Paziurejau, kad knygyne yra kalnas kulinarijai skirtu knygu. Ar yra tarp ju tokia, kuria rekomenduotumete isigyti? Na, kad ten butu receptai su lietuvoje randamais ingredientais, butu aiskiai aprasytas gaminimo procesas ir gautusi rezultatas, atitinkantis lukescius? Velniai zino,ar apsimoka isvis pirkti tas knygas, kai receptu pilna internete, bet va, galvoju, gal visai grazi ir naudinga dovana butu kokiai draugei?..Tad jei turit kazkokiu pastebejimu - rezkit
As vartydama tas visas knygas daznai randu tuos pacius receptus.Mano vyras yra sau nusipirkes VALGIU ENCIKLOPEDIJA. Visos as jos aisku neskaiciau, bet nemazai esam is jos gamine-ir produktai randami ir aiskiai parasyta.
Man atrodo kad vienoje knygoje vien tik labai geru receptu kaip ir nebuna, vistiek isimaiso vienas kitas ,,netinkamas''.Bet as manau kad geri pavarcius tikrai galima issirinkt nebloga knyga
Mano "talmudai":
Mary Berry's Complete Cookbook Mary Berry's Best Desserts The Essential Asian Cookbook Dine with Europe's Master Chefs: Pastries The Complete Book of Italian Cooking
Bea,o is kur tu jas trauki?
Perku
Tiesa dar turiu tokia knyga Turkish Cookery, labai nebloga. Bet tik atsviestas variantas. Turiu atsisvietus apie prancuzu virtuve shi bei ta. Turiu lietuviskai ishleistas knygas atsisvietus: Patiekalai dviems, Vistienos patiekalai, Meksikietiska virtuve, Patiekalai is surio. Na ir dar kitas maziau reiksmingas.
O as ja ne Lietuvoj pirkau. Ale skoniai Bea musu panasus
O kiokios siu knygu kainos, jei ne paslaptis?
stai
bea, aciu uz zinias
Hm, brangoka, bet siaip jauciu reikes ir man po truputi pasitaupyti ir nusipirkti
Kazkada ir as buvau "svaigulio pagauta"del tu patiekalu knygu,zurnalu,brosiuru.Pirmi patiekalai pateko is kazkada buvusio "Lietuvos pionieriaus",veliau kelis metus pirkau "Kvieciu prie stalo","Paragaukime".Prisitinko "kalnas".Veliau radau zmogu,kuris jas iriso ir padare 5storas knygas.Dar neapsikentus nusipirkdavau kokia knyga,kita padovanoja...bet vistiek gamini tik tai,kas labiausiai patinka.O tose knygose labai daznai karojasi patiekalai,tik kitokie pavadinimai.Nusivyliau.Tad,dabar man daug geriau patinka is kazko suzinoti ju megiamo patiekalo recepta(draugu,kaimynu,kolegu).Jie jau buna patikrinti ir arba patinka arba ne..
o man kazkaip tie zurnaliukai nepatinka suvisaj, kiek as ju varciau, nieko gero neradau.
O kas isleido ta valgiu enciklopedija ir kiek mokejo?
Isleido PRESVIKA kazkokia, o mokejo gal 60 lt, nes pirko is platintojo, knygyne gal keliais litais brangiau
Šiandien pažiūrėjau, kas naujo "Knygų klube", tai išleista nauja Didžioji virtuvės knyga
Tai va, patapo įdomu, ar verta dėmesio
Jei dar "neapsiprekinote valgiu gaminimo knygomis",uzsukite i "Kita"skelbimu skyreli,ten esu pateikusi nemazai valgio gaminimo knygu,brosiuru.
Nusipirkau "Didziaja virtuves knyga"
Mano ivertinimas
tai ir mano pati mylimiausia knyga, nuo to kai nusipirkau (o pirkau jau gal pries pora metu, originalo kalba), jokia kita turbut nebesinaudojau. Pakankamai paprasti receptai, viskas itin tiksliai paaiskinta. Dar turiu tos pacios leidyklos knygute apie kepinius, ji irgi labai
Ir as turiu sia knyga. Bet man ji - ne pati megstamiausia. Receptu. aisku, daug, bet smagiau vartosi, kai matai ir nuotraukas. Taip ir pati prigalvoji nauju patiekalu, prisirenki ideju. Mano megstamiausia DIDŽIOJI KULINARIJOS ENCIKLOPEDEIJA. Čia tikras lobynas
Dar labai gera knyga DIDZIOJI KEPINIU KNYGA. Ja neseniai pasiemiau is bibliotekos. Gaila, kad knygynuose jau niekur nerandu nusipirkti. Tikrai verta tureti megstancioms kepinius
Man mama padovanojo "Didžiąją virtuvės knygą"..Niu, įvertinimas
Gavau dovanų valgių knygą "Virtuvės džiaugsmai", labai liuksiška knyga, ką begaminčiau iš šios knygos viskas gaunasi puikiai.
Gal zinote kaip galima butu parsisiusti sios knygos kopija internete?
Man brangusis padoanojo knygą "500 visų laikų geriausių patiekalų", tai galiu sakyt, kad tai kol kas pati geriausia knyga, iš mano turimų ar vartytų. Prie kiekvieno receptuko yra virėjo pastaba, kaip būtų galima šį receptuką patobulinti, ar savaip interpretuoti!
Turiu viena neplona lietuviska knyga. Kainavo 40 Lt, buvo gaila, todel pasiskolinau, nuskanavau - ji kompiuteriniame formate, tik jei bus norinciu nezinau kaip permesti. E-pastui - kiek didoka...
As irgi turiu nemazai receptu (kai kurie visos knygos skanuotos) tai irgi noreciau pasidalinti, bet i meilus tai butu sunkoka issiusti. Turiu pasiulyma
P.S. beveik visi mano receptai tai anglu kalboj, yra pora vokisku, bet vistiek gal kam praverstu QUOTE(rasa316 @ 2005 08 21, 14:53) As irgi turiu nemazai receptu (kai kurie visos knygos skanuotos) tai irgi noreciau pasidalinti, bet i meilus tai butu sunkoka issiusti. Turiu pasiulyma P.S. beveik visi mano receptai tai anglu kalboj, yra pora vokisku, bet vistiek gal kam praverstu Oi kaip būtų gerai, kad jūs pasidalintumėt...
Tiek entuziazmo buvo ir taip greitai viskas nutilo.
Turiu ir popierinių knygų, bet neturiu galimybės nuskenuoti. Tai kas norės, kad atsiųsčiau kompiuterines versijas, parasykit AŽ. QUOTE(technikine @ 2005 08 20, 15:38) Turiu viena neplona lietuviska knyga. Kainavo 40 Lt, buvo gaila, todel pasiskolinau, nuskanavau - ji kompiuteriniame formate, tik jei bus norinciu nezinau kaip permesti. E-pastui - kiek didoka... gmail talpa nemaža, būtų įmanoma. Koks dydis failo? QUOTE(olé @ 2005 09 18, 16:44) Smalsu, kuri leidykla čia leidžia?
Galima siųsti per www.yousendit.com. per ten man didelius talmudus atsiunčia!
Noriu paklausti apie receptų knygą, bet kiek kitokio klausimo
aš noriu nusipirkti receptų kygą, bet tuščią, kad galėčiau į ją rašyti savo (ir jūsų) receptus. mano mama turi tokią, bet jinai sena sena.. ar knygynuose tokių knygų yra? man neteko matyti. QUOTE(technikine @ 2005 08 20, 15:38) Turiu viena neplona lietuviska knyga. Kainavo 40 Lt, buvo gaila, todel pasiskolinau, nuskanavau - ji kompiuteriniame formate, tik jei bus norinciu nezinau kaip permesti. E-pastui - kiek didoka... Gal kuri jau gavot shita knyga? As tai dar ne. Gal galetumet persiusti man? Email parasyciau I a.z.
Sveikos, gal kartais naudojatės kokia nors receptų tvarkymo programa savo kompiuteryje? Labai norėtųsi susideti mėgiamiausius receptus į viena vietą, kur būtų patogu juos peržiūrėti
Paskutinis musu seimynos pirkinys 1000 geriausiu receptu, pirkom vokietijoje uz 10eur
QUOTE(olé @ 2005 05 13, 08:58) gera naujiena - "Mary Berry's Complete Cookbook" jau verčiama į lietuvių kalbą ir turėtų šiemet pasirodyti knygynuose! Tai gal jau dabar kas nors matė šią knygutę pasirodžiusią? QUOTE(technikine @ 2005 08 20, 15:38) Turiu viena neplona lietuviska knyga. Kainavo 40 Lt, buvo gaila, todel pasiskolinau, nuskanavau - ji kompiuteriniame formate, tik jei bus norinciu nezinau kaip permesti. E-pastui - kiek didoka... Ir aš labai norėčiau šitos neplonos knygutės
Sveikutes! Gal galetumete patarti? Gavau uzduoti nupirkti dovanu receptu knyga. Pasizvalgiau keliuose knygynuose, bet taip nieko padoresnio ir neisiziurejau. Noretusi nupirkti kazkokia universalia knyga, o ne temine (sriubos, misraines ar pan.). Yra kelios universalios, bet labai brangios ir su labai imantriais receptais - neisitikinusi, kad tam, kad kazka pagaminti, butu imanoma gauti visus ingridientus. Susidomejau sioje temoje pamineta Valgiu enciklopedija, bet tokios knygynuose jau nemaciau. Sakau, gal lietuviskiems skrandziams tiktu italiski patiekalai? Nors tuose knygynuose, kuriuose buvau, jau irgi nemaciau tokios knygos. Kazkaip visokiu meksikietisku, azijietisku, kaukazietisku ir prancuzisku receptu pirkti nedristu. Pasimeciau truputi beieskodama
QUOTE(Zaliuoke @ 2005 11 30, 16:54) Nu zinokit, suintrigavot, paskambinau ka tik i Alma Littera, ir man patvirtino, kad knyga pasirodys pries Kaledas tikrai! http://www.knyguklubas.lt/lt.php/knygos/po...irtuve_dk/12468 QUOTE QUOTE(Zaliuoke @ 2005 11 30, 16:54) Nu zinokit, suintrigavot, paskambinau ka tik i Alma Littera, ir man patvirtino, kad knyga pasirodys pries Kaledas tikrai! http://www.knyguklubas.lt/lt.php/knygos/po...irtuve_dk/12468 Bet kaina tai irgi gera Galima butu susikooperuoti ir nuskanuoti. Susirenkam visos kas norim knygos, susimetam po kokius 10 litu ir nusipirke nuskanuojam Tam kas skanuos, liks knyga uz varga QUOTE(saullute @ 2005 12 22, 12:11) Galima butu susikooperuoti ir nuskanuoti. Susirenkam visos kas norim knygos, susimetam po kokius 10 litu ir nusipirke nuskanuojam Tam kas skanuos, liks knyga uz varga 544 lapai As tai tikiuosi gauti dovanu Kaledoms.. Jau uzsisakiau pas Kaledu seneli QUOTE(Dyka @ 2005 10 08, 21:11) Sveikos, gal kartais naudojatės kokia nors receptų tvarkymo programa savo kompiuteryje? Labai norėtųsi susideti mėgiamiausius receptus į viena vietą, kur būtų patogu juos peržiūrėti Gal tikrai kas zinot ar tai galima padaryti, nes ir as noriu. Seniai tokia mintis galvoj kirba. QUOTE(turtle @ 2005 12 19, 11:53) http://www.knyguklubas.lt/lt.php/knygos/po...irtuve_dk/12468 as manau verta investuoti...nusipirkau ir tikrai nesigailiu. knyga stora, grazios nuotraukos, geri receptai, nemazai vertingu patarimu. kaip mano vyras sako xvatit do konca zhyzni
gal jau isbandet "Mary Berry's Complete Cookbook" lietuviska versija?
QUOTE(anera @ 2006 01 04, 14:52) ka turi omeny |