Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kam reikalingas šitas daiktas?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
veikejas

Šiaip sėkmingai mes jį kątik ant jo paguldėm ir jis užmigo biggrin.gif

http://www.pbase.com/veikejas/image/58829900

Kokia originali paskirtis, kokiam amžiui, kokios rizikos ir pliusai ir t.t.

Iki!
persefone
Čia vaiką maudyt, stovas į vonelę. Jei teisingai supratau g.gif
Supermergaitė
biggrin.gif Toki daikta reikia deti i vonele ir ant jo guldyti vaikiuka, labai patogu ir nereikia mazylio laikyti mirksiukas.gif
TiMa
Labai geras daiktas thumbup.gif
į vonelę
orinta
tikrai geras daiktas,mazoj vonelej jis mazokas,bet didelej thumbup.gif ir vaikas patenkintas,nes gali taskytis iki vales biggrin.gif
Nataliukas
O mums toks visai nepatiko lotuliukas.gif mes plastikini nusipirkom thumbup.gif thumbup.gif
nuotaka
labai patogus daiktas - stovas i vonele bet vaika prilaikyti vis tiek siek tiek reikia, nes mazoj vonelej (1metro) ir vaikas ir stovas siek tiek slysta.
Isila
QUOTE(Nataliukas @ 2006 04 18, 13:00)
O mums toks visai nepatiko  lotuliukas.gif mes plastikini nusipirkom  thumbup.gif  thumbup.gif
*

mes irgi plastmasinį pirkom, bet pypliukas atsisakė jame būt doh.gif
Bitelė
Mes tokį irgi turime. Tik va, taip nė karto ir nepanaudojome pagal paskirtį. Pirmą kartą, kai mažąją maudė, įsidėjome, bet mums pasirodė, kad paprasčiau ją palaikyti, nei ant jo paguldyti ax.gif Taip ir dulka spintoje nenaudojamas. Gal bent sesuo išbandys, kai savojo susilauks.
waidoolka_
Labai geras daiktas, ir vaikiukui tikrai patinka, o jau taskytis tai tikrai i valias gali lotuliukas.gif
veikejas
O geras.. super smile.gif
Kaip tik tokio ir reikėjo. Žadėjome pirkti. O tai du mėn. vaiką dviese maudom. Aš laikau, o žmona - šveičia biggrin.gif

Dabar jėga.. žmona galės maudyti, o aš prie PC sėdėti biggrin.gif
menade
Naudojau tokį daiktą vos kelis kartus kol apsipratau su vaiko maudymu,o dabar jis mum nereikalingas ax.gif
Skraiduole
visai nenaudojome - pabandėm vieną kartą, buvo nepatogu, taip ir guli sau niekam nereikalingas...
Hermion@
Mums irgi nepatogus buvo, mažoji nuo jo tiesiog nučiuoždavo schmoll.gif
MICKEYO
O mums buvo super thumbup.gif
amelijaž
Mes irgi tokį turim, bet nieko gero. O kam tie vyrai bereikalingi jei net vaiko vonelėj negali palaikyt? nėr čia ko nor numaudyt gali doh.gif
rena
QUOTE(amelijaž @ 2006 04 19, 19:11)
O kam tie vyrai bereikalingi jei net vaiko vonelėj negali palaikyt? nėr čia ko nor numaudyt gali  doh.gif
*

Kas tiesa tai tiesa, tie vyrai visai aptingti baigia. Galvoja , kad zmona tai "arklys" schmoll.gif
jkrista
tokį daiktą mes naudojom nuo pirmų dienų - labai patogu vienai maudyti. nors ir dviese maudom, aš vis tiek guldau į šitokį gultą. o dėl nuslydimo, tai mes padarėm taip: gulto rėmas nuosekliai kyla į viršų, o po to stačiu kampu eina žemyn. tai vyras sulenkė rėmą taip, kad rėmas eina aukštyn, po to kokius 10 cm horizontaliai ir tik tada stačiu kampu žemyn. tai gaunasi taip, kad vaiko galvytė ant tos horizontalės trupučiuką atsilošia atgal ir lyg užsikabina. tauomet vaikas visai neslydinėja. na aišku dabar mano mažoji jau tiek taškosi, kad ir nuo čia nuslysta
Julija
Mes panasu turejom, keleta menesiu naudojom o po to toki paralonini nupirkom(daug patogesnis) smile.gif
saldainia
Dabar ir aš žinosiu... kam jis reikalingas
Siracusa
mum labiau patiko kempininis, vaikuciui irgi minksciau bigsmile.gif
Provanc
Nu Veikėjas bajeristas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mes tokį stovelį irgi turėjom - mums buvo labai patogu, o kai jau pradėjo sėdėt - pirkom tokį guminį kilimėlį, kad vaikiukas neslidinėtų thumbup.gif
kniuksė
QUOTE(vinkelyte @ 2006 04 21, 10:37)
Nu Veikėjas bajeristas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mes tokį stovelį irgi turėjom - mums buvo labai patogu, o kai jau pradėjo sėdėt - pirkom tokį guminį kilimėlį, kad vaikiukas neslidinėtų thumbup.gif
*

O vat kur tą guminį kilimėlį pirkti ax.gif ? Aš, kai auginau pirmąjį niekur neradau (gal blogai ieškojau blush2.gif ). Labai norėčiau, kai mažutė atsisės, turėti tokį...
geba
mes irgi toki turejome, bet pliso uzvalkaliukas nuo dazno skalbimo ie nuiminejimo, tai nupirkom biski kitoki brangesni ir patogesni. Esam patenkinti
saulėsmama
Mes taippat nusipirkom paraloninį,nes paprasčiausiai vyresniukė išrinko-jai spalva patiko-rožinis-ir dar auseles turi.Šiaip labai patogu,o ir sterilizuoti paprasta-į verdantį vandenį keletui minučių, ax.gif
Provanc
QUOTE(kniuksė @ 2006 04 21, 11:14)
O vat kur tą guminį kilimėlį pirkti ax.gif ? Aš, kai auginau pirmąjį niekur neradau (gal blogai ieškojau blush2.gif ). Labai norėčiau, kai mažutė atsisės, turėti tokį...
*

Guminį kilimėlį pirkau "Vaikų mieste", manau kad "Kotrynos" tinklo parduotuvėse jų yra visokių. Mačiau ir brangų - gal apie 60 lt., o pirkau kažkur iki 20 lt. bigsmile.gif
Matelyk
QUOTE(veikejas @ 2006 04 18, 21:41)
O geras.. super smile.gif
Kaip tik tokio ir reikėjo. Žadėjome pirkti. O tai du mėn. vaiką dviese maudom. Aš laikau, o žmona - šveičia biggrin.gif
Dabar jėga.. žmona galės maudyti, o aš prie PC sėdėti biggrin.gif
*

o mes jokių daiktų vonelėj nenaudojo schmoll.gif kol buvo mažiukas visada su vyru maudydavom, jis laikydavo, aš prausdavau, o kai paaugo vaikis, persikraustėm į didžiąją vonią ir dabar tai dviejų vyrų reikalas. mano vyras su didžiausiu malonumu maudo sūnelį, aš tik rankšluostį atnešu. man labai gražu juos stebėti ir net nemanau atimti iš vyro šito malonumo wub.gif
juk spėsi prie to kompo pasėdėti, o vaikiukas užaugs taip greitai, kad paskui gailėsies, kad nematei kaip jis užaugo. užjausk nors truputėlį ir žmoną ir taip ji visą dieną kaip voverė rate sukasi, pavargsta moteriškė. oh jūs vyrai vyrai doh.gif
Pluke_
O as dar ant sito stovelio dukriuka paguldau ir maitinu, kitai ji tyreliu atsisako valgyti blush2.gif
ramzyte
Mes tai buvom nusipirkę tą paraloninį,tai tikras š...dabar kuo geriausiai vyras su juo mašiną plauna lotuliukas.gif O šiaip gal vyrai bent tuo prisideda,kad bent vaikutį išmaudyt padėtų...maniškiui tai malonumas thumbup.gif
Panamira
QUOTE(supermergaitė @ 2006 04 18, 10:59)
biggrin.gif Toki daikta reikia deti i vonele ir ant jo guldyti vaikiuka, labai patogu ir nereikia mazylio laikyti mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif mes toki irgi galvojom pirkti, bet gavom dovanu plastamasini blush2.gif
bucka
QUOTE(Siracusa @ 2006 04 20, 21:12)
mum labiau patiko kempininis, vaikuciui irgi minksciau  bigsmile.gif
*

o as leliuko dar laukiuosi, bet jau t.p. nusipirkau deti toki daikta i vonia. man atrodo, kad jam bus minksciau ir tik vienas is teveliu gales tiurkstis su 2.gif vonioje
Wildberry
O as nuo gigmimo iki dabar dar ant porolonines kempines maudau lotuliukas.gif Na man tai labai pasitarnavo toks minkstas ir patogus mazam kudikiukui,ne kaip tie plasmasiniai schmoll.gif
Langoza
visiskai nereikalingas daiktas... na, turint nepakenks, bet siaip nei jis ten nepakeiciamas pagalbninkas, nei ka schmoll.gif
myma
Mano dičkis ir taip vos telpa į vonelę, tai kai pagalvoju kad kažką dar priedu reiktų įdėt, tai turbūt nelabai vietos liktų, na gal ir neblogai būtų vonioje kur vietos daug, bet nežinau ar apsimoka tokį bepirkt g.gif gal geriau kur tie yra paaugusiems jau sėdėt galima, tai tokį esu mačiusi thumbup.gif dalykas
Julija1
Mazyle taipat maudydavau ant tos lentos, taciau dabar jau paaugo ir nebetelpa, taigi nebenaudoju, o seip buvau juo patenkinta,tikrai geras!
Elmiko
Superinis dalykas thumbup.gif Man jis labai pravertė .tėčio dažnai nebūdavo namie tai man vienai išsimaudyti buvo labai patogu. ax.gif
laura-jur
mes tai turim vonele su viskuom na ta prasme ji tokia kad forma jos tokia su atramom vaikui na vienu zodziu super vonele musu
Gutia
Cia i vonele deti, ant jo paguldai leliu ir maudai, labai patogu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laura-jur @ 2007 07 01, 00:40)
mes tai turim vonele su viskuom na ta prasme ji tokia kad forma jos tokia su atramom vaikui na vienu zodziu super vonele musu
*

Mes irgi turim tokia, liuks man ji irgi, ji tokia, kad tas atlosas vaikui guldyti islietas is plasmases pacioje voneleje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
lelka
mes turim plastikini,tai super ,vaikas pats laikosi rankytem tiurskiasi,ir nereikia laikyti galvytes ,tada ilgiau trunka maudynes thumbup.gif
Fi Fi
Mes turim plastikini atlosa, bet naudojom tik syki. Paprastai maudomes padedant teciui. Nera geresnio pakaitalo, kaip jis biggrin.gif
gtn
QUOTE(TiMa @ 2006 04 18, 13:10)
Labai geras daiktas  thumbup.gif
į vonelę
*

Taip, i vonele drinks_cheers.gif Mes turime porolonini blush2.gif
daluzenik
Gultas vaikuciui maudyt vonioje ax.gif
norala
Man atrodo, toksai poroloninis meskutis daug patogesnis, nors vaikis nuo jo neslysta thumbup.gif
braškė-braškė
mes turejom toki, labai geras daiktas thumbup.gif , tik atsargiai reikia, kai vaikutis jau rieciasi, bandydamas sestis - kadangi ne visai horizontalioj padety ant jo guli, tai gali anksciau laiko ir atsisest voneleje lotuliukas.gif
siaip, kai maudydavom su vyru, jo nenaudodavom, vyras laikydavo, bet kai tekdavo maudyti vienai, tai nemakeiciamas daiktas.
man paraloniniai nepatiko. kadangi musu lelytes labai sausa odele buvo, tekdavo kiekvieno maudymo metu pilt i vonele aliejuka, tai tas kempines paskui sunku labai svariai isplaut po kiekvieno maudymo. o si daikciuka - lengva, numaudavau nuo dratuko - ir su vaiko rubukais i skalbimo masina thumbup.gif
dre
ax.gif o man neatidaro nuorodos,tai nematau,kas cia per daiktas lotuliukas.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.