Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip puošiame berniukus?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3
Pentarda
O kaip rengiate berniukus i darzeli? g.gif Juk neaprengsi kostiuminem kelnem po smeli duotis mastau.gif mums tai daba labai jau aktualu ax.gif
Isila
treninginės kelnes ir paprastą trikotažinę bliuską. Žiemai tai ant pėdkelnių šortus moviau, golfai į trasą ėjo. Džinsų į darželį vengiu, nes varžo vaiką šiekm tiek. Nieko ypatingo, super gražaus ar brangaus, nes pastoviai grįžta išsitepęs, suplėšęs doh.gif
relaxy
man nieko nėr gražiau mažiems vyrukams marškiniai + liemenė thumbup.gif nors mes dar leliukai, bet jau turime ištisas kolekcijas jų ax.gif
dzestina
man labai grazu marskinukai +liemene
arba ant body ilgom rankovem dedu liemene wub.gif
is vis labai grazus sis derinukas,turim pilna kolekcija nuo kudykistes su liemenem wub.gif
*caffe macchiato*
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 27, 05:10)
as pirma rengiau leliukiskai,o antra jau viriskai,kasko man jau atsibodo tos svelnios zidros spalvos doh.gif
*

Pirma irgi rengiau "leliukiskai", bet dabar jeigu tureciau antra, tai rengciau "vyriskai", matyt, su laiku keiciasi nuomones ir norai lotuliukas.gif cool.gif

dzestina thumbup.gif drinks_cheers.gif paskutiniu laiku irgi perku daug liemeniu ir rengiu panasiai kaip tu, nepaprastas grozis wub.gif wub.gif bigsmile.gif
Šypsiukas
O mes puosiame vienetiniais rubeliais:) turim mociute mezgeja. Tai man labai grazu vasarai kai uzsidedam megzta balta kepuryte, modelis kaip skaros risamos, uzsirisa gale, liuks, toks sustras atrodo vyrukas. Siaip turim megztu kostiumeliu, megztuku, kepuryciu, net striuke ir palta ziemini. (nemoku nuotrauku idet, o tai parodyciau, gal kuriai nors mamytei ideju kiltu). Aisku, neaprengiu vaiko nuo galvos iki koju vien mezginiais, dedu tik po 1 megzta daikta, bet kaip faina, jei mamos mokat megzti, nepatingekit. Juk musu mazyliai - patys brangiausi:)
smalyze59
Man taip pat liemenes super thumbup.gif .Arteja pirmasis gimtadienis ,tai nuziurejau baltus baltinukus su balta rastuota liemenyte smile.gif tik neapsisprendziu ar deti dzinsiukus ar ieskoti ale kostiuminiu kelnyciu. g.gif
NirN
QUOTE(smalyze59 @ 2010 10 20, 16:26)
Man taip pat liemenes super  thumbup.gif  .Arteja pirmasis gimtadienis ,tai nuziurejau baltus baltinukus su balta rastuota liemenyte  smile.gif  tik neapsisprendziu ar deti dzinsiukus ar ieskoti ale kostiuminiu kelnyciu.  g.gif
*

Man graziau butu su dzinsiukais arba kokiom kitom kelnytem su kokiu rastu languciais ar juostytem. Toks labai stiliovas variantas gautusi thumbup.gif
jarulia
as nuo pirmo vaiko drabuziukus laikiau, tai dabar dar ir antras nesioja, dar trupuciuka papildziau jo garderoba naujesneis ax.gif
SESIA
puosiames ir puosymes tik next
user posted image
Spangalytė
man svarbiausiai, kad vaikui butu patogu smile.gif niekada neperku laabbbaiii grazaus ar blatno rubelio, jei jis bus nepraktiskas ra nepatogus. dar visada derinu stiliu ir spalvas, kad viskas tapusavyje deretu.
linkakalinka
Man labai gražu, kai berniukas yra su marškiniais ir liemene wub.gif
ir žinoma gražūs madingi džinsiukai wub.gif
čia pirmenybę teikiu H&M firmai. Mano mados skonio.... wub.gif
patinka kad daugelis kelnyčių-kokios jos bebūtų: velvetai, džinsai ar kt. tipo - turi reguliuojamą liemenį thumbup.gif
DANGĖASA
pries pora metu labai norejau vaikui nupirkti kailinukus ziemai 4u.gif bet perejus parduotuves nieko neradau verto demesio, o kainos tai doh.gif
tada sugalvojau uzsakyti kad pasiutu mirksiukas.gif pasiuvo labai fainucius lengvucius su masinele spalviniai grazius tokius, bet kazkodel man neprilipo jie... 4u.gif nusprendziau dar ir striuke nupirkti, taip ir liko kabeti spintoj tie kailinukai, nors dar treti metai geri butu 4u.gif
chorisste
Sveikos, as turiu kvaila klausima-nezinau, kaip vaika rengt (esu zalia mama) blush2.gif Dabar jam du menesiai, tai kol kas rengiu paprastai-bodziukas ir ant virsaus sliauztukai. Dabar jau nupirkau normaliu rubeliu-kelnytes ir megztuka ir nezinau, ka det po apacia. Juk kelnyciu klesnes pakankamai placios, tai neuzteks po apacia tik bodziuko ir vilnoniu kojinyciu, bet deti bodziuka, sliauztus ir tada jau kelnytes, tai per daug, gal pedkelnes tada kokias. apsvieskit man prota, prasau.
NirN
Aisku geriausias sprendimas pedkelnes, bet as ju nelabai dedu... Namuose uztenka tik kelnyciu ir bodiko ilgom rankovem, o i lauka dar uzdedu megstuka. Aisku kombinzonas ir vilnos pledas ant virsaus. Kai virs 10 salcio vis tiek su leliukais nelabai galima i lauka,o kai mazesnis minusas tikrai nesusalo ne karto... taip dariau pirmam sunui, kuris zieminukas buvo ir antrajam ta pati darau...
pukepuke
QUOTE(linkakalinka @ 2010 11 29, 18:18)
Man labai gražu, kai berniukas yra su marškiniais ir liemene  wub.gif
ir žinoma gražūs madingi džinsiukai  wub.gif
čia pirmenybę teikiu H&M firmai. Mano mados skonio.... wub.gif
patinka kad daugelis kelnyčių-kokios jos bebūtų: velvetai, džinsai ar kt. tipo - turi reguliuojamą liemenį  thumbup.gif
*

Aha man ir labai grazu marskinukai ir liemene. laukiam kaip tik Gymboree tokio derinuko su skiny dzinsiukais wub.gif
Papildyta:
QUOTE(chorisste @ 2010 12 06, 15:23)
Sveikos, as turiu kvaila klausima-nezinau, kaip vaika rengt (esu zalia mama) blush2.gif Dabar jam du menesiai, tai kol kas rengiu paprastai-bodziukas ir ant virsaus sliauztukai. Dabar jau nupirkau normaliu rubeliu-kelnytes ir megztuka ir nezinau, ka det po apacia. Juk kelnyciu klesnes pakankamai placios, tai neuzteks po apacia tik bodziuko ir vilnoniu kojinyciu, bet deti bodziuka, sliauztus ir tada jau kelnytes, tai per daug, gal pedkelnes tada kokias. apsvieskit man prota, prasau.
*

Dekit pedkelnytes po kelnytem.
Taip: bodziukas, pedklenytes, kelnytes, megztukas... ax.gif
olande
Nors turiu dukryte, bet pasisakysiu ta tema.Pati megstu puosti savo princese, bet pastebiu,kad nemazai berniuku rengiama kas paupuole.retai kada pamatau graziai skoningai aprengta berniuka ir spalvynas buna gan skurdus. Dziaugiuosi ,kad yra mamyciu, kurioms patinka ir mazuosius puosti. man labai grazu marskinukai ir liemene, na dar koks megztukelis ir velvetukai smile.gif
NirN
QUOTE(olande @ 2010 12 09, 14:49)
Nors turiu dukryte, bet pasisakysiu ta tema.Pati megstu puosti savo princese, bet pastebiu,kad nemazai berniuku rengiama kas paupuole.retai kada pamatau graziai skoningai aprengta berniuka ir spalvynas buna gan skurdus. Dziaugiuosi ,kad yra mamyciu, kurioms patinka ir mazuosius puosti. man labai grazu marskinukai ir liemene, na dar koks megztukelis ir velvetukai  smile.gif
*

Aha tik, kad tas spalvynas toks skurdus, kad verkti norisi, ne karta esu nupirkus kokia oranzine arba ryskiai zalia bliuskyte is mergaitisku. Treningines kelnytes irgi, nes berniukiskos visos tik tamsiai melynos arba juodos doh.gif
Taip kad ir prie geriausiu noru kartais niekaip neiseina aprengti sunaus graziau kaip tik dzinsiukai ir paprastas megztukelis verysad.gif
pukepuke
QUOTE(NirN @ 2010 12 09, 14:57)
Aha tik, kad tas spalvynas toks skurdus, kad verkti norisi, ne karta esu nupirkus kokia oranzine arba ryskiai zalia bliuskyte is mergaitisku. Treningines kelnytes irgi, nes berniukiskos visos tik tamsiai melynos arba juodos  doh.gif
Taip kad ir prie geriausiu noru kartais niekaip neiseina aprengti sunaus graziau kaip tik dzinsiukai ir paprastas megztukelis  verysad.gif
*

Perku Gymboree, NEXT, ON, GAP rubelius, parsisiunciu per tarpininke, ir pasirinkimas tikrai nemazas berniukams, pilna graziu rubeliu ax.gif
NirN
QUOTE(pukepuke @ 2010 12 12, 14:05)
Perku Gymboree, NEXT, ON, GAP rubelius, parsisiunciu per tarpininke, ir pasirinkimas tikrai nemazas berniukams, pilna graziu rubeliu ax.gif
*

Savo abiem sunums beveik nieko neperku Lietuvoj, nes tiesiog nematau kas patiktu viska irgi siunciuosi. mirksiukas.gif
Laurencijan
ne visada svarbu, kokia ten firma užrašyta ant etiketės, svarbiausia, kad būtų tvarkingas rūbelis- švarus ir išlygintas. Kas iš to jei vaikas bus aprengtas garsiausių firmų rūbeliais, o per juos vakarykščiai barščiai nubėgę mirksiukas.gif
o šiaip vaikučius rengiu drabužėliais iš natūralių pluoštų.
pukepuke
QUOTE(Laurencijan @ 2010 12 13, 18:03)
ne visada svarbu, kokia ten firma užrašyta ant etiketės, svarbiausia, kad būtų tvarkingas rūbelis- švarus ir išlygintas. Kas iš to jei vaikas bus aprengtas garsiausių firmų rūbeliais, o per juos vakarykščiai barščiai nubėgę  mirksiukas.gif
o šiaip vaikučius rengiu drabužėliais iš natūralių pluoštų.
*

Isvada aisku verta aukso biggrin.gif
Tai nekalbam gi cia ar geriau tvarkingas rubelis ar su deme nuo barsciu, be abejo rubas turi but svarus ir tvarkingas biggrin.gif
Tik kos bebutu tvarkinai isskalbtas nudevetas treningas, puosniu jis kaip ir netaps, o tema apie tai kaip mamos puosia berniukus tongue.gif
Kabliuote
QUOTE(olande @ 2010 12 09, 13:49)
Nors turiu dukryte, bet pasisakysiu ta tema.Pati megstu puosti savo princese, bet pastebiu,kad nemazai berniuku rengiama kas paupuole.retai kada pamatau graziai skoningai aprengta berniuka ir spalvynas buna gan skurdus. Dziaugiuosi ,kad yra mamyciu, kurioms patinka ir mazuosius puosti. man labai grazu marskinukai ir liemene, na dar koks megztukelis ir velvetukai  smile.gif

aš turiu mergytę- panelė jau 4,5 metukų ir pats puošimosi etapas- namie persirengia po 10-15 kartų laugh.gif mano berniukui tik pusmetukas, taigi esu ,,žalia" berniuko mama. Visgi berniuką aprengti gražiai ir madingai kur kas sunkiau, bet imanoma ax.gif tačiau man tenka sukti galvą, kas kaip ir ką...pakolkas pirmenybę teikiam bodžiukams, žiemai iš fleeso daugiausia, o štai dabar noriu pirkti džinsiukus, marškinukus vaikinukui, bet nerandu nieko gražaus.... blush2.gif

Parodykit derinukus, kaip puošiat berniukėlius? arba internetines nuorodas įmeskit, nes labai aktualu cool.gif
ugne///
QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 01, 13:04)
aš turiu mergytę- panelė jau 4,5 metukų ir pats puošimosi etapas- namie persirengia po 10-15 kartų laugh.gif mano berniukui tik pusmetukas, taigi esu ,,žalia" berniuko mama. Visgi berniuką aprengti gražiai ir madingai kur kas sunkiau, bet imanoma ax.gif tačiau  man tenka sukti galvą, kas kaip ir ką...pakolkas pirmenybę teikiam bodžiukams, žiemai iš fleeso daugiausia, o štai dabar noriu pirkti džinsiukus, marškinukus vaikinukui, bet nerandu nieko gražaus.... blush2.gif

Parodykit derinukus, kaip puošiat berniukėlius? arba internetines nuorodas įmeskit, nes labai aktualu cool.gif
*

o jus i internetines parduotuves nueikit ten buna vaikai aprengti nu tipo is tos kolekcijos gal patiks kokia ideja g.gif
as pati turiu sunu jam 9m. bet kad aprengt graziai labai daug parduotuviu reik apeit ,bet dauguma drabuziu siunciuosi,nes pas mumis parduotuvese labai niurios spalvos o taip norisi kad atrodytu zaismingai
4u.gif
deltadu
Ech, vis tiek nepapuošim taip savo kleckiukų , kaip mergaičių..Joms visada didesnis pasirinkimas.. g.gif
Frenke
QUOTE(deltadu @ 2011 08 09, 09:35)
Ech, vis tiek nepapuošim taip savo kleckiukų , kaip mergaičių..Joms visada didesnis pasirinkimas.. g.gif
*

Visiskai pritariu, mergaitei pasirinkimas didžiulis, tik turek pinigu doh.gif O va suneliui labai jau reik paieskoti, kad butu grazus. Iseitis: stengiuos rengti ryskesniais, sviesesniais rubeliais rolleyes.gif
asedita
user posted image

user posted image

Lindex bliuskytes
user posted image

Man dar labai patinka sio styliaus lindex dzinsiukai,siauri tokie wub.gif
user posted image
*

[/quote]

Cia pacitavau kitos mamytes foto, nu nerealiai wub.gif
linausius
QUOTE(asedita @ 2011 08 10, 12:45)
Cia pacitavau kitos mamytes foto, nu nerealiai  wub.gif
*

drinks_cheers.gif Puikus irodimas,kad ir berniukus laaaaabai graziai imanoma rengti wub.gif
vaida L
MANO BERNIUKAS SU GYMBOREE DERINUKU
user posted image
O ČIA SU H&M BODŽIUKU IR EARLY DAYS MEGZTUKU
user posted image
DAR IR PRIE SESĖS PRIDERINU
user posted image

Man gražiausia kai šeimoje spalvinė gama suderinta būna wub.gif
erikiuxxx
QUOTE(asedita @ 2011 08 10, 14:45)

Cia pacitavau kitos mamytes foto, nu nerealiai  wub.gif
*

cia mano berniukai blush2.gif

O as kaifuoju nuo berniuku rubu,man jie daug grazesni,skoningesni,stilingesni ir t.t.t.t berniuku rubai dazniausiai nebuna perkrauti wub.gif

dar keli mano berniuko derinukai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
-Aš-
Erikiux, labai stilingas Jūsų vyrukas. thumbup.gif
Sauluciux
QUOTE(-Aš- @ 2011 12 22, 23:02)
Erikiux,  labai stilingas Jūsų vyrukas.  thumbup.gif
*

Ne tik vyrukas, bet ir mamytes pojutis stiliui nerealus! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
erikiuxxx
QUOTE(-Aš- @ 2011 12 22, 22:02)
Erikiux,  labai stilingas Jūsų vyrukas.  thumbup.gif
*

Aciu wub.gif

QUOTE(Sauluciux @ 2011 12 23, 15:07)
Ne tik vyrukas, bet ir mamytes pojutis stiliui nerealus! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

aciukas wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.