Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viešas tualetas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Saulyte DD
Sūnus dabar jam 7 m., tai eina į vyrų tualetą, iki 6,5 vedėm su savim (kai su vyru, tada vyrai kartu, kai mes tik dviese, tada į moterų)
ovimama
Mes nesenai lankemes poliklinikoje,laiptais lipant sunus man sako,"sysia noliu"nu,ka,lekiam sakau,lekiam i toleta,moteru asku,mums uz akiu uzlenda registratore,uzsidega sviesa tolete ir ieina.As apakusi,sakau gi vaikas nepakentes,juzleiskite mus,o ji islenda,sako,jums gi ne i moteru..salia vyru yra,ir uzsidaro...As akimirka atrodau va sitaip blink.gif blink.gif
Buriuke
aš irgi veduosi su savim smile.gif ir nesuku sau galvos. Galėčiau vestis į vyrų tualetą, bet kuriam nėra tų pisuarų, nes nei man nemalonu ten į vyrus sisiojančius žiūrėt, nei jiems manyčiau kai į juos žiūri smile.gif

esu vieną kartą vedusi sūnų į vyrų wc kavinėj, nes moterų buvo užimtas smile.gif , o vaikui vidurius susuko biggrin.gif Bet ten buvo normalus wc kur nėra pisuarų atskiros patalpos. Ir nieko vyras laukęs už durų nesakė ir kreivai nežiūrėjo kai išėjom smile.gif
laurinija
as vedu i moteru,o kai su teciu eina tai keliauja i vyru biggrin.gif
Alsė
Aš sūnų vedu i moterų tualetą, juk jei vesčiau į vyrų, manau tikrai nesmagiau pasijaustų ir ten esantys vyrai, ir aš pati doh.gif ir man visai nerūpi jokių senių kreivi žvilgsniai ax.gif
rionka
4m.sunu vedu i moteru wc,nematau cia nieko blogo.Jis karta pabego nuo manes poliklinikoj,kol jieskojau jis ramei nuejo i vyru wc padarit vyirysku reikalu doh.gif ir rankas dar nusiplove(namie visada plaunam) lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.