brangiosios gal zinot kokiu receptu ir siaip ivairiu valgiu is morku,nes jas labai megstu,bet nelabai zinau ka galima pagaminti
Imusk kiausini , pakepink morkas supjaustyk idek manu ir gausis kotletai.
mano drauge per sventes visada atvaro su savo firminiu morku pyragu,paklausiu pas ja recepto
O as darau a la zemaitiskus blynus, kur idaras, ne mesa, o morkos
o as kepdavau taip: sutarkuotos bulves+sutarkuotos morkos+pjaustytas svogunas+kiausinis+pipiriukai. Bulviu ir morku imti apyligiai. Druska barstydavau jau apkepus. Valgyti su giretine ar pomidoru padazu - cia kaip kam skaniau
MORKŲ PYRAGAS
1 stiklinė tarkuotų morkų 1 stiklinė cukraus 1 kiaušinis puse šaukštelio sodos 1 stiklinė miltų Tarkuotas morkas sumaišyti su cukrumi ir kiaušiniais. Miltus sumaišyti su soda ir suberti į morkas. Viską išmaišyti. Tešlą sudėti į gilesnę kepimo formą ir kepti 20 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Iškepus pyragui išimti jį iš formos ir atvėsinti. Pyragą galima aplieti šokoladiniu glajumi. MORKOS TEŠLOJE 4 morkos 3 kiaušiniai 3 šaukštai grietinės 5-6 šaukštai miltų 4-5 šaukštai aliejaus pagal skonį kmynų arba petražolių lapelių druskos Morkas apvirti pasūdytame vandenyje, nulupti ir išilgai supjaustyti vidutinio storio juostelėmis. Iš kiaušinių, grietinės ir miltų užmaišuti tešlą, įberti šaukštą smulkiai supjaustytų petražolių lapelių arba pusę šaukštelio kmynų, pasūdyti, gerai išmaišyti. Morkas pavolioti tešloje, dėti į gerai įkaitintus riebalus ir iškepti. MORKŲ BLYNELIAI 500 g morkų, 0,5 stiklinės pieno, 5 šaukštai manų kruopų, 2 kiaušiniai, truputis druskos, 0,5 šaukšto cukraus Morkas nuplauname ir išverdame. Išvirusias morkas nulupame ir permalame per mėsmalę. Į morkų masę supilame manų kruopas, pieną, druską, sudedame išplaktus kiaušinius ir palaikome 15 - 20 min. Apvolioję džiūvėsėlių miltais, kepame aliejuje arba svieste. MORKOS SU OBUOLIAIS 300 g morkų, 300 g obuolių, 2 citrinos, 2 šaukštai cukraus Nuplautos, nuskustos morkos sutarkuojamos rupia trintuve, pridedama supjaustytų obuolių, citrinos sulčių, smulkiai tarkuotų citrinos žievelių, cukraus. Viskas gerai išmaišoma. Vietoje citrinų galima vartoti ir apelsinų sultis bei žieveles. Tai puikus užkandis, tinka ir su antraisiais patiekalais.
[B]Morkų ir bananų apkepas
500 g morkų 2 bananai 100 g cukraus 1 kiaušinis 2 šaukštai miltų 1 šaukštelis cinamono 100 g migdolų džiuvėsėlių 1. Morkas virti, kol suminkštės 2. Morkas ir bananus sutrinti, įdėti cukraus, miltų, kiaušinį, cinamoną. 3. Kepimo indą ištepti sviestu ir pabarstyti džiuvėsėliais. Sukrečiam masę ir kepam 150 laipsnių temp., 30 min. 4 Kepimo pabaigoje apibarstyti viršų migdolais. Morkų pyragas 2 stiklinės cukraus 1 stiklinė tarkuotų morkų (bulvinė tarka) 2 kiaušiniai 2 stiklinės miltų 3 šaukštai tirpinto margarino 3 šaukštai grietinės kepimo milteliai, žiupsnelis malto kardamono, žiupsnelis maltų gvazdikėlių Atskirti trynius nuo baltymų. Visas sudėtines dalis sumaišyti, tik baltymus išplakti atskirai ir tada įmaišyti. Dėti į formą išteptą margarinu. Kepti iš anksto įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 50 min. Papildyta @ [mergetime]1089213856[[b]*bea rgetime] [/b] <!-- ALIGN begin --><div align="center">Obuolių-morkų pyragas 600 g obuolių (geriausia rūšis auksis) apie 5-6 obuolius 200 g morkų 100 g cukraus (4 valgomieji šaukštai su kaupu) 100 g margarino kepiniams 50 g miltų, 50 g krakmolo 30-40 g skaldytų migdolų (parduodama maišeliuose, kaina apie 10 Lt. Užtenka 5-6 kartams) 4 kiaušiniai pora šaukštų citrinos sulčių 3 šaukštai apelsinų džemo (parduodama VP market parduotuvėse mėlynuose kibirėliuose, kaina apie 7 Lt) pusė pakuotės kepimo miltelių pora šaukštų cukraus pudros pabarstymui 4 trynius išsukti su margarinu ir visu cukrumi. Tada įmaišyti miltus, krakmolą, kepimo miltelius. Po to įmaišyti smulkiai (bulvine tarka) tarkuotą morką ir vieną sutarkuotą obuolį bei migdolus. Baltymus išplakti ir įmaišyti į tešlą. Tešlą dėti į kepimo formą (geriausia uždaroma per šoną) išteptą margarinu. Likusius obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti gražiomis skiltelėmis, kurias išdėlioti ant tešlos vainikėliu ir pašlakstyti citrinos sultimis. Pyragą kepti įkaitintoje 180C orkaitėje apie 45 min. Dar karštą pyragą aptepti apelsinų džemu ir pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!</div><!-- ALIGN end --> Papildyta @ [mergetime]1089214131[/mergetime] Be to, man labai patinka vishtienos su morkomis patiekalas: reikia vishtienos file, supjaustyti plonais pagaliukais, taip pat supjaustyti morkas, poru stiebus supjaustyti griezineliais. Tada apkepus vishtienos pagaliukus, sudeti morkas ir porus, ipilti shiek tiek soju padazo ir troskinti. Valgyti su ryziais. Morku salotos: zalios morkos+obuoliai+majonezas+krienai. arba morkos+majonezas+cesnakas.
oi kiek skaniu morku patiekaliuku!aciu jums labai
Morkų keksiukai
110 g nesūdyto sviesto 110 g cukraus pudros 2 kiaušiniai 1 šaukštelis kepimo miltelių 110 g miltų 1 morka, smulkiai sutarkuota Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių. Sviestą išsukame su cukrumi. Tada sudedame kiaušinius, kepimo miltelius ir miltus, išsukame. Įmaišome morką. Tešlą sudedame į paruoštas keksiukų formeles. Kepame 12-14 min. Valgome šiltus arba šaltus. Šaltinis: www.bbc.co.uk/food/
O mano drauge dar daro taip morkas sutarkuoja ne barstine tarka, bet ta smulkesne ideda cesnakiuko majonezo druskytes ir viska ismaiso nu tokia kaunasi ale misraine
O as va kazkur kazkada valgiau marinuotu morku nu dalykas nerealus, dabar noreciau pasidaryti ju nes matau kad iki pavasario neistoves... o ir siaip gerai prei kokio kepsniuko istraukei ir kramsnoji....
tai gal zinot kuri konservavimo receptuka? buciau dkeinga
Oi zinau skanumyna is morku (na aisku gal cia tik mano seimai patinka)
Tai va: sutarkuojat morkas,idedat daugmaz proporcingai olandisko surio(na to,kuris lydosi) cesnako pagal skoni ir prieskoniu pagal skoni,tepat ant duonos(yra tokia sumustinuku duona,tokia kaip sumustiniu tik mini) ir kisat orkaiten.Kepat kol suris issilydis ir graziai paruduos(paaukses nelietuviskai sakant)
Aš iš vaikystės pamenu, mūsų giminėj buvo pupuliaru daryti tokius sumuštinius. morkos sutarkuojamos, įdedama česnako, majonezo, druskos (tik nepamenu ar morkos virtos ar žalios), sumaišoma viskas. tada pakepamas batonas, perpjovus riekeles per pusę ir ant kepto dedama tos morkų košės. ant viršaus kiek pamenu šprotą reikėdavo uždėti, na ant kiekvieno sumuštinuko po šprotą.
o dar man skanu, kai žalios morkos sutarkuotos, sutarkuotas salieras ir majonezas. niam niam.
O mes kepam lietinius su morkom. Tam reikia išvirti morkas, jas sutarkuoti burokine tarka ir pakepinti kartu su pjaustytais svogūnais. Kepam kol svogūnai iškepa. Kepant sudedame prieskonius (aš dedu vegeta), druska. Pasakui šį įdarą vyniojam į iškeptus lietinius, juos apkepam ir valgom su grietine. Mums skanu
Morkiukų salotos
Morkos Fermentinis sūris Obuolys Džiovintos slyvos Česnakas Majonezas Viską nedideliais gabaliukais supjaustyti, morkas sutarkuoti ir viskas Skanaus
Morkų salotos mėgstančioms aštriau
sutarkuoji morkas šiaudeliais išspaudi pusę citrinos sulčių porą šaukštų aliejaus ir svarbiausia-KORIEJIETIŠKŲ MORKŲ PRIESKONIAI -tokie kur būna raudonuose pakuotėse-rytietiški, kinietiški ir pan. -tik su jais atsargiai, nes jie turi savybę pastovėjus aštrėti. salotas geriau padaryti iš vakaro ir palikti suspaudus šaldytuve pastovėti. Tinka ir saulėgrąžų sauja į jas . SAKANAUS
morku salotos
morkas sutarkuoji per burokine tarka, idedi saulegrazu ir razinu (pries tai jas pamirkius) ir viska sumaisai su majonezu. toks neiprastas skonis, bet man labai patinka
PUPELIU IR MORKU PASTETAS
Stikline pupeliu (isvirti) Trys morkos (isvirti) Isvire darzoves sumalame per mesmale (kazkas minejo blenderi tai gal irgi tiks?), tada imaisome druskytes pagal skoni, ir mairuno bei pipiriuku, siek tiek kecupo galima, bet as nededu, tada visa mase siek tiek susaldome ideje i indeli (suspaude) saldytuve, galima tada tepti kur nori, ant ko nori, labai skanu QUOTE(Burbulytis @ 2005 04 05, 15:05) PUPELIU IR MORKU PASTETAS Stikline pupeliu (isvirti) Trys morkos (isvirti) Isvire darzoves sumalame per mesmale (kazkas minejo blenderi tai gal irgi tiks?), tada imaisome druskytes pagal skoni, ir mairuno bei pipiriuku, siek tiek kecupo galima, bet as nededu, tada visa mase siek tiek susaldome ideje i indeli (suspaude) saldytuve, galima tada tepti kur nori, ant ko nori, labai skanu Sito pasteto skoni labai pagerina malti linu semenys. Tik juos reikia butinai sumalti. Galima deti daug.
Morkų pyragas - greitukas
Reikia: 500 ml sutarkuotų morkų, 300 ml kvietinių miltų, 1a.š. kepimo miltelių, 100 ml cukraus, 1a.š vanilinio cukraus, 1a.š. cinamono, 2 kiaušinių, 50 ml susmulkintų riešutų, 120 ml aliejaus. Visus komponentus sumaišykite, supilkite i inda, tinkanti kepimui mikrobangineje krosnele (geriausia silikonine forma) ir kepkite neuždengę 12 min prie 850W. Pyragui pravėsus, išimkite jį iš indo.
sveikos,
norejau paklausti gal zinot kaip reikia pasidaryti morku salotas su razinkomis ir riesutais! Aciu
o kaip daromas morkų apkepas (kiek supratau tai ne tas pats, kas pyragas, nes priskiriamas prie dietinių patiekalų)?
po mokyklos baigimo dirbai vienam Vilniaus pub'e padavėja, tai ten labai poluliaru buvo morkų sultys irlikdavo krūvos tarkių. Tai virtuvės meistrai buvo sugalvoję kepti blynelius. Kažkaip su laiku tapo tiek pat populiarūs kaip ir sultys
QUOTE(miig @ 2007 07 14, 21:43) po mokyklos baigimo dirbai vienam Vilniaus pub'e padavėja, tai ten labai poluliaru buvo morkų sultys irlikdavo krūvos tarkių. Tai virtuvės meistrai buvo sugalvoję kepti blynelius. Kažkaip su laiku tapo tiek pat populiarūs kaip ir sultys skamba skaniai QUOTE(mexica @ 2005 03 18, 18:13) Oi zinau skanumyna is morku (na aisku gal cia tik mano seimai patinka) Tai va: sutarkuojat morkas,idedat daugmaz proporcingai olandisko surio(na to,kuris lydosi) cesnako pagal skoni ir prieskoniu pagal skoni,tepat ant duonos(yra tokia sumustinuku duona,tokia kaip sumustiniu tik mini) ir kisat orkaiten.Kepat kol suris issilydis ir graziai paruduos(paaukses nelietuviskai sakant) Aš vakar tokiu kepiau, tik majonezo dar įdėjau, nu kaip skanu buvo QUOTE(leduke @ 2004 07 07, 00:27) brangiosios gal zinot kokiu receptu ir siaip ivairiu valgiu is morku,nes jas labai megstu,bet nelabai zinau ka galima pagaminti labai idomus receptas naujame"vasaros gerybes"numeryje: 1,2kg morku 200ml.pieno 90gr manu kruopu 1 kiausinis 50gr miltu 100gr margarino ar aliejaus morkas supjaustyti plonais siaudeliais,uzpilti nedideliu kiekiu karsto vandens(po 10min. virimo vandens neturi likti)Supilti piena ir dar pavirti,kai morkos bus beveik isvirusios,pilti letai manu kruopas ir maisant ant mazos ugnies mazdaug 15 min. pavirti,po to atausinti.tada imusti kiausini,iberti druskos ir gerai ismaisyti...suformuoti kotletukus,apvolioti miltuose ir kepti kol graziai pagels. QUOTE(mexica @ 2005 03 18, 18:13) Oi zinau skanumyna is morku (na aisku gal cia tik mano seimai patinka) Tai va: sutarkuojat morkas,idedat daugmaz proporcingai olandisko surio(na to,kuris lydosi) cesnako pagal skoni ir prieskoniu pagal skoni,tepat ant duonos(yra tokia sumustinuku duona,tokia kaip sumustiniu tik mini) ir kisat orkaiten.Kepat kol suris issilydis ir graziai paruduos(paaukses nelietuviskai sakant) Išbandžiau šitą receptą pusryčiams. Tik dar lašiuką majonezo įdėjau. Skanumėlis
o gal kas verdat cukiniju ir morku uogiene?
redau receptuka, tik neisivaizduoju aks per skonis..
Man tai patinka morkiniai blynai arba bulviniai-morkiniai blynai. Sutarkuoji morkas, arba gali puse morku, puse bulviu deti , prieskoniu, druskos, kiausini imusi ir kepi kaip bulvinius blynus. Man tai patinka, nors kitiems jie keistoki, bet man tai
Dar darau kartais kotletus su morku idaru. I kotletu farsa idedu su bulvine tarka (arba su labai smulkia morkine tarka) sutarkuotas morkas sumaisytas su cesnaku, aliejum ir dziovintom slyvom. mano seimynai tai Dar spaudziu sultis vaikams gert, taip pat su majonezu ir cesnaku kaip salotas, paskui grybai skanu su morkom pakepintom, svogunu, obuoliais ir pomidorais - viska lygiom dalim sukepini, sumaisai su grybais, dedi druskos, pipiru pagal skoni ir gali valgyt dabar arba uzsidaryt ziemai
Morkų pyragas:
4 kiaušiniai 1,25 stiklinės aliejaus 2 stiklinės cukraus 2 stiklinės miltų 2 šaukšteliai kepimo miltelių 2 šaukšteliai sodos 3 stiklinės tarkuotų morkų (aš tarkuoju pusiau burokine tarka, pusiau smulkesne) 1 stiklinė smulkintų riešutų arba saulėgrąžų arba razinų (ar dar ko nors, ko tik norit truputis vanilinio cukraus cinamono druskos Viską sumaišyti (aš jokios tvarkos niekada nesilaikau ir visada viskas išeina gerai). Supilti į skardą, išteptą riebalais. Kepti 175 laipsnių karštumo (iš anksto įkaitintoje) orkaitėje apie 40-50 min. Išėmus paruošti aptepimą. Paimti 1/2 stiklinės minkšto sviesto, 225g Philadelphia tepamo sūrio (be priedų), 4 stiklines cukraus, truputį vanilinio cukraus. Viską išmaišyti, kol gausis vientisa masė ir aptepti atšaldytą morkų pyragą. Iš esmės galima daryti ir be aptepimo, tačiau su juo dešimtkart skaniau
Esu
Kepdavau kotletukus ,plokstaini ,darydavau trintas sriubas ar tiesiog ipilus aliejaus darydavau salotas.
Noriu Jusu patarimu
Kepiau sendiena morku pyraga, bet gavosi man jis slapias. Ar jis toks ir turi buti? Pirma karta kepiau nelabai zinau
o man is morku tai skaniausias patiekalas morku salotos su cesnaku!
As vakar spaudziau morku sultis ir buvo gaila ismesti tarkius, galvoju juk vistiek galima mazka pasidaryt is ju. Ir kepiau mokru pyraga
Nuo vaikystės mama darydavo (dažniausiai KŪČIOMS) morkų ir silkių mišrainę. Pritarkuoja stambia tarka morkų, smulkiai supjaustų svogūnų nemažai ir pakepina aliejuje didelėje ir gilioje keptuvėje. Padruskina, įdeda kvep pipirų nemaltų, lauro lapelių. Kai viskas apsitroškina - įverčia pomidorų padažo ir dar šiek tiek pakepina. Kai viskas gerai atvėsta - sudeda gabalėliais pjaustytas silkes. Man būdavo nerealiai skanu. Ir nors visą vaikystę ir paauglystę jokios žuvies nė į burną neėmiau, bet šiai mišrainei buvo išimtis (ai, dar būdavo kartais, kad silkę išrenku ir palieku, sušveičiu tik morkas
O va šią vasarą vis pasigaminu tokios morkų mišrainės be silkės. Pridedu dar konservuotų pomodorų be odelės - išverčiu su visomis sultimis ir susmulkinu pomidoriukus, pakepinu dar ir - ant batono ar k.t. duonelės
Aš,iš morkų daug ką darau.
Pastaruoju metu labai pamėgau tokias salotas. Sutarkuoji morkas,įberi razinų, riešutų,salėgrąžų ir apslakstai šviežiu medučiu. niam-niam. QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 05 11, 14:31) Morkų pyragas: 4 kiaušiniai 1,25 stiklinės aliejaus 2 stiklinės cukraus 2 stiklinės miltų 2 šaukšteliai kepimo miltelių 2 šaukšteliai sodos 3 stiklinės tarkuotų morkų (aš tarkuoju pusiau burokine tarka, pusiau smulkesne) 1 stiklinė smulkintų riešutų arba saulėgrąžų arba razinų (ar dar ko nors, ko tik norit truputis vanilinio cukraus cinamono druskos Viską sumaišyti (aš jokios tvarkos niekada nesilaikau ir visada viskas išeina gerai). Supilti į skardą, išteptą riebalais. Kepti 175 laipsnių karštumo (iš anksto įkaitintoje) orkaitėje apie 40-50 min. Išėmus paruošti aptepimą. Paimti 1/2 stiklinės minkšto sviesto, 225g Philadelphia tepamo sūrio (be priedų), 4 stiklines cukraus, truputį vanilinio cukraus. Viską išmaišyti, kol gausis vientisa masė ir aptepti atšaldytą morkų pyragą. Iš esmės galima daryti ir be aptepimo, tačiau su juo dešimtkart skaniau Pyragas labai skanus gaunasi, tik aptepime labai jauciasi cukrus, jis ten neistirpsta, galvoju kad vietoj cukraus reikia deti cukraus pudra QUOTE(LORIAL @ 2009 10 06, 11:50) Pyragas labai skanus gaunasi, tik aptepime labai jauciasi cukrus, jis ten neistirpsta, galvoju kad vietoj cukraus reikia deti cukraus pudra LORIAL, Jeigu jūs kalbate apie to pyrago užpila,tai tegul kolege,raso davinius proporcingus nereikia klaidingų proporcijų,siaube,toks kiekis cukraus. Labai ydomu,ydomu
Aš gaminu silkę su morkomis : morkas reikia sutarkuoti burokine tarka, kubeliais supjaustyti kelis svogūnus (maždaug tiek pat, kiek morkų) ir visa tai pakepti ant aliejaus. Tada uždengti dangčiu ir troškinti, kol suminkštės. Atvėsinus sumaišyti su sūdytos silkės gabaliukais, nakčiai palikti šaldytuve
Man labai patinka morkų garnyras (labai tinka su vištiena)
virtas morkas supjaustyti kubeliais maždaug kaip mišrainei, dėti į jas svieste apkeptus svogūnus, pasūdyti, įdėti juodųjų pipirų, daug krapų ir - labai pageidautina - pora gabalėlių sutrintų džiovintų grybų (irgi tiek, kaip prieskonio). Įpilti lašelį vandens (labai nedaug) ir viską patroškinti. Valgyti šiltą p.s. kartais darau ir su žaliomis morkomis, tiesiog ilgiau troškinti reikia ir tiek
As tai daznai kepu karstus sumustinius su morkom: sutarkuoju morkas, ipjaustau desros, pipiru ir viska sumaisau su majonezu. Gauta mase dedu ant duonos ar batono ir kelioms minutems pasaunu i orkaite.
Vakar Vilniuje teko valgyti morkų salotas.
Valgiau ir studijavau kas įeina į jų sudėtį. Taip morkos tarkuotos+saulėgrąžos +dž. slyvos+česnakas+prieskoniai+riešutai. Labai ydomus užpilas sakyčiau geras graikiškų riešutų aliejus+kažkas tokio su tarkuoto obuolio skoniu. Labai ,labai patiko,bet neįsivaizduoju,su kuo sumaišytas aliejus. Gal teko valgyti panašias salotas?pasidalinkite,prašau
Labai sultingos, saldzios ir dideles morkos-60ct/kg. Jei kam reikia, rasykit a.z.
Noriu siandien ir as iskepti morku pyraga. MB niekad neragaves, tai prase, sakiau vakare bandysiu. Bet darysiu pagal sita internete rasta recepteli, nes man patinka kad sviestas dedasi..
MORKU PYRAGAS Sudėtinės dalys: Sviestas, 100 gramų Cukrus, 1 stiklinė Kiaušiniai, 2 vienetai Kvietiniai miltai, 2 stiklinės Kepimo milteliai, 2 šaukšteliai Citrinos, žievelė, 0.5 šaukštelio Cinamonas, 0.5 šaukštelio Morkos, tarkuotos, 2 stiklinės Lazdyno riešutai, kapoti, 0.5 stiklinės Gaminimas: Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, miltelius, tarkuotas morkas ir viską išplakti. Suberti persijotus su kepimo milteliais ir išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą formą ir apibarstyti kapotais migdolais. labai karštoje orkaitėje apie 1 val.
As irgi pabandziau ta isgirtaji morku pyraga
Papildyta: QUOTE(Aissstute @ 2010 05 05, 12:33) Noriu siandien ir as iskepti morku pyraga. MB niekad neragaves, tai prase, sakiau vakare bandysiu. Bet darysiu pagal sita internete rasta recepteli, nes man patinka kad sviestas dedasi.. Kaip morku pyragas? QUOTE(ulrika @ 2010 06 01, 10:54) As irgi pabandziau ta isgirtaji morku pyraga Papildyta: Kaip morku pyragas? Ulrika, o koki tu cia isgirtaji morku pyraga darei? Man labai idomu db, nes mano tas gavosi, nu as pati net nezinau kaip apibudinti, kai pirma karta dariau, nesuprantu, ar toks ir turi buti QUOTE(Elena @ 2004 07 07, 15:24) MORKŲ PYRAGAS 1 stiklinė tarkuotų morkų 1 stiklinė cukraus 1 kiaušinis puse šaukštelio sodos 1 stiklinė miltų Tarkuotas morkas sumaišyti su cukrumi ir kiaušiniais. Miltus sumaišyti su soda ir suberti į morkas. Viską išmaišyti. Tešlą sudėti į gilesnę kepimo formą ir kepti 20 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Iškepus pyragui išimti jį iš formos ir atvėsinti. Pyragą galima aplieti šokoladiniu glajumi. Va sita, kitoj temoj ji labai gyre QUOTE(ulrika @ 2010 06 01, 15:14) Aciu uz recepta
Vienas patarimas, jei tepate glajų, tai man skaniausia su varškės glajumi (varškytė, cukaus pudra, vanilija, truputi išspaustų apelsinų ar citrinų sulčių) ir dar į pačią tešlą dedu apelsino žievelių ir paskrudintų riešutų pagal skonį. Man morkų pyragas, apskritai, toks kalėdinis kepiniukas :}
|