Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dviračiai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
flight
QUOTE(Astuliukas @ 2011 07 14, 13:24)
Man dėl Vilniaus ne problema, VLN pažįstų geriau nei KLP, nes aš gyvenu tarp VLN ir KLP. Jei žinotumėte kur tokių panašių gali būti parašykit.
*

Jūsų paveiksliuke Panther Solitar dviratis iš topdviratis puslapio. Tai ten ir ieškoti gal reiktų?

O va čia radau, žmonės parduoda pigiau:

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodama...s-11121216.html
Astuliukas
QUOTE(flight @ 2011 07 14, 13:32)
Jūsų paveiksliuke Panther Solitar dviratis iš topdviratis puslapio. Tai ten ir ieškoti gal reiktų?
*

Aš žinau kokio dviračio foto įkėliau smile.gif Aš ieškau panašaus balto retro (ar kaip pavadinti) dviračio , todėl ir klausiu gal kas žino dviračių gamintojų firmas kurios gamintų tokio stiliaus dviračius, kad galėčiau ten nusipirkti (ar atsisiųsti) mirksiukas.gif
flight
Supratau. Maniau, ieškot būtent tokio wink.gif

Astuliukas
QUOTE(flight @ 2011 07 14, 13:32)
O va čia radau, žmonės parduoda pigiau:
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodama...s-11121216.html
*

Aga aš šitą mačiau, labai gera kaina smile.gif
flight
Aš pati vos Pantherio nenusipirkau, bet kitokio - man reikėjo su išorinėm pavarom.
Parduotuvėse mačiau tokių gražių, elegantiškų, dekoruotų, su krepšeliais ir t.t., bet dauguma jų buvo kruiziniai ar išvis, kaip juokavom su konsultantais - dekoratyviniai..
Astuliukas
QUOTE(flight @ 2011 07 14, 13:44)
Supratau. Maniau, ieškot būtent tokio wink.gif
*

4u.gif Manau, kad nieko geriau nerasiu ir pirksiu šitą mirksiukas.gif Tik dar prieš tai išbandysiu nuomos punkte tokį pasiėmus pasivažinėti, nes pvz Panther Sophy 28 man važinėtis nepatiko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2011 07 14, 13:49)
Parduotuvėse mačiau tokių gražių, elegantiškų, dekoruotų, su krepšeliais ir t.t.,
*

O aš tokių nematau schmoll.gif
flight
QUOTE(Astuliukas @ 2011 07 14, 13:54)
nes pvz Panther Sophy 28 man važinėtis nepatiko  schmoll.gif
*

Sophy turi tik tris pavaras (brrr...). Gal todėl nepatiko? Solitar berods septynios...
Astuliukas
QUOTE(flight @ 2011 07 14, 13:56)
Sophy turi tik tris pavaras (brrr...). Gal todėl nepatiko? Solitar berods septynios...
*

Tas tai taip. Bet man pats važiavimas, kažkoks nesmagus schmoll.gif ir dizainas jo nea schmoll.gif

Turiu klausimą, gal kas galėtų paaiškinti. Tarkim dviračiai turi 3 pavaras ir 7. Ar pagal savo paskirti ir pajėgumus sutampa atliekamos funkcijos 1 ir 1, 2 ir 5, 3 ir 7 pavarų?
flight
Kaip suprantu, tai priklauso nuo konkretaus modelio, gamintojo - universalios skalės nėra 4u.gif

Aš tai nė už ką nepirkčiau trijų pavarų. Betv žinoma, yra skirtingi poreikiai beigi važiavimo stilius smile.gif
flight
Nors, va tokio visai norėčiau, kaip antro dviračio ramiems pasivažinėjimams ax.gif :

user posted image
žemuogienė
labai norėčiau konsultacijos dėl dviračio vaikui - 6 metų merginai, 128 cm ūgio. buvau radusi, jog tokiam ūgiui priklausytų maximum 18 colių ratukai, nes didesni bus nepatogu ir vaikas neišmins, bet mums Kaune vienoj parduotuvėj pradėjo aktyviai siūlyt 24 ratus, kai aš pati su 28 važinėju, ar aš kažko nesuprantu? tas vaikas atrodo prapuls tame dviratyje doh.gif ir dėl bėgių - ar jie tikrai reikalingi duodantis ratais po kiemą, ar retais atvejais išvažiuojant pasivėžinti toliau. ačiū labai smile.gif
flight
Vaikui šiaip net saugiau kritimo atveju, jei ratai mažesni...Manau, jūsų merginai 20 colių - pats tas, o po trijų metų pakeisite dviratį į didesnį 4u.gif
Manau, reikėtų pirkti kuo lengvesnį ir vis dėl to, su pavarom. Nes, jei dviratis sunkus, be pavarų, tai ir ta vienintelė ilgesnė kelionė gali vaikui taip apkarsti, kad atgrasins nuo dviračio ilgam. Bagažinė, krepšelis, kiti aksesuarai - nesąmonė, tik apsunkina dviratį, sunkiau minti, sunkiau judėti. Pažais ir numes kaip gražų askesuarą. Mes penkiamečiui ir tai jau pirkom su pavarom - pasiteisino. Dabar beveik devynmetis, važinėja su tokiu:

http://www.author.lt/amatrix.htm
žemuogienė
QUOTE(flight @ 2011 07 31, 00:26)
Vaikui šiaip net saugiau kritimo atveju, jei ratai mažesni...Manau, jūsų merginai 20 colių - pats tas, o po trijų metų pakeisite dviratį į didesnį  4u.gif
Manau, reikėtų pirkti kuo lengvesnį ir vis dėl to, su pavarom. Nes, jei dviratis sunkus, be pavarų, tai ir ta vienintelė ilgesnė kelionė gali vaikui taip apkarsti, kad atgrasins nuo dviračio ilgam. Bagažinė, krepšelis, kiti aksesuarai - nesąmonė, tik apsunkina dviratį, sunkiau minti, sunkiau judėti. Pažais ir numes kaip gražų askesuarą.  Mes penkiamečiui ir tai jau pirkom su pavarom - pasiteisino. Dabar  beveik devynmetis, važinėja su tokiu:

http://www.author.lt/amatrix.htm
*

dėkui, panašiai ir aš galvoju. kiek žiūrėjau 20 colių, manau gana, nenoriu vaiko įkinkyt į didelį griozdą. man net keista, kad mums tokius didelius siūlė. nenoriu pirkt dviračio dešimtmečiui į priekį smile.gif
donnabona
QUOTE(žemuogienė @ 2011 07 31, 11:27)
dėkui, panašiai ir aš galvoju. kiek žiūrėjau 20 colių, manau gana, nenoriu vaiko įkinkyt į didelį griozdą. man net keista, kad mums tokius didelius siūlė. nenoriu pirkt dviračio dešimtmečiui į priekį smile.gif
*

Mums parduotuvese taip pat siule pirkti tokius per didelius dviracius. Pasitarem ir vyras nebrangiai Aleksoto turguje rado kiek padeveta 20 coliu labai mergaitiska ir kokybiska dvirati. Kaip tik tiko dydziu ir svoriu. 24 coliu manau butu aiskiai per sunkus.
gode
Gerą dviratį, pasirodo, ir laimėti galima! smile.gif
Va, radau facebook'e: https://www.facebook.com/balticchaintour?sk=app_10531514314
Rugpjucio 16 d., Vilniuje, bus tarptautiniu dviraciu varzybu atidarymo svente ir vyks slalomas megejams - kaip suprantu dalyvauti gali visi norintys, iskaitant ir vaikus smile.gif
O tas dviratis, kuri dovanoja nugaletojui - ziauriai fainas, va: https://www.facebook.com/VANMOOF.Bicycles?r...icycles?sk=wall
cherrycola
O man tai superine parduotuve yra Vladimpeks Klaipedoje, salia jaku ziedo thumbup.gif jau ten visus savo dviracius pirkom, kainos thumbup.gif O dar ir buitines technikos labai daug, dabar darysim remonta viska ten pirksim, o dviraciu ten turbut keli simtai sudeti smile.gif)
mam2ka
QUOTE(norma @ 2011 05 29, 10:00)
Merginos, nezinau, kazkaip vakar nusipirkau dvirati, o dabar abejoju ar ne per mazas remas  verysad.gif
Parduotuvej sake kad kaip man - pats tas. Bet vakar pavazinejau, kazkaip sedyne norisi vis auksciau, ir auksciau kelti, gaunasi ciut auksciau uz vaira.
*

Dviračių dydžiai :

Žmogaus ūgis (cm) Rėmas (coliais) Rėmas (cm)
137 / 12 / 30,48
142 / 13 / 33,02
147 / 14 / 35,56
152 / 15 / 38,1
157 / 16 / 40,64
162 / 17 / 43,18
167 / 18 / 45,72
172 / 19 / 48,26
175 / 20 / 50,8
>177 / 21 / 53,34

Rėmo dydis tradiciškai matuojamas nuo pedalų ašies centro iki dviračio sėdynės vamzdelio pradžios. Nebijokite rinktis dviračio su rėmu pagal kurį jūsų ūgis yra šiek tiek didesnis arba mažesnis už idealų. Jei jūsų ūgis yra 180 cm jums nebūtinai reikalingas dviratis kurio rėmas 21 colis (53,34 cm), jums tiks ir dviratis kurio rėmas yra 19 colių. Rėmo dydžio trūkumą jūs kompensuosite pakėlę sėdynę ir vairą. Atminkite, kad mažesnis rėmas suteikia dviračiui manevringumo, todėl daugelis žmonių renkasi dviračius šiek tiek mažesniu rėmu. (info šaltinis)
Astuliukas
Sako pirk dviratį žiemą, tai pradėjau apžvalgą smile.gif
va kokį grožį mačiau
user posted image
KaZantipA
QUOTE(Astuliukas @ 2012 01 03, 14:47)
Sako pirk dviratį žiemą, tai pradėjau apžvalgą  smile.gif
*

o kiek kainuoja? per kur ziurit, kur pigiau? as irgi noriu pirkt dvirati
Astuliukas
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 03, 15:26)
o kiek kainuoja? per kur ziurit, kur pigiau? as irgi noriu pirkt dvirati
*

Aš tai mačiau UAB "VASARĖ" Turgaus a. 25 Klaipėda čia firmos http://www.hercules-bikes.de/ dviratis, nežinau ar pigiau per kažkur siųstis? Nesidomejau tuo visai ax.gif
dzukija
Sveiki,
o gal kas žinote, kur įsigyti ant automobilio dviračiams vežti laikiklį?
Kaa
QUOTE(dzukija @ 2012 01 25, 16:29)
Sveiki,
o gal kas žinote, kur įsigyti ant automobilio dviračiams vežti laikiklį?
*

dviračių parduotuvėj. Buvau Umarai - mačiau tokius
_Alba_
kadangi nebuvau tikra, ar vazinesiu dviraciu, ar jis taip ir tupes rusy isvaziavus vos kelis kartus blush2.gif tai nenorejau islaidauti ir ieskojausi iki 500 Lt 4u.gif
parduotuviniai dviraciai iskart atkrito, nes uz tokia kaina buvo arba paaugliski (vos ne vaikiski) arba kiniski, tai pirkau is turgaus.
Kauno Aleksoto turgus yra tikras lobis thumbup.gif
Deveta originalu geros firmos ir bukles dvirati ten galima nupirkti uz 200-400 Lt plius-minus, su visais jo priedais
Murka*
http://www.sportsdirect.com/dunlop-special...-26-inch-939057

gal butu kokiu nuooniu ar atsiliepimu apie toki dvirati....? g.gif vilioja ypac didele nuolaida....
supadevynis
gal esate pirkusios maximoje dvirati? ten buna akciju pavasari, gal yra kam teke toki isigyti? ar vis tik geriau pirkti specializuotoje parduotuveje?
MaGre
Sveikos,

mes su vyru planuojam isigyti dviracius pavasariui, bet dar du mazi vaikai, vienam beveik 2 metai , kitam beveik 4, ka pasiulytumet jiems isigyti, ar tas sedynes ant dviracio, ar ta prikabinama toki kur abu sedetu ? g.gif
rafaelitas
QUOTE(supadevynis @ 2012 02 14, 10:58)
gal esate pirkusios maximoje dvirati? ten buna akciju pavasari, gal yra kam teke toki isigyti? ar vis tik geriau pirkti specializuotoje parduotuveje?
*

smile.gif jau 3 metus megėjiškai/profesionaliai važinėju su dviračiais, priklausau kauno velomanų klubui ir turiu kategorišką nuomonę dėl Maximinių dviračių smile.gif vienas pažystamas surizikavo ir nusipirko (pagal maximo kainas gana nepigų ~750Lt) dviratį - po 4h važiavimo nulūžo plastikiniai pedalai, po ~8h - nebeveikė stabdžiai, po maždaug 2 mėnesių važinėjimo atsirado įtrūkimų rėmo konstrukcijoj smile.gif tai va tiek...
VAE
QUOTE(MaGre @ 2012 02 14, 13:36)
Sveikos,

mes su vyru planuojam isigyti dviracius pavasariui, bet dar du mazi vaikai, vienam beveik 2 metai , kitam beveik 4, ka pasiulytumet jiems isigyti, ar tas sedynes ant dviracio, ar ta prikabinama toki kur abu sedetu ?  g.gif
*

patarciau priekaba. jei noresite viena pasivazineti, abieju vaiku imti negalesit, o priekaboje abu tilps. ta priekaba su vaikais visai nesunku vezti. be to vaikai vaziuoja saugiai - yra saugos dirzai. mes jau vazinesim trecia sezona thumbup.gif
MaGre
QUOTE(VAE @ 2012 02 16, 19:27)
patarciau priekaba. jei noresite viena pasivazineti, abieju vaiku imti negalesit, o priekaboje abu tilps. ta priekaba su vaikais visai nesunku vezti. be to vaikai vaziuoja saugiai - yra saugos dirzai. mes jau vazinesim trecia sezona  thumbup.gif
*

tiksliai nepamasciau apie tai kaip viena abudu vezciau doh.gif aciu uz patarima 4u.gif
MaGre
kas supranta? ar verta pirkt xl rema aliumini -plentini su diskiniais stabdziais naudota uz 1500lt? gal kas parduoda ieskom 2vnt iki 3000lt.
Nomadica
Kaune galiu drasiai sakyt, kad nusiseke pirkti du dviratukai MIŠKO g. prie Akropolio, ten pirkom pries 3 metus, tai iki sios dienos nieko nekeiteme. o esam vasaromis uzkieteje vazinetojai, tiek po kauna, tiek pajury...Dasipirkom tik km skaiciuoklius ir gimus vaikiukui kedute, tai pat pas juos. pavasari, pries pradedant sezona nuvezam sureguliuot viska, ir vazinejam sau visa sezona. Ten dirba, bent jau man pasirode tokie..paprasti, ne vadybininkai, "bile iskist"pardavejai... Pataria nuosirdziai, o ne kad isgrezt zmogu biggrin.gif pirmus du man atrodo metus nemokamas servisas buvo, paskui nepamenu ar mokejo, ar nemokejo vyras, kai veze reguliuot paskutini sezona...

Zodziu nenuvyle dar smile.gif Gavom kokybiškus dviratukus.
Astuliukas
Aš palaikau Rafaelito nuomone. Esu pirkusi Gariūnų turguje ( bet labai senai), dviračius, tai vos vieną sezoną atlaikė, o parduoti ir nepavyko jau už gerą kainą, o Maximiniai manau yra tas pats. Nebent ten būtų gerų firmų dviračiai iš Baltik vairo ir išmestų nuolaidą, tada manau verta pirkti.
flight
QUOTE(MaGre @ 2012 02 14, 14:36)
Sveikos,

mes su vyru planuojam isigyti dviracius pavasariui, bet dar du mazi vaikai, vienam beveik 2 metai , kitam beveik 4, ka pasiulytumet jiems isigyti, ar tas sedynes ant dviracio, ar ta prikabinama toki kur abu sedetu ?  g.gif
*

Patarčiau ir tą, ir tą wink.gif Dviratinės kėdutės miesto sąlygomis yra geriau ir saugiau. Galima laisvai važiuot šaligatviais, nereikalauja didesnio važiuojamojo ploto. Jei važinėsit parkais ar išimtinai tik dviračių takais, arba ilgesnė kelionė - tada geriau priekaba.

P.s. ne kiekviena moteriškė yra tokios geros fizinės formos, kad patemptų priekabą su dviem vaikais, o jei dar įkalnė..Aš taip nė karto ir netempiau - tą visados darė vyras wink.gif
Kibirkštėlė
Tai kur nusipirkti Vilniuje dviratį pradedančiajam? Iki 500Lt?
Angle
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 03 14, 12:38)
Tai kur nusipirkti Vilniuje dviratį pradedančiajam? Iki 500Lt?
*

prisijungiu prie klausimo, ir man aktualu smile.gif
KaZantipA
QUOTE(Angle @ 2012 03 14, 12:51)
prisijungiu prie klausimo, ir man aktualu  smile.gif
*

as skelbiu lt pirksiu daug yra variantu
rudakase
QUOTE(Murka* @ 2012 02 14, 09:00)
http://www.sportsdirect.com/dunlop-special...-26-inch-939057

gal butu kokiu nuooniu ar atsiliepimu apie toki dvirati....? g.gif  vilioja ypac didele nuolaida....
*

mane irgi visai domintu sitas dviratukas. gal kas siuntetes? jei taip tai per kiek laiko gavote ir kiek reikejo uz atsiuntima dar sumoketi ax.gif
xayc
QUOTE(rudakase @ 2012 03 22, 14:24)
mane irgi visai domintu sitas dviratukas. gal kas siuntetes? jei taip tai per kiek laiko gavote ir kiek reikejo uz atsiuntima dar sumoketi  ax.gif
*

ir as ieskausi pavasariui, tik aisku norisi rast pigiau ir geriau biggrin.gif idomu kas toki turi http://allegro.pl/rower-gorski-mtb-total-s...2197112155.html kokie butu atsiliepimai
Packa
Sveiki 4u.gif
Pirkau sau dvirati BBF thumbup.gif man patinka, bet yra spidometras Sigma Sport, atrodo kad turi 5 funkcijos, niekaip nesuprantu kaip nustatyti laikrodi, rodo val atgal, yra tik vienas migtukas doh.gif Gal kas gali pamokyti ir paaiskinti ka reiskia sios funkcijos (kai ka suprantu biggrin.gif ) ir kaip persukti laikrodi blush2.gif ax.gif 4u.gif
Tagulia
Sveiki, gal kas nors pirkotes sau, arba vaikams, arba girdejot kokiu atsiliepimu apie firmos MBIKE dviracius?
Bandziau googlint, bet neradau atsiliepimu.
Siuo metu labiausiai domina MBIKE KIDS serija, t.y. vaikiski dviratukai.
Omeny turiu va tokius:
http://www.vaikiskosprekes.lt/index.php?ro...p;keyword=mbike

Ir patarkit, please, zinovai, kiek coliu ratai tiktu 4 m. princesei? blush2.gif
Aciu!
flight
Mes turim lygiai tokį, ratai 16 colių, pirkom vasarą keturmetei, va toks realiai:

user posted image

Viskas su juo tvarkoj, tik priekinis krepšelis - šš, sulūžo iškarto. O šiaip, gražus mergaitiškas dviratis, pradžiai visai neblogas variantas. Nors keturmetei pirkčiau 12 colių, lengviau važiuoti su mažesniais ratais. O jau penkiametei ieškočiau normalaus dviračio su bėgiais. Mūsiškė, kadangi kieme nelabai turi sąlygas važinėtis (nelygus reljefas) ir dviračiauja kol kas tik pajūryje, tai pasižaisti visai gerai. Rimtesniam važiavimui - tik su bėgiais 4u.gif
Jogailė
O aš su tokiu klausimu ax.gif Kaip vežatės didesnius vaikus? Mūsų 5-metė sveria jau tuos 22 kg, tai kėdutės kaip ir netinka, su savo dviratuku ji nenuvažiuos didesnių atstumų. Tai kaip ją gabentis? g.gif Priekabos nenorim. Dar užmačiau, kad galima primontuoti papildomą ratą su sėdyne. Bet jau kainos doh.gif O jeigu nupirkus pamatysim, kad bijo ji ten važiuot? Gal dar yra kokie variantai? Pasidalinkit ax.gif
flight
Mes penkiametei turim priekabą (dvivietę, iš Tom Philips pirktą), tai ji ten viena karaliauja, ilgesniems atstumams - liuks. Dar ir bagažas telpa.

Idealiausias variantas turbūt ir būtų tas papildomas ratas. Arba palaukti dar kokius metus, per tą laiką jau intensyviai papratinti važiuoti pačiai..Svarbu tinkamas dviratukas smile.gif

va dar radau kokį variantą, jungtis paprasčiausiam vaiko dviratukui:

http://www.followme-tandem.com/english/index.htm

O čia - didesniam, bet nemėgstančiam minti pedalų vaikui:

user posted image
Jogailė
QUOTE(flight @ 2012 04 16, 14:21)
O čia - didesniam, bet nemėgstančiam minti pedalų vaikui:

user posted image
*

Mūsiškė tikrai tokia biggrin.gif Greit pavargsta doh.gif
O šito varianto neužmačiau jokiam kataloge. Įdomus toks
flight
Jogaile, o gal jūs kokį dviračių žygelį vasarai planuojat? Mes praėjusią vasarą nudviračiavom iš Klaipėdos į Nidą per kelias val su devynmečiu sūnum (važiavo pats) ir dukra (priekabėlėje), ir paskui tuo pat atstumu - atgal. Buvo smagu smile.gif Šią vasarą ilgų atostogų Lietuvoje neturėsim, jas išnaudosim kitur, bet kokioms trims dienoms mielai kur pavažiuotume, o jei dar su kompanija...wink.gif

Va radau tos sėdimos priekabos kainą, 300 dolerių be siuntimo doh.gif :

http://www.rei.com/product/808195/weehoo-i-go-trailer-bike
Jogailė
QUOTE(flight @ 2012 04 16, 17:55)
Jogaile, o gal jūs kokį dviračių žygelį vasarai planuojat?
*

Planuot neplanuojam, nes nežinom kaip su vasaros atostogomis bus (greit po motinystės atostogų turėsiu grįžt), bet va aplink namus daug dviračių takų, tai norisi pavažinėt kad ir taip smile.gif
flight
Na, jei aplink namus ir dviračių takais, tai galima jau ir penkiametę pratinti minti wink.gif

Jogailė
QUOTE(flight @ 2012 04 16, 19:18)
Na, jei aplink namus ir dviračių takais, tai galima jau ir penkiametę pratinti minti wink.gif
*

Pratinasi jau visus metus biggrin.gif Ne sportininkė ji pas mus, daugiau vedasi nei mina doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.