Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viešas tualetas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
bea
Susidūriau su problema, mat kartą nuvedusi kavinėje sūnų (4 m.) į moterų tualetą, pamačiau kreivus žvilgsnius. Jis pats vienas neina, reikia lydėti, šiaip drąsus, bet vis tiek, reik padėt kelnytes užsidėt ir pan. Kaip jūs daro tokiu atveju?
Noa
Vis tiek vesdavau, pasikaria tos skersos bobos... O dabar jau pats nueina, tai eina i vyru. Ko cia skersai ziuret, ka, as i vyru tualeta eisiu, kur diedai viesai my*a, savo aparatura issitrauke?! Taigi as ju morale suzlugdysiu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ragnez
ash tur but akla ir kurchia, bet jokiu kreivu zhvilgsniu nepastebejau. vedu sunu (3 metu) i moteru tualeta. jeigu moteru uzhimtas - einu su juo i vyru tualeta ir man dzin, kas ka pagalvos. ypach moteru tualete juk kabinos atskiros, o prie veidrodzhio ne viena neishsirengineja...
na tiesa, mano benas smulkaus sudejimo, tai gal atrodo jaunesnis, negu yra ish tiesu.
Dobšiukas
MAniškiui jau 5 m. ir vienas neina, tai ir veduosi. Man irgi dzin kreivai žiūrinčios...jų problema, ne mano vaiko ir ne mano wink.gif
Springlet
Bea, vienintele iseitis nekreipt demesio i kreivai ziurincias moteriskes wink.gif juk sunelis dar mazas ir tualetai uzdari, nieko ten nesimato, taip, kad dorovingosios poniutes lai pergyvena.
langana
Pritarčiau visoms, kurios siūlo nekreipti dėmesio. Dažnai tenka vesti sūnų į viešąjį tualetą, niekada net į galvą nešovė eiti į vyrų. Ten juk tie pisuarai gana auktši, tai vaiką ant rankų reikėtų laikyti. Be to, pertvarų ten jokių nėra, tai vyrai turbūt išbėgiotų reikalų nebaigę, jei kuklesni pasitaikytų biggrin.gif
Beje, niekad nepastebėjau, kad kuri iš moterų skersai žiūrėtų. g.gif Arba gal aš tų skersų žvilgsnių nepastebiu.
Klausyk, o gal ten buvo vienuolės kokios? tongue.gif
vabalas
anksciau, kai buvau dar netekejusi, pamenu labai nepatiko , kai i moteru tulika akropolyje atvede moteris sunu. o dabar kai pati turiu berna tai vesiu ji kartu su savim. pasikeite poziuris wink.gif
kris
Ir as saviski tik i moteru veduosi. Bent jau iki siol smile.gif nes dabar jau pradeda protestuoti kartais, kad jam i vyru reikia, tai jei padorus tualetas leidziu ir vienam nueiti.

Tualetas tai tualetu, ten juk kabinos visos uzdaros... O vat baseine duso kabinos tai tik sonuose atskirtos, be jokiu duru ir karta pas mus baseine i dusa mama buvo paaugli sunu atsivedus (gal kokiu 14-os). Nu, susinervinau iejus mad.gif Ale jam tai visos nuogos moteriskes ne motais buvo, prausesi sau ramiai... Po to paaiskejo (is jo kalbos), kad ne visai sveikas buvo... Na ir ka tai mamai tada daryt g.gif Neizoliuosi gi vaiko... Gal viena bijo leisti... Ale man tai vistiek nejauku buvo, moviau kuo greiciau lauk unsure.gif
kendi
as auginu dukras, bet kreivai neziuriu i mazus berniukus su mamom g.gif ,taigi yra kabinos su durim ir jis nieko nemato, o kad pamatys kaip rankas plaunu ar lupas dazausi tikrai nenumirsiu laugh.gif
drasiai veskis savo suneli su savim, o tom bobom kur kreivai ziuri pasakyk ka nors protingo... laugh.gif
lauma
vedžiau visą laiką į moterų tualetą, dabar jau pats vaikšto į vyrų. nors paleidus vieną ir susitarus susitikti koridoriuje prie tualeto - neramu. Kreivų žvilgsnių nemačiau. Gal bevaikės ir kreivinasi, bet tai ne mano, o jų problema.
Mums buvo kita problema. Prieš kelis metus Juodkrantėje prispyrė rimtas reikalas, tai negalėjom rasti padoraus tualeto, nes mano vaikui viešieji pasirodė baisūs, nors ir pinigus už juos ima, o naktipuodį buvom pamiršę.
voveriukas36
QUOTE (vabalas @ 2004 07 05, 15:02)
anksciau, kai buvau dar netekejusi, pamenu labai nepatiko , kai i moteru tulika akropolyje atvede moteris sunu (...)

Nu aišku gyvenimiška patirtis nemaža - taigi akropoliui gal dar tik 2-3 metai laugh.gif laugh.gif
Audruole
Jūs turbūt klystate. Tie žvilgsniai tualete dry.gif visai dėl kitos priežasties. Jos pavydi Jums vaikelio! wink.gif
Kuzia
Nesuprantu kuo gali uzkliuti berniuks moteru tualete g.gif . Del manes vedziokites nors ir buriais - kabinos juk uzdaros huh.gif .
uola
QUOTE (bea @ 2004 07 04, 19:20)
Susidūriau su problema, mat kartą nuvedusi kavinėje sūnų (4 m.) į moterų tualetą, pamačiau kreivus žvilgsnius. Jis pats vienas neina, reikia lydėti, šiaip drąsus, bet vis tiek, reik padėt kelnytes užsidėt ir pan. Kaip jūs daro tokiu atveju?

Gal kreivais zvilgsniais palaikei labai norincius zvilgsnius. Kaip pati ziuri, kai sisius akis semia, o dar eile didziule laugh.gif laugh.gif laugh.gif ?
Meduolė
Aš tai vienąsyk pati reikalo prispirta į vyrų tuliką Akropoly įlėkiau, nes prie moterų vingiavosi n metrų eilė dry.gif Prie vyrų kai visuomet- tuščia, galvoju - einu, dzin rolleyes.gif Atidarau, o ten keli prie tų pisuarų tooookiais blink.gif žvilgsniais pasižiūrėjo biggrin.gif Nu ką, mandagiai uždariau duris ir likau stovėt eilutėje su dailiosios lyties atstovėmis, sunkiai sulaukiau unsure.gif
O dėl vaikų, tai mažąjį visuomet vedu į moterų arba kartais dar nagliau - į neįgaliųjų, kur visuomet būna tuščia ir švaru thumbup.gif Ypač patogu, kai atsitinka nelaimė, nusipraust, ba pampersų jau nebnešiojam.
Tik pastebėjau vieną dalyką - kai esam gamtoje, kur nėra jokio WC, tai vyras niekada nesiveržia nuvest vaiko papušiot, nors šiaip jis labai rūpinasi thumbup.gif Kažkaip galvodavau, kad jau su sūnum, tai tėtis visuomet tuos reikalus galės tvarkyti, o jis matai kažko nedrąsus g.gif , vis klausia: o kaip? o kur? o jei kas pamatys?...Ar jums nėra tokios problemos?
Iva
na auginu mergina, tad patirties neturiu, bet niekada neuzkluvo kad vedasi berniukus i moteru tulikus, nematau problemos jokios ir aplamai kai vaikas labai nori, tai tada dzin visiskas, juk jeigu nespesi, tai i kelnes privarys, tad geriau ziuret kaip greiciau wink.gif Meduole, o su vyras ka as zinau, keista kad nedrasu, kodel? g.gif
langana
QUOTE (Meduolė @ 2004 07 07, 10:11)
Tik pastebėjau vieną dalyką - kai esam gamtoje, kur nėra jokio WC, tai vyras niekada nesiveržia nuvest vaiko papušiot, nors šiaip jis labai rūpinasi  thumbup.gif Kažkaip galvodavau, kad jau su sūnum, tai tėtis visuomet tuos reikalus galės tvarkyti, o jis matai kažko nedrąsus  g.gif , vis klausia: o kaip? o kur? o jei kas pamatys?...Ar jums nėra tokios problemos?

Meduole, sakykit, o kai reikia sūnelį nupraust ar maudyt, ar tas kuklumas nepasireiškia? O kai dukrai reikėdavo padėti tuos reikalus tvarkyti, tai kokia reakcija? Gal čia iš vaikystės koks kompleksiukas, itin dorovingo auklėjimo pasekmė?
vabalas
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 06, 14:24)
Nu aišku gyvenimiška patirtis nemaža - taigi akropoliui gal dar tik 2-3 metai laugh.gif laugh.gif

nea daugiau akropoliui , galvoju g.gif kokie 4 metai , nejauti kaip laikas bega biggrin.gif

o kodel moterims nepatinka berniukai ju tulike, aisku kabinos uzdaros, bet kartais prie kabinu eile, o reik tik pedkelnes pasitempti, o gal nemalonu stebimoms dazytis ar sukuotis daug niuansu gali buti wink.gif
ragnez
QUOTE (Meduolė @ 2004 07 07, 11:11)
O dėl vaikų, tai mažąjį visuomet vedu į moterų arba kartais dar nagliau - į neįgaliųjų, kur visuomet būna tuščia ir švaru  thumbup.gif Ypač patogu, kai atsitinka nelaimė, nusipraust, ba pampersų jau nebnešiojam.

jo gerai pastebejai, jei yra neigaliuju tualetas - visuomet stengiuos vaika vest i ji. ten ir shvareu, ir vietos daugiau... thumbup.gif o tai moteru tulike ir vienai ner kur apsisukt, o mes dazhniausiai bunam tryse.
ragnez
QUOTE (kris @ 2004 07 05, 21:15)

Tualetas tai tualetu, ten juk kabinos visos uzdaros... O vat baseine duso kabinos tai tik sonuose atskirtos, be jokiu duru ir karta pas mus baseine i dusa mama buvo paaugli sunu atsivedus (gal kokiu 14-os). Nu, susinervinau iejus mad.gif Ale jam tai visos nuogos moteriskes ne motais buvo, prausesi sau ramiai... Po to paaiskejo (is jo kalbos), kad ne visai sveikas buvo... Na ir ka tai mamai tada daryt g.gif Neizoliuosi gi vaiko... Gal viena bijo leisti... Ale man tai vistiek nejauku buvo, moviau kuo greiciau lauk unsure.gif

mes helsinkyje baseina lankom, tai ten ish vis dushuose nera jokiu pertvaru. ir jokiu persiregimo kabinu - visos moterys nusirengia ir nuogos eina i dushus praustis, tik po to apsivelka maudymosi kostiumelius.
i baseina vazhiuoja sheimos su vaikais, ir berniukai moteru rubinej nieko nestebina. kaip, beje, ir mergaites vyru rubineje rolleyes.gif
Meduolė
QUOTE (ragnez @ 2004 07 07, 11:25)
QUOTE (Meduolė @ 2004 07 07, 11:11)
O dėl vaikų, tai mažąjį visuomet vedu į moterų arba kartais dar nagliau - į neįgaliųjų, kur visuomet būna tuščia ir švaru  thumbup.gif Ypač patogu, kai atsitinka nelaimė, nusipraust, ba pampersų jau nebnešiojam.

jo gerai pastebejai, jei yra neigaliuju tualetas - visuomet stengiuos vaika vest i ji. ten ir shvareu, ir vietos daugiau... thumbup.gif o tai moteru tulike ir vienai ner kur apsisukt, o mes dazhniausiai bunam tryse.

Ot išdavėm paslaptį biggrin.gif dabar prie neįgaliųjų tualetų rikiuosis žvitrios mamos su kūdikiais tongue.gif Bėda ta, kad dažniausiai tie tualetai būna užrakinti - nuo visokių narkomanų atseit huh.gif

Langana,

man atrodo kreipinys "Jūs" šiame forume iš viso nepageidaujamas, ba visos mamytės yra vienodai jaunos biggrin.gif O dėl mano vyro tai kaip ir kuriozas gaunasi - maudant vaiką, jis yra pagrindinis dirigentas thumbup.gif o aš tik po visko nušluostau ir aprengiu. O vyro tėvai - tai gryni laisvamaniai, tik ir ieško kur be nieko pasipležinti - ar pajūry, ar sode tongue.gif Aš tai daug kuklesnė už juos... Žodžiu tuo mano iškeltu klausimu nelabai randu sau atsakymo, kažkoks nesusipratimas tas mano vyras g.gif
kris
QUOTE (ragnez @ 2004 07 07, 12:29)
mes helsinkyje baseina lankom, tai ten ish vis dushuose nera jokiu pertvaru. ir jokiu persiregimo kabinu - visos moterys nusirengia ir nuogos eina i dushus praustis, tik po to apsivelka maudymosi kostiumelius.
i baseina vazhiuoja sheimos su vaikais, ir berniukai moteru rubinej nieko nestebina. kaip, beje, ir mergaites vyru rubineje rolleyes.gif

Bet va moteru ir vyru rubines pas jus atskirai. Pas mus rubine bendra visiems su pora uzdaru kabinu ypatingai kukliems (kurios, beje, beveik nenaudojamos). O dusai atskirai. Kad mazi berniukai su mamom prausiasi, tai man atrodo normalu, bet paaugliai g.gif
langana
QUOTE (Meduolė @ 2004 07 07, 14:48)
Langana,

man atrodo kreipinys "Jūs" šiame forume iš viso nepageidaujamas, ba visos mamytės yra vienodai jaunos biggrin.gif

Žodžiu tuo mano iškeltu klausimu nelabai randu sau atsakymo, kažkoks nesusipratimas tas mano vyras g.gif

Sorry dėl kreipinio blush-anim-cl.gif Pasistengsiu pasitaisyti. Pažadu tongue.gif
O dėl vyrų, tai manau visi jie yra pakankamai didelis nesusipratimas rolleyes.gif Vienu ar kitu požiūriu wink.gif (Nenoriu įžeisti tų laimingųjų mamyčių,jei tokių yra, kurių vyrai yra visiškai joms suprantami)
ringa
Mano vyrukui 5 m, tiksliau spalį bus 6, bet jis užsimanęs si si niekada neina į vyrų tuliką vienas. Vadinasi išeitys lieka dvi: 1) jis prisimyža į kelnes; 2) mes einam į moterų tualetą. Kol kas visada rinkdavausi 2 variantą smile.gif Ir dzin ką kokia boba pagalvos. Beja, niekada mano vaikui nieko toooookio pamatyti moterų tualete neteko.
myma
Maniškiui greit 4m. mes irgi visada eina į moterų wc ir nesuprantu kam kas gali nepatikti, juk durys užsidaro rolleyes.gif o be to manau, tada to nesupranta tik tos moterys, kurios neturi vaikų doh.gif
Ecola
Na, mano vaikinui jau 6 su puse, bet jei tecio nera salia, visad veduosi i moteru WC.. dar neteko pamatyti susinervinusio zvilgsnio, bet tik kad mano vaikinas pats jau nebenori eiti i moteru.. vyras juk, matai rolleyes.gif Bet isaiskinau, kad visokiu iskrypeliu tam wc gali susitikti, tai bijo ir neina vienas smile.gif
renolda
Maniškis -penkerių, bet į WC jei tėvelio nėra šalia keliauja su manimi ir be jokių kompleksų ar kalbų. O moterys visos supratingos ir jokių priekaištų dar neteko kalbėt, juo labiau, kad tualetų būdelės visur su durelėmis g.gif
Sirana
Maniskiam 6 m., tai vyru tualete buves vienas gal pora kartu - kai ejom i kina, as prie duru palaukiau. Jam jau nelabai norisi eiti su manim i moteru wc, bet paleisti viena irgi nesmagu. Nors pratinames po truputi - as nebijoti, jis - vienas susitvarkyti ir apsitarnauti smile.gif
ader
kol kas dar ir mes keliaujam kartu. biggrin.gif priekaistu is nieko nesu girdejusi, ir kokie jie galetu buti g.gif. Kai paaugs ir gales pats susitvarkyti, nepasimes tam tualete, be jokiu kalbu leisiu i vyru .
gabytuke
as vedu i moteru, aisku susilaukiu keistu moteru zvilgsniu, bet kazkada cia buvau nuvedus i vyru taj kazkokiu seniu priekabiavimu susilaukiau blink.gif ax.gif blink.gif tai geriau pagalvojau :vesiu as ji i moteru wc negu i vyru...paaugs su teveliu nueis i vyru arba pats, o su teveliu eina tik is bedos (kai manes nebuna)... biggrin.gif ax.gif blush2.gif
Brno
Maniškiui penkeri, bet iki šiol kuo ramiausiai keliaujam kartu i moteru wc. Tiesa, jeigu reikalas prispiria kokiam prekybos centre, tai stengiames patekt i neįgaliųjų wc, ten žymiai patogiau ir vetos daugiau ax.gif
skraja-sk
Manasisi dar mažas- bet vesiuos į moetrų wc tiek kiek reikės....tol kol vyras su sūnum eis į vyrų wc....
Sirana
Brac, pabandytu man kokia moraliste papriekaistauti, kad veduosi darzelinuka sunu kartu i moteru tualeta - akis iskabinciau! Manau, kad taip gali elgtis tik moterys, kurios savo vaiku neturi...
vaiddda
Na man tokios problemos nėra,nes auginu mergyte,bet pavyzdziui prekybos centruose savo mergaite vedu tik i invalidu tualeta-jie daug svaresni ir erdvesni thumbup.gif .O ir priekaistu dėlto nei karto nesam susilauke blush2.gif .Jei invalidu tualetas buna uzrakintas,tai einam i moteru,bet jau primokius,kad ten prie nieko nesiliestu,nes buna tikrai labai nesvarūs.
Zhaliaake
QUOTE(bea @ 2004 07 04, 19:19)
*

as savo berniuka vedu i moteru ir jokiu problemu. kai buvo 2.5 m. turejom nuotyki. pasisiojo, susitvarkem, bet staiga uzsimane kakoti. nu ir nespejom... -puse i kelnes, puse i tualeta. reikejo praustis kriaukleje. va tada buvo kreivi zvilgsniai biggrin.gif ir sypsenos smile.gif o karta moteru buvo uzimtas, o sunelis trypia, negali kenteti, tai vyras liepe eiti i vyru. ir ejau... ten gi yra tiek pisuarai, tiek paprasti tualetai. viskas priklauso nuo situacijos.
ingabat
aš sūnų vedu į moterų wc, bet vieną kartą moterų wc buvo užimtas, o mano mažajam skubiai reikėjo tai lėkėm į vyrų blush2.gif tai vyrai tik akis išplėtė, vienas burbėjo kitas tik nusijuokę smile.gif tai tik greit atlikom reikalus ir lėkėm, šiaip labai nemalonu
edisada
Na, aš panelę auginu..
Bet man niekad netrukdydavo maži berniukai mirksiukas.gif
Koks kieno reikalas?? O kur jiems daryt? Vienus leist į vyrų WC? Vis vien neitų ax.gif
Ambro
Dičkis jau vienas nueina į vyrų WC, jam 4,5m. Na o mažasis (2,5m) vis da su mama į moterų ax.gif
lotta
Maniskiui 3, bet vaikstome kartu i moteru tualetus blush2.gif
slonko
QUOTE(lotta @ 2007 02 14, 16:40)
*

ir mums 3 su trupuciu, tai jei prireikia i moteru einam, o ka daryti blush2.gif Jei yra tetis tai su teciu eina smile.gif
Bekasė
beskaitydama prisiminiau toki atsitikima - stoviu as su vaikais eileje maximoje ir staiga mazoji uzsimano i tualeta. Kaenteti negali, as eiles palikti irgi nenoriu, nes daug atstoveta, o zmoniu aplink daug.Taigis liepiau sunui nuvesti sese i tualeta. Kiek zinau buvo moteru. Bet va aplinkiniu reakcijos gaila neteko pamatyti.
Gintarinė
QUOTE(lotta @ 2007 02 14, 16:40)
*

Nu tai negi 3-jų metų vaiką leisi vieną į vyrų tualetą? Nesamonė. Ir gerai darai, kad kartu vediesi, o kaip kitaip? drinks_cheers.gif
lotta
QUOTE(Gintarinė @ 2007 02 15, 19:35)
Nu tai negi 3-jų metų vaiką leisi vieną į vyrų tualetą? Nesamonė. Ir gerai darai, kad kartu vediesi, o kaip kitaip? drinks_cheers.gif
*

Teko girdeti, kaip buvome su vaiku tualeto kabinoje, kaip mama dukrytei (kokiu septyneriu metu) sako, matai, i moteru kambariuka vyrus vedziojasi..taip ir nesupratau cia mums ar ne mums buvo adresuota biggrin.gif

Nu mano pats su kombenzu ir nepasysintu ziema, net prie dideliu noru lotuliukas.gif
gupija
nelabai į temą, nes šnekat apie sūnelius, bet vistiek.
Dažniausiai per kokius renginius būna labai didelės eilės prie moterų tualeto, todėl vyras mūsų panelę visada vedasi su savim. Dar niekada jokių priekaištų negirdėjom.
Kipsiuke
na o mano visi trys vyrai eina kartu, nes dazniausiai moteru tualete eilutes g.gif g.gif g.gif
tiesa mazasis eina tik del kompanijos,idomumo,jis su broliu retai kada skiriasi
Papildyta:
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Gintarinė
QUOTE(lotta @ 2007 02 15, 20:39)
Teko girdeti, kaip buvome su vaiku tualeto kabinoje, kaip mama dukrytei (kokiu septyneriu metu) sako, matai, i moteru kambariuka vyrus vedziojasi..taip ir nesupratau cia mums ar ne mums buvo adresuota biggrin.gif

Nu mano pats su kombenzu ir nepasysintu ziema, net prie dideliu noru lotuliukas.gif
*

Nu tai trenkta ta mamytė, kuri taip sakė fool.gif Reikia kartais ir apie kitus pagalvoti. Kaip gi tu turėjai pasielgti tokioj situacijoj? Gal turėjai paprašyti, kad koks nepažįstamas dėdė tau nusysintų vaiką? mega_shok.gif
Herta
QUOTE(Ambrozija @ 2007 02 05, 15:50)
Dičkis jau vienas nueina į vyrų WC, jam 4,5m. Na o mažasis (2,5m) vis da su mama į moterų  ax.gif
*

Viskas taip pat tik mano jaunesniam 2 metai ax.gif
NEINE
Maniškiam vyrukui greit 4m.,bet mes ir einam kartu į moterų tualetą.Jis gal vienas ir nueitų į vyrų WC,bet nučiupinėtų visą klozetą, ir dar velniai žino ką.Jis toks tyrinėtojas . doh.gif
ČIČI
Zinot, as kokioj nors maximoj bijau net savo dicki leist viena i vyru tualeta, maza koks iskrypelis dar gali uzeit ... g.gif
rutast
Mums 3 su trupuciu, tai jei prireikia į moterų einam... ax.gif
Jei yra tėtis, tai su tėčiu eina ... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.