Coca - cola
2004 07 09, 21:53
noreciau paklausti psichologo ir mamu, man neramu...mano suneliui oskarui 1 metukas, jis labai labai labai prie manes prisirises, neina ant ranku net pas teti. pradejo vaikscioti ir jau geras menuo eina, bet tik isikibes i mano pirsta, nors pats tikrai gali eiti, bet manes nepaleidzia. ir taip visa diena (isskyrus tas valandas kai miega) vaikstineja po buta ir niekuo neuzsiima, as bandau sudomint ,zaist, jei pavyksta tai 1-2 min uzsiima vienas, visa kita laika jis mane 'vedzioja' po kambarius be jokio tikslo, jis tiesiog vaikstineja.......ar tai normalu?  vienintele iseitis - laukas (bet mano rankos aisku nepaleidzia). ar tai praeis? siaip jis labai geras vaikas, labai daznai mane buciuja, glosto, myluoja, apkabina ir rodo savo begaline meile, bet man atrodo kad jis turetu po biski mane 'paleisti' ir nors kiek laiko uzsiimti vienas  ar ne?
| QUOTE (spirgutis @ 2004 07 09, 19:54) | noreciau paklausti psichologo ir mamu, man neramu...mano suneliui oskarui 1 metukas, jis labai labai labai prie manes prisirises, neina ant ranku net pas teti. pradejo vaikscioti ir jau geras menuo eina, bet tik isikibes i mano pirsta, nors pats tikrai gali eiti, bet manes nepaleidzia. ir taip visa diena (isskyrus tas valandas kai miega) vaikstineja po buta ir niekuo neuzsiima, as bandau sudomint ,zaist, jei pavyksta tai 1-2 min uzsiima vienas, visa kita laika jis mane 'vedzioja' po kambarius be jokio tikslo, jis tiesiog vaikstineja.......ar tai normalu? vienintele iseitis - laukas (bet mano rankos aisku nepaleidzia). ar tai praeis? siaip jis labai geras vaikas, labai daznai mane buciuja, glosto, myluoja, apkabina ir rodo savo begaline meile, bet man atrodo kad jis turetu po biski mane 'paleisti' ir nors kiek laiko uzsiimti vienas ar ne? |
O ar vaikas bando kalbeti? Kokius zodzius taria? Kaip miega, valgo? Ar ziuri i akis, nevengia zvilgsnio? Ar nebijo garsu? Kaip elgiasi lauke, ka zaidzia?
Gal vaikas tiesiog neiprates buti, zaisti vienas. To po truputi ismokstama.
Maniske tokio amziaus irgi nelabai zaide su zaislais,labiausiai mego knygutes. Vaiku labai bijojo.
Miau
Coca - cola
2004 07 26, 21:37
| QUOTE (Mew @ 2004 07 18, 22:30) | O ar vaikas bando kalbeti? Kokius zodzius taria? Kaip miega, valgo? Ar ziuri i akis, nevengia zvilgsnio? Ar nebijo garsu? Kaip elgiasi lauke, ka zaidzia?
Maniske tokio amziaus irgi nelabai zaide su zaislais,labiausiai mego knygutes. Vaiku labai bijojo.
Miau |
 viska jis daro normaliai, linksmas siaip vaikas..  ale labai jau prie manes prisirises
Coca - cola
2004 07 26, 21:38
| QUOTE (Mew @ 2004 07 18, 22:30) | O ar vaikas bando kalbeti? Kokius zodzius taria? Kaip miega, valgo? Ar ziuri i akis, nevengia zvilgsnio? Ar nebijo garsu? Kaip elgiasi lauke, ka zaidzia?
Miau |
......nu nuo staigaus netiketo garso pradeda verkt kartais
|
|