Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Receptų knygos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
afyte
Paziurejau, kad knygyne yra kalnas kulinarijai skirtu knygu. Ar yra tarp ju tokia, kuria rekomenduotumete isigyti? Na, kad ten butu receptai su lietuvoje randamais ingredientais, butu aiskiai aprasytas gaminimo procesas ir gautusi rezultatas, atitinkantis lukescius? Velniai zino,ar apsimoka isvis pirkti tas knygas, kai receptu pilna internete, bet va, galvoju, gal visai grazi ir naudinga dovana butu kokiai draugei?..Tad jei turit kazkokiu pastebejimu - rezkit biggrin.gif
jolitav
As vartydama tas visas knygas daznai randu tuos pacius receptus.Mano vyras yra sau nusipirkes VALGIU ENCIKLOPEDIJA. Visos as jos aisku neskaiciau, bet nemazai esam is jos gamine-ir produktai randami ir aiskiai parasyta.
*Violeta*
Man atrodo kad vienoje knygoje vien tik labai geru receptu kaip ir nebuna, vistiek isimaiso vienas kitas ,,netinkamas''.Bet as manau kad geri pavarcius tikrai galima issirinkt nebloga knyga wink.gif as pvz. labai noriu italisku patiekalu knygos tongue.gif
bea
Mano "talmudai":
Mary Berry's Complete Cookbook
Mary Berry's Best Desserts
The Essential Asian Cookbook
Dine with Europe's Master Chefs: Pastries
The Complete Book of Italian Cooking
afyte
Bea,o is kur tu jas trauki? biggrin.gif
bea
Perku wink.gif Shiaip visas pirkau Kaune didziajam knygyne vidury laisves alejos. Visas paprastai, ishskyrus savo pagrindini mylimiausia saltini Mary Berry's Complete Cookbook, kuri per ta pati knygyna uzsakinejau. Atveze man ir dar kelias pardavimui.

Tiesa dar turiu tokia knyga Turkish Cookery, labai nebloga. Bet tik atsviestas variantas. Turiu atsisvietus apie prancuzu virtuve shi bei ta. Turiu lietuviskai ishleistas knygas atsisvietus: Patiekalai dviems, Vistienos patiekalai, Meksikietiska virtuve, Patiekalai is surio. Na ir dar kitas maziau reiksmingas.
Limcamca
QUOTE (bea @ 2004 07 10, 12:40)
The Complete Book of Italian Cooking

O as ja ne Lietuvoj pirkau. Ale skoniai Bea musu panasus tongue.gif Man italiska virtuve, pati skaniausia thumbup.gif
H@v@n@
QUOTE (bea @ 2004 07 10, 13:06)
Perku wink.gif Shiaip visas pirkau Kaune didziajam knygyne vidury laisves alejos. Visas paprastai, ishskyrus savo pagrindini mylimiausia saltini Mary Berry's Complete Cookbook, kuri per ta pati knygyna uzsakinejau. Atveze man ir dar kelias pardavimui.

Tiesa dar turiu tokia knyga Turkish Cookery, labai nebloga. Bet tik atsviestas variantas. Turiu atsisvietus apie prancuzu virtuve shi bei ta. Turiu lietuviskai ishleistas knygas atsisvietus: Patiekalai dviems, Vistienos patiekalai, Meksikietiska virtuve, Patiekalai is surio. Na ir dar kitas maziau reiksmingas.

O kiokios siu knygu kainos, jei ne paslaptis? smile.gif
bea
QUOTE (bea @ 2004 07 10, 14:06)
Perku wink.gif Shiaip visas pirkau Kaune didziajam knygyne vidury laisves alejos. Visas paprastai, ishskyrus savo pagrindini mylimiausia saltini Mary Berry's Complete Cookbook - 130 Lt, kuri per ta pati knygyna uzsakinejau. Atveze man ir dar kelias pardavimui.
Mary Berry's Best Desserts kainavo ~50 Lt.

Tiesa dar turiu tokia knyga Turkish Cookery, labai nebloga. Bet tik atsviestas variantas. Turiu atsisvietus apie prancuzu virtuve shi bei ta. Turiu lietuviskai ishleistas knygas atsisvietus: Patiekalai dviems, Vistienos patiekalai, Meksikietiska virtuve, Patiekalai is surio (sitos po 12 Lt atrodo). Na ir dar kitas maziau reiksmingas.

stai
H@v@n@
bea, aciu uz zinias smile.gif
Hm, brangoka, bet siaip jauciu reikes ir man po truputi pasitaupyti ir nusipirkti thumbup.gif
Regila
Kazkada ir as buvau "svaigulio pagauta"del tu patiekalu knygu,zurnalu,brosiuru.Pirmi patiekalai pateko is kazkada buvusio "Lietuvos pionieriaus",veliau kelis metus pirkau "Kvieciu prie stalo","Paragaukime".Prisitinko "kalnas".Veliau radau zmogu,kuris jas iriso ir padare 5storas knygas.Dar neapsikentus nusipirkdavau kokia knyga,kita padovanoja...bet vistiek gamini tik tai,kas labiausiai patinka.O tose knygose labai daznai karojasi patiekalai,tik kitokie pavadinimai.Nusivyliau.Tad,dabar man daug geriau patinka is kazko suzinoti ju megiamo patiekalo recepta(draugu,kaimynu,kolegu).Jie jau buna patikrinti ir arba patinka arba ne..
bea
o man kazkaip tie zurnaliukai nepatinka suvisaj, kiek as ju varciau, nieko gero neradau.
Tučka
QUOTE (jolitav @ 2004 07 10, 11:34)
As vartydama tas visas knygas daznai randu tuos pacius receptus.Mano vyras yra sau nusipirkes VALGIU ENCIKLOPEDIJA. Visos as jos aisku neskaiciau, bet nemazai esam is jos gamine-ir produktai randami ir aiskiai parasyta.

O kas isleido ta valgiu enciklopedija ir kiek mokejo?
jolitav
Isleido PRESVIKA kazkokia, o mokejo gal 60 lt, nes pirko is platintojo, knygyne gal keliais litais brangiau smile.gif
H@v@n@
Šiandien pažiūrėjau, kas naujo "Knygų klube", tai išleista nauja Didžioji virtuvės knyga
Tai va, patapo įdomu, ar verta dėmesio smile.gif Gal kuri susigundys nusipirkti ar gaus per Kalėdas dovanų wub.gif tai būtų smagu, kad pasidalintumėte įspūdžiais gossip.gif
Regila
Jei dar "neapsiprekinote valgiu gaminimo knygomis",uzsukite i "Kita"skelbimu skyreli,ten esu pateikusi nemazai valgio gaminimo knygu,brosiuru.
turtle
Nusipirkau "Didziaja virtuves knyga" mirksiukas.gif
Mano ivertinimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visai negaila buvo tu pinigeliu smile.gif Ir receptu ivairiausiu, ir paaiskinta daug kas nuo A iki Z. Kadangi uzsisakinejau is Knygu klubo, tai dar ir "Pats sau barmenas" paemiau (perkant Virtuves knyga, ji pigiau) blush2.gif Tai si irgi man thumbup.gif
enca
tai ir mano pati mylimiausia knyga, nuo to kai nusipirkau (o pirkau jau gal pries pora metu, originalo kalba), jokia kita turbut nebesinaudojau. Pakankamai paprasti receptai, viskas itin tiksliai paaiskinta. Dar turiu tos pacios leidyklos knygute apie kepinius, ji irgi labai thumbup.gif , galetu ir ja isversti.
Nilė Vanilė
Ir as turiu sia knyga. Bet man ji - ne pati megstamiausia. Receptu. aisku, daug, bet smagiau vartosi, kai matai ir nuotraukas. Taip ir pati prigalvoji nauju patiekalu, prisirenki ideju. Mano megstamiausia DIDŽIOJI KULINARIJOS ENCIKLOPEDEIJA. Čia tikras lobynas smile.gif smile.gif
Dar labai gera knyga DIDZIOJI KEPINIU KNYGA. Ja neseniai pasiemiau is bibliotekos. Gaila, kad knygynuose jau niekur nerandu nusipirkti. Tikrai verta tureti megstancioms kepinius
Violeta*
Man mama padovanojo "Didžiąją virtuvės knygą"..Niu, įvertinimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ...Yra visko nuo A iki Z..Tinkama net tokioms, kam virtuvė nėra pati mėgiamiausia vieta:) Patiekalų receptų visokių - nuo elementarių iki pačių sudėtingiausių..Siubos, padažai, salotos, desertai, daržovės ir dar n skaičius skyrelių, be to, yra daug žinių norint suplanuot šventę, stalo puošyba ir daug kitų dalykų..kas patiko - detaliai aprašomas visas gaminimo procesas, nuotraukos, iliustracijos padeda viską suprati, nelieka neaiškumų..Tai tikrai gera dovana, tik gal brangoka - 119 Lt..Rekomenduoju įsigyt..Tiražas 3000 egz.
Renna
Gavau dovanų valgių knygą "Virtuvės džiaugsmai", labai liuksiška knyga, ką begaminčiau iš šios knygos viskas gaunasi puikiai. biggrin.gif
olé
QUOTE(bea @ 2004 07 10, 13:39)
Mano "talmudai":
Mary Berry's Complete Cookbook
*

gera naujiena - "Mary Berry's Complete Cookbook" jau verčiama į lietuvių kalbą ir turėtų šiemet pasirodyti knygynuose! smile.gif
_Vita_
Gal zinote kaip galima butu parsisiusti sios knygos kopija internete?
murrrka
Man brangusis padoanojo knygą "500 visų laikų geriausių patiekalų", tai galiu sakyt, kad tai kol kas pati geriausia knyga, iš mano turimų ar vartytų. Prie kiekvieno receptuko yra virėjo pastaba, kaip būtų galima šį receptuką patobulinti, ar savaip interpretuoti! thumbup.gif
technikine
Turiu viena neplona lietuviska knyga. Kainavo 40 Lt, buvo gaila, todel pasiskolinau, nuskanavau - ji kompiuteriniame formate, tik jei bus norinciu nezinau kaip permesti. E-pastui - kiek didoka...
rasa316
As irgi turiu nemazai receptu (kai kurie visos knygos skanuotos) tai irgi noreciau pasidalinti, bet i meilus tai butu sunkoka issiusti. Turiu pasiulyma 4u.gif Atidarom nauja tema ir visos kas turim tokiu knygu prikabinam toj temoj ir dalinames. Kaip jums toks pasiulymas wub.gif

P.S. beveik visi mano receptai tai anglu kalboj, yra pora vokisku, bet vistiek gal kam praverstu ax.gif
alles
QUOTE(olé @ 2005 05 13, 08:58)
gera naujiena - "Mary Berry's Complete Cookbook" jau verčiama į lietuvių kalbą ir turėtų šiemet pasirodyti knygynuose!  smile.gif
*

Gal kas jau matet lietuviska versija? g.gif
murrrka
QUOTE(rasa316 @ 2005 08 21, 14:53)
As irgi turiu nemazai receptu (kai kurie visos knygos skanuotos) tai irgi noreciau pasidalinti, bet i meilus tai butu sunkoka issiusti. Turiu pasiulyma  4u.gif  Atidarom nauja tema ir visos kas turim tokiu knygu prikabinam toj temoj ir dalinames. Kaip jums toks pasiulymas  wub.gif

P.S. beveik visi mano receptai tai anglu kalboj, yra pora vokisku, bet vistiek gal kam praverstu ax.gif
*

Oi kaip būtų gerai, kad jūs pasidalintumėt... biggrin.gif Nes tos knygos tokios brangios... cry.gif O jų taip norisi... Manau būtų gera idėja atidaryt atskirą temelę... thumbup.gif
smike
Tiek entuziazmo buvo ir taip greitai viskas nutilo. tongue.gif As turiu pdf faile Indiškų patiekalų knygą (rusų kalba) ir nedidelių knygelių (grybų patiekalai, užkandžiai, sriubos, šaltienos, bandelės, blynai, patiekalai orkaitėje ir kt) taip pat rusų kalba. (tiesa, jos yra deja vu formate, todel programą reikės parsisiųsti iš interneto, bet tai ne problema mirksiukas.gif )
Turiu ir popierinių knygų, bet neturiu galimybės nuskenuoti. cry.gif
Tai kas norės, kad atsiųsčiau kompiuterines versijas, parasykit AŽ. smile.gif
olé
QUOTE(Busta @ 2005 08 22, 17:12)
Gal kas jau matet lietuviska versija? g.gif
*

sklando gandai, kad bus prieš Kalėdas smile.gif
H@v@n@
QUOTE(technikine @ 2005 08 20, 15:38)
Turiu viena neplona lietuviska knyga. Kainavo 40 Lt, buvo gaila, todel pasiskolinau, nuskanavau - ji kompiuteriniame formate, tik jei bus norinciu nezinau kaip permesti. E-pastui - kiek didoka...
*

gmail talpa nemaža, būtų įmanoma. Koks dydis failo?

QUOTE(olé @ 2005 09 18, 16:44)
sklando gandai, kad bus prieš Kalėdas smile.gif
*

Smalsu, kuri leidykla čia leidžia?
bea
QUOTE(Havana @ 2005 09 27, 16:10)
gmail talpa nemaža, būtų įmanoma. Koks dydis failo?
*

Per icq labai gerai failai vaiksto. as irgi noreciau tos knygos jei galima wink.gif
smike
Galima siųsti per www.yousendit.com. per ten man didelius talmudus atsiunčia! mirksiukas.gif
BrBk
Noriu paklausti apie receptų knygą, bet kiek kitokio klausimo ax.gif
aš noriu nusipirkti receptų kygą, bet tuščią, kad galėčiau į ją rašyti savo (ir jūsų) receptus. mano mama turi tokią, bet jinai sena sena..
ar knygynuose tokių knygų yra? man neteko matyti. 4u.gif
olé
QUOTE(Havana @ 2005 09 27, 16:10)
*

Alma littera
alles
*

Gal kuri jau gavot shita knyga? As tai dar ne. Gal galetumet persiusti man? Email parasyciau I a.z. ax.gif
Dyka
Sveikos, gal kartais naudojatės kokia nors receptų tvarkymo programa savo kompiuteryje? Labai norėtųsi susideti mėgiamiausius receptus į viena vietą, kur būtų patogu juos peržiūrėti ax.gif Būsiu dėkinga, jei parašysit 4u.gif
Annabeta
Paskutinis musu seimynos pirkinys 1000 geriausiu receptu, pirkom vokietijoje uz 10eur thumbup.gif
babouziuke
QUOTE(olé @ 2005 05 13, 08:58)
gera naujiena - "Mary Berry's Complete Cookbook" jau verčiama į lietuvių kalbą ir turėtų šiemet pasirodyti knygynuose!  smile.gif
*

Tai gal jau dabar kas nors matė šią knygutę pasirodžiusią?

*

Ir aš labai norėčiau šitos neplonos knygutės clap.gif blush2.gif /
bea
QUOTE(babouziuke @ 2005 11 28, 12:12)
Tai gal jau dabar kas nors matė šią knygutę pasirodžiusią?
Ir aš labai norėčiau šitos neplonos knygutės  clap.gif  blush2.gif /
*

galima per icq arba per msn persipusti. as irgi noreciau. gal technikine turi icq?
Spyrga
Sveikutes! Gal galetumete patarti? Gavau uzduoti nupirkti dovanu receptu knyga. Pasizvalgiau keliuose knygynuose, bet taip nieko padoresnio ir neisiziurejau. Noretusi nupirkti kazkokia universalia knyga, o ne temine (sriubos, misraines ar pan.). Yra kelios universalios, bet labai brangios ir su labai imantriais receptais - neisitikinusi, kad tam, kad kazka pagaminti, butu imanoma gauti visus ingridientus. Susidomejau sioje temoje pamineta Valgiu enciklopedija, bet tokios knygynuose jau nemaciau. Sakau, gal lietuviskiems skrandziams tiktu italiski patiekalai? Nors tuose knygynuose, kuriuose buvau, jau irgi nemaciau tokios knygos. Kazkaip visokiu meksikietisku, azijietisku, kaukazietisku ir prancuzisku receptu pirkti nedristu. Pasimeciau truputi beieskodama blink.gif
Zaliuoke
QUOTE(olé @ 2005 05 13, 09:58)
*

Nu zinokit, suintrigavot, paskambinau ka tik i Alma Littera, ir man patvirtino, kad knyga pasirodys pries Kaledas tikrai!
turtle
QUOTE(Zaliuoke @ 2005 11 30, 16:54)
Nu zinokit, suintrigavot, paskambinau ka tik i Alma Littera, ir man patvirtino, kad knyga pasirodys pries Kaledas tikrai!
*

http://www.knyguklubas.lt/lt.php/knygos/po...irtuve_dk/12468
bigsmile.gif
thumbup.gif thumbup.gif Bet kaina tai irgi gera blink.gif Sakau gimtadieniui gal jau uzsiprasyti g.gif bigsmile.gif
saullute
QUOTE(Zaliuoke @ 2005 11 30, 16:54)

Bet kaina tai irgi gera 

Galima butu susikooperuoti ir nuskanuoti. ax.gif
Susirenkam visos kas norim knygos, susimetam po kokius 10 litu ir nusipirke nuskanuojam smile.gif (tikiuosi kokie 15 norinciu susirinks)
Tam kas skanuos, liks knyga uz varga 4u.gif
Zaliuoke
QUOTE(saullute @ 2005 12 22, 12:11)
Galima butu susikooperuoti ir nuskanuoti.  ax.gif
Susirenkam visos kas norim knygos, susimetam po kokius 10 litu ir nusipirke nuskanuojam smile.gif (tikiuosi kokie 15 norinciu susirinks)
Tam kas skanuos, liks knyga uz varga 4u.gif
*

544 lapai doh.gif

As tai tikiuosi gauti dovanu Kaledoms.. Jau uzsisakiau pas Kaledu seneli tongue.gif
saullute
QUOTE(Zaliuoke @ 2005 12 22, 17:37)
544 lapai  doh.gif

As tai tikiuosi gauti dovanu Kaledoms.. Jau uzsisakiau pas Kaledu seneli  tongue.gif
*

Per koki menesi ir butu gatava smile.gif
Lucy
QUOTE(Dyka @ 2005 10 08, 21:11)
Sveikos, gal kartais naudojatės kokia nors receptų tvarkymo programa savo kompiuteryje? Labai norėtųsi susideti mėgiamiausius receptus į viena vietą, kur būtų patogu juos peržiūrėti ax.gif Būsiu dėkinga, jei parašysit 4u.gif
*

Gal tikrai kas zinot ar tai galima padaryti, nes ir as noriu. Seniai tokia mintis galvoj kirba.
lanaa
QUOTE(turtle @ 2005 12 19, 11:53)
bigsmile.gif
thumbup.gif  thumbup.gif Bet kaina tai irgi gera  blink.gif Sakau gimtadieniui gal jau uzsiprasyti  g.gif  bigsmile.gif
*

as manau verta investuoti...nusipirkau ir tikrai nesigailiu. knyga stora, grazios nuotraukos, geri receptai, nemazai vertingu patarimu. kaip mano vyras sako xvatit do konca zhyzni tongue.gif optimistas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas mane kokios 5 tokios storio ir tipo knygos voliojas ir vis tiek negana wub.gif
anera
gal jau isbandet "Mary Berry's Complete Cookbook" lietuviska versija?
lanaa
QUOTE(anera @ 2006 01 04, 14:52)
gal jau isbandet "Mary Berry's Complete Cookbook" lietuviska versija?
*

ka turi omeny g.gif mes cia apie ja ir kalbame paskutiniu metu. jei turi omeny lietuviska vertima - man jis tinka. jei receptus, tai keleta isbandziau - tai tiek as, tiek mano sveciai liko patenkinti smile.gif siandien buvo drauge sveciuose, pavarte meri-beri ir nors pati nelabai megsta valgi gaminti, visgi nusprende, kad knyga verta demesio ir kad butinai nusipirks thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.