QUOTE(rutast @ 2007 02 25, 20:32)
Vedu savo berniuka i moteru tualeta.Net nebuvau susimascius,kad kamnors gali nepatikti
mums tai viesas tuoletas pramoga
Maniškiam 5 m. ir visai nesidrovėdama veduosi į moterų tualetą, o jei būna vyras - nueina kartų į vyrų wc
Kartais nuvedu kur kūdikių pervystymo kambarys ir tualetas skirtas neįgalieisems.
Ir aš savo vedu į moterų. Juk ir kelnytes reik numaut. Bet tik mažiuko reikaliuko. Nors didelio dar neprispyrė, bet jei taip atsitiktų, tai matyt maldaučiau, kad tik pakentėtų iki namų. O tie visi vieši tuoletai tai man BRRRRR
mes irgi einam i moteru.Juk vieno 3-mecio nepaleisi i vyru
mama ir sūnus moterų tualete, tai normalu gi viskas. galų gale tie moterų tualetai - atskiros kabinos.
o ką daryti, jei tėvas vienas su dukrele - kur jiems eiti?
Iki 5 metų vesdavausi su savimi į moterų, bet kartą ėmė ir pasakė, aš gi berniukas, kodėl vedi mane į moterų tualetą, einam į vyrų
Niekaip nesuprantu, kaip gali užkliūti berniukas su mama moterų tualete. Ką tokio jis turėtų daryti, kad replikų ar žvilgsnių piktų susilauktų?
Savo tikrai vesiuosi i moterų tualetą.
O as visai nekreipiu demesio i perkreiptus veidus. Vedu savo sunu i moteru tualeta. Kaip paaugs ir gales savarankiskai susitvarkit, tada gales vienas zingsniot i vyru tualeta
QUOTE(Isida @ 2007 04 29, 22:46) Niekaip nesuprantu, kaip gali užkliūti berniukas su mama moterų tualete. Ką tokio jis turėtų daryti, kad replikų ar žvilgsnių piktų susilauktų? Savo tikrai vesiuosi i moterų tualetą. Nu jei mama su penkiolikmečiu paaugliu ateitu į moteru tuliką... Nežinau Nu jau maksimum nuo dešimt metų berniukas pats galėtu nueit į vyrų tuliką. Jau bent man taip atrodo Aš ir sūnų veduosi kartu, jei esu be vyro QUOTE(ziu-ziu @ 2007 04 29, 02:47) Maniškis veža dukrą į kokią degalinę jei prispiria reikalas. Jei nėr degalinės, pasisioja į stiklinę mašinoje
Aš savo mažylį visada vesdavausi į moterų tualetą. Man net mintis nekilo leisti jam vienam eiti į vyrų tualetą. Bet neikarto neteko matyti kreivų žvilgsnių....gal todėl, kad net nebuvau susimasčiusi jog "bobutės" gali smerkti....
as savo sunu ir veduos i moteru tuoletta,buvo babules uzmetusios pora repliku,bet as jas greit nusodinu
As savo sunu iki 6 m. irgi vesdavausi kartu i moteru tualeta ir ne karto nesu girdejusi jokiu repliku ar piktu zvilgsniu is aplinkiniu. Dabar sunus jau pats eina i vyru tualeta, kazkaip savaime gavosi.
As taip pat sunus vedu i moteru tualeta. Net mintis nebuvo kilusi, kad kazkam gali tai uzkliuti.
o va maniskis 5,5 m kategoriskai atsisako i moteru eit, tipo jis vyras
tai ir stoviu visa nervuodamasi prie vyru tuliko duru. Jei tik kokia minute uztrunka ilgiau, ijungiu nieko nematancia kauke ir vynioju i vyru tulika vaiko ieskot
Nematau su savo vaiku jokios problemos, maniškiui tuoj bus penkeri, mes net nepagalvojom, kad gali kam nepatikti ,kad su berniuku einu į moterų tualetą
Net nekreipčiau dėmesio, maniškis net nepaklausia:ar čia mergaičių ar berniukų tualetas??? Vedu ir tiek, ten kur man patogiau
as savo bachurelio 6 m nei su rykste i moteru tuoleta neitempciau, tai irgi trypcioju uz duru kol jis ten visus dziovintuvus patikrina, muilus isbando, viena kart nusivedziau neseniai kavinej i moteru nes vyru tuoleto duru neatidarem tai bego lauk net susikuprines vos spejau pagaut prie krano pastatyt
na kol kas dar nesupranta maniskis manau,kad yra koks skirtumas
Mažius eina į tualetą eina kartais su manim, kartais su tėčiu. Vieno dar nepalieku, o į vyrų tualetą tai nesiraunu. O jei kuriai poniutei nepatinka kad veduosi sūnų, tai čia jos, o ne mano problema
Man irgi minties nekilo, kad kažkam gali nepatikti, jog savo sūnų į moterų tualetą veduosi
kai kokiam prekybos centre yra ir moterų ir vyrų tulikai, tai kai vėduosi tai į moterų, o kai su tėčiu tai eina į vyrų tuliką, kartais kai kurios moteriškės ir kreivai žiūri kad su savo berniukų ienų į moterų tuliką, bet nesuprantu, kas čia tokio, kad mažas vaikas atėjo su mamą į tuliką, juk ne visur yra atskiri tualetai, kai kur yra ir vienas bendras tulikas,pvz:kavinė ir t.t. ir ten niekas nekreipia dėmesio, nors ir su vyrų eik. paprasčiausiai kai kurie žmonės nori pasirodyti per daug inteligentai
QUOTE(juoduke @ 2007 08 15, 18:02) kai kokiam prekybos centre yra ir moterų ir vyrų tulikai, tai kai vėduosi tai į moterų, o kai su tėčiu tai eina į vyrų tuliką, kartais kai kurios moteriškės ir kreivai žiūri kad su savo berniukų ienų į moterų tuliką, bet nesuprantu, kas čia tokio, kad mažas vaikas atėjo su mamą į tuliką, juk ne visur yra atskiri tualetai, kai kur yra ir vienas bendras tulikas,pvz:kavinė ir t.t. ir ten niekas nekreipia dėmesio, nors ir su vyrų eik. paprasčiausiai kai kurie žmonės nori pasirodyti per daug inteligentai Na as irgi vedu savo vyruti kartu.O kaip kitaip. Bet manau, kad vyrai butu tolerantiskesni, jei sunu vesciau i vyru tuoleta O siaip vyrutis manes viena karta uzklause, kodel as vedu ji i moteru tuoleta. Sakau, o as moteris-manes i vyru neileidzia. O as tai vyras-pareiske. Na gerai, jei tu vyras tada mars vienas i vyru tuoleta. po sio sakinio isgaravo visas vyriskumas
Na jei tureciau sunu, tai eiciau i moteru. Vyras cia kazkada susirupino, kai vienas su dukra isvaziavo, i kuri tualeta ja vesti. Tai, sakau, i vyru. Jei nori gali bandyti i moteru
Jei su manim tada i moteru.Jei su tevu -tai i vyru.
su manim sunus eina zinomai tik moteru tulika. juolab gi moterys ten nevaiksto nuogos bendroj patalpoj, tad ko joms piktintis
Mamytės, nekreipkite dėmesio į tas bobeles!
Jeigu as viena su sunum bunu kur nors,tai jam uzsinorejus i tualeta,einam i moteru, o jeigu buna kartu ir vyras,tai vaikas eina kartu su teciu i vyru tualeta.
Mes taip pat
As taip pat veduosi sunu su savim i moteru toleta,o jei kartu buna vyras jis vedasi i vyru.Man net tokios minties nekilo,kad vesciau as i vyru toleta
Aišku buvau viena kartą vyrų tulike su sūnum, bet tokiam kur jei įeini į WC, tai ten daugiau niekas ir neįeis ( vaikas vos laikė, o moterų užimtas buvo, tai tekoeit į ta), tai jau kai pamačiau ta vyrų WC, tai tikrai nenorėčiau, kad vaikas eitų į tokį. Visur aplink apdaryta, nu baisu vnz. O kai išėjom, tai už durų jau vyras eilėj laukė. Jo žvilgsniai ne kokie buvo mano atžvilgiu
Aišku, kad į moterų, o ką kitos mano tai ... juk aš būdama moteris neisiu į vyrų WC vien dėlto, kad vaikas vyriškos lyties. Juk dažnai vyrų WC būna atviri, o moterų atskiros kabinos. Taigi, aš įėjusi į vyrų WC juos visus ir pamatysiu
Pati sūnaus neturiu,bet sesę tai kartą "apipešiojau" kai savo berniuką (ir mano krikštasūnį) vieną į vyrų tualetą nusiuntė. Kiek jam buvo tiksliai nepamenu, gal kokie 5 metukai. Vaiko savankiškumą pademonstruoti norėjo. Paklausiau: gal nenormali truputį, nori, kad ant kokio p-y-d-e-r-o (persiprašau) užsirautų?Bobų žvairavimas man būtų dzin. O pasakytų ką - akis iškabinčiau.
Nematau jokios problemos, jei berniukas eina su mama i moteru wc. Juk ten uzdaros kabinos. O ka jis ten "tokio" gali pamatyti?? Bet kokie "sokiruojantys vaizdeliai" nerekomenduojami visiems vaikams (tiek ir mergaitems moteru wc), be abejo nepatiktu net suaugusiems
Aišku, kad į mot.WC. Jei vyras užeitu su savo dukryte į mot. WC, kokia tada reakcija būtų
Papildyta: Aišku kad mama su vaikučiu eina i mot. WC, o tėtis eina į vyr. WC. Įdomu ką pasakytu, jei vyras ateitu su savo dukryte į mot. WC
Ir nesukit sau galvos, gal jū akys šiaip kreivos
Maniškis jau didesnis, bet į vyrų tualetą jį leidžiu su nerimu. Vis bijau kokio iškrypėlio, neduok Dieve.
as su keturmeciu drasiai vaikstau i moteru WC...
QUOTE(svetulka @ 2007 09 23, 18:53) Jeigu as viena su sunum bunu kur nors,tai jam uzsinorejus i tualeta,einam i moteru, o jeigu buna kartu ir vyras,tai vaikas eina kartu su teciu i vyru tualeta. aš irgi taip darau
Aš viasada sūnų veduosi į moterų, bet kartą tokia eilė buvo, o prie vyrų wc nebuvo eilės, tai baladojausi į duris ir karto duris pravėrusi perspėjau, kar "moteris tuoj įžengs į tuoletą, bet tai skubus atvejas", tai vyrai labai linksmai į mus pasižiūrėjo ir dar po to prausiantis pajuokavome su vyrais.
Man atrodo, kad jumoras griauna sienas ir su vyrais lengviau susitarti, nei su kai kuriomis moterimis (kai neužliaidžia be eilės beapsisiliojančio vaiko).
Vesdavausi visada į moterų. Bet dabar jau mano 5metis atskiria tuos žmogeliukus ant WC durų..ir primigtinai eina ten kur vyriškas trikampiukas. O aš už durų stypsau...
QUOTE(dije @ 2007 11 10, 22:47) Vesdavausi visada į moterų. Bet dabar jau mano 5metis atskiria tuos žmogeliukus ant WC durų..ir primigtinai eina ten kur vyriškas trikampiukas. O aš už durų stypsau... o tai nežinia, vieną įleidus, kokių dėdžių gali sutikti QUOTE(dije @ 2007 11 10, 22:47) Vesdavausi visada į moterų. Bet dabar jau mano 5metis atskiria tuos žmogeliukus ant WC durų..ir primigtinai eina ten kur vyriškas trikampiukas. O aš už durų stypsau... Aga, ir maniškis jau nelabai norėjo eiti į moterų, tai nuėjo į vyrų vienas |