Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Simono Daukanto mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
vitta
Ir aš taip pačiai į Vytės Nemunėlio užrašiau, nors mums priklauso S. Daukanto ax.gif Bus matyt ar ten pateksim rolleyes.gif
Elzbieta
QUOTE(vitta @ 2008 01 22, 21:35)
Ir aš taip pačiai į Vytės Nemunėlio užrašiau, nors mums priklauso S. Daukanto  ax.gif  Bus matyt ar ten pateksim  rolleyes.gif
*

O pas kokia mokytoja uzsiraset? Ar dar nesirinkot? ar is vis nesirinksite, pas kokia bus pas tokia ir eisite? 4u.gif

Jus del tu paciu priezasciu, del jaukumo, dickiu nebuvimo? Ar del kokiu kitu pliusu??
vitta
QUOTE(Elzbieta @ 2008 01 22, 20:35)
*

Mokytojos nesirinkom, nes kas vienam gera, tas kitam gali visiškai netikti. Pasikliausu likimu ir sėkme ax.gif Norėjau, kad būtų tik pradinė mokykla, be dičkių, dar patiko, kad dirba iki 18 val, kad privaloma pamoka - choreografija, kad turi įvairių popamokinės veiklos būrelių. Jei dar ką prisiminsiu, parašysiu ax.gif
sausinė
Vaikas mokosi trecioje klaseje pas Rakauskiene - ji labai griezta ir reikli mokytoja, spaudzia ziauriai, bet esme ta, kad ne su visais vaikais maloni, ir vaikai jos bijo....... o kai matai, kad vaikui nesiseka, tai norisi labai gero susikalbejimo su mokytoja. Kurio nera. Mokytoja labai greita, smarki, o kai vaikas letas, jis gi nieko nespeja... i tokius vaikus ziurima atsainiai. Kitas dalykas - namu darbai, ju uzduoda mazai, niekad neprimena kas uzduota, jos manymu patys vaikai turi kapstytis. Gerai, kai vaikas greit susigaudo ir yra imlus, bet kai ne... nepasakyciau, kad mokslai sekasi blogai, bet kai mokytojos bijomasi, tai jau nekas.
Vaikui tai labai ten gerai, ypac prailgintoje grupeje, ir isvis aplinka Nemunelio mokykloje labai liuks, bet va del mokytojos... bijau, kad penktoje klaseje nebutu labai sunku.
Siaip tai turbut nepervesim, baigsim ta mokykla, ner ko metytis, aisku.
Rasa1
Sveikutes 4u.gif , mes jau uzsurasem i sia mokykla .. na tik pazyma uzpildem , liko is poliklinikos ir pan... O kaip jus suzinot ar jus priimtos ar ne , ir i kuria raidele papuolet unsure.gif ? mum sake kad paskelbs internetiniam ju puslapy .. o kur ten tiksliai ziureti ? niekur nerandu unsure.gif ir sake kad ten skelbs kada bus pirmasis teveliu susirinkimas.. irgi nerandu sad.gif saunu buti susimatyti thumbup.gif , kaip ir kaimynes jau esam drinks_cheers.gif
Rasa1
Negi nieks negali patart ? unsure.gif Kur jus visos dingot unsure.gif verysad.gif
lyra
http://www.daukanto.vilnius.lm.lt/

čia jų internetinis puslapiukas. Sėkmės mirksiukas.gif
Rasa1
Tai si puslapiukas as zinau..tik kada ten viska paskelbs nesuprantu ? blush2.gif
shantal
QUOTE(Rasa1 @ 2008 05 11, 09:41)
Tai si puslapiukas as zinau..tik kada ten viska paskelbs nesuprantu ?  blush2.gif
*

Dar priemimas nesibaige... ax.gif Geguzes pabaigoje gal ir paskelbs. mirksiukas.gif
Ir turetu dar paskambinti, jei anketoje telefono nr palikote. smile.gif
Rasa1
Aaaaa supratau 4u.gif ..as cia skaitinejau skaitinejau , maniau pabendrausiu thumbup.gif o tik veliau pamaciau kad cia simtas metu atgal rasinejosi mamkos verysad.gif .. Negi nera nei vienos busimos pirmokes ? blush2.gif
sausinė
As cia blaskausi blaskausi pokalbiuose del tu mokyklu, po paskutinio skambucio pasikalbejus su tevais vel iskilo klausimas del S.Daukanto mokyklos. Nors mes tik kitais metais baigsime keturias klases, bet vistiek labai rupi viskas, kas kalbama ir rasoma apie sia mokykla. Daugelis bandys stoti i Jezuitus, bet vistiek reikia jau ieskoti mokyklos, jeigu nepavyktu, del ko labai abejoju....
Kas galit, kas turit patarimu arba nuomoniu apie S.Daukanto vidurine, bukit geri, pasidalinkit. Nes mums pagal gyvenama vieta tinka butent sita mokykla, galbut dar butu galima i A.Vienuolio pagrindine......... O taip nesinori blaskytis, o tureti stipria nuomone. Aciu.
shantal
QUOTE(sausinė @ 2008 06 10, 09:14)
As cia blaskausi blaskausi pokalbiuose del tu mokyklu, po paskutinio skambucio pasikalbejus su tevais vel iskilo klausimas del S.Daukanto mokyklos. Nors mes tik kitais metais baigsime keturias klases, bet vistiek labai rupi viskas, kas kalbama ir rasoma apie sia mokykla. Daugelis bandys stoti i Jezuitus, bet vistiek reikia jau ieskoti mokyklos, jeigu nepavyktu, del ko labai abejoju....
Kas galit, kas turit patarimu arba nuomoniu apie S.Daukanto vidurine, bukit geri, pasidalinkit. Nes mums pagal gyvenama vieta tinka butent sita mokykla, galbut dar butu galima i A.Vienuolio pagrindine......... O taip nesinori blaskytis, o tureti stipria nuomone. Aciu.
*

Sveikute 4u.gif
Zinai, kiek zmoniu - tiek nuomoniu apie tas mokyklas. doh.gif
O jei ne pagal gyvenama vieta, tai ir nepapulsi ten, kur nori . Bent jau kiek mano pazistamu bande patekti i Daukanto (tiek i pradines, tiek i vyresnes klases - be sansu, jei ne pagal gyvenama vieta.) Tada ejo i Vienuolio. Ir Vienuolio, ir Daukanto klases nuo penktos perpildytos - -30-32 vaikai. Kiek girdejau, abi sios mokyklos geros. mirksiukas.gif
_celeste
QUOTE(shantal @ 2008 06 10, 13:39)
Sveikute 4u.gif
Zinai, kiek zmoniu - tiek nuomoniu apie tas mokyklas.  doh.gif
O jei  ne pagal gyvenama vieta, tai  ir nepapulsi ten, kur nori . Bent jau kiek mano pazistamu bande patekti i Daukanto (tiek i pradines, tiek i vyresnes klases - be sansu, jei ne pagal gyvenama vieta.) Tada ejo i Vienuolio. Ir Vienuolio, ir Daukanto klases nuo penktos perpildytos - -30-32 vaikai. Kiek girdejau, abi sios mokyklos geros. mirksiukas.gif
*

o pamenu kai joje pradėjau mokytis (4 klasėj, kai tik ši mokykla pradėjo veikti, darželio patalpose lazdynuose), tai buvom klasėj 14 mokinių.. ax.gif
paprikutė
QUOTE(Rasa1 @ 2008 05 11, 14:38)
Aaaaa supratau  4u.gif  ..as cia skaitinejau skaitinejau , maniau pabendrausiu  thumbup.gif  o tik veliau pamaciau kad cia  simtas metu atgal rasinejosi mamkos  verysad.gif .. Negi nera nei vienos busimos pirmokes ?  blush2.gif
*

Yra yra biggrin.gif , mes einam siais metais i pima klase biggrin.gif
Rasa1
QUOTE(Iliona @ 2008 06 11, 14:51)
Yra yra  biggrin.gif , mes einam siais metais i pima klase  biggrin.gif
*

O sveikute 4u.gif o kokion klasen papuolet ? mes tai i D ax.gif
paprikutė
QUOTE(Rasa1 @ 2008 06 14, 16:29)
O sveikute  4u.gif  o kokion klasen papuolet ? mes tai i D  ax.gif
*

Mes i A biggrin.gif Ne klasiokes busim, bet vistiek tie patys rupesciai laukia smile.gif
kasiopeja
QUOTE(Elzbieta @ 2007 11 20, 18:55)
Mano ziniomis, vaikai is pradines Vytes Nemunelio mokyklos po keturiu klasiu keliauja automatiskai i Daukanta...  cool.gif
Idomu, kaip jiems ten? Nes musu kazkada tas irgi laukia...
Noreciau isgirsti nuomoniu butent tu vaiku mamu, kuriu vaikai i Daukanta papuole po Vytes Nemunelio pradines!  4u.gif

Maniškis papuolė iš Vytės Nemunėlio, nors pagal gyv. vietą nepriklauso. Pavaduotoja žadėjo, kad stengsis vaikus iš buvusių klasių sukelti vėl į tas pačias klases, ta prasme, A-kai bus su A-kais, B-kai bus su B-kais ir pan. biggrin.gif
živiliuks
QUOTE(Rasa1 @ 2008 06 14, 18:29)
O sveikute  4u.gif  o kokion klasen papuolet ? mes tai i D  ax.gif
*

Sveika, mes irgi į D papuolėm 4u.gif
Rasa1
QUOTE(živiliuks @ 2008 06 28, 08:35)
*

Niugi liuks bigsmile.gif galesime ir cia paplepeti , ne tik per susirinkimus blush2.gif
sausinė
Taigi daugiau niekas negali ko nors apie šitą mokyklą pasakyt??? Labai būtų didelis ačiukas.
pretty.black.kitty
Na vat, galiu is mokines puses pakomentuot apie mokykla.
Mokysiuos 11 klasei, o mokykla be galo patinka! mokytojai nuostabus, atmosfera silta ir maloni, na su klasiokais nebendravau, bet pati kalta biggrin.gif

Ir kas keisciausiai, viduri mokslo metu mane prieme i sita mokykla su didziausiu noru, del ko labiausiai nustebau. thumbup.gif
lunar
QUOTE(Rasa1 @ 2008 07 05, 11:10)
Niugi liuks  bigsmile.gif  galesime ir cia paplepeti  , ne tik per susirinkimus  blush2.gif
*

Pas mokytoja Rita?
Mano dukros mokytoja (jau buvusi) smile.gif

O apie mokyklą net nežinau ką pasakyti, vaikai, atėję iš buvusio Ąžuolo mokyklos tai visiškai negiria Daukanto, mat mokykla perpildyta, tamsūs koridoriai, neturi savo kiemo.
Šiaip sunkiai galėčiau pasakyti, kuo ji skiriasi nuo kitų mokyklų.
Ange
QUOTE(sausinė @ 2008 07 16, 15:15)
Taigi daugiau niekas negali ko nors apie šitą mokyklą pasakyt??? Labai būtų didelis ačiukas.
*

Mano draugei teko atlikti praktika sitoje mokykloje, tada ji dar veike Lazdynuose, darzelio patalpose ir gabiausius pedagoginio studentus ten siusdavo. Po to ji atlikinejo praktika dar keliose mokyklose - Mindaugo ir dar kazkur Antakalnyje. Ji sake, kad savo vaika noretu matyti tik Daukanto mokykloje.
živiliuks
QUOTE(lunar @ 2008 09 19, 17:41)
Pas mokytoja Rita?
Mano dukros mokytoja (jau buvusi) smile.gif

O apie mokyklą net nežinau ką pasakyti, vaikai, atėję iš buvusio Ąžuolo mokyklos tai visiškai negiria Daukanto, mat mokykla perpildyta, tamsūs koridoriai, neturi savo kiemo.
Šiaip sunkiai galėčiau pasakyti, kuo ji skiriasi nuo kitų mokyklų.
*

Gal galėtumėt plačiau apie mokytoją Ritą papasakot? O dėl mokyklos, tai jeigu būtų atėję vaikai iš Basanavičiaus mokyklos, tai Daukanto pasirodytų labai gera... Nors Basanavičiaus mokykla irgi laikoma gera bigsmile.gif
lyra
QUOTE(Ange @ 2008 09 20, 18:20)
Mano draugei teko atlikti praktika sitoje mokykloje, tada ji dar veike Lazdynuose, darzelio patalpose ir  gabiausius pedagoginio studentus ten siusdavo. Po to ji atlikinejo praktika dar keliose mokyklose - Mindaugo ir dar kazkur Antakalnyje. Ji sake, kad savo vaika noretu matyti tik Daukanto mokykloje.
*

Tačiau, kiek žinau, kažkodėl didesnė dalis aštuntokų, galėję pasirinkti bet kurią kitą mokyklą, pasirinko devintą klasę irgi Daukante... biggrin.gif
lunar
QUOTE(živiliuks @ 2008 09 22, 15:06)
Gal galėtumėt plačiau apie mokytoją Ritą papasakot? O dėl mokyklos, tai jeigu būtų atėję vaikai iš Basanavičiaus mokyklos, tai Daukanto  pasirodytų labai gera... Nors Basanavičiaus mokykla irgi laikoma gera  bigsmile.gif
*

Kaip žmogus Rita man patiko, vaikai pasiilgdavo po atostogų, kūrybinga - ekskursijos, šventės, išvykos - viskas daroma neformaliai wink.gif mokydavo vaikų ne tik to, kas privalu pradinių klasių mokytojai, nors mano supratimu taip ir turi būti.

Kaip mokytoja mano supratimu galėtų būti griežtesnė, nors kartais ir užtekdavo to griežtumo, bet nežinau kaip su kitomis, norėtųsi didesnio autoriteto vaikų tarpe. Ta prasme, kad vaikai neleistų sau abejoti ar mokytoja teisi, bet čia gal ir nuo vaikų priklauso.
Šiaip, gera mokytoja wink.gif
Demi
Sveikos,

Mes is privacios mokyklos atejome i S. Daukanto dar tada vidurine mokykla, dabar jos yra dvi dalys, iki 8 klases mokosi Naugarduko g. S.Daukanto pagrindine dabar pasivadina, o jau nuo 8 kl persikele i Azuolo buvusia vidurine, tai pasivadina S.Daukanto mokykla ,bet lyg sunus minejo ,kad dar siais metais persivadins i Gimnazija S.Daukanto.Mes esame patenkinti siomis mokyklomis. Stipriai moko. Del mokytoju ,tai man atrodo kaip ir visur, yra geresniu ir blogesniu. Musu pradiniu buvo mokytoja Laima. Man truko joje grieztumo, reiklumo. Tai pastebejo tevai ,kai isejo jau i vyresne klase vaikai.
sirdisurtes
g.gif esu nustebinta.. ax.gif apie sita mokytoja (kalbu apie Laima) girdejau pacias geriausias rekomendacijas. Pasak teveliu (2 seimos) ji uzsiima labai bendruomenes kurimu: isvykos, spektakliai, koncertai... Visi vaikai klaseje jauciasi saugus ir ypac DRAUGISKAI. Tevus taip suvienija, kad jie ir vyresnese klasese drinks_cheers.gif tongue.gif linksmai kartu svencia visas mokyklines sventes.. Tai kuo dabar tiketi???Matyt kiek zmoniu tiek nuomoniu.. MAn labai svarbu, kad klases bendruomene butu stipri... Gal tiesiog musu poreikiai labai skirtingi...
?
QUOTE(Demi @ 2008 10 06, 16:52)
Sveikos,

Mes is privacios mokyklos atejome i S. Daukanto dar tada vidurine mokykla, dabar jos yra dvi dalys, iki 8 klases mokosi Naugarduko  g. S.Daukanto pagrindine dabar pasivadina, o jau nuo 8 kl persikele i Azuolo buvusia vidurine, tai pasivadina S.Daukanto mokykla ,bet lyg sunus minejo ,kad dar siais metais persivadins i Gimnazija S.Daukanto.Mes esame patenkinti siomis mokyklomis. Stipriai moko. Del mokytoju ,tai man atrodo kaip ir visur, yra geresniu ir blogesniu. Musu pradiniu buvo mokytoja Laima. Man truko joje grieztumo, reiklumo. Tai pastebejo tevai ,kai isejo jau i vyresne klase vaikai.
*

Papildyta:
smile.gif ketinu leisti sunu i sia mokykla nuo rugsejo pirmosios.. girdejau siemet dokumentus priima jau anksciau (nebe nuo kovo pradzios, o atrodo nuo sausio)... Ka zinote apie pirmoku mokytojas.. Cia tikriausiai tos, kurios dabar moko ketvirtokus (logiskai mastant) g.gif blush2.gif .. Labai svarbi visokia info...
shantal
QUOTE(sirdisurtes @ 2008 10 31, 09:31)
::ketinu leisti sunu i sia mokykla nuo rugsejo pirmosios.. Ka zinote apie pirmoku mokytojas.. Cia tikriausiai tos, kurios dabar moko ketvirtokus (logiskai mastant) g.gif  blush2.gif .. Labai svarbi visokia info...
*

Galite ketvirtoku ir ju mokytoju nuotraukas pasiziureti mokyklos tinklapyje
http://www.daukantopagrindine.vilnius.lm.lt/
ten rasite ir mokytoju pavardes mirksiukas.gif
shantal
Beje, šiemet mokytojų nebuvo galima pasirinkti . verysad.gif
Nežinau, ar pasikeis tvarka kitais metais.
sirdisurtes
QUOTE(shantal @ 2008 11 06, 15:49)
Galite ketvirtoku ir ju mokytoju nuotraukas pasiziureti mokyklos tinklapyje
http://www.daukantopagrindine.vilnius.lm.lt/
ten rasite ir mokytoju pavardes mirksiukas.gif
*

g.gif Nuotraukos vos iziurimos... pagal isvaizda sunku ir siaip butu nuspresti... Neleidzia rinktis? blink.gif verysad.gif Kodel? na bet ir tokiu atveju dar idomiau zinoti si bei ta apie visas (saugiaus jausciaus kai zinociau kur galiu patekti)... g.gif unsure.gif doh.gif
shantal
QUOTE(sirdisurtes @ 2008 11 08, 12:37)
g.gif Nuotraukos vos iziurimos...
*

Tai jūs nuotraukytes pasididinkit, tada labai gerai matosi mirksiukas.gif
QUOTE(sirdisurtes @ 2008 11 08, 12:37)
Neleidzia rinktis?  blink.gif  verysad.gif Kodel?
*

Nes, atseit, tai nori į vieną klasę, paskui persigalvoja į kitą su draugu kad būtų, tai nenori su kokiu vaiku iš darželio kartu, nu vnž. labai daug vargo su tais pasirinkimais....Tai ir nusprendė niekam neleisti rinktis...
mamute33
Laba vakarą,

Šiandien Daukanto mokykloje buvo būsimų pirmokų tėvelių susirinkimas. Labai nustebino tai, kad tėvų buvo labai mažai.?

Žinau šiek tiek ketvirtokų mokytoją Aureliją Želnienę. Girdėjau daug gražių atsiliepimų. Girdėjau, kad labai kūrybinga, atsidavusi darbui, nuosekli ir atsakinga mokytoja. Norėčiau, kad mano dukra pas ją pakliūtų...
shantal
QUOTE(mamute33 @ 2008 11 27, 21:28)
Laba vakarą,

Žinau šiek tiek ketvirtokų mokytoją Aureliją Želnienę. Girdėjau daug gražių atsiliepimų. Girdėjau, kad labai kūrybinga, atsidavusi darbui, nuosekli ir atsakinga mokytoja. Norėčiau, kad mano dukra pas ją pakliūtų...
*

drinks_cheers.gif
Mano sūnui ji taip pat labai patinka. Sako, kad tokia pat gera kaip ir jų mokytoja. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mamute33 @ 2008 11 27, 21:28)
Laba vakarą,

Šiandien Daukanto mokykloje buvo būsimų pirmokų tėvelių susirinkimas. Labai nustebino tai, kad tėvų buvo labai mažai.?

*

Oi tai dar labai anksti ax.gif O ką ten taip anksti sakė? g.gif
Mums tai buvo birželio mėn. Tada jau tiksliai žinojom, ką priėmė, pas kokią mokytoją pakliuvom. Buvo stovyklėlė pirmokėlių ir t.t. mirksiukas.gif
sirdisurtes
Shantal, o tai pas kokia mokytoja tavo sunus mokosi? blush2.gif g.gif biggrin.gif
shantal
QUOTE(sirdisurtes @ 2008 11 28, 20:30)
Shantal, o tai pas kokia mokytoja tavo sunus mokosi? blush2.gif  g.gif  biggrin.gif
*

Parašiau į AŽ mirksiukas.gif
paprikutė
QUOTE(shantal @ 2008 11 06, 21:17)
Beje, šiemet mokytojų nebuvo galima pasirinkti .    verysad.gif
Nežinau, ar pasikeis tvarka kitais metais.
*

As irgi taip supratau, kad rinktis negalima buvo. Sarasus sudarinejo pagal abecele. Nors mums vistiek, mes nezinojome nei apie viena mokytoja nieko.

Shantal, kokioj Jus klasej? Gal kartu musu berniukai mokosi? bigsmile.gif
shantal
QUOTE(fizė @ 2008 12 02, 15:57)
As irgi taip supratau, kad rinktis negalima buvo. Sarasus sudarinejo pagal abecele. Nors mums vistiek, mes nezinojome nei apie viena mokytoja nieko.

Shantal, kokioj Jus klasej? Gal kartu musu berniukai mokosi?  bigsmile.gif
*

1 A mirksiukas.gif
sirdisurtes
[quote=fizė,2008 12 02, 13:57]

O man ne vis viena... Maniskiui reiketu grieztos, bet kartu ir mokancios pajuokauti... blush2.gif g.gif
paprikutė
QUOTE(shantal @ 2008 12 02, 15:02)
1 A  mirksiukas.gif
*

mes irgi 1A biggrin.gif
sirdisurtes
Nu va kaip Judviem smagu, kad suradot viena kita... Jus jau su patirtim sioje mokykloje blush2.gif Galetumet nusviesti ir mus visa relia situacija. Kaip ten pati aplinka, papildoma grupe buna po pamoku, maitinimas? Ir aisku jei gautumet info apie busimas pirmokes (kalbu apie kitas, kurios nebuvo minetos) biggrin.gif
due drops
QUOTE(živiliuks @ 2008 06 28, 08:35)
*

Mes irgi D thumbup.gif .Viskuo patenkinti biggrin.gif
sausinė
Stai arteja pavasaris, mano vaikas baigs pradine V. Nemunelio ir as visgi nusprendziau ji leisti i S.Daukanto mokykla - pagal gyvenama vieta. Sakau, gal kas galetu sviezios informacijos pateikti apie sia mokykla??? Nes jam tai visgi bus nemazas pasikeitimas... Dekui is anksto.
shantal
QUOTE(sausinė @ 2009 02 06, 10:52)
Stai arteja pavasaris, mano vaikas baigs pradine V. Nemunelio  ir as visgi nusprendziau ji leisti i S.Daukanto mokykla - pagal gyvenama vieta. Sakau, gal kas galetu sviezios informacijos pateikti apie sia mokykla??? Nes jam tai visgi bus nemazas pasikeitimas... Dekui is anksto.
*

Jūs taip nepergyvenkit mirksiukas.gif
Kaip aš įsivaizduoju, tai perves kelis vaikus iš tos pačios klasės į vieną klasę, tai jau jis nebus visisškai vienas, o pereis su keliais draugais. thumbup.gif
Mano sūnus tai labai džiaugiasi šia mokykla, ir aš taip pat. Mano asmenine nuomone - tai penktokėliui kas geriausia - tai ši mokykla arba Jėzuitų gimnazija.
Kendal
2009 rugsejo vaikas eis i S.Daukanto mokykla. Butu naudinga ka nors suzinoti is asmenines tevu patirties apie mokytojas. Gal dabartiniu ketvirtoku mamos ar teciai ka nors gali parasyti?
Adade
Sveiki, mes rugsejo 1-ja zingsniuosime i 1d klase,gal kas su mumis eis ? 4u.gif
AnaisAnais
....mes panasu zingsniuosime į 1a klasę.
Gal kas kartais galite pasidalinti informacija apie pirmokeliu mokytojas. 1a bus Birute Pralgauskiene, o 1b - Aurelija Tamoš..... Kitu nepamenu smile.gif
Apie šia mokykla girdejau daug geru atsiliepimu, bet aisku svarbiausias dalykas yra mokytoja:)
Labai dekociau uz informacija
Mamy35
Sveikos merginos,

gal kas žinot ar yra šioje mokykloje prailginta grupė?
pavasaris6
QUOTE(Adade @ 2009 06 03, 08:41)
Sveiki, mes rugsejo 1-ja zingsniuosime i 1d klase,gal kas su mumis eis ? 4u.gif
*

Sveika,

Panašu, kad maniškė papuolė taip pat į 1d. Labai tuo džiaugiuosi, nes pažįstu mokytoją Aureliją Želnienę. Atsidavusi darbui, atsakinga ir labai kūrybinga - tokią nuomonę esu susidariusi apie ją. Manau, mums pasisekė smile.gif
Žinoma, daug kas priklausys ir nuo to, kokia klasė susidarys. g.gif
Tikiuosi, viskas bus ok. Beja, kiek žinau, antradienį ,16 d. 9.00 val., pirmoji pamokėlė būsimiems pimokams, o vakare - tėvų susirinkimas. Ar dalyvausit?
Paja
QUOTE(Mamy35 @ 2009 06 11, 15:52)
Sveikos merginos,

gal kas žinot ar yra šioje mokykloje prailginta grupė?
*

Zinau-yra. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.