QUOTE(mantioras @ 2007 04 26, 18:56) Ieskoti per skelbimus, sendaikciu turguose, salia automobiliu turgu buna panasus kromeliai. Aisku reik kuo labiau uzsitikrint kad perki ne vogta. Bet geriau devetas geras, rimtos firmos (aisku ir bukles pakenciamos), nei naujas uz ta pacia kaina surinktas belekur is bileko. Nesvarbu, jei zadat naudoti nedaug - vis tiek su geru nepalyginamas vaziavimo malonumas, o pigiena nusipirke pasikankinsit ir trenksit i sona. Sakykim, jei renkantis nauja, tai smagus dviraciai prasideda nuo ~1,3-1,5kLt - gerai riedantys, normalaus svorio ir kokybiski. Detales keiciamos visos, bet pigiu dviraciu buna prasti/mazi/nepatogus remai, taigi net jei ir viska ten pakeistumet, pinigai butu i bala. Pats pirkau Panther uz 1,5kLt, tai per 3 metus ir 2000km (nedaug cia, aisku) visa prieziura buvo grandines tepimas. Ir toliau jis vaziuoja tyliai ir sklandziai, jokiu cypimu, girzdejimu, grandines metymu ir t.t. Rieda pats, kaip daznai pastebi tie, kas pabando po no-name kledaru is senuku ar taupos.
VAJEEE, KAS SAKE, KAD LIETUVOJ ZMONES BLOGAI GYVENA!!!??? KAI PASKAITAI, TAI ATRODO, KAD PERKAT DVIRACIUS PROFESIONALIAM SPORTUI. NESUPRANTU, KAIP NEGAILA 1000 IR DAUGIAU LITU UZ DVIRATI, SU KURIUO VAZIUOSIT I DARBA AR SIAIP PASIVAZINET, FORMA PALAIKYT. NA NEBENT UZSIIMINEJAT DVIRACIU TURIZMU IR SU SEIMA APVAZIUOJAT LIETUVA IR TOLIAU. AS PIRKAU DVIRATI IS TURGAUS, MOKEJAU NEPILNAI 300 LT. TURIU JI JAU TRIS METUS IR NIEKO JAM DAR NEBUVO ATSITIKE.
o gal galite kas parekomenduoti koki dviratuka pirkti? Na nezadam tukstanciais svaistytis.... iki 500 gal, vyrisko reikia. Normalaus dviracio, ne kokiam lakstymui. Ir kad butu bagazine, kad galetu vaiko sedyne tvirtinti. QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 09, 12:15) o gal galite kas parekomenduoti koki dviratuka pirkti? Na nezadam tukstanciais svaistytis.... iki 500 gal, vyrisko reikia. Normalaus dviracio, ne kokiam lakstymui. Ir kad butu bagazine, kad galetu vaiko sedyne tvirtinti. Sveiki, As irgi ieskau dviratuko. Maciau Dviratyjeplius firmos Stinger vyriska dvirati uz 549lt. Visai nieko pasirode, kazin kaip vaziuoja. Neapsisprendziu ar sita pirkti, ar firmos Panthera, jie brangesni, bet kokybiskesni ir lengvesni.
Nusprendem pirkti dviracius, naudotus. Gal kas turi ka pasiulyti? Arba bent jau patarti, kur galima nusipirkti Vilniuje...
QUOTE(kristij @ 2007 05 09, 08:58) VAJEEE, KAS SAKE, KAD LIETUVOJ ZMONES BLOGAI GYVENA!!!??? KAI PASKAITAI, TAI ATRODO, KAD PERKAT DVIRACIUS PROFESIONALIAM SPORTUI. NESUPRANTU, KAIP NEGAILA 1000 IR DAUGIAU LITU UZ DVIRATI, SU KURIUO VAZIUOSIT I DARBA AR SIAIP PASIVAZINET, FORMA PALAIKYT. NA NEBENT UZSIIMINEJAT DVIRACIU TURIZMU IR SU SEIMA APVAZIUOJAT LIETUVA IR TOLIAU. AS PIRKAU DVIRATI IS TURGAUS, MOKEJAU NEPILNAI 300 LT. TURIU JI JAU TRIS METUS IR NIEKO JAM DAR NEBUVO ATSITIKE. Norejau pirkti dvirati uz 300lt. Taciau, vyras patare geriau brangesni pirkti, kad nereiktu svaistyti pinigeliu detalems. Tai va, nusipirkau vyriska dvirati Panthera, mokejau 850lt. QUOTE(kristij @ 2007 05 09, 07:58) VAJEEE, KAS SAKE, KAD LIETUVOJ ZMONES BLOGAI GYVENA!!!??? KAI PASKAITAI, TAI ATRODO, KAD PERKAT DVIRACIUS PROFESIONALIAM SPORTUI. NESUPRANTU, KAIP NEGAILA 1000 IR DAUGIAU LITU UZ DVIRATI, SU KURIUO VAZIUOSIT I DARBA AR SIAIP PASIVAZINET, FORMA PALAIKYT. NA NEBENT UZSIIMINEJAT DVIRACIU TURIZMU IR SU SEIMA APVAZIUOJAT LIETUVA IR TOLIAU. AS PIRKAU DVIRATI IS TURGAUS, MOKEJAU NEPILNAI 300 LT. TURIU JI JAU TRIS METUS IR NIEKO JAM DAR NEBUVO ATSITIKE. Jo mobiliakas uzh 1000 Lt norma, dviratis prabanga
aš tai geriau brangesnį dviratį pirksiu, nei mobiliaka.mano vyras skaitė ir sakę, kad rimta dviratį kažkur už 1500lt galima nupirkti, nes mes kažkur uz tokia kaina ir ieškom, kad būtų lengvas remas aliuminis, kad būtų vokiškas, na kiekvienam pagal poreikius.nes mes norim savaitgalius prealeisti su dviračiais keliaudami, tai jau rekia rimtesniu dviračių.
teisingai, jei dviratis keliavimui, tada taip, jis turetu buti rimtesnis, bet siaip pasivazinejimui laisvu laiku, manau, tikrai nereikia po kelis tukstancius moketi. o mobiliakas po 1000 lt, kaip kazkas rase, irgi bereikalingas pinigu svaistymas. vistiek tie mobilus po poros menesio tampa pasene moraliskai, nes atsiranda per ta laika dar 5 nauji.
po paskutinio apsilankymo dviraciu parduotuveje svyruoju tarp
AUTHOR corsa ir giant vieno modeliuko. Reikes apsispresti ir bus galima pirkti. Tada visi seimoje tures po dvirati:) Papildyta: QUOTE(kristij @ 2007 05 29, 15:31) teisingai, jei dviratis keliavimui, tada taip, jis turetu buti rimtesnis, bet siaip pasivazinejimui laisvu laiku, manau, tikrai nereikia po kelis tukstancius moketi. ne tik nuo kur vaziuosi priklauso. Labai daug ka lemia, kas vaziuos. Vyro svoris apie 100 kg. Idomu, kas liktu is pigaus dviracio po keliu pasivazinejimu?
nevisada pasiteisina taisykle: brangus daiktas - geras daiktas. jau pasimokiau.
QUOTE(kristij @ 2007 05 09, 08:58) VAJEEE, KAS SAKE, KAD LIETUVOJ ZMONES BLOGAI GYVENA!!!??? KAI PASKAITAI, TAI ATRODO, KAD PERKAT DVIRACIUS PROFESIONALIAM SPORTUI. NESUPRANTU, KAIP NEGAILA 1000 IR DAUGIAU LITU UZ DVIRATI, SU KURIUO VAZIUOSIT I DARBA AR SIAIP PASIVAZINET, FORMA PALAIKYT. Yra toks posakis "mes ne tokie turtingi, kad pirkti pigu daikta". Palyginimui - nusipirk rieducius is maksimos uz kokius 25 lt, su plastmasiniais rieduciais, plastmasiniu batu, garantuoju vazinesi ir keiksiesi arba sakysi nesamone tie rieduciai ir nutrenkusi juos i kampa visai nebevazinesi, o jei skirtum tiems patiems rieduciams keleta simtu, pajustum tikra mlaonuma vazinedama patogiai, minkstai, tyliai ir greitai Tas pats ir su dviraciais - reikia pabandyti pigu (kuriame neaisku kaip persijungineja pavaros, sokineja grandine, viskas barska, luzta), ir pabandyti normalios kokybes, tada bus aisku, kodel zmones moka 1000 lt. uz daikta kuris tarnaus daug metu ir su juo bus malonu vazineti (ne pas meistrus). As issirinkau Meridos modeliuka. Papildyta: QUOTE(kristij @ 2007 05 29, 16:37) Tas irgi teisybe, todel renkantis reikia ziureti visu pirma dviracio komplektacija, o ne tik pavadinima.
na, tada man labai pasiseke, nes per tris metus dar niekas nesubyrejo, niekas nebarska, grandines nekritineja ir malonu vazinetis.
Sveika Renax,
gal galetum pasidalinti informacija, kur pirkai savo geraji o kartu ir pigu dvirati? D Dekui QUOTE(Silvute @ 2007 05 29, 16:18) po paskutinio apsilankymo dviraciu parduotuveje svyruoju tarp AUTHOR corsa ir giant vieno modeliuko. Reikes apsispresti ir bus galima pirkti. Tada visi seimoje tures po dvirati:) Papildyta: ne tik nuo kur vaziuosi priklauso. Labai daug ka lemia, kas vaziuos. Vyro svoris apie 100 kg. Idomu, kas liktu is pigaus dviracio po keliu pasivazinejimu? O į ką reikia atkreipti dėmėsį tiems "sunkiasvoriams"? Kas subyra , jei dviratininko svoris didelis?Gal ką žinote apie "pliažo" dviračius? Beje, dviračiams mačiau jau NUOLAIDOS, pasigirkit , kur kiek nuderėjot. Tas irgi teisybe, todel renkantis reikia ziureti visu pirma dviracio komplektacija, o ne tik pavadinima. [/quote] o jei nieko nesupranti apie ta komplektacija man sitas patiko dviratukas
sakykit, gal turit patarti kur ir koki dvirati igyti seseriu metu sunenui? aisku, nesinoretu brangaus, bet reiketu patvaraus...
QUOTE(oira @ 2007 07 27, 12:53) sakykit, gal turit patarti kur ir koki dvirati igyti seseriu metu sunenui? aisku, nesinoretu brangaus, bet reiketu patvaraus... anlogiska situacija, jau mazoka ismetem, reikia tvirto didesnio... QUOTE(kristij @ 2007 05 29, 16:37) Jo, pasitaiko ir isimciu. Mano drauge nusipirko dvirati uz 550lt. Vienakart pasivazinejo ir viskas. Dabar guli numestas pakampej. Sake, kad baisiai sunkus nepatogus, net nemalonu su juo vazineti. Va, jums ir pigus daiktas.
Mes pirkome su vyru Klaipėdoje Taikos pr. netoli buvusios Pavasario parduotuvės. Lik "dviračių serviso centras" vadinasi. Aš tik žinojau, kad reikia pikti su chininėm detalėm ir su aliuminio rėmu. Sumokėjom po 729Lt už vieną. Purvasargius, kojeles ir skambučius pridėjo nemokamai.
Gerai, kad pirkom su aliuminio rėmu, tai dalis svorio nukrenta. Nors ir tai sunkus, daug sveria padangos ir kitos detalės.
sveikos, skaitau skaitau, ir stai mano patirtis: nuvažiavau į rietavo turgų ir nusipirkau vokišką padėvėtą dviratuką, sumokėjau 220lt, ką reikėjo dar susipirkau dviračių parduotuvėje, ir važinėjuosi sau vargo nematydama jau visą vasarėlę, pirkau Hercules firmos. pirkau nabrangų, nenaują dėl to, kad nežinojau ar tikrai man jis bus reikalingas
Gal kas pirkote Baltik vairo Panther dviratį vaikišką tokį (apatinis raudonas su pagalbiniais ratukais).
http://www.pantherbike.com/de/page/produkt...2-%11-18%22.php Domina nuomonė apie dviratuką, o ir šiaip įdomu kaip Baltik vairo dviračiai. Kur ir kokios firmos vaikiško dviratuko geriau būtų žiūrėt Vilniuje?
Aš tai visai patenkinta Panther dviračiais-turiu aš ir mergina mano,jai pirkau atr-
odo gambler 20 modelį.Pirkome Vilniuje Limpopo parduotuvėje.Na kaina jų nemaža,bet aš juo patenkinta,nors ne tiek daug dviračių esu išbandžius,bet kiek bandžiau vasarą nuomos punktuose,tai Panther man labiausiai patiko QUOTE(dovy @ 2008 02 20, 23:28) Aš tai visai patenkinta Panther dviračiais-turiu aš ir mergina mano,jai pirkau atr- odo gambler 20 modelį.Pirkome Vilniuje Limpopo parduotuvėje.Na kaina jų nemaža,bet aš juo patenkinta,nors ne tiek daug dviračių esu išbandžius,bet kiek bandžiau vasarą nuomos punktuose,tai Panther man labiausiai patiko
Sveikos visos
atejo pavasaris ir nutariau pirma karta gyvenime, neskaitant ankstyvos vaikystes laiku, iigyti dvirati. beda tik ta, jog nieko neismanau nei apie juos, nei apie ju kainas ar kitus dalykus butinus zinoti perkant dvirati gal kas ka patars? QUOTE(videli @ 2008 03 13, 19:40) Sveikos visos atejo pavasaris ir nutariau pirma karta gyvenime, neskaitant ankstyvos vaikystes laiku, iigyti dvirati. beda tik ta, jog nieko neismanau nei apie juos, nei apie ju kainas ar kitus dalykus butinus zinoti perkant dvirati gal kas ka patars? Siūlau pradėt nuo pasiskaitinėjimo cia.
oho. cia tikrai daug infoemacijos. paskaitysim
Norėčiau šiųmetinių/pernykščių pirkėjų komentarų, ir šiaip šviežių patarimų- ruošiamės visa šeima pirkt. Todėl temikę keliu viršun
Patarimas butu vienas, pirkit tik dviraciu parduotuvej, nes visokios maximos, senukai tik atpurtyt nuo vazinejimo gali su savo metalo lauzais
QUOTE(Pilotas @ 2008 04 01, 16:08) Patarimas butu vienas, pirkit tik dviraciu parduotuvej, nes visokios maximos, senukai tik atpurtyt nuo vazinejimo gali su savo metalo lauzais Tai faktas, kad į tokią pardę eisim Kur eit Kaune? Vyras minėjo kažką Miško gatvėj.........
Manau taip, eik i misko gatve, ten normalus zmones, patars, paaiskins
Dviratį pirkti tik iš dviračių parduotuvės, jau kas per šlamštas tuose visuose prekybos centruose,dviračiai nesaugūs, jau geriau vieną kartą gerą brangesnį nusipirkti nei kas sezoną keisti dviračius tuos po kelis šimtus.
Savo vardą saugančios įmonės netiekia tokių dviračių kaip PANTHER įvairiems prekybos centrams,negadina savo vardo su Maximom ir pan. parduotuvėm.Tiekia tik specializuotom dviračių parduotuvėm
http://www.pantherbike.com/de/page/produkt...et%10carrot.php
Panther- Gambler-24colių Kaip jums šitas? Ar tiktų 8m mergaitei, o po to - paaugusiam broliui? QUOTE(snickers @ 2008 04 02, 22:12) http://www.pantherbike.com/de/page/produkt...et%10carrot.php Panther- Gambler-24colių Kaip jums šitas? Ar tiktų 8m mergaitei, o po to - paaugusiam broliui? Šiaip tai atrodo neblogas,bet kai rinkau dukrai dviratį,tai man buvo svarbiausia,kad dviratis stabdytų ne tik rankiniais stabdžiais ,bet ir pedalais,kadangi vaiko rankos dar nėra tokios tvirtos,kad normaliai rankiniu naudotųsi,o taip pat man labai patiko,kad yra uždari bėgiai,na jie tik trys,bet jų manau pakanka.Na ir rėmas manau universalus.Taip pat pirkau dviratį,su viltim ,kad dar ir brolis paaugęs juo pasinaudos :ax:Tiesa,mūsų modelis gambler 26.Spalva raudona su sidabrine
Jau lyg buvau apsisprendusi dėl Kelleys sau ir vyrui, o pamatėm vokiškus Kalkhoff Black wood ir susimėtėm
O ką galit pasakyt apie austriškus KMT? O vaikui parodė lenkišką Maxim: jo komplektacija berods geresnė nei Šiaulių vairo Minervos, Shimano mazgai, beveik prilygsta Panther, tik kaina gerokai mažesnė 479lt (o Panther buvom pasirinkę už 750lt). Taigi vėl dvejonės Va tie Kalkhoffai http://www.kalkhoff.de/html/bike_detail.as...250051&G=7G
Kam nesvarbu kokybe, maciau maximoje reklama, kad rytoj (pirmadieni) maximoje dviraciams su Aciu kortele nuolaida. Tik neatsimenu, kiek proc. nuolaida...
sveiki,
mes taip pat ieskomes dviraciu visai seimai
Manau, kad dviratis turi būti saugus. girdėjau, kad tie "papigiaja" labai dažnai genda - bet NE VISI. Žodžiu, laimės dalykas. Jei važinėji ne kaip sportininkas (dieną naktį), tai galima nusipirkti pasiklausinėjus ir paprastesnį ir jis laikys ne prasčiau nei koks branguolis. Be trizika, kad teks pakeisti tai pedalą, tai žvaigždutę, tai koks stipinas išlėks ar vairą nuolat teks priveržinėti, ar sėdynė "sės" - visada yra
musu seimyna visi turi "Baltik vairo" gamybos dviracius, pirkdami ziurejome, kad butu su vidinemis pavaromis (pasak vyro tokius lengviau priziuret, nereikia grandiniu tept pasibaigus sezonui), nes dar megztam prie juros nuvaziuot, taigi smeliukas neplilenda niekur, nedzirzgia...
Pirkome pries gerus 5 metus, buvo katik pasirode nauji modeliai ir kainavo tada daug, bet dviraciai - super, iki siol vaziuoju ir dziaugiuos. Gal dabar tokiu kainos pakritusios? Mes pirkom "Umaru" parduotuvej, Klaipedoj. QUOTE(zxzx @ 2008 04 06, 22:35) sveiki, mes taip pat ieskomes dviraciu visai seimai Mes pirkom Klaipedoje ZEG dviraciai parduotuveje, silutes pl. 79. Pirkom 2 Panther dvairacius tai labai patenkinti jau pora metu vazinejam, seip ir draugam siulom isigyti ten, kol kas negirdejau nusiskundimu jais ar ju servisu QUOTE(Ambrozija @ 2006 05 09, 11:40) Kaip tik praeita savaitgaly Aleksoto turguj pirkom dvirati tik uz 400 Lt. Matosi, kad dviratis nepriziuretas, grandines aprudijusios. Bet....turejom apsieme dviraciu speca, sako, jog toks naujas kelis tukst kainuoja Tiesa, pats dviratis vyriskas, padangu skersmuo 28 cm, rankena lenkta, dengta porolonu, stabdziai geri, + elektros instaliacija jau yra... Vien zodz gerai cia tam vyrui nuskilo Dabar reiks dairytis ir man kazko naujesnio. Nes su tuo Maximiniu jau baigiu uzpakali nukratyt, jau kaip ir traska braska, nors jam tik 0.5 meteliu dar nu butu idomu isgirst atsiliepimu po dvieju metu naudojimo
as moterisko ieskau
as vakar nusipirkau moteriska dvirati su visais priedais. kol kas nebandziau vaziuoti, bet manau viskas bus gerai. kol kas patenkinta...
QUOTE(Pukis Baisalis @ 2008 04 17, 11:49) Mes pirkom Klaipedoje ZEG dviraciai parduotuveje, silutes pl. 79. Pirkom 2 Panther dvairacius tai labai patenkinti jau pora metu vazinejam, seip ir draugam siulom isigyti ten, kol kas negirdejau nusiskundimu jais ar ju servisu mes taip pat juos ziurinejam QUOTE(zxzx @ 2008 04 28, 15:35) uz viena apie 1000lt mokejom uz kita 1200, emem su aliumininiu remu ir diskiniais stabdziais, to pigesnio tik prekinis stabdis diskinis, bet jo uztenka, su diskiniais praktiskai neimanoma per prieki pervirst jei tik su priekiu pvz stabdytum
labas visoms! =) mes vakar nusipirkom naujus dviračius, tad noriu pasigirti
tik parvažiavusi juo namo supratau kame skirtumas tarp pigiu ir nelabai dviračių pirkome Vilniuje laisves pr. parduotuvėje 2 ratai QUOTE(zxzx @ 2008 04 28, 16:35) Aš prieš kelias dienas pirkau ZEG dviračiuose (Vilniuje) Panther Mocasin dviratį. Mokėjau 859lt. Tikrai patenkinta aptarnavimu, matosi suprantantys žmonės dirba. O dviratį jau buvau nusižiūrėjusi internetiniame jų puslapyje.
as irgi noriu dviracio. man sake, kad reikia pirkti dvirati su shimano detalemis ir diskiniais stabdziais.... ar tiesa?
|