Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Hemorojus
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Orma
gal galite rekomenduoti gydytoja vilniuje?
man po gymdymo islindo sitas velnias, tai kirpta tarpviete siai dienai geriau jauciasi, negu uzpakaliukas doh.gif
matokato
"Yra keletas chirurginio gydymo metodų: ligatūros (ant hemorojinio mazgo uždedamas specialus guminis žiedas, mazge nutrūksta kraujotaka ir jis per kelias dienas nunyksta), koaguliacija infraraudonaisias spinduliais, lazeriu ar elektra,..." - Hemorojus. Taip kad žodis "chirurgas" nebūtinai reiškia šokius su kardais.smile.gif
mahl
Sveikos mamytes. Mum dar tik nestumo pradzia, bet esu susiruoinus sia tema. Dar nebudama nescia turejau si nemalonuma... sad.gif Buvo taip blogai, kad verkaiu kasdien... baisu buvo net laukt to momento, kaireiks eit i tualeta. nebuvo pas mane jokiu guzeliu isorej, pas mane buvo ipleso viduje zarnos. Nezinau del ko jos pas mane buvo. Nieko gydytojai taip ir nepasake (jau kai nebegalejau iskentet, uzsirasiau pas gydytojus). Patikrino, nebuvo baisi procedura, nes iskart suprato kas yra. israse vaistu, kad neleistu "tiem" raumenim susitraukt besitustinant.
O veliau dar pas homeopate apsilankiau del odos problemu. Tai kai man paskyre dieta, po menesio visaks susitvarke! Tfu tfu tfu.. clap.gif
Tai buvo praeitais metais, bet iki siol yra gerai.. smile.gif Uzgijo man tos iplesos, matyt. O dabar labai bijau,kad neatsinaujintu. tai stengiuos daug vaisiu valgyt ir negert kavos.. smile.gif
Kai suzinosiu kokios naudingos info, butinai pasidalinsiu!!
pavasarinė
Hemorojui, įplėšai gydyti labai geras homeopatinis tepalas thumbup.gif http://univaistine.lt/hemoroidale-ung-30g.html Tinkamas ir nėštumo metu. Kad palengvinti išsituštinimą, galima naudoti kakavos sviesto žvakutes (gamina ten pat) arba kur parduoda vaistus iš Rusijos nusipirkti vazelino žvakučių 4u.gif

Ir nebijokit pasikonsultuoti su gydytoju proktologu 4u.gif
egipte
Sveikos, gal zinot moteri gydytoja proktologe Kaune ?
raskila3171
man padejo ramuneliu kompresiukai thumbup.gif mastu tepalas dar berods ax.gif
olialiaaa
Labukas, gal galėtų kas pakonsultuoti mane.. ? Rašiau savo klausimą kitoje temoje, bet niekas man deja neatsakė verysad.gif Gal čia kas pagelbės.. taigi:

Po kelių savaičių esu užsirašiusi pas proktologą apžiūrai, pasiskaičiau jau nemažai informacijos apie tai, tačiau liko šioks toks neaiškumas.. Kaip supratau prieš vizitą pas gydytoją reikėtų būti pasidarius klizmutę unsure.gif gyvenime nesu to dariusi.. Ar būtų geras toks mano apmastytas variantas: nusipirkt Microlax klizmutę, pasidaryti ją ryte maždaug apie 6,30 (nes 7 jau turiu išvažiuot iš namų), o vizitas paskirtas man 8,45. Kaip manote, ar visų pirma pakankama bus ta klizmutė prieš apžiūrą ryte? Spėsiu aš per pusvalandį viską "išsivalyti" kaip sakant ir paskui be problemų atlikti apžiūrą pas proktologą? o gal geriau daryti normalią klizmą (su vandeniu 1,5 l) iš vakaro? Pagelbėkite prašau neišmanančiai šiame reikale ..
Yola
sveika,
buvau pas proktologe neseniai

taigi, buvau is ryto, mazdaug panasu laiku, mane instruktavo gyd taip

jokios vakarenes nevalgyti
is ryto 2 microlax klizmutes
viena, mazdaug tolaiku kaip parasei, po 6ir pokokios 15 min antra, ziuresi kaip ten gausis,pajusi smile.gifsmile.gif
kazkiek issivalys po pirmos, o kazkiek po antros jei kazkas dar liks

sekmes

Telegrama
QUOTE(olialiaaa @ 2011 12 07, 11:54)
Labukas, gal galėtų kas pakonsultuoti mane.. ? Rašiau savo klausimą kitoje temoje, bet niekas man deja neatsakė verysad.gif Gal čia kas pagelbės.. taigi:

Po kelių savaičių esu užsirašiusi pas proktologą apžiūrai, pasiskaičiau jau nemažai informacijos apie tai, tačiau liko šioks toks neaiškumas.. Kaip supratau prieš vizitą pas gydytoją reikėtų būti pasidarius klizmutę unsure.gif  gyvenime nesu to dariusi.. Ar būtų geras toks mano apmastytas variantas: nusipirkt Microlax klizmutę, pasidaryti ją ryte maždaug apie 6,30 (nes 7 jau turiu išvažiuot iš namų), o vizitas paskirtas man 8,45. Kaip manote, ar visų pirma pakankama bus ta klizmutė prieš apžiūrą ryte? Spėsiu aš per pusvalandį viską "išsivalyti" kaip sakant ir paskui be problemų atlikti apžiūrą pas proktologą?  o gal geriau daryti normalią klizmą (su vandeniu 1,5 l) iš vakaro? Pagelbėkite prašau neišmanančiai šiame reikale ..
*

Keista..pirma karta girdziu apie klizmutes g.gif
pirmo nestumo metu (o tai buvo pries 4 metus ax.gif teko eiti pas proktologe, nes buvo problemu.. ir ne karta ejau... bet nei karto neliepe man klizmuotis (na manau, jeigu butu reikeje, butu pasakiusi, kad pries sekanti apsilankyma issiklizmuociau blush2.gif
Gal dabar kitokios taisykles, bet pries 4 metus nebuvo jokiu reikalavimu klizmuotis:)
olialiaaa
QUOTE(Yola @ 2011 12 11, 23:17)
sveika,
buvau pas proktologe neseniai

taigi, buvau is ryto, mazdaug panasu laiku, mane instruktavo gyd taip

jokios vakarenes nevalgyti
is ryto 2 microlax klizmutes
viena, mazdaug tolaiku kaip parasei, po 6ir pokokios 15 min antra, ziuresi kaip ten gausis,pajusi smile.gifsmile.gif
kazkiek issivalys po pirmos, o kazkiek po antros jei kazkas dar liks

sekmes
*

aciukas tau labai uz konsultacija 4u.gif
pukuote1
Niekaip nesuprantu prie ko cia klizmutes-man pvz viduriai neuzkieteje. Pa proktologa buvau del mazgeliu po pirmojo gimdymo.Tai liepe sunkiai nekilnoti ir teptis tepaliuku,kai pradeda skaudeti apie astuonias dienas. Aisku,tas kilnojimas tai toks dalykas kurio niekaip neisvengsi,tuolab,kad po to karto jau antra syki pastojau,ir jau antra leliu turiu nesiot nestumo metu-na,uzpakaliuka nuplaut,namo parsinest,kai kojytes ne i ta puse eina ir t.t.tai db,per trecia nestuma atsirado dar papildomu mazgu ir sukietejo,aisku,skauda,sedet negaliu,bet va man idomu ar tokiu atveju zvakutes padeda,kai mazgai isorej. nes vyra pasiunciau,tai vaistinej zvakes dave
linamog
Klizmutes tam, jei proktologas nores apziureti tiesiaja zarna. Zvakuts truputi palengvins simtomus, bet neisgydys.
guguli
Gal kas zino Kaune proktologa moteri?

Buciau dekinga
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.