Kruopike77
2006 04 05, 15:23
Neradau niekur panašios temos iškilo dilema: ar pirkti vieną virtuvės kombainą, kuris turi sulčiaspaudes, mikserį ir kitus "pričindalus"? ar geriau turėti krūvą skirtingų buitinės technikos prietaisų......... kaip patogiau, praktiškiau? man reikia mėsmalės ir sulčiaspaudės, ale pažiūriu, kad už tokią kainą, keik jiue bendrai kainuotų, galiu visai neblogą virtuvės kombainą nusipirkti....kur dar daugiau funkcijų....tik man kažkaip keistai atrodo, kai pradavėja aiškina, kad tame kombaine yra kažkoks spec. peilis, kuris taip susmulkina, kad atstoja mėsmalę, kad galima jau iš tokios mėsytės kotlečiukus daryti labai prašau patarimoooooo
Mįsliukė
2006 04 05, 17:47
Aš turėjau kombainą. Rašau turėjau, nes praeitą savaitę jį nušveičiau nuo stalo ir sudužo pagrindinis indas. O tarnavo tas kombainiukas 15 metų, Siemens, buvo pirmas mūsų bendras pirkinys :)Mokėjom 20 000 rublių  Viską su juo galima buvo daryti: tarkuoti, plakti, trinti, malti, maišyti ir t.t. Aš buvau labai patenkinta. Mėsytę maldavau su peiliais, kurie labai smulkiai sukapoja, jeigu užsižiopsosi, tai ir paštetą padarys. Mano šeimai patikdavo kotletukai iš tokio smulkaus faršo. Tik dešrelėms daryti, tai jau toks faršas netikdavo. Dabar lygiai tokia pati dilema iškilusi: pirkti kombainą, kur viskas viename ar visko po truputį?
Aš tik už kombainą. Kam apbikrauti tais rakandais, o dar kai pas mane virtuve maža ir šiaip nenoriu apsikrauti daug daiktų, o čia viename turi tiek daug funkcijų. Dar neturiu, bet jau kai prisiruošiu pirkti tai tik kombainą, nes kai pagalvoji noriu mėsmalės, sulčiaspaudės, blenderio.... o kai pagalvoji kiek šie daikčiukai vietos užims tai iškarto apsisprendimas aiškus
Turėjau viską atskirai, mėsmalę, tarkavimo mašiną............... Tad man kobainas buvo tik n-viename ir etetiškiau atrodantis, tad parduotuvėje karts nuo karto pasiklausydavau ką apie juos kalba konsultantai ir seile pavarvindavau  , su mintim gal kada nors Kol vieną dieną tarp durį nesutikau vyro nešančiu tuos pribambasus Dabar atsidžiaugti negaliu  Aš pasisakau tik už kombainą, aišku ne visus tuos "pričindalus" naudoju
Manau, kad kombainas tikrai geras daigtas. Tik jau sulčiaspaudė nekokia. Bent jau mes pirkom dar atskirai, nes su kombaino apie 20-30% sulčių likdavo neišspausta:(
Mes ilgai svarstem ar pirkti kombaina ar ka kitka. Pasitaike tupperware Quick shefas, kadangi ir kainavo pigiau, ir atliko tas funkcijas kuriu mum reikejo (sulciu nespaudziam, mesos nemalam nes nevalgom, ka dar..  tik darzovem  ), taigi isigijom ta daikta ir esam labai patenkinti, nes uzima nedaig vietos, mobilus, nereikia elektros, ir dar daug kitu privalumu
Aš tai tik už kombainą. Stovi jis visada ant spintelės, tereikia tik peilį tinkamą įdėt. O atskirus prietaisus susidėliodavau sieninėj spintoj, tai būdavo, kol atkraustai, kol išsitrauki... O dėl veikimo  ... Tos funkcijos, kurias aš naudoju, veikia tikrai puikiai.
O gal toks variantas tau patiks?  mano 3 asmenu seimynelei visiskai pakanka blenderio su priedais(sluotele plakimui,smulkintuvas ir pats blenderis(braunas,kainavo apie 180lt) Taigi su juo galiu: sumaisyti tesla.(poskyste,mieline tik iki kildinimo,paskui tenka minkyti) visokiems blynams suplakti omleta sukapoti mesyte(liuks farsas gaunasi) susmulkinti darzoves salotoms ir spageti padazams susmulkinti suri ir visokius idarus pyrageliams pasigaminti pertrinta sriuba vakar kepem bulvinius blynus pasidaryti visokiu pastetuku tepti ant duonos susiplakti kokteili pasigaminti ivairiu uzpilu salotoms sutrinti uogas ziemai Gal dar ko neparasiau,bet naudoju ji kasdien Svarbiausia ka tu dazniausiai gamini,kokios funkcijos tau tikrai reikalingos
Kalinka
2006 04 24, 17:15
o tai su tuo blenderiu netgi tarke bulviniams blynams gali sutarkuot
 Smulkinau bulves sriubai(na,pora kart persuki ir tai posmulkiai gaunas,vistiek paskui as sriubas pertrinu,tai man kvadratuku ir siaudeliu nereik) paskui galvoju,o jei turbo palaikyciau  niu ir gavos tyre tokia-sumakalavau bulvinius blynus.Buvo valgomi  Bet kai as ju nemegstu,tai negaliu pasakyt,kad jie buvo puikus veiksmas vyko su smulkintuvu Papildyta:http://www.braun.com/global/products/foodd...stem/start.html maniskis toks Papildyta:be indeliu
O būna virtuviniai kombainai su citrusinių vaisių sulčiaspaude? Nes kiek aš žiūrėjau (nedaug), tai ten visokiom morkom ir obuoliam spausti būna, o aš mėgstu greipfruktų ir apelsinų sultis...
Kruopike77
2006 04 25, 14:14
QUOTE(Pimkie @ 2006 04 25, 14:07) O būna virtuviniai kombainai su citrusinių vaisių sulčiaspaude? Nes kiek aš žiūrėjau (nedaug), tai ten visokiom morkom ir obuoliam spausti būna, o aš mėgstu greipfruktų ir apelsinų sultis... būna būna, aš jau tokį ir nusižiūrėjau: Philips Cucine, yra ir obuoliams, ir citrusiniams....... ir šiaip daug visokių peiliukų...mėsmalės va nėra, bet sakė konsultantai, kad ten tokie peiliukai praktiškai ją atstoja...... tai pataupysim ir turbūt pirksim
Kruopike77
2006 04 25, 14:25
šitas kainuoja 489 Lt............
bitemajagsm
2006 04 27, 14:47
Turiu aš Philips kombainą su normalia mėsmale ir citrusinių vaisių sulčiaspaude ir naudoju jau antrus metus. Esu labai juo patenkinta. Aišku, būtų gerai ir kitokių vaisių sulčiaspaudė, bet tuo metu, kai pirkom kombainą, reikėjo rinktis arba su ja, arba su mėsmale. Pasirinkom su pastaraja. Todėl paprastą sulčiaspaudę teks pirkti atskirai. Kodėl kombainas geriau, nei atskiri prietaisai - todėl, kad atskirų prietaisų galingumas būna žymiai mažesnis, nei kombaino. O galingumas yra vienas iš buitinės technikos charakteristikos privalumu (kuo jis didesnis, tuo yra geriau). Pvz., mūsų kombaino galingumas yra 1000 v ( kai naudojama mėsmalė - 800). Va pabandykite surasti tokio galingumo atskirą mėsmalę - niekaip nesurasite daugiau, nei 300 v galingumo. Panaši situacija ir su kitais prietaisais. Na dėl vietos taupymo, tai kuo daugiau funkcijų atlieka kombainas, tuo daugiau yra visokių priedų, kuriems reikia surasti vietą. Gal tik jos nereikia tiek, kiek atskiriems prietaisams.
Kruopike77
2006 04 27, 15:13
QUOTE(Violetukas @ 2006 04 27, 14:47) Turiu aš Philips kombainą su normalia mėsmale ir citrusinių vaisių sulčiaspaude ir naudoju jau antrus metus. Esu labai juo patenkinta. Aišku, būtų gerai ir kitokių vaisių sulčiaspaudė, bet tuo metu, kai pirkom kombainą, reikėjo rinktis arba su ja, arba su mėsmale. Pasirinkom su pastaraja. Todėl paprastą sulčiaspaudę teks pirkti atskirai. Kodėl kombainas geriau, nei atskiri prietaisai - todėl, kad atskirų prietaisų galingumas būna žymiai mažesnis, nei kombaino. O galingumas yra vienas iš buitinės technikos charakteristikos privalumu (kuo jis didesnis, tuo yra geriau). Pvz., mūsų kombaino galingumas yra 1000 v ( kai naudojama mėsmalė - 800). Va pabandykite surasti tokio galingumo atskirą mėsmalę - niekaip nesurasite daugiau, nei 300 v galingumo. Panaši situacija ir su kitais prietaisais. Na dėl vietos taupymo, tai kuo daugiau funkcijų atlieka kombainas, tuo daugiau yra visokių priedų, kuriems reikia surasti vietą. Gal tik jos nereikia tiek, kiek atskiriems prietaisams. na, o koks patyrusio vartotojo patarimas būtų: ar atstoja tie peiliukai (kažkokie), mėsmalę...konsultantai visur aiškina, kaalima ir kad labai smulkiai sukapoja, galima ir kotlečiukus daryti......ar vaikui tiks toks a la faršas????? nes man mėsmalė tikrai aktualu...kad paskui nereiktų jos dar atsikrai pirkti.....
*ramunė*
2006 05 03, 19:26
QUOTE(Kruopike77 @ 2006 04 27, 16:13) na, o koks patyrusio vartotojo patarimas būtų: ar atstoja tie peiliukai (kažkokie), mėsmalę...konsultantai visur aiškina, kaalima ir kad labai smulkiai sukapoja, galima ir kotlečiukus daryti......ar vaikui tiks toks a la faršas????? nes man mėsmalė tikrai aktualu...kad paskui nereiktų jos dar atsikrai pirkti..... Aš turiu MOULINEX-a ,yra įvairių "operacijų",kaip minėjai tau svarbu mėsmalė - taip ji tik kapoja mėsą,tačiau sukapoti galima taip,kad liks tyrelė  ,aš kartais irgi persistengiu - perilgai palaikau įjungtą. Manau kad vaikučiui toks faršas labai tiks
Na as irgi savo nuomone pasakysiu Gavom dovanu philips kombaina  nu ten ir darzoves pjaustyt ir mesyte malt ir tt  nu bet mane nervuoja to kombaino plovimas vis.As greiciau susipjaustysiu salotas ir nuplausiu peili ir lentele, negu kombainas man supjaustys ir poto visa isrinkinet ir plaut, sluostyt.Vietos uzima nemazai, cia nebent dideliai virtuvei.Mesa sumala ne taip kaip as noreciau ir siaip daug minusu.Kombaina naudoju tik teslai sumaisyt, kad ranku neterliot.Dabar gavau zepter mixsy  nu nerealus dalykas!Ir vietos mazai uzima ir visokiu stebuklu daro  as su juo viska ta pati darau ka galima daryti su virtuves kombainu, vot
Kruopike77
2006 05 07, 17:23
QUOTE(Milde @ 2006 05 05, 16:15) Na as irgi savo nuomone pasakysiu Gavom dovanu philips kombaina  nu ten ir darzoves pjaustyt ir mesyte malt ir tt  nu bet mane nervuoja to kombaino plovimas vis.As greiciau susipjaustysiu salotas ir nuplausiu peili ir lentele, negu kombainas man supjaustys ir poto visa isrinkinet ir plaut, sluostyt.Vietos uzima nemazai, cia nebent dideliai virtuvei.Mesa sumala ne taip kaip as noreciau ir siaip daug minusu.Kombaina naudoju tik teslai sumaisyt, kad ranku neterliot.Dabar gavau zepter mixsy  nu nerealus dalykas!Ir vietos mazai uzima ir visokiu stebuklu daro  as su juo viska ta pati darau ka galima daryti su virtuves kombainu, vot  O kas tas zepter mixy??? papasakok, prašau, plačiau...kol aš dr to kombaino nenusipirkau
QUOTE(Kruopike77 @ 2006 05 07, 18:23) O kas tas zepter mixy??? papasakok, prašau, plačiau...kol aš dr to kombaino nenusipirkau  Mikseris-seimininke su 6 rankom, kaip mes ji vadinam.mala mesa,smulkina darzoves.tarkuoja bulves.plaka majoneza,kokteilius,blynam tesla ir t.t.Kaina 699 lt
QUOTE(virze @ 2006 05 23, 19:48) Mikseris-seimininke su 6 rankom, kaip mes ji vadinam.mala mesa,smulkina darzoves.tarkuoja bulves.plaka majoneza,kokteilius,blynam tesla ir t.t.Kaina 699 lt nu zinokit tikrai su sesiom rankom  ir vietos per pus maziau uzima ir lengviau ji plaut ir priziuret, jauciu bandysiu savo kombaina philips prakalinet  nes dabar tik dulkes nuvalau.
QUOTE(Milde @ 2006 05 24, 16:53) nu zinokit tikrai su sesiom rankom  ir vietos per pus maziau uzima ir lengviau ji plaut ir priziuret, jauciu bandysiu savo kombaina philips prakalinet  nes dabar tik dulkes nuvalau. O as turiu klausima kaip jie supjausto agurkus ar tikrai tokiais grezineleis kaip ant paveiksliuko pavaizduota ir burokelius ar ne per smulkiai sutarkuoja per burokine tarka.As noreciau pirkti tik va taip idomu ar tikrai taip jau ideliai viska supjausto kaip pavaizduota?
QUOTE(Rueta @ 2006 05 29, 16:16) O as turiu klausima kaip jie supjausto agurkus ar tikrai tokiais grezineleis kaip ant paveiksliuko pavaizduota ir burokelius ar ne per smulkiai sutarkuoja per burokine tarka.As noreciau pirkti tik va taip idomu ar tikrai taip jau ideliai viska supjausto kaip pavaizduota? siaip supjausto viska smulkiai,tikrai ne griezineliais.griezineliams yra atskiros tarkutes,ant kokio paveiksliuko tu matei taip supjaustyta?
mmergyte
2006 05 29, 18:00
o mes per vestuves gavom dovanu toki kaip mini kombaina,uzima mazai vietos ARNICA quick...  niu daiktas  ir suplaka,ir sumala,ir susmulkina,o svarbiausia uzima labai nedaug vietos... Papildyta:http://www.kktcell.com/faturalihat/hediye/...&s_HediyePuan=&
QUOTE(mmergyte @ 2006 05 29, 18:00) o mes per vestuves gavom dovanu toki kaip mini kombaina,uzima mazai vietos ARNICA quick...  niu daiktas  ir suplaka,ir sumala,ir susmulkina,o svarbiausia uzima labai nedaug vietos... Papildyta:http://www.kktcell.com/faturalihat/hediye/...&s_HediyePuan=&Toki daikta ir as turiu. Viskas buvo gerai kol nesutruko pats indas (as jame darydavau tyrsriubes ir vaikui tyreles). Papildomo indo man i komplekta neidejo. Toje vietoje jau kita parduotuve. Kas prekiauja atsarginemis detalemis - nerandu. Tad galima ir ismesti. Patarimas - netrinti jame karstu skysciu. Papildyta:QUOTE(Kruopike77 @ 2006 05 07, 17:23) O kas tas zepter mixy??? papasakok, prašau, plačiau...kol aš dr to kombaino nenusipirkau  As turiu toki daikta. labai patogu, o svarbiausiai, kad lengva prieziura ir vietos mazai uzima. Kol kas jame as dar ne viska isbanzius. Bet blynams tesla suplaka per kelias minutes. Bulves blynams (mes tik dviese, tai mums pakanka) taip patlabai greitai sumala. Kokteiliai (kefyras ž bananai) -  . na ka as dar jame darau: malu kavos pupeles, cukru, pjaustau svogunus, morkas ir pan. Papildyta:Kombainas, gal irneblogai. Bet tarkim ima ir perdega variklis. Tada jus neturyte: mesmales, sulciaspaudes, ir visokiu kitu dalyku del kuriu jus ji pirkote. Mano galva tai mesai malti - mesmale, sultyms - sulciauspaude, o pjaustyti galima ir rankomis.
Moncele
2006 05 31, 14:03
as turiu kombaina ir labai dziaugiuosi. Beje ir vietos virtuveje sutaupai
jooratuke
2006 06 01, 08:39
Kombainas, gal irneblogai. Bet tarkim ima ir perdega variklis. Tada jus neturyte: mesmales, sulciaspaudes, ir visokiu kitu dalyku del kuriu jus ji pirkote. Mano galva tai mesai malti - mesmale, sultyms - sulciauspaude, o pjaustyti galima ir rankomis. [/quote] Norėčiau paprieštarauti:  dabartiniai kombainai bent jau mūsiškis (Philips Essence) apsaugoti nuo perdegimų, jeigu variklis perkaista, jis išsijungia automatiškai ir neperdega.  Taigi tokių bėdų neturėtų iškilti. Mes jį nusipirkome prieš porą mėnesių, mokėjom apie 200 Lt.+ peiliukai bulvių tarkavimui 10 Lt. Kol kas jokių problemų nebuvo, vietos užima visai nedaug, gražiai atrodo, ir puikiai dirba (tarkuoja, pjausto, kapoja, maišo, plaka, spaudžia citrusinius vaisius), valymas irgi labai paprastas (tikrai lengviau nei bulvių tarkavimo mašinos) nereikia nieko sukioti, viskas lengvai sudedama (detalės sumaunamos viena į kitą).
Dziubadzija
2006 06 01, 16:44
Norėčiau paprieštarauti:  dabartiniai kombainai bent jau mūsiškis (Philips Essence) apsaugoti nuo perdegimų, jeigu variklis perkaista, jis išsijungia automatiškai ir neperdega. [/quote] Būtent
QUOTE(janna @ 2006 05 30, 10:42) Toki daikta ir as turiu. Viskas buvo gerai kol nesutruko pats indas (as jame darydavau tyrsriubes ir vaikui tyreles). Papildomo indo man i komplekta neidejo. Toje vietoje jau kita parduotuve. Kas prekiauja atsarginemis detalemis - nerandu. Tad galima ir ismesti. Patarimas - netrinti jame karstu skysciu. Papildyta:As turiu toki daikta. labai patogu, o svarbiausiai, kad lengva prieziura ir vietos mazai uzima. Kol kas jame as dar ne viska isbanzius. Bet blynams tesla suplaka per kelias minutes. Bulves blynams (mes tik dviese, tai mums pakanka) taip patlabai greitai sumala. Kokteiliai (kefyras ž bananai) -  . na ka as dar jame darau: malu kavos pupeles, cukru, pjaustau svogunus, morkas ir pan. Papildyta:Kombainas, gal irneblogai. Bet tarkim ima ir perdega variklis. Tada jus neturyte: mesmales, sulciaspaudes, ir visokiu kitu dalyku del kuriu jus ji pirkote. Mano galva tai mesai malti - mesmale, sultyms - sulciauspaude, o pjaustyti galima ir rankomis. Noriu pasidalinti patirtim tik nepamirškit tepalo įvarvinti kaip nurodyta instrukcijoje.Man šis daiktas tarnavo labai gerai dabar jaučiuos kaip be rankų, ale žiopla pamiršau sutepti tai sudegė variklis.
editabit
2007 01 03, 15:49
Man reikia virtuvinio kombaino kuris viska darytu: maltu, trintu, pjaustytu, maisytu ir sultis spaustu. Gal galit patarti koki konkretu modeli. Vyras leido issirinkti iki 400 litu. Dar butu gerai, kad "pricendalai" tvarkingai susidetu i kokia dezute spec.
Dabar gavau zepter mixsy  nu nerealus dalykas!Ir vietos mazai uzima ir visokiu stebuklu daro  as su juo viska ta pati darau ka galima daryti su virtuves kombainu, vot  O tai gal kas zinot kiek tas zepter mixsy kainuoja ir kur galima isigyti ?
Aš turiu kombainą ir nepigų, bet nenoriu sutikti, kad kombainas gali atstoti visus prietaisus. Na su saviškiu šviežių sulčių prisispausti tai vargo vakarienė, reik ieškot sulčiaspaudės
princiupesa
2007 01 14, 12:12
Sveikos, o gal kas naudojates Kenwood firmos virtuviniu kombainu? O gal ką teko blogo girdėti? Štai tokiu: Galingumas 900W; 3 l talpos indas; 1,5 l talpos plaktuvas kokteiliams; PULSE mygtukas - trumpalaikis greičio padidinimas; Komplekte yra šie priedai: pjaustymo peilis mėsai, pjaustymo ir tarkavimo diskeliai; malūnėlis, smulkintuvas, citrusinių ir universali sulčiaspaudės. Suteikiama 24 mėn garantija. Ačiū už bet kokią informaciją, nes kaip tik žvalgausi ką čia nukauti
burundukas
2007 01 14, 21:06
Aš irgi turiu kombainą Braun combimax700. Esu patenkinta. Toms kurios ieško ir nežino ar rinktis kombainą, galiu pasakyti tik tiek: jeigu pats kombainas stovės ant spintelės visada po ranka, jūs juo tikrainaudositės ir džaigsitės, bet jei jis stovės spintelėje, tikrai nepirkit, nes jis tik bus eilinis daiktas spintelėj. Kas ieško ir su mėsmale ir su abiem sulčiauspaudėm, tai galiu pasakyt, kad tokių nelabai būna, bent mes neradom. Arba mėsmalė su citrusinių vaisių sulčiauspaude, arba be mėsmalės bet abiejų rūšių sulčiauspaudės. Mano kombainas be mėsmalės, bet kaip daug kas jau minėjo, su tokiu peiliuku mėsa susikapoja kuo puikiausiai, paprastų vaisių sulčiauspaudė nėra tokia naši kaip atskiras prietaisas sulčiauspaudė. O peilių papildomų dasipirkau, tai esu labai patenkinta.
princiupesa
2007 01 17, 11:17
Taigi taigi. Ar niekam gi neteko nadotis Kenwood technika?
aš irgi turiu virtuvinį kombainą. Kiekvieno prietaiso atskirai neturėčiau net kur sudėti, virtuvė mūsų mažulytė. Tikrai nenoriu apsikrauti  o savo kombainu esu labai patenkinta
Kaip matau, kombainas geriau beveik visoms, o kokios firmos populiariausios tarp jūsų?
editabit
2007 01 18, 16:55
O koki butent kombaina turite, kokios markes?
Gitammm
2007 01 18, 19:04
Taip...taip ir nusipirkau aš virtuvinį kombainą  čia istorijos pradžia.Žinoma išsirinkau patį patį blatniausią HR7768 PHILIPS.Gal kuri dar tokią dovanėlę jau turite-čia diskusija be galo plati?
QUOTE(Gitammm @ 2007 01 18, 19:04) Taip...taip ir nusipirkau aš virtuvinį kombainą  čia istorijos pradžia.Žinoma išsirinkau patį patį blatniausią HR7768 PHILIPS.Gal kuri dar tokią dovanėlę jau turite-čia diskusija be galo plati? Tai prašom dėstyti tą istoriją
Skambanti tyla
2007 01 18, 22:50
Prieš 8 metus labai norėjau kombaino.Taupiau  ,nusipirkau.Dabar naudoju 5 kart per metus
na cia radau ta zepter mixsy kaip suprantu juo sulciu neissispausi
Gitammm
2007 01 19, 12:43
istorija labai liūdna.....dalių pilna spintelė.....daržovių pjaustyklė pastoviai užsikemša....morkų"tarka" per smulki.....jeigu ką nors plaku,tai daug greičiau išsiplaučiau mikserį negu visą įrengimą išsiardau plaunu sausinu  ir taip toliau...galvos skausmas dėl sukištų pinigų.Gal kuri norite?
aš turiu Philips Essence
QUOTE(Gitammm @ 2007 01 19, 14:43) istorija labai liūdna.....dalių pilna spintelė.....daržovių pjaustyklė pastoviai užsikemša....morkų"tarka" per smulki.....jeigu ką nors plaku,tai daug greičiau išsiplaučiau mikserį negu visą įrengimą išsiardau plaunu sausinu  ir taip toliau...galvos skausmas dėl sukištų pinigų.Gal kuri norite? Koks pas tave kombainas,ir kiek noretum uz ji.
Gitammm
2007 01 19, 15:34
Tai papasakok kaip tau sekasi su juo.....ar bandei pjaustyti kopūstus salotoms? Papildyta:aš kombaino dar nepardavinėju-labai jau gaila atsisakyti svajonės  tik bėdą norėčiau iškeisti į gerus patarimus
QUOTE(Gitammm @ 2007 01 19, 17:34) aš kombaino dar nepardavinėju-labai jau gaila atsisakyti svajonės  tik bėdą norėčiau iškeisti į gerus patarimus   O as pagalvojau gal parduot nori,net taip parasius buvai,gal kuri norit.
norejau ir as nusipirkti kombaina, bet paklausinejusi aplinkiniu, kokia ju patirtis kombainu srityje, bet apgalvojusi savo poreikius, visgi nutariau pirkti atskirus prietaisus. Bent kolkas labai dziaugiuosi savo pasirinkimu
QUOTE(Isila @ 2007 01 19, 14:01) aš turiu Philips Essence  O kaip jis sultis spaudžia, ir aš tokio noriu....
QUOTE(Isila @ 2007 01 19, 14:01) aš turiu Philips Essence  Ir dar vienas klausimukas.... o koks galingumas tavo kombaino ir kiek mokėjai...jau labai noriu ir aš virtuvinio kombaino...bet negaliu išsirinkti.
|
|