mes susituokem ir iskart mintys apie leliu...
ateinu i lova pas vyra sakau jau...atsiguliu jam ant krutines ir uzmigieme taip su sypsenomis ant veidu.nutarem niekam nieko nesakyti kolkas maza kas...
nu vat jau ir pilvukas pradejo augti
18 sav.nueinu pas gydytoja dare echo vyras filmavo.as klausiu na kas?sako lygtais berniukas nors ne pasisuko matau matau..ir vyras susunka mergyte!!!!!!!pakelia mane ant ranku ir mes apsisukam.daktare tik juokias is musu.
lelius turejo gimt vasario 7.bet ta diena nieko neivyko ir 8,9.tik nakti pries 10 diena atsikeliu nakti 3h nes prabudau gert uzsinorejo.ateinu i virtuve geriu vandeni ir ik per kojas pradeda teket kazkas.siltas galvoju nu cia dabar apsisysinau
atvaziavom i ligonine musu akusere kaip tik ten yra sako atsidarymas 10 cm dokumentus paskui uzpildysi tik dar vaikelio tonus pklause ir vsio.nu paaiskino kaip ten stumti o man tik tada kai ji baigia aiskinti toks skausmas uzeina kas 2 min
nu as stumiu rekiu ir po 15 min po 3 stumimu pasigirsta verksmas.
kokia grazi mergyte!!!
vyras nukerpa viksrele mazule sutvarko ir atnesa man
as verkiu vyras verkia o mazute paguldyta pas mane nusiramino tevelis man pasnabzda: as jus myliu...
o as pagalvoju: kad zinotum kaip as tave myliu ir tave..pabuciouju dukrele i kakta.