Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kodel?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
miauuaim
Klausimas psichologei??? Nesuprantu saves, esu 25 metų jauna moteris ir nesuprantu, kodėl aš..raudonuoju. Kaip man nuo ti pabėgti, negaliu daugiau su tuo taikstytis, jei kas užkalbina, jei kas pasišaipo, ar pagiria ar pasako ką gražaus ar apšaukia, ar šiaip ką padaro, aš visad kaip burokas išraustu, susijaudinu ir tai matosi ant mano veido?? verysad.gif prašau padėkite man, nes daugiau su tuo gyventi negaliu, kaip man toliau gyventi su raudoniu, aš tikrai jo nenoriu, gal tai kokia psichologinė problema, tad ją labai kuo greičiau norėčiau išspręsti, nes parausti šiek tiek normalu, bet dėl kažkokių pasakytų smulkmenų aš tiesiog nuraustu , degu, gal kokia hipnozė padėtų, prašau padėkite???!!!!Ačiū smile.gif
IngridaB
Tas pats buvo man.Buvo,su metais praėjo .Gal gyvenimas užgrūdino?Mane irgi kas nors užkalbindavo,stengdavausi galvoti,kad tik neparausčiau mintyse ir iškarto jaučiu,kad jau dega žandai. blush2.gif blush2.gif Jau nuo mokyklos laikų rausdavau.Jei tik vaikinukas paklausia ko-aš jau raudona.Čia man atrodo jautrus charakteris.Mano mama ir po šiai dienai rausta,bijo užeiti į kokią nors įstaigą.Sesuo taip pat.Jos stebisi kaip aš dabar nebebijau kur nueiti.Jos net nervuojasi,kai reikia nueiti pas gydytoja.O aš nusistačiau,kad visur tokie pat žmonės dirba ,kaip ir mes.Išmokau eiti visur nachališkai,žinoti savo vertę.Gal vyras pastūmėjo visam tam?
tause
as rigi turiu tokia beda, ypac mokykloj ir universitete nervuodavo.reikia koki pranesima skaityt ar pan., visi kaip zmones, o as kaip vezys isvirtas. kaip man aiskino, kad arti kraujagysles, todel taip greitai ir stipriai israudonuodavau g.gif o dabar kazkaip nekreipiu demesio, net skaitydama tema negalejau prisiminti kada paskutini karta man tas raudonavimas sukele nepatogumu. neuzakcentuok, nes pastoviai apie tai galvodama dar labiau raudonuoji, o zmones atsakynek humoro forma, jei klausia ko israudai?tai atsakyk, pzv.tavo pasisakymas mane net sujaudino, sugedino ar pan.o gali tai pasakyt pirma, kol dar neuzduotas tas bjaurus klausimas. 4u.gif
Hmmm...
Va pasakysiu, kad tikrai ne tu viena tokia mirksiukas.gif Kaip išsprendžiau problemą? Ilgais plaukais ir kosmetika cool.gif Rimtai... Pudra, paslepianti raudonį man buvo tikras atradimas, jausdavausi kaip su kauke, todėl nebegalvojau, kad išrausiu... Be to, kai rausti, o niekas to nepastebi, tai ir problemos nelieka 4u.gif Gal todėl su laiku ir praėjo g.gif Būna, išraustu ir dabar, bet tam reikia ypatingų aplinkybių mirksiukas.gif
curry
O ash tau labai rimtai pasiulychiau nueiti i psichoterapija. Tik nenusigask, tai nereishkia, kad esi ligonis, tachiau tokis dalykus galima ishmokti valdyti ir be to, kiek supratau, tai ne tik paraudonavime pachiame problema. Problema, kad tu del to pergyveni. Tokiu budu iklimpsi i uzhburta rata, tikriausiai, - raudonuoji todel, kad raudonuoji... Tai normali beda tam, kad kreiptumeisi i psichologa. Jei reikes - galesiu suveikti kontaktu.

miauuaim
QUOTE(curry @ 2006 04 05, 19:05)
O ash tau labai rimtai pasiulychiau nueiti i psichoterapija. Tik nenusigask, tai nereishkia, kad esi ligonis, tachiau tokis dalykus galima ishmokti valdyti ir be to, kiek supratau, tai ne tik paraudonavime pachiame problema. Problema, kad tu del to pergyveni. Tokiu budu iklimpsi i uzhburta rata, tikriausiai, - raudonuoji todel, kad raudonuoji... Tai normali beda tam, kad kreiptumeisi i psichologa. Jei reikes - galesiu suveikti kontaktu.
*

Gal zinai kur del to butu galima kreiptis, nes to tikrai noriu atsikratyt, nes man tai nervina kad as israustu ir su tuo nebegaliu taikstytis, nes kas pastebi, is kart sako, oho kaip israudai, arba..kokia tu raudona, tai as dar labiau susinervinu..pasidarau kaip burokas...man nesmagu, kad kiti mato mano toki veida.. verysad.gif ir dar del to saiposi ar pabrezia, juk pati zinau kad as israustu... verysad.gif
curry
QUOTE(miauuaim @ 2006 04 05, 22:34)
Gal zinai kur del to butu galima kreiptis, nes to tikrai noriu atsikratyt, nes man tai nervina kad as israustu ir su tuo nebegaliu taikstytis, nes kas pastebi, is kart sako, oho kaip israudai, arba..kokia tu raudona, tai as dar labiau susinervinu..pasidarau kaip burokas...man nesmagu, kad kiti mato mano toki veida.. verysad.gif  ir dar del to saiposi ar pabrezia, juk pati zinau kad as israustu... verysad.gif
*

Galiu patarti keleta geru tikrai, manau. Tik ta kainos kazhkiek, be abejo. jeigu tikrai pasiruoshus eiti, parashyk i privata, surinksiu tau kontaktu. Tu vilniete?
miauuaim
QUOTE(curry @ 2006 04 05, 23:02)
Galiu patarti keleta geru tikrai, manau. Tik ta kainos kazhkiek, be abejo. jeigu tikrai pasiruoshus eiti, parashyk i privata, surinksiu tau kontaktu. Tu vilniete?
*

o mazdauk kokia kaina ir po keliu seansu bus rezultatas-as Vilniete, o gal yra poliklinikose-psichologu, kuriose galima ta problema spresti???? Man kazkaip geda kreiptis kazkur plius neturiu tam pinigu pakankamai, jei zinai kaina parasyk, prasau, gal nea jau tiek ir daug??? Jei bus rezultatas tai geriau paskutinius centus atiduosiu, negu nuolat gyvensiu raudonuodama blush2.gif
curry
QUOTE(miauuaim @ 2006 04 05, 23:31)
o mazdauk kokia kaina ir po keliu seansu bus rezultatas-as Vilniete, o gal yra poliklinikose-psichologu, kuriose galima ta problema spresti???? Man kazkaip geda kreiptis kazkur plius neturiu tam pinigu pakankamai, jei zinai kaina parasyk, prasau, gal nea jau tiek ir daug??? Jei bus rezultatas tai geriau paskutinius centus atiduosiu, negu nuolat gyvensiu raudonuodama blush2.gif
*

Na,m faina, kad turi stipria motyvacija. Pasiklausinesiu, gal kas kur poliklinikoje priimineja. Tiesa sakant, niekada nesu ten siuntusi, tai ir nezhinau tikslios priemimo tvarkos, bet truri buti siuntimas kazhkoks, atrodo. Zhodzhiu, tik bjauru tai, kad ten nedaug konsultaciju duoda, o su shia problema tikrai ne 10 konsltaciju reikes.
Geri, ne patys brangiausi psichologai ima apie 40 lt uzh valanda. Paprastai tariamasi kartui per savaite. Kaip tau tokia suma?
Papildyta:
beje, kad geda - suprantu, kad taip gali jaustis. Tachiau man rodos, geda turetu buti nieko nedaryti su savo gyvenimu. Ash manau, akld drasu ir teisinga butu padeti sau. visi juk turime bedu smile.gif
Ismene
Zinai, viskas priklauso tik nuo taves pacios. Ir tie psichologai tai ne fejos, kurios pamos lazdele ir viskas baigsis. Visa darba turesi pati padaryt... mirksiukas.gif
Kiek skaiciau, tai visos labai gerus patarimus duoda. Man taip irgi budavo. Ypac mokyklos laikais. Nepasakosiu kas vyksta kaip ir kodel, nes pati kuo puikiausiai tai supranti.
Kazkodel pudra, akiniai ir man padejo. Tai kaip kokia kauke, po kuria tu slepiesi ir niekas taves nemato. Visada nesiodavau paleistus plaukus, kad kristu ant veido. Beje, atkreipk demesi, kad ne tu viena tokia esi. As pradejau stebet kitus zmones ir pamaciau, kad net patys balciausi pries auditorija parausta. Tiesiog ju kraujagysles kiek toliau nuo odos pavirsiaus, tai ne taip matosi. Taip pat prisimink, kas tas tavo raudonavimas niekam neidomus. Pamate, paklause ir viskas (O beje, tie visi klausimai, tai labai didelis netaktas). Anksciau pamenu paraudonuodavau, slepdavausi, atrodo visi ziuri, o po to pasisuku, ir ziuriu nieks net demesio nekreipia i mane. Tada iskart viskas praeidavo ax.gif Reikia igyti kiek naxaliskumo. Eini, pastumi, dar atsisukus apkeiki viskas lotuliukas.gif Nu aisku cia jau per ziauriai, bet nereikia nieko bijot. Isties padeda drasesni draugai ar antroji puse. Manau, kad pati gali kuo puikiausiai su tuo susitvarkyt. Bet jei jau esi tokia silpna, tai psichologu poliklinikose tikrai dirba. Gali bandyt kreiptis. rolleyes.gif
curry
QUOTE(Ismene @ 2006 04 06, 14:31)
Zinai, viskas priklauso tik nuo taves pacios. Ir tie psichologai tai ne fejos, kurios pamos lazdele ir viskas baigsis. Visa darba turesi pati padaryt...  mirksiukas.gif
Kiek skaiciau, tai visos labai gerus patarimus duoda. Man taip irgi budavo. Ypac mokyklos laikais. Nepasakosiu kas vyksta kaip ir kodel, nes pati kuo puikiausiai tai supranti.
Kazkodel pudra, akiniai ir man padejo. Tai kaip kokia kauke, po kuria tu slepiesi ir niekas taves nemato. Visada nesiodavau paleistus plaukus, kad kristu ant veido. Beje, atkreipk demesi, kad ne tu viena tokia esi. As pradejau stebet kitus zmones ir pamaciau, kad net patys balciausi pries auditorija parausta. Tiesiog ju kraujagysles kiek toliau nuo odos pavirsiaus, tai ne taip matosi. Taip pat prisimink, kas tas tavo raudonavimas niekam neidomus. Pamate, paklause ir viskas (O beje, tie visi klausimai, tai labai didelis netaktas). Anksciau pamenu paraudonuodavau, slepdavausi, atrodo visi ziuri, o po to pasisuku, ir ziuriu nieks net demesio nekreipia i mane. Tada iskart viskas praeidavo  ax.gif  Reikia igyti kiek naxaliskumo. Eini, pastumi, dar atsisukus apkeiki  viskas  lotuliukas.gif  Nu aisku cia jau per ziauriai, bet nereikia nieko bijot. Isties padeda drasesni draugai ar antroji puse. Manau, kad pati gali kuo puikiausiai su tuo susitvarkyt. Bet jei jau esi tokia silpna, tai psichologu poliklinikose tikrai dirba. Gali bandyt kreiptis.  rolleyes.gif
*

Moterys, ar kreiptis i psichologa yra SILPNUMO APRAISHKA???
curry nustebus............
na, labai nustebus...
Hmmm...
QUOTE(curry @ 2006 04 06, 14:42)
Moterys, ar kreiptis i psichologa yra SILPNUMO APRAISHKA???
curry nustebus............
na, labai nustebus...
*

Ne silpnumo apraiška, bet manau, kad šią problemą pirmiausia reiktų pabandyt išspręst pačiai, o jei nesigauna, tuomet ieškoti profesionalios pagalbos. Kaip minėjau, ši problema man asmeniškai pažįstama, ir neretai baigiasi praėjus paauglystei, ankstyvai jaunystei. Todėl nemanau, kad psichologo pagalba kol kas yra būtina.
Nors, čia jau pačiai temos autorei spręsti 4u.gif
curry
QUOTE(Ievius @ 2006 04 06, 14:52)
Ne silpnumo apraiška, bet manau, kad šią problemą pirmiausia reiktų pabandyt išspręst pačiai, o jei nesigauna, tuomet ieškoti profesionalios pagalbos. Kaip minėjau, ši problema man asmeniškai pažįstama, ir neretai baigiasi praėjus paauglystei, ankstyvai jaunystei. Todėl nemanau, kad psichologo pagalba kol kas yra būtina.
Nors, čia jau pačiai temos autorei spręsti 4u.gif
*

Ash tikrai sutinku, kad daug ka galime padaryti patys. ir taiishties labai shaunu, kai galime. Shiaip ar taip jai teks ta problema ishspresti pachiai, net jei gaus psichologo pagalba smile.gif Ash tiesiog manau, kad jei zhmogus ieshko chia pagalbos, tai pats nesusitvarke... normalu ieshkoti pagalbos. Zhinoma, jei pati nesitvarkys, tai jokie psichologai jai nepades - su tuo sutinku.

Bet del ko ash pasipiktinau, tai del shit sakinio:

"Bet jei jau esi tokia silpna, tai psichologu poliklinikose tikrai dirba. Gali bandyt kreiptis. rolleyes.gif "
miauuaim
QUOTE(curry @ 2006 04 06, 15:04)
Ash tikrai sutinku, kad daug ka galime padaryti patys. ir taiishties labai shaunu, kai galime. Shiaip ar taip jai teks ta problema ishspresti pachiai, net jei gaus psichologo pagalba smile.gif Ash tiesiog manau, kad jei zhmogus ieshko chia pagalbos, tai pats nesusitvarke... normalu ieshkoti pagalbos. Zhinoma, jei pati nesitvarkys, tai jokie psichologai jai nepades - su tuo sutinku.

Bet del ko ash pasipiktinau, tai del shit sakinio:

"Bet jei jau esi tokia silpna, tai psichologu poliklinikose tikrai dirba. Gali bandyt kreiptis. rolleyes.gif "
*

laba, aciu visiem uz patarimus, kad darysiu tai tikrai bandysiu, noriu pakomentuot kai kuriuos sakinius, pvz, kad as silpna, tikrai nesu tokia, nes visur verziuosi, visur lendu, viska pati darau zodziu skubu lekiu, bet vis isimaiso tas raudonis, as jo bijau, nes jis pasirodo ne vietoje, o zinau kame problema, ogi bijau paraust, jei siek tiek paraustu ir to nejauciu vistiek kazkas pastebi ta pasako o as tada kaip zaibas tik raustu ir patampu buroku. Gal kazkam juokinga bet man ne, nes pudros..ne ...velnio nepadeda...nes jei uzkaistu, tai jau visam ir per pudra pasidaro dar baisesnis vaizdas. Nezinau, gal tai mano dovana, gal lemta tokiai buti, bet as su tuo kovosiu, bandysiu padaryt tam gala thumbup.gif
curry
QUOTE(miauuaim @ 2006 04 06, 17:38)
laba, aciu visiem uz patarimus, kad darysiu tai tikrai bandysiu, noriu pakomentuot kai kuriuos sakinius, pvz, kad as silpna, tikrai nesu tokia, nes visur verziuosi, visur lendu, viska pati darau zodziu skubu lekiu, bet vis isimaiso tas raudonis, as jo bijau, nes jis pasirodo ne vietoje, o zinau kame problema, ogi bijau paraust, jei siek tiek paraustu ir to nejauciu vistiek kazkas pastebi ta pasako o as tada kaip zaibas tik raustu ir patampu buroku. Gal kazkam juokinga bet man ne, nes pudros..ne ...velnio nepadeda...nes jei uzkaistu, tai jau visam ir per pudra pasidaro dar baisesnis vaizdas. Nezinau, gal tai mano dovana, gal lemta tokiai buti, bet as su tuo kovosiu, bandysiu padaryt tam gala  thumbup.gif
*

Klausyk, miauuaim, tikrai nemanau, kad esi silpna. Ir tikiu, kad tvarkysies su pagalba ar be. Sekmes tau ir jei reikes ko - rashyk, kiek galesiu - tiek padesiu su paieshkom psichologo. 4u.gif
Ismene
Nereikia visko suprast pazodziui. doh.gif
Siaip ar taip, manau, kad eit pas psichologa reikia tada, kai jau tikrai riesta. Ir galiu pasakyt, kad as buvau nustebus, kai curry iskart pasiule eit pas psichologa. Pirmiausia reikia bandyt tartis su savim, bandyt paciai kovot...
As pati turiu viena problemele. Ir jie kiek rimtesne nei si. Stengiuosi iveikti ja pati, savo jegomis, artimuju pagalba. Buvau pas daktara, pasiklausiau ka pasake, israse vaistu. Ju negeriu. Pasilieku kaip paskutine vilti...
Kiekvienas matyt renkasi pagal save... 4u.gif
curry
patariau kreiptis todel, kad ish pirmo zhvilgsnio paprasta, tachiau tai gan sudetingai sprendzhiama problema neretai. Koki patarima galima duoti? Neraudonuoti? smile.gif
Tiesa, kad didzhiaja dali problemu susitvarkome mes patys. Ir tai puiku. Bet jeigu jau zhmogus ieshko pagalbos skyrelyje "klausimas psichologui", manau tai vienas ish labai net galimu variantu - psichoterapija. Ir, skirtingai, nuo vaistuku, tame jokiu pashaliniu efektu ar kitu negeroviu neizhvelgiu. kaip tik - asmenybe stiprinantis reikalas.
Tai tiek smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.