Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jums gražus vardas Jolita?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
devil
Man šitas vardas labai patinka ax.gif ax.gif wub.gif
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
Man negrazus vardas, ir Jovita negrazus, siaip as ju nelabai skiriu net smile.gif
zuikispuikis
negrazu schmoll.gif
Adile
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pats graziausias wub.gif
Vilsen
man Jolita gražus vardas ir patinka dar labiau,nes sesuo mano tokiu vardu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jorky
Man labai grazus sis vardas, tik truputi nusibodes
silvuks
visai nieko mirksiukas.gif
TiMa
Man nelabai ax.gif gražesnis Lolita ... arba Jovita
Hermion@
Man gražesnis mano tongue.gif Jeigu kas painioja, visada pataisau.
Alaja
schmoll.gif schmoll.gif ne
muminukas
Man nepatinka, nors mano pačios skamba panašiai. Bet galbūt nepatikimui įtakos turėjo tai, kad turėjau be ryšio klasiokę Jiolitą. Bet yra dar daug negražių man vardų, ne tik šis wink.gif
ramirėja
Man visai nieko, tik labai nepatinka ir negražiai skamba kaip šį vardą trumpina "Jolka" schmoll.gif
MeistroMargarita
už Jolantą geriau,bet tik tiek....
SANTA
schmoll.gif ...vadins Jolka o ne Jolita ,negrazus man
milabra
Kiek pažįstu Jolitų, visos yra nuostabios. Tai ir vardas tampa gražus. Vistik žmogus vardą puošia mirksiukas.gif
Gaila aišku, kaip ir bet kuris daugiaskiemenis, bus trumpinamas unsure.gif Bus Jolė Polė biggrin.gif
vvandene
normalus siek tiek primirstas vardas..
Unknown member
Uzkliuvau uz temos, nes pacios toks vardas ax.gif Tetis isrinko, o mama nepriestaravo. Negalvojau, kad vardas "Jolita" dar buna svarstomas siais laikais. Mazu mergaiciu tokiu vardu jau seniai nesu maciusi. Taciau kas is diskutuojanciu gali nuspresti, grazus vardas, ar ne? Svarbu, kad vardas vaikeliui "liptu". Jei kada teko ar teks dometis vardu reiksmemis, o dar idomiau - kiekvienos raides reiksme, suzinosit, kad "Jolita" stiprus ir geras vardas.
Langoza
atsibodes. tai musu kartos vardas, jei galima taip pasakyt. bet dabar nieks taip nevadina mergaiciu. tad gal butu visai ir nieko. bet ties juo neapsistociau
Elina
Mano sesė- Jolita. Man tas vardas- labai gražus. Visad jai pavydėjau tokio gražaus vardo. Niekada niekas jos nevadino Jolka ir niekaip kitaisp netrumpino schmoll.gif schmoll.gif
micietta
schmoll.gif schmoll.gif nepatinka nei jolita nei jovita, jau man geriau jolanta
krissta
negrazus, nepatinka.atsiprasau visu Jolitu, bet man sis vardas siek tiek keksiskas doh.gif.gal kad panasus i lolita? g.gif
Vicious Vici
man tai baisus todėl, kad gyvenime sutiktos Jolitos labai nepatiko ir todėl, kad mano pusbrolis būtent šitą vardą taip šlykščiai taria, nes giminėj Jolitą turim, nu čia aišku išgirti reikia, nu taip kažkaip tą "li" pabrėžia, nu taip negražiai kai pagalvoju, net nupurto rolleyes.gif
Sauluteq
Vaikeliui tokio tikrai nedeciau, yra nauju grazesniu biggrin.gif bet kai girdziu , kad suaugusiojo vardas tai nieko .
Paranormali
g.gif Na man Jolita grazus vardas ir tuop labaiau kai uzaugs mergyte jis bus retas....man grazu . As uz si varda.
Siracusa
Šiaip sau schmoll.gif kiek Jolitų pažįstu, visas "Jolkom" vadina tongue.gif
grange
QUOTE(Paulita @ 2006 04 23, 15:52)
Uzkliuvau uz temos, nes pacios toks vardas  ax.gif Taciau kas is diskutuojanciu gali nuspresti, grazus vardas, ar ne? Svarbu, kad vardas vaikeliui "liptu". Jei kada teko ar teks dometis vardu reiksmemis, o dar idomiau - kiekvienos raides reiksme, suzinosit, kad "Jolita" stiprus ir geras vardas.
*

mirksiukas.gif labas, as ir Jolita.. Dabar man patinka sis vardas, ir kaip ir sakei, svarbu kad tiktu, o grazus ar ne, tai cia labai subjektyvi nuomone, kiekvienas vertina savaip. Jau geriau buti Jolita, nei Lina, Jurgita ar Agne, kur kai pasauki tai ir atisuka 5 is kart! neturiu nieko pries tokius vardus, tevai rinko su meile, bet jei galvociau apie savo vaikuti, nedecia uvardo, su kuriuo gali sutikti dau zmoniu.

QUOTE(krissta @ 2006 04 25, 11:04)
negrazus, nepatinka.atsiprasau visu Jolitu, bet man sis vardas siek tiek keksiskas doh.gif.gal kad panasus i lolita? g.gif
*

blush2.gif kai buvau dar mokine ir pirma karta isgirdau apie lolita.. tai ir man tokiu minciu kildavo ir nelabai patiko mano vardas, nors ir nebuvo jis daznas, mokykloj kelios tik ir tebuvom.. bet po to nuomone apsikeite, nes su tokiu sudarytu Lolitos ivaizdziu nieko bendro neturiu, tai ir aprimau... blush2.gif

QUOTE(Siracusa @ 2006 04 27, 23:27)
Šiaip sau schmoll.gif kiek Jolitų pažįstu, visas "Jolkom" vadina tongue.gif
*

mane jolka vadino tik vienas vienintelis zmogus - buves klasiokas, nes zinojo, kad man tai nepatinka, ir paerzinadavo kartais... o siaip tai dar Jole kartais pakviecia, bet pagrinde tai pilnu vardu vadina.
GUDRĖ
visai gražus vardas,geriau nei kokia Julija,trumpinys Julė... schmoll.gif
Birbiziukas
man tai šiaip sau blush2.gif mano pačios vardas JOVITA panašiai kap JOLITA , bet man tai nelabai abu schmoll.gif
NirN
Vardas kaip Vardas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Antigonė
Nelabai... Ir Lolita negražus schmoll.gif
Ne_gera
Aš tai irgi kiek pažįstų Jolitų visas Jolkom vadina, o Jolka tai man schmoll.gif
gurma
Mano sesė Jolita, aišku ją visi vadina Jolka, tai mes juokiamės, kad geriau jau tada vadintų Egle smile.gif Kaip pavadinsi tai nepagadinsi ...
Bittersweet
nepatinka ax.gif ir pats vardas ir jo trumpinimas isvis siaubas
chriss
Nu man tai jis tikrai negrazus schmoll.gif
Daiv@
Man tai šiaipsau, gal todėl, kad asocijuojasi su viena nekokia Jolita. doh.gif O be to greičiausiai draugai vadins Jolka unsure.gif
Egle is Vilniaus
QUOTE(Daiv@ @ 2006 07 04, 13:34)
Man tai šiaipsau, gal todėl, kad asocijuojasi su viena nekokia Jolita.  doh.gif O be to greičiausiai draugai vadins Jolka  unsure.gif
*

Man ir nelabai... ax.gif Taip pat asocijuojasi su nelabai kokia Jolita...
Eeelita
Mano vardas Elita,tačiau žmonės,kurie pirmą kartą su manim susipažysta visuomet vadina Jolita g.gif g.gif g.gif o vardas normalus.
dilditele
Sakyciau normalus 4u.gif
smail
Siaip sau g.gif
neringyte
o man prie sirdies sis vardas. wub.gif Dar pazystu ir Julita
Voverė
Man šiaip sau ..... ale gal todėl, kad vieną grupiokę labai jau vėplą turėjau ......anos vardas buvo Jolita biggrin.gif Taigi mano nuomone šiuo klausimu nėra svari .
SUNO
g.gif Man tai nelabai,as savo vaikui neduociau tokio vardo.
pilka
Dažniausiai vardo patikimui turi įtakos pažįstami žmonės, turintys tokį vardą. Bet mano draugė, su kuria draugauju jau nuo pirmos klasės taip pat vardu Jolita, o jis man visai nepatinka. Nors gal tiesiog atsibodęs g.gif Nors ne, gerai pagalvojus, jis man niekada nepatiko. Draugystei įtakos tai, beje, visai neturėjo.
Meka Pinavija
Man tai nelabai ax.gif
astisius
visai gal ir nieko, tik gal per daug populiarus kažkada buvo
Jolitukas*
Sakykit ką norit bet man tai laaaaaabai gražus vardas, nes aš Jolita lotuliukas.gif
geras vardas , visi gerai įsimena ir Jolka niekas nevadina, o iš kitos pusės geriau jau jolka nei Birzė, Agnieška, Linka, Jūrka..... cool.gif
Bittersweet
nea schmoll.gif ax.gif
Jolitukas*
a man vistiek gražus wub.gif
Meina
Gražus gražus thumbup.gif mirksiukas.gif mano vardas nick'e matosi puikiai smile.gif
Manau, šiaip net neverta diskutuoti kokiom temom, nes kiekvienas vardas vis ant kito žmogaus kitaip skambės ir kitaip atrodys, o griežtai pasakyti, kad man toks ir toks vardas šlykštus ar pan. - tai atsiprašau doh.gif čia mes kalbam apie asociacijas, emocijas, kurias sukelia tas raidžių kratinys, ar ne taip?
Pažįstu pukių žmonių man ne šlykščiais, o keistais ar pan. vardais, bet kai pažįsti žmogų, ir vardas gražus pasidaro
Bira
thumbup.gif
QUOTE(JolitaJ @ 2006 09 07, 13:12)
Gražus gražus  thumbup.gif  mirksiukas.gif mano vardas nick'e matosi puikiai  smile.gif
Manau, šiaip net neverta diskutuoti kokiom temom, nes kiekvienas vardas vis ant kito žmogaus kitaip skambės ir kitaip atrodys, o griežtai pasakyti, kad man toks ir toks vardas šlykštus ar pan. - tai atsiprašau  doh.gif čia mes kalbam apie asociacijas, emocijas, kurias sukelia tas raidžių kratinys, ar ne taip?
Pažįstu pukių žmonių man ne šlykščiais, o keistais ar pan. vardais, bet kai pažįsti žmogų, ir vardas gražus pasidaro
*

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.