Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip atpratinti vaiką miegoti ant rankų
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
Pages: 1, 2
vaidoskaa
mano maziui greit metukai ,o uzmiega tik supamas ant ranku .kaip ji atpratinti ?nes jau sunkokasdarosi tongue.gif
Aushrinė
Manau, jog turi ateiti laikas.Mano 2.gif taip pat labai ilgai užmigdavo tik ant rankų . Jau galvojau galas pareis , bet ...
Iš pradžių įpratinau užmigti savo lovoje, gulėdama šalia , o dabar su zuikučiu užmiega savo lovytėje ( 2.gif jau 1m 9 mėn).Nors ir dabar išimčių būna .
haski
QUOTE (vaidoskaa @ 2004 07 05, 09:31)
mano maziui greit metukai ,o uzmiega tik supamas ant ranku .kaip ji atpratinti ?nes jau sunkokasdarosi tongue.gif

Tavo leliukei dar metuku nera, o mano jau i trecius zengia o vis dar ant ranku supasi blink.gif , baisu ir kai atsigulu salia nenori miegoti, lipa ant ranku ir dar pasako "mamyte supk". Paskui padainuoja dainele ir uzmiega, o man jau taip sunku sad.gif
vaidoskaa
kazkaip prarandu vilti kad maziukas ismoks uzmigti pats,buvau pradejus pratinti kad uzmigtu salia manes,bet man prasidejo sesija o mciutes maziu vel islepino,jis dabar didesnis,ir jau supranta kas jam jam geriau clap_1.gif
Aurelia
musiskei 1 metukas ir 3 men...tik ant ranku uzmiega, sunku begalo....tai dabar issigudrinau, atsisedu ir ant koju ja supu, kartais atsiseda ji man ant pedu ir as ja judinu kojomis, taip daug lengviau:) kelis kartus pati prasesi i lovyte, tai ikeliau ir uzmigo pati, net man nebunant salia, taigi manau, savaime laikas ateis ir prades pati migdytis:)
Shirshe
maniskiuj 1 m. ir 1 men. Taj iki metuku tik supamas uzmigdavau, o kai vyras vakarais eme migdyti tajp-nunesh i lova, kartu acigula salia ir niuniuoja, taj mazius pradejo uzmiginet nebesupamas-isaugo aceit wink.gif aisku diena dar kartais pasipraso panesiojamas pries miegele tongue.gif laugh.gif
norge
Mano mazas irgi tik ant ranku uzmiega, ir tik nesiojamas, supuojamas, su dainelem. Jam jau greit 2 m.

Bet man nesunku. Man patinka biggrin.gif . Patinka matyti kaip akytes klapsi klapsi, klapt- ir uzmiega smile.gif . Ramutelis toks, patenkintas gyvenimu rolleyes.gif .

Jis sunkus vaikis, bet mamyte uztat gali nevaiksciot i sporto klubus- raumenukai ohoho biggrin.gif . Vat, neseniai grizom is miesto. Jis mieste uzmigo man ant ranku, o as ji dar pora kiometriuku panesiau, ir i penkta auksta uznesiau. smile.gif Ir taip visada- tik pasiekiam Rotuse, tuoj mazas miego uzsimano. smile.gif

Ir dukra ant ranku ilgai buvo mikdoma. Virs treju jau buvo, o as ja nesiojau su lopsinem. Net nepamenu, kada baigesi tas nesiojimas pries miega. Siaip ar taip- dabar jai 7 m. , mikdosi pati savo lovoje laugh.gif . Tik karts nuo karto namuose panesu ar gatvej, jei laaabai nuvargsta unsure.gif ...
laurechka
Ir as pamenu tas dienas, kai sunus uzmigdavo tik supuojamas... Sunku buvo, pavargdavom, bet viena diena nutarem, kad reikia vaikui ismokti uzmigti paciam... man tai sunku buvo... daznai pati verkt pradedavau, kai reikdavo palikt lovytej verkianti... Tai dazniausiai vyrui migdymo procedura palikdavau. Po truputi vaikas ismoko uzmigti pats. O kai perkelem i kita kambari- pasibaige visos problemos. Dabar sunui 2m 4men ir jis jau daugiau nei metai miega atskiram kambary, savo lovoj...
haski
Pas mane ivyko stebuklas clap.gif clap.gif clap.gif , vaikas pradejo pats uzmigti, nereikia supti daugiau biggrin.gif . Gulejom ligoninei, maziukas labai smarkiai karsciavo ir visada uzmigdavo pats, as tik salia guledavau. Grizom namo pagalvojau, reik pabandyti ta pati kaip ir ligoninei. Dabar tik prigulu salia ir po 15 min. galiu eiti daryti savo darbus, arba salia pamiegoti tongue.gif . Taip gera kai nereikia supti, uztat dabar dazniausiai pries miega jis man dainuoja lopsyne ir galvyte paglosto, galu gale ir pat uzmiega thumbup.gif
Encore
Dukrytei vyras lovytę padarė supamą, tai lovytėj pasupdavau, vis lengviau nei ant rankų. Kai supimas nebepadėjo, pratinom vienai migdytis. Dabar jau du metukai ir ji puikiai supranta, kad niekas nesups. Paseku tą pačią pasaką (man atrodo kokį šimtą kartų, jai aišku atrodo mažiau tongue.gif ) ir pati kuičiasi, žaisliukus migdo šalia savęs pasiguldžiusi ir pati užmiega wub.gif smile.gif
Ode
Mes pradejom pratint kokiu 5 menesiu, nes buvo didchke merga ir migdyt reikedavo ilgai. Pirmus pora vakaru leidom paverkt (ryzhausi, nes buvo situacija, po kurios pradejau labai gerai skirti verksma del to, kai negera, ir del to, kai tiesiog reikia mamos ar techio shalia wink.gif), o po to su visokiais manevrais... Taip ir pradejo pati uzhmiginet. Manau, kad toks pratinimas gali suveikt tik tokio amzhiaus vaikui - metinukai jau gudresni, ir jei visus metus taip migdet, tai taip lengvai ir neatpratinsit, kol pats nesusipras - kaip ir nuo visu kitu dalyku.
Kantrybes ir sekmes!
Jurgytė
Oi supau supau savo zvirbliuka iki 1 m 6 men. Kai jau buvo nerealiai sunki - pradejau guldyti i lova salia saves. Tada aisku migdymo laikas uzsitesdavo labai ilgai: zaidimai lovoje, gerimai ir pagaliau miegelis. O dabar ji pati nebenori ant ranku (nors kartais taip greiciau uzmigtu). Prasosi i savo lovyte, bet pati uzmigt dar nemoka - paguli ir iesko mamos. O salia manes lovoje greit uzmiega: isgeria vandenuko, bumt ant sono ir liulia. Tikiuosi greit uzmigs savo lovytej :-)
Bete
MANO PIPLIUI TUOJ BUS METUKAI BET UZMIEGA TIK ANT RANKU. KAIP AS JI ATPRATINSIU NUO RANKU TIESIOG NEZINAU, MAN JIS NIEKAIP KITAIP NEUZMIEGA. KAZKADA BANDZIAU PAGULDYT LOVYTEJE IR PADUOT BUTELIUKA GAL UZMIKS NERA SANSU KELIASI IR VERKIA. sad.gif
Lila
Mes irgi norejom isspresti sia problema, nes jau sunkoka pasidare ant ranku supti unsure.gif Pradejom guldyti salia saves i savo lova. Dabar turim kita problemele: vaikas priprato per menesi miegoti su mumis doh.gif ir nebenori savo lovytei doh.gif ohmy.gif
Ode
Va ash irgi norejau pasakyti, kad bandydami atpratinti nuo vieno iprochio, pripratinat prie kito: ar miegojimo savo lovoje, ar buteliuko, ar dar ko kito. Aishku, galit sakyt, kad tai 'mazhesne blogybe', bet ash savo kailiu patyriau, kad kuo vaikas vyresnis, tuo ji sunkiau nuo bet kokio iprochio atpratint. Kodel tiesiog nepratint ish karto taip, kaip ir turetu buti (ir kazhkada bus) - vieno uzhmigt savo lovytej. Tai irgi gali uzhtrukt netrumpai, reikalaut daug kantrybes, tevu ishmones ir fantazijos, betgi viskas geram labui smile.gif
Laiza
Pirmaji ilgai migdem ivairiais nesiojimo budais: tai ant ranku (mazdaug iki metu), tai ant sprando (tecio) -cia veliau, tai ant nugaros kai priartejo prie 2-u (vienai bunant sunku budavo nukelti, kad labai neissijudintu).
Dabar tik i vonia nunesam, jei labai pavarges.
Pastebejau, kad jei nepataikom paguldyt "atejus laikui", t.y. kai miegelis ateina, tai po to uzmigs - geriausiu atveju - tik po 40-50 min. Tad dabar jei praleidziam momenta, tai (taupydami visu nervus) duodam dar pasiust iki kito miego priepuolio. smile.gif
NENGA
Mano maze ir tik ant ranku uzmiega, o jei jau 1m ir 2 men dry.gif .Bandziau migdyti salia saves, kur tau , kelias ir viskas mad.gif .Tai ir toliau migdau supdama, nes taip greiciau uzmiega ir isvengiam ilgu verksmu sad.gif
Maša
QUOTE (Ode @ 2004 09 13, 13:36)
Kodel tiesiog nepratint ish karto taip, kaip ir turetu buti (ir kazhkada bus) - vieno uzhmigt savo lovytej. Tai irgi gali uzhtrukt netrumpai, reikalaut daug kantrybes, tevu ishmones ir fantazijos, betgi viskas geram labui smile.gif

Todėl, kad mažam leliukui dar labai reikia mamos šilumos ir artumo tongue.gif Man atrodo atvirkščiai - gi ar anksčiau pratini prie savarankiško miegojimo, ar vėliau, vistiek reikia iškentėti pereinamąjį laikotarpį. Tai kam tada skubėti ir vaikui neduoti tiek artumo, kiek jam reikia? Vis tiek ateina laikas, kai vaikas pajunta, kad jau gali būti vienas ir tada jį pripratinti daug lengviau smile.gif .
Aš čia aišku šneku iš savo patirties, o kaip žinia, visi vaikai skirtingi. Bet va mano vyresnysis iš mažens nemėgo miegoti kartu, bet mėgo būti supamas vežime, vėliau supdavom lovytėj beveik iki 3 m. O mažoji daug ilgiau, iki 1,5 metų, miegojo kartu su mumis vienoj lovoj, o užmigdavo tik prie krūties, bet po to į savo lovytę perėjo labai lengvai ir migdyti kažkaip ypatingai niekad jos nereikia smile.gif . Atrodė, kad ji tiesiog pasiėmė visą artumą, kiek jai reikėjo, o dabar pasijuto užaugusi ir išsikraustė miegoti atskirai smile.gif .
Ode
Mazhiukas gauna shiluma, meile ir artuma per visa diena. O jei mama neishsimiegojusi, pavargusi - kokia nauda ish to vaikui? O jei dar maitinanti? Ash neshneku apie tas mamas, kurioms gerai, kaip yra. Bet jei nuovargis toks, kad reikia ieshkot pagalbos ir patarimo, reishkia reikia imtis priemoniu. Visu labui.
http
QUOTE (Maša @ 2004 09 18, 21:52)
Todėl, kad mažam leliukui dar labai reikia mamos šilumos ir artumo tongue.gif Man atrodo atvirkščiai - gi ar anksčiau pratini prie savarankiško miegojimo, ar vėliau, vistiek reikia iškentėti pereinamąjį laikotarpį. Tai kam tada skubėti ir vaikui neduoti tiek artumo, kiek jam reikia? Vis tiek ateina laikas, kai vaikas pajunta, kad jau gali būti vienas ir tada jį pripratinti daug lengviau smile.gif .
Aš čia aišku šneku iš savo patirties, o kaip žinia, visi vaikai skirtingi. Bet va mano vyresnysis iš mažens nemėgo miegoti kartu, bet mėgo būti supamas vežime, vėliau supdavom lovytėj beveik iki 3 m. O mažoji daug ilgiau, iki 1,5 metų, miegojo kartu su mumis vienoj lovoj, o užmigdavo tik prie krūties, bet po to į savo lovytę perėjo labai lengvai ir migdyti kažkaip ypatingai niekad jos nereikia smile.gif . Atrodė, kad ji tiesiog pasiėmė visą artumą, kiek jai reikėjo, o dabar pasijuto užaugusi ir išsikraustė miegoti atskirai smile.gif .

Ir aš tokios pačios nuomonės.
Milana
Ir as tokios pat nuomones. Labai sunku ir daug kantrybes reikia, bet rezultata galima pasiekti. Maniske miegodavo ant ranku nuo 4men. iki 6men. ir dar labai verkdavo pries uzmiegant, kol man truko kantrybe ir emiau migdyt lovelej g.gif g.gif Taciau mano nuostabai jai taip net labiau patiko ir nebeverkdavo blink.gif doh.gif
vilmic
Turėjom tokią bėdą... Paskui paguldydavau į lovytę ir ranką duodavau. Dabar kitą bėdą vis dar turim... Niekaip nuo rankos neatpratinam cry.gif
jolia
Kaip man pasisekė.Maniškis mėgo būti tik iki 6mėn ant ranku ir tai neilgai,pradėdavo pykti.O kartais tai labai norėdavosi jį pamyluoti sad.gif
Debasy
QUOTE(Maša @ 2004 09 18, 21:51)
Todėl, kad mažam leliukui dar labai reikia mamos šilumos ir artumo tongue.gif

Pritariu.
Kiekvienam savo, žinoma, bet kartais susidaro įspūdis, kad mamytes taip nori, kad vaikučiai kuo greičiau taptų "suaugę" - patys užmigtų, patys nusipraustų, patys...
Na, leiskite jiems dar pabūti mažiems. Aš irgi savus nešiojau. Dabar mažius (jam 1,10 m.) jau pats pasiprašo paguldomas į lovelę ir užmiega. biggrin.gif Matyt irgi atėjo laikas; ir nereikėjo jokių ašarų, (man ir baisiausias tas momentas, kai vaikas bandomas "perlaužti" - tipo paverks ir supras, kad niekas čia jo nesups ar pan.).
Taip, jei mamai per sunku, tai situacija reikia keisti, bet vis dėlto, šis laiko tarpsnis, kai vaikai mažiukai, yra labai trumpas - tuoj jie užaugs biggrin.gif
Kantrybės 4u.gif
pakalnutė
Aš supu visada tik ant rankų, o ji tik prisiglaudžia kaip kačiukas ir saldžiai užmiega.Kartai tenka pasupti ant rankų ir lauke, bet aš nuo to kaifuoju ir ji patenkinta.Užtenka pirmoji buvo auginama labai ,,taisyklingai" pagal knygas doh.gif Dabar visi džiaugiamės maža, šilta lėlyte soske.gif O ir didžioji mėgsta prisiglausti, kad ją pakutentum, paglostytum, nugaryte pakasytum tongue.gif
Džiaugiamės kol esame visi kartu wub.gif
dzhina
QUOTE(pakalnutė @ 2005 11 20, 14:48)
Aš supu visada tik ant rankų, o ji tik prisiglaudžia kaip kačiukas ir saldžiai užmiega.Kartai tenka pasupti ant rankų ir lauke, bet aš nuo to kaifuoju ir ji patenkinta.Užtenka pirmoji buvo auginama labai ,,taisyklingai" pagal knygas doh.gif Dabar visi džiaugiamės maža, šilta lėlyte soske.gif O ir didžioji mėgsta prisiglausti, kad ją pakutentum, paglostytum, nugaryte pakasytum tongue.gif
Džiaugiamės kol esame visi kartu wub.gif
*

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif Ir man sunku savo princese supti dienos miegeliui, gerai, kad nakciai uzmiega su papuliu...
Gilute
Mano zuikučiui metukai ir mėnuo. Visokių migdymo būdų per ta laiką išbandėme. Dabar liko du - ant rankų arba šalia manęs lovoje (užmigusią perkeliu i jos lovytę). Kai noriu greičiau užmigdyti - supu, o kai norisi "pasiglaustyti", ar šiaip tingisi ant rankų supti - pasiguldau šalia, apsikabinu ir dainuoju lopšines. Nelabai suku galvą kaip čia lovytėje pripratinti miegoti. Ateis laikas ir pradės. Kas keisčiausia, visi kiti ją be problemų lovytėje užmigdo. Tiek auklė, tiek mano tėvai... Tik vyrui sunkiau sekasi, bet kai jis užsispyręs, tai leidžia lovytėje siausti tiek, kad paskui griūna kur papuolė ir kaip papuolė miegoti. Kai jis vaiką migdo, keisčiausiose vietose ir pozose randu miegančią lotuliukas.gif
jolax
As savo suneli ant ranku migdziau iki metuku. Po to nutariau , kad uztks, nes tikrai sunku(iki siol jauciu rankos patempima per alkune). Tai viena diena paguldziau ji i lovuyte, o pati atsiguliau i savo lova ir pradejau dinuoti. Jis kuistesi, malesi, niekaip nerasdavo vietos kaip atsigulti.O as kaip uzvesta vis dainavau.Jis ir atsistodavo, as ji vel paguldydavau. Va taip po truputi po truputi, viena diena pabandziau ir tu lo[psiniu nebedainuoti, ogi suveike...Aisku gal ir reiketu tas lopsines padainuoti blush2.gif Dabar tik paguldau i lova , uzkloju ir iseinu. Ateinu po kiek laiko paziureti ar jau uzmigo, ar nenusisparde ir uzdarau duris.
Dovile B.
QUOTE(jolax @ 2007 05 03, 22:55)
As savo suneli ant ranku migdziau iki metuku. Po to nutariau , kad uztks, nes tikrai sunku(iki siol jauciu rankos patempima per alkune). Tai viena diena paguldziau ji i lovuyte, o pati atsiguliau i savo lova ir pradejau dinuoti. Jis kuistesi, malesi, niekaip nerasdavo vietos kaip atsigulti.O as kaip uzvesta vis dainavau.Jis ir atsistodavo, as ji vel paguldydavau. Va taip po truputi po truputi, viena diena pabandziau ir tu lo[psiniu nebedainuoti, ogi suveike...Aisku gal ir reiketu tas lopsines padainuoti blush2.gif Dabar tik paguldau i lova , uzkloju ir iseinu. Ateinu po kiek laiko paziureti ar jau uzmigo, ar nenusisparde ir uzdarau duris.
*

maniskis tik supamas uzmiega, bandem ji viena lovytej migdyt ir dainavom, ir supom lovyte, o jis reke nesavu balsu wub.gif ....po 10min kantrybe truko ir paemiau ant ranku blush2.gif.Nezinau kaip reikes pripratint g.gif
EDCKA
Maniskei irgi jau metukai su trupuciu,bet migdymas vis dar ant ranku,jau kaip nusibodo ir net nezinau kaip pratinti viena uzmigti,kazkaip gaila man kai ji taip gailiai pradeda verkti,o uzmigti niekaip negali,o ant ranku greitai uzmiega,liudna,bet teks atpratinti,nes jau tikrai nelengva ja nesioti.
Festa
Kai tik buvo maziuke, tai bandziau ant ranku migdyt, kad butu greiciau, bet tik ekstra atveju smile.gif dabar jokiu problemu, paguldau ja ir pati atsiguliu salia ir ji pasimusito, ir neuzilgo uzmiega thumbup.gif
Kenguryte
Mano kleckas užmiega įvairiai, ir ant rankų, truputį supama, ir vežime, ir lovoje šalia manęs. Tik lovytėje net nebandau migdyti. Kol kas dar stresuoja nuo lovytės.
O dėl lopšinių, tai aš jų nuo pat mažens nedainuoju, nes kaip tik vaikas suklusta ir pradeda dairytis, juoktis, čiauškėti, aš taip ištisai ir nuobodžiai niūniuoju patylomis "aaaaaaaaa" ir užmiega. Manoji mėgsta, kad jai veidelį paglostyčiau, pati, apsnudus, ima mano pirštą ir vedžioja po veidąsmile.gif
Margarita 25
Maniškis ir supamas man ant rankų užmiega, na būną kai labai pavargęs tada pas užmiega nereikia jo supti.
arabele
Manoji uzmiega ne supama o kratoma taigi negana kad jau sveria ohoho, bet jau ir nulaikyti neina kai pradeda ardytis nežinau kame čia problema ar dar kas turit tokiu kurius reikia suspausti suriesti ir kratyti kol ji pavargs ir uzsnus,.... Siaubas doh.gif
Jolanciukas1982
Sveiki as turiu vieneriu metuku ir triju menesiu suneli.Migdau ji vezimelyje nes taip neuzmiega. smile.gif
arabele
QUOTE(Jolanciukas1982 @ 2007 05 26, 08:27)
Sveiki as turiu vieneriu metuku ir triju menesiu suneli.Migdau ji vezimelyje nes taip neuzmiega. smile.gif
*

taigi taip lengviau nei ant ranku
dlambliukas
Sveikos,
mano kleciukui jau metai ir penki menesiai ir migdomes mes teciu lovoje su mama salia blush2.gif man nieko nereikia daryti, tik buti salia tongue.gif jis pasivarto ir po to ramiai sau uzmiega, po to as ji pernesu i lovele ir viskas ax.gif aisku kartais buna, kad tenka panesioti, ypac kai dantuliai dygsta, bet kadangi tai pas mus buna nedaznai(dygsta is karto po 4), tai ir nepavargstam per daug ax.gif kai jau pats nores, gales kraustytis i lovele wub.gif
arabele
QUOTE(dlambliukas @ 2007 05 26, 09:18)
Sveikos,
mano kleciukui jau metai ir penki menesiai ir migdomes mes teciu lovoje su mama salia blush2.gif man nieko nereikia daryti, tik buti salia tongue.gif jis pasivarto ir po to ramiai sau uzmiega, po to as ji pernesu i lovele ir viskas ax.gif aisku kartais buna, kad tenka panesioti, ypac kai dantuliai dygsta, bet kadangi tai pas mus buna nedaznai(dygsta is karto po 4), tai ir nepavargstam per daug ax.gif kai jau pats nores, gales kraustytis i lovele wub.gif
*

baltai pavydžiu, čia taip nuo pat pradžių jis toks pas jus ramus??
dlambliukas
QUOTE(arabele @ 2007 05 27, 08:18)
baltai pavydžiu, čia taip nuo pat pradžių jis toks pas jus ramus??
*

Galima sakyti taip, tik kai pradėjo pirmieji dantys dygti jau buvo pripratęs ant rankyčių migdytis, bet po truputį perėjom i tėvelių lovą wub.gif kartais kai labai nenori užmigti lovoje mes susigalvojame visokių atrakcijų: pasivartome po lovą, pažaidžaim slėpynų, susitempiam krūvą žaislų, matyt pabaigia nusivaryti per tokias atrakcijas ir užmiega ramiai wub.gif
arabele
QUOTE(dlambliukas @ 2007 05 29, 11:05)
Galima sakyti taip, tik kai pradėjo pirmieji dantys dygti jau buvo pripratęs ant rankyčių migdytis, bet po truputį perėjom i tėvelių lovą wub.gif kartais kai labai nenori užmigti lovoje mes susigalvojame visokių atrakcijų: pasivartome po lovą, pažaidžaim slėpynų, susitempiam krūvą žaislų, matyt pabaigia nusivaryti per tokias atrakcijas ir užmiega ramiai wub.gif
*

mes irgi kazkada bandem bet maniske dar labiau isisaudrina ir is vis uzmigdyt nebeimanoma gal dar per maza teminiams zaidimukams g.gif
dlambliukas
QUOTE(arabele @ 2007 05 29, 15:36)
mes irgi kazkada bandem bet maniske dar labiau isisaudrina ir is vis uzmigdyt nebeimanoma gal dar per maza teminiams zaidimukams g.gif
*

Gali visko būti...bet manau, kad čia kiekvienam leliukui indiviadualiai viskas išeina ax.gif maniškis, atsimenu, ir kutenamas buvo užmigęs kartą lotuliukas.gif o yra buvę, kad tris valandas atrakcinomės, kl galų gale vaikutis padėjo galvą ant pagalvytės ir užlūžo wub.gif
arabele
QUOTE(dlambliukas @ 2007 05 29, 16:53)
Gali visko būti...bet manau, kad čia kiekvienam leliukui indiviadualiai viskas išeina ax.gif maniškis, atsimenu, ir kutenamas buvo užmigęs kartą lotuliukas.gif o yra buvę, kad tris valandas atrakcinomės, kl galų gale vaikutis padėjo galvą ant pagalvytės ir užlūžo wub.gif
*

nu per 3 valandas manau mama nulužtu tokio krūvio nepakėlusi lotuliukas.gif
Anai'D
QUOTE(Dovile B. @ 2007 05 04, 23:50)
maniskis tik supamas uzmiega, bandem ji viena lovytej migdyt ir dainavom, ir supom lovyte, o jis reke nesavu balsu wub.gif ....po 10min  kantrybe truko ir paemiau ant ranku blush2.gif.Nezinau kaip reikes pripratint  g.gif
*

pas mane ta pati situacija buvo doh.gif irgi neistverdavau rekimo ir vel supdavau ax.gif o viena kart pasakiau pati sau,kad istversiu blink.gif ir pakentejau puse val.ir dabar mes 2 savaites kaip uzmiegam be supimo clap.gif atsigulu salia malasi malasi,tai eit kazkur bando,bet galu gale uzmiega thumbup.gif
arabele
QUOTE(dsv @ 2007 05 30, 10:05)
pas mane ta pati situacija buvo doh.gif irgi neistverdavau rekimo ir vel supdavau ax.gif o viena  kart pasakiau pati sau,kad istversiu blink.gif ir pakentejau puse val.ir dabar mes 2 savaites kaip uzmiegam be supimo clap.gif atsigulu salia malasi malasi,tai eit  kazkur bando,bet galu gale uzmiega thumbup.gif
*

manoji pradeda verkti, po to klykti, po to isteriškai klykti, po to mėlynuoti ir springti toliau nebandžiau taigi mamiški jausmai nugali ir vis dar supu doh.gif
Anai'D
QUOTE(arabele @ 2007 05 30, 21:37)
manoji pradeda verkti, po to klykti, po to isteriškai klykti, po to mėlynuoti ir springti toliau nebandžiau taigi mamiški jausmai nugali ir vis dar supu doh.gif
*

na va tas pats doh.gif butent kai pradedavo springti issigasdavau ir imdavau supti verysad.gif po to pagalvojau kad vaikas vistiek kai labai pavargsta jam nedaug reikia kad uzmigtu,ir kelis kart bandziau mikdyt butent tada kai jau laaaaaaaaaaaaabai nori miego ax.gif atsiguldavom paguledavom ir po 5 min. vaikas atsijungdavo 4u.gif kartai budavo po keliu bandymu tik rezultatas doh.gif nueinam grudasi,zurza,vel einam zaist,po to vel ir vel doh.gif o is kokio 4 karto labai greit atsijungdavo smile.gif pabandykit palaipsniu taip gal gausis 4u.gif sekmes mirksiukas.gif
arabele
QUOTE(dsv @ 2007 05 30, 21:46)
na va tas pats doh.gif butent kai pradedavo springti issigasdavau ir imdavau supti verysad.gif po to pagalvojau kad vaikas vistiek kai labai pavargsta jam nedaug reikia kad uzmigtu,ir kelis kart bandziau mikdyt butent tada kai jau laaaaaaaaaaaaabai nori miego ax.gif atsiguldavom paguledavom ir po 5 min. vaikas atsijungdavo 4u.gif kartai budavo po keliu bandymu tik rezultatas doh.gif nueinam grudasi,zurza,vel einam zaist,po to vel ir vel doh.gif  o is kokio 4 karto labai greit atsijungdavo smile.gif pabandykit palaipsniu taip gal gausis 4u.gif sekmes mirksiukas.gif
*

aciu uz pamokymus butinai pabandysiu gal pavyks
Anai'D
nera uz ka, kad tik padetu mirksiukas.gif nes vienam padeda kitam ne ax.gif gal jei ne dabar tai po menesio,nors tokio amziaus vaikai viska supranta jie zino,kaip isiprasyt bigsmile.gif
arabele
QUOTE(dsv @ 2007 05 30, 22:18)
nera uz ka, kad tik padetu mirksiukas.gif nes vienam padeda kitam ne ax.gif gal jei ne dabar tai po menesio,nors tokio amziaus vaikai viska supranta jie zino,kaip isiprasyt bigsmile.gif
*

va tame ir eme manipuliuoja mamos meile nors tu ka tongue.gif
SonataB
Laba. Maniske jau nuo 8 men pati savo lovyteje uzmiega, o iki tol ir tekdavo supti ant ranku doh.gif bet viena diena tiek rangesi pas mane ant ranku kai ja migdziau, tai nunesiau netekus kantrybes i lovyte ir paguldziau. ir ka jus manot? o gi uzmigo ir nuo tos dienosjokiu vargu, o dabar buna kad net pati petu miego i lovyte nueina thumbup.gif
arabele
QUOTE(SonataB @ 2007 06 03, 15:19)
Laba. Maniske jau nuo 8 men pati savo lovyteje uzmiega, o iki tol ir tekdavo supti ant ranku doh.gif  bet viena diena tiek rangesi pas mane ant ranku kai ja migdziau, tai nunesiau netekus kantrybes i lovyte ir paguldziau. ir ka jus manot? o gi uzmigo ir nuo tos dienosjokiu vargu, o dabar buna kad net pati petu miego i lovyte nueina thumbup.gif
*

kokia šaunuolė???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.