Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilniaus Taikos progimnazija
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Vigilyte
Niekaip nesugebu išsiaiškinti į kokią mokyklą veda savo vaikučius Justiniškių mamos, kurių vaikai mokinasi 5-8 kl. g.gif Mano penktokė dukra lanko Taikos vidurinę mokyklą, man atrodo, kad joje gan prastas paruošimas ir užklasinės veiklos mažokai. Gal aš susidariau neteisingą nuomonę? g.gif Mielos mamytės, kurių vaikučiai lanko šią mokyklą, būkite malonios, atsiliepkite ir nors trumpai išdėstykite savo nuomonę apie Taikos mokyklą. Aš jau buvau nusiteikusi , kad į šeštą klasę mano dukra eis kitoje mokykloje, bet, kad geriau nerandu doh.gif
AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kamileh
Visų pirma norėjau pataisyti, kad ten yra Taikos pagrindinė, o ne vidurinė mirksiukas.gif
Pati baigiau aštuntą klasę šioje mokykloje prieš dvejus metus. Paruošimas joje nėra aukščiausio lygio, tačiau negaliu sakyt, kad ir labai prastas. Palyginus su Šeškinės vidurine mes buvom paruošti žymiai stipriau. Kur kas prastesnė šios mokyklos atmosfera ir kai kurie mokytojai. Kai pakeičiau mokyklą, tai labai nustebau supratus, kad eiti į mokyklą gali būti malonu biggrin.gif
O šiaip Justiniškėse dar yra Sietuvos vidurinė, apie kurią esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų, netoli yra ir viršuliškių vidurinė, tačiau su ja jau prastesnė situacija g.gif
Vigilyte
QUOTE(monie @ 2006 04 09, 08:44)
Visų pirma norėjau pataisyti, kad ten yra Taikos pagrindinė, o ne vidurinė mirksiukas.gif
Pati baigiau aštuntą klasę šioje mokykloje prieš dvejus metus. Paruošimas joje nėra aukščiausio lygio, tačiau negaliu sakyt, kad ir labai prastas. Palyginus su Šeškinės vidurine mes buvom paruošti žymiai stipriau. Kur kas prastesnė šios mokyklos atmosfera ir kai kurie mokytojai. Kai pakeičiau mokyklą, tai labai nustebau supratus, kad eiti į mokyklą gali būti malonu   biggrin.gif
O šiaip Justiniškėse dar yra Sietuvos vidurinė, apie kurią esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų, netoli yra ir viršuliškių vidurinė, tačiau su ja jau prastesnė situacija g.gif
*

labai ačiū už nuomonę 4u.gif , tai dabar visai pasimečiau, nes apie Sietuvos mokyklą girdėau visai prastus komentaru doh.gif . Tai tavo manynu, jeigu aš savo panelę spustelėsiu, ir šitoje mokykloje ji mokinsis gerais balais, o klasėje atmosfera pusėtina (nes mano dukra tai labaaai nenori eiti į kitą mokykjlą schmoll.gif )tai gal ir nėra taip blogai ta Taikos pagrindinė?

Papildyta:

Kitoje temoje radau tavo komentara, kad Biržiškos gimnazija gera, tai pati po Taikos į šitą gimnaziją perėjai? aš teisingai supratau? Tai dar norėčiau paklausti r sunku buvo pakliūti? Ir jei nesunku tai truputį plačiau parašyk kaip tau kaip buvusiai Taikos mokinei ir dabar Biržiškos gimanazistei abi tos mokymo įstaigos?
Iš anksto dėkoju jei rasi lako brūkštelėti dar kelis sakinukus, nes tikrai esu pasimetusi . Pati vidurinę baigiau ne Vilniuje, tai neturiu nuomonės apie Vilniaus mokyklas, nenoriu vaiko traumuoti tampydama po mokyklas, bet ir paleist belia kaip nenoriu, žodžiu doh.gif ...
4u.gif
kamileh
Na, jau minėjau, jog bent jau man Taikos pagrindinė ir Biržiškos gimnazija nepalyginamos mokyklos. Biržiškoj tikrai puiki atmosfera, draugiški moksleiviai, drausmė, labai geri mokytojai. Kiek bendrauju su Taikoj besimokančiais moksleiviais visi tiesiog pasiruošę "atkentėt" iki devintos klasės ir po to keist mokyklą, pereiti į gimnaziją, ar šiaip į bet kokią kitą. Tačiau labai daug priklauso nuo bendraklasių, klasės auklėtojos. Jei klasėje atmosfera nebloga, tai gal ir nevertėtų keisti mokyklos... Į Biržišką istojau lengvai, nes mano metinis vidurkis buvo ~9,4, tačiau kai kurie klasiokai su prastesniais rezultatais neįstojo, nors ir tikėjosi. Beje, girdėjau, jog greitai įves stojamuosius egzaminus pas mus g.gif
Vigilyte
QUOTE(monie @ 2006 04 15, 12:51)
Na, jau minėjau, jog bent jau man Taikos pagrindinė ir Biržiškos gimnazija nepalyginamos mokyklos. Biržiškoj tikrai puiki atmosfera, draugiški moksleiviai, drausmė, labai geri mokytojai. Kiek bendrauju su Taikoj besimokančiais moksleiviais visi tiesiog pasiruošę "atkentėt" iki devintos klasės ir po to keist mokyklą, pereiti į gimnaziją, ar šiaip į bet kokią kitą. Tačiau labai daug priklauso nuo bendraklasių, klasės auklėtojos. Jei klasėje atmosfera nebloga, tai gal ir nevertėtų keisti mokyklos... Į Biržišką istojau lengvai, nes mano metinis vidurkis buvo ~9,4, tačiau kai kurie klasiokai su prastesniais rezultatais neįstojo, nors ir tikėjosi. Beje, girdėjau, jog greitai įves stojamuosius egzaminus pas mus g.gif
*

Ačiū už nuomonę 4u.gif ir sėkmės kremtant mokslus mirksiukas.gif , linkiu įstoti ten kur nori smartass.gif ir atrasti tai kas bus įdomu visą gyvenimą assa.gif

beje aš baigiau VGTU prieš metus, neakivaizdžiai, esu transporto ekonomistė, jei norėsi ką nors sužinoti apie VGTU, džiaugsiuosi galėdama padėti drinks_cheers.gif
kamileh
Nėra už ką smile.gif
Ačiū jums, būtinai kreipsiuos, jei ką mirksiukas.gif
Bekasė
savo laiku mokiausi joje - visai gerai buvo, tik po perorganizavimo geriausi mokytojai isejo i birziskos gimnazija.
O siaip manau kiekvienoje mokykloje rasi trukumu, nes visi zmones individualus - kas tinka vienam ir kiam, nebutinai tiks kitam.
Minesota
Aš taip pat gyvenu Justiniškėse, pagrindinės mokyklos klausimas šiame rajone man yra taip pat aktualus. Buvau užsukus į Sietuvos vidurinę, susidarė įspūdis, kad mokyklai verkiančiai reikia remonto. Budintis nesiteiravo pas ką einu ir ko, todėl susidarė įspūdis, kad į mokyklą gali bet kas užeiti. Nors kai vėliau su direktore kalbėjau, ji teigė, kad budintis kontroliuoja kas eina ir pas ką. Pagal mokyklų reitingus Sietuvos vidurinė yra lygiai per vidurį tarp Vilniaus mokyklų, jei žiūrėti 2004 ir 2005 m. rezultatus. Taikos pagrindinėje nebuvau, todėl savo nuomonės neturiu. Man taip pat būtų įdomu kuo daugiau apie ją sužinoti. smile.gif
Alaja
Kazkokia nekokia mokykla,nes is jos daug vaikuciu yra pereje i Vyturio mokykla(cia apie pradinukus)
aididi
QUOTE(leja30 @ 2006 04 25, 10:05)
Kazkokia nekokia mokykla,nes is jos daug vaikuciu yra pereje i Vyturio mokykla(cia apie pradinukus)
*

Sveikos mamytės,

O ar jums neatrodo, kad Taikos pagrindinė m- kla yra mokykla, kaip mokykla. biggrin.gif Mano nuomone kiek žmonių tiek nuomonių. Apie kiekvieną mokyklą galima išgirsti tiek gerą, tiek blogą. g.gif Manau neįmanoma, kad mokykloje visi mokytojai butų malonūs. blush2.gif O prisiminkim savo vaikučius, jie irgi ne iš kelmo spirti. Mokytojas toks, mokytojas anoks. Mane skriaudžia ir t.t. schmoll.gif Kai aš išgirstu tokias pasakas, pati einu į mokyklą šnekėtis pas mokytoją. Situacija daugeliu atvėjų visai būna ne tokia, kokią bando nupiešti vaikas. tongue.gif Mes puikiausiai pačios žinom, kad mūsų atžalėlės visose situacijose mumis manipuliuoti, o mes mylinčios mamytės ir pasiduodam. rolleyes.gif Jei vaikas nesimokys, tai nesimokys ir pačioj prestižiskiausioj mokykloje, niekas jam per jėgą žinių neįkiš. ax.gif

Mano sūnus pradinę lanko kitam rajone, bet į pagrindinę leisiu Taikos. Pirma, yra labai gerai, kai mokykla šalia namų ir nereikia žiemą šalti ir klampoti. Antrą, kiek žinau, mokykloje labai daugėja jaunų mokytojų. Yra labai iniciatyvi jauna socialinė pedagogė, logopedas, seselė. Apsilankius mokykloje susidarė įspūdis, kad mokykla tvarkoma, daug vaikų darbų matosi.

Gal jūs ir nesutiksit, bet tai yra mano nuomonė. tongue.gif Ir nenorėkim, kad mokytojai mokytųsi už mūsų vaikus. rolleyes.gif
kristukas78
Na va ir papuoliau doh.gif Sugalvojau pasisakyt ir labai tikiuosi, kad neužmėtysit akmenimis ar pomidorais pomidorai2.gif , nes aš esu viena iš tų blogų Taikos pagr. m-klos mokytojų hihihi.gif

Nenoriu kalbėti apie pradines šios mokyklos klases, nes apie tai mažai ką žinau ar išmanau. Negaliu palyginti. Bet kiek išmanau, galiu atsakyti į jūsų pateiktus klausimus apie 5-10 klases. Taigi - prašom klausti.

Ir dar, manau, kad geriausia visad yra ten, kur mūsų nėra, o kai mes ten atsiduriam - jau nebelieka taip gerai. blush2.gif Tai argi ne nuo mūsų pačių visas gerumas ir priklauso??? g.gif

Beje, esu dar ne visai sena, turiu pakankama išsilavinimą dirbti ir gimnazijoje, bet artimiausiu metu ir toliau planuoju tęsti darbą šioje mokykloje, nors galėčiau pasiieškoti ko nors skambesniu pavadinimu. Manau, kad tai ką nors pasako.
Sėkmės! 4u.gif
Vigilyte
QUOTE(kristukas78 @ 2006 05 17, 14:36)
Na va ir papuoliau doh.gif Sugalvojau pasisakyt ir labai tikiuosi, kad neužmėtysit akmenimis ar pomidorais pomidorai2.gif , nes aš esu viena iš tų blogų Taikos pagr. m-klos mokytojų hihihi.gif

Nenoriu kalbėti apie pradines šios mokyklos klases, nes apie tai mažai ką žinau ar išmanau. Negaliu palyginti. Bet  kiek išmanau, galiu atsakyti į jūsų pateiktus klausimus apie 5-10 klases. Taigi - prašom klausti.

Ir dar, manau, kad geriausia visad yra ten, kur mūsų nėra, o kai mes ten atsiduriam - jau nebelieka taip gerai.  blush2.gif Tai argi ne nuo mūsų pačių visas gerumas ir priklauso??? g.gif

Beje, esu dar ne visai sena, turiu pakankama išsilavinimą dirbti ir gimnazijoje, bet artimiausiu metu ir toliau planuoju tęsti darbą šioje mokykloje, nors galėčiau pasiieškoti ko nors skambesniu pavadinimu. Manau, kad tai ką nors pasako.
Sėkmės! 4u.gif
*

mane (kaip penktokes, lankancios sia mokykla, mama mirksiukas.gif ) toks komentaras guodzia. as nemanau, kad problema blogi mokytojai, bet, kai klaseje 30 vaiku, o is ju 2/3 berniuku......drausmes nera, mokytojai yra priversti daugiau kreipti demesi i triuksmadarius, o ne i dalyko isdestyma
visa matematikos kursa dukrai as isaiskinu namie dar karta, nors ji tikrai nera negabi matematikai, akcentuojami tokie dalykai kaip technologijos, kuno kultura, daile (as asmeniskai neisivaizduoju kaip is viso galima balais ivertinti vaiko dainavima, bet ne apie tai tema mirksiukas.gif ).
tai va, as nemanau, kad tai labai bloga mokykla jau vien del to, kad mano dukra nenoretu eiti i kita, bet ir i Taikos eina ne labai noriai doh.gif
nezinau kame problema, ar cia as kazka ne taip darau, bet nera pas dukra motyvacijos, ji kazkaip labai abejingai reaguoja i prastu balus doh.gif , as nenoriu jos spausti per daug (aisku ir negiriu schmoll.gif ), bet noretusi, kad ji siektu geru balu, vat ir neatsirenku, ar problema mokykloje, ar as ne taip aukleju?
kristukas78
Šių metų penktokų aš nepažįstu, tai nelabai galiu padėt konkrečiai.
Bendrai pasakius, žinau iš patirties, kad yra vaikų, mažai reaguojančių į pažymius, o kiti - tiesiog 'alpsta'. Priklauso nuo vaiko. Be to, penktokai nelabai dar suvokia kas yra tas pažymys ir kuo 8 skiriasi nuo 10 ar 5. Svarbu išaiškinti skirtumus ir išoriškai motyvuoti (ne dovanom), nes vidinės motyvacijos penktokiukas dar neturi. 4u.gif
skaidryte
QUOTE(Vigilyte @ 2006 04 06, 11:03)
Niekaip nesugebu išsiaiškinti į kokią mokyklą veda savo vaikučius Justiniškių mamos, kurių vaikai mokinasi 5-8 kl. g.gif  Mano penktokė dukra lanko Taikos vidurinę mokyklą, man atrodo, kad joje gan prastas paruošimas ir užklasinės veiklos mažokai. Gal aš susidariau neteisingą nuomonę? g.gif  Mielos mamytės, kurių vaikučiai lanko šią mokyklą, būkite malonios, atsiliepkite ir nors trumpai išdėstykite savo nuomonę apie Taikos mokyklą. Aš jau buvau nusiteikusi , kad į šeštą klasę mano dukra eis kitoje mokykloje, bet, kad geriau nerandu doh.gif
AČIŪ 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

[quote=skaidryte,2006 06 08
Man tai Taikos mokykla patiko, ir savo penktoka leisiu i sia mokykla. Cia negirdet musimu, plesimu, narkotiku, nes daugiausiai mokosi mokiniai iki 9 kl. Zinoma daug priklauso ir nuo klases vaiku, nuo ju elgesio, draugiskumo ir kt. Mokykla gerai sutvarkyta, koridoriuose daug mokiniu darbu, nauji baldai.
fieber
kazkur sitoj temoj perskaiciau, kad yra sesele... nesuprantu, kam ji reikalinga, jeigu dirba tik pirmadieni treciadieni nuo 9 iki 13 , ir dar dazniausiai nebuna kabinete.
as pati mokausi taikos mokykloj ir galiu pasakyt kad nemanau ja esant uz kitas geresne...ten visishkai nera drausmes. absoliuciai. jeigu mokytooja nesusitvarko su vaikais, visi metai praeina suniui ant uodegos, nes niekas klasyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
geriausias dalykas tikriausiai valgykla mirksiukas.gif biblioteka po perskyrimo maza ir neidomi, bibliotekinike nemaloni ir bjauri boba lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dauguma mokytoju faini ir gerai ishdesto savo dalyka, dazniausiai tai bu jaunos ir neseniai atejusios mokyklon mokytojos.
galiu pasakyt koleika geriausia ish mane mokusiu mokytoju - A.Jorkunaite. tiesiog nuostabi mokytoja, desto istorija, viska isaishkina zmogui suprantama kalba, kartais per laisvas pamokas papasakoja kokiu idomiu dalyku arba tiesiog pakalbam apie gyvenima thumbup.gif thumbup.gif
siaip labai nepriziurimos yra praleistos pamokos. klases aukletoja butinai pteisina visas... thumbup.gif
siaip tai sitoj mokykloj galima ir visishkai nesimokyti ir niekur neistoti, arba galima mokytijs vien desimtukais ir istoti i liceju ir birzishka... priklauso nuo vaiko!
Vigilyte
QUOTE(fieber @ 2006 06 16, 11:25)
kazkur sitoj temoj perskaiciau, kad yra sesele... nesuprantu, kam ji reikalinga, jeigu dirba tik pirmadieni treciadieni nuo 9 iki 13 , ir dar dazniausiai nebuna kabinete.
as pati mokausi taikos mokykloj ir galiu pasakyt kad nemanau ja esant uz kitas geresne...ten visishkai nera drausmes. absoliuciai. jeigu mokytooja nesusitvarko su vaikais, visi metai praeina suniui ant uodegos, nes niekas klasyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
geriausias dalykas tikriausiai valgykla  mirksiukas.gif biblioteka po perskyrimo maza ir neidomi, bibliotekinike nemaloni ir bjauri boba  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
dauguma mokytoju faini ir gerai ishdesto savo dalyka, dazniausiai tai bu jaunos ir neseniai atejusios mokyklon mokytojos.
galiu pasakyt koleika geriausia ish mane mokusiu mokytoju - A.Jorkunaite. tiesiog nuostabi mokytoja, desto istorija, viska isaishkina zmogui suprantama kalba, kartais per laisvas pamokas papasakoja kokiu idomiu dalyku arba tiesiog pakalbam apie gyvenima  thumbup.gif  thumbup.gif
siaip labai nepriziurimos yra praleistos pamokos. klases aukletoja butinai pteisina visas... thumbup.gif
siaip tai sitoj mokykloj galima ir visishkai nesimokyti ir niekur neistoti, arba galima mokytijs vien desimtukais ir istoti i liceju ir birzishka... priklauso nuo vaiko!
*

aciu uz komentarus 4u.gif , labai idomu suzinoti paciu moksleiviu ivertinimus bigsmile.gif
zodziu, nuomone susidariau ir dukra ir toliau leisiu i Taikos mokykla bigsmile.gif , tik labiau siokinsiu, kad neatsipalaiduotu g.gif , o tai, kad ten daug jaunu mokytoju manau yra tikrai saunu bigsmile.gif

Aciu visiems issakiusiems nuomone man aktualiu klausimu 4u.gif
moniccca
Taikos mokykla baigiau 1999m, kai ji dar buvo Birziskos gimnazija ( paskui tik padare Taikos pagrindine), na ir prisiminimai liuks thumbup.gif Mokytojai normalus, motyvacijos kiekvienas mokinys turi pas save surast, bet silpnesniems visada padedavo, na tikiuosi, kad Kiriliene (lietuviu kalbos mokytoja) ten nedirba, nes labai jau mus zemindavo, izeidinedavo, na jausmas nekoks budavo blink.gif Nebent dabar ji pasikeitus i geraja puse mirksiukas.gif Mano klasioke ten dabar dirba geografijos mokytoja (baige VPU geografija) smile.gif Manau, kad jusu pasirinkimas teisingas, tai nera pati blogiausia mokykla 4u.gif
Bite_Maja
Ar Taikos pagrindinėje mokykloje visai vaikai mokosi pirmoje pamainoje?
Manyčiau tai irgi labai svarbus veiksnys
aididi
QUOTE(Bite_Maja @ 2006 11 21, 11:29)
Ar Taikos pagrindinėje mokykloje visai vaikai mokosi pirmoje pamainoje?
Manyčiau tai irgi labai svarbus veiksnys
*

Sveika,

Vaikai ten visose klasėse mokosi pirmoje pamainoje. Tai yra tikrai gerai. Be to, kiekviena klasė turi savo klasę, o ne auklėtojos kabinete glaudžiasi. Dar viena gera naujiena, kad yra įrengtos rubinės. Taip pat pradėjo nuolatos lankytis Justiniškių inspektorė. Jei vaikai turi problemų turi galimybę šnekėtis su ja vietoje.

Dėl seselės, tai kiek žinau ji dirba kiekvieną dieną.
fieber
QUOTE(daivoska @ 2006 11 04, 14:36)
...padedavo, na tikiuosi, kad Kiriliene (lietuviu kalbos mokytoja) ten nedirba, nes labai jau mus zemindavo, izeidinedavo, na jausmas nekoks budavo  blink.gif ...
*

Siaubingai tave nuliudinsiu bet kiriliene ten visdar dirba, girdejau is pas ja besimoknciu zmoniu, kad ji siaubinga boba. smile.gif beje, o kokia pavarde tos geografijos mokytojos?
beje, dar noreciaupasakyt kad labai blogai lietuviu kalba paruosia Narijauskiene. siaubas. atejau db i gimnazija tai toks ispudis kad nieko nemoku biggrin.gif ji tik nusodint ir blogus pazymius parasyt moka. ir pasigirt del ko nors.
moniccca
QUOTE(fieber @ 2006 11 26, 15:44)
Siaubingai tave nuliudinsiu bet kiriliene ten visdar dirba, girdejau is pas ja besimoknciu zmoniu, kad ji siaubinga boba. smile.gif beje, o kokia pavarde tos geografijos mokytojos?
beje, dar noreciaupasakyt kad labai blogai lietuviu kalba paruosia Narijauskiene. siaubas. atejau db i gimnazija tai toks ispudis kad nieko nemoku biggrin.gif ji tik nusodint ir blogus pazymius parasyt moka. ir pasigirt del ko nors.
*

Geografijos mokytoja Laura Riškienė mirksiukas.gif
lauma
laba,
įdomu paskaitinėti 4u.gif nes per kitus mokslo metus teks apsispręsti kur leisti sūnų po pradinės: į Taikos ar į Sietuvos pagrindinę mokykla g.gif
moniccca
QUOTE(lauma @ 2007 03 12, 16:27)
laba,
įdomu paskaitinėti  4u.gif nes per kitus mokslo metus teks apsispręsti kur leisti sūnų po pradinės: į Taikos ar į Sietuvos pagrindinę mokykla g.gif
*

Geriau leisk i Taikos pagrindine, ten truputi daugiau spaudzia negu Sietuvoj, nes Sietuvoj "vejai" buvo dar pries 8 metus, o dabar tai isvis ten palaida bala irnesakyk.gif
kristukas78
QUOTE(lauma @ 2007 03 12, 15:27)
laba,
įdomu paskaitinėti  4u.gif nes per kitus mokslo metus teks apsispręsti kur leisti sūnų po pradinės: į Taikos ar į Sietuvos pagrindinę mokykla g.gif
*

Jei vaikas eina į Pelėdą ar Vyturį, tai artimiausiu metu buvo/bus susitikimai su būsimomis penktokų auklėtojomis. Pelėdoje: pirmadienį - su vaikais, trečiadienį - su tėvais. Vyturyje lygtai jau buvo.

Taip pat artimiausiu metu galėsiu įdėti daugiau info apie Taiką, jei kam įdomu. Beje, atvirų durų diena organizuojama berods balandžio 15d. Dar patikslinsiu kiek vėliau.
Šiaip kitais mokslo metais jau planuojama paskirti keturias jaunas mokytojas penktokų auklėtojomis, taigi, bus ir vaikams smagiau, ir tėveliams biggrin.gif
Pūkelis
QUOTE(kristukas78 @ 2007 03 17, 23:43)
Jei vaikas eina į Pelėdą ar Vyturį, tai artimiausiu metu buvo/bus susitikimai su būsimomis penktokų auklėtojomis. Pelėdoje: pirmadienį - su vaikais, trečiadienį - su tėvais. Vyturyje lygtai jau buvo.

Taip pat artimiausiu metu galėsiu įdėti daugiau info apie Taiką, jei kam įdomu. Beje, atvirų durų diena organizuojama berods balandžio 15d. Dar patikslinsiu kiek vėliau.
Šiaip kitais mokslo metais jau planuojama paskirti keturias jaunas mokytojas penktokų auklėtojomis, taigi, bus ir vaikams smagiau, ir tėveliams  biggrin.gif
*

Labai lauksime daugiau info apie Taikos mokyklą. Mums taip pat ji priklauso pagal gyvenamą vietą, bet ją lankysime jei daugiau niekur nepapulsime. 4u.gif
lauma
QUOTE(kristukas78 @ 2007 03 17, 22:43)

Šiaip kitais mokslo metais jau planuojama paskirti keturias jaunas mokytojas penktokų auklėtojomis, taigi, bus ir vaikams smagiau, ir tėveliams  biggrin.gif
*

matai, maniškis dar trečiokas, tai tos auklėtojos netiks schmoll.gif
o iš darželio patirties, tai ėjom į pamokas "Pelėdoj" , buvom atvirų durų dienoj - tai ką galiu pasakyti viskas labai gražu kol ten nesimokai : milijonas būrelių kurių paaiškėja vėliau jau nebėra, arba jų kokybė abejotina (čia konkrečiai sportinių šokių būrelis), direktoriaus pažadai...., na ir.... irnesakyk.gif
todėl domiuosi jau dabar, reiks pabandyt į atvirų durų dieną nueit 4u.gif
kristukas78
QUOTE(lauma @ 2007 03 31, 16:19)
matai, maniškis dar trečiokas, tai tos auklėtojos netiks schmoll.gif
o iš darželio patirties, tai ėjom į pamokas "Pelėdoj" , buvom atvirų durų dienoj - tai ką galiu pasakyti viskas labai gražu kol ten nesimokai : milijonas būrelių kurių paaiškėja vėliau jau nebėra, arba jų kokybė abejotina (čia konkrečiai sportinių šokių būrelis), direktoriaus pažadai...., na ir....  irnesakyk.gif
todėl domiuosi jau dabar, reiks pabandyt į atvirų durų dieną nueit 4u.gif
*

Na, dėl Pelėdos nežinau, bet kiekviena mokykla turi savų minusų ir savų pliusų. Negalima sakyti, kad viskas ten arba kitur yra vien gerai, arba vien blogai... Juk mes ir patys ne visada elgiamės gerai, ar ne? Svarbiausia, kad mokytojai ir tėvai sugebėtų bendradarbiauti. Tada ir vaiko rezultatai bus ryškiai geresni.
Linkiu sėkmės renkantis ir randant geriausią variantą. 4u.gif
kristukas78
Su Sventemis visas mamas ir ju vaikus!
user posted image
kristukas78
user posted image
Papildyta:
user posted image
Pūkelis
QUOTE(kristukas78 @ 2007 04 28, 13:38)
user posted image
Papildyta:
user posted image
*

Ar yra Taikos pagrindinės mokyklos internetinė svetainė?
aididi
Gerbiamos mamytės, bigsmile.gif

SKELBIMAS.

Taikos pagrindinė mokykla gegužės 9d. organizuoja atvirų durų dieną

18.00 – pažintis su mokykla.

18.30 – bendras meninis kūrybinis Taikos pagrindinės, „Vyturio” ir “Pelėdos” pradinių mokyklų bei Justiniškių mikrorajono darželių projektas „Žmogus žemės lopšyje”.

19.00 – tėvelių susitikimas su mokyklos administracija ir mokytojais. Tuo metu vaikai kviečiami į sporto salę, biblioteką, pasisvečiuoti kabinetuose.
Arita:)
QUOTE(Pūkelis @ 2007 05 02, 16:19)
Ar yra Taikos pagrindinės mokyklos internetinė svetainė?
*

4u.gif
www.taikos.vilnius.lm.lt
kornelkyte
ex.. smile.gif pati baigiau Taikos pagrindine mokykla.. galeciau pasakyti tik tiek, kad vaikas nores eiti i mokykla ar nenores, patiks jam ji ar ne priklauso tik nuo jo.. kaip ir kiekvienoje vidurineje ar pagrindineje mokykloje ( nekalbu apie gimnazijas, nes ten ateina jau, sakyciau, subrende zmones) yra ir "banditu" ir geru vaiku.. ir jusu vaikui teks paciam rinktis su kuriais bendrauti. jei vaikui paaiskinot, kas yra blogai, o kas - gerai, manau problemu neturetu kilti.. kai mokiausi pati, buvo daug sauniu, idomiu vaiku, kurie noriai imdavosi iniciatyvos rengiu organizavime, diskotekos pravedime, bet budavo tokiu, kurie ateje i m okykla tik ir laukdavo progos ka nors uzkliudyti, sulauzyti..
del praleistu pamoku pateisinimo.. manau, tai priklauso nuo aukletojos..Mano aukletoja buvo labai gera, buvo klasej mokiniu kurie begdavo is pamoku, kartais net savaitem neateidavo, bet aukletoja visada pranesdavo tevams..bet jei tevai nesugeba priversti vaiku eiti i mokykla tai kaip aukletojai juos privers?? Karta mano aukletoja net vaziavo pries pamokas i kita rajona is namu atsivezti vieno pamoku nelankancio mokinio,atvede ji i klase pasodino, o pati nuejo pasikabinti palto i mokytoju kambari.kai mokytoja isejo is kabineto, jis pasieme kuprine ir isejo..
skaiciau pasisakymu, kad klasej yra daug berniuku kurie triuksmauja ir mokytoja negali isdestyti pamokos, bet ar aukletoja juos aukleti gali?.. pagal visas taisykles kiek man buvo pasakota ir sakyta, mokytoja negali net is klases isvaryti mokinio kuris nesiklauso. Vienintelis dalykas ka ji gali tai pasakyti pastaba. Kad vaikas sedetu tyliai per pamokas gali padeti tik tevai galbut skirdami kazkokias nuobaudas jam ar panasiai. bet yra tevu kuriems tiesiogine sia zodzio prasme nusispjaut ka ju vaikai daro mokykloje ir net neketina ju aukleti..
vat..o apie mokytojas.. labai gera mokytoja anglu kalbos yra Einoriene, matematikos mokytoja Jermakova..siaip net nezinau..dabar pagalvojau ir negaliu prisiminti mokytojos kuri man butu nepatikusi.. ta pati Kiriliene..ji buvo tokia mokytoja, kokia manau ir turetu buti mokytoja vaikams kurie nesiklauso..be sypsenos, rimta, griezta..pirma darbas po to linksmybes..ir daug kas priklauso kokia bus mokytoja pamokoje nuo paciu mokiniu.. ne karta kiriliene sypsojosi per pamokas pas mus ir pajuokaudavome..
siaip galiu jums mielosios mamytes pasakyti tiek, jei jusu vaikas nores jei parodys bent truputi noro si mokykla gali buti jam kaip tikri antri namai, bet daug kas priklauso nuo jusu paciu.. yra mokykloje ir tikrai ne kokiu vaiku (neseniai lankiau buvusias mokytojas),taciau jus turite bendrauti su vaiku, dometis kaip jam sekasi su kuo bendrauja..jei nepalaiesite vaiko lakstyti kur jis nori i su kuo nori viskas manau bus gerai..
P.S. mano sesuo jaunesne mokinasi sioje mokykoje ir labai dziaugiasi,nebuvo taip kad ateitu ir sakytu noriu i kita mokykla..
P.S.S valgykloje kepa bandeles, pasakiskas kvapas kai pasibaigus pamokai iseini i koridoriu ir jauti svieziu bandeliu su cinamonu kvapa wink.gif thumbup.gif
jei dar kas domintu galite paklausti wink.gif nes nemeluosiu wink.gif man toje mokykloje labai patiko, turiau pilnai popamokines veiklos (buvau mokyklos tarybes nare), o draugei nepatiko ir sake nenoretu ten grizti ir mokytis.. tai priklauso tik nuo vaiko kaip jis sugebes susigyventi su aplinka smile.gif
R&D
Ar yra bureliu pasirinkimas mokykloj?
Mercredi
QUOTE(Piranija @ 2007 09 15, 17:28)
Ar yra bureliu pasirinkimas mokykloj?
*

Oficialiai yra. Bet realiai... Iš tokių realesnių tai muzika ir dailė. Bet jie irgi vedami tik mokytojams palankiu laiku. Gal dar iš sporto, girdėjau kad stalo tenisas (mokamas) yra, bet nežinau ar tai geras būrelis su gera įranga ir mokytojais.
kristukas78
QUOTE(-=migle=- @ 2007 09 22, 10:56)
Oficialiai yra. Bet realiai... Iš tokių realesnių tai muzika ir dailė. Bet jie irgi vedami tik mokytojams palankiu laiku. Gal dar iš sporto, girdėjau kad stalo tenisas (mokamas) yra, bet nežinau ar tai geras būrelis su gera įranga ir mokytojais.
*

Kai rugsejis sudelios viska i savo vagas, bureliu sarasas irgi atsiras. 4u.gif Cia is patirties. Jei gerai nugirdau tas sarasiukas bus sia savaite jau.
O del teniso, tai sporto mokyklos treneris dirbs su Taikos vaikais. Manyciau ne taip jau blogai. Patalpos visiskai atnaujintos darbui. 4u.gif
Mercredi
QUOTE(kristukas78 @ 2007 09 22, 22:26)
Kai rugsejis sudelios viska i savo vagas, bureliu sarasas irgi atsiras.  4u.gif  Cia is patirties. Jei gerai nugirdau tas sarasiukas bus sia savaite jau.
O del teniso, tai sporto mokyklos treneris dirbs su Taikos vaikais. Manyciau ne taip jau blogai. Patalpos visiskai atnaujintos darbui. 4u.gif
*

Jūs į šią mokyklą leidžiat savo vaiką? Jei ne paslaptis, į kurią klasę? ax.gif
kristukas78
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2007 09 24, 19:05)
Jūs į šią mokyklą leidžiat savo vaiką? Jei ne paslaptis, į kurią klasę? ax.gif
*

Mokytojauju as ten, mano vaikas dar per mazas mokyklai smile.gif
ozzy
Mano vaikas 3-ioj klasėj,2009m. tures palikti pradine ir eiti i kazkokia vidurinę.Arciausia -Taikos. Atsiliepimai l. prieštaringi apie mokyklą, bet juk taip patogu kai nereikia rytais kazkur trankytis,nervintis kamščiuose...
Norėciau iš ten dirbančių ar besimokančių sužinoti,kokios auklėtojos nusimato penktokams 2009 metais,jūsų rekomendacijas auklėtojoms,mokytojams...
Sėkmės.
aididi
QUOTE(ozzy @ 2008 05 14, 10:23)
Mano vaikas 3-ioj klasėj,2009m. tures palikti pradine ir eiti i kazkokia vidurinę.Arciausia -Taikos. Atsiliepimai l. prieštaringi apie mokyklą, bet juk taip patogu kai nereikia rytais kazkur trankytis,nervintis kamščiuose...
Norėciau iš ten dirbančių ar besimokančių sužinoti,kokios auklėtojos nusimato penktokams 2009 metais,jūsų rekomendacijas auklėtojoms,mokytojams...
Sėkmės.
*

Papildyta:
Sveika, smile.gif

Aš dirbu Taikos pagr. mokykloj, bo to ir mano sūnus mokosi. Šaunu, kad domiesi apie klasės auklėtojas, nes tai yra svarbu. Dabar kas bus 2009 m. klasės aulėtojos dar nėra žinoma, nes jos yra skiriamos pavasarį. Paprastai, tai skiriamos tos kurios išleidžia aštuntokus. g.gif

O dėl nuomonės apie mokyklą, tai galiu pasakyti: kiek žmonių, tie ir nuomonių. Vaikui pačiam reikalinga motyvacija mokytis. Kad ir koks mokytojas geras bus, bet už vaiką tikrai neišmoks. smile.gif
ozzy
Visas aplinkybes vertinu gana objektyviai.Žinau,kad vaiko tingėjimo ar nesugebėjimo mokytis negalima pateisinti "blogais" mokytojais ar draugais.Bet,sutikite,kaip vaikų yra visokių taip ir mokytojų. Yra mokančių išdėstyti dalyką,surasti bendrą kalbą su vaikais,o yra dirbančių,nes reikia gi kažkur dirbti, ir eina į darbą "atbūti"...yra nevaldančių savo emocijų.
Suprantu,kad ir amžius vaikų nuo 5 iki 8 klasės yra pats bjauriausias.Paauglystė su visu savo "grožių",plius motyvacijos stoka ir t.t...
Todėl as kaip mama,norėciau surasti optimalu variantą. Pats didziausias šios mokyklos pliusas-prie pat namų.Tai tikrai didžiulis privalumas. Esu užrašiusi vaiką (jau!)ir i kitas mokyklas,tame tarpe privačias.Domiuosi viskuo,bandysim dėliotis privalumus,minusus ir rinktis.Svarbu yra viskas,ir mokytojai,ir kokie vaikai susirenka.Juk buna kad dėl poros vaikų,visos klasės darbas yra disorganizuojamas.
O neretai dar tokie ir tampa klasės lyderiais....tada jei nerukysi,negersi,busi "atskalunas". Paauglys dažnai linkęs prisitaikyti prie visų,nors ir mato kad elgiasi kvailai...
Na,patys žinot puikiai visus niuansus.
Užtat ir rūpinamės.
Ačiū už pagalbą. Laukiu kuo daugiau info.
Sėkmės,.
DaniCalifornia
Sveiki,pati mokinausi sioje mokykloje ir baigiau astunta klase.
Galiu pasakyti,kad bent jau man mokytojai yra labai geri.
Geru zodziu galiu negaileti mokytojai Prunskutei[dailes mokytoja],nors ji ir nebuvo mano aukletoja,bet man labai patiko,labai aktyvi mokytoja organizuoja puikias keliones i uzsieni,o taip vadinamas dailes burelis rengia laaabai grazius vaidinimus.
Tai pat nuostabios mokytojos yra Jurkunaite,Lapinskiene,Katcinskiene ir t.t.
Na ,bet nuomone apie mokykla pas mane yra nekokia.
Dazniausiai i vaikus kurie gerai mokinasi ir yra paklusnus ziurima kaip i ateivius.
Mokykloje atmosfera yra klaiki ir as dekoju Dievui,kad sia mokykla jau baigiau.
Tai pat sia mokykla baigusios mano dvi vyresnes seses kalba taip pat kaip as.
Vaiko ziniu paruosimas yra puikus,ko apie pacia mokykla ir joje tvyrancia atmosfera nepasakytum.
Na,bet cia tik mano nuomone;]
kristukas78
QUOTE(ozzy @ 2008 05 14, 12:26)
Ačiū už pagalbą. Laukiu kuo daugiau info.
Sėkmės,.
*

Visa info Mokyklos internetiniame puslapyje
Eikite prie nuorodos TEVAMS, tada MOKINIU PRIEMIMAS ir rasite visa reikiama informacija. Mokytoja Kliukiene renka pirma klase, virs jos nurodytos mokytojos - penktas klases
R&D
Mano vaikas kitais metais eis i sios mokyklos 5 klase.
Gal zinot kas bus ju aukletojos? Pas kuria patartumet?
Sviesele
Gal kas galėtų atsakyti į klausimą, kodėl šioje mokykloje tiek mažai mokinių???

Ar ši mokykla "pririšta" prie Biržiškos gimnazijos, t.y. ją baigus turi vieną papildomą balą mokintis šioje gimnazijoje, nes supratau, kad buvau anksčiau sujungtos į vieną.
Spyglys
BŪtų įdomu sužinoti, kas šiemet vadovaus penktokams? gal galėtų atsiliepti ten dirbantys? 4u.gif Ačiū
ozzy
Labai laukciau informacijos apie busimas penktoku aukletojas sioje mokykloje šį rudeni. Labai noreciau patarimų 4u.gif
Spyglys
Na , kadangi niekas neatsiliepia, tai papletkinsiu pati ax.gif Vakar dukros mokykloje į tėvų susirinkimą buvo atšuoliavusi kažkuri pavaduotoja ir grožybių visokių, tik baisiai trumpai(matyt bijojo kad kas nors neišaiškėtų) prisakė, kad mokykla be galo jauki, kad užsienio kalbos net prancūzų yra, kad sporto salė, nors ir supelijusi, bet jos dar tikrai neremontuos, kad jau nuo penktos klasės vaikus skirsto matematikai ir lietuvių kalbai į pogrupius- gabesnieji į vienus, kiti į kitus( įdomu ,tada kas ten su tais dundukais dirba, ir koks jiems stimulas mokytis? g.gif ), nors realiai manau tikrai taip nebus. O po to pasakė , kad gali būti, kad net ir užsienio kalbai skirstymų į pogrupius nebus blink.gif Išvardijo pavardes , tai likau nesupratus- vienas pavardijo kokias 7 , kaip būsimas penktokų auklėtojas, po to dar kitas , kokias 5..žodžiu....... kadangi ruošiamės tikrai eiti į šią mokyklą , nes ji mūsų kieme , kaip ir norėtųsi to aiškumo ir konkretumo. 4u.gif
R&D
Isskyrus kelis mokytojus,kurie atrodo pakliuve ten lyg per klaida,kazkodel girdziu tik l. prastus atsiliepimus.Vaikai ten eina tik todel kad arti namu, ir kuriu tevai negali vezioti ar nenori leisti troleibusais keliauti-tai tie ir eina.
Patalpos mokykloje tai prastos,per pertraukas pilna rukanciu pacanu kaimyninese laiptinese ir pakrumese...
O gal visose pagrindinese mokyklose panasi situacija?
Noreciau daugiau nuomoniu kas ten lankosi ar mokosi paskutiniu metu.
Spyglys
Na, taigi mes šalia gyvenam, tai tikrai rūkančių mano name- pilna, kvietėm ir direktorių ir patys vaikėm- nepadeda. Direktorius liepia kviesti policiją- iškviesi, mašina liks be langų, tai ir tylim. verysad.gif Beje , kadangi esu pati mokytoja, (bet ne šios mokyklos) tai noriu pasakyti, kad rūko visur, tiesiog kaip garvežiai šniokščia- labiausiai 8-se klasėse. Nuomonių daugiau matau nėra. O norėtųsi. ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.