man po gymdymo islindo sitas velnias, tai kirpta tarpviete siai dienai geriau jauciasi, negu uzpakaliukas
gal galite rekomenduoti gydytoja vilniuje?
man po gymdymo islindo sitas velnias, tai kirpta tarpviete siai dienai geriau jauciasi, negu uzpakaliukas
"Yra keletas chirurginio gydymo metodų: ligatūros (ant hemorojinio mazgo uždedamas specialus guminis žiedas, mazge nutrūksta kraujotaka ir jis per kelias dienas nunyksta), koaguliacija infraraudonaisias spinduliais, lazeriu ar elektra,..." - Hemorojus. Taip kad žodis "chirurgas" nebūtinai reiškia šokius su kardais.
Sveikos mamytes. Mum dar tik nestumo pradzia, bet esu susiruoinus sia tema. Dar nebudama nescia turejau si nemalonuma...
O veliau dar pas homeopate apsilankiau del odos problemu. Tai kai man paskyre dieta, po menesio visaks susitvarke! Tfu tfu tfu.. Tai buvo praeitais metais, bet iki siol yra gerai.. Kai suzinosiu kokios naudingos info, butinai pasidalinsiu!!
Hemorojui, įplėšai gydyti labai geras homeopatinis tepalas
Ir nebijokit pasikonsultuoti su gydytoju proktologu
Sveikos, gal zinot moteri gydytoja proktologe Kaune ?
man padejo ramuneliu kompresiukai
Labukas, gal galėtų kas pakonsultuoti mane.. ? Rašiau savo klausimą kitoje temoje, bet niekas man deja neatsakė
Po kelių savaičių esu užsirašiusi pas proktologą apžiūrai, pasiskaičiau jau nemažai informacijos apie tai, tačiau liko šioks toks neaiškumas.. Kaip supratau prieš vizitą pas gydytoją reikėtų būti pasidarius klizmutę
sveika,
buvau pas proktologe neseniai taigi, buvau is ryto, mazdaug panasu laiku, mane instruktavo gyd taip jokios vakarenes nevalgyti is ryto 2 microlax klizmutes viena, mazdaug tolaiku kaip parasei, po 6ir pokokios 15 min antra, ziuresi kaip ten gausis,pajusi kazkiek issivalys po pirmos, o kazkiek po antros jei kazkas dar liks sekmes QUOTE(olialiaaa @ 2011 12 07, 11:54) Labukas, gal galėtų kas pakonsultuoti mane.. ? Rašiau savo klausimą kitoje temoje, bet niekas man deja neatsakė Po kelių savaičių esu užsirašiusi pas proktologą apžiūrai, pasiskaičiau jau nemažai informacijos apie tai, tačiau liko šioks toks neaiškumas.. Kaip supratau prieš vizitą pas gydytoją reikėtų būti pasidarius klizmutę Keista..pirma karta girdziu apie klizmutes pirmo nestumo metu (o tai buvo pries 4 metus Gal dabar kitokios taisykles, bet pries 4 metus nebuvo jokiu reikalavimu klizmuotis:) QUOTE(Yola @ 2011 12 11, 23:17) sveika, buvau pas proktologe neseniai taigi, buvau is ryto, mazdaug panasu laiku, mane instruktavo gyd taip jokios vakarenes nevalgyti is ryto 2 microlax klizmutes viena, mazdaug tolaiku kaip parasei, po 6ir pokokios 15 min antra, ziuresi kaip ten gausis,pajusi kazkiek issivalys po pirmos, o kazkiek po antros jei kazkas dar liks sekmes aciukas tau labai uz konsultacija
Niekaip nesuprantu prie ko cia klizmutes-man pvz viduriai neuzkieteje. Pa proktologa buvau del mazgeliu po pirmojo gimdymo.Tai liepe sunkiai nekilnoti ir teptis tepaliuku,kai pradeda skaudeti apie astuonias dienas. Aisku,tas kilnojimas tai toks dalykas kurio niekaip neisvengsi,tuolab,kad po to karto jau antra syki pastojau,ir jau antra leliu turiu nesiot nestumo metu-na,uzpakaliuka nuplaut,namo parsinest,kai kojytes ne i ta puse eina ir t.t.tai db,per trecia nestuma atsirado dar papildomu mazgu ir sukietejo,aisku,skauda,sedet negaliu,bet va man idomu ar tokiu atveju zvakutes padeda,kai mazgai isorej. nes vyra pasiunciau,tai vaistinej zvakes dave
Klizmutes tam, jei proktologas nores apziureti tiesiaja zarna. Zvakuts truputi palengvins simtomus, bet neisgydys.
Gal kas zino Kaune proktologa moteri?
Buciau dekinga |