Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Renadai
Patarkit ir man prašau ax.gif
Išsirinkau, kad mums patiktų Graco logico ir Maxi Cosi Rodi XP.
Kurią pasirinkti???? Ne kainos atžvilgiu, nes aišku, kad Graco bus pigiau, o patogumo.
Labai lauksiu patarimo, nes pati jau niekaip nesusigaudau schmoll.gif ir kadangi neturiu jokios patirties, vien pagal grožį rinktis nenoriu verysad.gif
mamusiuka
QUOTE(Renadai @ 2007 09 09, 00:47)
Patarkit ir man prašau  ax.gif
Kurią pasirinkti???? Ne kainos atžvilgiu, nes aišku, kad Graco bus pigiau, o patogumo.
Labai lauksiu patarimo, nes pati jau niekaip nesusigaudau  schmoll.gif ir kadangi neturiu jokios patirties, vien pagal grožį rinktis nenoriu  verysad.gif
*

Dėl Maxi kosi negaliu nieko pasakyt, gal kuri duos patarimų, bet mes turime Graco logico Rally sport ir esam labai patenkinti. Patogi tuo kad neužima mašinoje daug vietos, minkšta sėdimoji dalis, galvytės atlošas aukštinasi pagal vaiko ugį thumbup.gif , šonuose išsitraukia padėkliukai kas labai patogu vyresniam-ir atsigerti pats pasiima ir žaislus susideda ir saldainių popieriukus nuo mamos slepia lotuliukas.gif Dar didelis pliusas, kad kai būsim pakankamai dideli, nuimsime atlošą ir naudosime tik paaukštinimą rolleyes.gif
mama2004
Labai lauksiu patarimo, nes pati jau niekaip nesusigaudau  schmoll.gif ir kadangi neturiu jokios patirties, vien pagal grožį rinktis nenoriu  verysad.gif
*

Mes irgi Graco nusippirkom thumbup.gif kol kas tik geri atsiliepimai. turim dar tik savaite
Terba
*

Aš kaip tik rinkausi iš šių dviejų smile.gif Nusipirkau Maxi Cosi. Apsisprendžiau pirkti šią peržiūrėjusi SM temose apie autkėdutes pateiktas nuorodas su kėdučių įvertinimais. Visur Graco įvertinimas žemesnis nei Maxi Cosi. Be to man labai patiko kad Maxi Cosi priori XP turi paduką, kuris užsikiša už sėdynės, todėl tuščios kėdutės nereikia priseginėti, kad nesimakaluotų po mašiną.
Dar būtinai prieš perkant leiskite vaikučiui pasėdėti kėdutėj, pažiūrėkit ar jam patogu.
Gero pirkinio 4u.gif
Renadai
Nusipirkom Maxi Cosi Rodi XP, o draugė - Graco Logico. Tai iš pirmo žvilgsnio mūsų kėdutė lyg siauresnė g.gif , bet reguliuojasi šiek tiek plotis. Dar kas skiriasi - ant Graco neatsisėsi ir neatsiremsi, jei kėdutė neatremta į sėdynę, o ant Maxi Cosi gali sėdėt kaip fotelyj nors ir viduryj kambario. Daugiau pastebėjimų kolkas neturiu, nes dar nelabai ką išsiaiškinau (tik kelios valandos kaip turim savo naująją kėdutę ax.gif wub.gif )
Labai ačiū visoms, padėjusioms apsispręsti drinks_cheers.gif
*rutuliukas*
man tai si labai jau faina , mastau sia kedute pirkt
kede
Zana4
QUOTE(Linaiva @ 2006 04 12, 19:36)
ot niekur nerandu, kad kas naudotųsi tokiomis kėdutėmis doh.gif
ir iškilo dilema - vienos kėdutės, tokios kaip Chicco fiksuojasi diržai, o visose kitose, kiek teko apžiūrėt - ne. na turiu omeny tą vietą, kur automobilinis diržas pasiekia kėdutę diržai prie kėdutės jokiu prispaudėju nesifiksuoja, kad vaikas negalėtų per stipriai ištemt diržo į priekį, ar miegant vaikui, kad ir nestipriai stabdant, ar jis neiškrenta per stipriai pirmyn, nes diržas gi laisvas g.gif

o ir šiaip, kokie patyrimai su tokio tipo kėdėm?
user posted image  user posted image user posted image
*

pas mus tokia chicco kedutė, labai patenkinti mes ja smile.gif vaikui labai patinka, gale yra fiksatorius, uzsikabina uz sedinės automobilio smile.gif
ši kedutė skirta nuo 2 metukų, užsisega automobilio saugos dirzais, ir joje mažius gali sedėti iki .... kol nesvers 35 kg tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 19, 15:06)
man tai si labai jau faina , mastau sia kedute pirkt
kede
*

mes kai rinkomės, ir galvojau ar bebecomfort ar chicco nes kaina tik 20 lt skirėsi, tai esmės nesudarė. bet pasitarus su konsultante, ji patarė chicco, nes medžiaga buvo geresnė, mažiau sintetikos. žodžiu nuo chicco pradėjom ir užbaigsime chicco wub.gif
*rutuliukas*
puske turi tokia Chicco kaip foto pavaizduota, tik spalva kita,, na nepasakyciau,kad ten sintetikos maziau schmoll.gif apziurejau, bet man ji kaz kaip nepaliko labai jau didelio ispudzio

mes beveik 2metuku pirkom IWH kedute nuo 9-36, bet dabar ziuriu,kad su ziemine striuke sunkiai tilps, siauroka tokia
bet man ji superine, labai gaila,kad teks vel kede pirkt,
man labai patinka,kad joje vaikas segamas kedes dirzais, gali segt nors iki 36 kg, kede aukstinasi, automatiskai ir dirzai auksteja
na thumbup.gif thumbup.gif ji labai jau
mazhule
O mes nusipirkome Maxi-Cosi Rodi XP. Mazoji atsisedo, patogu jai sioje keduteje. Ir saugumas jos gerai ivertintas.
4u.gif
zhemuoge
Pataupėm didesnei kėdutei, ir įsigyjom paprastą pigų variantą, ir labai pasigailėjom, nes vaiko galva kai užmiega, tabaluojasi į visas puses, ir atrodo, kad kaklas nuluš. Dabar įvertinom anksčiau turėtos Maxi-Cosi Priori privalumus, bet šaukštai po pietų - Rodi neįsigijom, dabar labai gailimės, o kiek mačiau Rodi kažkuris variantas net miegamą padėtį turi 4u.gif
gievka
savo vaikui nupirkome graco thumbup.gif tai vaikas patenkintas sedi joje biggrin.gif
Rudakis
QUOTE(Kristuks @ 2007 03 27, 15:16)
Įdomu, kokie atsiliepimai apie Chicco Key 2-3 automobilines kėdutes?Bent jau Kotrynoj ir Vaikų mieste jas žaibiškai išperka.... 4u.gif  smile.gif
Ir skirtos jos 15-36 kg kategorijai... smile.gif
*

O kuri geresne ar Chicco key 2-3, Ar Max -3S?
dia.dia
Patarkit, ar gera Deltim Little Traveller 9-36 kg kedute http://www.0-3.lt/goods;256;;cat,;id,171
Ar saugi? Ar patogi?
gedra1978
mes dar telpam mazesneje keduteje, tai naudojames ja, bet jau planuose, tokios kedutes, kaip jus cia rasote. Drauge turi ir labai dziaugiasi, tad ir mes pabandysim pasiimti is jos ir pameginsim, jei pasitvirtis, butinai kitiems metmas isigysim ir mes. doh.gif
nep
Noriu paklausti, ar galima i 15 - 36 kg kedute sodinti truputi lengvesni vaika. Sunui metai ir jis dar 15 nesveria. Gal apie 12 kg...
Jelenka
QUOTE(nep @ 2008 03 14, 21:43)
Noriu paklausti, ar galima i 15 - 36 kg kedute sodinti truputi lengvesni vaika. Sunui metai ir jis dar 15 nesveria. Gal apie 12 kg...
*

Siaip tei ne. O jusu amzius ir svoris vienareiksmiskai nurodo jums pirkti 1 grupes autojedute smile.gif)) Arba bent 1-2-3 jau
Papildyta:
*

aisku, kad Maxi-Cosi, nes ji gerai ivertinta testu
kgt
Pradėjau rinkti savo dičkiui kėdutę ir pasimečiau doh.gif Gal galit patarti, kokios firmos kėdučių užvalkalai natūralesni, kad vasarą mažiau prakaituotų? Po ilgesnės kelionės baisu iš mašinos išleist būna, kad vėjelis neperpūstų.
Kol kas (kol tik internete renkuosi blush2.gif ) linkstu prie Graco, kaina nebloga ax.gif , tik dar medžiagą reiktų pačiupinėt rolleyes.gif
Rudakis
Nusipirkom Chicco key 2-3 (nuo 15-36kg) 4u.gif Labai patenkinti lotuliukas.gif Gera kedute thumbup.gif
Magnifique
Mes nusipirkom dar vieną kėdelę 15-36 kg Maxi Cosi XP, o nusipirkt1 Bebe Confort pas senelius palikom,nes ten dažnai lankomės rolleyes.gif
lambreta
Pirktume automobiline kedute vaikui nuo 10 kg iki 36
a79
QUOTE(lambreta @ 2008 03 23, 18:49)
Pirktume automobiline kedute vaikui nuo 10 kg iki 36
*

Skelbimų lentoj greičiau rasi mirksiukas.gif (Galiu pasiūlyt Delti Mažasis keliauninkas)
cola
Labuka, jus man pasakykit, jei vaikas jau sveria apie 15 kg, tai kokia geriau kedute rinktis
9-36 kg, ar pvz 15-36 kg
yra skirtumas tarp ju ar ne?

Dekui 4u.gif
*rutuliukas*
QUOTE(cola @ 2008 03 31, 10:09)
Labuka, jus man pasakykit, jei vaikas jau sveria apie 15 kg, tai kokia geriau kedute rinktis
9-36 kg, ar pvz 15-36 kg
yra skirtumas tarp ju ar ne?

Dekui  4u.gif
*

mes viena kde turim 9-36 o kita 15-36
tarp musiskiu tik toks skirtukas, kad nuo 9 kg toj kedutej vaika galima segt ir kedes dirzais ir auto dirzais, o nuo 15 kg tik auto dirzais 4u.gif as manau, geriausiai yra matuot, nes kaip tik tik vakar nusipirkom antra kede, tai ziurejom chiccco ir ferrari, tai vaikas ake, kad nepatogi ferrari, tai pirkom tada chicco
cola
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 04 05, 21:01)
mes viena kde turim 9-36 o kita 15-36
tarp musiskiu tik toks skirtukas, kad nuo 9 kg toj kedutej vaika galima segt ir kedes dirzais ir auto dirzais, o nuo 15 kg tik auto dirzais 4u.gif as manau, geriausiai yra matuot, nes kaip tik tik vakar nusipirkom antra kede, tai ziurejom chiccco ir ferrari, tai vaikas ake, kad nepatogi ferrari, tai pirkom tada chicco
*

as ir apsisprendziau nuo 15-kg pirkti, net ir skaiciau, kad kas yra universalu, nera patikima
atseit turi eiti pagal amziu kedutes
o ko nepirkot tos bebe cmofort? kur anksciau nusiziurejai?
kokia pirkai? ta chiko key 23? 4u.gif
gedra1978
mes taip pat jau po truputi dairomes didesmnes autokedutes, siuo metu dar turime iki 18kg, bet regis greitu laiku jau reiks didesnes, nes ugis jau ne mazas ir galvyte tuoj islys is atlosiuko. mirksiukas.gif
Kristtute
QUOTE(cola @ 2008 04 07, 13:43)
as ir apsisprendziau  nuo 15-kg pirkti, net ir skaiciau, kad kas yra universalu, nera patikima
atseit turi eiti pagal amziu kedutes
o ko nepirkot tos bebe cmofort? kur anksciau nusiziurejai?
kokia pirkai? ta chiko key 23?  4u.gif
*

Mes pirkom Chicco key 2-3, visai nieko tokia ax.gif
Tik man kažkaip užsegt diržus tai ankstesnės kėdutės greičiau ir paprasčiau buvo, ten su autokėdutės diržais segėsi vaikas.
O dabar jeigu sodiniesi vaiką priekyje, tai greit galima užsegt, bet jeigu gale, tai pati iki pusės turi į tą mašiną sulįst doh.gif Nelabai patogu, kai reik greit kažkur lėkt.
astukas
QUOTE(Rudakis @ 2008 03 11, 14:01)
O kuri geresne ar Chicco key 2-3, Ar Max -3S?
*

Cia yra abi kedutes:
http://www.chicco.com/elenco_prodotti.asp?...;idFasciaSel=24
Man geresne atrodo Key 2-3. Nes ji platinasi sonuose ir siek tiek losiasi atgal, o Max-3S tik turi papildoma pagalvele galvai paremt kad si nesimakaluotu kai vaikas uzmiega. Tik tiek suprantu pagal aprasymus ax.gif

O man patinka Concord bet parduotuvese ju niekur nemaciau. O norisi paciupinet. Graco tai man kalades schmoll.gif Belieka rinktis is Maxi cosi rodi XP ir Chicco 2-3. Daugiau pliusu turi Maxi... unsure.gif Sekantis etapas - nusivezt vaika ir isisodint rolleyes.gif
joljo
QUOTE(Jelenka @ 2008 03 15, 14:45)
Siaip tei ne. O jusu amzius ir svoris vienareiksmiskai nurodo jums pirkti 1 grupes autojedute smile.gif)) Arba bent 1-2-3 jau
Papildyta:

aisku, kad Maxi-Cosi, nes ji gerai ivertinta testu
*

O tai Graco neivertinta?????/ 4u.gif g.gif
Visa Europa vertina, tik....mums neivertinta......
astukas
QUOTE(astukas @ 2008 04 10, 14:44)
O man patinka Concord bet parduotuvese ju niekur nemaciau. O norisi paciupinet. Graco tai man kalades schmoll.gif Belieka rinktis is Maxi cosi rodi XP ir Chicco 2-3. Daugiau pliusu turi Maxi... unsure.gif Sekantis etapas - nusivezt vaika ir isisodint rolleyes.gif
*

Taigi nuvaziavom su vaiku i parduotuve ir isodinom i Maxi cosi. Jei tiksliau tai vaikas isispraude blink.gif (su striuke). Istikro pasirode ankstoka o nesiplatina. Taigi toliau sodinom i Chicco. Viskas gerai, patogi, platinasi bet....atloso padeciu reguliavimas tai jau berysinis. Kam toks isvis reikalingas. Turi kedute apverst ir nustatyt atloso padeti. Zodziu vaikui sedint jos nepareguliuosi. Pries isodinant vaika jau turi nustatyt kokioj padety jis vaziuos doh.gif Teko zvalgytis toliau. Pasodinom i Bebe confort. Nu zinokit visai patiko. Ir sedynes forma atrode patogesne, ir platinasi kartu su galvos pakelimu (zodziu kai paaukstini galvos atrama, kartu pasiplatina ir sonai). Ir dar yra atlosimo pora padeciu. Tai tikriausiai apsispresim isigyti sia kedute (jei dar kas nesumakaluos smegenu ax.gif ). Va tokia ji http://parduotuve.tindirindi.lt/product_in...roducts_id=1473

Sneku pati su savim unsure.gif rolleyes.gif
cola
QUOTE(Kristtute @ 2008 04 09, 11:09)
Mes pirkom Chicco key 2-3, visai nieko tokia  ax.gif 
Tik man kažkaip užsegt diržus tai ankstesnės kėdutės greičiau ir paprasčiau buvo, ten su autokėdutės diržais segėsi vaikas.
*

Na as apie ja neblogu atsiliepimu girdejau, ir pati dairausi ax.gif
QUOTE(astukas @ 2008 04 11, 09:05)

ne su savim, idomu labai lotuliukas.gif
as ta kedute norejau pirkti, ale masciau, masciau ir pardave jau per skelbimus lotuliukas.gif
vis metausi sia ar chicco 2-3

nors gracoo paziurejau pardei, nu plastmase totali man pasirode unsure.gif
astukas
QUOTE(cola @ 2008 04 11, 14:39)
Na as apie ja neblogu atsiliepimu girdejau, ir pati dairausi  ax.gif

ne su savim, idomu labai  lotuliukas.gif
as ta kedute norejau pirkti, ale masciau, masciau ir pardave jau per skelbimus  lotuliukas.gif
vis metausi sia ar chicco 2-3

nors gracoo paziurejau pardei, nu plastmase totali man pasirode  unsure.gif
*

Nu zinok pas Chicco 2-3 man nepatiko tas reguliavimas atsilosimui (jau kartojuosi rolleyes.gif ) Bet siaip jei neakcentuot atlosimo tai super kedute. Man ji patinka. Kad musu mazius kur bevaziuotumem tai vis uzmiega. Tai ir metausi dabar negaledama apsisprest.

Ar kas nors turi Hipsos Safe Side is Bebe confort?

Zodziu, kuo toliau i miska tuo daugiau grybu rolleyes.gif
astukas
Zodziu nusipirkom mes Bebe confort thumbup.gif Mums ji pasirode ne tik patogi bet ir atitinkanti E saugumo standartus. Va cia yra informacijos apie tuos standartus:
http://search.delfi.lt/cache.php?id=2E72FA40A98F0F46
Ir dar svarbu atkreipt demesi i tai kur buvo atliekamas testavimas. Kiekviena salis turi savo koda:1-Vokietija, 2-Prancuzija, 5-Svedija, 20- Lenkija. Jis buna uzrasytas salia E raides (etiketeje ant kedutes korpuso, ten pat ir saugumo standartu kodas). Kur atliekamas testavimas yra svarbu del to kad pvz. Lenkijoje labai atlaidziai ziurima i saugumo ribas.
Tai tiek dar info 4u.gif
joljo
QUOTE(astukas @ 2008 04 10, 13:44)
Cia yra abi kedutes:
http://www.chicco.com/elenco_prodotti.asp?...;idFasciaSel=24
Man geresne atrodo Key 2-3. Nes ji platinasi sonuose ir siek tiek losiasi atgal, o Max-3S tik turi papildoma pagalvele galvai paremt kad si nesimakaluotu kai vaikas uzmiega. Tik tiek suprantu pagal aprasymus ax.gif

*

Neznau, kaip ten del tu Graco kaladziu schmoll.gif
naujos aerologic kedutes tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mamania
Siaip ir Graco ir Chicco saugumo vertinimai ne per geriausi, jau geriau Maxi cosi XR ax.gif
astukas
QUOTE(joljo @ 2008 04 14, 21:20)
Neznau, kaip ten del tu Graco kaladziu schmoll.gif
naujos aerologic kedutes tai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Airbooster kedutes ir man patiktu bet pas mus ju nera. O tai kas yra nu nepatinka man nors tu ka rolleyes.gif Skonio reikalas mirksiukas.gif
joljo
QUOTE(astukas @ 2008 04 16, 17:51)
Airbooster kedutes ir man patiktu bet pas mus ju nera. O tai kas yra nu nepatinka man nors tu ka  rolleyes.gif Skonio reikalas mirksiukas.gif
*

aerologic jau yra , kaina 519 lt.
KAROLYJE> drinks_cheers.gif
astukas
QUOTE(joljo @ 2008 04 16, 18:55)
aerologic jau yra , kaina 519 lt.
KAROLYJE> drinks_cheers.gif
*

Gerai kad pas jus yra ax.gif Mes provincija rolleyes.gif
joljo
QUOTE(astukas @ 2008 04 16, 18:03)
Gerai kad pas jus yra ax.gif Mes provincija rolleyes.gif
*

Internetas ir provincijas pasiekia,
pirk internetu.
www.karolis.lt blush2.gif
astukas
QUOTE(joljo @ 2008 04 17, 12:13)
Internetas ir provincijas pasiekia,
pirk internetu.
www.karolis.lt blush2.gif
*

Nedristu nepaciupinejus ir nepavarcius blush2.gif Maxi cosi man irgi patiko o vaika kai isodinau tai pasirodo netinka unsure.gif Tai va todel. Viskas gerai su tom kedutem o mes jau ir turim.
Sekmes kitoms 4u.gif
asRita
uf.... akis pravarvinau beskaitydama.....

AČIŪ, kad dalinatės patitimi - ir apie jau turimas , ir apie tik apžiūrimas 4u.gif
Vilusa
Šiandien žiūrėjau Bebe confort Hipos Safe side kėdutę -- viskas būtų gražu, BET -- pardavėja akcentavo, kad jos statomos TIK ant galinės sėdynės, o ir atsilošimo padėtys - dvi - labai nedidelės, t.y. sodinti vaiką priekinėje sėdynėje ir allošti miegantį -- praktiškai neįmanoma verysad.gif O mums tai aktualu...
Kas gali pasakyti kokios kėdutės pritaikytos statyti priekinėje sėdynėje?
Melitukas
Gal galit parekomenduot, kuri geresne RECARO Young Style, ar CONCORD Lift evo PT, ar Recaro STM Tri-Star, ar chicco. g.gif ax.gif Kol kas renkam 6.5 m merginai, bet paskui mazasis kai sulauks 3 metu, ten perses. thumbup.gif
O gal zinot , kokia kedute kur pasidaro gulima padetis.
O gal geriau maxi cosi, nors man medziaga nelabai patiko, kai ciupinejau, ir gulima padetis nepasidaro.
Pasidalinkit patirtim, reikia skubiai pirkt, bet nelabai nusimanau. 4u.gif
Jelenka
QUOTE(Melitukas @ 2008 06 17, 15:56)
Gal galit parekomenduot, kuri geresne RECARO Young Style, ar CONCORD Lift evo PT, ar Recaro STM Tri-Star, ar chicco. g.gif  ax.gif  Kol kas renkam 6.5 m merginai, bet paskui mazasis kai sulauks 3 metu, ten perses. thumbup.gif
O gal zinot , kokia kedute kur pasidaro gulima padetis.
O gal geriau maxi cosi, nors man medziaga nelabai patiko, kai ciupinejau, ir gulima padetis nepasidaro.
Pasidalinkit patirtim, reikia skubiai pirkt, bet nelabai nusimanau. 4u.gif
*

Is isvardintu rinkciausi Concord, vien saugumo sumetimais.
Is kitu galima paziureti: MaxiCosi Rodi ..., BebeComfort Moby, Romer Kid Plus.
Jei turit Isofix, tai Romeri su Isofiksu - tikrai saugiau nesurasite.

Papildyta:
QUOTE(Vilusa @ 2008 05 16, 17:15)
Šiandien žiūrėjau Bebe confort Hipos Safe side kėdutę -- viskas būtų gražu, BET -- pardavėja akcentavo, kad jos statomos TIK ant galinės sėdynės, o ir atsilošimo padėtys - dvi - labai nedidelės, t.y. sodinti vaiką priekinėje sėdynėje ir allošti miegantį -- praktiškai neįmanoma verysad.gif  O mums tai aktualu...
Kas gali pasakyti kokios kėdutės pritaikytos statyti priekinėje sėdynėje?
*

hm...labai idomi pardaveja. Jei neklystu, tai sioje temoje kalbama apie 15-36 kg kedutes, o jos tinka bet kuriai vietai, kur yra triju tasku dirzas. O va su gulima padetim yra sunkiau, lyg tai, saugumo sumetimais, jos visos atsilosia mazdaug vienodai ir nezenkliai
ERAAA
[FONT=Arial][COLOR=blue][COLOR=blue]
QUOTE(Jelenka @ 2008 07 14, 00:48)
Is isvardintu rinkciausi Concord, vien saugumo sumetimais.
Is kitu galima paziureti: MaxiCosi Rodi ..., BebeComfort Moby, Romer Kid Plus.
Jei turit Isofix, tai Romeri su Isofiksu - tikrai saugiau nesurasite.

Papildyta:

hm...labai idomi pardaveja. Jei neklystu, tai sioje temoje kalbama apie 15-36 kg kedutes, o jos tinka bet kuriai vietai, kur yra triju tasku dirzas. O va su gulima padetim yra sunkiau, lyg tai, saugumo sumetimais, jos visos atsilosia mazdaug vienodai ir nezenkliai
*

Papildyta:
QUOTE(ERAAA @ 2008 07 16, 00:16)
*

AS TAIP PAT IEŠKAU KĖDUČIŲ 15-36 KG. TIKTŲ IR PADEVETOS .DVYNUKAMS.GAL KAS ZINO KUR PIGIAU GALIMA ISIGYTI...
shimmer
Sveiki, norejau paklausti, gal kas turite tokią autokėdutę?ka galetumet gero ar blogo apie ją pasakyti.Lauksiu atsiliepimų, nes galvoju kaip ir pirkti tokią.
http://www.vaikams.eu/index.php/page/autok...is/4/modelis/27
joljo
QUOTE(ERAAA @ 2008 07 15, 23:19)
Papildyta:

AS TAIP PAT IEŠKAU KĖDUČIŲ 15-36 KG. TIKTŲ IR PADEVETOS .DVYNUKAMS.GAL KAS ZINO KUR PIGIAU GALIMA ISIGYTI...
*

Tai kam pirkti padevetas, jei Graco junior maxi kedutes tekainuoja po 219 lt.
Labai patogios, saugios ir nebrangios. 4u.gif
goduliukas
Sveikos mamos 4u.gif gal kas turite tokia kedute
http://www.bizzon.lt/index.php?page=produc...amp;persist=new
labai reikia patarimo, ka manot apie ja, busiu dekinga mirksiukas.gif
Ju.Ju
Atleiskit, blondinei uz kvaila klausima biggrin.gif
Niekada nieko nepirkau rimto pagal skelbima blush2.gif Viskas tik is parduotuviu...
Dabar renkuosi kedute, ir pamaciau , kad skelbimuose parduoda tas pacias kedutes vos ne 150 litu pigiau nei parduotuvej blink.gif Na as suprantu parduotuvej antkainiai ir t.t...
O ar nebus kokios jos lievos, jei pirksiu is ranku g.gif Na brokuotos, ar podielka kokia nors rolleyes.gif
Jus visos perkat parduotuvese? rolleyes.gif
Agnele
Norejau pasiklausti kas turi chicco key 2-3
padarius ta gulima padeti (na nezinau kaip pavadinus, zodziu istraukus is po apacios ta mygtuka-pagaliuka tongue.gif ), tada kedute ne tokia stati yra
tai va, tada ji ant posukio virsta man i sona, nera tokia stabili

ar jums taip yra? blush2.gif
lietuvis
QUOTE(joljo @ 2007 03 04, 17:18)
Priklaus o nuo vaiko ugio ir svorio.
Jei vaiaks ne is smulkiuju, uzteks tik paduko, jei smulkutis, neauksto ugio, reiketu kedes su atlosu. Dirzai, kurie prisega vaika, turi savo vietoje. drinks_cheers.gif
*

Pritariu mintim. Tik galvoju kedutej visdelto turetu saugiau-visdelto ir stuburo papildoma apsauga, ir soninio smugio atveju didesne apsauga.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.