti. Norintis ras 1000 galimybių, nenorintis - 1000 priežasčių
Cheeky_B
2012 02 08, 15:46
Labas banguze, kaip visada taikliai atsakyta svarbiausia save uzimti kuom nors as pvz pasidarau sau arbatos ir ziuriu youtubei filmukus apie grozi, mada, sukuosenas etc  siaip dar kokia motyvuojancias laidas. tikrai lb padeda.
Kristinakristina
2012 02 08, 16:10
QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 08, 09:55) Merginos,kaži ar ilgai taip norėsis vakare ėsti-kramtyti? (ar tas noras taip ir liks  ) Labai gerai i tą klausimą merginos atsakė  , bet man vis noris ir noris...ir ne dėl to , kad alkana, o dėl to kad kiti valgo. ...aš ''kaip tas žydas, kuris dėl kompanijos pasikorė'' QUOTE(Cheeky_B @ 2012 02 08, 12:05) nu bet apsirijus skrandis nebevirskins sunkaus maisto ir pasigailesit kad tai padaret ir turesit labai gera pamoka, jau cia daugelis is musu tai praejo. Gemini jezau kaip jus ten gyvos dar, o vaikams kaip.. siaubas  čia tai tiesa. O pas mus namie+ 28,4. Vyras židinį taip kūrena...net šunys iškrito.  , vieną naktį prasčiau paleidom šilumą, ir užšalo vamzdyje vanduo uždaram salione. Visos palergonijos buvusios sudėtos ant palangės, nudvėsė. QUOTE(banguze @ 2012 02 08, 16:19) ... kils noras užkrimst, tai ne dėl alkio, o iš neturėjimo ką veikt arba "dėl kompanijos", 1.Nepyk už klausimą, o jūs gyvenate tokiame būste, kur yra TIK virtuvė?
O tu įsivaizduoji kaip man reik perkentėt, kai pas mus viskas krūvoj? Ir virtuvė, ir sofkė , ant kurios mes visi voliojamės, televizorių žiūrim, ir dujinė šalia su šaldytuvu?...ir židinys, ir kalės abi iškritusios nuo karščio?  Aš aišku prie dujinės sukiojuos. Štai, jei nesupyksit uz offtopic'ą   
Rigoleta
2012 02 08, 16:20
banguze
2012 02 08, 16:57
QUOTE(Cheeky_B @ 2012 02 08, 15:46) svarbiausia save uzimti kuom nors as pvz pasidarau sau arbatos ir ziuriu youtubei filmukus apie grozi, mada, sukuosenas etc  siaip dar kokia motyvuojancias laidas. tikrai lb padeda. Jo jo.. Vat taip ir reikia bėgt nuo pagundų, dar į motyvuojančias rusaičių foto pažiūrėt ir noro valgyt neliks QUOTE(Kristinakristina @ 2012 02 08, 16:10) O tu įsivaizduoji kaip man reik perkentėt, kai pas mus viskas krūvoj? Ir virtuvė, ir sofkė , ant kurios mes visi voliojamės, televizorių žiūrim, ir dujinė šalia su šaldytuvu?...ir židinys, ir kalės abi iškritusios nuo karščio?  Aš aišku prie dujinės sukiojuos. Na, bet negi tavo name nėr daugiau kambarių? Abejoju  Kai vyras valgo, eik į kitą kambarį, kaip sakoma "eik parūkyt"  O kai grįši, jis jau bus sotus ir laimingas, o tu laiminga, kad neprisikimšai kartu su juo  Pažiūrėk prieš tai buvusios mano žinutės paskutinį, mėlynai parašytą, sakinį Nors ką ten kalbėt apie susivaldymą nevalgyt ir pan., kai ir taip kūdena esi QUOTE(Rigoleta @ 2012 02 08, 16:20) Tas, kuris šalia šuniukų irgi nieko
Kristinakristina
2012 02 08, 20:52
QUOTE(banguze @ 2012 02 08, 17:57) Nugis mes visi suprantam, kad tu teisi...  visgi as is tu, kur tu 1000 priezasciu iesko ir randa. Jei ne mano genetika, nezinau kiek as sverciau... Bet šiaip tai aš pastebėjau (bent jau man atrodo), kad mūsų karta žymiai kūdesnė, nei mano mamos. Kaip mano mamos sesuo sakydavo - man niekada burnelė neužsidaro....arba....aš niekada nebūna, kad nekramtyčiau...Ir sakydavo tuos žodžius su tokiu pasididžiavimu, na, tipo, - aš gyvenu taip gerai, kad galiu sau tai leisti. Aplamai, pastebėjau tų laikų maisto kultą. Na, o mūsų karta valgo daugiausia iš streso, o po to susidaro pripratimas...Ne, kad žmonės daugiau ir geriau dirbtų nuo streso ...p.s. man virtuvej labiausiai patinka gyventi... ten viskas po ranka, ir visada šilta.
Sveikos KristinaKristina, kada koliuk1 spėjai įsitaisyt?  Ar ten šeltis?
Karvute
2012 02 08, 22:00
QUOTE(gauja2 @ 2012 02 07, 09:34) laba, gal nepavėlavau prisiduoti -1kg.Buvo daugiau, bet turėjau didelių bėdų (laidojau mamytę) tai paskutinės dienos belekas. uzuojauta QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 07, 09:47) gauja2, labai užjaučiu,laikykis. Aš prieš dvi savaites palaidojau tėtį,labai tave suprantu. uzjauciame vakarienei seimynai prikepiau bulbu, sau pasilikau rytui  : kefyriukas vakareinei, reikia 'razgruzka" darytis dazniau. vienintele problema negaliu uzmigti vakarais, nervai, saltos kojos. tai bandau gerti silta vandeni ir miegoti su kojinem oj dar kimba bacilos visokios  herpesas nepaleidzia, darbe vel visi snargliuoti Ciucios liuks
LORIJURA
2012 02 09, 07:44
QUOTE(Kristinakristina @ 2012 02 08, 17:10) O pas mus namie+ 28,4. Vyras židinį taip kūrena...net šunys iškrito.  , Šunys tikrai labai gražūs  ,tas kur tarp šunelių įsitaisęs labai simpatiškas vyriokas  ,bet įtariu,kad +28,4 dar ne pabaiga-pažiūrėk kaip jam dar šalta-su bliuzonu,kelnėm ir po kaldra ruoškis tikriems tropikams arba skubiai šildyk vyrąŠiandien man sąžinės kančios -vakare užbėgau pas seną draugę-teko valgyti kotletą su grikiais ir kelis saldainius  ,kaip čia bus toliau? Atsisakyti bendravimo vakarais? Ar mandagiu veidu nuo visko atsisakinėti?
Cheeky_B
2012 02 09, 08:50
Reikeho pasakyti kad pavalgius esi arba valgyti tik grikius reik meluot.o siaip jei gera drauge tai gali ir pasakyt kad prisilaukai..bet mea moteris turim tukiu ir nelabai geru savybiu tai gali ir netikti tas variantas merginos sian turiu minusa 64 zona  va pusryciauju skaniai ir varau darban..as dabar i darba ziuriu kaup i fitnes centra geros sistemiskos dienos!
banguze
2012 02 09, 09:00
Labas sisteminis rytas  QUOTE(LORIJURA @ 2012 02 09, 07:44) Šiandien man sąžinės kančios -vakare užbėgau pas seną draugę-teko valgyti kotletą su grikiais ir kelis saldainius  ,kaip čia bus toliau? Atsisakyti bendravimo vakarais? Ar mandagiu veidu nuo visko atsisakinėti? O valgei dėl to, kad norėjai, ar dėl to, kad buvo nesmagu atsisakyt?  Manau, kad pirmas variantas  Pagaliau, kodėl reikėjo valgyti kotletą su garnyru ir kelis saldainius, juk svečiuose galėjai pasitenkinti ir kavos puodeliu be nieko, na saldainį vieną suvalgyt, o ne galingus pietus su saldainiais.. Čia vėl išlenda, kad norintis ras galimybių, nenorintis - priežasčių  Pasiteisinimų randame mes visos "koks žiaurus vyras, po mano apelsininės vakarienės jis kimšo bulves su šonine... kokia negera anyta, vis sako baik kūdintis... pms'as vėl atėjo, negalėjau atsilaikyti..." Čia tik bandymas apgaut save ir pateisint savo silpnavališkumą  Kol apgaudinėsi save, rezultatų nepasieksi arba pasiekimai bus ne tokie kokie galėtų būti. Norint kažką gauti, reikia kažką ir paaukoti. Nori būt liekna, bendravimo atsisakyti nereikia, tik reikia paaukoti pilnas lėkštes, kuris buvo bendravimo dalimi..
Giedrija
2012 02 09, 12:12
Sveikos Jungiuosi ir as prie jusu  Sistemos laikiausi kazkur pries 3metus, dabar po gmdymo vel reikia susiimti tai gryztu vel cia
QUOTE(Cheeky_B @ 2012 02 09, 08:50) ..as dabar i darba ziuriu kaup i fitnes centra geros sistemiskos dienos! As irgi lygiai taip pat ziuriu. Sia sav.dirbu vakarais,tai lb gerai nevalgymui tiek kiek norisi. Jau nukraciau viska ka buvau uzdejus per edimo dienas (Thanks darbui), dab mazais zingsneliais einu toliau.
Rigoleta
2012 02 09, 13:02
QUOTE(Cheeky_B @ 2012 02 09, 09:50) Reikeho pasakyti kad pavalgius esi arba valgyti tik grikius reik meluot.o siaip jei gera drauge tai gali ir pasakyt kad prisilaukai..bet mea moteris turim tukiu ir nelabai geru savybiu tai gali ir netikti tas variantas merginos sian turiu minusa 64 zona  va pusryciauju skaniai ir varau darban..as dabar i darba ziuriu kaup i fitnes centra geros sistemiskos dienos! sveikinimai didziuliai  ,saunuole  ,kazkada as ir tiek sverdavau... Papildyta:QUOTE(Giedrija @ 2012 02 09, 13:12) Sveikos Jungiuosi ir as prie jusu  Sistemos laikiausi kazkur pries 3metus, dabar po gmdymo vel reikia susiimti tai gryztu vel cia  Sveika atvykus i musu burely
Mlle Gourmandise
2012 02 09, 13:52
Cheeky_B
2012 02 09, 19:25
O-pa-pa labas kaip sekasi?
|
|