Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Smiltė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
smilciukas
QUOTE(meistromargarita @ 2006 04 24, 19:23)
mes galvojam mergaite pavadinti tokiu vardu,tik man l.baisu,kad jis gan populiarus šiuo metu,tai paskui bus klasėj 3 Smiltės,kaip mano laikais Lauros,Ingos.. verysad.gif
*

Tai ir nevadinkit,jei jau kelias pazystat schmoll.gif As kai laukiausi nezinojau nei vienos aplinkui,uzsidegiau to vardo laaabai...o kai uzrasem,pasipyle is pazystamu,giminiu draugu ir t.t. doh.gif Jau as su savo populiariu vardu kentejau,kai kieme,klasej budavom po 3-5 bendravardes,todel norejau,kad to nepajustu mano dukra,bet panasu,kad nuo populiarumo manijos ir mados nepabegsi doh.gif

QUOTE(Siracusa @ 2006 04 28, 00:30)
o su Smiltpele tai gerai cia sugalvojot lotuliukas.gif na tikekimes ne nuo sio zodziu vardas kilo laugh.gif
*

Smilte-kiles is zodziu"maza smelio kruopelyte" wub.gif

QUOTE(Šalnė @ 2006 05 20, 14:24)
Labai grazus ir toks  lietuviskas vardas Smilte  wub.gif , mergyciu tokiu vardu nepazistu, bet kai pagalvoji tai tiktu smulkutei sviesiaplaukei melynakei  flirt.gif
*

drinks_cheers.gif
Eglantina
Grazus tas vardas Smilte, toks lietuviskas, jurinis:)
vyvukas
Labai grazus vardas. Pazystu viena mergyte vardu Smilte. Tai jau tokia minetiurine. Tikra coliuke. bigsmile.gif
Sinuhe
Labai gražus švelnus vardas mirksiukas.gif
lijo
QUOTE(Sinuhe @ 2006 05 28, 18:50)
Labai gražus švelnus vardas mirksiukas.gif
*

sutinku drinks_cheers.gif toks lengvas, kaip vėjelio dvelksmas wub.gif
micietta
man negrazus rolleyes.gif
flex
man tai visai fainas vardelis thumbup.gif
Ne_gera
Na, visai nieko vardelis 4u.gif
Smiltė – lietuvių: „smiltelė“ – „mažytė smėlio kruopelytė“.
Vilsen
na tokiu vardu nei vienos nepažystu,bet laaaabai norėčiau susipažinti.Gražus vardas
NirN
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gurma
man tai Smiltė gal visai ir nieko, bet jei maža mergytė užauga aukšta stmabia moterimi ir visi ją vadina smilte ... tada jau reiktų vadinti visa Kopa doh.gif
pingvinka
vardelis smilte asocijuojasi su jaukumu ir shvelnumu..mm wub.gif nium kad ir kuom uzhaugtu tas vardelis labai viska suminkshtins..labaiiiii grazhuuu blush2.gif
smilciukas
Kai laukiausi,isgirdau saukiant mergaite siuo vardu,pasirode skambus ir negirdetas vardas wub.gif O per paskutinius du metus jis spontaniskai ispopuliarejo,kur tik gimsta pazystamiem dukryte,vis Smilte doh.gif Brangus teveliai,nesivaikykit vardu mados,juk yra tiek daug kitu graziu mergaitisku vardeliu,pries duodant varda siulyciau paskambint i vardu registracijos poskyri ir pasidomet,kokie yra siuo metu populiariausi,kad jusu vaikiukas netaptu nuvalkioto vardo auka verysad.gif
dilditele
Grazus vardas, tik kad dabar baisiai populiarus pasidare, vien del to neduociau tokio vardo.
Broske
labai grazus vardas.
upe_5
QUOTE(rasara @ 2006 04 09, 12:10)
[B][SIZE=7][COLOR=blue]
Gal žinote apie varda Smiltė, ar pažystate tokiu vardu mergaite, nes sakoma,kad vardas daug ka pasako apie vaika? wub.gif
*

Taip pazystu,labai grazia sviesiaplauke angelisku veideliu mergyte.Man pats graziausias vardas
Katinuke
Oi koks grazus vaikas!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katinuke @ 2006 08 06, 14:50)
Oi koks grazus vaikas!! 4u.gif
*

doh.gif Ne vaikas,o vardas!!!
Inera
Grazus vardas,bet tik mazai mergaitei.Suaugusiai moteriai man jis kazkaip neskamba g.gif Labai jau vaikiskas...
vennecija
[ schmoll.gif
ringa
QUOTE(gurma @ 2006 07 03, 00:02)
man tai Smiltė gal visai ir nieko, bet jei maža mergytė užauga aukšta stmabia moterimi ir visi ją vadina smilte ...  tada jau reiktų vadinti  visa Kopa  doh.gif
*

Man keisti tokie komentarai. Juk klausiama apie konkretų vardą, o vardas laikui bėgant nesikeičia. Čia panašiai kaip iš profesoriaus P. Mažylio šaipydavosi "nu kokia čia pavardė - Mažylis?!"

O vardas man gražus. Žinau mergaičiukę tokiu vardu, labai miela, simpatiška, smulkutė mergaitė.
yalissa
Man negražus vardas Smiltė schmoll.gif
ezra
Smiltelė, gal ir vaikiškas, o Smiltė gražus vardas, net ir suaugusiai moteriai. Ir nebūtinai ji turi būti maža ir smulki. Tik labai dažnas.
Ryna
Man gražus, tik kad labai jau populiarus...
auryte2
QUOTE(rasara @ 2006 04 09, 11:10)
[B][SIZE=7][COLOR=blue]
Gal žinote apie varda Smiltė, ar pažystate tokiu vardu mergaite, nes sakoma,kad vardas daug ka pasako apie vaika? wub.gif
*

Jei vardas smiltė tai turetų giventi kur nors netoli jūros smile.gif tada būtų pats tas smile.gif Gražus vardas smile.gif
undinuks
Aš savo mergytei labai norėjau Smiltės varduko . Bet taip išėjo, kad vos gimusią ją išvežė operacijai į kitą miestą. Ir tą pačią naktį mūsų tėtukas susapnavo kitą vardą. Labai aiškiai ir ryškiai. Tai būtų buvus nuodėmė tuo vardeliu nepavadint blush2.gif ax.gif O kad labai daug Smilčių pažinočiau...Žinau tik vieną mergaitę tongue.gif
Burbulytis
Labai grazus thumbup.gif
Natalėja
ma irgi labai garžus vardas Smiltė. Kai gimė mano dukrytė pavadinau ją Austėja. O po kokių poros mėnesių išgirdau vardą Smiltė. Jis buvo man toks gražur ir pasižiūrėjus į savo dukrelę jis jai taip tiko. Tada lbai pasigailėjau, kad per vėlai išgirdau šį vardą verysad.gif
modestasta
QUOTE(Burbulytis @ 2006 08 09, 09:07)
Labai grazus thumbup.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif pritariu thumbup.gif thumbup.gif
persy
man grazus
rutast
Gražus vardas, mirksiukas.gif ir netoks jau dažnas...
sdr
visai nieko, bet ne pats gražausias unsure.gif man atrodo labiausisi tiktų smulkiai šviesiaplaukei mergytei 4u.gif
opium
QUOTE(rutast @ 2006 08 11, 21:05)
Gražus vardas, mirksiukas.gif  ir netoks jau dažnas...
*

jau pakankamai dažnas, bet gražus
Jurgux
Man grazus wub.gif wub.gif Zinau tik viena grazia mergyte vardu Smilte mirksiukas.gif
Emperatriz
Man Smilgė daug gražiau wub.gif
tongue.gif
mamute.lt
Juk Jusu Dukryte bus Pati Paciausia, Pati Geriausia ir Zaviausia, na kam taip smulkiai schmoll.gif
Reikia ko nors zavesnio, pajudinkit savo vaizduote, netingekit, TEVELIAI 4u.gif
Egle is Vilniaus
Smilte labai grazu...
tik turetu buti sviesiu plaukuciu, man kazkodel atrodo, kad juodukei toks vardas netiktu...

4u.gif
Mikė
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 08 13, 01:13)
Smilte labai grazu...
tik turetu buti sviesiu plaukuciu, man kazkodel atrodo, kad juodukei toks vardas netiktu...

4u.gif
*

Pritariu. thumbup.gif
awiux
man tai gražus visai,tokia prieš akis geltonkasė mėlynakė panelė išnyra...bet nedėčiau,nes draugo katė tokiu vardu schmoll.gif
nisė
Nebutinai ji turi buti blond. aš pažįstu ir tamsią Smiltę. Labai graži smile.gif ir vardelis jai tinka smile.gif thumbup.gif .tiesiog super
MIRKCIUKELE
labai grazus vardas:)) o dar yra Vilte ir neblogas..
Papildyta:
man tai gražus visai,tokia prieš akis geltonkasė mėlynakė panelė išnyra...bet nedėčiau,nes draugo katė tokiu vardu

tai tas draugas labai keistas, kad renka savo nusepusiai katei tokius grazius Zmoniu vardus!!!!!!!!1
Daile
ne vardas zmogu puosia, o zmogus varda.
idomu ka jus pasakytumet apie mano varda -Daile? su kuo jis jums asocijuojasi? o man jis tinka ir maza kai buvau ir dabar ir senatvej tiks thumbup.gif
todel jei vardas vaikui limpa, tai kodel gi ne?
Pareis
Nu koks skirtumas kiek svrs Smilte? Ir koks skirtumas kokio ji ugio butu? Kodel Rasos gali but ir aukstos ir storos? Juk tai irgi tik laselis tera?
Mano dukra irgi Smilte.Jai labai tinka tas vardas.O uzsienyje ja daznai Smailte pavadina smile.gif
Uggnele
Siuo metu labai jau daug pabiro tu Smilciu.... biggrin.gif
*Lina*
labai gražus vardas biggrin.gif
aitė
labai gražus wub.gif
Alta
Pirmą kartą išgirdau, bet man patiko, iš karto prisiminiau šiltą vasaros dieną ir jūrą. Širdį užplūdo lengvumas ir šiluma. Gerai sako dauguma forumiečių, kad šis vardas labiausiai tiktų lieknai šviesiaplaukei.
Linksma_mama
Patriotu vaikams tinka wink.gif
*Citra*
Grazus, svelnus, siltas vardas wub.gif
nendrelė
Man irgi šis vardas labai labai patinka smile.gif Taip labai, kad prieš porą gerų metų jį daviau savo dukrai biggrin.gif Beje, maniau, kad tai aš jį sugalvojau...

Rizika pasiteisino taip ją pavadinti: smulki, šviesiaplaukė banguotais plaukais ir pavardė tinka - Ozolaitė. Man atrodo, kad dera. Beje, mes iš Palangos bigsmile.gif
ziza
Man Smiltė šiltas vardas smile.gif
Kaimynė turi dukrą vardu Viltė(tokį davė po to, kai gimdydama vos nemirė)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.