2006 01 03 kartais pagalvoju kaip noreciau vaikelio.. priglausti, myluoti, nesioti, didziuotis.. bet zinau, dar turputi per anksti. si pavasari magistro gynimas, dabar pats rasymo procesas, o jei laukciaus butu taip sunku rasyti. juk nuolatinis pykinimas, silpnumas, mieguistumas.. o ir vyras dar netryksta entuziazmu kalbant apie vaikeli.. taigi veliau, truputi veliau.. gal vasara pradesime .. bet kontraceptines nutrauksiu, panaudosim zvakutes.. juk vis tiek planuose maziukas, tegul organizmas issivalo.. 2006 02 15 kadangi nutraukiau kontraceptines, mano ciklas visiskai issireguliavo, nebesuprantu ar dienos veluoja ar dar ne.. bet.. o krutine!! hmmm.. liemenukas neseniai pirktas, o krutine kazkaip lauk verziasi .. gal skalbiant susitrauke.. 2006 02 16 kazkaip keistai jauciuos.. uzsisvajojusi, nuklydusi.. gal vis tik veluoja?? o kas jei?? o jei as laukiuosi?? net nezinau kaip jaustis.. zinau kad neplanavom, ir butu ne laikas.. bet tas jausmas, o jei..  reikia nusipirkti nestumo testa.. tikiuos neigiamas, nors ne nebezinau, gal atvirksciai.. vaikelio be proto noriu, bet ar dabar? .. drebu is susijaudinimo. iseinu i vaistine.. 2006 02 17 per velai isejau i vaistine vakar.. nebedirbo jau. bet siandien jau tuoj tuoj zinosiu.. tik kazkoks keistas testas, tokis didelis puodukas kuri reikia vos ne pilna prisysint  o jei islasinsiu tik kelis lasiukus.. o ne, geriau palauksiu kol labai noresiu, kad nesugadinciau.. dvi valandas nepaleidziu mineralio butelio is ranku.. vyras jau irgi nerimauja.. niu jau? niu jau?.... JAU.. hmm, reikes palaukti penkias minutes.. oi, kad nereikia nieko laukti.. raudona ir raudona.. kojos linksta, akyse sukasi viskas.. drugeliai kazkur pilve skraido - brangusis kokio atsakymo tikiesi? - nezinau.. kaip bus taip.. - as jau zinau.. - ir?? - ziurek!! - o ka cia reiskia? ... ir jetau jauciu skrendu.. kazkur.. jis irgi supranta.. abu juokiames, nezinom kas darosi.. pasimete, bet laimingi.. neplanuotas, bet nemaziau laukiamas ir mylimas vaikelis jau pas mane pilve.. auga.. 2006 03 17 vakar irgirdau vyro zodzius - bet eina sau, as gi busiu tetis!! ir tai jis pasake taip isdidziai, ir su tokio zvilgsniu, po kurio atrodo is naujo ji isimylejau.. o musu maziukui jau 11 savaiciu.. mes be proto laimingi.. o magistras?? ech, tikiuos kaip nors.. dar menesiukas ir bus gynimas.. bet dabar man jis tikrai ne svarbiausias..
Kokia pažįstama situacija  Magistrinį baiginėjau rašyt paskutiniaisiais nėštumo mėnesiais, kai prie kompo ilgai sėdėti jau buvo gana sunku, nes lelius jau nebemažas buvo ir baisiai spaudė šonkaulius  Darbo recenziją grupiokas atnešė man jau į gimdymo namus, o sėkmingai apsigyniau jį praėjus 14 dienų po gimdymo . Nusitraukiau savo pienelio, palikau vyrui dukrą ir buteliuką, pati pasipuošiau gražiom kelnėm, kurių užtrauktuko dar užsisegti negalėjau  ir ilgą megztuką - kad uždengtų žiogeliu susegtas kelnes per juosmenį  - ir pirmyn! Viskas įmanoma
Nieko sau
2006 04 21, 07:38
Kaip šaunu Viskas bus gerai
Aš irgi magistrą gyniausi ir diplomą gavau  nebvuo lengva ir bent manęs tikrai nieks lengvai kaip  nepraleido ginantis, buvau ištardyta dar labiau už kitus  Tad linkiu sėkmės, nes tikrai nėra lengva, bet tikrai įmanoma, svarbu neatidėt paskutiniams terminams  ir mažiau nervuotis
Cekavauskiene
2006 04 21, 18:58
as ta pat pergyvenau.Kai pastojau,dar nezinojau,kad laukiuosi,turejau dideli stresa,netekti.Galvojau,gal del to nera MM,JAUCIAUSI BAISIAI.Paskutiniai MAGISTRO metai,o ne tik rastu,bet ir praktiskai apsigint reikejo.Nestumas komplikuotas,finale diabetas ir visos is to isplaukiancios pasekmes.Rasiau ligoninese.Po gimdymo teko uzsibut klinikose,taigi vis kazkaip rasiau....Gydytojas stebejosi mano atkaklumu.O ka darysi?Laimei,men.nukele gynima. Vyras gryzdavo velai,tuomet ir spausdino,o as su vaiku ant raku diktuodavau. Labai vargino diabetaseip ne taip sukurpiau darba ir vaziavom egzu ir magistrinio gint trise  Dabar,kai atgaminu ta laika,atrodo nerealu  VAIKELIS SUTEIKIA STIPRYBES IR JEGU.  Saugok save,savo  ,jei viskas bus gerai,tikrai parasysi  JEI TAI PADARE VIENA MOTERIS,KODEL TU NEGALI?(nepamenu citat.aut.)VISKAS BUS OK
Kaip graaaazu... net susigraudinau beskaitydama..  Dideles dideles dideles sekmes!!!!
sigitac
2006 04 23, 15:16
Labai grazu  Stiprybes jum trim
 skaičiau ir šiurpuliukai ėjo  sėmės kuo didžiausios
labai grazus tavo pasakojimas, laukiant mazucio zmogucio,sekmes jums visiems.
allegro
2006 05 01, 10:34
Gražu... ir drauge viskas taip paprasta, taip miela ir artima...
gudrene
2006 05 02, 16:21
Sveikinu laikykites . Nors man neteko taip magistrinio gintis, be ytariu, kad turetu buti nelengva  , bet juk imanoma Sekmes
ssiimmaa
2006 05 19, 18:46
labai artimas dienorastukas.. na ne magistras man dar, kolkas tik bakalauras  , paskutinieji metukai laukia, o gimdymas per pati viduriuka, sunku bus visur suspeti, tuo labiau kad tetukas ne toks aktyvus kaip noretusi  , bet tikiuos pavyks kaip ir visom mamytem pavyksta! o tas jausmas kai vaikstai apsvaigusi, svajinga, labai letai ir nesuvoki kodel labai labai jau pazistamas.......
svistute
2006 05 19, 20:16
Labai graziai papasakota, net susigraudinau... As zinokit paskutinius strichus magistrinio sudejau per saremius  Pagalvojau, jei jau gimdau, reikia pabaigti! Dabar juokas ima kaip prisimenu, o tada saremiu beveik nejutau, nes juk reikejo susikaupti! Pamenu protas nelabai veike: per ICQ paklausiau drauges: kas turi buti pirma: ar isvados, ar literaturos sarasas  Ji paklause: tu gal visai? O as: ne, as jau turbut gimdau!  Ir is tikruju, neuzilgo isvaziavau i ligonine. Darba apsigyniau po 2 savaiciu. Visi labai palaike ir gyre kokia as saunuole  : ir destytojai ir grupiokai. Ir apsigyniau tikrai gerai: turbut visus uzburiau savo spindinciomis akimis ir tuo netelpanciu krutineje dziaugsmu
Kaip šilta pasidare perskaičius tavo istorija  Aš kaip tik įstojau į magistratūrą, o su būsimuoju (planuojam tuoktis kitais metais) jau pašnekam ir apie būsimą vaikelį  Aš truputį bijau pradėti lauktis studijuojant, bet perskaičiusi tavo istorija pagalvojau, kad susitvarkytume ir mes
Šypsenėlė24
2006 08 02, 14:38
Šaunuolė  Manau leliukas gaus daug stiprybės iš tokios mamytės, ir pats bus toks pat ištvermingas
vaivorykste:)
2006 08 26, 09:52
Sugraudinai... Neplanuotas, bet LAUKIAMAS - o tai juk svarbiausia!
Nykstuke
2006 08 27, 15:51
Ach....
balandele1
2006 09 04, 10:32
Net pilva kutena is dziaugsmo  Kaip smagu uz Jus !!
Ach, kaip gražu. Sveikinu, ir džiaugiuosi už jus, kad esate ir sugebate būti tokios stiprios! Aš dabar irgi užsisvajojau... O gal ir aš jau nebe viena?! Kaip norėčiau kad taip būtų!!!! Nors man dar tik pirmi metai universitete, bet pagalvokau, kad jei moterys ir magistrus ir bakalaurus apsigint sugeba, tai negi aš nesugebėsiu studijų baigti. O jūs visos esate tikras šaunuolės. Sėkmės jums!!!!
tanitausa
2007 01 28, 00:21
nu net asarele ishbego , nerealiai grazu. sveikinu ir linkiu daug dziaugsmingu akimirku
Bittute..
2007 01 30, 21:13
QUOTE(tanitausa @ 2007 01 28, 01:21) nu net asarele ishbego , nerealiai grazu. sveikinu ir linkiu daug dziaugsmingu akimirku  labai grazu...  turbut tanitausa taip pat jauteisi kai suzinojai..? sveikinu visas nestukes...  jums daug sveikatos..
*linuska*
2007 04 09, 22:01
labai grazu
Net asaryte nuriedejo  labai grazu, juk vaikelis pats svarbiausias  viska iskesim ir mokslus pabaigsim, jei tik labai noresim...
BlueFlower
2007 05 12, 15:47
skaičiau ir prisiminiau save(nors buvau 12-okė ir egzaminai laukė)streso buvo pakankamai,palaikymo nulis,bet išlaikiau  žinau,kad ir tu apginsi ir vėliau džiaugsies savo stebuklėliu  juk ar ir mylintis vyras šalia,tai tikrai nėra dėl ko jaudintis  lengvo nėštumo ir dar lengvesnio gimdymo
cuoliukė
2007 05 17, 13:59
Gražu ir miela...
Irmoškė
2007 10 29, 18:44
Taip greit issipilde svajone... Dziugu...
gedrule
2007 11 22, 21:33
sveikinu su nelauktu mazyliu
egzootika
2007 12 01, 23:59
Juk kaip nori viska gali!  AS NET NEABEJOJU, KAD MES STIPRESNES NEI ATRODOM
Net susigraudinau
Kaip miela
Dominykos
2009 02 01, 12:18
Pripažįstu labai gražu ir miela.
giedre88