QUOTE(pelite @ 2012 12 12, 15:32)
Kodel nenoretum? Bent prisigrybautum sociai
Siaip sesei dairiausi dovanos
QUOTE(zaja @ 2012 12 13, 11:04) mirciau is baimes,ir grybu nereiketu Gal kazkam tokia dova ir iteikciau ,del prikolo jus dovanas jau supirkot? As siemet,kazkaip nieko neperku
Pelite, pagal visa plana turetum turet lelyte jau
labas
Nu kazkaip negerai suplanavom,dar neturiu Sian jau sako 3300 svere Aciu,kad aplanket,smagu buvo,tik kad jau lb trumpai Jurlai nuo MB aciu uz sushi,patiko,sako:,, gerai nors kaimynes mane pamaitina ,, QUOTE(pelite @ 2012 12 21, 15:54) labas Nu kazkaip negerai suplanavom,dar neturiu Sian jau sako 3300 svere Aciu,kad aplanket,smagu buvo,tik kad jau lb trumpai Jurlai nuo MB aciu uz sushi,patiko,sako:,, gerai nors kaimynes mane pamaitina ,, Sušiai, aišku, labai skanūs, nu bet tikrai, tik kaimynės tavo vyra ir maitina
labas rytas Mielosios
Sveikinu Jus ir Jusu seiminas su sv .Kaledom
Sveikos,
Na jau nesakyk Pelite,mes pa tave ateinam ir stalai luzta nuo vaisiu,visada karstas padarytas, bet je isushi patiko galima bus tavo vyrui ir dazniau padaryti ju Su sventemsis mielosios, darnos ir tarpusavio supratino,sveiku ir geru ateinanciu metu.
Sveikutes,
Sveikinu su Naujaisiais, bukit sveiki ir laimingi!!! Kelione mums i viena puse praejo gerai, jura nelabai bangavo,tik kajutese labai karsta buvo, oras cia superinis iki -4, kol kas sninga tik nakti,nerealus grozis uz lango, kalnai geletu buti ir mazesni ir netokie status, bet jau radau sau tinkamas trasas. V jei galetu slidinetu istisa diena, grizes dar kelis katrus batus apsiauna,o su salmu net miegoti galovojom eis, nuo vaikisku kalneliu jau nusileidzia nenugriuves. Papildyta: Pelite, kaip tu prisiduok
sveikos
Su Naujais metais visas! Smagiu,turtingu ir laimingu metu Prisiduodu,esu pilvota Kaip jums sekasi,kaip atsventet Naujus? Jurla,smagu skaityt,kaip jums gerai
Labas visoms,
SU NAUJAIS! Pelite, nu ir kantri tavo pana. Reikes dar viena susiu su sampanu vakareli daryt Jurla, ech, baltai pavydziu kalnu geletu Mes Naujus kukliai seimos rate sventem, visa vakara su vaikais "Jurgeli meistreli" sokom Na ka, mano metai prasidejo...
labas rytas
Sushi su sampanu vakareli darism siek tiek veliau,nes tuoj vaz i GN
sveikos
Stai ir as su naujenom siandien atvaziavom namuo
pelite, kada, kaip, kiek laiko ir tt, prasom smulkmenu
laba diena
tai va,kaip rasiau sausio 3 ,kad vaziuosiu i GN tai ir isvaziavom sekmadieni kai sugrizom namuo galvojau isprotesiu M,sako lele mano drauge QUOTE(pelite @ 2013 01 08, 15:24) laba diena tai va,kaip rasiau sausio 3 ,kad vaziuosiu i GN tai ir isvaziavom sekmadieni kai sugrizom namuo galvojau isprotesiu M,sako lele mano drauge dvi val laukt nu jo, tie nuskausm ten nieko neveikia kai gimdai nu bet darbas atliktas, dabar jau kiti rupesteliai
taip Zaja,dvi val,vienas vyras neistvere,nuejo bartis,kad kodel taip letai,as aisku nesukau sau galvos,kai dar nelabai isibegeja gimdymas buvo,tai kantrei laukem
kaip jums sekasi? Jurla kaip suprantu,muset atostogauja Irute,nieko neraso,senai besimatem Tik mes su Zaja bendraujam
Nu ir pataria neskubet vaziuot i gn.
Jurla jau grizusi, matyt aklimatizuojasi Mano vaikai vel snargleti, sedim namie visi. D jau pradejo ropineti po truputi, tai daugiau idomumo vienam buti. Ir prie koses pratinu, ale nelabai nori O as turiu darbelio prie kompo, tai yra galimybe sekti naujienas SM QUOTE(zaja @ 2013 01 09, 16:50) Nu ir pataria neskubet vaziuot i gn. Jurla jau grizusi, matyt aklimatizuojasi Mano vaikai vel snargleti, sedim namie visi. D jau pradejo ropineti po truputi, tai daugiau idomumo vienam buti. Ir prie koses pratinu, ale nelabai nori O as turiu darbelio prie kompo, tai yra galimybe sekti naujienas SM vakuciams po Nu nieko sau D jau pradieda ropineti,kaip greit jis uzaugo
sveikos,
Pelite, dar karteli, nuosirdziausi sveikinimai,linkiu kantrybes, pirma men kai A pagimdziau saugojau nuo V staigiu judesiu, pirmos dienos visada buna sunkesnes, tuoj sustipresi,pailsesi ir mazytei ritmas atsiras As tik grizau ir vel isvaziavau mama aplankyti, pasitaieke proga,nes vyras vaziavo i komandiruote. Lagaminus siek tiek perkrausciau vaikus susikroviau ir vel i kelione. Dabar jau noriu ramiai namie pabuti Kelione gerai, nors fiziskai siek tiek nuvargdavau,bet galva pailsejus, noris kazka veikti, daryti...atostogos geras dalykas Na ka, laukiam kada Pelite atsigaus, pailses ir galesim jas aplankyti QUOTE(pelite @ 2013 01 09, 15:03) taip Zaja,dvi val,vienas vyras neistvere,nuejo bartis,kad kodel taip letai,as aisku nesukau sau galvos,kai dar nelabai isibegeja gimdymas buvo,tai kantrei laukem kaip jums sekasi? Jurla kaip suprantu,muset atostogauja Irute,nieko neraso,senai besimatem Tik mes su Zaja bendraujam Sveikos, sveikos:) Nu va, arčiausiai gyvenu Pelytės, o naujienas sužinau paskutinė Didžiausi sveikinimai sulaukus savo princesės, linkiu kuo ramesnių naktelių bei dienelių, daug pienuko, kad mažylė augtu sveika ir laiminga:) O jei bus mažylė laiminga, tai ir mamytė su tėveliu kartu su ja O mes tai augam sveikos ir gražios:) Šiandien mažylė pas mano tėvelius nakvos, tai šiandien poilsio vakaras. Su vyru nuvažiavom šiand nupirkome maitinimo kėdute, jau tikiuosi po kokio mėnesio galėsime bei mokėsime sėdėti:) PS.: Dėl nuskausminamųjų turbūt nepasisekė, nes man kai suleido, tai visai neskaudėjo-galėčiau nors ir kiekvieną dieną taip gimdyti
Irute, gal tau epidura leido?
Man per pirma gimdyma kazkokius analgetikus leido, tai nieko man jie nepadejo
sveikos,
Irute,Jurla aciu az sveikinimus del epiudurio,tai akusere sake,jeigu gimdymas ipusejas tai jau gali nepadet per iseigines turejom jau pirmus lankitojus QUOTE(pelite @ 2013 01 14, 08:41) sveikos, Irute,Jurla aciu az sveikinimus del epiudurio,tai akusere sake,jeigu gimdymas ipusejas tai jau gali nepadet per iseigines turejom jau pirmus lankitojus Nieko sau, reiškia mamytė su dukryte gerai jaučiasi:) jei jau lankytojus į namus įleidžia:) Šiandien pelytė tave sapnavau kartu su dukryte:)
Pelite,
Kai jau noresi ir galesi mus priimti tik uzsimink, mes is kart atleksim Grazus vaizdelis uz lango, tik saltoka. QUOTE(JURLA @ 2013 01 14, 16:57) Pelite, Kai jau noresi ir galesi mus priimti tik uzsimink, mes is kart atleksim Grazus vaizdelis uz lango, tik saltoka. aga ,uz lango labai grazu,o namie ir silta As jau noriu jus priimti,tik kada jus visos galit,as manau ,kad netik Zaja ir Jurla bus,bet Irute ir Gusha prisijungs
man ( . )( . ) skauda
Pelite, kas yra? Pieno per daug? Ar nuvalge mazyte?
QUOTE(zaja @ 2013 01 17, 11:48) jau viskas gerai kaip jums sekasi? gal merginos kita savaite aplankisyt mus
Sveikos,
Pelite, as ,kai matinau visda stengiausi kopusta atsargoje laikyti,labai padeda Vakar Mano vyras grizes baresi,kad pas mus namuose kaip pirtyje, vyresnelis siek tiek persistenge, siandien jau sakiau nekisti noses i katiline, bet vis tiek nuogi lakstom. Mano maziukas jau 3 nakti siaubingai blogai miega, 2 naktis karsciavo,sianakt jau ne, bet vis vien neramus, dantys kalasi,viska iseiles i burna kisa As tai galiu kita savaite po piet pvz. pirmadieni,antradieni, bet galvoju,gal lukter siek tiek, bet kol 1 men mazytei sueis.
As kita sav turbut galiu irgi popiet
sveikos,
as kita savaite tikrai negalesiu pas Pelite, nes namuose ligoniu kruva, dukryte su 38.5,V su 39 tempos, kiti kosti,ciaudo
sveikos,
aciu,laikausi po truputi, bet buna momentu,kad pavargstu buvom pas gyd. kraujas rodo virusa,bet tipo jau pereinanti i uzdegima, tai israse antibu,bet kol kas laukiu,ziuriu kaip jausis. QUOTE(JURLA @ 2013 01 21, 15:52) sveikos, aciu,laikausi po truputi, bet buna momentu,kad pavargstu buvom pas gyd. kraujas rodo virusa,bet tipo jau pereinanti i uzdegima, tai israse antibu,bet kol kas laukiu,ziuriu kaip jausis. As manau,kad pavargsti Mano panele kazkokia nerami buna vakarais,muset triuksmo nemiegsta,kai visi namie susirenka
Labas,
pas mus sian visi namie. A kosti kaip senas diedas, o J nebuvo pamoku. Sedi namie, skaito Hari Poteri D sedi, ropoja ir buvo porakart atsistojes. Jurla, kaip pas jus sveikatos?
sveikos,
kaip ligoniuku sveikateles? nieko sau Zaja,tavo panele knygas skaito,saunuole Kaip laikas bega,D jau sedi,ropoja,atsistoja o mano V man sypsosi |