Man šitas vardas labai patinka
Man negrazus vardas, ir Jovita negrazus, siaip as ju nelabai skiriu net
negrazu
Pats graziausias
man Jolita gražus vardas ir patinka dar labiau,nes sesuo mano tokiu vardu
Man labai grazus sis vardas, tik truputi nusibodes
visai nieko
Man nelabai
Man gražesnis mano
Man nepatinka, nors mano pačios skamba panašiai. Bet galbūt nepatikimui įtakos turėjo tai, kad turėjau be ryšio klasiokę Jiolitą. Bet yra dar daug negražių man vardų, ne tik šis
Man visai nieko, tik labai nepatinka ir negražiai skamba kaip šį vardą trumpina "Jolka"
už Jolantą geriau,bet tik tiek....
Kiek pažįstu Jolitų, visos yra nuostabios. Tai ir vardas tampa gražus. Vistik žmogus vardą puošia
Gaila aišku, kaip ir bet kuris daugiaskiemenis, bus trumpinamas
normalus siek tiek primirstas vardas..
Uzkliuvau uz temos, nes pacios toks vardas
atsibodes. tai musu kartos vardas, jei galima taip pasakyt. bet dabar nieks taip nevadina mergaiciu. tad gal butu visai ir nieko. bet ties juo neapsistociau
Mano sesė- Jolita. Man tas vardas- labai gražus. Visad jai pavydėjau tokio gražaus vardo. Niekada niekas jos nevadino Jolka ir niekaip kitaisp netrumpino
negrazus, nepatinka.atsiprasau visu Jolitu, bet man sis vardas siek tiek keksiskas
man tai baisus todėl, kad gyvenime sutiktos Jolitos labai nepatiko ir todėl, kad mano pusbrolis būtent šitą vardą taip šlykščiai taria, nes giminėj Jolitą turim, nu čia aišku išgirti reikia, nu taip kažkaip tą "li" pabrėžia, nu taip negražiai kai pagalvoju, net nupurto
Vaikeliui tokio tikrai nedeciau, yra nauju grazesniu
Šiaip sau
QUOTE(Paulita @ 2006 04 23, 15:52) Uzkliuvau uz temos, nes pacios toks vardas QUOTE(krissta @ 2006 04 25, 11:04) negrazus, nepatinka.atsiprasau visu Jolitu, bet man sis vardas siek tiek keksiskas QUOTE(Siracusa @ 2006 04 27, 23:27) mane jolka vadino tik vienas vienintelis zmogus - buves klasiokas, nes zinojo, kad man tai nepatinka, ir paerzinadavo kartais... o siaip tai dar Jole kartais pakviecia, bet pagrinde tai pilnu vardu vadina.
visai gražus vardas,geriau nei kokia Julija,trumpinys Julė...
man tai šiaip sau
Vardas kaip Vardas
Nelabai... Ir Lolita negražus
Aš tai irgi kiek pažįstų Jolitų visas Jolkom vadina, o Jolka tai man
Mano sesė Jolita, aišku ją visi vadina Jolka, tai mes juokiamės, kad geriau jau tada vadintų Egle
nepatinka
Nu man tai jis tikrai negrazus
Man tai šiaipsau, gal todėl, kad asocijuojasi su viena nekokia Jolita.
Mano vardas Elita,tačiau žmonės,kurie pirmą kartą su manim susipažysta visuomet vadina Jolita
Sakyciau normalus
Siaip sau
o man prie sirdies sis vardas.
Man šiaip sau ..... ale gal todėl, kad vieną grupiokę labai jau vėplą turėjau ......anos vardas buvo Jolita
Dažniausiai vardo patikimui turi įtakos pažįstami žmonės, turintys tokį vardą. Bet mano draugė, su kuria draugauju jau nuo pirmos klasės taip pat vardu Jolita, o jis man visai nepatinka. Nors gal tiesiog atsibodęs
Man tai nelabai
visai gal ir nieko, tik gal per daug populiarus kažkada buvo
Sakykit ką norit bet man tai laaaaaabai gražus vardas, nes aš Jolita
geras vardas , visi gerai įsimena ir Jolka niekas nevadina, o iš kitos pusės geriau jau jolka nei Birzė, Agnieška, Linka, Jūrka.....
nea
a man vistiek gražus
Gražus gražus
Manau, šiaip net neverta diskutuoti kokiom temom, nes kiekvienas vardas vis ant kito žmogaus kitaip skambės ir kitaip atrodys, o griežtai pasakyti, kad man toks ir toks vardas šlykštus ar pan. - tai atsiprašau Pažįstu pukių žmonių man ne šlykščiais, o keistais ar pan. vardais, bet kai pažįsti žmogų, ir vardas gražus pasidaro QUOTE(JolitaJ @ 2006 09 07, 13:12) Gražus gražus Manau, šiaip net neverta diskutuoti kokiom temom, nes kiekvienas vardas vis ant kito žmogaus kitaip skambės ir kitaip atrodys, o griežtai pasakyti, kad man toks ir toks vardas šlykštus ar pan. - tai atsiprašau Pažįstu pukių žmonių man ne šlykščiais, o keistais ar pan. vardais, bet kai pažįsti žmogų, ir vardas gražus pasidaro |