Sekantis bus Azuolas
O nenori Uosiu arba Beržu pavadinti?
visai gražus vardas
Man labai grazus vardas, toks stiprus visom prasmem...
Musu suneliui Azuolui jau tuoj bus 2 menesiai. Labai esame patenkinti nes vaikas stiprus, sveikas, atkaklus it tikras azuolas:)) Mano nuomone, nereikia stabetis ar juoktis is kitu vardu, tai kiekvienu teveliu reikalas, koki varda parinks savo atzalai. Kai mes parinkome Azuolo varda , neneigsiu, kai kuriu zmoniu reakcija buvo truputi zeidzianti, bet tai ti ju nuomone!
Man grazus, vyriskas, tik manau, kad tuoj bus toks pat populiarus, kaip Vakaris, Vejas ir pan. Bet cia jau nenumatysi ir neisvengsi, pries kelis metus Pijus turbut buvo vienas retesniu vardu, o dabar va jau kiek
Man patinka stiprūs ir vyriški vardai todėl Ąžuolas vienas iš tų visų patinkančiu
Man gražus šis vardas
man irgi labai grazus sis vardukas,mano nuomone toks vardas vaikui suteikia stiprybes visada,jei tureciau suneli butinai ji pavadinciau azuolu...bet vyrui nelabai patinka...
Man nelabai
Toks vardas įpareigoja būti aukštu, plačių pečių, stipriu.... O kas garantuos, kad berniukas užaugs būtent toks Nes neaukšto, smulkučio vaikinuko tokiu vardu tikrai neįsivaizduoju
o man visai nieko...tik ,beda,kad prie pavardes musu nelabai dera...
gražus vardas
Žavus vardelis
Man Ąžuolas nelabai...
kaip inicialai atrodys?
norėjau savo sūnų tokiu vardu pavadint, bet vyro bendradarbis Ąžuolas tai jis paprieštaravo šiam sprendimui
Man tai patinka Ąžuolas, tai paprastas lietuviškas vardas.
Sorry bet man is karto tas posakis
"Vyras kaip Azuolas,kiausiukai kaip giliukai"
visi žygiuojam į europą. kaip vyriškis angliškai parašys šį vardą, o kaip užsieniečiai jį perskaitys?manau ateity su tokiu vardu daug problemų, ne visos kalbos turi tokius ženklus kaip Ž, Ą ir t.t
Man gražus šis vardas ir Vakaris labai
Man šitas vardas gražiausias ant viso svieto, ir prie ko čia ta europa? Lietuviais esame mes gimę
Labai geras vardas
O užsieniečiai taip pat sėkmingai neištaria Giedrė, Žydrė ir kt. QUOTE(prienukai @ 2006 04 20, 13:16) visi žygiuojam į europą. kaip vyriškis angliškai parašys šį vardą, o kaip užsieniečiai jį perskaitys?manau ateity su tokiu vardu daug problemų, ne visos kalbos turi tokius ženklus kaip Ž, Ą ir t.t As irgi noreciau suzinoti prie ko cia Europa?! Ka, gal europieciai savo vaikus tik tarptautiniais vardais vadina? Ne, yra daugybe vardu, kuriuos mums sunku ir isiminti ir istarti, bet, jei zmogu gerbiam, tai ismokstam istart ta jo varda, ir visai nesvarbu, kad musu abecelej tokiu raidziu nera. Kiekviena tauta puoseleja savo tradicijas ir vertybes (pvz. tevai pavadina vaikus savo seneliu vardais, kuriu mes gyvenime negirdeje), bet lietuviams to negalima, nes uzsienietis nepazista Ą Ž raidziu. Bet mes gi ju nevisas raides pazistam. Mes neturim raidziu ż, ł, ń, w, q, ć, bet ka, nera vardu su tokiom raidem?! Kazkaip jiems tai nera problema, o va, lietuviui, tai negalima varde tureti lietuvisku raidziu.... Liudna, kad per ta "europejima" visai save norim su kitais suvienodinti. Gal ir pavardes be lietuvisku raidziu pradekim rasyti? Gi uzsienieciams sunku bus... QUOTE(Leksa @ 2006 04 26, 11:43) As irgi noreciau suzinoti prie ko cia Europa?! Ka, gal europieciai savo vaikus tik tarptautiniais vardais vadina? Ne, yra daugybe vardu, kuriuos mums sunku ir isiminti ir istarti, bet, jei zmogu gerbiam, tai ismokstam istart ta jo varda, ir visai nesvarbu, kad musu abecelej tokiu raidziu nera. Kiekviena tauta puoseleja savo tradicijas ir vertybes (pvz. tevai pavadina vaikus savo seneliu vardais, kuriu mes gyvenime negirdeje), bet lietuviams to negalima, nes uzsienietis nepazista Ą Ž raidziu. Bet mes gi ju nevisas raides pazistam. Mes neturim raidziu ż, ł, ń, w, q, ć, bet ka, nera vardu su tokiom raidem?! Kazkaip jiems tai nera problema, o va, lietuviui, tai negalima varde tureti lietuvisku raidziu.... Liudna, kad per ta "europejima" visai save norim su kitais suvienodinti. Gal ir pavardes be lietuvisku raidziu pradekim rasyti? Gi uzsienieciams sunku bus...
Zemej Lietuvos, Azuolai zaliuos
man fainas vardas Gražus vardas QUOTE(Manaska @ 2006 04 19, 22:41) QUOTE(muminukas @ 2006 04 25, 21:34) Labai geras vardas O užsieniečiai taip pat sėkmingai neištaria Giedrė, Žydrė ir kt. QUOTE(Leksa @ 2006 04 26, 11:43) As irgi noreciau suzinoti prie ko cia Europa?! Ka, gal europieciai savo vaikus tik tarptautiniais vardais vadina? Ne, yra daugybe vardu, kuriuos mums sunku ir isiminti ir istarti, bet, jei zmogu gerbiam, tai ismokstam istart ta jo varda, ir visai nesvarbu, kad musu abecelej tokiu raidziu nera. Kiekviena tauta puoseleja savo tradicijas ir vertybes (pvz. tevai pavadina vaikus savo seneliu vardais, kuriu mes gyvenime negirdeje), bet lietuviams to negalima, nes uzsienietis nepazista Ą Ž raidziu. Bet mes gi ju nevisas raides pazistam. Mes neturim raidziu ż, ł, ń, w, q, ć, bet ka, nera vardu su tokiom raidem?! Kazkaip jiems tai nera problema, o va, lietuviui, tai negalima varde tureti lietuvisku raidziu.... Liudna, kad per ta "europejima" visai save norim su kitais suvienodinti. Gal ir pavardes be lietuvisku raidziu pradekim rasyti? Gi uzsienieciams sunku bus... 100 proc. pritariu
Vardas Ąžuolas
Dėl to perdėto europėjimo aš irgi pritariu... nu bet Ąžuolas man negražu
Gražus vardas
Yra ir kitų gražių lietuviškų vardų, nebūtinai medžių pavadinimai. Aš tai neduočiau savo vaikeliui vardo nei Ąžuolas, nei Uosis, nei Liepa...
L. grazus vyriškas ir svarbiausua-lietuviškas vardas.Ir Uosis grazus ir Beržas.
labai grazus vardas
Uzauges bus vyras kaip muras
O-cia tai geras vardas...Jei toki isrinksit,butinai pasveikinsiu!!!
pasako tie užsieniečiai tą vardą :)pasako jei tik nori
grazus, ir reiksme faina - tvirtas galiunas
Ąžuolas gražus vardas ir lietuviškas
|