Su mergaitemis viskas labai paprasta, bet kaip papuosti berniuka ?
arteja pirmasis gimtadienis, sulauksim daug sveciu. o kaip aprengti sunu nezinau
Mamytes, pasidalinkit patirtimi, kaip puosiate savo sunus.
Su mergaitemis viskas labai paprasta, bet kaip papuosti berniuka ? arteja pirmasis gimtadienis, sulauksim daug sveciu. o kaip aprengti sunu nezinau
as pati turiu mergaite, o mano pusbrolis berniuka, kuriam dabar 3 metai, tai vaikis visa laik fainiai atrodydavo su skarele, surista kaip pas baikeri, pabandyk. tik kazin ar gimtadieniui tiks
mano sunus man graziausiai atrodo aprengtas kaip 'suauges',- kelnemis su daugybe kiseniu, odiniais batukais, golfu ir ant jo prasegtais pasiltintais marshkinukais. Toks tikras mazhas vyrukas
na ash sunu puoshiu pvz. skarele ant kaklo parishu, skarele ant galvos idomiai surishu, koki pakabuka vaikishka nuo raktu prie kelniu prikabinu, o ishvis tai mekstu renkti nuo mazumes ne kaip kudikeli, o kaip zmoguti: ne shliauztai, o kelnes ir bliuzonas koks nors. tiesa sakant tokiai progai galima paprasciausiai prie kelniu deti marskinius, o ne bliuzona ar maike. galima kokia puoshnesne liemene uzdet... o shiaip man labai patiko vienas drauges mergaites gimtadienis, ten atejus kiekvienam vaikui dave sparnus (ish kazkokios pleveles mama pati padare), visi buvo drugeliai. ir visa tematika buvo drugeliu, ant sienu pridaryti drugeliai, maistas puoshtas irgi visokiais ishpjaustytais maisto gabaliukais sudeliotais kaip drugeliai...
Mazus berniukus geriausiai puosia rausvi zandukai ir riestos nosytes
Pritariu, kad per sventes puikiai tinka kauke kokia O mano pasiulymas- tatuiruotes, tos vienkartines, priklijuojamos
Man tai maziukai berniukai labai fainai atrodo su kombinezonais- velvetiniais ar dzinsiniais
Na vat as irgi taip dazniausiai rengiu
va va, sutinku, kad kombinzonai labai patogu. be visu isvardintu gerumu dar viena galeciau parasyti. jeigu vaikas issiteplioja, tai kaip taisykel kombinzono prieki ar kelius, o marskiniai ar megztukas lieka svarus (ne taip kaip su kelnemis), todel tenka skalbti tik 1 drabuzeli.
tik mano vaikui dazniausiai kombinzonai per platus buna
Mano vaikunui taip pat kelnes smunka, bet ne del to, kad butu kudulis, o paprasciausiai ant "vyrisko autoriteto" nesilaiko
mus per gimtadieny papuose pusbroliai atnese dovanu popierine savo paciu daryta karuna su 1 metuku uzrasu
o seip rengemes ryskiu geltonu bliuzoneliu ir melynu kombinezoniuku-sortukais, pacios ryskios spalvos dave grazu vaizda
va
Vėl šventės, o man depresija - noriu originaliai papuošti savo vyrukų kompaniją. Bet kaip? Didžiausia problema ne kaina, asortimentas, bet pati idėja. Kol kas ieškau originalesnių marškinių, kaitaliojame kaklairaiščius ir varlytes. Bandžiau medžioti idėjas darželio šventėse, teatruose, bet visur ta pati "uniforma": kelnių-švarko ar kelnių-liemenės kostiumas, balti marškiniai ir kaklaraištis ar varlytė. Nuobodu. Mamos, kaip berniukus puošiate jūs?
QUOTE(Baltike @ 2006 04 12, 23:26) Vėl šventės, o man depresija - noriu originaliai papuošti savo vyrukų kompaniją. Bet kaip? Didžiausia problema ne kaina, asortimentas, bet pati idėja. Kol kas ieškau originalesnių marškinių, kaitaliojame kaklairaiščius ir varlytes. Bandžiau medžioti idėjas darželio šventėse, teatruose, bet visur ta pati "uniforma": kelnių-švarko ar kelnių-liemenės kostiumas, balti marškiniai ir kaklaraištis ar varlytė. Nuobodu. Mamos, kaip berniukus puošiate jūs? Gal matei Rumšienės parduotuvę? Ten yra orginalių ir gražių drabužėlių. Aš ėjau medžioti
Svarbiausia, kad vaikui būtų patogu. Aišku, kad yra švenčių kur tenka apvilkti kostiumą. Man ir gi nuo vienodų berniukų rūbų bloga darosi. Mes tada bent marškinukus ne baltus pasirinkdavom. Ir dabar sūnus mielai nešioja mano megztus vienetinius rūbus
O iš kitos pusės pažiūrėjus, juk ir vyrai pobūviuose visi panašūs Kol maži - galima rūbelius piešiniais ir aplikacijom puošti. O paaugę jie nori būti tokie kaip ir vyrai. Tiesiog švaru, tvarkinga ir vaikui patogu. Štai kur visas grožis
O blogiausia yra tai, kad berniukų problemos su įdomesniais rūbeliais prasideda jau nuo gimimo... Kol kas originalesnių rūbelių aptinku ... skudurynuose. Vėliau - pažiūrėsim
berniukus papuošti tikrai yra ką paveikti.
Kažkas paminėjo, kad gerų idėju pasigaudo skudurynuose.bet tai juk tikra tiesa - ten tiek daug firminių gerų ir gražių rūbelių būna. Nors mano dar mažiukas, bet jį irgi norisi papuošti.tai išgelbėjo tai, kad draugai iš užsienio ką nors parsiunčia, tai vaikas truputi originaliau atrodo, nes jau mūsų parduotuvių rūbeliai tai ... arba nei šis nei tas arba kaina nežmoniška.
Mamos džiaukitės, kad bent mažiukams uždedat kostiumą. Tai yra pats puošniausias rūbas
Jei 2-3 metų vaiką rengiate pačios,tai 5-6 spirgas jau pats pradeda reikšti savo nuomonę ir nebenoriai dėvi kostiumą. O 13-15 metų paauglį retai pamatysime su kostiumu. O, mokyklinukas retai kada reinkasi kostiumą, o ne džinsus ir megztinį. Retas vaikas, pats nori taip pasipuošti. Na nebent kostiumas - tai mokyklinė uniforma. Atsimenu mano broliukas kai buvo 12-13 metų mielai vilkdavosi kostiumą, kaip išeiginį rūbą. Ir labai puikiai atsimenu, kaip į jį žiūrėdavo praeiviai. Suaugę - šypsovadosi matydami pasipuošusį vaikį Ir dabar mokykloje(kur nėra uniformų) sutikęs vaikiną bent su švarku dažna paklausia: "Kokia proga?"
Pati turiu berniuką, ir labai džiaugiuosi, nors kartais pamačius laaaaabai gražią suknytę atsidustu "et, ir kodėl mergaitės neturiu...", bet šiaip mokam ir mes puoštis, sugalvojam daug visokių derinių.
Man labai gražu tokie mažiuliai, su "rimtais" drabužėliais Vasarą rengsimės medvilniniu plonu kostiumėliu, baltos kelnytės ir balti marškinukai su išsiuvinėtais juokingais žvėriukais. O "topinis" mūsų kostiumėlis, kuris dar didokas, bet vasarą bus kaip tik: balti marškinėliai ir raudoni šortukai su petnešom,truputį juokingas, bet man labai patikęs kostiumėlis(ir tik 5litukai Svarbiausia turėt fantazijos, o tada visi keliai atviri, berniukams puošti QUOTE(kvaki @ 2006 04 25, 10:33) Mamos džiaukitės, kad bent mažiukams uždedat kostiumą. Tai yra pats puošniausias rūbas Jei 2-3 metų vaiką rengiate pačios,tai 5-6 spirgas jau pats pradeda reikšti savo nuomonę ir nebenoriai dėvi kostiumą. O 13-15 metų paauglį retai pamatysime su kostiumu. O, mokyklinukas retai kada reinkasi kostiumą, o ne džinsus ir megztinį. Retas vaikas, pats nori taip pasipuošti. Na nebent kostiumas - tai mokyklinė uniforma. Tuomet mano vyresnėlis - tas retas vaikas. Šiandien mane prieš septynias išvertė iš lovos išlyginti marškinių ir užrišti kaklaraištį - sumąstė taip pasipuošti į darželį savo gimtadienio proga: "Mama, juk šventė?" Vaikiškų drabužių parduotuvėse ("Mada vaikams", "Riki2") tikrai nemažas vaikiškų marškinukų, kaklaraiščių, varlyčių pasirinkimas. Bet originalesnius drabužius ir aš medžioju padėvėtuose rūbuose arba vežuosi iš užsienių. Tik ir ten kažką įdomesnio rasti labai sunku...
O aš šiandien savo bernužėlį išleidau į darželio šventę kostiuminėmis žalsvomis kelnėmis, pilkais marškiniais, žaliu kaklaraiščiu ir tokios pat medžiagos kaip kaklaraištis (atlasinės žalios su pilkais ornamentais) liemene
QUOTE(Baltike @ 2006 04 12, 23:26) Vėl šventės, o man depresija - noriu originaliai papuošti savo vyrukų kompaniją. Bet kaip? Didžiausia problema ne kaina, asortimentas, bet pati idėja. Kol kas ieškau originalesnių marškinių, kaitaliojame kaklairaiščius ir varlytes. Bandžiau medžioti idėjas darželio šventėse, teatruose, bet visur ta pati "uniforma": kelnių-švarko ar kelnių-liemenės kostiumas, balti marškiniai ir kaklaraištis ar varlytė. Nuobodu. Mamos, kaip berniukus puošiate jūs? Na man asmeniškai kostiumas berniukui irgi nuobodokai žiūrisi. Aš savo 4 -mečiui buvau numezgusi a la jūreivišką bliuzelę, tai ir puošdavomės su ja. O antradienį kaip tik buvo mamyčių šventė, tai užvilkau , o ten rankovės iki alkūnių, tai važiavau pirkt rūbų. Nupirkai linines kelnes ir megztuką, įdedu nuotraukėlę kaip atrodė, bet šiaip planuoju dabar ką nors numegzt įdomesnio vėl. Čia mes slapt. tadukas
Niu as irgi turiu bernusyti tai man labai grazu kai mazuliukams marskinukus uzdeda ir dar liuks butu jei panasius ar vienodos spalvos kaip tecio... Ir tikrai labai graziai pasipuosit jei uzdesi kokius ryskiai raudonus ar oranzinius niekas net nepastebes kad su tais paciais dzinsiukais visu akys kryps kitur...
ir dar patinka labai kelnytes su petnesytem, bet cia jau gal tik mazuliukams... QUOTE(Sonatag @ 2006 05 05, 12:09) Na man asmeniškai kostiumas berniukui irgi nuobodokai žiūrisi. Aš savo 4 -mečiui buvau numezgusi a la jūreivišką bliuzelę, tai ir puošdavomės su ja. O antradienį kaip tik buvo mamyčių šventė, tai užvilkau , o ten rankovės iki alkūnių, tai važiavau pirkt rūbų. Nupirkai linines kelnes ir megztuką, įdedu nuotraukėlę kaip atrodė, bet šiaip planuoju dabar ką nors numegzt įdomesnio vėl. Čia mes slapt. tadukas Dar neparasei prisijungimo vardo... Niu tai jau as irgi pritariu kad galveles teks sukti... Bt as tai po kol kas spalvomis kompensuoju... Nevengiu ryskiu spalvu... Va kita menesi eisim i darauges mergytes krikstynas tai jau turiu paruosus aprangele... ryskus vandens spalvos marskinukai ir kelnytes, balta megsta liemenyte balti batukai ir baltas kepuriukas... Jau maivemes tetukui tai labai sventiskai ir graziai mazasis kleckas atrodo... Osiaip tai pritariu KVAKI man be galo grazu kai mazuliukus aprengia marskinukais ir maza kaklaraisti uzdeda va mes per mano gimtadieni (kleckui dar buvo tik 3 men) papuosem rudos tamsiai kelnytes ir batukai, kuno spalvos marskinukai ir mazas tamsiai rudas kaklaraistis... tai as ir nebuvau patenkinta spalvomis, bet atrode tai liuksiskai... Tik gaila kad greit isauga tie maziai tai antrakart taip pasipuost nepavyko... O ir siaip esu truputuka maniake del maziuku rubeliu ir pastebejau, kad mamos mergytes tai papuosia ir paderina spalvytes, o berniukus tai kazkaip belekaip... Niu nezinau bent jau as bent spalvas tai tikrai sakiau derinsiu ir ateityje... ( jei jau labai kaprizinsis del rengimo ... )
dar labai gražu tokiems vyrams puošnios petnešos
QUOTE(žostautė @ 2006 07 19, 17:55) dar labai gražu tokiems vyrams puošnios petnešos Aha tos petnesos liuks ideja maciau yra maximoj ivairiu spalvu po tris litukus tai dar kepuriuka galima priderinti niu liuks liuks reikes nusipirkti... O va as dar minti audziu aprengti savo abu vyrus vienodai irgi turetu fainai atrodyti, nes karta kazkaip vienodos spalvos apsirenge abu niu tai tiek visi gyre praeidami pro sali... Va dabar turim vienodus zydrus marskinukus tai sakiau reiks papuosti katra dienele...
PUOSIANT VYRUKUS TIKRAI REIKALINGA MAMYCIU ISMONE-PARDUOTUVESE SKURDOKA.....DABAR AS DAUG PERKU SEKAND HAND-TIK NAUJUS IR KOKYBISKUS-RANDU SUPER.DAUG GALIMA ISLAUZTI DERINANT SPALVAS IR PAN.kAI REIKIA,KO TIK NEPRIGALVOJI.DAR MUMS PARVEZA IS UZSIENIU,BET VISKO GI NESUVEZA....
Aš tai pamišusi dėl gražių batukų. Turiu adidas sporbatukus, tai net miegamajame kaip suvenyrą pasidėjau. Labai graži puošmena
Mes tai turim labai gerų tetų, jos kaiptik ateina aplankyti tai vis priveža visokių gražių drabužėlių, tai jau nuo kokių 3 mėnesių savo berniuka rengiu vyriškai, visokie šliauštai tik namie.
o as galvoju kad leliukam leliukiski rubeliai
paaugusiam jau pagal jo amziu ir su meskuciais ar zuikuciais dekoruoti vaikam - vaikiski drabuziai vaikai neturi buti dideliu suaugusiuju mazos kopijos as rengiu tuo ka turiu ar pati pagaminu, neskiriu per didelio demesio drabuziams, svarbu svaru tvarkinga ir neapsiure biski paderinu spalveles ir stengiuos nerengti tamsiai
Na nezinau, o as pati megstu puostis ir viska derinti, tai ir mazaji puosiu kol galiu, nes poto pats jau nurodines... Tai kol galiu tol naudojuos proga
As tai ir labai puosiau savo kudikeli,o dabar vis maziau bepuosiu,renkuosi pigesnius rubus(madingus,nenunesiotus)is padevetu rubu parduotuviu,nes ten drabuzeliai kokybiskesni ir daug pigesni nei nauju drabuziu parduotuvese.O berniukas labai judrus-laksto,griuna,tai labai greit supurvina,supleso naujus rubus,todel nenoriu isleist vejais daug pinigu vien tam,kad jis kiekviena diena atrodytu kaip is katalogo.Mano viena drauge tai taip puosia savo atzaleles(o pinigu tam mazai turi),tai kai isiveda i lauka-neleidzia net pabegioti,kad tik neissiteptu.Man tai visiskai nepriimtina.Juk vaikas yra vaikas,juda,griuna,tai neBsuprantu kokia nauda vestis vaika laukan"ANT PARODOS".
QUOTE(noanoa @ 2007 05 27, 20:49) As tai ir labai puosiau savo kudikeli,o dabar vis maziau bepuosiu,renkuosi pigesnius rubus(madingus,nenunesiotus)is padevetu rubu parduotuviu,nes ten drabuzeliai kokybiskesni ir daug pigesni nei nauju drabuziu parduotuvese.O berniukas labai judrus-laksto,griuna,tai labai greit supurvina,supleso naujus rubus,todel nenoriu isleist vejais daug pinigu vien tam,kad jis kiekviena diena atrodytu kaip is katalogo.Mano viena drauge tai taip puosia savo atzaleles(o pinigu tam mazai turi),tai kai isiveda i lauka-neleidzia net pabegioti,kad tik neissiteptu.Man tai visiskai nepriimtina.Juk vaikas yra vaikas,juda,griuna,tai neBsuprantu kokia nauda vestis vaika laukan"ANT PARODOS". Niu tai jau taip kazkaip idomiai ispuosia, o poto neleidzia vaikui issidukti laukutyje... Mes tai rubelius seniai atsirusiave kur i darzeli aisku patys prasciausi, kur i lauka,o kur pas svecius eiti... QUOTE(noanoa @ 2007 05 27, 20:49) As tai ir labai puosiau savo kudikeli,o dabar vis maziau bepuosiu,renkuosi pigesnius rubus(madingus,nenunesiotus)is padevetu rubu parduotuviu,nes ten drabuzeliai kokybiskesni ir daug pigesni nei nauju drabuziu parduotuvese.O berniukas labai judrus-laksto,griuna,tai labai greit supurvina,supleso naujus rubus,todel nenoriu isleist vejais daug pinigu vien tam,kad jis kiekviena diena atrodytu kaip is katalogo.Mano viena drauge tai taip puosia savo atzaleles(o pinigu tam mazai turi),tai kai isiveda i lauka-neleidzia net pabegioti,kad tik neissiteptu.Man tai visiskai nepriimtina.Juk vaikas yra vaikas,juda,griuna,tai neBsuprantu kokia nauda vestis vaika laukan"ANT PARODOS". Jo, pritariu, nesamone yra ispuosti vaika, o po to neleisti jam lakstyti, ypac bernui... As tai megstu graziai aprengti saviski, bet , kad nebutu gaila, tai i lauka eiti priperku jam paprasti medvelniniu kelniu (second hand ar turguje), o iseigai turiu pora grazesniu ir, gal, brangesniu rubeliu. Man svarbausia, kad drabuziai vaikui butu patogus ir is naturaliu medziagu. Pirkti stengiuosiu uzsienyje ar cia parduotuvese per ispardavimus... o del grozio, tai per sventes uzdedu saviskiui kokius rimtus marskinius ir dzinsini kombinezona. Jam tai patinka.
as ir pas mus LT randu labai graziu rubeliu, ir is UK siunciuosi
rengiu visus, nedraudziu lakstyt ir taip toliau tam yra skalbimo masina, viska galima isplauti
Man patinka savąjį vyruką aprengti vyriškai. Jau nuo 3 mėn. nešiojo marškinukus su liemene, džinsus su diržu. Aišku čia pasipuošimui. Dabar dar labiau puošiamės. Turim ir Adidas kedukus, liuks prie džinsų.
mes tai perkam viska vaiku mieste, yra ir pigesniu ir brangesiu variantu - tikrai yra is ko rinktis
as tai gerai pasukioju galva ,ka 5 metu sunui aprengti
As panasiai elgiausi iki metuku,bet kai dabar dirbu, tai nelabai pavyksta tik mazajam pirkti viska... Supratau, kad mano garderoba irgi reikia ir atnaujinti ir papildyti... Tai dabar dazniausiai perku tik tai ko labai reikia, nes darzelyje labiau reikia paprastesniu rubeliu (jau ne vienus teko mesti lauk po kokiu uogieniu ar sriubu valgymo)
Nors vyrui tai aisku atrodo, kad mazajam pirkimo nesumazinau,o tik mano pirkiniai dar dasidejo
Po keleto savaiciu krikstysim metuku sulaukusi suneli. Taigi, si savaitgali atradau laiko perbegti parduotuves ir isrinkti ka nors sventisko, grazaus. Ir ka jus manot? Ogi vien dzinsai, dzemperiai ir maikes. Net graziu marskinuku neradau. Nebezinau kas daryti
Na as irgi ieskau kostiumuko sviesaus mazyliui... Tai net nustebau, kad turgelyje galima visai fainuti be jokiu ten sustrenybiu uz 70Lt nupirkti( parduotuvese kiek ziurejau arba kazkokie baisus silkiniai su kvarbatkom:) arba tamsus juodi fu
Cia aisku pagal skoni, nes man pvz patinka paprastai bet puosniai...
mėgstu vaiką kartais kaip nors gotiškai, rokeriškai aprengt.
čia va rūbelių tokių gerulių yra http://www.therallyshack.co.uk/biker_baby_clothing.htm http://www.punkbabyclothes.net/shop/index.php?cPath=124_123 tiktai gaila, kad puošimas nelabai turi prasmės -- ypač į svečius, kur būna vaišės ir kapitalinis lepojimas
mums tas pats, kai į darželį einam dedam jau tokius kurių tikrai negaila... Nes susipurvina ir susiplėšo dažnai nepataisomai ir neišplaunamai
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 06, 16:20) mums tas pats, kai į darželį einam dedam jau tokius kurių tikrai negaila... Nes susipurvina ir susiplėšo dažnai nepataisomai ir neišplaunamai ir dar kas gražu mums, tėvams, ne visada patinka pačiam.
as va ka esu isidejus i favoritus berniukui puosti
http://images26.fotki.com/v960/free/77959/...cccccccc-th.jpghttp://images22.fotki.com/v812/free/77959/...bbbbbbbb-vi.jpg QUOTE(vasarėja @ 2008 05 06, 20:53) as va ka esu isidejus i favoritus berniukui puosti http://images26.fotki.com/v960/free/77959/...cccccccc-th.jpghttp://images22.fotki.com/v812/free/77959/...bbbbbbbb-vi.jpg patiko ir man sis derinukas QUOTE(sena niekšė @ 2008 05 06, 16:28) ir dar kas gražu mums, tėvams, ne visada patinka pačiam. O aš kaip tik nuperku ir su meškiuku Vini puchu kokia maikytę ir iš multiko ratai turim pora daiktelių ir šiaip bezdžionuko komplektukų kelis turim vasarai. Manai leiskim gi pabūti vaikais tiems mažiukams užaugę dar prisinešios visus tuos rimtus rūbus QUOTE(manu @ 2004 01 29, 11:20) Mamytes, pasidalinkit patirtimi, kaip puosiate savo sunus. Su mergaitemis viskas labai paprasta, bet kaip papuosti berniuka ? arteja pirmasis gimtadienis, sulauksim daug sveciu. o kaip aprengti sunu nezinau O kodėl gi ne?Juk vaikui turi būti patogu ir lengva.Negi tokį mažįlį reikia "kimšti" į kokį kostiumą?Duokime jiems laisvę, kol maži. QUOTE(Vaira_1 @ 2008 05 15, 15:25) O kodėl gi ne?Juk vaikui turi būti patogu ir lengva.Negi tokį mažįlį reikia "kimšti" į kokį kostiumą?Duokime jiems laisvę, kol maži. O mes va kadangi esame gimę Sausio 1d. Tai per pirmąjį gimtadienį puošėmės Senelio Šalčio kostiumu QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 15, 15:27) O mes va kadangi esame gimę Sausio 1d. Tai per pirmąjį gimtadienį puošėmės Senelio Šalčio kostiumu Man toks požiūris primena amerikietiškus filmus... Tik nesupykite. Nerengčiau savo vaiko oficialiai per jo gimtadienį.Lai dūksta, kiek jam patinka ir kaip patinka.Juk vaikui svarbu patogumas, o ne prašmatnumas, kurį dažniausiai išsigalvoja tėvai... |