Perziurejau visur, bet tokios temos kaip ir neradau, o gal nemaciau? Vis tik noriu paklausti : koki pomidoru padaza ar kecupa naudojate. Vis neatrandu kas man patiktu. Vieni kazkokie plastmasinio skonio, kiti actu "paduoda", dar kiti per astrus ar per svelnus. Koki naudojate jus?
Man labiausiai prie sirdies Kedainiu padazai. Perku Chipo (su svogunais), pask. naujiena - naturalus su bazilikais (su pomidoru gabaliukais). Kedainiu netirsti tie padazai, bet tuose tirstuose tai krakmolo l. daug privaryta  , neskanu. Dar atrodo rusisku ar ukrainietisku, moldavisku neblogu yra, su iv. priedais (paprikom pvz., vos ne kaip salotos). Ir uzsienietisku visokiu daugybe isbandziusi esu, renkuosi kuo naturalesnius. Perku saldziarugscius kiniskus. Uzsienietiski gal geriau, nes bambuko buna ideta. Nors lietuviski irgi nieko, tik reikia brangesni pirkti (nepamenu firmos). O apskritai tai kecupus renkuosi ir pagal kaina, papigiaisku neperku, nes tikrai sh buna. Vos ne kuo brangiau - tuo geriau.
As irgi tik kedainiu padazelius, ypac ypatinga arba tradicini ( atrodo taip vadinasi)
Springlet
2004 07 08, 13:30
As irgi uz Kedainiu  Naturalus su bazilikais.
Saulytele
2004 07 08, 13:47
as dideles reiksmes keciupui neteikiu, man viskas sueina Bet pastebejau, kad stiklainiuose - skaniausi padazai. Visai nieko Kedainiu padazai - rodos, visai kokybiski. O del aitrumo - ju gi yra ivairiu rusiu, rinkis, kuri nori
Pritariu, kad kedainiu labai skanus. Be to perku heinz sauleje dziovintu pomidoru padaza.
Bei labai patinka astriai-saldus padazas, kuriame nera pomidoru. 750 ml butelis kainuoja 5.99 maximoj. LABAI skanus. galima ji naudoti kajp mirkala, t.y. susipjaustai agurkeliu, pomidoriuku, surio, isipili padazo i maza lekstute ir mirkaj jame. Mums taip labai patinka
meduksi
2004 07 08, 19:14
vat sitas virsuje tai  ,o siaip tai ivairus is lietuvisku dazniausiai Kedainiu,o siaip tai visokius,ypac su ananasais,kinietiskus ir kt.
Man patinka Kedainiu padazai (na tik tas naturalus su bazilikais kazkaip nelabai lipo) ir dar "Spilvos".
Žurnale ,,Vasara su griliu" buvo tyrimas dėl pom.padažu, t.y. ten dėl konservantiškumo. Tai Spilvos padaže tipo yra konservantų. Kėdainių geri, be konservantų. Aš kažkaip neišsirenku mylimo padažo. Kaip kada kokį perku.
Mes tik šitos firmos padažus  Visi labai skanūs
Monciūta
2004 07 10, 18:46
O taip... pats sveikiausias ir skaniausias yra Kedainiu pamidoru padazas  Mes kazkaip visada perkam "astru" pamidoru padaza, jis mums skaniausias
| QUOTE (bea @ 2004 07 08, 15:17) | | Bei labai patinka astriai-saldus padazas, kuriame nera pomidoru. 750 ml butelis kainuoja 5.99 maximoj. LABAI skanus. galima ji naudoti kajp mirkala, t.y. susipjaustai agurkeliu, pomidoriuku, surio, isipili padazo i maza lekstute ir mirkaj jame. Mums taip labai patinka |
Tikriausiai labai astrus
Vidutiniskaj astrus  . Pabandyt tikraj rekomenduoju
Man labai patinka Suslaviciaus su ananasais
Gyvenimas yra gražus
2006 05 11, 10:46
Kėdainių konservų pom. padažai tikrai visi kažkuo ypatingi, tik juos ir perkam, bet YPATINGAs (taip ir vadinasi) padažas man pačių pačiausias, lygių nėra
As ir uz Kedainiu pomidoru padaza
kregzduce
2006 05 11, 15:22
QUOTE(bea @ 2004 07 08, 15:14) Be to perku heinz sauleje dziovintu pomidoru padaza. man šitas numero uno  dar "Daumantų" Originalusis
neaiski
2006 05 11, 21:53
Aciu, Bea, isbandysim ta padaza Siaip tai mes irgi dazniausiai perkam Kedainiu padazus, man labiausiai patinka Sodzius.
As nemekstu keciupu jokiu  ,o pats skaniausias padazas man sodziaus ( ir kaina nedidele  )
kregzduce
2006 08 01, 18:07
pamėgau "Spilvos" kinišką saldžiarūgštį su ananasais arba su aitriąja paprika
Manau galima pasidaryti puikaus padazo pagal skoni. Perki pomidoru pasta, ja skiesti virintu vandeniu, citrinos sultimis ar acto pilti, cukrus, pipirai, is dziovintu prieskoniu kokius megsti pvz. raudonelis, dasis, rozmarinas, cesnakas. Galima pilti astriu padazu kaip tabasco ar kita aitriuju pipiru padaza. Pavirti ir gausit padaza pagal savo skoni.
egliosha
2006 08 03, 16:25
musu mylimiausias - kedainiu konservu pomidoru padazas SVELNUS, valgom tik ji
Tik Kėdainių padažai. Kituose pomidorų nelabai daug...
O aš visada perku tik Suslavičiaus klasikinį arba česnakinį, kiti man kažkaip
Paskutiniu metu pamegom "Heinz" padazus, dar labai skanus rusiskas-ukrianietiskas, tik gaila pavadinimo nepamenu, tokiam stikliniam butely, kaina virs 3Lt (man primena senus rusiskus laikus, kai buvo bulgariski padazai deficitas)
Goniuke
2006 10 06, 09:20
o as dazniausiai perku daumantu klasikini
Antigonė
2006 10 06, 16:51
Aš irgi dažniausiai perku Daunantų klasikinį
JOVITA A.
2006 10 18, 16:22
Ar kas ragavot tokį ? Nežinau ar čia naujiena , ar tik aš tokio nepastebėdavau
Man skaniausias pomidorų padažas Daumantų Karališkas, su pomidorų gabaliukais. o kečupas Daumantų Eross su afrodiziakais
QUOTE(Akrila @ 2006 10 22, 19:23) Man skaniausias pomidorų padažas Daumantų Karališkas, su pomidorų gabaliukais. o kečupas Daumantų Eross su afrodiziakais  Man šitas irgi superinis.  Bet šiaip nesu konservatorė, kad įsikibčiau į vieną kurį, ir kitų net nebandyčiau. Kaskart baigusi vieną padažą, perku būtinai kitokį
Papugele
2006 10 23, 21:15
QUOTE(Akrila @ 2006 10 22, 19:23) o kečupas Daumantų Eross su afrodiziakais  nepastebėjau tokio  turbūt labai brangus
QUOTE(Papugele @ 2006 10 23, 22:15) nepastebėjau tokio  turbūt labai brangus  Lyginant su kitais lietuviškais kečupais šitas gal ir brangokas. Na, bet juk visi kečupai stikliniuose buteliuose būna brangesni... Jį nusipirkti galima didžiuosiuose prekybos centruose...  Be to Eross dar visai neseniai atsiradęs, gal paprasčiausiai neatkreipei dėmesio... Papildyta:Kaip atrodo Eross kečupas galite pasižiūrėti čia jis trečias nuo viršaus, pirmas iš kairės
kosemanai
2006 10 25, 15:08
Skaniausi yra heinz padaziukai
linaslau
2007 01 21, 22:08
Daumantų ''Karališkas su pomidorų gabaliukais '' .
Flowwer
2007 01 22, 14:44
O man skaniausias iš saulėje džiovintų pomidorų
Povila$
2007 01 22, 20:50
man skaniausi pomidoru padazai "ČUMAK" ten ukrainietiski jie yra ir be jokiu koncervantu tikrai labai skanus, bet ju tik kiek zinau "Norfos" prekebos centruose yra...
Ridikute
2007 01 23, 10:35
Man tai "Heinz"  viena galiu valgyti
Monikutė
2007 01 24, 15:12
O aš neturiu vieno pamėgto pomidorų padažo kurį nuolatos pirkčiau. Kaskart parduotuvėje renkuosi kitą.
Tik HEINZ.Ir sudėtis jo gera,priedų,konservantų nepridėta
astukas
2007 01 27, 22:48
QUOTE(Povila$ @ 2007 01 22, 21:50) man skaniausi pomidoru padazai "ČUMAK" ten ukrainietiski jie yra ir be jokiu koncervantu tikrai labai skanus, bet ju tik kiek zinau "Norfos" prekebos centruose yra...  Papildyta:QUOTE(adrija @ 2007 01 25, 01:11) Tik HEINZ.Ir sudėtis jo gera,priedų,konservantų nepridėta 
Heinz, pats geriausiais mum, nors kartais irgi naudojam Čumak firmos, irgi skanūs
Fikuselis
2007 01 30, 11:51
Aš irgi už Čumak,lietuviški tai vienas krakmolas man,ir spalvos net kaikuriuose pomidorų nėr-vos vos rausva...
Bittersweet
2007 02 01, 07:55
As uz Heinza.naudoju Heinz light nepomidorinis,bet taipogi Heinzo,baltas cesnakinis padazas isvis fantastika
arana81
2007 02 25, 12:38
QUOTE(Izabu @ 2006 09 17, 18:13) O aš visada perku tik Suslavičiaus klasikinį arba česnakinį, kiti man kažkaip Tik Suslaviciaus klasikinis arba svelnus  vasara dar saslykams perku, bet jis astrokas
klaipediske
2007 02 25, 12:44
Heinz -skaniausias
Suslavičiaus klasikinis Papildyta:Suslavičiaus klasikinis
Limcamca
2007 05 02, 11:35
Šiaip skanūs ir Heinz ir Suslavičiaus. O iš pigesnių tai Čumak skaniausi, ir skonių yra įvairių. Labiausiai patinka česnakinis
astisius
2007 05 02, 13:34
 Jau už Suslavičiau didesnio brudo turbūt nėra
|
|