Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip puošiame berniukus?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3
NirN
QUOTE(Vaira_1 @ 2008 05 21, 15:17)
Man toks požiūris primena amerikietiškus filmus...
Tik nesupykite.
Nerengčiau savo vaiko oficialiai per jo gimtadienį.Lai dūksta, kiek jam patinka ir kaip patinka.Juk vaikui svarbu patogumas, o ne prašmatnumas, kurį dažniausiai išsigalvoja tėvai...
*

O koks jau čia prašmatnumas gi tie karnavaliniai kostiumai nėra jau super duper kokybės. Ir tikrai vaikai dūksta laksto sau patogiai. Esmė ta, kad vaikams džiaugsmo pilnos kelnės, kai papuoši kokiu šuniuku ar kitu mielu herojumi:hm
Juk gimtadieniai turi kažkuo išsiskirti,o vaikystė tokia trumpa verysad.gif
Ivonadaniel
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 22, 12:56)
O koks jau čia prašmatnumas gi tie karnavaliniai kostiumai nėra jau super duper kokybės. Ir tikrai vaikai dūksta laksto sau patogiai. Esmė ta, kad vaikams džiaugsmo pilnos kelnės, kai papuoši kokiu šuniuku ar kitu mielu herojumi:hm
Juk gimtadieniai turi kažkuo išsiskirti,o vaikystė tokia trumpa verysad.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Maniškiui irgi patiktu pasipuošti kauke, ypač kokiu šuniuku wub.gif
Monika*
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 15, 16:27)
O mes va kadangi esame gimę Sausio 1d. Tai per pirmąjį gimtadienį puošėmės Senelio Šalčio kostiumu  biggrin.gif  Pas mus kažkaip tarp draugų priimta, kad per gimtadienį vaikučiai visi išskirtinai būna pasipuošę ar mergytės princesės ar berniukai kokie supermenai ar dar kažkas kitko:)
*

Na man ir primena amerika, bet as uz thumbup.gif smile.gif tai gal vaikus pasodunkim prie stalo ir liepkim valgyt cepelinus KAIP TIKRI LIETUVIAI
sena niekšė
QUOTE(Vaira_1 @ 2008 05 21, 15:17)
Man toks požiūris primena amerikietiškus filmus...
Tik nesupykite.
Nerengčiau savo vaiko oficialiai per jo gimtadienį.Lai dūksta, kiek jam patinka ir kaip patinka.Juk vaikui svarbu patogumas, o ne prašmatnumas, kurį dažniausiai išsigalvoja tėvai...
*

manau čia nesusišnekėjimas įvyko. kažkas parašė, kad reik berniukus puošt tais a la oficialiais vyriškais kostiumais jau iš mažens, o kažkas suprato kaip karnavalinius rūbus.
dėl pirmo varianto irgi galvoju -- o kam? prisinešios dar tų kostiumų, kai užaugs.
o dėl karnavalinių -- tai labai faina thumbup.gif bet aišku, su tokiais tik į kaukių balių puoštis gali.
NirN
QUOTE(Monikutja @ 2008 05 22, 17:09)
Na man ir primena amerika, bet as uz thumbup.gif  smile.gif  tai gal vaikus pasodunkim prie stalo ir liepkim valgyt cepelinus KAIP TIKRI LIETUVIAI
*

Tai va, kad pas mus lietuviški baliai tokie nuobodūs anksčiau būdavo, aš tik už kad atkeliavo įvairios tradicijos iš kitų pasaulio šalių. Čia turiu omenyje įvairūs kostiumai, gimtadienių aksesuarai ir papuošimai thumbup.gif
sena niekšė
o kas negerai su Amerika? dry.gif
NirN
QUOTE(sena niekšė @ 2008 05 22, 17:43)
o kas negerai su Amerika? dry.gif
*

Niu matyt kažkam negerai Lietuvišku patriotizmu pakvipo biggrin.gif Nes man viskas ok thumbup.gif
saturno_sesely
4u.gif apie kostiumus, tai mes vilkėjom vienintelį kartą, per krikštynas. aišku, esam dar maži biggrin.gif
šiaip esu iš tų kurios galvoja kad vaikui svarbiausia komfortas. ypač kol vaikas mažutis dar... negaliu suprast kaip galima mėnesio vaikui vilkti džinsus ir pan. mes tik neseniai pradėjom dėvėti džinsus, ir tai, kai į miestą važiuojam. suprantu kad yra daug gražių rūbelių mažiems vaikučiams, bet pagalvokit, kol jis toks mažytis, jis net negali pasipriešinti, kai jam suspaudžia pilvuką džinsai. mažam kūdikiui geriausia laisvi šliaužtai 4u.gif

o apie karnavalinius kostiumus, tai tiesiog ne mano skonis. man baisu kai per Kalėdas rengia vaikus nykštukais blink.gif tyčiojasi iš savo vaiko? g.gif kai didesnis, tai kas kita, jis gali pats pasirinkti. bet kai mažą leliuką aprengia visokiais durnais kostiumais ir žvengia iš jo, tai blink.gif
NirN
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 05 25, 20:37)
o apie karnavalinius kostiumus, tai tiesiog ne mano skonis. man baisu kai per Kalėdas rengia vaikus nykštukais  blink.gif  tyčiojasi iš savo vaiko?  g.gif kai didesnis, tai kas kita, jis gali pats pasirinkti. bet kai mažą leliuką aprengia visokiais durnais kostiumais ir žvengia iš jo, tai  blink.gif
*

įdomi šeimos kultūra, tyčiotis iš vaiko g.gif
Noa
QUOTE(vasarėja @ 2008 05 06, 20:53)

Čia turbūt vienintelis padorus variantas, mano supratimu g.gif Taip kažkaip ir stengiuosi rengt... Krikštijom lininiais marškinukais ir velvetinėm kelnėm - nu debiliškai man atrodo kostiumas ant mažo vaiko, jau rašiau kažkur doh.gif Ypač jei dar sunkiai vaikštantis - tagis ir pilviukas pas jį, ir žandukai pūsti, o jei eina sverdėdamas arba keturiom - su kostiumu primena girtą verslininką hihihi.gif

Rengti vaikus per gimtadienį šuniukais, seniais šalčiais arba betmenais - palieku tai amerikonams doh.gif Mes kažkaip šeimoje visų gimtadienius daugmaž panašiai švenčiam, tik vaikams didesnius balius darom, bet būtinas atributas - atšvęsti keturiese be jokių svečių...
Tai pabandžiau įsivaizduot, kaip švenčiam tatos gimtadienį - aprengiam tatą supermenu, vyresnėlį betmenu, mažiuką spaidermenu, aš apsidabinčiau kokia moterim - kate (bala nematė tų celiulitų, balius ar ne balius hihihi.gif). Sėdim, tortą ėdam. Ir paskambina į duris babytė kaimynė, pvz. atsukt jai stiklainį su agurkais. Ha haaaaaaa, prie to pačio reiktų jai atsukt ir nitrogliceriną laugh.gif

O mano gimtadienį paprastai švenčiam sode, mat jis yra vidury vasaros. Apsirengčiau Snieguole, o diedai - sniego seniais bigsmile.gif Kaimynai per balkonus išgriūtų lotuliukas.gif

Per mažiaus gimtadienį tektų rengtis power rangeriais, o per vyresnėlio - "Žiedų valdovo" žaidimais. Tata būtų orkas, bo gerai riaumoja, aš žmogus - kitaip nesutinku nors irg gerai riaumoju, mažius - nykštukas, o vyresnėliui beliktų būt elfu, bo labai kūdas...

Mieli lietuviai, durdomas būtų, ne kitaip lotuliukas.gif
NirN
QUOTE(Noa @ 2008 05 26, 14:38)
Čia turbūt vienintelis padorus variantas, mano supratimu g.gif Taip kažkaip ir stengiuosi rengt... Krikštijom lininiais marškinukais ir velvetinėm kelnėm - nu debiliškai man atrodo kostiumas ant mažo vaiko, jau rašiau kažkur doh.gif Ypač jei dar sunkiai vaikštantis - tagis ir pilviukas pas jį, ir žandukai pūsti, o jei eina sverdėdamas arba keturiom - su kostiumu primena girtą verslininką hihihi.gif

Rengti vaikus per gimtadienį šuniukais, seniais šalčiais arba betmenais - palieku tai amerikonams doh.gif Mes kažkaip šeimoje visų gimtadienius daugmaž panašiai švenčiam, tik vaikams didesnius balius darom, bet būtinas atributas - atšvęsti keturiese be jokių svečių...
Tai pabandžiau įsivaizduot, kaip švenčiam tatos gimtadienį - aprengiam tatą supermenu, vyresnėlį betmenu, mažiuką spaidermenu, aš apsidabinčiau kokia moterim - kate (bala nematė tų celiulitų, balius ar ne balius hihihi.gif). Sėdim, tortą ėdam. Ir paskambina į duris babytė kaimynė, pvz. atsukt jai stiklainį su agurkais. Ha haaaaaaa, prie to pačio reiktų jai atsukt ir nitrogliceriną laugh.gif

O mano gimtadienį paprastai švenčiam sode, mat jis yra vidury vasaros. Apsirengčiau Snieguole, o diedai - sniego seniais bigsmile.gif  Kaimynai per balkonus išgriūtų lotuliukas.gif

Per mažiaus gimtadienį tektų rengtis power rangeriais, o per vyresnėlio - "Žiedų valdovo" žaidimais. Tata būtų orkas, bo gerai riaumoja, aš žmogus - kitaip nesutinku nors irg gerai riaumoju, mažius - nykštukas, o vyresnėliui beliktų būt elfu, bo labai kūdas...

*

Čia kiekvieno teisė rinktis, pas mus priimta švęsti kiek kitaip nei prisigerti tik ir tortą pavalgyti g.gif Mėgstam teminius vakarėlius ir visi mielai rengiamės kokiais piratais ar kaubojais netgi suaugusieji ir nesukam galvos kas ką pagalvos mirksiukas.gif
O kas dėl namuose šeimos rate, tai jau truputuką perdėjai, nes abejoju ar kas nors taip daro. Jei gimtadienis būna vidury savaitės, tai būtinai šeimos rate tortuką mažą trise suvalgom ir tiesiog ramiai pavakarojam,o jau visas šventimas būna savaitgalį su visais draugais mirksiukas.gif
Noa
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 26, 15:11)
Čia kiekvieno teisė rinktis, pas mus priimta švęsti kiek kitaip nei prisigerti tik ir tortą pavalgyti  g.gif
*

Apie teises ginkdie nieko nesakiau, ir Konstitucija nedraudžia švest apsirengus kaip nori...

Na, apie prisigėrimą tai tamstytė užlenkėte arba prašome mane pacituoti, kur apie tai rašiau, gal, sakau, jau man senatvė, sklerozas...

O man va ryt nusimato jaunėlio gimtadienis. Rytą planuojm sveikinimus namie, paskui darže (su draugais, nes tokio amžiaus vaiko visi draugai ir yra darže), vakare - visi su šeima picerijoj (mažas pas mus picų mėgėjas), paskui dar tortuką namie, o savaitgalį - bobutės diedukai krikšto tėvai.

Tai ką siūlai? Ryt mums piratais rengtis? Ryte ar vaare į piceriją? Ar vaiką rengt piratu ir į daržą taip vest (aš, tundra, maniau, kad užteks torto, sulčių ir balionų unsure.gif ). Ar bobutes diedukus apipiratint?

O prisigert kada? Ryt iš ryto? Ar dieną, kol vaikas švęs daržely? biggrin.gif O auklėtojoms dera prisigerti ar ne? Ar picerijoj prisigert, grįžt namo su taksi, o paskui ryte neprisimint, prie kurios picerijos mašiną palikai? laugh.gif Ar su bobutėm diedukais prisigert? O ko? Korvalolio?

Gal jau bala nematė, aš tiesiog tą vaiką aprengsiu švariais džinsais ir nauju bliuzonu... O sode duosim futbolo kamuolį, kiekvienam (bus trys) burbulų ir vandeninius šautuvus... Paprastai, bent jau pas mus, tokie variantai geriau pasiteisina...
NirN
QUOTE(Noa @ 2008 05 26, 16:51)
Apie teises ginkdie nieko nesakiau, ir Konstitucija nedraudžia švest apsirengus kaip nori...

Na, apie prisigėrimą tai tamstytė užlenkėte arba prašome mane pacituoti, kur apie tai rašiau, gal, sakau, jau man senatvė, sklerozas...

O man va ryt nusimato jaunėlio gimtadienis. Rytą planuojm sveikinimus namie,  paskui darže (su draugais, nes tokio amžiaus vaiko visi draugai ir yra darže), vakare - visi su šeima picerijoj (mažas pas mus picų mėgėjas), paskui dar tortuką namie, o savaitgalį - bobutės diedukai krikšto tėvai.

Tai ką siūlai? Ryt mums piratais rengtis? Ryte ar vaare į piceriją? Ar vaiką rengt piratu ir į daržą taip vest (aš, tundra, maniau, kad užteks torto, sulčių ir balionų unsure.gif ). Ar bobutes diedukus apipiratint?

O prisigert kada? Ryt iš ryto? Ar dieną, kol vaikas švęs daržely? biggrin.gif O auklėtojoms dera prisigerti ar ne? Ar picerijoj prisigert, grįžt namo su taksi, o paskui ryte neprisimint, prie kurios picerijos mašiną palikai? laugh.gif Ar su bobutėm diedukais prisigert? O ko? Korvalolio?

Gal jau bala nematė, aš tiesiog tą vaiką aprengsiu švariais džinsais ir nauju bliuzonu... O sode duosim futbolo kamuolį, kiekvienam (bus trys) burbulų ir vandeninius šautuvus... Paprastai, bent jau pas mus, tokie variantai geriau pasiteisina...
*

O man įdomu pasidarė kur aš parašiau, kad jūs būtent tik geriat ir tik tortus valgot mirksiukas.gif
Čia bendro pobūdžio diskusija ir nėra suasmeninta būtent Jūsų šeimai. mirksiukas.gif Patarimų irgi niekur jokių nedaviau kaip reikia švęsti, tiesiog papasakojau kaip pas mus švenčiama. Kiekvienas švenčia pagal savo šeimos norus ir tradicijas, vieni ramiau kiti triukšmingiau wub.gif
Noa
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 26, 18:28)
O man įdomu pasidarė kur aš parašiau, kad jūs būtent tik geriat ir tik tortus valgot mirksiukas.gif
*

Na, jei pacituojamas VISAS mano postas mastau.gif tai nutariau, kad man taikoma mastau.gif Šiaip visi žmonės visuose forumuose cituoja tik tai, į ką atsako mastau.gif
NirN
QUOTE(Noa @ 2008 05 26, 18:40)
Na, jei pacituojamas VISAS mano postas mastau.gif tai nutariau, kad man taikoma mastau.gif Šiaip visi žmonės visuose forumuose cituoja tik tai, į ką atsako mastau.gif
*

O aš visgi linkusi manyti, kad forumuose diskutuojama apie temą ir išsakoma viena ar kita nuomonė. Nė vieno posto nesu skyrusi būtent tam žmogui asmeniškai, atsiprašau jei neaiškiai išsireiškiau wub.gif mirksiukas.gif
sena niekšė
QUOTE(Noa @ 2008 05 26, 14:38)
O mano gimtadienį paprastai švenčiam sode, mat jis yra vidury vasaros. Apsirengčiau Snieguole, o diedai - sniego seniais bigsmile.gif  Kaimynai per balkonus išgriūtų lotuliukas.gif

*

o ko per gimtadienį nepasidaryt nors ir nedidelio durdomo? blush2.gif
(beje, o suaugusių teminiai vakarėliai irgi visai prikolas)
paskui stebisi žmonės -- kodėl žmonės visai nemoka linksmintis be alkoholio stupid.gif
gal kad kaimynams prastai nepasirodytų? unsure.gif
aišku, kaip kam... ax.gif

(atsiprašau, jeigu kartais netaip kažką supratau)
Noa
QUOTE(sena niekšė @ 2008 05 26, 19:37)
o ko per gimtadienį nepasidaryt nors ir nedidelio durdomo?  blush2.gif
*

Na tai jūs darykit, darykit biggrin.gif Beje, suaugusių gimtadieniai - atskira tema. O per 1-6 metų vaikų šventes ir taip neprasti durdomai pasidaro hihihi.gif Čia gi apie vaikų aprangą kalba. Mes gal ne taip gimtadienius suprantam smile.gif
Nu nerengsiu aš vaiko per jo gimtadienį Kalėdų seneliu privaloma tvarka, ne taip aš tą šventę suprantu smile.gif Man Naujametinio karnavalo ir Užgavėnių pilnai užtenka smile.gif O jūs - prašom. Visi amerikonai taip daro, nu ir jūs darykit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sena niekšė @ 2008 05 26, 19:37)
gal kad kaimynams prastai nepasirodytų?  unsure.gif
*

Ne, tu ką. Kad kaimynai gyvi liktų. Mat, mūsų kaimynai tokie vos kvėpuojantys, tai kaip jau jiems ten pasirodys - bala nematė, by tik ne infarktas laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 26, 19:18)
O aš visgi linkusi manyti, kad forumuose diskutuojama apie temą ir išsakoma viena ar kita nuomonė. Nė vieno posto nesu skyrusi būtent tam žmogui asmeniškai, atsiprašau jei neaiškiai išsireiškiau wub.gif  mirksiukas.gif
*

Paprastai būna taip: jei postą cituoji, tai į jį konkrečiai atsakinėji. Va, dabar aš atsakinėju tau, ir ne kitam. O jei kalbi abstrakčiai, į nieką neatsakinėji - tai nieko necituoji - o kam? 4u.gif
NirN
QUOTE(Noa @ 2008 05 26, 21:39)
Paprastai būna taip: jei postą cituoji, tai į jį konkrečiai atsakinėji. Va, dabar aš atsakinėju tau, ir ne kitam. O jei kalbi abstrakčiai, į nieką neatsakinėji - tai nieko necituoji - o kam? 4u.gif
*

Vistiek matau, kad per daug viską suasmeninat, nes cituojant atsakoma į išsakytą mintį,o ne konkrečiai tam asmeniui... Labai daug citavimo būdų yra ir jei norima atsakyti būtent tam žmogui manyčiau ir reikėtų rašyti nicką... Kas daugelyje temų ir daroma. wub.gif

Ir visgi jau manau nukrypom nuo temos biggrin.gif

Visdėlto pripažinkim mamos su mergytėm tokių bėdų neiškyla, o va berniukus kaip papuošti tikrai ne viena pasukam galvą 4u.gif
Baltike
Man nepriimtina kai vyrai į oficialius renginius, dideles iškilmes ar net teatrą ateina su džinsais ir džemperiais ar trikotažiniais marškinėliais. Todėl manau, kad kostiumas - būtinas kiekvieno berniuko (čia nešneku apie kūdikius, kalbu apie vaikus nuo 2-3 metų) garderobe. Kaip gi jis kitaip supras kada ir išmoks kaip kostiumą reikia dėvėti?

Iš kitos pusės kiek gi vyrų per savo ar kitų gimtadienį puošiasi kostiumu? Todėl nemanau, kad ir berniuką būtina į jį kišti privaloma tvarka. Saviškiams aprangą per gimtadienį (tiek savo, tiek ir draugų) leidžiu pasirinkti. Bet jei jie nusprendžia "puoštis", tikrai nesiūlau džinsų ar džemperio - pratinu, kad tai tiesiog įprastas laisvalaikio drabužėlis, o vyras puošiasi bent jau apsivilkdamas marškinius, prie jų derančias kelnes ir avėdamas batelius (o ne kedus).
NirN
QUOTE(Baltike @ 2008 05 27, 16:20)
Man nepriimtina kai vyrai į oficialius renginius, dideles iškilmes ar net teatrą ateina su džinsais ir džemperiais ar trikotažiniais marškinėliais. Todėl manau, kad kostiumas - būtinas kiekvieno berniuko (čia nešneku apie kūdikius, kalbu apie vaikus nuo 2-3 metų) garderobe. Kaip gi jis kitaip supras kada ir išmoks kaip kostiumą reikia dėvėti?

Iš kitos pusės kiek gi vyrų per savo ar kitų gimtadienį puošiasi kostiumu? Todėl nemanau, kad ir berniuką būtina į jį kišti privaloma tvarka. Saviškiams aprangą per gimtadienį (tiek savo, tiek ir draugų) leidžiu pasirinkti. Bet jei jie nusprendžia "puoštis", tikrai nesiūlau džinsų ar džemperio - pratinu, kad tai tiesiog įprastas laisvalaikio drabužėlis, o vyras puošiasi bent jau apsivilkdamas marškinius, prie jų derančias kelnes ir avėdamas batelius (o ne kedus).
*

Aš irgi už tai thumbup.gif
sena niekšė
o man atrodo, kad kostiumas itin pretenzingas dalykas. vyrui tai aišku reikia turėt, bent jau kad būtų vestuvėms/laidotuvėms. o va keturmečiui tai g.gif nes apsirengs tai gal geriausiu atveju vieną ar du kartus. o ir nesugalvoju, kuriam galui reikėtų kostiumo. nes į operas vaikščiot jam dar ankstoka, o visokie baliai ir gimtadieniai, tai kaip Noa aprašė -- durdomas. įsivaizduoju kaip kostiumuotas kavalierius pasiraitoja rankoves ir stveria balioną su vandeniu lotuliukas.gif

Nu nerengsiu aš vaiko per jo gimtadienį Kalėdų seneliu privaloma tvarka, ne taip aš tą šventę suprantu smile.gif Man Naujametinio karnavalo ir Užgavėnių pilnai užtenka smile.gif O jūs - prašom. Visi amerikonai taip daro, nu ir jūs darykit smile.gif

pirmąkart išgirdau apie kažkokią tai privalomą tvarką g.gif ir dar kalėdų seneliu blink.gif
NirN
QUOTE(sena niekšė @ 2008 05 27, 18:46)
o man atrodo, kad kostiumas itin pretenzingas dalykas. vyrui tai aišku reikia turėt, bent jau kad būtų vestuvėms/laidotuvėms. o va keturmečiui tai  g.gif
*

Na gal pats kostiumas ir per smarkiai, nes mes irgi tokio neturime, bet va kokia išeiginė aprangėlė visgi manau būtina. Čia atkrenta džemperiuko variantas mirksiukas.gif
ANETELE
Na as asmeniskai savo vaika rengiu tais rubais kuriais jis pats mielai rengiasi smile.gif .Nes jau atsiranda ir tokiu kuriu jis nesirwengia. doh.gif
NirN
QUOTE(ANETELE @ 2008 06 12, 17:36)
Na as asmeniskai savo vaika rengiu  tais rubais kuriais jis pats mielai rengiasi smile.gif .Nes jau atsiranda ir tokiu kuriu jis nesirwengia. doh.gif
*

Pas mus tas pats doh.gif užsimano su kokiu traukiniu ir viskas... ir dažniausiai gaunasi taip: turim su tuo traukiniu tik trumpom rankovytėm,o už lango pila kaip iš kibiro... ir nepaaiškinsi vaikinui, kad būtinai kokį džemperį ant viršaus reikia dėti doh.gif
erikiuxxx
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 12, 17:39)
Pas mus tas pats doh.gif užsimano su kokiu traukiniu ir viskas... ir dažniausiai gaunasi taip: turim su tuo traukiniu tik trumpom rankovytėm,o už lango pila kaip iš kibiro... ir nepaaiškinsi vaikinui, kad būtinai kokį džemperį ant viršaus reikia dėti doh.gif
*

ohoho dar tokiu problemu neturime unsure.gif
bet manau cia jau nuo mamos priklauso tikrai neleisiu pypliui reguliuoti kaip rengtis mirksiukas.gif
sena niekšė
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 06 25, 17:41)
bet manau cia jau nuo mamos priklauso tikrai neleisiu pypliui reguliuoti kaip rengtis mirksiukas.gif
*

dar palauk -- viskas priešaky. dry.gif
NirN
*

Tai ir aš neleidžiu tokiomis dienomis iškeliaujam iš namų su dainom blush2.gif
Baltike
*

O aš leisdavau. Manote, eidavo plikas per lietų? Ne. Būdavo: "Mama, man šalta". Ir grįždavome apsirengti striukės. Beje, dabar su tuo "ožiuku" neturiu jokių problemų - jau seniai pats puikiai pasirenka rūbą ir pagal orą, ir pagal progą, ir net spalvas paderina. Ko nepasakyčiau apie klusniai mamos išrinktus drabužius besirengusį vidurinėlį...
Ivonadaniel
O aš saviški rengiu įvairiai, priklausomai nuo progos, vietos.......

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
smile.gif
Svarbiausia vaikui patinka ir mielai pats išsirenka ką labiau norėtu užsidėti smile.gif
Mėgsta pasipuošti wub.gif
NirN
niu ta prieš paskutinė nuotraukytė kokia jėgova... thumbup.gif
Ivonadaniel
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 30, 11:24)
niu ta prieš paskutinė nuotraukytė kokia jėgova... thumbup.gif
*

Ačiukas biggrin.gif
Dangiuks
O man kažkodėl nerodo nuotraukyčių verysad.gif
Limcamca
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 12, 17:39)
*

Tokiu atveju aš pavelku ką nors po apačia ilgomis rankovėmis, o ant viršaus taip norėtą maikutę trumpomis rankovėmis biggrin.gif
Nostalgija
Aš savo mažylį kai aprengiu odiniu švarkeliu,nu tai taip jėgovai atrodo wub.gif .Tai irgi esu priėjusi tokios nuomonės,kad maži vyrukai,gerai atrodo aprengti kaip dideli vyrai. 4u.gif
Vaida_D
QUOTE(manu @ 2004 01 29, 13:20)
Mamytes, pasidalinkit patirtimi, kaip puosiate savo sunus.
Su mergaitemis viskas labai paprasta, bet kaip papuosti berniuka ?

arteja pirmasis gimtadienis, sulauksim daug sveciu. o kaip aprengti sunu nezinau  sad.gif negi teks buti su tais paciais dzinsais sad.gif
*

Dabar senamiestyje atsidare parduotuve HAPPEAK, prie Kotrynos parkelio. Jie turi sventei tinkamu nerealiu dalykeliu maziukams berniukams. Apskritai pas juos gan stipri berniuku linija. O svarbiausia, kad tai yra su ideja drabuziukai! Pavyzdziui turi tokius kombinezonus berniukams, po apacia aprengi megztuka, uzdedi kpuryte, jegele. Man labai patinka. Visos Zaros jau tikrai atsibodo.
NirN
QUOTE(Vaida_D @ 2008 09 22, 23:25)
Dabar senamiestyje atsidare parduotuve HAPPEAK, prie Kotrynos parkelio. Jie turi sventei tinkamu nerealiu dalykeliu maziukams berniukams. Apskritai pas juos gan stipri berniuku linija. O svarbiausia, kad tai yra su ideja drabuziukai! Pavyzdziui turi tokius kombinezonus berniukams, po apacia aprengi megztuka, uzdedi kpuryte, jegele. Man labai patinka. Visos Zaros jau tikrai atsibodo.
*

Itariu, kad ia reklama g.gif Bet vistiek bandysim užeiti, o gal visgi ir pasitvirtins biggrin.gif
Aistele
QUOTE(Rimvyda @ 2008 09 23, 07:59)
Itariu, kad ia reklama g.gif Bet vistiek bandysim užeiti, o gal visgi ir pasitvirtins biggrin.gif
*

buvau nuėjusi - mergaitėm nelabai kažkas yra, bet berniukam tikrai daug įdomių drabužėlių mirksiukas.gif
šiaip pastebėjau vieną mažą trūkumą - nelabai yra drabužėlių kūdikiams unsure.gif
NirN
QUOTE(Aistele @ 2008 10 07, 12:11)
buvau nuėjusi - mergaitėm nelabai kažkas yra, bet berniukam tikrai daug įdomių drabužėlių  mirksiukas.gif
šiaip pastebėjau vieną mažą trūkumą - nelabai yra drabužėlių kūdikiams  unsure.gif
*

aišku, tai dabar butinai užeisim, nes vis neprisiruošiam g.gif
deltadu
Na,as stengiuosi aprengti vaika kuo spalvingiau..Ir tikrai graziai atrodo. Nors dabar ir spalvu spektras berniukams issiplete..Ne tai, kaip pries 10 metu. - juoda, melyna ir balta.. lotuliukas.gif
NirN
QUOTE(deltadu @ 2008 11 06, 12:11)
Na,as stengiuosi aprengti vaika kuo spalvingiau..Ir tikrai graziai atrodo. Nors dabar ir spalvu spektras berniukams issiplete..Ne tai, kaip pries 10 metu. - juoda, melyna ir balta.. lotuliukas.gif
*

Dabar netgi juokauju, kad mergytę lengviau aprengti, nes visuose rubeliuose net ir kitokių spalvų dauguma būna įmaišyta kažkas rausvo ( kokia gėlytė, kišenės apsiūtos ir panašiai) Tai mažiau reik sukti galvą dėl kokių sagučių ar batukų. O va berniukui jei žalios spalvos kažką rengiu, tai jau reikia ir atitinkamų batukų, jei raudonai vėlgi neuždėsi chaki batukų ir t.t g.gif
deltadu
QUOTE(Rimvyda @ 2008 11 06, 11:18)
jei raudonai vėlgi neuždėsi chaki batukų ir t.t  g.gif
*

Na,as tai tiek pinigu neturiu,kad prie kiekvieno megztinio atitinkamos spalvos batus pirkciau.. lotuliukas.gif Man atrodo,kad mazam vaikuciui tinka visos spalvos... smile.gif Tikrai i tai nekreipiu demesio. Esu nupirkus tik vienus rudeninius batukus, ir viskas.Juk tuoj isaugs nespejus ne ju panesioti.. ax.gif
NirN
QUOTE(deltadu @ 2008 11 06, 13:02)
Na,as tai tiek pinigu neturiu,kad prie kiekvieno megztinio atitinkamos spalvos batus pirkciau.. lotuliukas.gif Man atrodo,kad mazam vaikuciui tinka visos spalvos... smile.gif Tikrai i tai nekreipiu demesio. Esu nupirkus tik vienus rudeninius batukus, ir viskas.Juk tuoj isaugs nespejus ne ju panesioti.. ax.gif
*

Na nesiginčinu dėl išlaidų, mes žieminius irgi turim pilkus, kad prie visko daugmaž tiktų. Na o šiaip tokių sportbatukų ar šiaip batukų turim ir kelių spalvų raudona, ruda, mėlyna dar balta mirksiukas.gif Gal vaikui ir nesvarbu, bet jei yra galimybė kodėlgi ne blush2.gif (beje mūsų batukai dauguma nebrangūs)
^Braškytė^
derinam rubelius ir tiek smile.gif
*AJR*
man tai irgi patinka rengti maziuka kaip suaugusi vyruka smile.gif zodziu stengiuosi, kad atrodytu kietas vyrukas biggrin.gif dabar pavasariui ieskau odinio svarkelio, aprengciau dzinsiukus ir kedukus prie ju smile.gif siaip as irgi megeja rengti, vaikas turi pilna spinta rubu ir batu jau panasiai kaip mama biggrin.gif nu negaliu asispirt, kad ir greit isauga, bet kai suderini, aprengi buna tikras mielybe wub.gif nors aisku ir be tu rubu mielas smile.gif
Nut*
QUOTE(asta.m @ 2009 04 09, 13:02)
man tai irgi patinka rengti maziuka kaip suaugusi vyruka smile.gif zodziu stengiuosi, kad atrodytu kietas vyrukas biggrin.gif dabar pavasariui ieskau odinio svarkelio, aprengciau dzinsiukus ir kedukus prie ju smile.gif siaip as irgi megeja rengti, vaikas turi pilna spinta rubu ir batu jau panasiai kaip mama biggrin.gif nu negaliu asispirt, kad ir greit isauga, bet kai suderini, aprengi buna tikras mielybe  wub.gif nors aisku ir be tu rubu mielas smile.gif
*

drinks_cheers.gif ,na man ir patinka savo vyruką aprengti vyriškai,o ne leliukiškai blush2.gif
gosas
Kai buna svente koke sugalvojem ka nors idomaus pasisiuti.Turim lakios fantazijos bigsmile.gif
erikiuxxx
QUOTE(vilma1978 @ 2009 06 03, 14:57)
drinks_cheers.gif ,na man ir patinka savo vyruką aprengti vyriškai,o ne leliukiškai blush2.gif
*

as pirma rengiau leliukiskai,o antra jau viriskai,kasko man jau atsibodo tos svelnios zidros spalvos doh.gif
mamulka10

Abu vyrukus stengiuosi rengti vyriskai wub.gif ir dazniausas vienodai, nors ir jus skirtumas 2,5 metu stengiuosi pirkti vienodu rubu, vienodu spl. arba skirtingu spl. bet vienodo modelio, man patinka thumbup.gif , atrodo kaip dvynukai biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif

*Svajone*
QUOTE(mamulka10 @ 2009 06 27, 10:19)
Abu vyrukus stengiuosi rengti vyriskai  wub.gif  ir dazniausas vienodai, nors ir jus skirtumas 2,5 metu stengiuosi pirkti vienodu rubu, vienodu spl. arba skirtingu spl. bet vienodo modelio, man patinka thumbup.gif , atrodo kaip dvynukai  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif
*

aš irgi taip pat rengiu-vienodais drabužėliais visus keturis thumbup.gif jei dydžių visiems nebūna tai tada po du vaikus rengiu vienodai,kaip sakant dvynukai du kart du thumbup.gif man irgi labai gražu wub.gif
muminukas
QUOTE(Lina444 @ 2009 08 22, 21:45)
aš irgi taip pat rengiu-vienodais drabužėliais visus keturis  thumbup.gif  jei dydžių visiems nebūna tai tada po du vaikus rengiu vienodai kaip sakant dvynukai du kart du  thumbup.gif
*

o dieve bigsmile.gif na, ir šeimynėlė bigsmile.gif sveikinu 4u.gif

na, aš kol kas tik du vaikinukus turiu ax.gif kol kas per didelis amžiaus skirtumas, kad vienodai rengčiau. stengiuosi rengti šviesesnėmis ir ryškiomis spalvomis, turime ir oranžinių, ir raudonų drabužių. rengiu laisvalaikio stiliuas drabužiais - grynai sportinio nemėgstu schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.