Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vienkartiniai įklotai į sauskelnes
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Nordex
Sveikos 4u.gif
Gal ne visos žinosit ką turiu omenyje, bet egzistuoja tokie vienkartiniai įklotai į sauskelnes.
Jų principas: praleidžia iš viršaus, bet iš apačios nedrėksta. Tai labai plona medvilnė, kažkas panašaus į agronominę plėvelę smile.gif
Pvz., jei vaikiukas dažnai tuštinasi, įdedi tą įklotėlį ir išimi kai vos pyrstelėjo doh.gif Pampersas lieka švarus thumbup.gif
Bent jau man - tai super dalykas. bet dabar niekur jų neberandu ... verysad.gif
Gal kas naudojat ir matėt kur yra pirkti???? g.gif
Aš naudojau CANPOL firmos, kur vienoje pakuotėje 100 vienetų.
Gal yra ir kitų firmų, bet nerandu jokių....
Ačiū už pagalbą drinks_cheers.gif
Daisy
mačiau norfoje, dar pavarčiau dėžutę ir nelabai supratau jų paskirties bigsmile.gif . Šiaip firmos tikrai nepamenu g.gif
maiiia
XXL Norfoj mačiau, taip pat nepirkau...

Vilniuje, tarp Baltupių ir Kalvarijų g.
rutulux
Aš perku Euro vaistinėj.
Nordex
QUOTE(rutulux @ 2006 04 07, 11:42)
Aš perku Euro vaistinėj.
*

ACIU, MAMYTES!!! IESKOSIU...
pilypukė
QUOTE(Nordex @ 2006 04 06, 23:45)
Gal kas naudojat ir matėt kur yra pirkti????  g.gif
Aš naudojau CANPOL firmos, kur vienoje pakuotėje 100 vienetų.
Gal yra ir kitų firmų, bet nerandu jokių....
Ačiū už pagalbą  drinks_cheers.gif
*

buvau maciusi kaune bazese,kur vaikiskais rubeliais ir kt.prekiauja...lyg geltonajam pasaze pradzioje...gal koks 3-4 sandelis.kai atsistoji pries geltonaji pasaza,tai iejus i ta sandelis is kaires is karto prie duru yra.buvo stilineje vitrinoje zemai padeta...siaip ir kitose vietose turetu buti mirksiukas.gif
Nordex
QUOTE(pilypukė @ 2006 04 09, 14:11)
buvau maciusi kaune bazese,kur vaikiskais rubeliais ir kt.prekiauja...lyg geltonajam pasaze pradzioje...gal koks 3-4 sandelis.kai atsistoji pries geltonaji pasaza,tai iejus i ta sandelis is kaires is karto prie duru yra.buvo stilineje vitrinoje zemai padeta...siaip ir kitose vietose turetu buti  mirksiukas.gif
*

Aciu, pilypuke, ieskosiu bazeje drinks_cheers.gif
jau buvau NORFOJ ir radau, bet siek tiek kitokie tie ikloteliai nei Canpol firmos, tokie storesni, gal truputi per daug net.. ne tokie svelnus...
Ir brangesni - 50 vnt. 3,99 lt, o Canpol 100 vnt. - 7 lt.
1234567
QUOTE(Nordex @ 2006 04 10, 14:11)
Aciu, pilypuke, ieskosiu bazeje  drinks_cheers.gif
jau buvau NORFOJ ir radau, bet siek tiek kitokie tie ikloteliai nei Canpol firmos, tokie storesni, gal truputi per daug net.. ne tokie svelnus...
Ir brangesni - 50 vnt. 3,99 lt, o Canpol 100 vnt. - 7 lt.
*

Man tie norfiniai iš vis nepatiko, "Canpol" geresni, bet kad aš jų niekur neberandu doh.gif Kėdainiuose dingo visiškai unsure.gif
aksome
as pirkau Cipolino parduotuveje canpol babies iklotus , labai geras dalykas taupant sauskelnes ir gydant issutimus thumbup.gif .
Raideles
QUOTE(aksome @ 2007 05 31, 18:17)
as pirkau Cipolino parduotuveje  canpol babies iklotus , labai geras dalykas taupant sauskelnes ir  gydant issutimus  thumbup.gif .
*

O kaip įklotai taupo sauskelnes? unsure.gif Aš čia kažko nesupratau ax.gif
Pingvinukas
QUOTE(Raideles @ 2007 05 31, 21:00)
O kaip įklotai taupo sauskelnes?  unsure.gif Aš čia kažko nesupratau  ax.gif
*

"Kad būtų lengviau pakeisti vystyklus vaikui pasituštinus, praktiška naudoti ryžių popierių. Jums tereikės išimti ryžių popierių su išmatomis ir jį išmesti" iš ČIA
Zitlali
Ar kas naudojat dar? bigsmile.gif idomu atsiliepimai
Eglucia
Mes naudojom ir mums labai tiko thumbup.gif Tik va jau neberandu nei vienoj Norfoj kaune pirkt doh.gif Gal kas matet?
amileta
QUOTE(Eglucia @ 2008 12 07, 22:16)
Mes naudojom ir mums labai tiko  thumbup.gif  Tik va jau neberandu nei vienoj Norfoj kaune pirkt  doh.gif  Gal kas matet?
*

maciau pramones maximoj- CIPOLINE.
Ingulka22
sudominot 4u.gif reiketu isigyti,o kaip vadinasi tie ikloteliai,ar brangus,kiek vnt? mirksiukas.gif
xde
QUOTE(Ingulka21 @ 2009 02 08, 20:37)
sudominot 4u.gif  reiketu isigyti,o kaip vadinasi tie ikloteliai,ar brangus,kiek vnt? mirksiukas.gif
*

canpol 100 vnt.-7 litai Cipoline
Ingulka22
QUOTE(xde @ 2009 02 09, 01:04)
canpol 100 vnt.-7 litai Cipoline
*

tai nemazai ir nebrangus.. bigsmile.gif turi but tada ir Kotrynoj,Vaiku mieste.. rolleyes.gif o jie ploni yra?
Olesta
QUOTE(Ingulka21 @ 2009 02 09, 11:08)
tai nemazai ir nebrangus.. bigsmile.gif turi but tada ir Kotrynoj,Vaiku mieste.. rolleyes.gif o jie ploni yra?
*

yra jų ne tik vienkartinių, labai geri yra ekomamoj pirkti Popolini dėžutėje 100 vnt. berods va čia, tai jie puikiausiai skalbiasi, su išmatomis išmetu lauk, o tik prisysintus skalbiu kartu su daugkartinėmis sauskelnėmis, lyginame ir naudojame 4u.gif labai geras reikalas thumbup.gif
Ingulka22
QUOTE(Olesta @ 2009 02 10, 19:17)
yra jų ne tik vienkartinių, labai geri yra ekomamoj pirkti Popolini  dėžutėje 100 vnt. berods va čia, tai jie puikiausiai skalbiasi, su išmatomis išmetu lauk, o tik prisysintus skalbiu kartu su daugkartinėmis sauskelnėmis, lyginame ir naudojame 4u.gif labai geras reikalas thumbup.gif
*

o is kokios jie medziagos,nedirgina uzpakaliuko? ir uzsisakyt reiketu is to psl? rolleyes.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
QUOTE(Olesta @ 2009 02 10, 19:17)
yra jų ne tik vienkartinių, labai geri yra ekomamoj pirkti Popolini  dėžutėje 100 vnt. berods va čia, tai jie puikiausiai skalbiasi, su išmatomis išmetu lauk, o tik prisysintus skalbiu kartu su daugkartinėmis sauskelnėmis, lyginame ir naudojame 4u.gif labai geras reikalas thumbup.gif
*

Ar šitie popieriukai nepraleidžia kakio į pampersus?
Jedute
Nu cia tai geras - pirma karta isgirdau apie tokius iklotus blush2.gif tikra tundra pasijutau doh.gif reiks ir man paieskot parduotuvese tokiu dalykeliu
*neva*
o gal butu nesunku ideti foto kaip jie tarodo? nu tikrai nebuvau maciusi as ju, bet labai sudomino, bent jau virsutine pakuotes foto, aciu ax.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
http://www.ekomama.lt/product_info.php?cPa...products_id=100
*neva*
labai dekui 4u.gif dabar supratau apie ka cia blush2.gif
Natuke
Geras daiktas, net jeigu naudojat vienkartines sauskelnes - turėjau tokią bėdą su naujagimiu, kai jis dažnai tuštinosi po lašiuką - visas šiukšlines namuose buvo pilnos mūsų švarių sauskelnių su kakučio lašiukais lotuliukas.gif
Rrrožytėėė
net nezinojau,kad tokiu buna 4u.gif
gal ir geras daiktas g.gif
Natuke
QUOTE(linchic @ 2009 10 12, 16:09)

man atrodė, kad šitie daugkartiniai wink.gif
dre
QUOTE(Natuke @ 2009 09 03, 11:33)
Geras daiktas, net jeigu naudojat vienkartines sauskelnes - turėjau tokią bėdą su naujagimiu, kai jis dažnai tuštinosi po lašiuką - visas šiukšlines namuose buvo pilnos mūsų švarių sauskelnių su kakučio lašiukais lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif pritariu,kai tokia beda buvo su dukryte,tai labai praverte 4u.gif .
Pingvinukas
QUOTE(linchic @ 2009 10 12, 16:09)

Čia suprantu, kad daugkartiniai įklotukai 4u.gif

O kuris tas popierius daugkartinėms sauskelnėms yra geriausias ax.gif

Radau, kad yra kelių rūšių

user posted image

RYŽIŲ POPIERIUS

VYSTYKLINIS POPIERIUS

TOKS
zitiene
Net nezinojau tokiu dalykeliu esant blush2.gif
waidamigle
QUOTE(Jedute @ 2009 05 05, 16:36)
Nu cia tai geras - pirma karta isgirdau apie tokius iklotus blush2.gif  tikra tundra pasijutau doh.gif  reiks ir man paieskot parduotuvese tokiu dalykeliu
*

paguosiu smile.gif jus ne viena cia tundra smile.gif na ir as pirma karta isgirdau apie tokius iklotus, nors jau ketvirta vaika auginu smile.gif zodziu jungiuos prie jusu dviems bus linksmiau (tundroms) smile.gif))
joljo
QUOTE(zitiene @ 2009 10 21, 13:16)
Net nezinojau tokiu dalykeliu esant  blush2.gif
*

tai cia celiulioziniai vienkartiniai iklotai, labai patogu juos naudoti:
user posted image

palos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.