Sveiki,
Esu jauna panelė. Neseniai per gana neilgą laiko tarpą užsiimdama aktyviu sportu namų sąlygomis ir maisto porcijų sumažinimu, numečiau pernelyg daug svorio. Dabar mano tikslas priaugti +5kg., todėl laikinai nutraukiau sportą, o priaugusi planuoju eiti į sporto klubą, kad su profesionalių trenerių pagalba priaugtus kg paversčiau raumenukais.
Tačiau labai noriu paklausti, kaip tuos 5kg priaugti protingai? Labai nenoriu, kad visas svoris nueitų į pilvą, jo užsiauginti labai nenoriu, kaip tik man reikia padidinti užpakalio, klubų, kojų bei rankų apimtis.. Kaip patartumėte maitintis, kokius maisto produktus geriausia rinktis norint, kad priaugčiau tuos 5kg. ir paskui juos nebūtų labai sunku paversti stangriais raumenukais? Kokia būtų tinkamiausia mityba?
Juk faktas, kad vasarą, kaip ir visos, noriu turėti gražų kūną - nenoriu būti skeletas, tačiau ir lašinių sluoksnis nevilioja, todėl ieškau protingo sprendimo..
Be to, dar norėjau paklausti, ar teisingai mąstau, kad dabar man nebūtina pradėt valgyt įvairius padažus, majonezus prie salotų ir t.t., o geriau jau didinti pačio valgomo produkto, patiekalo kiekį?
Žinau, kad esant tokiai situacijai, Jūs galite tiesiog pasiūlyti kreiptis į dietologės kabinetą, tačiau to man tikrai neleidžia finansai.. O štai sveikata rūpi, todėl net už mažiausią informaciją iš Jūsų ir, žinoma, kitų forumiečių, būsiu be galo dėkinga..