Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip atsirado pats nuostabiausias sutverimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
mambo
tai vat..nutariau ir as papasakoti savo istorija kuri vyko neseniai 4u.gif
mes susituokem ir iskart mintys apie leliu... rolleyes.gif nu vat lygiai po sesiu menesiu as suzinojau kad esu padety.zinaojau kad reikia laukti 10 dienu kol paveluos mmm.bet kadangi as nors ir psichologe bet nekantrus zmogus o ypac del leliaus.jau 4 dienu nera tu manuju mmm.nusipirkau testa.ryte 6 val pasidarau palaukiu 15 min as tik nusisypsau ir asarele nuriedejo pagaliau!!!!
ateinu i lova pas vyra sakau jau...atsiguliu jam ant krutines ir uzmigieme taip su sypsenomis ant veidu.nutarem niekam nieko nesakyti kolkas maza kas...
nu vat jau ir pilvukas pradejo augti nestuke.gif ir karta as pas mama nuvaziavau(man tada buvo 15 sav.)ir po duso as persirenginejau tik mama ieina i kambari ir as nuoga stoviu ir ji tik issizioja ka????!sako.as prieinu ja apkabinu ir pasnabzdu i ausi taip senele taip.ta vakara ir visiem pasakiau iskyrus geriausiai draugei ji suzinojo pirmaja diena.
18 sav.nueinu pas gydytoja dare echo vyras filmavo.as klausiu na kas?sako lygtais berniukas nors ne pasisuko matau matau..ir vyras susunka mergyte!!!!!!!pakelia mane ant ranku ir mes apsisukam.daktare tik juokias is musu.
lelius turejo gimt vasario 7.bet ta diena nieko neivyko ir 8,9.tik nakti pries 10 diena atsikeliu nakti 3h nes prabudau gert uzsinorejo.ateinu i virtuve geriu vandeni ir ik per kojas pradeda teket kazkas.siltas galvoju nu cia dabar apsisysinau ax.gif pasiziuriu o gi vandenukas skaidrus.ismetu puoduka is ranku jis sudusta vyras atbego sako tau nubego vandenys!issigando taip o as rekiu ant jo:lygtais as pati nezinociau!!dar antausi daviau kad jis norejo man padeti apsirenti bet netycia trenke i nosi bet man tai neskaudejo bet jam... biggrin.gif
atvaziavom i ligonine musu akusere kaip tik ten yra sako atsidarymas 10 cm dokumentus paskui uzpildysi tik dar vaikelio tonus pklause ir vsio.nu paaiskino kaip ten stumti o man tik tada kai ji baigia aiskinti toks skausmas uzeina kas 2 min
nu as stumiu rekiu ir po 15 min po 3 stumimu pasigirsta verksmas.
kokia grazi mergyte!!!
vyras nukerpa viksrele mazule sutvarko ir atnesa man
as verkiu vyras verkia o mazute paguldyta pas mane nusiramino tevelis man pasnabzda: as jus myliu...
o as pagalvoju: kad zinotum kaip as tave myliu ir tave..pabuciouju dukrele i kakta.
ausrap
Kaip supratau gimdymas truko 15 min.... nerealiai.
Kuo nuoširdžiausi jums sveikinimai.
rutuze
na tiesiog super!! thumbup.gif
As irgi noriu kad mano lialius isvystu pasauli taip lengvai biggrin.gif
Chanson
tikrai lengvai... saunuole!!!
Aukit sveikutes!
Raganiute
va čia tai gimdymas.. blink.gif
antrą per 5 min pagimdysi biggrin.gif
sėkmės 4u.gif
vilmiki
Jei zinociau kad ir man taip lengva ir greitai bus, tai turbut gimdyciau kad ir siandien, deja kol kas per daug baimiu pas mane
Sveikinu jusu seimynele 4u.gif
vaivorykste:)
Pasirodo ir taip galima smile.gif
Dziugu, kad viskas taip greit ir sekmingai baiges thumbup.gif
Aukit didutes! 4u.gif
Zuikiosaulute
Na sšiek tiek paini istorija. Man atrodo, mamytės taip nori pasidalinti džiaugsmu ir labai skuba, o po to mums sunku tam tikrus istorijos etapus suprasti mirksiukas.gif Bet tai niekis bigsmile.gif
Sunline
labaij greitas pasakojimas;D
rena
Pavydziu tau, jei toks trumpas gimdymas. Kaip gimdei taip ir aukite greitai thumbup.gif
GudriLapė
super thumbup.gif as irgi noreciau tokio greito gimdymo biggrin.gif
sonnija
Niu tiesiog super thumbup.gif istorija. labai dziugu ,kad gimdymas buvo toks lengvas.sekmes jums wub.gif
MO
jei gerai supratau, gimdymas buvo trumpas ir neskausmingas? sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Natuke
gražu wub.gif
aukselis14
idomi istorija, skaiciau su sypsena veide smile.gif "uzvoziau, nes man pataike i nosi" lotuliukas.gif lengvas ir greitas gimdymas wub.gif
grazvidiene
Va cia tai thumbup.gif aukit sveiki 4u.gif
Apache
Fantiskai greitas gimdymas !!!! thumbup.gif Jokiu nuovargiu,tik palaimingas dukrytes sutikimas blush2.gif Sveikinu! Aukit sveikutes smile.gif
dzeine01
sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Fairyland
Nu nieko sau kaip viskas greit ir paprastai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.