*Urtėja*
2006 04 07, 23:02
taiva, pradesiu vardinti musu receptuka: "OBUOLIU PYRAGAS" Mums reikes: 4 MAXIMOS kiausiuku 1 OPTIMOS LINIJOS stiklines cukraus 1 MAXIMOS stiklines miltu 1 valgomojo sauksto krakmolo ...cinamono ..MAXIMOS razinu ...ir daug daug obuoliu!!!! bei apelsinu ar kokiu kitu vaisiu paposimui eIGA: Atskirti baltymus nuo tryniu ir juo sgerai isplakti su cukrumi, cukraus deti mazdaug per puse, i trynius, ir i baltymus..I baltymus galima ilasinti citrinos rugsties, ir isplakti iki standziu putu.., tada sudeti trynius su baltymais, sumaisyti, ideti miltukus, krakmola, ir viska ismaisyti (geriausia mikseriuku isplakt)ir sudeti visus skanumynus kurie pazymeti MAXIMOS zenklu, obuoliai, razinos ir t.t. (pagal skoni)  tada dedame i bleta, paruosta kepimui (gali buti folija istepta aliejuku) viska sudedam , apibarstom cinamoniuku, ir kisam i i kaitusia orkaite , tada kepam mazdaug 30 min, kol iskeps....ir ka ...iskepta obuoliu pyragiu valgom su saltu pienuku, arba karstu sokoladu, bei apelsinais... p.s. Salyga viena, butina pasidalinti su mazulikee^ ir Lolija.... visoms sekmes !
vyresnioji sesute
2006 04 08, 08:11
*Urtėja*
2006 04 08, 10:20
netik graziai atrodo, bet ir ziauriai skanu bei lengva...
tikrai skaniai atrodo
PATARIMAS geriausia valgyti dar karsta ( na ne toki, kad liezuvi nusidegintum).atsiskleidzia pats pyrago aromatingumas.sekanciai dienai geriau nepasilikti, geriau issikepti nauja. nors mano vyras tai megsta i darba puse pyrago nusinesti, tai bent vyrai isgiria kokia jo zmona sauni seimininke
Virdzinija
2006 04 09, 02:08
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 04 07, 23:02) 4 MAXIMOS kiausiuku 1 OPTIMOS LINIJOS stiklines cukraus 1 MAXIMOS stiklines miltu ..MAXIMOS razinu o jei ne MAXIMOS ir ne OPTIMOS LINIJOS - tai jau kitaip gautųsi?
QUOTE(Virdzinija @ 2006 04 09, 03:08) o jei ne MAXIMOS ir ne OPTIMOS LINIJOS - tai jau kitaip gautųsi?  visai nesigautu
viltuke
2006 04 09, 10:36
QUOTE(Virdzinija @ 2006 04 09, 03:08) o jei ne MAXIMOS ir ne OPTIMOS LINIJOS - tai jau kitaip gautųsi?  Taigi nebeliktų autentiškumo
O kiek laipsniu turetu buti ikaitinta orkaite, tam kad per 30min iskeptu ir nepridegtu?
*Urtėja*
2006 04 13, 22:12
nu mes kai kepam tai pyraga dedame i 180 laipsniu orkaite, o paskui reguliuoji pagal padeti pyragelio, juk visos virykles manau skitingo galingumo ir pan., LABAI SKANU, patikekit...tereikia 10 min sugaisti jam pasidaryti  taigi sekmes visoms
Fiolita
2006 04 14, 07:18
Labai vilioja tas jūsų "žiauriai skanu" Bet man neaišku, o kaip obuolius? Skiltelėmis pjaustyt? Tarkuot? Labai įdomu, nes galvoju dar šiandien tokį pyragą iškept
*Urtėja*
2006 04 14, 10:50
nei skiltelem , nei tarkuot...o paparsaciausiai , mes pjaustom smulkiau, bet ne per smulkiai, nepamirskit issilydyti karsto sokolado, labai skanu...uzsipilti ant karsto pyrago...
QUOTE(Lolija @ 2006 04 20, 21:43) teisingai ir pasake
Vėtružė
2006 04 21, 13:56
receptas senas, beveik kaip aš  bet pyragas tikrai labai skanus... QUOTE(Lolija @ 2006 04 20, 21:43) siandien kepiau pyraga. vaikis pasake "per skaniai atrodo, kad jo galima butu nevalgyt" Per skaniai nebūna..., kaip ir per gerai arba per daug laimės... QUOTE(lotute @ 2006 04 20, 21:46) teisingai ir pasake  neteisingai pasakė. Rekėjo pasakyti: 'Atrodo pernelyg skaniai, kad galėtum nevalgyti"
*Urtėja*
2006 04 21, 21:26
nu kuri mamyte kepe? kaip sekesi?
Fiolita
2006 04 21, 21:54
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 04 21, 21:26) nu kuri mamyte kepe? kaip sekesi?  Aš jau išbandžiau Tiksliau jau kelis kartus kepiau, nes labai skanu ir suvalgom per vieną kartą O tu gal kepi dvigubom porcijom? Nuotraukoj atrodo to pyrago tiek daug, palygint su tuo kas man gaunas Tiesa, antrą sykį kepdama tik 0,5 stiklinės cukraus dėjau. Stiklinė mano skoniui žyymiai per daug
laima69
2006 04 24, 14:05
Einu kepti,kai iškepsiu parašysiu,koks gavosi.
*Urtėja*
2006 04 24, 15:12
laima69
2006 04 24, 15:53
Labai skanu...Gerai,kad kepiau iš dvigubos porcijos,nes ir tai jau beveik neliko.
*Urtėja*
2006 04 24, 16:35
dziaugiuosi kad patiko...niu bandykit ir kitos tikrai nepasigalesit ;P
QUOTE(Fiolita @ 2006 04 21, 22:54) Aš jau išbandžiau Tiksliau jau kelis kartus kepiau, nes labai skanu ir suvalgom per vieną kartą O tu gal kepi dvigubom porcijom? Nuotraukoj atrodo to pyrago tiek daug, palygint su tuo kas man gaunas Tiesa, antrą sykį kepdama tik 0,5 stiklinės cukraus dėjau. Stiklinė mano skoniui žyymiai per daug  as tai kepu is viengubos porcijos. dvigubai tokios dideles bletos netureciau. svarbiausiai yra gerai kiausiniu baltymus isplakti iki standziu putu, tada ir pyragas didesnis buna. o del cukriuko tai cia jau skonio reikalas- kam daugiau, kam maziau
Merginos, pagarba jums. Pirma karta gyvenime iskepiau valgoma pyraga.  Viskas butu liuks, tik truputi prisvilo apacia. Turbut cia del to, kad reikejo nedideles ugnies?  Kepiau ant kiek mazesnes nei vidutines.  O gal geriau kepti ant kepimo popieriaus nei ant folijos, nes ana reikejo truputi atkrapstyti? O siaip tikrai skanu, greita ir pigu.
*Urtėja*
2006 04 26, 16:20
DEkui  saunu kas taip giriat musu pyraga, mums jis irgi super skanus...todel musu nepamirskit per balsavima  prasom ir kitos kepkit nesidrovekit , patikekit kaip skanu...
na ir isgyret cia visos  ...eisiu ir as kept...
*Urtėja*
2006 04 30, 13:16
jo eik kepti, ir nepamorsk parasyti kaip sekesi
na va ir as iskepiau...  ....apsivalgem,skanu....
*Urtėja*
2006 05 01, 18:40
peledziuke
2006 05 31, 15:53
kepiau ir as: 1.labai greitai paruosiamas 2.pigus 3.be proto skanus Vnz-pyragas Gaila, kad neliko ka nufotografuoti. Aciu recepto autorems
westfield
2006 06 27, 17:07
Nieko nesuprantu ar is tiesu pyragas nesigautu be maximos ir linijos produktu?klausiu del to,kad gyvenu ne lietuvoj ir labai labai noreciau to pyragelio
palmyra
2006 06 27, 21:03
Patikek, tos pat skanus gaunasi ir ne is maximos ir optimos linijos produktu.
Delta-2
2006 06 28, 18:45
nuvandaa
2006 07 05, 18:51
bet istikruju kaip skaniai atrodo tas pyragas
turiu obuoliu,ir visko kito,tik kad du kiaušiniai tėra  ,tex tada kepimą rytojui atidėt-nes šiandien į pardą tingim eit
giedruciuke
2006 08 18, 10:18
Kepiau aš prieš gerą mėnesį obuolių pyragą pagal draugės receptą,tai toks kietas gavosi,bet čia prisiskaičius seilės tįst pradėjo.Lekiu į pardą produktų ir bandysiu kept šį šedevrą
Monikule
2006 09 28, 16:07
na va ir as kepu. Ziuresim, kas gausis. neturejau citrinos rugsties ir ... cinamono... buvau tikra, kad jau koko, o jo tai turiu, pasirodo, klydau... Ir siai par viena pakeitima padariau - parasyta, kad baltymus su cukrumi reikia plakti... nepatikejau, pabijojau rizikuoti (emiau 1,5 porcijos, t.y. 6 kiausinius ir gaila butu, jei nesigautu) ir viska su tryniais issukau, po to miltai, po to plakti baltymai. konsistencija teslos puiki gavosi:) Ziuresim, ar tikrai toks skanus
Mano pyragas panašus. Tik krakmolo nededu. O kam jis? Dedu kokį šaukštą grietinės - dėl riebumo ir kad tešla apyskystė gautųsi. Normalaus dydžio kiaušinių užtenka trijų. O cukraus pilnos stiklinės man daugoka, bet tai jau pagal skonį... Obuolius pjaustau kubeliais, pilu juos tiesiai į džiūvėsiais pabarstytą skardą, apibarstau gausiai cinamonu ir užpilu tešla. Gaunasi visada. Kartais dedu juodų razinų - jų skonis ryškesnis nei kitų. O į tirpinamą šokoladą (naudoju tik juodą) be pasigailėjimo smulkia tarka nutarkuoju visą šviežio apelsino žievelę (tik geltoną sluoksnį) ir įpilu šiek tiek romo - kvapnumėlis! Puikus obuolių ir kiaušinių pertekliaus naikinimo būdas!
*Urtėja*
2006 09 30, 21:52
giedruciuke
2006 10 09, 08:11
Sveikos,panos  Kepiau jau kokius 5 kartus per paskutinius porą menesių.Ir ką galiu pasakyti:skanu,paprasta,greita ir pigu  Pirmą kartą dariau viską tiksliai pagal receptą,antrąjį vietoj razinų dėjau vyšnias.Niam niam  Dar bandziau kriaušių įpjaustyt,tai šeimyna išpeikė
O kepimo milteliu visai nereikia?
^Braškytė^
2009 12 23, 16:44
merginos gal kuri kepet pagal si receptuka ? http://pragarovirtuve.lt/obuoliu-pyragas/323/ kaskaip man cia mazokai miltu  as galvoju kepti is 1kg miltu
emiliukas
2010 02 28, 23:14
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 04 07, 23:02) taiva, pradesiu vardinti musu receptuka: "OBUOLIU PYRAGAS" Mums reikes: 4 MAXIMOS kiausiuku 1 OPTIMOS LINIJOS stiklines cukraus 1 MAXIMOS stiklines miltu 1 valgomojo sauksto krakmolo ...cinamono ..MAXIMOS razinu ...ir daug daug obuoliu!!!! bei apelsinu ar kokiu kitu vaisiu paposimui eIGA: Atskirti baltymus nuo tryniu ir juo sgerai isplakti su cukrumi, cukraus deti mazdaug per puse, i trynius, ir i baltymus..I baltymus galima ilasinti citrinos rugsties, ir isplakti iki standziu putu.., tada sudeti trynius su baltymais, sumaisyti, ideti miltukus, krakmola, ir viska ismaisyti (geriausia mikseriuku isplakt)ir sudeti visus skanumynus kurie pazymeti MAXIMOS zenklu, obuoliai, razinos ir t.t. (pagal skoni)  tada dedame i bleta, paruosta kepimui (gali buti folija istepta aliejuku) viska sudedam , apibarstom cinamoniuku, ir kisam i i kaitusia orkaite , tada kepam mazdaug 30 min, kol iskeps....ir ka ...iskepta obuoliu pyragiu valgom su saltu pienuku, arba karstu sokoladu, bei apelsinais... p.s. Salyga viena, butina pasidalinti su mazulikee^ ir Lolija.... visoms sekmes !  Visai netyčia radau šitą pyrago receptą ir buvo iš karto išbandytas ir ką galiu pasakyti kad bus kepamas dar ne vieną kartą.Ačiū už superinį receptą.
VaidaAs
2010 07 05, 23:29
na va, pakeiciau ir as savo pyrago recepta... tik nesusilaikiau ir idejau siek tiek riebalu... nes mes megstame ji valgyti kita diena... o be riebalo buna sausokas gi? Na imeciau kepti, ziuresim kas gausis. ai, vietoj krakmolo idejau miltu, nes... neturiu jo paprasciausiai tokio kiekio o eiti i parduotuveje jau per velu buvo aciu uz receptuka  . Nuotraukyte imesiu veliau
VaidaAs
2010 07 06, 01:15
na va, receptukas liuks. Nufotkint nepavyko, kol suvaiksciojau i tualeta,  mano vyrai puse suvalge...  Man asmeniskai cukraus daugoka, bet vyrai sake nedryst mazint Na kitam kartui tirkai deciau 50 gr margarino / sviesto, o kas neturit tiek krakmolo - drasiai galit deti vietoj jo puse stiklines miltu... aciu uz receptuka. (as anksciau dariau su daug sviesto ir grietines. Gaudavosi liuks, skanus, bet man asmeniskai per riebus...
audingiene
2010 07 22, 16:26
Fiolita
2010 09 12, 09:52
Pries 4 metus kepiau si pyraga, ir taip vel jo uzsimaniau...Vel kepsiu
Ruggiagele
2010 09 13, 09:09
Vakar is anytos obuoliuku sugalvojau iskepti pyraga ir radau sita super paprasta recepta  tik as ji truputeli pakeiciau: vietoj krakmolo ikausiau sauksta grietines, puse saukstelio kepimo milteliu ir sauksteli vanilinio cukraus. dejau obuolius ir saldytas melynes. ir ant viso gerio kepimo inde apslaksciau burbonu (del kvapo), ant virsaus pabarsciau sluoksni dziuveseliu, uzdejau riekelemis pjaustyta sviesta ir dar sluoksni dziuveseliu.tiesa, tas teslos sluoksnis buvo pas mane visai plonas, dvigubai daugiau obuoliuku. nu super skanu buvo  tas virsutinis dziuveseliu sluoksnis su sviestu laaabai pagerina reikala ir ir visai neapsunkina proceso. pabandykit, kas nebande
adatiene
2010 10 14, 08:42
Labas rytas, parašau patarimo  . Ar galima užmaišius obuolių pyrago tešlą, kepti tik maždaug po valandos  . Turėsiu svečių ir noriu pavaišinti šiltu obuolių pyragu, bet prieš tai orkaitė bus užimta, gaminsiu kitą patiekąlą.
|
|