Vaiku 12 tikrai bus, o gal ir daugiau. Atrodo, kad grupe nykstuku bus. Bet tevu tik 3 atejo
nu jo, pirmas vaizdelis tai buvo
paskui susigyvenau remonto reik verkiant, o pinigų nėra aišku mes tryse tai tikrai nepadarysim visko ištikro gaila ir tų auklėtojų, kad viską iš savo pinigų turi daryti o darželio kaina auklėtoja ir auklytė man gerą įvaizdį paliko
Na kazkaip nuliudinot jus mane, mes tai treciadieni einam kalbet su aukletoja tai gal ir mums reikes koki namu kina vaikams atitemt
QUOTE(krisste.by @ 2007 08 27, 16:20) Na kazkaip nuliudinot jus mane, mes tai treciadieni einam kalbet su aukletoja tai gal ir mums reikes koki namu kina vaikams atitemt Na, namu kino neturetu reiketi
Pas mus grupėj nėra namų kino, bet yra televizorius
nu dar graziau, paparasciausia susodina vaikus prie taliko teletabius ijungia ir aukletojoms ramybe. Nu ne! Reikes pasidomet kam tas telikas reikalingas. Kokia jo paskirtis vaikuciu auklejimo poziuriu.
Ryt eisiu kalbet su akletoja tai parasysiu kaip sekesi, ir kokiu daiktu reikia.
Pas mus teliko nera ir labai abejoju, kad bus
Sakykit mamytes, o kokia cia Jus grupe taip grazinsit? koks aukletojos vardas?
Nes mes siais metasi lankom boruziuku grupe, tai ji kaip ir sutvarkyta. QUOTE(Meškėnė @ 2007 08 29, 12:45) Sakykit mamytes, o kokia cia Jus grupe taip grazinsit? koks aukletojos vardas? Nes mes siais metasi lankom boruziuku grupe, tai ji kaip ir sutvarkyta. O, mes galvojam į boružiukus pereit QUOTE(Agotukas. @ 2007 08 29, 12:16) O, mes galvojam į boružiukus pereit Papildyta: QUOTE(Agotukas. @ 2007 08 29, 12:16) O, mes galvojam į boružiukus pereit Agotuk, o tikrai i lopselio grupe Jus eisit? nes boruziukai lopsiukas ir nuo rugsejo iskelai lopsiuko pagrinda i bituciu grupe? Kiek zinau tai Jums jau 3 metukai;) QUOTE(Meškėnė @ 2007 08 29, 13:37) Papildyta: Agotuk, o tikrai i lopselio grupe Jus eisit? nes boruziukai lopsiukas ir nuo rugsejo keliai lopsiu pagrinda i bituciu grupe? Kiek zinau tai Jums jau 3 metukai;) Oi, atsiprašau O iš kur žinai kiek manajai metų?
na stai ir mes jau daugisu info turim, buvom tikslaiu vyras buvo , tai mums tik tapkutes ir atsargines kelnytes reikia tureti , ir dar sake jei galim tai tol popieriaus atnesti. o siaip sake maziau teveliams stresuoti reikia ir vaikuciui viskas ok bus.
tai kazkaip apramino mane, sake pripras prie vaikuciu ir auklyciu ir ritmo, na pirmadieni keliausim i darziuka. Gaila vyras net grupes pavadinimo napaklause QUOTE(Meškėnė @ 2007 08 29, 12:45) Sakykit mamytes, o kokia cia Jus grupe taip grazinsit? koks aukletojos vardas? Nes mes siais metasi lankom boruziuku grupe, tai ji kaip ir sutvarkyta. jums pasisekė kad nereikės nieko daryti, matyt prieš jus tėveliai gerai padirbėjo mūsų bus nykštukų grupė (buvusiose ežiukų patalpose)
Meškėne, o 10 grupė bitės ar ne?
pALIKOM MAZIU ZIURESIM KAIP SEKSIS QUOTE(krisste.by @ 2007 09 03, 08:00) pALIKOM MAZIU ZIURESIM KAIP SEKSIS Mes visus metus lankem pas sita aukletoja:)
na paguodei, nes kai pamaciau tai kazkaip .... bet tikiuos viskas bus gerai.
Va ir dabar sedziu darbe ir nervinuosi kaip ten mano mazius. Susikaupt normaliai negaliu...
katik skambino vyras sake vaziuoja pasiimt, kad neliktu pietuku miegelio. Nors aukletoja sake palikti. Bet vyras pagailejo tai sake siandien dar paims o ryt jau liks mazius visai dienai.
ogo pirma diena palikti pietu miego
mums sake:" vaikai labai gudrus, jie poto visada galvos kad mama ateina paimti iki pietu."
Sake normalu kad is pradziu buna asaru, bet pratinti reikia nuo pat pirmos dienos. Na gal ir yra tame teisybes, bet man vistiek gaila vaikucio, bet ka darysi teks susitaikyt su tuo jei paciai reikia dirbti. QUOTE(krisste.by @ 2007 09 03, 14:48) mums sake:" vaikai labai gudrus, jie poto visada galvos kad mama ateina paimti iki pietu." Sake normalu kad is pradziu buna asaru, bet pratinti reikia nuo pat pirmos dienos. Na gal ir yra tame teisybes, bet man vistiek gaila vaikucio, bet ka darysi teks susitaikyt su tuo jei paciai reikia dirbti. Mums irgi rekomendavo taip, taciau mes kelias dienas iki pietu palaikem o paskui po pietu miego ir galiausiai pilna diena
Guosta kaip tavo Gustukui darželis, ar buvot šiansien
maniškiui tai visai nieko, tik kartą verkė, kai suprato kad tetis paliko QUOTE(Matelyk @ 2007 09 03, 21:22) Guosta kaip tavo Gustukui darželis, ar buvot šiansien Mano vaikas verkia, kad namo reikia eiti maniškiui tai visai nieko, tik kartą verkė, kai suprato kad tetis paliko
Tai saunu girdet, kad jums taip paprastai viskas. o maniskis siandien tempesi teti kartu pas vaikus zaist bet kai suprato kad tetis eseina tai pradejo zliumt, bet aukletoja paeme ant ranku ir sake tevui dingt
tai nezinau kaip ten jam sekesi... Papildyta: o jus irgi i boruziuku grupe einat? QUOTE(krisste.by @ 2007 09 04, 16:19) Tai saunu girdet, kad jums taip paprastai viskas. o maniskis siandien tempesi teti kartu pas vaikus zaist bet kai suprato kad tetis eseina tai pradejo zliumt, bet aukletoja paeme ant ranku ir sake tevui dingt Ne, mes i nykstuku tai nezinau kaip ten jam sekesi... Papildyta: o jus irgi i boruziuku grupe einat?
Sveikutės , gal galėtumėte parašyti apie šiame darželyje esančias valdorfo grupes.
Gal kas lanko tokią grupę
sveikos, na kaip jusu vaikuciams sekasi eiti i darziuka? maniskis tai jau atsikele ryte be problemu net zadinti nereikia 6,45val jau gyvas. Bet uztat kai nueina i darzeli kosmaras
QUOTE(*Samanė* @ 2007 09 06, 14:11) Sveikutės , gal galėtumėte parašyti apie šiame darželyje esančias valdorfo grupes. Gal kas lanko tokią grupę Na mūsiškė tokia lyg ir pusiau Valdorfo Kambaryje mažai spalvų (neišpaišytos sienos kaip kitose grupėse), daug natūralaus medžio (medinis namukas, mediniai zaislai, kai kurie baldai), nedaug vaikų (pirmiausiai tai logopedinė grupė, taip pat lanko keli vaikučiai su negalia). Ladangi lankem tik savaitę (ir susirgom QUOTE(krisste.by @ 2007 09 10, 12:29) sveikos, na kaip jusu vaikuciams sekasi eiti i darziuka? maniskis tai jau atsikele ryte be problemu net zadinti nereikia 6,45val jau gyvas. Bet uztat kai nueina i darzeli kosmaras šiand ir aš vežiau mažiau mažių į darželį (pirmą kartą, šiaip visada tėtis veždavo), tai tik įsukus į tą darželio keliuką mažius pradėjo verkti
Tai mums tas pats, apsikabina kakla, prisispaudzia ir rauda. Nu paciai taip skaudu pasidaro, bet ka daryt, ka daryt
Maniškė lieka be problemų. Na šiandien nenorėjo iš mašinos lipt, tai ant rankų nunešiau dičkę. O grupėj pamatė auklėtoją ir jau galiu eit
Kaip jums gerai, tikiuos ir mes greit apsiprasim, nes jei taip kiekviena ryta asaros tai nezinau kaip cia bus
sveikutes, iskilo tokia problema:
nuvedu sunu i darzeli aprengus vienais rubais dar idedu atsargai. Grizta vaikas su taip paciais rubeliais kuriais ir isleidau o tie kur buvo ideti atsargai prisysioti. Tai visai nesuprantu kas juos devejo? dar : vakar grizo vaikas su svetimu megztuku(nors megztuka irgi buvau idejus nes sake grupeje salyta) o jo striuke kazkas kitas apsirenge... Nu nieko nesuprantu Papildyta: beje jis dar lopselinukas, tai kiek suprantu aukletojos juos perrengineja QUOTE(krisste.by @ 2007 09 11, 11:09) sveikutes, iskilo tokia problema: Nu cia tai geras nuvedu sunu i darzeli aprengus vienais rubais dar idedu atsargai. Grizta vaikas su taip paciais rubeliais kuriais ir isleidau o tie kur buvo ideti atsargai prisysioti. Tai visai nesuprantu kas juos devejo? dar : vakar grizo vaikas su svetimu megztuku(nors megztuka irgi buvau idejus nes sake grupeje salyta) o jo striuke kazkas kitas apsirenge... Nu nieko nesuprantu Papildyta: beje jis dar lopselinukas, tai kiek suprantu aukletojos juos perrengineja
nu suprantu kad galima pasiskolinti triusikelius ar kelnes bet tada tegul buna mama tokia maloni ir grazina isplautus, nes kai praveriau maiseli vakar tai kvapelis...nekoks.
Na bet del striukes tai asirgi apakus. tai gerai kad varkar silta buvo ir vyras su masina atvaziavo vaiko pasiimt, o jei ateitume pestute ir lytu lietus...
nu dėl rūbelių tai keista
aš nunešus Kasparui net du komplektėlius rūbelių (dėl visa ko), ir kol kas visada vaiką parsivedam su tais rūbais kuriais ir nuvedėm, o į atsarginių maišelį kažkaip nekilo noras pasižiūrėt krisste.by pakalbėk su auklėtoja ir pasakyk, kad tau tokie dalykai nepriimtini maniškis jau iš namų išvažiavęs pradeda verkti ir rėkti "atgal, atgal"
Sveikos, as ir galviju gal pakalbet su aukletoja kaip nors svelniai uzsiminti kad as nieko pries jei kas pasiskolina bet tegu grazina tvarkingus rubelius.
O maniskis irgi kol paliekam verkia, bet poto sake tai labai geras vaikas buna, jokiu asaru.
Sveikos Giliuko mamos
Gal yra vaikuciu mamuciu kurie lanko boruziuku grupe? Noreciau paklaust kaip jums aukletojos? kokie vaikuciai grizta namo? ir dar turiu vien aklausimeli kaip jums su rubeliais? Kazkaip |