Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ąžuolas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
gera_mama
Sekantis bus Azuolas smile.gif
Crazy Lady
O nenori Uosiu arba Beržu pavadinti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pangasija
visai gražus vardas 4u.gif juk pvz. yra vardas Eglė, ir niekas neišsidirbinėja, kodėl ne Pušis. blink.gif
gera_mama
Man labai grazus vardas, toks stiprus visom prasmem...
dimona
Musu suneliui Azuolui jau tuoj bus 2 menesiai. Labai esame patenkinti nes vaikas stiprus, sveikas, atkaklus it tikras azuolas:)) Mano nuomone, nereikia stabetis ar juoktis is kitu vardu, tai kiekvienu teveliu reikalas, koki varda parinks savo atzalai. Kai mes parinkome Azuolo varda , neneigsiu, kai kuriu zmoniu reakcija buvo truputi zeidzianti, bet tai ti ju nuomone!
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
Man grazus, vyriskas, tik manau, kad tuoj bus toks pat populiarus, kaip Vakaris, Vejas ir pan. Bet cia jau nenumatysi ir neisvengsi, pries kelis metus Pijus turbut buvo vienas retesniu vardu, o dabar va jau kiek smile.gif
Vilsen
Man patinka stiprūs ir vyriški vardai todėl Ąžuolas vienas iš tų visų patinkančiu mirksiukas.gif
SANTA
QUOTE(gera_mama @ 2006 04 14, 10:54)
Man labai grazus vardas, toks stiprus visom prasmem...
*

isivaizduoju kuduti vyra vardu Ąžuolas schmoll.gif ,negrazus man sis vardas schmoll.gif
Nieko sau
Man gražus šis vardas thumbup.gif
mmergyte
man irgi labai grazus sis vardukas,mano nuomone toks vardas vaikui suteikia stiprybes visada,jei tureciau suneli butinai ji pavadinciau azuolu...bet vyrui nelabai patinka... verysad.gif
Kristtute
Man nelabai schmoll.gif
Toks vardas įpareigoja būti aukštu, plačių pečių, stipriu....
O kas garantuos, kad berniukas užaugs būtent toks g.gif
Nes neaukšto, smulkučio vaikinuko tokiu vardu tikrai neįsivaizduoju blush2.gif
Kuculis
o man visai nieko...tik ,beda,kad prie pavardes musu nelabai dera... unsure.gif
Isila
gražus vardas thumbup.gif man patinka
Langoza
g.gif visai nieko. toks labai jau lietuviskas.
Chada
Žavus vardelis wub.gif
TiMa
Man Ąžuolas nelabai... ax.gif
kaip inicialai atrodys? doh.gif
Birbiziukas
norėjau savo sūnų tokiu vardu pavadint, bet vyro bendradarbis Ąžuolas tai jis paprieštaravo šiam sprendimui ax.gif
Špoka
4u.gif o man patinka,LIETUVISKAS VARDAS 4u.gif . Tik uzsienieciai liezuvi nusilauztu blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (visiskai nereiskia,kad reikia prie ju taikytis schmoll.gif )
sssaule
Man tai patinka Ąžuolas, tai paprastas lietuviškas vardas.
Chada
QUOTE(Skipe @ 2006 04 16, 19:04)
kaip inicialai atrodys?  doh.gif
*

pvz. Ą.Č. ax.gif
Manaska
Sorry bet man is karto tas posakis
"Vyras kaip Azuolas,kiausiukai kaip giliukai" cool.gif
prienukai
visi žygiuojam į europą. kaip vyriškis angliškai parašys šį vardą, o kaip užsieniečiai jį perskaitys?manau ateity su tokiu vardu daug problemų, ne visos kalbos turi tokius ženklus kaip Ž, Ą ir t.t
fleita
Man gražus šis vardas ir Vakaris labai wub.gif . Patinka lietuviški vardai.
Alaja
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,PATINKA TAS VARDAS.
Gyvenimas yra gražus
Man šitas vardas gražiausias ant viso svieto, ir prie ko čia ta europa? Lietuviais esame mes gimę biggrin.gif
TiMa
QUOTE(Chada @ 2006 04 19, 18:25)
pvz. Ą.Č.  ax.gif
*

Nu čia jau visai sudėtingai doh.gif
muminukas
Labai geras vardas smile.gif
O užsieniečiai taip pat sėkmingai neištaria Giedrė, Žydrė ir kt. mirksiukas.gif Čia jau jų problema cool.gif
Leksa
QUOTE(prienukai @ 2006 04 20, 13:16)
visi žygiuojam į europą. kaip vyriškis angliškai parašys šį vardą, o kaip užsieniečiai jį perskaitys?manau ateity su tokiu vardu daug problemų, ne visos kalbos turi tokius ženklus kaip Ž, Ą ir t.t
*

As irgi noreciau suzinoti prie ko cia Europa?! Ka, gal europieciai savo vaikus tik tarptautiniais vardais vadina? Ne, yra daugybe vardu, kuriuos mums sunku ir isiminti ir istarti, bet, jei zmogu gerbiam, tai ismokstam istart ta jo varda, ir visai nesvarbu, kad musu abecelej tokiu raidziu nera. Kiekviena tauta puoseleja savo tradicijas ir vertybes (pvz. tevai pavadina vaikus savo seneliu vardais, kuriu mes gyvenime negirdeje), bet lietuviams to negalima, nes uzsienietis nepazista Ą Ž raidziu. Bet mes gi ju nevisas raides pazistam. Mes neturim raidziu ż, ł, ń, w, q, ć, bet ka, nera vardu su tokiom raidem?! Kazkaip jiems tai nera problema, o va, lietuviui, tai negalima varde tureti lietuvisku raidziu....
Liudna, kad per ta "europejima" visai save norim su kitais suvienodinti. Gal ir pavardes be lietuvisku raidziu pradekim rasyti? Gi uzsienieciams sunku bus...
muminukas
QUOTE(Leksa @ 2006 04 26, 11:43)
As irgi noreciau suzinoti prie ko cia Europa?! Ka, gal europieciai savo vaikus tik tarptautiniais vardais vadina? Ne, yra daugybe vardu, kuriuos mums sunku ir isiminti ir istarti, bet, jei zmogu gerbiam, tai ismokstam istart ta jo varda, ir visai nesvarbu, kad musu abecelej tokiu raidziu nera. Kiekviena tauta puoseleja savo tradicijas ir vertybes (pvz. tevai pavadina vaikus savo seneliu vardais, kuriu mes gyvenime negirdeje), bet lietuviams to negalima, nes uzsienietis nepazista Ą Ž raidziu. Bet mes gi ju nevisas raides pazistam. Mes neturim raidziu ż, ł, ń, w, q, ć, bet ka, nera vardu su tokiom raidem?! Kazkaip jiems tai nera problema, o va, lietuviui, tai negalima varde tureti lietuvisku raidziu....
Liudna, kad per ta "europejima" visai save norim su kitais suvienodinti. Gal ir pavardes be lietuvisku raidziu pradekim rasyti? Gi uzsienieciams sunku bus...
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif clap_1.gif bis.gif lithuania.gif
Siracusa
Zemej Lietuvos, Azuolai zaliuos lithuania.gif
man fainas vardas thumbup.gif pazistu viena mazyli ax.gif
LT saulele

Gražus vardas 4u.gif Mano šeimoje tai moterų vardai irgi tokie lietuviški - gamtiški: Aušra, Saulė, Eglė...
Birbiziukas
QUOTE(Manaska @ 2006 04 19, 22:41)
Sorry bet man is karto tas posakis
"Vyras kaip Azuolas,kiausiukai kaip giliukai"  cool.gif
*

hihihi.gif

QUOTE(muminukas @ 2006 04 25, 21:34)
Labai geras vardas  smile.gif
O užsieniečiai taip pat sėkmingai neištaria Giedrė, Žydrė ir kt.  mirksiukas.gif Čia jau jų problema  cool.gif
*

drinks_cheers.gif
QUOTE(Leksa @ 2006 04 26, 11:43)
*

100 proc. pritariu drinks_cheers.gif žiūriu užsienietis daugumai beveik kaip šventasis, neduok Dieve vardo neištars cool.gif tai jau ir į chebrą tada nepriims rolleyes.gif
Polė
Vardas Ąžuolas thumbup.gif . O dėl tos Eoropos, tai ką gal mes ir pavardes pradėsim keist?
Vicious Vici
Dėl to perdėto europėjimo aš irgi pritariu... nu bet Ąžuolas man negražu schmoll.gif labai jau toks kietas vardas, su mažybinėm formom sunkus atvejis... kaip žadat vadinti: Ąžuoliukas g.gif labai jau ilgas žodis gaunasi, tada kas lieka" Ažiukas??? g.gif nu ne... vardo reikšmė gera, viskas tvarkoj, bet pats jo skambėjimas tai labai nekoks ax.gif
gozė
Gražus vardas thumbup.gif
mutti
Yra ir kitų gražių lietuviškų vardų, nebūtinai medžių pavadinimai. Aš tai neduočiau savo vaikeliui vardo nei Ąžuolas, nei Uosis, nei Liepa...
Mari45
L. grazus vyriškas ir svarbiausua-lietuviškas vardas.Ir Uosis grazus ir Beržas. thumbup.gif
Jazira
labai grazus vardas
NirN
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kristina-P
Uzauges bus vyras kaip muras thumbup.gif thumbup.gif
SUNO
thumbup.gif thumbup.gif Grazus.
B.Egis
O-cia tai geras vardas...Jei toki isrinksit,butinai pasveikinsiu!!! drinks_cheers.gif
Ramunita
pasako tie užsieniečiai tą vardą :)pasako jei tik nori wink.gif man pvz jie labai gražiai sako Šarūnas (apie mūsų Jasikevičių kalbu) ir pasako ir viską,taip,kad jei nori duot vaikų tokį vardą-duok thumbup.gif
upe_5
QUOTE(gera_mama @ 2006 04 14, 09:04)
*

Man grazu
persy
grazus, ir reiksme faina - tvirtas galiunas mirksiukas.gif
Solle
QUOTE(Mari45 @ 2006 05 05, 08:48)
L. grazus vyriškas ir svarbiausua-lietuviškas vardas.Ir Uosis grazus ir Beržas. thumbup.gif
*

man negrazus vardas schmoll.gif ,o Uosis ir Berzas blink.gif tai dar Kastonu ar Klevu ar Agrastu pradedam vadint vaikus doh.gif ,lyg nebutu padoresniu vardu.Kam zmogu vadint medziu vardais doh.gif .
*Citra*
O siaube !!!! doh.gif doh.gif
Dar to betruko, pradekim medziu pavadinimnais vaikus vadinti blink.gif blink.gif
Tai gal geriau Kastonu, Uosiu, Gluosniu pavadinkit unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Mari45 @ 2006 05 05, 07:48)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Emperatriz
QUOTE(gera_mama @ 2006 04 14, 08:04)
*

O jei mergytė tai Drebulė biggrin.gif
Kveli
Ąžuolas gražus vardas ir lietuviškas smile.gif
Meka Pinavija
QUOTE(Kveli @ 2006 08 12, 20:08)
Ąžuolas gražus vardas ir lietuviškas smile.gif
*

drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.