Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Linksmos vardų istorijos
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4
Lakūdra
nagi mamytes papasakokit istorijas susijusias su jusu ar jusu vaiku vardais.

va mano mergyte Lija,tai daznai kai vaikas pasako savo varda nepazystamom tetulytem,vis girdi: ne,ne vaikeli lauke nelyja,o koks tavo vardas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Ispanijoje ir Italijoje yra tokia tradicija: kai gimsta vaikas, į judrią gatvę išpilamas verdančio vandens kibiras. Ką iš apačios pasako, taip ir pavadina kūdikį. Todėl juos ir vadina Xulijo Pedro Končitas.

Ir Kinijoje yra tradicija: kai gimsta vaikas ant grindų meta raktų ryšulį. Koks garsas pasigirsta, taip ir kūdikį pavadina...
Špoka
4u.gif mes savo mergyte irgi taip vadinam clap.gif (ji Livija...)Tai irgi sakydavo,kad nelyja,dar apsiziuri,ar tikrai,jei kur gatvej uzkalbina thumbup.gif
O Lija emem vadint,kai visi tik varda suzinoje -taigi Gradauskiene wacko.gif Niu nezinojau as Gradauskienes,fool.gif kai varda vaikui rinkau, RC, o ne m-1, klausydavau tongue.gif ax.gif
Lakūdra
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 04 16, 00:19)
4u.gif  mes savo mergyte irgi taip vadinam clap.gif (ji Livija...)Tai irgi sakydavo,kad nelyja,dar apsiziuri,ar tikrai,jei kur gatvej uzkalbina  thumbup.gif
O Lija emem vadint,kai visi tik varda suzinoje -taigi Gradauskiene wacko.gif  Niu nezinojau as Gradauskienes,fool.gif kai varda vaikui rinkau, RC, o ne m-1, klausydavau  tongue.gif  ax.gif
*

oi ne kas,prisiziuri prisiklauso bobutes,o po to kalba visokias nesamones. doh.gif man Livija labai grazus vardas, thumbup.gif ir su jokia moteriske is tv neasocijuojas schmoll.gif
Špoka
4u.gif niu tokia tema tik kalbeti ir kalbeti, bet mamos turbut velyku sventes eiga namie reguliuoja, nera kada prie neto prisest ax.gif savo dukryte lyg ir Emilija vadint norejom,tai abieju mociuciu reakcija buvo visiskai vienoda : taigi Emilia(kirtis gale) vadins cray.gif joms sis vardas asociavosi su kazkada pazinota Emilia,kuri buvo nekokios reputacijos.Keisciausia,kad musu mamos yra is skirtingu Lietuvos pusiu, ir siaip gyvenime nelabai bendru temu randa...(bet nenoredamos anukele vadint Emilia,jos susivienijo drinks_cheers.gif )
Del sventos ramybes vardeli Emilija atidejom i sona,ir suradom kita wub.gif Bet Emilija man vistiek,toks grazus....... wub.gif
Špoka
o cia jau pasakota istorija atsiminiau lotuliukas.gif visa tai vyko kazkur pries 30 metu, istorijos kaltininkai gyveno toooooli nuo metrikacijos biuro(toli,tai apie 30 km)na, vienkiemis,mergyte gime ziema.Reikia vaikiuka uzregistruoti-isvaziuot visai dienai(susisiekimas sunkus),mama lieka su vaiku,tetis dirba,vaziuoja vaikucio teta.Varda sugalvotas neiprastas -Judita.Nuvaziavus,patiketinei pokst ir uzkrito vardas.Nepamena.Darbuotojos noredamos padet ir sarasa registruotu vaiku atnese-gal ras toki pat,ir savo zinomus vardus visokius sako-gal gi atsimins.Nea.Neatsimine doh.gif Ir, kad atvaziavimas nebutu be reikalo,uzregistravo Grazina... thumbup.gif Sako,galvoju,grazi mergaite g.gif: tegu bus Grazina....Kaip sureagavo mergytes tevai,istorija nutyli ph34r.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lakūdra
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 04 16, 18:37)
o cia jau pasakota istorija atsiminiau  lotuliukas.gif visa tai vyko kazkur pries 30 metu, istorijos kaltininkai gyveno toooooli nuo metrikacijos biuro(toli,tai apie 30 km)na, vienkiemis,mergyte gime ziema.Reikia vaikiuka uzregistruoti-isvaziuot visai dienai(susisiekimas sunkus),mama lieka su vaiku,tetis dirba,vaziuoja vaikucio teta.Varda sugalvotas neiprastas -Judita.Nuvaziavus,patiketinei pokst ir uzkrito vardas.Nepamena.Darbuotojos noredamos padet ir sarasa registruotu vaiku atnese-gal ras toki pat,ir savo zinomus vardus visokius sako-gal gi atsimins.Nea.Neatsimine doh.gif Ir, kad atvaziavimas nebutu be reikalo,uzregistravo Grazina... thumbup.gif  Sako,galvoju,grazi mergaite g.gif: tegu bus Grazina....Kaip sureagavo mergytes tevai,istorija nutyli  ph34r.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu mano reakcija tai kazi kokia butu jei mano vaika tai netyciom pervadintu...na ispradziu tai tikrai ne kokia 4u.gif
JuokInga
Atsitiko panasi istorija ir mus namuose. Kai gime mano jaunesnioji sesuo, visi rinkom varda. As jau buvau 11 m, tai aktyviai dalyvavau vardo rinkimuose. Laimejo Milda, antroje vietoje liko Simona. Varda uzregistruoti tradiciskai turejo tetis. Taciau ta diena darbe pasigyre bendradarbiams, kad jo dukrele bus Milda, tai buvo vyru isjuoktas, nes ju kolektyve buvo kazkokai nelabai aiskios reputacijos Milda. Diedai mano teti tiek "sunesiojo", kad jis to vardo jau nenorejo registruoti. Apie antra varianta uzmirso, zinote, kaip vyrus atmintis lemiamomis akimirkomis paveda. Kai grizo namo, mama jau su sypsena klausia, ar uzregistravo Milda. Sako: uzregistravau, bet bus ne Milda". "Tai Simona?". "Ne - Agne". Visi atsisedo be zado, nes toks vardas net nebuvo patekes i patinkanciuju sarasa. O veliau pripratom, gal dabar net dziagiames butent siuo vardu.
Lakūdra
QUOTE(ingazius @ 2006 04 16, 21:26)
Atsitiko panasi istorija ir mus namuose. Kai gime mano jaunesnioji sesuo, visi rinkom varda. As jau buvau 11 m, tai aktyviai dalyvavau vardo rinkimuose. Laimejo Milda, antroje vietoje liko Simona. Varda uzregistruoti tradiciskai turejo tetis. Taciau ta diena darbe pasigyre bendradarbiams, kad jo dukrele bus Milda, tai buvo vyru isjuoktas, nes ju kolektyve buvo kazkokai nelabai aiskios reputacijos Milda. Diedai mano teti tiek "sunesiojo", kad jis to vardo jau nenorejo registruoti. Apie antra varianta uzmirso, zinote, kaip vyrus atmintis lemiamomis akimirkomis paveda. Kai grizo namo, mama jau su sypsena klausia, ar uzregistravo Milda. Sako: uzregistravau, bet bus ne Milda". "Tai Simona?".  "Ne - Agne". Visi atsisedo be zado, nes toks vardas net nebuvo patekes i patinkanciuju sarasa. O veliau pripratom, gal dabar net dziagiames butent siuo vardu.
*

ech tie vyrai doh.gif tai aisku kodel dabar vaika gali uzregistruot ir ne tokios uzmirstuoles mamytes
Špoka
QUOTE(pesimiste @ 2006 04 16, 21:38)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nu mano reakcija tai kazi kokia butu jei mano vaika tai netyciom pervadintu...na ispradziu tai tikrai ne kokia  4u.gif
*

Mano reakcija, tai butu tikrai ohmy.gif gun_bandana.gif umn.gif box.gif bash.gif bicycle.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif stupid.gif och ....istikruju tai nezinau....Duociau dar viena varda,savo isrinkta turbut...g.gif Pala,pala,mastau.gif ju giminej bent 5 zmones zinau 2 vardais mastau.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Grizus reiks pasidomet,kodel jie po 2 vardus turi...jauciu,isgirsiu dar keleta idomiu istoriju... bigsmile.gif
Lakūdra
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 04 16, 21:44)
Mano reakcija, tai butu  tikrai  ohmy.gif  gun_bandana.gif  umn.gif  box.gif  bash.gif  bicycle.gif  gun_rifle.gif  gun_smilie.gif  stupid.gif och ....istikruju tai nezinau....Duociau dar viena varda,savo isrinkta  turbut...g.gif    Pala,pala,mastau.gif ju giminej bent 5 zmones zinau  2 vardais mastau.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Grizus reiks pasidomet,kodel jie po 2 vardus turi...jauciu,isgirsiu dar keleta idomiu istoriju... bigsmile.gif
*

o man du vardai tai nelabai. schmoll.gif du vardai,po to dvi pavardes doh.gif g.gif lotuliukas.gif
Špoka
Na,pakeisti vardo uzregistruoto juk negalima....(jei mano zinios nepasene)ji gali pasikeisti tik pats vaikas,sulaukes pilnametystes,tai jei butu mano Livija pavadine kokia tai lusmarija,tai kas beliktu doh.gif ,tik duot antra varda mirksiukas.gif Ir vadint Livija biggrin.gif
O du vardai, man labai graziai skamba....Pazistu mergaite Amelia Beata wub.gif (Norvegijoj) Tai man labai labai wub.gif Bet....zmogus varda puosia,tsaknt,nes labai grazi/idomi/faina mergaite thumbup.gif gal todel ir vardas patinka...
Lakūdra
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 04 16, 22:07)
Na,pakeisti vardo uzregistruoto juk negalima....(jei mano zinios nepasene)ji gali pasikeisti tik pats vaikas,sulaukes pilnametystes,tai jei butu mano Livija pavadine kokia tai lusmarija,tai kas beliktu doh.gif ,tik duot antra varda mirksiukas.gif  Ir vadint Livija biggrin.gif 
O du vardai, man labai graziai skamba....Pazistu mergaite Amelia Beata wub.gif  (Norvegijoj) Tai man labai labai  wub.gif  Bet....zmogus varda puosia,tsaknt,nes labai grazi/idomi/faina mergaite thumbup.gif gal todel ir vardas patinka...
*

mano vienos pavystamos irdi Aukse Marija,tai dar norejo ir Jolantele uzdet doh.gif bet tai kas per daug tai jau nesveika lotuliukas.gif
Špoka
Nors tema "linksmos vardu istorijos",bet.... teko gulet ligononej su mergyte,vardu Rozalinda mellow.gif blink.gif(veiksmas Lietuvoje) Kazkada matyto meksikieciu serialo pagrindine veikeja buvo tokiu vardu...Kazkaip gaila vaiko buvo,personalas su tokia pasaipa su ja bendravo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(pesimiste @ 2006 04 16, 23:14)
mano vienos pavystamos irdi Aukse Marija,tai dar norejo ir Jolantele uzdet  doh.gif  bet tai kas per daug tai jau nesveika lotuliukas.gif
*

tai kaip taip? Aukse Marija Jolantele? blink.gif blink.gif blink.gif mega_shok.gif
Lakūdra
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 04 16, 22:35)
Nors tema "linksmos vardu istorijos",bet.... teko gulet ligononej su mergyte,vardu Rozalinda mellow.gif blink.gif(veiksmas Lietuvoje)  Kazkada matyto meksikieciu serialo pagrindine veikeja buvo tokiu vardu...Kazkaip gaila vaiko buvo,personalas su tokia pasaipa su ja bendravo verysad.gif
Papildyta:

tai kaip taip? Aukse Marija Jolantele?  blink.gif  blink.gif  blink.gif  mega_shok.gif
*

aha doh.gif
o mano buves vaikinas buvo Oskaras,tai pats juokdavosi,sako mama ziuri seriala per TV, o as vis lakstau,mama saukei,ar saukei,o tem pasirodo serialo herojus tokiu vardu lotuliukas.gif
Agotukas
Prieš gerus 40 metų Dzūkijos kaime gimė berniukas. Išvažiavo tėvas su dėde vardo užregistruot, o grįžo jau visai "šilti", dokumentus už balkio užkišo hihihi.gif Užaugo Antanukas, į pirmą klasę laikas. Motina ištraukia metrikus į mokyklą užrašyti, ogi sūnus tai Jonas blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Špoka
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet Oskaras-vardas grazus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 16, 23:47)
Prieš gerus 40 metų Dzūkijos kaime gimė berniukas. Išvažiavo tėvas su dėde vardo užregistruot, o grįžo jau visai "šilti", dokumentus už balkio užkišo hihihi.gif Užaugo Antanukas, į pirmą klasę laikas. Motina ištraukia metrikus į mokyklą užrašyti, ogi sūnus tai Jonas  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif baiges zodziai man lotuliukas.gif
Lakūdra
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 16, 22:47)
Prieš gerus 40 metų Dzūkijos kaime gimė berniukas. Išvažiavo tėvas su dėde vardo užregistruot, o grįžo jau visai "šilti", dokumentus už balkio užkišo hihihi.gif Užaugo Antanukas, į pirmą klasę laikas. Motina ištraukia metrikus į mokyklą užrašyti, ogi sūnus tai Jonas  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu gerai kad siais laikais taip nebuna lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pupa_uoga man oskaras irgi labai grazus vardas,bet vyras neleistu taip sunelio pavadinti verysad.gif
Špoka

pupa_uoga man oskaras irgi labai grazus vardas,bet vyras neleistu taip sunelio pavadinti verysad.gif
*

[/quote]
Vyras toki nora turbut savaip suprastu blink.gif g.gif
console.gif
Lakūdra
Vyras toki nora turbut savaip suprastu

deja taip...
Onora
As zinau zmogu, kurio vardas visa gyvenima buvo Vytautas, tik kai tuokesi paaiskejo, kad Aleksandras doh.gif Irgi kumai uzgere bevaziuodami varda duoti.
Lakūdra
QUOTE(Onora @ 2006 04 17, 17:38)
As zinau zmogu, kurio vardas visa gyvenima buvo Vytautas, tik kai tuokesi paaiskejo, kad Aleksandras doh.gif Irgi kumai uzgere bevaziuodami varda duoti.
*

nu nieko sau... zmonem sekas doh.gif lotuliukas.gif
Isila
mano vyro vardas Klaidas. oi, sunku man priprasti buvo, dabar jau gražu. Bet kai tik pasakau vyro vardą, pirmas klausiams būna "su užsieniečiu susidėjai?" doh.gif o tada prasideda vargų kraipymai. Vienos draugės vyras ligšiol į maniškį kriepiasi Klaudai doh.gif doh.gif o mano tėčiui asocijuojasi su Maklaudu iš serialo "Kalnietis" doh.gif doh.gif
Lakūdra
QUOTE(Isila @ 2006 04 17, 17:53)
mano vyro vardas Klaidas. oi, sunku man priprasti buvo, dabar jau gražu. Bet kai tik pasakau vyro vardą, pirmas klausiams būna "su užsieniečiu susidėjai?"  doh.gif  o tada prasideda vargų kraipymai. Vienos draugės vyras ligšiol į maniškį kriepiasi Klaudai  doh.gif  doh.gif  o mano tėčiui asocijuojasi su Maklaudu iš serialo "Kalnietis"  doh.gif  doh.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jo...sunku vyresniems zmonems su tokiaias vardais susidraugaut.
Nieko sau
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 16, 21:47)
*

laugh.gif thumbup.gif
SANTA
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 16, 22:47)
Motina ištraukia metrikus į mokyklą užrašyti, ogi sūnus tai Jonas  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Nu cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,taip iseina kad reik mamom paciom vardus iregistruot biggrin.gif

QUOTE(pupa_uoga @ 2006 04 16, 22:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet Oskaras-vardas grazus  wub.gif
Papildyta:

*

Mano jaunystes laiku vardas rolleyes.gif
Lakūdra
QUOTE(SANTA @ 2006 04 17, 22:14)
Nu cia tai geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,taip iseina kad reik mamom paciom vardus iregistruot  biggrin.gif
Mano jaunystes laiku vardas  rolleyes.gif
*

tai kad seniau vaika ik tevas uzregistuot galedavo doh.gif
Jorky
o mano vardas Marija. ir ji tevai dave man atsitiktinai, jau tevas norejo begti registruoti Kornelija, bet paskambino tuo momen tu viena mamos drauge Marija ir Maskvos, tai taip ir pavadino doh.gif ir ka jus manote? jau 29 metus keikiu teva, kad galejo 5 min anksciau ir namu isbegt ir pavadint mane Kornelija. nes kazkaip su Marijos vardu nesusigyvenu as schmoll.gif ir pazistami bei draugai retai mane vardu vadina...dazniausiai katyte, lapyte, pupyte, mazuliukas ir pan. tongue.gif
Manaska
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 16, 21:47)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Astyte
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 19, 22:16)
o mano vardas Marija. ir ji tevai dave man atsitiktinai, jau tevas norejo begti registruoti Kornelija, bet paskambino tuo momen tu viena mamos drauge Marija ir Maskvos, tai taip ir pavadino  doh.gif  ir ka jus manote? jau 29 metus keikiu teva, kad galejo 5 min anksciau ir namu isbegt ir pavadint mane Kornelija. nes kazkaip su Marijos vardu nesusigyvenu as  schmoll.gif ir pazistami bei draugai retai mane vardu vadina...dazniausiai katyte, lapyte, pupyte, mazuliukas ir pan.  tongue.gif
*

man labai grazus vardas Marija wub.gif
Šalnė
QUOTE(Isila @ 2006 04 17, 17:53)
mano vyro vardas Klaidas. oi, sunku man priprasti buvo, dabar jau gražu. Bet kai tik pasakau vyro vardą, pirmas klausiams būna "su užsieniečiu susidėjai?"  doh.gif  o tada prasideda vargų kraipymai. Vienos draugės vyras ligšiol į maniškį kriepiasi Klaudai  doh.gif  doh.gif  o mano tėčiui asocijuojasi su Maklaudu iš serialo "Kalnietis"  doh.gif  doh.gif
*

Grazus vardas Klaidas, toks vyriskas bigsmile.gif , pazistu viena vyriski tokiu vardu (gal tavo) mirksiukas.gif , nu bet is Klaudo kiek prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Isila
QUOTE(Šalnė @ 2006 04 20, 16:10)
Grazus vardas Klaidas, toks vyriskas  bigsmile.gif , pazistu viena vyriski tokiu vardu (gal tavo) mirksiukas.gif , nu bet is Klaudo kiek prisijuokiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

gal ir mano pažįsti, bet maniškis Kaune tupi biggrin.gif
Lakūdra
QUOTE(Astyte @ 2006 04 20, 16:30)
man labai grazus vardas Marija wub.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
1234567
Na mano vyrui tai panašiai buvo su sūnaus vardu. Kadangi oficialiai nesam vyras ir žmona, tai gimus sūnui teko eiti, pas notarą rašyti sutikimą, kad sūnus gautų vyro pavardę.
Jau gimus sūnui buvo nuspręsta jį Vilium pavadinti. Po savaitės važiuojam pas notarą, (čia jau vyras toliau pasakojo) vyras užeina su dokumentais, sekretorė pildo dokumentus, klausia, koks berniuko vardas bus. O tas stovi išsižiojęs ir tyli. Puolė bandyt prisimint visus berniukų vardus iš V raidės, nu ir tiek užkrito, kad niekaip doh.gif Iškišo galvą iš kabineto ir šaukia man "Tu man tik vardą sūnaus primink" doh.gif Sakė, nebūtų paklausęs, Vidu pavadinęs būtų doh.gif doh.gif
Man tai juokinga nebuvo, kad tėvas net vardo sūnaus neprisimena, bet žmonės eilėje pas notarę, tai juokės ilgai blush2.gif blush2.gif
Isila
QUOTE(saulelyte @ 2006 04 23, 10:19)
Na mano vyrui tai panašiai buvo su sūnaus vardu. Kadangi oficialiai nesam vyras ir žmona, tai gimus sūnui teko eiti, pas notarą rašyti sutikimą, kad sūnus gautų vyro pavardę.
Jau gimus sūnui buvo nuspręsta jį Vilium pavadinti. Po savaitės važiuojam pas notarą, (čia jau vyras toliau pasakojo) vyras užeina su dokumentais, sekretorė pildo dokumentus, klausia, koks berniuko vardas bus. O tas stovi išsižiojęs ir tyli. Puolė bandyt prisimint visus berniukų vardus iš V raidės, nu ir tiek užkrito, kad niekaip  doh.gif Iškišo galvą iš kabineto ir šaukia man "Tu man tik vardą sūnaus primink"  doh.gif Sakė, nebūtų paklausęs, Vidu pavadinęs būtų  doh.gif  doh.gif
Man tai juokinga nebuvo, kad tėvas net vardo sūnaus neprisimena, bet žmonės eilėje pas notarę, tai juokės ilgai  blush2.gif  blush2.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mano vyras tai sūnų vis Gabrielium pavadina, nes toks jo brolio vardas doh.gif doh.gif man jau nebejuokinga daros, o nervint ima schmoll.gif
Ramunita
as tai mirsiu nepamirsiu kaip mano mociute nuklause savo proanukio, puskes sunaus varda smile.gif sako puske "Arnas cia mociut, Arniukas" mociute "O viespateliau, Varnas" lotuliukas.gif
lile
Na mano vardo istorija gal ir nera labai juokinga bet siek tiek kuriozo irgi yra smile.gif
Mane labai norejo pavadinti Audrone smile.gif bet as gimiau labai graziom didelem ir svarbiausia labai zydrom akim. Tai tevai sugalvojo mane pavadinti kazkaip susikusiu vardu su tom akim smile.gif O kadangi patiko vardo Audrone galune. Tai pavadino Zydrone smile.gif o akys tai po kiek tai laiko pasikeite i rudas smile.gif Kazkaip kaip Marijai tai ir man tas mano vardas neprigija smile.gif
LT saulele

Pas mus kaime viena šeima, kai laukėsi vaiko, nutarė, kad bus berniukas ir pavadins jį Linu, bet gimė ... dukra tongue.gif , pavadino jie visgi ir ją Lina, nes nebuvo gal kito vardo sugalvoję g.gif , vėliau jiems gimė sūnus, tai jie vėl norėjo Linu vadinti, nu bet pagalvojo, kad gal negerai taip ir sukeitė raidees vietom ir gavosi jiems ... Nilas hihihi.gif hihihi.gif, kaip sakoma "ant greitųjų" užrašė šitą vardą, o po to atsitokėjo tongue.gif (kad būtų kokie meno žmonės tai dzin, bet kad konservatyvūs tokie sakyčiau g.gif ), gerai, kad kaimas, tai ištaisė į tai, kas įmanoma: iš N padarė V, iš l - d i turi dabar vardą - Vidas smile.gif , gal Nilas ir įdomiau būtų dabar, bet netinka tai šeimai schmoll.gif , kiek žinau, jei kas pašmaikštauja ta tema, tai sako, kad tipo niekad nebuvo užrašę Nilu lotuliukas.gif tongue.gif
Lakūdra
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 04 24, 10:50)
Pas mus kaime viena šeima, kai laukėsi vaiko, nutarė, kad bus berniukas ir pavadins jį Linu, bet gimė ... dukra  tongue.gif , pavadino jie visgi ir ją Lina, nes nebuvo gal kito vardo sugalvoję  g.gif , vėliau jiems gimė sūnus, tai jie vėl norėjo Linu vadinti, nu bet pagalvojo, kad gal negerai taip ir sukeitė raidees vietom ir gavosi jiems ... Nilas hihihi.gif  hihihi.gif, kaip sakoma "ant greitųjų" užrašė šitą vardą, o po to atsitokėjo  tongue.gif  (kad būtų kokie meno žmonės tai dzin, bet kad konservatyvūs tokie sakyčiau  g.gif ), gerai, kad kaimas, tai ištaisė į tai, kas įmanoma: iš N padarė V, iš l - d i turi dabar vardą - Vidas smile.gif , gal Nilas ir įdomiau būtų dabar, bet netinka tai šeimai  schmoll.gif , kiek žinau, jei kas pašmaikštauja ta tema, tai sako, kad tipo niekad nebuvo užrašę Nilu  lotuliukas.gif  tongue.gif
*

doh.gif man tai niekad i galva nesautu Nilu vaika pavadint kad ir kokia papalaukusi buciau lotuliukas.gif
LT saulele
QUOTE(pesimiste @ 2006 04 29, 09:41)
doh.gif  man tai niekad i galva nesautu Nilu vaika pavadint  kad ir kokia papalaukusi buciau lotuliukas.gif
*

nebent būtum krokodilų mylėtojų fanklubo prezidentė lotuliukas.gif tongue.gif

user posted image
Lakūdra
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 04 29, 21:58)
nebent būtum krokodilų mylėtojų fanklubo prezidentė  lotuliukas.gif  tongue.gif

user posted image
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazi gerai ar blogai kad as netokia ????? lotuliukas.gif
Isila
QUOTE(Ramunita @ 2006 04 23, 22:32)
as tai mirsiu nepamirsiu kaip mano mociute nuklause savo proanukio, puskes sunaus varda smile.gif sako puske "Arnas cia mociut, Arniukas" mociute "O viespateliau, Varnas"  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lile @ 2006 04 24, 08:46)
Na mano vardo istorija gal ir nera labai juokinga bet siek tiek kuriozo irgi yra
Mane labai norejo pavadinti Audrone smile.gif bet as gimiau labai graziom didelem ir svarbiausia labai zydrom akim. Tai tevai sugalvojo mane pavadinti kazkaip susikusiu vardu su tom akim O kadangi patiko vardo Audrone galune. Tai pavadino Zydrone o akys tai po kiek tai laiko pasikeite i rudas Kazkaip kaip Marijai tai ir man tas mano vardas neprigija smile.gif
*

ir kaip tau gyvenais su neprilipusiu vardu?
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 04 24, 10:50)
Pas mus kaime viena šeima, kai laukėsi vaiko, nutarė, kad bus berniukas ir pavadins jį Linu, bet gimė ... dukra  :, pavadino jie visgi ir ją Lina, nes nebuvo gal kito vardo sugalvoję  g.gif , vėliau jiems gimė sūnus, tai jie vėl norėjo Linu vadinti, nu bet pagalvojo, kad gal negerai taip ir sukeitė raidees vietom ir gavosi jiems ... Nilas :kaip sakoma "ant greitųjų" užrašė šitą vardą, o po to atsitokėjo  tongue.gif  (kad būtų kokie meno žmonės tai dzin, bet kad konservatyvūs tokie sakyčiau  g.gif ), gerai, kad kaimas, tai ištaisė į tai, kas įmanoma: iš N padarė V, iš l - d i turi dabar vardą - Vidas smile.gif , gal Nilas ir įdomiau būtų dabar, bet netinka tai šeimai  schmoll.gif , kiek žinau, jei kas pašmaikštauja ta tema, tai sako, kad tipo niekad nebuvo užrašę Nilu 
*

ale ir sugalvoja žmonės... Nilas... blink.gif
Meida
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 04 16, 22:07)
Na,pakeisti vardo uzregistruoto juk negalima....(jei mano zinios nepasene)ji gali pasikeisti tik pats vaikas,sulaukes pilnametystes...
*

Man atrodo,kad dabar galima ,t.y. jei uzregistruosi vaika,o vyruo tas vardas nepatiks,jis per menesi gali ji uzgincyti mirksiukas.gif . Atkreipiau demesi,nes kai pati registravau vaika,vyras buvo uzsieni,tai dar pagalvojau,kad va-duociau koki kita varda,o jis gal net nespetu uzgincyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif liezuvis.gif
Lakūdra
QUOTE(Meida @ 2006 05 01, 09:42)
Man atrodo,kad dabar galima ,t.y. jei uzregistruosi vaika,o vyruo tas vardas nepatiks,jis per menesi gali ji uzgincyti mirksiukas.gif . Atkreipiau demesi,nes kai pati registravau vaika,vyras buvo uzsieni,tai dar pagalvojau,kad va-duociau koki kita varda,o jis gal net nespetu uzgincyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  liezuvis.gif
*

lotuliukas.gif
Polė
Kai aš gimiau tėtė mane norėjo pavadinti Nerija, bet abiejų tėvų susitarimu gavausi Neringa.Skambina močiutei pranešti džiugią žinią, kad anūkėlė vardu Neringa. Kaime močiutės kaimynėms labai įdomu, kokiu gi vardu pavadinta anūkė, bet močiutei vardas užstrigo ir sako:Nežinau arba Palanga arba Dubysa blush2.gif doh.gif
Langoza
na, cia ne istorija, bet siaip prisiminiau toki varda - PRAGIEDRULYS.
visai neseniai pes Nomedos laida kalbejo psichologas tokiu vardu. speju, jo sese tai kokia nors Šlapdriba lotuliukas.gif
na, man tiesiog tas vardas Pragiedrulys jau tokia nesamone pasirode
vyresnioji sesute
mane tevai norejo pavadinti Deina wub.gif wub.gif .tai va,nuvaziavo jau vardo registruot,paklause koks vardas,tevai sako-Deina wub.gif jau griztam namo ir mama sugalvoja pasiziuret dokumentus,sako vos is proto neissikrauste kai pamate varda-DOVILE doh.gif doh.gif nu nemegstu as to vardo verysad.gif verysad.gif

nekokia is manes pasakotoja,bet esme supratot blush2.gif
kriziukė
Kai gimė mano sesė tėvai neturėjo JOKIO varianto, o laikas bėgo..Likus kelioms dienoms iki registracijos atvažiavo močiutė. Tėvai išsiruošė į miestą, o tėtis (gal norėdamas močiutę - uošvienę pamalonint)prieš išeidamas sako:"Mamyt, kokį sugalvosit, toks ir bus"..Grįžta tėvai ir po klausimo koks bus vardas, mama vos nenualpo..Atsakymas buvo Simona biggrin.gif Ilgai negalėjo priprast, bet vėliau susitaikė.. biggrin.gif
monyte
Laukiames leliuko ,dar nezinom kas gims todel vardus galvojam ir berniukui ir mergaitei.Del berniuko visi sutarem Sarunas nusprende ,kad bus Rokas ir visiems patiko.Mergaite as noreciau pavadinti Aironda,bet niekam nepatinka ypac mano mamai.Tai sakau jai:dabar siulyk tu.Na,ir prasidejo.Grazvyda schmoll.gif ,Sarune-grazus bet as taip nenoriu,nes sunus Sarunas.Arune schmoll.gif ,Viktorija-labai jau daug cia ju.Karina schmoll.gif -man kazkaip rusiskai skamba.Daug dar buvo pasiulymu ,bet visi doh.gif .Veiksmas vyko gatve (gyvenam Ispanijoj)priesais mus ejo Sarunas (sunus) na,o babytes paskutinis varijantas buvo GERDA.Tik staiga Sarunas atsisuko ir sako:MIERDA! Ispaniskai reiskia (atsiprasau)SUDAS.
Isila
QUOTE(vyresnioji sesute @ 2006 05 08, 13:33)
mane tevai norejo pavadinti Deina wub.gif  wub.gif .tai va,nuvaziavo jau vardo registruot,paklause koks vardas,tevai sako-Deina wub.gif jau griztam namo ir mama sugalvoja pasiziuret dokumentus,sako vos is proto neissikrauste kai pamate varda-DOVILE doh.gif  doh.gif nu nemegstu as to vardo verysad.gif  verysad.gif

nekokia is manes pasakotoja,bet esme supratot blush2.gif
*

pala pala, o tai kas tokį vardą įrašė? blink.gif darbuotojos? blink.gif

QUOTE(kriziukė @ 2006 05 08, 17:23)
Kai gimė mano sesė tėvai neturėjo JOKIO varianto, o laikas bėgo..Likus kelioms dienoms iki registracijos atvažiavo močiutė. Tėvai išsiruošė į miestą, o tėtis (gal norėdamas močiutę - uošvienę pamalonint)prieš išeidamas sako:"Mamyt, kokį sugalvosit, toks ir bus"..Grįžta tėvai ir po klausimo koks bus vardas, mama vos nenualpo..Atsakymas buvo Simona  biggrin.gif Ilgai negalėjo priprast, bet vėliau susitaikė.. biggrin.gif
*

gražus vardas thumbup.gif galėjo gi ir blogiau sugalvot tongue.gif
vyresnioji sesute
QUOTE(Isila @ 2006 05 09, 08:47)
pala pala, o tai kas tokį vardą įrašė?  blink.gif darbuotojos?  blink.gif
*

TAIP!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.