Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Hemorojus
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
noisy-B
QUOTE(meskius_0417 @ 2010 07 27, 14:54)
kaip smagu, kad skausmai pagaliau baigėsi, žinau ką išgyventi reikia...
*

tfu tfu tfu, nenoriu prisikarksėti, bet Posterisan žvakutės tikrai padėjo thumbup.gif [jau esu sunaudojusi 14 žvakučių] dar tiesa, tepiau migdolų aliejumi kažkiek dienų, paskui su šaltalankių aliejumi.

Nepavydėtina ir niekam nelinkėčiau tokio bjauraus dalyko... Prisižiūrėkit savo mitybą, mamytės nestuke.gif mirksiukas.gif
irina2t
Oi ir man kazkas viksta tik nezinau ar cia hemorojus blush2.gif
Esu nestuke.gif paskutine savaite kiekviena karta kai einu i tualeta, atsisedus i karaliaus vieta (net mazu reikaliuku) jauciu kaip issivercia isange ir pasirodo guziukai,nors nieko neskauda, bet nemalonu. O kai atsistoju tai viskas susitvarko,sulenda i vidu. Ar cia man ir hemorojus lenda? Ka dariti? Tai kas atsitiks per gimdyma? doh.gif verysad.gif Kaip baisu verysad.gif
icing sugar
QUOTE(irina2t @ 2010 08 15, 00:37)
Oi ir man kazkas viksta tik nezinau ar cia hemorojus  blush2.gif
Esu  nestuke.gif  paskutine savaite kiekviena karta kai einu i tualeta, atsisedus i karaliaus vieta (net mazu reikaliuku) jauciu kaip issivercia isange ir pasirodo guziukai,nors nieko neskauda, bet nemalonu. O kai atsistoju tai viskas susitvarko,sulenda i vidu. Ar cia man ir hemorojus lenda? Ka dariti? Tai kas atsitiks per gimdyma?  doh.gif  verysad.gif  Kaip baisu  verysad.gif
*

Jei išties nėštumo metu hemarojus pasireiškia (o tai būna ne taip ir retai..), po gimdymo siūlau iškart įsigyt žvakutes, tepalą.. Gal net geriamus vaistus, nes po gimdymo jis tikrai paūmės.. unsure.gif
mirrra
na as jau irgi trecia diena kankinuosi.... o vizitas pas gydytoja tik antradeini....vartoju zvakutes....mazgeliai jau isoreje, jausmas ,tai naisivaizdavau, kad gali buti toks bjaurus, isivaizduoju, kas po gimdymo bus.....dauguma raso , kad mazdaug per kelias savaites turi praeiti naudojant kazka tai, o jau as dabar is skausmo negaliu...issekau, diskomfortas neispasakytas.... smile.gif man 26 savaites...sekmes visoms besigydancioms ..
meskius_0417
QUOTE(mirrra @ 2010 09 16, 22:27)
na as jau irgi trecia diena kankinuosi.... o vizitas pas gydytoja tik antradeini....vartoju zvakutes....mazgeliai jau isoreje, jausmas ,tai naisivaizdavau, kad gali buti toks bjaurus, isivaizduoju, kas po gimdymo bus.....dauguma raso , kad mazdaug per kelias savaites turi praeiti naudojant kazka tai, o jau as dabar is skausmo negaliu...issekau, diskomfortas neispasakytas.... smile.gif man 26 savaites...sekmes visoms besigydancioms ..
*

įsivaizduoju tą jausmą ir labai užjaučiu. Man padėjo tik Lioton, jis sutraukė kažkiek ir nuėmė skausmą. Laikykis.
mirrra
savaitgali visa prasikankinau, bet siandien jauciu, kad skausmo jau , kaip ir nera tokio, bet vistiek kraujuoja , tas hemarojus, akip atrodo sirgciau.... g.gif nors mazgelaii dar yra, bet ir mazesni....ryt eisiu pas gydytoja, tai reieks pasikoncultuoti... smile.gif
Nolikas
–lidoposterino tepalas lb geras.bent jau man padejo ir nestumo metu ir po gimdimo.db jau ir vel nusipirkau...jau guli tasykei i ligonine smile.gif
Cansado
QUOTE(noisy-B @ 2010 07 24, 18:39)
O kur gauti ąžuolo žievės?
*

yra vaistinėse, prie arbatų..

Antro nėštumo metu ir ypač po gimdymo turėjau ir aš šitą bėdą.. doh.gif Aišku, ir dabar nėra visiškai dingęs hemorojus, bet stengiuosi, kad viduriai neužkietėtų, tai nebūna paūmėjimų, tfu tfu tfu..Po gimdymo tai kruvinom ašarom baubiau ir valgyt bijojau, kad tik nereiktų eit paskui į tualetą.. doh.gif Tai naudojau žvakutes Hemorol (atrodo, žolelines tas, tinkančias maitinančiai) ir tepaliuką nuo skausmo Doloproct..O labiausiai padėjo karšto vandens dušai - šiek tiek pritūpdavau vonioj ir su dušu nukreipdavau į išangę kiek tik galiu kentėt karšto vandens srovę..Po tokios procedūros širdis atsigaudavo..Tada dar žvakutė, tepaliukas ir po poros savaičių buvo aiškus pagerėjimas.. ax.gif
regata
Sveikutės 4u.gif

Noriu konsultacijos, jeigu galima ax.gif Nežinau, ar pas mane hemorojus, ar ne, bet jau ilgą laiką, dar ir prieš pastojant, tuštinantis įplyšta išangė... Jeigu tik kietesni viduriai, taip ir plyšta sad.gif
Ir jau keli metai, kaip išlindęs ar nediedelis mazgelis, ar kas ten ax.gif Bet šiaip man neskauda. Tik didžiausia bėda dėl įplyšimo, jeigu nors kiek kietesni viduriai...

Kai įplyšta, visada tepuosi tepaliuku. Bet ar įmanoma šitą dalyką panaikinti? mastau.gif Ar reikia kreiptis į gyd.?, jeigu šiaip neskauda ir nekelia diskomforto? g.gif
linamog
QUOTE(regata @ 2010 09 30, 11:19)
Sveikutės  4u.gif
Noriu konsultacijos, jeigu galima  ax.gif  Nežinau, ar pas mane hemorojus, ar ne, bet jau ilgą laiką, dar ir prieš pastojant, tuštinantis įplyšta išangė... Jeigu tik kietesni viduriai, taip ir plyšta sad.gif
Ir jau keli metai, kaip išlindęs ar nediedelis mazgelis, ar kas ten  ax.gif  Bet šiaip man neskauda. Tik didžiausia bėda dėl įplyšimo, jeigu nors kiek kietesni viduriai...

Pas jus isanges iplesa ir hemorojaus pradzia. Teoriskai galima operuot, bet nera garantijos, kad neatsinaujins.
regata
QUOTE(linamog @ 2010 09 30, 11:23)
Pas jus isanges iplesa ir hemorojaus pradzia. Teoriskai galima operuot, bet nera garantijos, kad neatsinaujins.
*

dėkui 4u.gif

o operacija sunki? t.y. ar ilga reabilitacija..?
linamog
QUOTE(regata @ 2010 10 01, 21:06)
dėkui  4u.gif
o operacija sunki? t.y. ar ilga reabilitacija..?

Pati nesioperavau. Nuomoniu ivairiu skaiciau - vieni greit atgauna gyvenimo kokybe, kitiems buna skausmingas gijimo procesas.
gustas
QUOTE(linamog @ 2010 10 01, 21:28)
Pati nesioperavau. Nuomoniu ivairiu skaiciau - vieni greit atgauna gyvenimo kokybe, kitiems buna skausmingas gijimo procesas.
*

Oi as turejau po gimdymo isanges iplesa gal puse metu kankinaus ziauriai.Taip skaudejo kad akyse zalia buvo,, bet susikaupiau ir nuejau pas daktara ir diagnozavo man isanges iplesa, nes pardzioj maniau kad hemorojus, nes po pirmo vaiko turejau ir sita dziaugsma.Bet deja buvo isanges iplesa.Ilgai gydziausi bet aciu dievui lyg dabar jau susitvarke.Rekomenduoju eit pas daktara butinai, nes kitaip nieko nebus.Nes buna ir vidine ir isorine iplesa jos labai skiriasi.
regata
Na, aš jau morališkai ruošiuosi, kad reikės eiti pas gyd. Bet ko gero teks palaukti, kol pagimdysiu... Prabėgs turbūt dar koks pusmetis mastau.gif

O ta įplėša man jau keletą metų yra, nes jau labai labai seniai pakraujuoja...
Alekto
O aš nebežnau ką daryt verysad.gif planuojm vaikelį.Lyg ir užkibo,bet kartų išlindi ir tas brudas henorojus.Labai skauda.Nei sėdėt,nei gulėt,nei miegot.Pirmąjį trimestrą negalima jokių žvakučių.Tai ką daryt? Pas gyd nueit neturiu galimybės šiai dienai doh.gif nėr kam vaikų palikt.Vaistinėj sakė jokių vaistų negalima.Nu blem,nebežinau jau.Neviltis juoda apėmus.
linamog
QUOTE(Alekto @ 2010 11 09, 11:14)
O aš nebežnau ką daryt verysad.gif planuojm vaikelį.Lyg ir užkibo,bet kartų išlindi ir tas brudas henorojus.Labai skauda.Nei sėdėt,nei gulėt,nei miegot.Pirmąjį trimestrą negalima jokių žvakučių.Tai ką daryt? Pas gyd nueit neturiu galimybės šiai dienai doh.gif nėr kam vaikų palikt.Vaistinėj sakė jokių vaistų negalima.Nu blem,nebežinau jau.Neviltis juoda apėmus.

Kiek zinau, nesciosioms galima naudoti Hemoral zvakutes, nes jos grynai augalines.
heryte
Išbandyti dar neteko, bet girdėjau, kad šiai problemai išspręsti auksinis vaistas yra zuikio arba bebro taukai (tepti problemišką vietą).
Tokių "vaistų" reikia į medžiotojus kreiptis.
Po gimdymo ko gero pats baisiausias prisiminimas - tai hemorojus doh.gif
Alekto
Zuikio taukų aš "susiveikiau".Bet dar nebandžiau,nes pagelbėjo žvakutės 4u.gif Stovi jie šaldytuve pas mane ir laukia mano "džiaugsmo" doh.gif
Susapnuota
Dar labai gerai padeda saltalankiu aliejus thumbup.gif
euforbija
28 nestumo savaite besiprausdama uzciuopiau kazkoki nelyguma-guzeli ten. Niekada nebuvo jokio viduriu uzkietejimo, kraujavimo,'rimto reikalo' eidavau be problemu kasdien, neturejau jokios patirties gyvenime su ponu hemarojum. O va paskaiciau cia ir supratau, kad cia tas hemarojinis mazgelis jau issokes doh.gif Nuejus i vaistine pasigaminau stai tokio tepaliuko pagal vienos is cia rasiusiu paneliu 'recepta':
zinci oxydi 12.5
anaesthesini 3.0
natri hydracarb. 10.0
lanblini anh.88.0
aq. destal. 37.0
vaselini 125.0
Dariau puse nurodytos normos (iseiga kazkas 16,60Lt) - daug jo gavosi, net per daug - kas darysites - prasykit trecdalio nurodyto kiekio (net ketvirtadalio uzteks). Pradejau tept ta tepaliuka - pora, triskart per diena...jau po keliu dienu guzelis zenkliai apmenko. Dar po keleto dienu viskas graziai isnyko...
Aciu, merginai, nurodziusiai tepaliuko sudeti hi.gif
Pasidalinu patirtim gal kam pravers... mirksiukas.gif
meskius_0417
QUOTE(euforbija @ 2011 01 02, 13:26)

zinci oxydi 12.5
anaesthesini 3.0
natri hydracarb. 10.0
lanblini anh.88.0
aq. destal. 37.0
vaselini 125.0

*

ačiū, gal kas žinote kur Kaune daro?
Ju.Ju
QUOTE(meskius_0417 @ 2011 01 02, 17:45)
ačiū, gal kas žinote kur Kaune daro?
*

Anksciau dariausi vaistus pagal uzsakyma, Kalnieciu poliklinikoj esancioj vaistinej.
meskius_0417
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 01 02, 20:13)
Anksciau dariausi vaistus pagal uzsakyma, Kalnieciu poliklinikoj esancioj vaistinej.
*

a, apie tą pamiršusi buvau. ačiū.
gajane
Man ta problemytė prasidėjo,kaip po CP, nėjo pasituštinti. Tada gyd. parašė microlax. Va po jo panaudojimo ir atsirado. Bet man nei skauda, nei viduriai užkietėję. Bet po antro nestuke.gif ,kreipsiuos, gal išpjaus.
Alekto
QUOTE(gajane @ 2011 01 04, 00:17)
Man ta problemytė prasidėjo,kaip po CP, nėjo pasituštinti. Tada gyd. parašė microlax. Va po jo panaudojimo ir atsirado. Bet  man nei skauda, nei viduriai užkietėję. Bet po antro  nestuke.gif ,kreipsiuos, gal išpjaus.
*

Abejoju,kad pjaus g.gif Tik prie tam tikro laipsnio pjauna,o ir operacija,tiksliau pooperacinis laikotarpis tragiškas.Geriau pasidomėkit apie perrišimą žiedu.

O šiaip nenoriu gasdint ir liūdint.Bet po pirmo gimdymo buvo visai neskausmingas jis. Bet vat po antro tai Dieve Dieve,nelinkėčiau net baisiausiam priešui doh.gif Ir kas kvailiausia,atrodo jis praeina,o po kurio laiko su didžiausiais skausmais vėl išlenda unsure.gif
meskius_0417
QUOTE(euforbija @ 2011 01 02, 13:26)
28 nestumo savaite besiprausdama uzciuopiau kazkoki nelyguma-guzeli ten. Niekada nebuvo jokio viduriu uzkietejimo, kraujavimo,'rimto reikalo' eidavau be problemu kasdien, neturejau jokios patirties gyvenime su ponu hemarojum. O va paskaiciau cia ir supratau, kad cia tas hemarojinis mazgelis jau issokes doh.gif Nuejus i vaistine pasigaminau stai tokio tepaliuko pagal vienos is cia rasiusiu paneliu 'recepta':
zinci oxydi 12.5
anaesthesini 3.0
natri hydracarb. 10.0
lanblini anh.88.0
aq. destal. 37.0
vaselini 125.0
Dariau puse nurodytos normos (iseiga kazkas 16,60Lt) - daug jo gavosi, net per daug - kas darysites - prasykit trecdalio nurodyto kiekio (net ketvirtadalio uzteks). Pradejau tept ta tepaliuka - pora, triskart per diena...jau po keliu dienu guzelis zenkliai apmenko. Dar po keleto dienu viskas graziai isnyko...
Aciu, merginai, nurodziusiai tepaliuko sudeti hi.gif
Pasidalinu patirtim gal kam pravers... mirksiukas.gif
*

Jei kam reikia, galiu skubiai padovanoti, nes galioja tik iki 18 d. iS VIS GALIOJA TIK 15 D. O pamirsau vyrui pasakyti, kad darytų tik puse kiekio. Kaune
vivir
QUOTE(meskius_0417 @ 2011 01 07, 23:13)
Jei kam reikia, galiu skubiai padovanoti, nes galioja tik iki 18 d. iS VIS GALIOJA TIK 15 D. O pamirsau vyrui pasakyti, kad darytų tik puse kiekio. Kaune
*

O sakykit ar padejo tas tepaliukas 4u.gif Prie manes, Sauletekio vaistinej gamina vaistukus, galvoju atr verta g.gif

Su pirmu nestumu, gan anksti patyriau si "malonuma" doh.gif su antruoju tik dabar, jau kelias dienas 2 kart paroj naudoju Hemorol zvakutes. Issokes guzelis lyg ir nepadidejes, bet jau nemalonus. Nors lyginant jau anksciau patirtus "dziaugsmus" cia niekis, bet nenoriu uzsileist doh.gif
retancike
O merginos sakykit, jus ta hemoroju pagal pozymius nusistatot ir pacios bandot gydytis vienokiais ar kitokiais budais ar einat pas gydytojus? kazkaip nelabai dristu eiti, nes neisivaizduoju apziuros, kaip ji vyksta, o kiek ziurejau to reikalo gydytoju - tai vien vyrai...gal sakau pradziai pabandyti cia jusu rekomenduojamais budais?
Cansado
QUOTE(retancike @ 2011 01 10, 22:45)
O merginos sakykit, jus ta hemoroju pagal pozymius nusistatot ir pacios bandot gydytis vienokiais ar kitokiais budais ar einat pas gydytojus? kazkaip nelabai dristu eiti, nes neisivaizduoju apziuros, kaip ji vyksta, o kiek ziurejau to reikalo gydytoju - tai vien vyrai...gal sakau pradziai pabandyti cia jusu rekomenduojamais budais?
*

Aš nesu buvus pas proktologą, nežinau, ar išdrįsiau nueit..Turbūt mano bėda dar nėra stipriai pažengusi, kad jau reikia kreiptis į gydytojus..Tiesiog žinau, kad turiu tą gėrį, prisižiūriu, darausi procedūrikes duše, tai gyvent galima, tikrai būna blogesnių variantų..
linamog
QUOTE(retancike @ 2011 01 10, 22:45)

Neapgaudinekite saves ir neleiskite problemai isiseneti. As tik uz daktaro apziura, kad nustatytu tikslia diagnoze.
QUOTE(Cansado @ 2011 01 11, 10:56)
Aš nesu buvus pas proktologą, nežinau, ar išdrįsiau nueit..Turbūt mano bėda dar nėra stipriai pažengusi, kad jau reikia kreiptis į gydytojus..Tiesiog žinau, kad turiu tą gėrį, prisižiūriu, darausi procedūrikes duše, tai gyvent galima, tikrai būna blogesnių variantų..

Jus zinote savo tikslia diagnoze?
Linavaido
QUOTE(retancike @ 2011 01 10, 23:45)
*

patarsiu nueiti ir viska issiaiskinti, be to gyd. viska smulkai ppasakoja kaip vyksta apziura.
as pati buvau labai baisu buvo, bet db neturiu jokiu bedu, dar galit sau pakenkti besigydydama patarimais.
o apziura trunka vos kelias min, pro ana gala ikisa zonda sutepta lubrikantu ir paziuri kas jusu viduje yra ir po minutes keliu istraukia ir viskas, kas jautresne tai jauciasi lengvas skausmelis, na nemalonu tiesiog, o gydytojo gedytis tikrai nera ko, jis ne tiek yra mates.
o uzdelsus, galimos tiesiog blogos pasekmes.

P.S
bet visitiek kaip anksciau minejau, nelinkeciau niekam tokios proceduros, bet jei reikia, tai tiesiog butina tai atlikti !

Papildyta:
ir dar procedura atliekama klupint keturiom, tiesiog palipama ant tokio ale aukstesnio suolo, kaip kate isrieti savo uzpakaliuka atsipalaiduoji ir viskas wink.gif

aisku gal kiti daktarai kitaip apziuri, teko girdeti, kad ir gulint ant sono kisa ta zonda, bet kaip auksciau parasiau, mane apziurejo butent taip smile.gif
retancike
aciu uz išsamų apžiūros aprašymą, gaila bet nieko paguodžiančio unsure.gif
o gal teko kam Kaune pas koki gydytoja lankytis, kokie butu atsiliepimai? parekomenduokit...
siaip nera viskas labai blogai,bent jau man taip atrodo... neteko iki siol kraujuoti is ten, tik va toks kazkoks jausmas, lyg maudimas atsirado...ir tei mazgeliai lyg pasirode, bet vel sulindo atgal....gal cia ir savaime dar susitvarkys
zodziu, jau bandau moraliskai nusiteikti verysad.gif
vivir
QUOTE(retancike @ 2011 01 11, 22:19)
aciu uz išsamų apžiūros aprašymą, gaila bet nieko paguodžiančio  unsure.gif
o gal teko kam Kaune pas koki gydytoja lankytis, kokie butu atsiliepimai? parekomenduokit...
siaip nera viskas labai blogai,bent jau man taip atrodo... neteko iki siol kraujuoti is ten, tik va toks kazkoks jausmas, lyg maudimas atsirado...ir tei mazgeliai lyg pasirode, bet vel sulindo atgal....gal cia ir savaime dar susitvarkys
zodziu, jau bandau moraliskai nusiteikti  verysad.gif
*

savaime tai tikrai nesusitvarkys verysad.gif Man pirmieji "malonumai" pasireiske su pirmu nestumu(buvo gal tik trecias menuo doh.gif ) paskiau kazkiek apsigydziau, zvakutem, tepaliukais. Po gimdymo buvo tiesiog linsma, nes islindo ne vienas guzelis, o kokie trys verysad.gif jau klinikose akusere pamacius pati atnese kazkokiu kompresiuku mano gyvenimui palengvint. Tada dar uzrase zvakuciu pavadinima, deja kazkur uzsimete sad.gif bet nesunaudojau visu zvakuciu ir jie sulindo atgal ir vel gyvenau normaliai. Tarpe tarp nestumu kelis kart lyg pajausdavau kazka, tai is kart hemorol zvakutes panaudodavau ir aprimdavo. Ale si savaitgali ir vel atsinaujino verysad.gif sunaudojau jau kokias 8zvakutes, bet dar jauciu verysad.gif Siandien eisiu pas gydytoja, su viltim, kad paskirs kokiu kitu zvakuciu.
Linavaido
QUOTE(retancike @ 2011 01 11, 23:19)
aciu uz išsamų apžiūros aprašymą, gaila bet nieko paguodžiančio  unsure.gif
zodziu, jau bandau moraliskai nusiteikti  verysad.gif
*

tikrai siulau nueit.
man praejus porai men po gimdymo tustinantis pradejo skaudeti, kad as tiesiog jau vengdavau eiti i tualeta, prisiskaicius, kad cia gali buti hemorojus, kokios pasekmes laukia ta pacia sekunde pasiskambinau ir kt dien nuejau, nebuvo kada galvoti koka geda patirsiu ir aisku nieko nerado, pasake tik kad raudona gleivine ir yra itrukimu, del to ir skauda, ir taip vos ne kiekvienai pagimdziusai taip yra. nes sutrukineja kapiliarai.
tad man padejo subalansuota mityba su daug lastelienos plius dar itrukimams gydyti padejo propolio aliejus. taip ir pasveikau.
tai gal ir jums nera kazko tokio kaip isivaizduojate, tiesiog nueikite susipazinkite su daktaru ir pati pamatysite, kad po visko gyvenimas grazesnis tampa wink.gif
vivir
QUOTE(Linavaido @ 2011 01 12, 12:42)
tikrai siulau nueit.
man praejus porai men po gimdymo tustinantis pradejo skaudeti, kad as tiesiog jau vengdavau eiti i tualeta, prisiskaicius, kad cia gali buti hemorojus, kokios pasekmes laukia ta pacia sekunde pasiskambinau ir kt dien nuejau, nebuvo kada galvoti  koka geda patirsiu ir aisku nieko nerado, pasake tik kad raudona gleivine ir yra itrukimu, del to ir skauda, ir taip vos ne kiekvienai pagimdziusai taip yra. nes sutrukineja kapiliarai.
tad man padejo subalansuota mityba su daug lastelienos plius dar itrukimams gydyti padejo propolio aliejus. taip ir pasveikau.
tai gal ir jums nera kazko tokio kaip isivaizduojate, tiesiog nueikite susipazinkite su daktaru ir pati pamatysite, kad po visko gyvenimas grazesnis tampa wink.gif
*

na kogero po sio gimdymo teks apturet ir toki vizita blush2.gif nes siaip tai aisq kaip 2x2, kad hemorojus, jei subiniukas prazysta it gelyte, is kokiu 3 ziedlapiu doh.gif
Linavaido
QUOTE(vivir @ 2011 01 12, 13:58)
na kogero po sio gimdymo teks apturet ir toki vizita  blush2.gif  nes siaip tai aisq kaip 2x2, kad hemorojus, jei subiniukas prazysta it gelyte, is kokiu 3 ziedlapiu  doh.gif
*

uzjauciu, bet tai pagydoma, kol labai nera uzdelsta smile.gif
as kazkai visada linkusi jei jau kazkas labai rimto ar skauda skambinti medikams ir klausti kas ir kaip. ir man ramiau ir seimynai nuotaikos negadinu biggrin.gif
skruzdeliukas11
QUOTE(vivir @ 2011 01 12, 13:58)
na kogero po sio gimdymo teks apturet ir toki vizita  blush2.gif  nes siaip tai aisq kaip 2x2, kad hemorojus, jei subiniukas prazysta it gelyte, is kokiu 3 ziedlapiu  doh.gif
*

ir as turiu ta problema su gelyte.. doh.gif kol kas susitvarkiau su mityba, naudoju zvakutes, patepu saltalankiu aliejum ir nemalonaus pojucio ar skausmo nebera.. gelyte truputi sumazejo, bet vis dar yra nemaza doh.gif turbut savaime nesusitvarkys, tai po gimdymo teks eiti pas specialistus verysad.gif
vivir
Vakar gydytoja israse tu kapsuliu cyclo, ar pan. pagert profilaktiskai, kol "neuzsidege"man visai ir zvakuciu. Bet vakare savo laimo vaistinej negavau nei hemorol nei posterizan. Galvojau kaip praeis naktis. Tai nete paskaiciau, kad "malonumus" palengvina ledukai. Pirma kart reikia apie minute palaikyt ledukai pridejus tiesiai prie gelytes, ir kasdien ilgint, kol bus galima islaikyt leduka kol istirps. tai zinokit, koks tai kaifas bigsmile.gif Gelyte subliusko thumbup.gif
Eriele
man vakar tas guziukas islindo, tai iskart nuejau i vaistine ir nusipirkau posterisan tepala, ji galima naudoti nestumo metu, patepiau, lyg ir truputi geriau... na ziuresim smile.gif
nestumas tai sunkus darbas, kokios tik bedos neuzpuola... verysad.gif
Eriele
nieko tas tepalas nepadeda, atsirado zaizda... ir plem kaip skauda, vaisktant, sedint... nieko nesinori... verysad.gif verysad.gif o gal as per greitai noriu sulaukti rezultatu....
drauge sake praustis saltu vandeniu, jokiu budu nenaudoti tualetinio popieriaus...
merginos, kiek laiko jus kovojote su sita nelaime? unsure.gif
linamog
QUOTE(Eriele @ 2011 05 12, 12:03)
nieko tas tepalas nepadeda, atsirado zaizda... ir plem kaip skauda, vaisktant, sedint... nieko nesinori...  verysad.gif  verysad.gif  o gal as per greitai noriu sulaukti rezultatu....
drauge sake praustis saltu vandeniu, jokiu budu nenaudoti tualetinio popieriaus...
merginos, kiek laiko jus kovojote su sita nelaime?  unsure.gif

Iplesa atsirado, nesuprantu, ko jus laukiate ir uzsiimate savigyda? Butinai skubiai pasikonsultuokite su gydytoju.
As kovojau, kol atejau i prota ir issioperavau. Ir nesuprantu - ko delsiau?
Eriele
na apie operacija kalbos negali buti, nestumo metu.
o gydytojas gal dar +zvakiu israsys... eisiu ryt. tik kad man jau nusibodo visi tie tepalai, papildai ir vaistai... as pakest negaliu to visko... sad.gif
troliuke
QUOTE(Eriele @ 2011 05 10, 16:34)
man vakar tas guziukas islindo, tai iskart nuejau i vaistine ir nusipirkau posterisan tepala, ji galima naudoti nestumo metu, patepiau, lyg ir truputi geriau... na ziuresim smile.gif
nestumas tai sunkus darbas, kokios tik bedos neuzpuola...  verysad.gif
*

Labai uzjauciu mergina su sia liga. pati esu nestuke.gif , irgi bijau sito dalyko.
Buvo man pries nestuma irgi problemu. tai mama patare nusipirkti medetku tepaliuko, jis lyg 100%, aisku pradziai biski pagrauzia, bet maza problema isgyde man. aisku nezinau, jei jau baisiai uzdelsta, tai siulyciau pas daktara nueiti.. ax.gif

Eriele, matau tau 15 savaiteliu. tai kaip suprantu tau Spali gimdyti, jei neklystu ax.gif
man irgi taip pat. ateik, i nestukiu pasnekesius, spaliukes... ax.gif mirksiukas.gif
Eriele
gydytoja nusiunte pas chirurge, tai rytoj eisiu, suzinosiu kaip ir kas...
bet nujauciu kad nieko gero... nes jau net vaikscioti sunku, kaip skauda... oi plem, kad as zinociau jog taip bus, gydyciausi daug anksciau... sad.gif
pas gydytoja nuejau tai net apsiverkiau... blush2.gif
juddita
man su treciu vaiku irgi hemarojus islindo,net bijau sviesjoj su vyru myletis verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Eriele
o taip... nemalonumu labai daug pridaro... ir dabar as suprantu, kad reikia butinai gydytis, kol ne per velu, nes veliau liga gali labai sugadinti gyvenima...
Eriele
nzn kaip toliau jausiuos, bet kolkas, chirurge grazino mano gyvenima... is to prakeikto guzo iseme kraujo tromba... malonumas aisku neapsakomas, bet pakentet vertejo... jei nenueiciau pas gydytoja, tai dar ne viena savaite zliumbciau judedama...
taigi visoms patariu nueiti pas specialistus ir nesigydyti pacioms, gydytoja liepe bulviu tarkius i marlyte ir ant guzo, arba zvakutes is bulves darytis... ir geriausia nusiprausti po wc o ne tualetiniu popieriumi naudotis.
linamog
Eriele, dziaugiuosi, kad nuejote, ir kad jauciates geriau. O bulves gerai, istraukia uzdegima ir mazina tinima.
KistinaR
man siandien po rimto reikalo buvo kraujo, tai truputi issigandau... guziukas yra, bet jis toks minkstas. sioks toks perstejimas yra, bet tik del to, kad itruko. tikiuosi, kad kol kas nieko rimto ir pasigydysiu pati cool.gif
Sissta
daug blogybiu atkentejau per nestuma,bet aciu d. sito nebuvo 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.