Išsirinkau, kad mums patiktų Graco logico ir Maxi Cosi Rodi XP.
Kurią pasirinkti???? Ne kainos atžvilgiu, nes aišku, kad Graco bus pigiau, o patogumo.
Labai lauksiu patarimo, nes pati jau niekaip nesusigaudau
Patarkit ir man prašau
Išsirinkau, kad mums patiktų Graco logico ir Maxi Cosi Rodi XP. Kurią pasirinkti???? Ne kainos atžvilgiu, nes aišku, kad Graco bus pigiau, o patogumo. Labai lauksiu patarimo, nes pati jau niekaip nesusigaudau QUOTE(Renadai @ 2007 09 09, 00:47) Patarkit ir man prašau Išsirinkau, kad mums patiktų Graco logico ir Maxi Cosi Rodi XP. Kurią pasirinkti???? Ne kainos atžvilgiu, nes aišku, kad Graco bus pigiau, o patogumo. Labai lauksiu patarimo, nes pati jau niekaip nesusigaudau Dėl Maxi kosi negaliu nieko pasakyt, gal kuri duos patarimų, bet mes turime Graco logico Rally sport ir esam labai patenkinti. Patogi tuo kad neužima mašinoje daug vietos, minkšta sėdimoji dalis, galvytės atlošas aukštinasi pagal vaiko ugį QUOTE(Renadai @ 2007 09 09, 00:47) Patarkit ir man prašau Išsirinkau, kad mums patiktų Graco logico ir Maxi Cosi Rodi XP. Kurią pasirinkti???? Ne kainos atžvilgiu, nes aišku, kad Graco bus pigiau, o patogumo. Labai lauksiu patarimo, nes pati jau niekaip nesusigaudau Mes irgi Graco nusippirkom QUOTE(Renadai @ 2007 09 09, 00:47) Patarkit ir man prašau Išsirinkau, kad mums patiktų Graco logico ir Maxi Cosi Rodi XP. Kurią pasirinkti???? Ne kainos atžvilgiu, nes aišku, kad Graco bus pigiau, o patogumo. Labai lauksiu patarimo, nes pati jau niekaip nesusigaudau Aš kaip tik rinkausi iš šių dviejų Dar būtinai prieš perkant leiskite vaikučiui pasėdėti kėdutėj, pažiūrėkit ar jam patogu. Gero pirkinio
Nusipirkom Maxi Cosi Rodi XP, o draugė - Graco Logico. Tai iš pirmo žvilgsnio mūsų kėdutė lyg siauresnė
Labai ačiū visoms, padėjusioms apsispręsti
man tai si labai jau faina , mastau sia kedute pirkt
kede QUOTE(Linaiva @ 2006 04 12, 19:36) ot niekur nerandu, kad kas naudotųsi tokiomis kėdutėmis ir iškilo dilema - vienos kėdutės, tokios kaip Chicco fiksuojasi diržai, o visose kitose, kiek teko apžiūrėt - ne. na turiu omeny tą vietą, kur automobilinis diržas pasiekia kėdutę diržai prie kėdutės jokiu prispaudėju nesifiksuoja, kad vaikas negalėtų per stipriai ištemt diržo į priekį, ar miegant vaikui, kad ir nestipriai stabdant, ar jis neiškrenta per stipriai pirmyn, nes diržas gi laisvas o ir šiaip, kokie patyrimai su tokio tipo kėdėm? ![]() pas mus tokia chicco kedutė, labai patenkinti mes ja ši kedutė skirta nuo 2 metukų, užsisega automobilio saugos dirzais, ir joje mažius gali sedėti iki .... kol nesvers 35 kg Papildyta: QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 19, 15:06) mes kai rinkomės, ir galvojau ar bebecomfort ar chicco nes kaina tik 20 lt skirėsi, tai esmės nesudarė. bet pasitarus su konsultante, ji patarė chicco, nes medžiaga buvo geresnė, mažiau sintetikos. žodžiu nuo chicco pradėjom ir užbaigsime chicco
puske turi tokia Chicco kaip foto pavaizduota, tik spalva kita,, na nepasakyciau,kad ten sintetikos maziau
mes beveik 2metuku pirkom IWH kedute nuo 9-36, bet dabar ziuriu,kad su ziemine striuke sunkiai tilps, siauroka tokia bet man ji superine, labai gaila,kad teks vel kede pirkt, man labai patinka,kad joje vaikas segamas kedes dirzais, gali segt nors iki 36 kg, kede aukstinasi, automatiskai ir dirzai auksteja na
O mes nusipirkome Maxi-Cosi Rodi XP. Mazoji atsisedo, patogu jai sioje keduteje. Ir saugumas jos gerai ivertintas.
Pataupėm didesnei kėdutei, ir įsigyjom paprastą pigų variantą, ir labai pasigailėjom, nes vaiko galva kai užmiega, tabaluojasi į visas puses, ir atrodo, kad kaklas nuluš. Dabar įvertinom anksčiau turėtos Maxi-Cosi Priori privalumus, bet šaukštai po pietų - Rodi neįsigijom, dabar labai gailimės, o kiek mačiau Rodi kažkuris variantas net miegamą padėtį turi
savo vaikui nupirkome graco
Patarkit, ar gera Deltim Little Traveller 9-36 kg kedute http://www.0-3.lt/goods;256;;cat,;id,171
Ar saugi? Ar patogi?
mes dar telpam mazesneje keduteje, tai naudojames ja, bet jau planuose, tokios kedutes, kaip jus cia rasote. Drauge turi ir labai dziaugiasi, tad ir mes pabandysim pasiimti is jos ir pameginsim, jei pasitvirtis, butinai kitiems metmas isigysim ir mes.
Noriu paklausti, ar galima i 15 - 36 kg kedute sodinti truputi lengvesni vaika. Sunui metai ir jis dar 15 nesveria. Gal apie 12 kg...
QUOTE(nep @ 2008 03 14, 21:43) Noriu paklausti, ar galima i 15 - 36 kg kedute sodinti truputi lengvesni vaika. Sunui metai ir jis dar 15 nesveria. Gal apie 12 kg... Siaip tei ne. O jusu amzius ir svoris vienareiksmiskai nurodo jums pirkti 1 grupes autojedute Papildyta: QUOTE(Renadai @ 2007 09 09, 00:47) Patarkit ir man prašau Išsirinkau, kad mums patiktų Graco logico ir Maxi Cosi Rodi XP. Kurią pasirinkti???? Ne kainos atžvilgiu, nes aišku, kad Graco bus pigiau, o patogumo. Labai lauksiu patarimo, nes pati jau niekaip nesusigaudau aisku, kad Maxi-Cosi, nes ji gerai ivertinta testu
Pradėjau rinkti savo dičkiui kėdutę ir pasimečiau
Kol kas (kol tik internete renkuosi
Nusipirkom Chicco key 2-3 (nuo 15-36kg)
Mes nusipirkom dar vieną kėdelę 15-36 kg Maxi Cosi XP, o nusipirkt1 Bebe Confort pas senelius palikom,nes ten dažnai lankomės
Pirktume automobiline kedute vaikui nuo 10 kg iki 36
Labuka, jus man pasakykit, jei vaikas jau sveria apie 15 kg, tai kokia geriau kedute rinktis
9-36 kg, ar pvz 15-36 kg yra skirtumas tarp ju ar ne? Dekui QUOTE(cola @ 2008 03 31, 10:09) Labuka, jus man pasakykit, jei vaikas jau sveria apie 15 kg, tai kokia geriau kedute rinktis 9-36 kg, ar pvz 15-36 kg yra skirtumas tarp ju ar ne? Dekui mes viena kde turim 9-36 o kita 15-36 tarp musiskiu tik toks skirtukas, kad nuo 9 kg toj kedutej vaika galima segt ir kedes dirzais ir auto dirzais, o nuo 15 kg tik auto dirzais QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 04 05, 21:01) mes viena kde turim 9-36 o kita 15-36 tarp musiskiu tik toks skirtukas, kad nuo 9 kg toj kedutej vaika galima segt ir kedes dirzais ir auto dirzais, o nuo 15 kg tik auto dirzais as ir apsisprendziau nuo 15-kg pirkti, net ir skaiciau, kad kas yra universalu, nera patikima atseit turi eiti pagal amziu kedutes o ko nepirkot tos bebe cmofort? kur anksciau nusiziurejai? kokia pirkai? ta chiko key 23?
mes taip pat jau po truputi dairomes didesmnes autokedutes, siuo metu dar turime iki 18kg, bet regis greitu laiku jau reiks didesnes, nes ugis jau ne mazas ir galvyte tuoj islys is atlosiuko.
QUOTE(cola @ 2008 04 07, 13:43) as ir apsisprendziau nuo 15-kg pirkti, net ir skaiciau, kad kas yra universalu, nera patikima atseit turi eiti pagal amziu kedutes o ko nepirkot tos bebe cmofort? kur anksciau nusiziurejai? kokia pirkai? ta chiko key 23? Mes pirkom Chicco key 2-3, visai nieko tokia Tik man kažkaip užsegt diržus tai ankstesnės kėdutės greičiau ir paprasčiau buvo, ten su autokėdutės diržais segėsi vaikas. O dabar jeigu sodiniesi vaiką priekyje, tai greit galima užsegt, bet jeigu gale, tai pati iki pusės turi į tą mašiną sulįst QUOTE(Rudakis @ 2008 03 11, 14:01) Cia yra abi kedutes: http://www.chicco.com/elenco_prodotti.asp?...;idFasciaSel=24 Man geresne atrodo Key 2-3. Nes ji platinasi sonuose ir siek tiek losiasi atgal, o Max-3S tik turi papildoma pagalvele galvai paremt kad si nesimakaluotu kai vaikas uzmiega. Tik tiek suprantu pagal aprasymus O man patinka Concord bet parduotuvese ju niekur nemaciau. O norisi paciupinet. Graco tai man kalades QUOTE(astukas @ 2008 04 10, 14:44) O man patinka Concord bet parduotuvese ju niekur nemaciau. O norisi paciupinet. Graco tai man kalades Taigi nuvaziavom su vaiku i parduotuve ir isodinom i Maxi cosi. Jei tiksliau tai vaikas isispraude Sneku pati su savim QUOTE(Kristtute @ 2008 04 09, 11:09) Mes pirkom Chicco key 2-3, visai nieko tokia Tik man kažkaip užsegt diržus tai ankstesnės kėdutės greičiau ir paprasčiau buvo, ten su autokėdutės diržais segėsi vaikas. Na as apie ja neblogu atsiliepimu girdejau, ir pati dairausi QUOTE(astukas @ 2008 04 11, 09:05) ne su savim, idomu labai as ta kedute norejau pirkti, ale masciau, masciau ir pardave jau per skelbimus vis metausi sia ar chicco 2-3 nors gracoo paziurejau pardei, nu plastmase totali man pasirode QUOTE(cola @ 2008 04 11, 14:39) Na as apie ja neblogu atsiliepimu girdejau, ir pati dairausi ne su savim, idomu labai as ta kedute norejau pirkti, ale masciau, masciau ir pardave jau per skelbimus vis metausi sia ar chicco 2-3 nors gracoo paziurejau pardei, nu plastmase totali man pasirode Nu zinok pas Chicco 2-3 man nepatiko tas reguliavimas atsilosimui (jau kartojuosi Ar kas nors turi Hipsos Safe Side is Bebe confort? Zodziu, kuo toliau i miska tuo daugiau grybu
Zodziu nusipirkom mes Bebe confort
http://search.delfi.lt/cache.php?id=2E72FA40A98F0F46 Ir dar svarbu atkreipt demesi i tai kur buvo atliekamas testavimas. Kiekviena salis turi savo koda:1-Vokietija, 2-Prancuzija, 5-Svedija, 20- Lenkija. Jis buna uzrasytas salia E raides (etiketeje ant kedutes korpuso, ten pat ir saugumo standartu kodas). Kur atliekamas testavimas yra svarbu del to kad pvz. Lenkijoje labai atlaidziai ziurima i saugumo ribas. Tai tiek dar info QUOTE(astukas @ 2008 04 10, 13:44) Cia yra abi kedutes: http://www.chicco.com/elenco_prodotti.asp?...;idFasciaSel=24 Man geresne atrodo Key 2-3. Nes ji platinasi sonuose ir siek tiek losiasi atgal, o Max-3S tik turi papildoma pagalvele galvai paremt kad si nesimakaluotu kai vaikas uzmiega. Tik tiek suprantu pagal aprasymus O man patinka Concord bet parduotuvese ju niekur nemaciau. O norisi paciupinet. Graco tai man kalades Neznau, kaip ten del tu Graco kaladziu naujos aerologic kedutes tai
Siaip ir Graco ir Chicco saugumo vertinimai ne per geriausi, jau geriau Maxi cosi XR
uf.... akis pravarvinau beskaitydama.....
AČIŪ, kad dalinatės patitimi - ir apie jau turimas , ir apie tik apžiūrimas
Šiandien žiūrėjau Bebe confort Hipos Safe side kėdutę -- viskas būtų gražu, BET -- pardavėja akcentavo, kad jos statomos TIK ant galinės sėdynės, o ir atsilošimo padėtys - dvi - labai nedidelės, t.y. sodinti vaiką priekinėje sėdynėje ir allošti miegantį -- praktiškai neįmanoma
Kas gali pasakyti kokios kėdutės pritaikytos statyti priekinėje sėdynėje?
Gal galit parekomenduot, kuri geresne RECARO Young Style, ar CONCORD Lift evo PT, ar Recaro STM Tri-Star, ar chicco.
O gal zinot , kokia kedute kur pasidaro gulima padetis. O gal geriau maxi cosi, nors man medziaga nelabai patiko, kai ciupinejau, ir gulima padetis nepasidaro. Pasidalinkit patirtim, reikia skubiai pirkt, bet nelabai nusimanau. QUOTE(Melitukas @ 2008 06 17, 15:56) Gal galit parekomenduot, kuri geresne RECARO Young Style, ar CONCORD Lift evo PT, ar Recaro STM Tri-Star, ar chicco. O gal zinot , kokia kedute kur pasidaro gulima padetis. O gal geriau maxi cosi, nors man medziaga nelabai patiko, kai ciupinejau, ir gulima padetis nepasidaro. Pasidalinkit patirtim, reikia skubiai pirkt, bet nelabai nusimanau. Is isvardintu rinkciausi Concord, vien saugumo sumetimais. Is kitu galima paziureti: MaxiCosi Rodi ..., BebeComfort Moby, Romer Kid Plus. Jei turit Isofix, tai Romeri su Isofiksu - tikrai saugiau nesurasite. Papildyta: QUOTE(Vilusa @ 2008 05 16, 17:15) Šiandien žiūrėjau Bebe confort Hipos Safe side kėdutę -- viskas būtų gražu, BET -- pardavėja akcentavo, kad jos statomos TIK ant galinės sėdynės, o ir atsilošimo padėtys - dvi - labai nedidelės, t.y. sodinti vaiką priekinėje sėdynėje ir allošti miegantį -- praktiškai neįmanoma Kas gali pasakyti kokios kėdutės pritaikytos statyti priekinėje sėdynėje? hm...labai idomi pardaveja. Jei neklystu, tai sioje temoje kalbama apie 15-36 kg kedutes, o jos tinka bet kuriai vietai, kur yra triju tasku dirzas. O va su gulima padetim yra sunkiau, lyg tai, saugumo sumetimais, jos visos atsilosia mazdaug vienodai ir nezenkliai
[FONT=Arial][COLOR=blue][COLOR=blue]
QUOTE(Jelenka @ 2008 07 14, 00:48) Is isvardintu rinkciausi Concord, vien saugumo sumetimais. Is kitu galima paziureti: MaxiCosi Rodi ..., BebeComfort Moby, Romer Kid Plus. Jei turit Isofix, tai Romeri su Isofiksu - tikrai saugiau nesurasite. Papildyta: hm...labai idomi pardaveja. Jei neklystu, tai sioje temoje kalbama apie 15-36 kg kedutes, o jos tinka bet kuriai vietai, kur yra triju tasku dirzas. O va su gulima padetim yra sunkiau, lyg tai, saugumo sumetimais, jos visos atsilosia mazdaug vienodai ir nezenkliai Papildyta: QUOTE(ERAAA @ 2008 07 16, 00:16) AS TAIP PAT IEŠKAU KĖDUČIŲ 15-36 KG. TIKTŲ IR PADEVETOS .DVYNUKAMS.GAL KAS ZINO KUR PIGIAU GALIMA ISIGYTI...
Sveiki, norejau paklausti, gal kas turite tokią autokėdutę?ka galetumet gero ar blogo apie ją pasakyti.Lauksiu atsiliepimų, nes galvoju kaip ir pirkti tokią.
http://www.vaikams.eu/index.php/page/autok...is/4/modelis/27 QUOTE(ERAAA @ 2008 07 15, 23:19) [FONT=Arial][COLOR=blue][COLOR=blue] Papildyta: AS TAIP PAT IEŠKAU KĖDUČIŲ 15-36 KG. TIKTŲ IR PADEVETOS .DVYNUKAMS.GAL KAS ZINO KUR PIGIAU GALIMA ISIGYTI... Tai kam pirkti padevetas, jei Graco junior maxi kedutes tekainuoja po 219 lt. Labai patogios, saugios ir nebrangios.
Sveikos mamos
http://www.bizzon.lt/index.php?page=produc...amp;persist=new labai reikia patarimo, ka manot apie ja, busiu dekinga
Atleiskit, blondinei uz kvaila klausima
Niekada nieko nepirkau rimto pagal skelbima Dabar renkuosi kedute, ir pamaciau , kad skelbimuose parduoda tas pacias kedutes vos ne 150 litu pigiau nei parduotuvej O ar nebus kokios jos lievos, jei pirksiu is ranku Jus visos perkat parduotuvese?
Norejau pasiklausti kas turi chicco key 2-3
padarius ta gulima padeti (na nezinau kaip pavadinus, zodziu istraukus is po apacios ta mygtuka-pagaliuka tai va, tada ji ant posukio virsta man i sona, nera tokia stabili ar jums taip yra? QUOTE(joljo @ 2007 03 04, 17:18) Priklaus o nuo vaiko ugio ir svorio. Jei vaiaks ne is smulkiuju, uzteks tik paduko, jei smulkutis, neauksto ugio, reiketu kedes su atlosu. Dirzai, kurie prisega vaika, turi savo vietoje. Pritariu mintim. Tik galvoju kedutej visdelto turetu saugiau-visdelto ir stuburo papildoma apsauga, ir soninio smugio atveju didesne apsauga. |