Mano dukrytej dabar metukai ir siandien pirma karta isejau i darba
As dukryte palikdavau kai man reikdavo isbegti i parduotuve tai ispradziu pamato ir i asaras o jau dabar tai istolo rekia abas
Man viena syki buvo idomi situacija. Palikau vyresneli pas mama vienai dienai, tiksliau vakare isvaziavau kai jis uzmigo o kita diena per pietus mazdaug gryzau. Bet jis miegojo pietu miegucio. Kai atsikele iejau i kambari ir pati nepatikejau! Apsiverte ant kito sono ir pamojavo man ate. Ilgai dar kalbinau kol vel susidraugavom
dziaugiasi
Neperskaiciau visos temos, bet prisimenu kaip buvo man, kai buvau visai mazyte. Vasarai isvaziuodavau i kaima, o mama kartais atvaziuodavo aplankyt. Buvau mazai bendraujantis vaikas (tokia svajokle
mazoji tai dziaugiasi,o vyresneliui tai nuo nuotaikos dabar
Du metus mes su dukryte buvom kartu namie, niekur ilgam nebuvom išsiskyrę. Dar ir mamos pienuko gaudavo
jei sūnelį palieku bent valandai,kai grįžtu tai iš rankų paleist negaliu iškarto verkia,turbūt galvoja,kad vėl išeisiu
Sveikos mamytes
Teko ir man palikti savo angeliuka ilgesniam laikui(3savaitem),tai kai gryzau iskarto pamates mane puole i glebi,kol nepamate tevelio,tada mamytes nebereikejo,bet mamyte jam parveze daug lauktuviu,tai po kokios valandeles,jam vel reikejo tik mamos. Po gero menesiuko,vel paliksiu ji 3sav.,tai nzn kaip si karta sureaguos,nes praeita karta jam buvo 1.2m., o dabar jau bus 2.2m.,tikiuosi labai baisiai nereguos.
Mano dukryte labai dziaugiasi mane pamaciusi, kai tik ateinu pasiimti is darzelio saukia:"Mama atejo"! Net jei trumpam issiskiriam ir tai atbega ir stipriai apsikabina. Tai taip malonu!
Labai įvairiai reaguoja mano sunytis
Maniske anksciau po pusdienio tai ne is akiu nepaleisdavo,net i WC negaledavau iseit.O dabar tai viskas gerai net ir pas senelius pusdieniui paliekam.
mano mazyte mane niekur nepaleidzia tai turiu but visur su ja
"mama opa,tete (aukle) ne"
paskui pazaidziam, padainuojam,padukstam ir viskas tik dziaugiuosi,kad kai isvaziuoju i darba,mazoji dar tik koki 5 sapna sapnuoja,nes kitaip ziauriai atsisveikinam
Patekau i ligonine..vieneriu metuku sunelis liko pas mociute, neimatem pora savaiciu..is pradziu vaikas stovejo ir ziurejo i mane, po kukiu 5min atejo taip nedrasiai iskele rankutes ir sako apa. apsikabino stipriai ir vis diena turejau maza nesuleli
Labai aktuali man ši tema. Paprastai sūnų palieku mamai ar uošviams kelioms valandoms, grįžus atbėga į glėbį, pasimyluojam ir lekia toliau savo darbus "dirbti". Buvom palikę ir parai. Tai, kiek mama sakė, jokių ašarų nebūna. O ir grįžus reaguoja normaliai. Bet va vasarą teks palikti mamai net 3 savaitėms.
Ji tiesiog jauciasi jusu isduota,tad taip demonstruoja savo pykti,bet jei jai pas senelius bus gera,ji tikrai pripras prie tokiu pokyciu gyvenime ir viskas stos i normalias vezias
aš savos merginos nesu buvusi palikusi ilgiau kaip trys val vienos pas kažką, tai nežinau kaip jinai reaguotų į mane po ilgo išsiskirimo,
o šiaip, jei aš kur išeinu (ar tėtis) , jinai visada duoda bučkį, pasako "ate" ir viskas, ramus vaikas pas mus
Sweiki,
Prasau nesupykt moderatoriu ir neistrint mano zinutes, siunciu jums viena laiska, kuris gali pakeist mazo zmogucio gyvenima. Si laiska man atsiunte reniaus mamyte, prasydama pagalbos... Ar kada girdejot kad daug lengviau noreti gerio ir taikos pasaulyje, nei padet vienam konkreciam zmogui? Su didžiule MEILE ir PAGARBA kreipiuosi į VISUS, kurių kraujo grupė 0 (I) RH+ (teigiama). Prašau, padovanokite afereziniu trombocitu Reniui. Visi Jūsų duoti kraujo lašeliai taps jo gyvenimu, jo viltimi Jei šiuo metu esate sveikas, nesirgote gelta, Jūsų venos stiprios ir ryškios - paskambinkite į Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Kraujo centrą tel. nr.: 8 5 2365160 arba 8 688 62707, užsiregistruokite, susitarkite dėl Jums patogaus atvykimo laiko ir suteikite stiprybės lašelį Reniui. Nepamirškite pasakyti, kad aferezinius trombocitus skiriate Reniui Arbačiauskui, gydomam vaiku kaulu ciulpu transplantacijos poskyrio gydytojos Ramunes Pasaulienes. Is Jusu kraujo bus atskirti tik afereziniai trombocitai,visas kitas kraujas bus supiltas jums atgal. Taigi hemoglobinas nesumazes. Gydytojos zodziais, geriausias yra vyru, arba negimdziusiu moteru kraujas, nes nestumo metu, esant vaiko kitai kraujo grupei, mamos organizmas isiaudrina ir tada tokie donoro trombocitai ligoniukui prigyja sunkiau, bet jei nera geriausio varianto( vyru donoru), tinka ir moterys. Afereziniai trombocitai yra nesaldomi, jie galioja tik 5 dienas, Reniui jie bus pilami kasdien, apie 2 savaites, cia, zinoma, geriausiu atveju. Kraujo centras gali priimti per diena tik keleta donoru,todel registruotis reikia is anksto, mazdaug pries 4 dienas.Tai, manau, jau mazdaug apie sausio 18 diena reiktu registruotis. Kol nepakliuvau ten, i kaulu ciulpu transplantacijos poskyri, negaliu tiksliai ir nuspeti situacijos, galbut donoru reikes ir keliom dienom anksciau.Labai prasau- padekite mano Reniukui nugalet liga. Kiekvienas mums esat GYVYBISKAI svarbus. ACIU As pati su vaiku gulesiu ligoninej, todel palieku Reniaus mociutes telefona 864131095. placiau apie reniu galit pasiskaityt: http://www.rugute.lt/vaiku-istorijos/renius.html
Aš saviškį ilgiausiai esu palikus savaitgaliui, tai grįžus buvo labai įsižeidęs
O as kiekviena diena su tuom kariauju. Vedu sunu i darzeli. Jam ten patinka. Tik vat issiskiriant asaru pakalnes, o kai pasiimt reikia tai vaikas rekia, krenta ant zemes, musa mane ir panasiai. Darzeli tikrai zinau kad viskas gerai. Kitos mamos pasakoja, kad mano vaikas judrus, kas nepatinka reiskia savo nuomone, savyje nieko nelaiko. Bet vat kai reikia eiti is darzelio pasiimti tai bijau kiekviena diena. Tiesiog kai pamato isterijos priepolis istinka. Galiu sakyt ar daryt ka noriu niekas nepadeda. Kartais aukletojos padeda nuramint kartais mamos, nes kuo as labiau ji raminu ar nukreipineju demesi tai tuo labiau jis rekia. Isbandziau visaip ir geguoju ir pikuoju, tas pats.
Aš savo klecką ilgiausiai esu palikus dviem- trim valandom, tai visada grįžusią pasitinka cypdamas iš laimės MAMAAA
pakolkas jokiu problemu pas mus su palikimu nera
mielai lieka ,net nebuvo taip kad verktu
As savo mergina buvau palikus ilgiausiai pusdieniui, tai kai lieka su tetuku, viskas gerai, o kai su seneliais, tada, pasak seneliu, visalaik buna labai tyli ir liudna
Savaja irgi daugiausiai buvau palikus pusdieniui. Lieka tik su teciu arba seneliais (mano tevais), bet su vyro jokiu budu
mano suneliui metukai
bet dabar kai nuvaziuojam pas mano mama ir as iseinu ,nors i tulika - iskart rekti pradeda
as per metus esu palikusi savo vaika,gal tik kokius 3 kartus povalanda,ateinu, o jis tiesia i mane rankas ir verkia,per daug prisiriso
QUOTE(fleita @ 2006 04 10, 11:42) Sugalvojau užvesti tokią temą, nes man labai įdomu, kaip reaguoja jūsų vaikiukai į jus po išsiskyrimo. Šiaip tai mes dukrytės niekam nepalikinėjam, tėtis dirba, o mudvi leidžiam dieneles dviese. Vieną savaitgalio dieną turėjau reikalų ir palikau mamai visai dienai. Vakare atvažiavus ji puolė man į glėbį ir iš karto apsiverkė. Po kurio laiko vėl mamai ją palikau pusdieniui, tai, kai atvažiavau pasiimti, ji pas mane iš pradžių nėjo, tik skersai žiūrėjo, prisipratinau po kelių minučių Maniškis visada puola į ašaras ir ant kaklo, kai pasiimti iš lopšelio nueinu. Tiesa, kartą teko palikti savaitei su tėčiu vienus namuose karaliauti, tai grįžus labai sutrikęs vaikas buvo. Zirzinėjo ilgai, kol į normalias vėžes grįžo...
Man atrodo kad po dvieju menesiu mazyle manes neatpazins
Papildyta: QUOTE(fleita @ 2006 04 10, 11:42) Sugalvojau užvesti tokią temą, nes man labai įdomu, kaip reaguoja jūsų vaikiukai į jus po išsiskyrimo. Šiaip tai mes dukrytės niekam nepalikinėjam, tėtis dirba, o mudvi leidžiam dieneles dviese. Vieną savaitgalio dieną turėjau reikalų ir palikau mamai visai dienai. Vakare atvažiavus ji puolė man į glėbį ir iš karto apsiverkė. Po kurio laiko vėl mamai ją palikau pusdieniui, tai, kai atvažiavau pasiimti, ji pas mane iš pradžių nėjo, tik skersai žiūrėjo, prisipratinau po kelių minučių na džiaukis, tavo vaikas yra visiškai psichologiškai sveikas
Musu vaika tai dziaugsmingai susunka ar sava kalba kazka pasako, kai pareinu is darbo, arba vyras pareina savaitgali po darbu.Visada bega paziureti kas ten duris atrakino ir kas parejo, visada dziaugiasi
verkia...
o mum jau virs 2 metuku, bet dar niekam nebuvau palikus savo kiskelio ilgesniam laikui. visada prilipes pr mamos
maniskiui tai svarbiausias tetis, jei tetis namie tai mamos gali ir nebuti. Musu ziogas, su teciu ir praustis ir i tualeta ir miegoti ir i parduotuve- jis tecio vaikas. Mamyte tikrai ne svarbiausia jam (kita kart net pavydu, ir sakau kad reikia dar vieno vaiko, kad ir as tureciau savaji
Manoji tai labai dziaugisi bet kuo ka pirma pamato po miegelio,tada glaustosi,buciuoja
maniskis tai kai gristu pamato pradeda krykstauti ir puola i glebi prisispaudzia stipriai stiprai ir buna taip kokia min...
na maniskiai irgi dziaugiasi mane pamate. Bet ilgiau nei dienai dar ir nesam issiskyre niekad. Kai kur turiu iseiti ilgesniam laikui (pusdieniui ar dienai) tada aiskinu kaip viskas bus - kad mama eina ten ir ten, dabar jus busit su mociute/teciu, eisit i lauka, valgysit, zaisit eisit miegoti o tada gris mamyte. Kai atsikelsit mamyte jau bus grizus. Zodziu labai viska aiskinu. Klausosi, supranta
Beveik pries menesi buvom su maziuku pirma karta issiskyre ilgesniam laikui nei 5val, takart 3 paras praleido atskirai su teciu ( atpratinejom nuo naktinio pienuko). Seip jis yra dideeelis mamyciukas, reikalingiausia mamyte ir nieko daugiau gali nebuti, tai maniau jau kaip pamatys mane, kaip apsikabins....tai ka jus manot, ateinu as o jis ziuri pas teti ant ranku budamas i mane ir nieko, laksto paskui vyra o prie manes net neina. galvojau gal isizeide. Bet po keliu valandu buvom tokiam susitikime su mamytem ir vaikuciais, tai tada jau visa laika man ant ranku pratupejo, negalejau padeti
O seip jei buna iseinu trumpam ir griztu, tai labai dziaugias pamates, atlekia, apsikabina ir iskart ant ranku
sveikos mamytės
teko vieną kartą išvažiuoti visai dienai.ryte, kai dar miegojo išvažiavau ir vakare tiktai grįža.,tai buvau apakus
pakeliui namo visada zinau, kad isvysiu svytincia sypsena ir zodeli mamyte
Kai pareinu tai visada puola su šypsena ir visiems praneša šaukdama mytė parėja(mamytė parėjo)
sveikos,ano mazyle nesileidzia buti apkabinama, tik bandau tai padaryt stumia nuo saves.ar yra dar kas nors su tuo susidure?
Nesupykite tik, bet manyciau, kad Jusu vaikiukas turi kazkokiu problemu (cia ne tik is sios temos, bet ir tos apie kumstuku sukima kalbu)
Mazyli/e meiles reikia mokyti nuo pat kudykystes, glausti, buciuoti, miluoti, tada jis augs su tuo ir tai jam taps norma... aisku visiems buna tu augimo momentu kai nesiduoda apkabinamas, pabuciuojamas, bet jie kaip uzeina taip ir praeina maniske atvirksciai, pati ateina, apsikabina, mylu mylu daro o jeigu cia tik dabar prasidejo tai, naturalu, buna visiems tokiu augimo periodu kai nenori meiles
Mano dukra irgi tokia. Neapkabinsi, kol ji pati to nepanorės. Nematau čia nieko blogo.
Mano irgi toks, glaustosi tik kai miego nori. Gal tiesios toks vaiko būdas. O raida normali?
Papildyta: QUOTE(Sonie @ 2011 03 22, 10:21) Mazyli/e meiles reikia mokyti nuo pat kudykystes, glausti, buciuoti, miluoti, tada jis augs su tuo ir tai jam taps norma... aisku visiems buna tu augimo momentu kai nesiduoda apkabinamas, pabuciuojamas, bet jie kaip uzeina taip ir praeina Maniškis užaugęs "ant bučinių"
As irgi daznai pasigendu svelnumo is savo 1 metu sunelio, bet manau tai tikrai yra charakteris ir viskas normalu. Vaikutis tikrai mylimas ir glaustomas, bet myluotis megsta tik kai pats sumano arba yra pavarges. O siaip labai nori buti savarankiskas, todel daznai stengiasi is glebio issiverzti. Dar labai retai pasitaiko kad uzmigtu salia, miega savo lovytej ir nors tu ka, karatis bandau pasiguldyti pogulio salia, bet kol jis prie manes, vis bando zaisti ir niekaip jam nesimiega.
QUOTE(butybe @ 2011 03 25, 12:16) As irgi daznai pasigendu svelnumo is savo 1 metu sunelio, bet manau tai tikrai yra charakteris ir viskas normalu. Vaikutis tikrai mylimas ir glaustomas, bet myluotis megsta tik kai pats sumano arba yra pavarges. O siaip labai nori buti savarankiskas, todel daznai stengiasi is glebio issiverzti. Dar labai retai pasitaiko kad uzmigtu salia, miega savo lovytej ir nors tu ka, karatis bandau pasiguldyti pogulio salia, bet kol jis prie manes, vis bando zaisti ir niekaip jam nesimiega. PAs mus tai atvirkščiai
pritariu daugumai, va musu sunus irgi nemegsta meilikautis, glaustytis, ir tas buvo nuo mazu dienu,yra labai savarankiskas vaikas. o va dukryte tai galetu nepasitraukt nuo musu, sedi apsikabinus, buciuojasi, glaustosi.. tokie jau tie vaikai, tiesiog skritingi charakteriai
maniskis irgi megsta glaustytis tik tada kai pats nori. Jokiu budu nereikia viako versti ar per prievarta myluoti.
Mano mama tokai buvo |