Sveikos visos supermamos tikiuosi tema vietoje, esu naujoke tad dar nelabai gaudausi gal kuri nors turite batus is Steve Madden? mane domina dydziai, ar atitinka, nes labai svarbiai progai noriu kuo skubiau uzsisakyti batus, taciau labai bijau nepataikyti su dydziu
Man patinka Steve Madden, batai kokybiski, patogus. Turiu vienas basutes ir ilgaaulius, lietuviska dydi nesioju 37-37.5, tai Steve Madden man tinka puikiai USA 7.5
bet pagal ju size charta http://www.stevemadd...spx?pageID=1038 7.5 jau atitinka 38 dydi, ta ten gal pamazinti dydziai? nes ir pagal centimetrus kiek paskaiciavau, tai reikia imti truputi didesni. Mano ismiera 39, tai man kaip suprantu reiktu 9 dydi imt?
Man patinka Steve Madden, batai kokybiski, patogus. Turiu vienas basutes ir ilgaaulius, lietuviska dydi nesioju 37-37.5, tai Steve Madden man tinka puikiai USA 7.5
epadriles 8,5 - nesioju 39, puikiai tinka balerinas irgi 8,5 irgi tinka loaferius 9 dydi, nes rase, kad pamazinti, bet vistiek noretusi 8,5 tai sakyciau ju dydziai atitinka, nes visad batus perku 8,5