Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valdorfo mokykla Vilniuje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
Corudel
Gal kieno vaikai mokosi ar taip, ka apie ja zinot? mirksiukas.gif bigsmile.gif
vaižgantė
Mokosi. O kokios informacijos reikia?
Corudel
Apie pacia pedagogika (nes ji labai skiriasi nuo tradiciniu mokyklu), mokytojus, renginius, galbut moksleivius. Kokio didumo klases? rolleyes.gif ax.gif
Papildyta:
Aa.. o kokia kaina? 4u.gif book.gif
vaižgantė
QUOTE(Corudel @ 2006 04 13, 13:34)
Apie pacia pedagogika (nes ji labai skiriasi nuo tradiciniu mokyklu), mokytojus, renginius, galbut moksleivius. Kokio didumo klases? rolleyes.gif  ax.gif
Papildyta:
Aa.. o kokia kaina? 4u.gif  book.gif
*

Pedagogika- humanistinė. Ant mokinių niekas nerėkia, jų neskubina, nekemša žinių per prievartą.
Gražios šventės.
Metams- 1000 Lt (kas mėnesį 110 Lt)+ stojamasis 250 Lt mokestis.
Žinau, kad pirmoje klasėje yra 25 mokiniai (norinčių buvo daugiau), antroje- 19. Trečia irgi didelė. Nuo penktos -klasės mažesnės.
dauga
O kurioj vietoj ji yra? blush2.gif Ir kaip ten su prailgintom grupėm reikalai? Ar yra, iki kelių ir kiek kainuoja?
vaižgantė
Geležinio Vilko gatvėje, už buv. Kauno parduotuvės, darželio patalpose. Numerio dabar neprisimenu, jei reikės- pažiūrėsiu savo forume. (Mes ten apie šią mokyklą rašom.)
Prailginta grupė yra. Kiek kainuoja, nežinau- mums neprireikė.
Ar į pirmą klasę ruošiatės? Girdėjau, kad mokytojos pirmokams dar neturi. Buvo susirinkimas būsimų pirmokų tėvams. Draugas sakė, jis leis sūnų į pirmą klasę.
dauga
Taip, mes į pirmą. ax.gif Ir dar į kitą vietą gyventi kraustomės. Tai aš apie visas mokyklas ir klausinėju. Oi, kaip nelaukiu aš tos mokyklos verysad.gif Prasidės vargelis ar ne ?g.gif Tel. tai labai gerai būtų. Ačiū.
Rudenėja
QUOTE(vaižgantė @ 2006 04 13, 21:20)
Geležinio Vilko gatvėje, už buv. Kauno parduotuvės, darželio patalpose. Numerio dabar neprisimenu, jei reikės- pažiūrėsiu savo forume. (Mes ten apie šią mokyklą rašom.)
Prailginta grupė yra. Kiek kainuoja, nežinau- mums neprireikė.
Ar į pirmą klasę ruošiatės? Girdėjau, kad mokytojos pirmokams dar neturi. Buvo susirinkimas būsimų pirmokų tėvams. Draugas sakė, jis leis sūnų į pirmą klasę.
*

Kokiam savo forume? blush2.gif
Itariu, kad man savo jautruoli butu labai gerai i sia mokykla isleist g.gif
vaižgantė
Kitų forumų reklamuoti negalima, todėl rašau AŽ ax.gif
Keberiokšt
Gal rasyk viesai. Cia ne reklama, o naudinga info. Juk yra naudingu nuorodu net speciali tema.
aciu
lauksiu
vaižgantė
http://www.ateitiesmokykla.lt

Mes pasistengsim pasirūpinti, kad besidomintys Valdorfo mokykla gautų visą jiems reikalingą informaciją.
Corudel
o gal zinot nuo kelintos valandos prasideda pamokos, nes dabar vaikai labai nenoriai keliasi tai anksti blush2.gif
vaižgantė
8 val.
Maniškis jau po septynių būna mokykloje, nes tėvas atveža.
Rudenėja
QUOTE(vaižgantė @ 2006 04 19, 21:21)
8 val.
Maniškis jau po septynių būna mokykloje, nes tėvas atveža.
*

Ir jau galima palikt tokiu metu? Man irgi paciai 8 reikia but darbe, tai vaika anksciau atvezineciau...

Tik va i mano maila neatsako is tos mokyklos, as ten kruva klausimu uzdaviau, telefonu pamirsciau tiek paklaust biggrin.gif Bet, matyt, teks skambint g.gif
vaižgantė
QUOTE(Rudenėja @ 2006 04 20, 07:01)
Ir jau galima palikt tokiu metu? Man irgi paciai 8 reikia but darbe, tai vaika anksciau atvezineciau...

Tik va i mano maila neatsako is tos mokyklos, as ten kruva klausimu uzdaviau, telefonu pamirsciau tiek paklaust biggrin.gif Bet, matyt, teks skambint  g.gif
*

Tuo metu būna sargai (vienas iš jų su aukštuoju muzikiniu išsilavinimu smile.gif ). Jie įleidžia.

Siūlau nuvažiuoti, o ne skambinti. Ta mokykla neturi nei direktoriaus, nei pavaduotojo... Ten visai kita sistema.
Egle is Vilniaus
Pas mane kitokia nuomone apie sia mokykla. Mano vaikas mokesi pora metu, kai pervedziau i kita mokykla, tai turejau samdytu kruva mokytoju, kad su juo dirbtu papildomai, nes buvo labai atsilikes. Valdorfo m. jokiu knygu, sasiuviniu, parkeriu... piestukai, kreidutes... Kalbejau su dabartiniu direktorium, tai sake, kad dar vienas vaikas atejo is sios mokyklos, tai tokia pati problema su mokslais... Kai vedziau vaika i Valdorfo m., tai galvojau, kad jam ten bus gerai, nes issiskyria is kitu, savo aktyvumu, bet ypatingos pagalbos nesulaukiau.... prisiminimai nekokie, jei manes kas klaustu patarimo, tai tikrai nerekomenduociau... kiek zinau nebloga m. Genio (Zveryne) ir ... (Justiniskese)
Atsiprasau, jei ka izeidziau, bet tai mano nuomone....
Vitvita
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 04 25, 08:03)
tai turejau samdytu kruva mokytoju, kad su juo dirbtu papildomai, nes buvo labai atsilikes.

Drįstu teigti, kad į šią mokyklą vaikus leidžiančių tėvų lūkesčiai vaikų atžvilgiu nėra standartiniai. Dauguma tėvų yra sąmoningi tame, kad ne "plikos" žinios yra svarbiausios mokymosi procese. O kas svarbu? - nesužlugdytas noras siekti žinių, mokytis. Kiekvienas vaikas turi savo vystymosi kelią, ir čia svarbūs kiekvieno vaiko pasiekimai. Bet individualūs pasiekimai, o ne vien tik žinios.

Kreidutės - pati tinkamiausia rašymo priemonė pirmai antrai klasei. Trečiokai rašo su plunksnakočiais , vėliau - parkeriais. Kam to reikia? - tiesiog vaikų rankos dar nebūna tvirtos. Trečiokai (dauguma) - kai paima į rankas parkerį - rašo dailyraščiu.

Beje, šioje mokykloje yra vaikas, kurio mama ilgai blaškėsi po keletą mokyklų. Iš jų išeidavo ne savo noru, o klasiokų tėvų prašymu. Gal tiksliau - reikalavimu. Dabar jau daugiau kaip metai jis lanko Valdorfo mokyklą.
Kur dar rasit mokyklą, kurioje individualiai dirbama su kiekvienu vaiku?

Žinoma, ne kiekvienam ji patinka ar tinka. Bet tai ir yra gerai, nes mokykla ne guminė.....
Vitvita
Beje, jei gerai prisimenu, kiekvieną mėnesio paskutinį trečiadienį (RYTOJ- balandžio 26 d.) vyksta paskaitos visiems besidomintiems ir ypač būsimų pirmokų tėvams.
Ten gausit atsakymus į visus klausimus gyvai.
Mokyklos telefonas 2137044. Adresas Geležinio Vilko g. 21, Vilnius.
vaižgantė
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 04 25, 07:03)
Pas mane kitokia nuomone apie sia mokykla. Mano vaikas mokesi pora metu, kai pervedziau i kita mokykla, tai turejau samdytu kruva mokytoju, kad su juo dirbtu papildomai, nes buvo labai atsilikes. Valdorfo m. jokiu knygu, sasiuviniu, parkeriu... piestukai, kreidutes... Kalbejau su dabartiniu direktorium, tai sake, kad dar vienas vaikas atejo is sios mokyklos, tai tokia pati problema su mokslais... Kai vedziau vaika i Valdorfo m., tai galvojau, kad jam ten bus gerai, nes issiskyria is kitu, savo aktyvumu, bet ypatingos pagalbos nesulaukiau....  prisiminimai nekokie, jei manes kas klaustu patarimo, tai tikrai nerekomenduociau... kiek zinau nebloga m. Genio (Zveryne) ir ... (Justiniskese)
Atsiprasau, jei ka izeidziau, bet tai mano nuomone....
*

Tiesiog prieš leisdama į šią mokyklą nebuvai susipažinus su mokymo sistema. Taip, jei norėsi vėliau pervesti į kitą mokyklą, problemų bus, kadangi dėstymo metodikos yra kitokios.
Tačiau gerai, kad pagaliau tėvai turi galimybę rinktis: ar jo vaiką mokys išminties, jį visapusiškai lavins pagal tam tikrą patikrintą sistemą, ar kaip robotą prigrūs žinių. 4u.gif
omega
pažįstu vieną vaiką, kuris po 4 valdorfinėj nuėjo i 5 čiurlionkėj thumbup.gif vaikas ir normaliai mokosi. iš tiesų gyvas, sveiko, požiūrio ir labai fainas, o mokosi taip pat gerai. taip kad manau čia viskas individualu. man atrodo į valdorfinę tiesiog daugiau veda tuos vaikus kurie sunkiau adaptuojasi kitur - tiaigi jau turi problemų...
vaižgantė
Pritariu.
Mano antrokui ši mokykla jau trečioji...Į jo klasę atėjo dar du vaikai, kurie nepritapo įprastoje mokykloje.
Kitų savo vaikų į Valdorfo mokyklą leisti neplanuoju. O ir brangu labai būtų...
Vitvita
QUOTE(omega @ 2006 04 29, 18:58)
man atrodo į valdorfinę tiesiog daugiau veda tuos vaikus kurie sunkiau adaptuojasi kitur - tiaigi jau turi problemų...

Visiškai su tuo nesutinku. 95- 99 (priklausomai nuo klasės)% Valdorfo mokykloje besimokančių vaikų niekada nesimokė jokioje kitoje mokykloje. Jie tiesiog mokosi čia nuo pirmos klasės. Niekur KITUR jiems nereikėjo adaptuotis tongue.gif
Valdorfo mokykla nėra skirta vien tik kažkokiems probleminiams vaikams (kas tiesa - ši mokykla probleminių vaikų nesikrato, kaip kitos) - mokykloje mokosi normalūs vaikai. Ką ten normalūs - fantastiški vaikai biggrin.gif

O vat Vaižgantės išpažintis kad kitų vaikų į šią mokyklą neleis - mane nustebino.... O kur rasi kitą mokyklą, kurioje "ne kaip robotą prigrūs žinių"??? Vienas tavo vaikas kažkaip labiau nusipelno mokytis išminties ir visapusiškai lavėti? O kiti - į mėsmalę?
vaižgantė
QUOTE(Vitvita @ 2006 05 02, 09:53)
Visiškai su tuo nesutinku. 95- 99 (priklausomai nuo klasės)% Valdorfo mokykloje besimokančių vaikų niekada nesimokė jokioje kitoje mokykloje. Jie tiesiog mokosi čia nuo pirmos klasės. Niekur KITUR jiems nereikėjo adaptuotis  tongue.gif
Valdorfo mokykla nėra skirta vien tik kažkokiems probleminiams vaikams (kas tiesa - ši mokykla probleminių vaikų nesikrato, kaip kitos) - mokykloje mokosi normalūs vaikai. Ką ten normalūs - fantastiški vaikai  biggrin.gif

O vat Vaižgantės išpažintis kad kitų vaikų į šią mokyklą neleis - mane nustebino.... O kur rasi kitą mokyklą, kurioje "ne kaip robotą prigrūs žinių"??? Vienas tavo vaikas kažkaip labiau nusipelno mokytis išminties ir visapusiškai lavėti? O kiti - į mėsmalę?
*

Yra priežasčių, kodėl savo kitų vaikų neplanuoju leisti į Valdorfo mokyklą.
1. Mano vyriausiajam sūnui, kuris yra ketvirtokas, pasisekė pakliūti į labai gerą klasę, kurią moko tikrai puiki mokytoja. Jis yra toks vaikas,kuris pritampa bet kur. Ir, aišku, jaustųsi nuskriaustas, jeigu jį sugalvočiau perkelti į bet kokią kitą mokyklą...
Kai leidau jį į pirmą klasę, nieko nežinojau apie Valdorfo mokyklos egzistavimą.
2. Už mokslą reikia mokėti. Jei leisčiau visus tris, man tai kainuotų 3000 Lt metams. Mano vyras nesutiktų. Jis ir dabar nežino, kad aš moku už sūnaus mokslą. Jis manęs nesuprastų.
3. Yra dalykų,kurie Valdorfo mokykloje man nepatinka.
Jei yra vokiška mokymo metodika, norėtųsi, kad būtų ir vokiška tvarka. Puikiai atsimenu, kaip pasijutau, kai pirmą kartą atėjau į mokytojų kambarį. Kolegos,- atleiskit, bet niekas kitas už jus pačius ten neišsikuops ir lentynų nesutvarkys. Aš, mama, tikrai to nepadarysiu.
Nepatinka ir drausmės trūkumas. Vaikai ką nori, tą daro: pamokų metu žaidžia kieme, šokinėja per langus ir t.t. Mano anyta ir vyro sesuo pakraupo, apsilankę toje mokykloje. Jos mane laiko beprote, kad aš apskritai vaiką leidžiu ten mokytis, o jei dar sužinotų, kad mokslas mokamas, tikrai prie smilkinio pirštą pasukiotų... verysad.gif
Vitvita
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 02, 14:58)
Mano vyras nesutiktų. Jis ir dabar nežino, kad aš moku už sūnaus mokslą.

Melo trumpos kojos... Vis tiek kada nors yla iš maišo išlys.
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 02, 14:58)
Jei yra vokiška mokymo metodika, norėtųsi, kad būtų ir vokiška tvarka. ...

Metodika gal ir vokiečio užrašyta, bet nėra vokiška. Kiekviena šalis turi savo specifiką, o pati metodika yra gyva, ir tas yra labai gerai.
Na kažkaip tu nelabai su sistema susipažinusi... mirksiukas.gif jei ir drausmė nepatinka, ir vokiškos tvarkos nori....
vaižgantė
Išsakiau ne savo vienos nuomonę dėl tvarkos mokykloje...Aplinka auklėjant vaikus yra labai svarbi.
kooala
o kiek klasiu sioje mokykloje? unsure.gif Ar baigus sia mokykla imanoma kur nors stoti mokytis ??? g.gif
vaižgantė
Vienuolika klasių.
Tai normali mokykla, kurią baigę vaikai galės stoti ten, kur norės... smile.gif
kooala
Kodel ne 12 klasiu?
vaižgantė
Rudenį bus ir dvylikta. smile.gif Tai pirmoji mokyklos laida.
kooala
Ar yra vaiku laikiusiu egzaminus? Kaip jiems sekesi? rolleyes.gif
vaižgantė
Egzaminus laikė tik dešimtokai. Jiems sekėsi gerai, ypač kalbėjimas.

Manyčiau, kad tiems, kurie norėtų pereiti ne į pradines, o į vyresnes klases, būtų sunkoka, nes čia nuo pirmos klasės dėstomos dvi užsienio kalbos- anglų ir vokiečių.
kooala
Ar vaikai is sios mokyklos laike kokius nors egzaminus? Kada prasideda ir baigesi pamokos? Ar priimtu i 9klase? blush2.gif
vaižgantė
Reikia kreiptis į mokyklą tokiais klausimais... smile.gif
laumė-ragana
Is karto atsiprasau del klausimo, nieko niekaip nenoriu izeisti.

tiesiog man teko keliuose vokiskuose internetiniuose zurnaluose pries keleta metu skaityti, kad si sistema yra protine negalia, sutrikusio vystymosi turintiems vaikams.

aisku, adaptuoti ir pritaikyti tokia sistema galima ir normaliems vaikams, bet ar pedagogai yra pasirenge destyti, ko patys neismano, nes turi lavintis, mokytis kaip dirbti ne is knyguciu... nemanau, kad jie lietuvoje to mokesi, nemanau, kad ir uzsienyje butu studijave? kaip yra su destanciais mokytojais?
Alchemie
Na ir kas kad sistema buvo kurta sakysim, kad ir vaikams su protine negalia. Kartais su tais vaikais reikia elgtis jautriau, isiklausyti labiau, jei tai daro ir su normaliais vaikais, manau, kad sistema yra tik sveikintina. Pati sistema man patinka, su kai kuriais niuansais, bet kadangi visada yra zmogiskas faktorius sistemoje ir jis labai daug lemia, o mane, kaip mama butent tas faktorius labai smarkiai traumavo darzelyje (tikiuosi, kad vaiko ne), tai kazkaip noro bandyti mokkla tikrai nesinori. Tokiu dalyku, kaip demesys ir pagalba vaikui integruotis i kolektyva yra ne tik Valdorfo mokykloje ir tikrai epeikciau ir valstybiniu darzeliu ar mokyklu, kur dirba geri pedagogai ir gal ne oficialiai, bet vadovaujasi ir Valdorfo idejomis ir kitomis, svarbu, kad randa kelia i vaiko sirdi ir sugeba ne sukisti zinias, o sudominti mokymusi.
Del rasymo kreidelemis yra pliusu, kad vaikas gali ivairiais kampais piesdamas uzpildyti lapo erdve, bet sakysim rankos akies kontaktui (ar kaip tai vadinasi, kai ranka gali atkartoti akimi matoma vaizda) tai ne kas, ir ypac vaikams turinties sakysim kalbos sutrikimus, nes butbet piestuko laikymas tisingai ir lavina siuos kalbai riekalingus dalykus. Mano vaikas darzelyje pieses kreidutemis budamas 5 metu piestuka eme i kumsti, praejo pusmetis, kol ismokiau imti normaliai piestuka. Taigi sis momemntas kazkaip man keistas, bet tai mazas tik apstebejimas. Dziugu, kad vaikams ten gerai, tikiuosi, kad ir po tos mokyuklos jiems bus gerai, nes stojamieji egzaminai vis delto siais laikasi yra beprotiski.
Dar komentaras, visdelto po Valdorfo perejimas i Ciurlionke, nieko neirodo 9nebent vaikas labai buvo gabus muzikai ar dailei ir ji ten prieme) bet bendrojos isilavinimo lygis Ciurlionkeje yra tikrai zemas, vien delto, kad specialybes dalyku kruvis yra labai didelis
vaižgantė
QUOTE(laumė-ragana @ 2007 05 05, 12:26)

aisku, adaptuoti ir pritaikyti  tokia sistema galima ir normaliems vaikams, bet ar pedagogai yra pasirenge destyti, ko patys neismano, nes turi lavintis, mokytis kaip dirbti ne is knyguciu... nemanau, kad jie lietuvoje to mokesi, nemanau, kad ir uzsienyje butu studijave? kaip yra su destanciais mokytojais?
*

Mokytojai, kaip matau, labai stengiasi dirbti, tik, kiek suprantu, ne visi jie turi pakankamą išsilavinimą. Sunku rasti mokytoją pirmokams.
Man vienas dalykas labai kliūva šioje mokykloje- tai drausmės stoka.
Bet kadangi vis daugiau žmonių sužino apie šią mokyklą, visų norinčių į pirmą klasę niekaip nepriims...O paralelių klasių šioje mokyklopje neplanuojama daryti. Ir teisingai. Ši mokykla neturi būti panaši į fabriką.
Nedžiugina manęs tai, kad pakėlė mokestį už mokslą.
sagan
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 20, 12:48)
Mokytojai, kaip matau, labai stengiasi dirbti, tik, kiek suprantu, ne visi jie turi pakankamą išsilavinimą. Sunku rasti mokytoją pirmokams.
Man vienas dalykas labai kliūva šioje mokykloje- tai drausmės stoka.
Bet kadangi vis daugiau žmonių sužino apie šią mokyklą, visų norinčių į pirmą klasę niekaip nepriims...O paralelių klasių šioje mokyklopje neplanuojama daryti. Ir teisingai. Ši mokykla neturi būti panaši į fabriką.
Nedžiugina manęs tai, kad pakėlė mokestį už mokslą.
*

Pirmą kartą Šteinerio knygelė man pakliuvo senokai, išsyk susizavėjau ta filosofija. Leidau sau pasvajoti, kad mano vaikai lankytų tokio tipo mokyklą, bet tada, man rodos, dar ir nebuvo Valdorfo mokyklos. Deja, pirmąją dukrą leidau tik į standartinę mokyklą, kuri buvo arčiau namų. Pati Valdorfo mokykloje nebuvau, bet iš literatūros susidariau labai palankų poziūrį. Kazkodėl galvoju, kad jei būčiau turėjus gyvenime galimybę lankyti tokią mokyklą, po to nebūtų reikėję gyvenime tiek dirbti su savimi, skaityti tokių knygų, kaip ATGAUK PASITIKĖJIMĄ SAVIMI, RASK PUSIAUSVYRĄ ir daugelio panašios literatūros..

Gaila, kad vietų skaičius ribotas verysad.gif Pritariu, kad mokykla neturi būt panaši į fabriką, bet jei netelpa visi, kurie iš tiesų zino, kodėl būtent į tokią mokyklą nori pakliūt, vertėtų kazką daryti g.gif Mano pačiam maziausiam iki mokyklinio amziaus dar liko pora metų, tai labai tikiuosi, kad pavyks įgyvendinti savo seną norą ir bent vieną vaikiuką ten leisti.

Noriu pasakyt, kad tu, VAIZGANTE, šaunuolė drinks_cheers.gif Per pora metų man reikės kazkaip savo vyrą įtikinti dėl mokesčio Valdorfo mokykloje. Svarbiausia neabejoti tuo, ką darai mirksiukas.gif
MikMik
Cia gal sita mokykla,kuri netoli rusu mokyklos? g.gif
iCute
Keliu temą į viršų...Labai noriu sužinoti daugiau apie šią mokyklą: tėvų ir pačių moksleivių atsilepimai, jau baigusių mok. rezultatai ir atsilepimai, ar ištikro mokytojų kompetencija atitinka Šteinerio....ar tai veikia ar tik eksperimentas...

Jei kas daugiau nusimano apšvieskit koks esminis skirtumas tarp Montesorį ir Valdorfo? Susipažinusi su abėm, man jos labai panašios...

Beje kažkas rašė dėl atsilikusiu vaikų....kažką sumaišėt turbūt su Montesori, nes Valdorfo kiek žinau ne buvo sukurta ats. vaikams...Nors čia nesvarbu....
buda
valdorfo darzaliai vaikams-rojus,bet mokyklos....

"pamokos vyksta tada,kai pats vaikas nori"
o dabar parodykite vaika,kuris itin pageidautu mokytis matematikos,ar dar kazko,kas jam neidomu.

mano drauge lanke valdorfo mokykla pirmas 3 klases,sake kad paskui pusantru metu nepertraukiamo vijimosi ir spragu kamsymo.
nes tos mokyklos-didelis zaidimas,ir jos butu 100 proc. veiksmingos,jei tik vaikai ir paaugliai turetu savimones mokytis SAU.

visdelto,nemaza dalis baigusiuju taip ir buna kazkuo atsilike.
g.gif
iCute
o tai teko bendrauti su tais baigusiais? "atsilike" kuria prasme...? g.gif

Mes tai manome apie Valdorfo mokykla ne Lietuvoje, kazi kaip bus ten, gal ten daugiau patirties turi ...Reik cia dar apsvarstyt ta reikala...

butu idomu pabendrauti su tais kurie baige
aišė
Baigusių Valdorfo mokyklą Lietuvoje kol kas labai nedaug. Šiemet Vilniaus Valdorfo mokykloje 7 abiturientai, puikūs jauni žmonės!!

Man, rodos, kiekvienas iš mūsų gyvenime kažkur "atsilikęs". Mielai apie tai pasikalbėčiau ir apie Valdorfo mokyklą... tik, manau, kad internetinis forumas ne ta erdvė pokalbiui.

Linkiu sėkmės ieškant geriausios mokyklos savo vaikams.
iCute
Kazi kodel internetas netinkama vieta pokalbiams g.gif sio atveju jus atsilikusi nuo kasdienybes, nes internetas db, tas pats kas telikas, telefonas ir t.t. Na kaip norit, as daug naujoviu per neta suzinau, bet jei nenorit kalbetis, jusu valia...

Taip LT nera dar daug baigusiu ar besimokanciu, bet uzsieni tokiu nemazai, girdejau atsilepimus apie Montesori mokykla, Google kurejai, du broliai baige ja.... milijonus vartantis atsilikeliai lotuliukas.gif
buda
na,Bilas geitsas nebaige nei valdorfo,nei mantesoriu,uztat yra milijardus vartantis atsilikelis.
vien del to,kad sugebejo nukopijuoti kitos kompanijos ideja.
doh.gif
ababa
Galvoju ir aš apie šią mokyklą. Sūnus kitais metais jau bus pirmokas. Dabar lanko specialųjį logopedinį darželį. Traukia tai, kad vaikai patys motyvuotųsi mokytis, o ne taip kaip buvo, kada aš mokiaus: reikia mokytis, nes parašys dvejetą. Neišmokau aš jokios iškalbos, normaliai reikšti savo minčių, tik tyliai sėdėt kaip po šluota. verysad.gif
rivera
QUOTE(ababa @ 2008 09 11, 10:25)
Galvoju ir aš apie šią mokyklą. Sūnus kitais metais jau bus pirmokas. Dabar lanko specialųjį logopedinį darželį. Traukia tai, kad vaikai patys motyvuotųsi mokytis, o ne taip kaip buvo, kada aš mokiaus: reikia mokytis, nes parašys dvejetą. Neišmokau aš jokios iškalbos, normaliai reikšti savo minčių, tik tyliai sėdėt kaip po šluotaverysad.gif
*

Va va ir as to bijau, kad mokykloj jautresni (pvz. mano vaika) tiesiog uzguis negyvai. Ir taip uzdaras vaikas gali dar labiau uzsidaryt. Viso to pasekmes, kad ir gerai mokysis, gaus ziniu, o gyvenime negales ir issiziot.
aišė
Vilniaus Valdorfo mokykla

Būsimųjų pirmokų tėvus ir visus besidominčius Valdorfo pedagogika

kviečia į

PASKAITAS - POKALBIUS

vasario 25 d., 19 val.
kovo 25 d., 19 val.
balandžio 29 d., 19 val.
(paskutinį mėnesio trečiadienį)

Mokyklos adresas: Geležinio vilko g. 23, Vilnius
tel. 2137041, 8 685 87585 (Giedrė)
Liucijamm
sveikos, mamos,
Apie Valdorfo metodika nalaba ka ir galiu pasakyti, nes apie ja skaiciau pries kokius 6 metus. Gal pati metodika ir nebloga..... g.gif
As gyvenu prie tos mokyklos ir kasdien pro langa matau moksleivius..... doh.gif
Mano nuomone toke: jokios tvarskos, kas ka nori ta ir daro. Nekarta teko matit kaip vaikai is antro auksto per langus sokineja, pradinukai laksto per pertraukas lauke be paltuku nors lauke labai salta. Ir jaunu rukaliu pakanka. g.gif
Man nepriimtinas poziuris: Ka vaikai nori ta ir daro. doh.gif
Smurka
O koks dabar mokestis?
Smurka
Tai negi niekas nežino naujausių kainų? g.gif Nuo jų priklausys, kada man savo mažąją į mokyklą leist
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.