Apie vaikučius mudu su vyru pradejome galvoti nuo tos dienos kai pradėjome gyventi kartu, juk tai normalu mylėjom vienas kita , norėjome praleisti gyvenima kartu , todėl nenuostabu kad pradėjome galvoti apie vaikučius.... Ta dieną kai sužinojau jog laukiuosi buvo pati laimingiausia mano gyvenime....... ,bet deja vos tik sužinojau jog laukiuosi nepraėjus net dviems neštumo menesiams įvyko persileidimas, tada maniau jog visa žemė slysta iš po kojų nieks nebebuvo miela..........  Bet mylimo žmogaus parama bei aplinkinių šiluma, atsistojau ant kojų ir pasakiau sau jog tai dar ne pasaulio pabaiga, nors moteriai , motinai taip ir yra......... Praejo metai po daugybės išlietų ašarų, mano veidą vis dažniau pradejo puošti šypsena, inikau i darbus , namu rūpesčius ir rodos gyvenimas atsisitojo į savo vežias. Atšventėme naujuosius metus , prasidėjo nauji metai. Taip netikėtai tada supratau kad laukiuosi..........  Iš pradžių taip apsidžiaugiau bet kartu sunerimau o jeigu ir vel nutiks taip pat.......... Nustūmiau savo įtarimus į šalį iki laiko kol turėjo prasidėti mėnesinės, bet ju taip ir nesulaukiau, tą pačią pirmą pavėluota mėnesinių dieną nubėgau nusipirkti testą,kuris mano įtarimus tik patvirtino. Vyrui iškart sakyti nedrysau , kol kelis rytus iš eilės nepasidariau n neštumo testų. Kai ryžausi pasakyti ta diena buvo nuostabi. Labai saugojau save nieko nenešiau nekilojau , sveikai maitinausi , geriau vitaminus...... 9 neštumo savaitę papuoliau i ligoninę....... Dar iki šiol nesuprantu ar tai tik buvo mano pernelyk didelis susirūpinimas ar iš tiesu kažkas buvo ne taip. Svarbiausiai tai kad po dviejų gulėjimo savaičių as kaip agurkelis buvau išleista namo.( AČIŪ VISOMS VILNIAUS GIMDYMO NAMU SESUTĖMS KURIOS MAN SUTEIKĖ STIPRYBĖS). Kai pirma karta pamačiau savo mažiuką per ekoskopo ekraną apsiverkiau iš laimės, tai nepamirštamos akimirkos. Dabar mums jau 21 savaitė , jaučiuosi nuostabiai, mano mažiukas auga sveikutis, ir šiuo metu man nieko geriau nereikia. Jau puikiai jaučiu jo judesiukus tai taip nuostabu. Skaičiuoju kiekvieną savo neštumo dieną , šnekuosi su mažiuku , glostau pilvelį,labai , labai myliu ir nesvarbu ar tai mergaitė ar berniukas bet tai mūsų mažas stebuklelis kurio su nekantrumu laukiu.................
Matelyk
2006 04 19, 09:28
labai džiugu, kad po nesėkmės aplanki džiugi sėkmė vaikelio laukimas tai tikrai nuostabiausias dalykas pasaulyje. linkiu sėkmingai ir linksmai praleisti likusias laukimo savaites
new mama
2006 04 19, 10:10
Nėra didesnio džiaugsmo ir didesnio stebuklo už tavo vaiko gimimą  , kai pamatai tą violetinį padarėlį, kuris toks gyvas, toks tikras ir supranti kad tavo visos kančios jam padovanojo gyvenimą...  Juk tai geriausia dovana, ar ne? Linkiu galvoti apie tą mažajį stebuklą, jį gerbti ir jo lauktis  viskas bus gerai!
Temos autorei: sugalvokite savo dienoraščio ištraukai pavadinimą - pakeisime jį vietoj pavadinimo "Konkursui "Iš nėštukės dienoraščio". Parašykite čia, o aš paredaguosiu.
moderatorė
indruzele
2006 04 21, 17:15
Dziaugiuosi“kartu su tavim, kad viskas gerai pavyko! Taip optimistiskai nusiteikus, ir gimdymas bus lengvesnis
sigitac
2006 04 23, 15:20
Apsiasarojau, labai labai grazu
Na jau pusė laukimo įveikta  linkiu stiprybės ir daug gerų emocijų
labai dziugu kad viskas tiesiog pas jus klostosi gerai ,sekmes ir stiprybes, laukiant savo mazojo dziaugsmo.
laikykites taip ir toliau, su viltimi ir dziaugsmu laukit savo stebuklo atejimo
QUOTE(kedute @ 2006 04 15, 18:09) Apie vaikučius mudu su vyru pradejome galvoti nuo tos dienos kai pradėjome gyventi kartu, juk tai normalu mylėjom vienas kita , norėjome praleisti gyvenima kartu , todėl nenuostabu kad pradėjome galvoti apie vaikučius.... Ta dieną kai sužinojau jog laukiuosi buvo pati laimingiausia mano gyvenime....... ,bet deja vos tik sužinojau jog laukiuosi nepraėjus net dviems neštumo menesiams įvyko persileidimas, tada maniau jog visa žemė slysta iš po kojų nieks nebebuvo miela..........  Bet mylimo žmogaus parama bei aplinkinių šiluma, atsistojau ant kojų ir pasakiau sau jog tai dar ne pasaulio pabaiga, nors moteriai , motinai taip ir yra......... Praejo metai po daugybės išlietų ašarų, mano veidą vis dažniau pradejo puošti šypsena, inikau i darbus , namu rūpesčius ir rodos gyvenimas atsisitojo į savo vežias. Atšventėme naujuosius metus , prasidėjo nauji metai. Taip netikėtai tada supratau kad laukiuosi..........  Iš pradžių taip apsidžiaugiau bet kartu sunerimau o jeigu ir vel nutiks taip pat.......... Nustūmiau savo įtarimus į šalį iki laiko kol turėjo prasidėti mėnesinės, bet ju taip ir nesulaukiau, tą pačią pirmą pavėluota mėnesinių dieną nubėgau nusipirkti testą,kuris mano įtarimus tik patvirtino. Vyrui iškart sakyti nedrysau , kol kelis rytus iš eilės nepasidariau n neštumo testų. Kai ryžausi pasakyti ta diena buvo nuostabi. Labai saugojau save nieko nenešiau nekilojau , sveikai maitinausi , geriau vitaminus...... 9 neštumo savaitę papuoliau i ligoninę....... Dar iki šiol nesuprantu ar tai tik buvo mano pernelyk didelis susirūpinimas ar iš tiesu kažkas buvo ne taip. Svarbiausiai tai kad po dviejų gulėjimo savaičių as kaip agurkelis buvau išleista namo.( AČIŪ VISOMS VILNIAUS GIMDYMO NAMU SESUTĖMS KURIOS MAN SUTEIKĖ STIPRYBĖS). Kai pirma karta pamačiau savo mažiuką per ekoskopo ekraną apsiverkiau iš laimės, tai nepamirštamos akimirkos. Dabar mums jau 21 savaitė , jaučiuosi nuostabiai, mano mažiukas auga sveikutis, ir šiuo metu man nieko geriau nereikia. Jau puikiai jaučiu jo judesiukus tai taip nuostabu. Skaičiuoju kiekvieną savo neštumo dieną , šnekuosi su mažiuku , glostau pilvelį,labai , labai myliu ir nesvarbu ar tai mergaitė ar berniukas bet tai mūsų mažas stebuklelis kurio su nekantrumu laukiu.................  
Na, aš dar nežinau kas yra kančios, per kurias mes į pasaulį atnešame naują stebukliuką, nauj gyvybę... Bet juk su laiku sužinosiu ir aš, ir suprasiu dar stipriau dar labiau, koks nuostabus žmogus yra mama. Tik tada kai pati tapsiu mama, suprasiu, kiek daug daug daug tai reiškia. Visos manos ir būsimos mamos yra JĖGA !
*linuska*
2007 04 09, 22:08
labai dziaugiuos kad jums pavyko  sekmes
Šypsenėlė24
2007 05 11, 21:07
Svarbiausia, jog istorija su laiminga pabaiga
cuoliukė
2007 05 17, 14:04
Kuo didžiausios sėkmės
Irmoškė
2007 10 26, 19:17
Kaži, daugiau vaikučių nesusilaukėt?
Smagu,kad viskas gerai klostosi,sekmes
Labai aciu visoms uz linkejimus....... PAGIMDZIAU NUOSTABIA MERGYTE ........
banginiukas
2007 11 20, 19:46
QUOTE(kedute @ 2007 11 16, 20:06) Labai aciu visoms uz linkejimus....... PAGIMDZIAU NUOSTABIA MERGYTE ........ bet avataras tai nerealus
gedrule
2007 11 22, 21:11
QUOTE(gedrule @ 2007 11 22, 21:11)
kristuke26
2007 11 26, 09:45
Šaunuoliai sveikinu belaukiant stebūklėlio  mes taip pat laukiame jau antro mūsų šeimoje stebukliuoko
QUOTE(kristuke26 @ 2007 11 26, 09:45) Šaunuoliai sveikinu belaukiant stebūklėlio  mes taip pat laukiame jau antro mūsų šeimoje stebukliuoko  nuosirdziausiai sveikinam
Jurguška
2008 05 27, 22:10
grazi istorija
AnDeRu*
2011 01 30, 18:19
Jetau,kaip miela ir grazu,jausminga
|
|