Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rugilės gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
NERA
Niekaip neradau laiko parašyti savo istoriją, o tik skaičiau jūsų visų.Vaikelio norėjome senai, tik neplanavau kada, o kai sužinojau kad laukiuosi vis negalėjau patikėti. Kadangi iki nėštumo dirbau aerobikos instruktore, tai nenorėjau sustoti ir būdama nėščia. Taip striksėjau iki 5 mėnesio smile.gif .Kiekvieną vasarą su vyru važiuodavome į Norvegiją padirbėti, tai nenorėjau atsilikti ir šį kartą, nors visi ir atkalbinėjo, o vyras sutik tik su sąlyga, kad aš nedirbsiu mad.gif .Aišku aš vėl nugalėjau thumbup.gif ir dariau tai kas man patiko- dirbau po 10-12 valandų, kėliau Norvegijos žemės ūkį biggrin.gif .8 mėnesių sėdau į mašiną ir gryžau į Lietuvą, nes reikėjo susitvarkyti dekretines ir vistik pasirodyti gydytojai unsure.gif , o vyras liko ten.Žodžiu gryžus aišku vėl nuėjau į savo sporto klubą ir kad negąsdinčiau moterų- užsiėmiau mergaičių aerobika thumbup.gif , vis ne namuose sėdėti.Visi juokdavosi kad aš ir sporto salėj pagimdysiu.
Atėjo ilgai laukta ir paskirta gimdymo diena,nuėjau pas gydytoją o ji davė žvakučių kad kaklelis atsipalaiduotų,nepadėjo sad.gif .Po savaitės paguldė į ligoninę ir sako dabar tikrai gimdysim-vyras net išsižiojo.Žodžiu kas 0,5 val leidžia vaistus ir nieko g.gif .Nuleido vandenis ir pastatė skatinamųjų lašelinę, o aš skaitau knygą, nu negi veltui laiką leisi.Taip praėjo dar 2 valandos, jau man ir atsibodo sakau gydytojai gal aš rytoj ateisiu rolleyes.gif , bet neišleido , tai sakau man nors kamuolį atneškit aš pasportuosiu,( vyras prie smilkinio pirštą pasukiojo).Straksiu ant kamuolio ir jaučiu pradeda mausti ohmy.gif .Sakau gydytojai padarykit man epidūrą, nes aš nenoriu kankintis.Užlipau ant stalo, kad gydytoja galėtų apžiūrėti o ji tik O JĖZAU GIMDOM. Vyrui net akys iššoko- mat jis masažui ruošėsi. Taip ir pagimdžiau nesupratusi kaip ten reikėjo gimdyti.O kadangi vardą buvom tik mergaitei sugalvoję, tai gydytoja ir sako gimė Rugilė clap_1.gif -53 cm. 3850 kg biggrin.gif
Aushrinė
Smagi istorija.Linkime mažylei būti tokiai pat sraksei kaip mama !!!:soske 2.gif 2.gif
happy
Va tai tau, dar ir taip pasirodo gimdo g.gif
Saunuole mamyte sportininke clap.gif thumbup.gif
Nuosirdziausi sveikinimai gimus dukrytei heart.gif
miau
Vau, kaip fainai viskas buvo thumbup.gif Mamyte - tikra saunuole clap.gif
Racegirl
ta mazyte Rugile turetu buti panasi i mama wink.gif
patrakusia mamyte turi thumbup.gif

sveikinam
kendi
linkiu,kad ir dukryte butu tokia stipruole thumbup.gif wub.gif
Meisy
saunuole mamyte thumbup.gif
sekmes jums augant smile.gif
Lexana
Sauni istorija. linki sekmes auginanm dukryte, kuri, manau, bus tokia pat patrakusi, kaip ir jos mamyte. laugh.gif wub.gif
NERA
Labai ačiū už sveikinimus biggrin.gif Mažylė tikrai patrakusi, ir su mama eina vesti aerobikos treniruočių (beje mėgsta atsistoti priesš visas kaip tikra trenerė) biggrin.gif , o darželyje vaikus sustato ir jiems veda treniruotes ir dar auklėtojai liepia daryti thumbup.gif , o jai tai tikrai reikėtų biggrin.gif
Heta
Na tai sauni mamyte,kad toks geras gimdymas,tai dar maziausiai 2 reikia. thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Letta
Šaunuolė thumbup.gif . Žaviuosi aktyviomis nestuke.gif

Va taip ir būna, tos, kurios apsimeta "Porcelianinėmis lėlėmis" nėštumo metu- sunkiai ir gimdo...
Išvada: būnant nėščiai nereikia apsimetinėti ligoniu... tada ir gimdymas praeis sklandžiai.
Nata
Kaip smagu, noreciau kad ir man taip butu wub.gif
Smaližė
Na ka cia galima pasakyti.... Tik palinketi visoms tokio pat gero nestumo ir lengvo gimdymo.. Saunuole mamyte.. tiesiog turbo.. clap.gif
Kipšiukas
Saunuole mamyte clap.gif ,o ir dukryte thumbup.gif
Kad visos nestuke.gif taip gimdytu,net baltai supavydejau wink.gif
NOKIA
Šaunuolė kad taip lengvai įveikei gimdymą.
Vėja
Na gi super thumbup.gif smagi istorija wub.gif o dar smagiau,kad tokia šauni mamytė,pagimgė mano bendravardę rolleyes.gif rolleyes.gif
meska
Na ir optimizmas! Tiesiog uzkreciantis! Bukit ir toliau abi padukusios!
siaulietuke
Kaip fainai, cia pirma negimdo, negimdo, o tada tik viens ir yra. thumbup.gif
giedrute25
Smagi istorija thumbup.gif
Bozinda
nu pavaranti mamyte thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
**karina**
as paskaicius tokias gimdymo istorijas net linksma pasidaro, kad ne visos moterys taip kankinasi per gimdyma mirksiukas.gif dideles dideles sekmes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
cuoliukė
kaip greitai viskas, aš ir taip norėčiau biggrin.gif
camilla31
nu liuks,kokia nuotaikinga istorija bigsmile.gif
Gabanne
4u.gif
mistika30
thumbup.gif gimdymas
Renesme
4u.gif
String
Šaunuolė 4u.gif
Lotyna
Nu gi kaip smagu skaityt apie tokias lengvas ir greitas gimdymo istorijas .. thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.