burundukas
2010 09 23, 13:25
QUOTE(burundukas @ 2010 09 20, 09:09) Sveikos, aš jau visai susimakalavau besidomėdama tom kėdutėm  Čia kaip sakoma kuo toliau į mišką, tuo daugiau malkų... Turim i sofix sistemą automobilyje, lyg ir susigundžiau cybex pallas kėdute, kuri vėliau virsta cybex solution x, tai pastaroji jau gaunasi kad neturi isofix? o tai jei solution x ir solution x-fix yra tokios pačios, tik viena be isofix kita su, tai ar negalima ant solution x-fix užsidėti to staliuko, kurį turi pallas? Man aktualu kad tvirtintusi su isofix sistema. Ačiū jei kas atsakys  Ir beje kur pas mus LT galima gyvai pasimatuoti cybex kėdutes? Gal kam iškilo panašūs klausimai, tai bandau pasidalinti info, ką pavyko sužinoti. Tokį klausimą kaip čia uždaviau ir vaikams.eu, nes jie prekiauja cybex kėdutėmis. Gavau tokį atsakymą: Jusu aprasytos konfiguracijos teiraujasi daug kas, todel naujoje Cybex kolekcijoje bus Pallas Fix su Isofix sistema. Tai turetu buti si rudeni, spalio menesi. Jau esame uzsake tokiu. Spalvos bus tokios - http://cybex-online.com/site/uk/carseats/pallas-fix.htmlŽiūrėjau ebay, tai tokios kėdutės apie 250 eurų be siuntimo į LT mokesčio. Mes apsisprendėm- pirksim solution x-fix.
QUOTE(burundukas @ 2010 09 23, 13:25) Jusu aprasytos konfiguracijos teiraujasi daug kas, todel naujoje Cybex kolekcijoje bus Pallas Fix su Isofix sistema. Tai turetu buti si rudeni, spalio menesi. Jau esame uzsake tokiu. Spalvos bus tokios - http://cybex-online.com/site/uk/carseats/pallas-fix.htmlŽiūrėjau ebay, tai tokios kėdutės apie 250 eurų be siuntimo į LT mokesčio. Mes apsisprendėm- pirksim solution x-fix.  kad su isofix atsirado-saugumui tai didelis pliusas
gal kas kaip tik pardavinet ruosiates Cybex kedute nuo 15-36kg ,rasykite i az
burundukas
2010 09 24, 13:01
[quote=Questa,2010 09 24, 12:51] sakykti gal matote joje kokiu minusu kodel ji tokia pigi http://www.amazon.de/Ersatzbezug-Cybex-Sol...mp;sr=1-2-spell[quote] Aš šiaip vokiškai nesuprantu, gal kitos meginos padės, tik man krito į akis, kad po pavadinimu, kuris parašytas didelėm raidėm eina mažos raidės- von Columbus. Tokių pačių kėdučių kainos daug didesnės, prie kurių prie pavadinimo parašyta von Cybex. Tai gal čia ne cybex gamintojas?
hmm idomu ka Ditele mano
QUOTE(Questa @ 2010 09 24, 13:51)  gera kaina einu draugei pasakysiu , iesko pigiau,lai perka
kaina tai superine gal kas mokat paziuret kiek su siuntimu ji gaunas?
QUOTE(Questa @ 2010 09 24, 13:05) hmm idomu ka Ditele mano  Turiu jus nuvilti, mamikes-ten tik uzvalkalas kedelei, todel ir tokia kaina-stebuklu nebuna  Uzrasyta Ersatzbezug-uzvalkalas pakeitimui
QUOTE(Ditele @ 2010 09 24, 15:44) Turiu jus nuvilti, mamikes-ten tik uzvalkalas kedelei, todel ir tokia kaina-stebuklu nebuna   nu geeeeeeras
burundukas
2010 09 24, 15:03
tai ne taip ir pigu turbut is kart pasidare  kai vien uzvilkimas puse kedutes kainos  Be to jei teisingai isisavinau Diteles pamokas, tai jei ten ir kedute tiek kainuotu tai man rodos jos i LT nesiuncia, ar as neteisi buciau
ieskau pigiausio varianto su x-fix tai taip ir gaunasi kai pamatei pigiai atrodo wow kol nepradedi gilintis
QUOTE(burundukas @ 2010 09 24, 15:03) Be to jei teisingai isisavinau Diteles pamokas, tai jei ten ir kedute tiek kainuotu tai man rodos jos i LT nesiuncia, ar as neteisi buciau   - tikrai taip
QUOTE(Ditele @ 2010 09 24, 15:44) Turiu jus nuvilti, mamikes-ten tik uzvalkalas kedelei, todel ir tokia kaina-stebuklu nebuna  Uzrasyta Ersatzbezug-uzvalkalas pakeitimui  ot tai tau
burundukas
2010 09 30, 12:33
Mergaitės kurios turit cybex solution x-fix, pasidalinkit info... Prieš kelias dienas mes ją apžiūrėjom gyvai (prieš tai ja buvom susižavėję internete), tai ji man tokia siaura pasirodė ties pečiais, nes ten kai kyla galva, kyla ir pečių apsauga, bet ji nesiplatina, įsodinom 2,5 metų mergytę, tai man ji tokia tik va dabar pasirodė tinkama, bandžiau įsivaziduoti kaip ji ten kokių 5-7 metų tilps, nepavyko Kokio amžiaus jūsų vaikai dabar sėdi kėdutėj ir kaip ten pečiai jų, telpa normaliai? ačiū labai.
QUOTE(burundukas @ 2010 09 30, 12:33) Mergaitės kurios turit cybex solution x-fix, pasidalinkit info... Prieš kelias dienas mes ją apžiūrėjom gyvai (prieš tai ja buvom susižavėję internete), tai ji man tokia siaura pasirodė ties pečiais, nes ten kai kyla galva, kyla ir pečių apsauga, bet ji nesiplatina, įsodinom 2,5 metų mergytę, tai man ji tokia tik va dabar pasirodė tinkama, bandžiau įsivaziduoti kaip ji ten kokių 5-7 metų tilps, nepavyko Kokio amžiaus jūsų vaikai dabar sėdi kėdutėj ir kaip ten pečiai jų, telpa normaliai? ačiū labai. Tikrai viskas ok su tuo plociu-man ir is pradziu siauroka atrode  .Mano sedi 6-mete, kuri pagal ugi ir svori yra kaip 8-mete, ir 3-metis, kuris pagal ugi ir svori yra kaip 4-metis, be jokiu problemu-tikrai nesuspausti-nzn, ar pastebejot tie sonai, kad ir nesiplatina, bet yra flexibile (paslankus ar kaip cia tixliau pasakyt)-vaikutis atsiseda ir jie pasiduoda i sonus pagal vaikucio peciu ploti. Mano vaikai, kurie tikrai nera nei smulkuciai, nei mazuciai,i ir su pukinem striukem, kombinezonais ten kuo puikiausiai sedi.Beje, jeigu ka, tai i ta kedele ir mano sunenas 12 metu buvo isitaises  Tai , kad nesiplatina soani yra didelis privalumas saugumui-kuo daugiau judanciu, ne vientisu detaliu kedeleje, tuo ji darosi maziau saugi.Taip pat, tai, kad nera per platus tie soniniai sparniukai ir gerai apgaubia vaiko petukus irgi yra + saugumui- vadinas, peciu linija yra gerai apsaugota  .
QUOTE(burundukas @ 2010 09 30, 13:33) Mergaitės kurios turit cybex solution x-fix, pasidalinkit info... Prieš kelias dienas mes ją apžiūrėjom gyvai (prieš tai ja buvom susižavėję internete), tai ji man tokia siaura pasirodė ties pečiais, nes ten kai kyla galva, kyla ir pečių apsauga, bet ji nesiplatina, įsodinom 2,5 metų mergytę, tai man ji tokia tik va dabar pasirodė tinkama, bandžiau įsivaziduoti kaip ji ten kokių 5-7 metų tilps, nepavyko Kokio amžiaus jūsų vaikai dabar sėdi kėdutėj ir kaip ten pečiai jų, telpa normaliai? ačiū labai. mums vasari bus 8 metukai , sakyciau plocio galetu but ir daugiau  . petuku apsauga lyg ir spyruokliuoja per ploti, bet jau tada vaikas lyg ispraustas. Nelabai issivaizduoju 12 metu vaiko sioj kedutei
QUOTE(tice @ 2010 09 30, 13:46) Nelabai issivaizduoju 12 metu vaiko sioj kedutei  O as gyvai maciau
Amelita
2010 10 02, 19:06
Mamytes, gal kas galite pasakyti savo nuomone apie tokia auto kedute vyresniems vaikams? auto kedute vaikams nuo triju metu
JulijaR
2010 10 03, 20:44
QUOTE(Amelita @ 2010 10 02, 20:06) Mamytes, gal kas galite pasakyti savo nuomone apie tokia auto kedute vyresniems vaikams? auto kedute vaikams nuo triju metuNieko apie ja nezinau,bet man labai patiko.Kaip tik pradedu dairytis savo didziajai kedutes,tai labai netgi svarstytinas variantas bus manau.Aciu uz nuoroda.
QUOTE(Amelita @ 2010 10 02, 20:06) Mamytes, gal kas galite pasakyti savo nuomone apie tokia auto kedute vyresniems vaikams? auto kedute vaikams nuo triju metuOi kokia faina
burundukas
2010 10 05, 12:16
QUOTE(burundukas @ 2010 09 30, 12:33) Mergaitės kurios turit cybex solution x-fix, pasidalinkit info... Prieš kelias dienas mes ją apžiūrėjom gyvai (prieš tai ja buvom susižavėję internete), tai ji man tokia siaura pasirodė ties pečiais, nes ten kai kyla galva, kyla ir pečių apsauga, bet ji nesiplatina, įsodinom 2,5 metų mergytę, tai man ji tokia tik va dabar pasirodė tinkama, bandžiau įsivaziduoti kaip ji ten kokių 5-7 metų tilps, nepavyko Kokio amžiaus jūsų vaikai dabar sėdi kėdutėj ir kaip ten pečiai jų, telpa normaliai? ačiū labai. Nu mes jau irgi turim cybex kėdutę, atrodo patogi, bent jau mergaitė su didžiausiu džiaugsmu į ją sėda. Nu galvojom ar cybex ar concord, tai pradžioj ėmėm cybex, matysim jei ateity darysis mažoka, šitą kėdutę perleisim sesei (kuri dabar tik 6 men) ir ieškosim didesnės. Pirkom tą kaip veliūro užvilkimu, įdomu tik kaip jis nešiosis
QUOTE(burundukas @ 2010 10 05, 12:16) Nu mes jau irgi turim cybex kėdutę, atrodo patogi, bent jau mergaitė su didžiausiu džiaugsmu į ją sėda. Nu galvojom ar cybex ar concord, tai pradžioj ėmėm cybex, matysim jei ateity darysis mažoka, šitą kėdutę perleisim sesei (kuri dabar tik 6 men) ir ieškosim didesnės. Pirkom tą kaip veliūro užvilkimu, įdomu tik kaip jis nešiosis  Ir kaip ta a la veliurine gyvai, nes foto, tai man l.  ir kokia spalvyte emet?
burundukas
2010 10 07, 20:26
QUOTE(Ditele @ 2010 10 05, 12:21) Ir kaip ta a la veliurine gyvai, nes foto, tai man l.  ir kokia spalvyte emet? Spalvytė raudona su bordo. Nu žiūrisi gerai, tik neaišku kaip nešiosis. Vyras tai įsivaizdavo jeigu jau veliūras, tai kaip automobilių sėdynių- su tokiais ilgesniais plaukeliais, bet čia tokie kaip zomšo plaukeliai. Mes matėm neveliūrinę juodą, tai mūsiškė gražesnė aišku
QUOTE(burundukas @ 2010 10 07, 20:26) Spalvytė raudona su bordo. Nu žiūrisi gerai, tik neaišku kaip nešiosis. Vyras tai įsivaizdavo jeigu jau veliūras, tai kaip automobilių sėdynių- su tokiais ilgesniais plaukeliais, bet čia tokie kaip zomšo plaukeliai. Mes matėm neveliūrinę juodą, tai mūsiškė gražesnė aišku  Aiskumas - grazi spalvyte  Tai ten ir raso, kad zomsos imitacija
QUOTE(burundukas @ 2010 10 07, 21:26) Spalvytė raudona su bordo. Nu žiūrisi gerai, tik neaišku kaip nešiosis. Vyras tai įsivaizdavo jeigu jau veliūras, tai kaip automobilių sėdynių- su tokiais ilgesniais plaukeliais, bet čia tokie kaip zomšo plaukeliai. Mes matėm neveliūrinę juodą, tai mūsiškė gražesnė aišku  gal galite realia foto ideti?
burundukas
2010 10 07, 20:47
QUOTE(Ditele @ 2010 10 07, 20:36) Aiskumas - grazi spalvyte  Tai ten ir raso, kad zomsos imitacija  Tai gali būti, tiesiog neįsiskaitėm, ir kai natūroj pažiūrėjom tai ir foto aiškesnė pasidarė, kad ten panašiau į zomšą  Šiaip jo, graži... tik aišku ne grožis svarbiausia, o saugumas, tikėkimės neapvils jei ką... Papildyta:QUOTE(Questa @ 2010 10 07, 20:40) gal galite realia foto ideti? Tai kad kėdutė mašinoj, palyginimui galiu įmesti nuorodas iš ebay: 1. paprastas audinys http://cgi.ebay.de/Kindersitz-2-3-CYBEX-SO...=item35acc8e26a2. zomšos imitacija http://cgi.ebay.de/CYBEX-SOLUTION-X-FIX-PL...=item35ac555a3anu jei labai reikės gyvai, po kelių dienų gal prisiruošiu nufotkint.
QUOTE(burundukas @ 2010 10 07, 20:43) tik aišku ne grožis svarbiausia, o saugumas, tikėkimės neapvils jei ką...  100% bet kai ir suagu, ir grazu , tai is viso
burundukas
2010 10 08, 19:08
Va dar pagalvojau, o vasariniai užvilkimai pasiteisina ar ne, gal kas turit, nesvarbu ant kokios kėdutės, verti jie dėmesio ar ne? Dažnai užvilkimai būna balti, kaip jų teplumas, greitai išsitepa? Nu žodžiu verta tokį daiktą turėti ar ne. Ačiū
Lauritus
2010 10 10, 21:42
Sveikos mamytes, as taip pat dairausi Cybex Solution X-fix kedutes tik gal galite patarti kaip cia parsisiusti, kad nereiketu permoketi LT  Buciau baisiai dekinga
QUOTE(Lauritus @ 2010 10 10, 21:42) Sveikos mamytes, as taip pat dairausi Cybex Solution X-fix kedutes tik gal galite patarti kaip cia parsisiusti, kad nereiketu permoketi LT  Buciau baisiai dekinga  Pasiziurekit amazon.de ar ebay.de
Lauritus
2010 10 10, 21:56
QUOTE(Ditele @ 2010 10 10, 23:48) Pasiziurekit amazon.de ar ebay.de  Visa beda, kad vokieciu nemoku
QUOTE(Lauritus @ 2010 10 10, 21:56) Visa beda, kad vokieciu nemoku  Pabandykit su google verteju-nieko sudetingo, bent jau amazon.de (ebay nezinau, nesu pirkus), nera arba ieikit, kad ir i amazon.co.uk ar amazon.com (registracija galios bet kokiame amazone), jei anglu k. ne problema, uzsiregistruokit, issistudijuokit pirkimo sistema ir tada bus viskas aisku vokiskame amazone
Lauritus
2010 10 10, 22:05
QUOTE(Ditele @ 2010 10 11, 00:00) Pabandykit su google verteju-nieko sudetingo, bent jau amazon.de (ebay nezinau, nesu pirkus), nera arba ieikit, kad ir i amazon.co.uk ar amazon.com (registracija galios bet kokiame amazone), jei anglu k. ne problema, uzsiregistruokit, issistudijuokit pirkimo sistema ir tada bus viskas aisku vokiskame amazone  Na pabandysiu rytoj ta padaryti, o jei nepavyks, paprasysiu pagalbos  Aciu, kad pasidalinate info
QUOTE(Lauritus @ 2010 10 10, 22:05) Na pabandysiu rytoj ta padaryti, o jei nepavyks, paprasysiu pagalbos  Aciu, kad pasidalinate info   nera uz ka
burundukas
2010 10 11, 07:41
QUOTE(Ditele @ 2010 10 10, 22:00) Pabandykit su google verteju-nieko sudetingo, bent jau amazon.de (ebay nezinau, nesu pirkus), nera arba ieikit, kad ir i amazon.co.uk ar amazon.com (registracija galios bet kokiame amazone), jei anglu k. ne problema, uzsiregistruokit, issistudijuokit pirkimo sistema ir tada bus viskas aisku vokiskame amazone  Ditele didžiausia pagalbininkė. Aš panašiai taip ir dariau, angliškam ebay plaukioju kaip žuvis vandenyje, o vokišką tai iš atminties kur kas yra viskas aišku, o kėdučių aprašymus per google vertėją išsiverčiu- vertimas aišku [ievos, bet esmę pagaut eina. Bet ebay konkrečiai tai beveik nerasit užrašo kad siunčia į LT, reikia asmeniškai klausti pardavėjo, kurio kėdelė jums patinka, man iš kokių 5 vienas sutiko siųsti, kaina siuntimo 18 eurų.
zinadriu
2010 10 25, 22:24
Kiek paskaitinėjau, visos čia susižavėjusios Cybex. Aš nuvažiavau į parduotuvę pažiūrėti ir ji man pasirodė kažkokia klibanti, nestabili. Nebežinau, ką daryti. O kaip dėl Concord Transformer, gal kas matėte ir turite nuomonę arba kur Vilniuje galima pamatyti gyvai. Būčiau dėkinga, jei kas patartų.
QUOTE(zinadriu @ 2010 10 25, 22:24) Kiek paskaitinėjau, visos čia susižavėjusios Cybex. Aš nuvažiavau į parduotuvę pažiūrėti ir ji man pasirodė kažkokia klibanti, nestabili. Kuriose vietose ji Jums tokia pasirode  - kad joje nera labai kam klibet  ?Man tai atvirksciai ji tokia kaip nulieta-atrodo, kad isodini vaika ir kaip iremintas (ne suspaustas, bet toks apgaubtas kedutes) jis  O kur Jus jas Vilniuje apziurinejot?
zinadriu
2010 10 26, 13:05
QUOTE(Ditele @ 2010 10 25, 23:33) Kuriose vietose ji Jums tokia pasirode  - kad joje nera labai kam klibet  ?Man tai atvirksciai ji tokia kaip nulieta-atrodo, kad isodini vaika ir kaip iremintas (ne suspaustas, bet toks apgaubtas kedutes) jis  O kur Jus jas Vilniuje apziurinejot? Vaikams.eu parduotuvėje Ateities gt. Man tas atlošas kažkoks netvirtas pasirodė. Ir audinys kėdutės šiaipsau. kažkur skaičiau, kad būna tefloninis, bet nežinia ar būna Cybex kėdutėms. O gal žinote, kas prekiauja Concord kėdutėmis? dar jas norėčiau apžiūrėti, kad apsispręsčiau.
QUOTE(zinadriu @ 2010 10 26, 13:05) Vaikams.eu parduotuvėje Ateities gt. Man tas atlošas kažkoks netvirtas pasirodė. Ir audinys kėdutės šiaipsau. kažkur skaičiau, kad būna tefloninis, bet nežinia ar būna Cybex kėdutėms. O gal žinote, kas prekiauja Concord kėdutėmis? dar jas norėčiau apžiūrėti, kad apsispręsčiau. Atlosas siaip daugelio sios kategorijos kedeliu atrodo, kaip netvirtas-ir to paties Concord, ir BC Moby, nes kedeles susideda is dvieju daliu- nugaros atloso ir sedynes, paaukstinimo  O del medziagytes, tai ka as zinau-mes jau metus naudojam kedeles, tai niekas man neuzkliuvo  Kas Concord prekiauja ir kur butu galima apziuret, tai nezinau
zinadriu
2010 10 26, 14:34
QUOTE(Ditele @ 2010 10 26, 14:28) Atlosas siaip daugelio sios kategorijos kedeliu atrodo, kaip netvirtas-ir to paties Concord, ir BC Moby, nes kedeles susideda is dvieju daliu- nugaros atloso ir sedynes, paaukstinimo  O del medziagytes, tai ka as zinau-mes jau metus naudojam kedeles, tai niekas man neuzkliuvo  Kas Concord prekiauja ir kur butu galima apziuret, tai nezinau  Ačiū.
QUOTE(Ditele @ 2010 10 26, 13:28) Atlosas siaip daugelio sios kategorijos kedeliu atrodo, kaip netvirtas-ir to paties Concord, ir BC Moby, nes kedeles susideda is dvieju daliu- nugaros atloso ir sedynes, paaukstinimo  O del medziagytes, tai ka as zinau-mes jau metus naudojam kedeles, tai niekas man neuzkliuvo  Kas Concord prekiauja ir kur butu galima apziuret, tai nezinau  O ar jus matete /ciupinejote Concord transformer kedute. Nepasakyciau, kad jos atlosas atrodytu kaip netvirtas. Mes, kai rinkomes kedute, tai nemazai apziurejau. Rinkausi tarp geriausius ivertinimus gavusiu keduciu. Man labiausiai patiko Concord ir ne tik isvaizda, bet ir patogumu. Kedute auga ne tik i auksti, bet ir i ploti, medziaga maloni paciupineti. Cybex kedute, nor ir labai gerai ivertinta, bet auga tik i auksti, tai jau dabar vaika su ziemine striuke isodinus, kazkaip uzspaustas atrode. Ziurejau juodos spalvos kedute, tai medziaga jau tokia nemaloni-sintetine  . Tai tokia mano nuomone
QUOTE(regal @ 2010 10 26, 17:44) O ar jus matete /ciupinejote Concord transformer kedute. Nepasakyciau, kad jos atlosas atrodytu kaip netvirtas. Mes, kai rinkomes kedute, tai nemazai apziurejau. Rinkausi tarp geriausius ivertinimus gavusiu keduciu. Man labiausiai patiko Concord ir ne tik isvaizda, bet ir patogumu. Kedute auga ne tik i auksti, bet ir i ploti, medziaga maloni paciupineti. Cybex kedute, nor ir labai gerai ivertinta, bet auga tik i auksti, tai jau dabar vaika su ziemine striuke isodinus, kazkaip uzspaustas atrode. Ziurejau juodos spalvos kedute, tai medziaga jau tokia nemaloni-sintetine  . Tai tokia mano nuomone As, kalbedama apie Concord, turejau omenyje Lift Evo PT kedeles-jas buvau nupirkus vaikams, bet, uzmaciusi Cybex Solution Xfix, jas nupirkau  Transformer neciupinejau, bet, jei neklystu, tai jos ivertinimas balais nera l. aukstas, nors galutinis ibvertinimas ir yra "gut" (gerai)-man rodos, jos minusas yra silpna priekinio smugio apsuga  kiekvienam savaip atrodo ir kas vienam gali patikti, tai kitam visiskai ne-kiekvienas renkasi, tai kas ja geriausia atrodo  Mano vaikai, ypac mergina, ne is smulkiuju, budama 128 cm ugio apie 25 kg svorio pernai ziema su visais kombinezonais, pukinemis striukemis be problemu tilpo.Simet jau ugtelejusi, tai sus storu rudeniniu paltu irgi kuo puikiausiai tilpo.Jau apie maziu nekalbu. Ir medziaga man normali - jokiu problemu nekyla del jos  O Cybex sonai yra mobilus (flexible)-kai iseda pasiduoda, kiek reikia, i sonus.Ir dar pasikartosiu-kuo daugiau 15-36 kg keduteje judanciu detaliu (prasipaltinimu, padeciu, islendanciu detaliu ir etc,), tuo mazesnis kedeles suagumas
QUOTE(Ditele @ 2010 10 26, 18:24) : Transformer neciupinejau, bet, jei neklystu, tai jos ivertinimas balais nera l. aukstas, nors galutinis ibvertinimas ir yra "gut" (gerai)-man rodos, jos minusas yra silpna priekinio smugio apsuga Tai kad siemet Concord transformer T yra testo nugaletojas. : http://www.testberichte.de/p/concord-tests...estbericht.htmlPraeitais metais transformer XT lyg antras buvo. Labai gerai ir aiskiai su visais pliusais ir minusais istestuotos kedutes aprasytos cia. Galima net pasirinkti pagal metus ir keduciu kategorija: http://www.adac.de/infotestrat/tests/kinde...st/default.aspxApie keduciu sauguma as pati nieko nesprendziu, vadovaujuosi ir pasitikiu tik testu rezultatais. Tikiuosi, patiems kedutes saugumo nereiks isbandyti
QUOTE(regal @ 2010 10 26, 19:46) Tai kad siemet Concord transformer T yra testo nugaletojas. : http://www.testberichte.de/p/concord-tests...estbericht.htmlPraeitais metais transformer XT lyg antras buvo. Labai gerai ir aiskiai su visais pliusais ir minusais istestuotos kedutes aprasytos cia. Galima net pasirinkti pagal metus ir keduciu kategorija: http://www.adac.de/infotestrat/tests/kinde...st/default.aspxA, yra naujas modeliukas-as apie senesni kalbejau  - jau nebesidomiu naujovem, nes neakualu  kai rinkaus kedele butent adac testus ir ziurejau- tikrai l. informatyvus
QUOTE(Ditele @ 2010 10 26, 19:54) A, yra naujas modeliukas-as apie senesni kalbejau  - jau nebesidomiu naujovem, nes neakualu  kai rinkaus kedele butent adac testus ir ziurejau- tikrai l. informatyvus  Toms, kurioms dabar aktualu, idedu siu metu birzelio menesio Stiftung Warentest testuotu autokeduciu rezultatus: http://www.testberichte.de/a/kindersitz/ma...010/213128.htmlPirmoj vietoj Concord transformer T Antroj vietoj Maxi-Cosi Rodi AirProtect, tarp kitko be isofixo, taciau turi gulscia padeti Trecioj vietoj Cybex Free-fix MB labai domejosi kedutemis, noredamas issiaiskinti skirtingu modeliu privalumus, parase laiskus su klausimais gamintojams. Pvz. Concord vadybiininke net pati paskambino is Vokietijos ir labai issamiai papasakojo apie visas ju gaminamas kedutes. Pvz. atkreipciau demesi ir i tai, kad jei kedute perkama mazesniems vaikams, pvz. trimeciamas (tokiems kaip mano,kuris daznai ilgesniu kelioniu metu megsta numigti automobilyje  ) rekomenduoja pirkti kedute Transformer XT, kuri turi gulscia padeti, o tiems pas ka nera automobilyje isofixo, Transformer X. Transformer X nuo Transformer XT skiriasi tik tuo,kad pastaroji turi isofixa. Transformer T kedute yra supaprastinta XT versija , turinti isofixa, bet neturinti gulscios padeties.
solciukas
2010 10 27, 14:30
REGAL, jei rasi kur Vilniuj apžiūrėti Concord kėdutes, tai būk gera parašyk, nes ir aš susidomėjau. O šiaip, tai kur jas Lietuvoj būtų galima nusipirkt?
burundukas
2010 10 27, 14:49
QUOTE(solciukas @ 2010 10 27, 14:30) REGAL, jei rasi kur Vilniuj apžiūrėti Concord kėdutes, tai būk gera parašyk, nes ir aš susidomėjau. O šiaip, tai kur jas Lietuvoj būtų galima nusipirkt? Jau kažkada kitoj temoj minėjau www.tutuu.lt Ten rasit pardavimo vietas ir kainos yra. Mes kai ieškojom ir norėjom gyvai apžiūrėti, tai tuo metu buvo išparduotos, spalio antroj pusėj sakė užsiveš, tai pabandykit susisiekti gal jau turės. Sėkmės renkantis.
admin*1
2010 10 27, 14:49
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|