Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Namo įranga iš užsienio
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
dygle
Baigiame įsirengti namą, tad ėmėme domėtis vonios įranga, buitine technika. Gal kas bandėte atsisiųsti iš Kinijos? Domina kokybė.
Iriska
QUOTE(dygle @ 2006 04 21, 13:01)
Baigiame įsirengti namą, tad ėmėme domėtis vonios įranga, buitine technika. Gal kas bandėte atsisiųsti iš Kinijos? Domina kokybė.
*

As bent jau bandau pramusti is baltarusijos mediena. Ir tai sunkoka el.pastu bendrauti.
Is Kinijos konteineri atvezti ne problema.Tik vaziuoja jis apie 30dienu. kaina apie 5000lt iki KLP.
gegutis
kur tu zadi deti konteineri prekiu? kiek ten jums reikia tos santechnikos.
siaip vezu is kinijos jokiu problemu.
Hamid
QUOTE(dygle @ 2006 04 21, 13:01)
*

Is Kinijos? As nemanu kad ten labai jau gera kokybe? mirksiukas.gif
O nebandet is Latvijos, Lenkojos? Lenkijoj yra IKEA svedu firma, ten yra ir pigiu ir brangiu prekiu.
Siulyciau pasiziuret:
http://www.ikea.com/ms/de_DE/local_home/ha..._moorfleet.html spausti ant BADEMÖBEL

yra ir lenkiskai:
http://www.ikea.com/ms/pl_PL/

ir rusikai:
http://www.ikea.com/ms/ru_RU/

mirksiukas.gif
westa
šiandien kaip tik per discovery žiūrėjau, kaip žmogeliai restauravo pastatą Prancūzijoj ir užsisakė pigiau stogo dangą iš Kinijos... laukė po sutarto termino dar 5 mėn, bo dėl kažkokių ten potvynių negalėjo atgabent doh.gif .. O tu pirežasčių, įtariu gali atsirast bet kada ir bet kokių . Kaži ar rizikuočiau, nebent , pvz gegutis duotų garantijas, kad tikrai atveš terminui ax.gif
dygle
QUOTE(gegutis @ 2006 04 21, 20:43)
kur tu zadi deti konteineri prekiu? kiek ten jums reikia tos santechnikos.
siaip vezu is kinijos jokiu problemu.
*

Man nereikia viso konteinerio prekių, tik, manau, kad kitaip neatsiplukdysiu. Gal priimtumėte į savo konteinerį? Man reiktų poros vonių ir poros garo dušo kabinų. Kiek teko matyti Lietuvoje, jie prekiauja kinietiškomis.
Papildyta:
QUOTE(hamid @ 2006 04 23, 11:57)
Is Kinijos? As nemanu kad ten labai jau gera kokybe? mirksiukas.gif
O nebandet is Latvijos, Lenkojos? Lenkijoj yra IKEA svedu firma, ten yra ir pigiu ir brangiu prekiu.
Siulyciau pasiziuret:
http://www.ikea.com/ms/de_DE/local_home/ha..._moorfleet.html    spausti ant BADEMÖBEL

yra ir lenkiskai:
http://www.ikea.com/ms/pl_PL/

ir rusikai:
http://www.ikea.com/ms/ru_RU/

mirksiukas.gif
*

Bet pristatymas iš lenkijos irgi, manau, kainuoja. O kaip ta lenkiška kokybė? Ne visa juk produkcija gaminta Švedijoje...
Hamid
QUOTE(dygle @ 2006 04 23, 22:15)
Man nereikia viso konteinerio prekių, tik, manau, kad kitaip neatsiplukdysiu. Gal priimtumėte į savo konteinerį? Man reiktų poros vonių ir poros garo dušo kabinų. Kiek teko matyti Lietuvoje, jie prekiauja kinietiškomis.
Papildyta:
Bet pristatymas iš lenkijos irgi, manau, kainuoja. O kaip ta lenkiška kokybė? Ne visa juk produkcija gaminta Švedijoje...
*

Na IKEA turi filialus visam pasauli. O prekes kiekvienoj parduotuvej vienodos. Vokietijoje ta pati kokybe kaip ir Lenkijoj. mirksiukas.gif
dygle
QUOTE(hamid @ 2006 04 23, 22:56)
Na IKEA turi filialus visam pasauli. O prekes kiekvienoj parduotuvej vienodos. Vokietijoje ta  pati kokybe kaip ir Lenkijoj. mirksiukas.gif
*

O kaip Ikea kokybė?
Hamid
QUOTE(dygle @ 2006 04 24, 10:48)
O kaip Ikea kokybė?
*

Priklauso nuo kainos. kaip ir visur. Brangiu baldu geresne nei pigesniu. Bet siaip is savo patirties galiu pasakyt kad gera. Ir tikrai manau kad geresne nei Kiniska kokybe mirksiukas.gif
Ir i Lenkija ar Maskva galima ir patiem nuvaziuot pasiziuret, ne taip toli kaip Kinija.
she
Prekiu is Kinijos nera ko baidytis, zinoma "kinietiskas" skamba kaip atitikmuo nekokybei, bet stogo dangos, eksterjeru apdailai ar grindiniui naudojamos akmens plokstes, plyteles (tiek ir vidaus apdailai) yra pakankamai neblogos kokybes. Zinoma jei ieskotes pigiau pagal atitinkama kokybe. Bet jei ieskotes apskritai pigiau, tai nezinau, kas ten per prekes bus g.gif
Frosted
O kur jūs čia ieškotės? gal kokių puslapikų neblogų turit? ax.gif
Hamid
QUOTE(she @ 2006 04 24, 16:21)
Prekiu is Kinijos nera ko baidytis, zinoma "kinietiskas" skamba kaip atitikmuo nekokybei, bet stogo dangos, eksterjeru apdailai ar grindiniui naudojamos akmens plokstes, plyteles (tiek ir vidaus apdailai) yra pakankamai neblogos kokybes. Zinoma jei ieskotes pigiau pagal atitinkama kokybe. Bet jei ieskotes apskritai pigiau, tai nezinau, kas ten per prekes bus  g.gif
*

Tai cia kaip ir visur, kuo pigiau tuo didesne tikimybe kad kokybe nebus labai gera.
medasta
kinijoj irgi yra ir pigiu ir kokybiskesniu produktu. Tai rinktis irgi reikia protingai. Be to atsisiuntus teks moketi pvm plus muitas, atsiuntima bus nepigus. Kazin ar verta sau ,kaip fiziniam asmeniui siustis tokio dydzio prekes is taip toli ir dar is kinijos... biggrin.gif
O Lenkija , tai mano nuomone, tai "europos Kinija"...
biggrin.gif
Hamid
QUOTE(medasta @ 2006 04 24, 21:59)
kinijoj irgi yra ir pigiu ir kokybiskesniu produktu. Tai rinktis irgi reikia protingai. Be to atsisiuntus teks moketi pvm plus muitas, atsiuntima bus nepigus. Kazin ar verta sau ,kaip fiziniam asmeniui siustis tokio dydzio prekes is taip toli ir dar is kinijos...  biggrin.gif
O Lenkija , tai mano nuomone, tai "europos Kinija"... 
  biggrin.gif
*

Taigi as sakiau kad IKEA svedu firma. O Lenkijoj jos filialas. Kaip ir Maskoj, visoj Vokietijoj, Austrijoj ir t.t.
dygle
QUOTE(she @ 2006 04 24, 16:21)
Prekiu is Kinijos nera ko baidytis, zinoma "kinietiskas" skamba kaip atitikmuo nekokybei, bet stogo dangos, eksterjeru apdailai ar grindiniui naudojamos akmens plokstes, plyteles (tiek ir vidaus apdailai) yra pakankamai neblogos kokybes. Zinoma jei ieskotes pigiau pagal atitinkama kokybe. Bet jei ieskotes apskritai pigiau, tai nezinau, kas ten per prekes bus  g.gif
*

Aš ieškau vonios įrangos, ne baldų. Nusprendėm vonioje įdėti ne pirtį, o dušo garo kabiną. Apvažiavome daug salonų, parodų- atstovai iš Europos, bet parduoda vonias ir garo dušus, gamintus Kinijoje. Europos kompanijos turi savo gamyklas Kinijoje, nes ten pigesnė darbo jėga, o produkciją gabena po visą pasaulį. Net kompanijų atstovai yra europiečiai. Taigi kam man mokėti dvigubai iš salono už tą pačią prekę? Todėl ir ieškau, kas galėtų su savo prekėmis pargabenti ir man kelis daiktus. mirksiukas.gif
O krano ar lentynėlės tikrai nesiruošiu siųstis, nors, beje, jie ten visokių įdomybių turi, būtų įdomu sužinoti, ar t ikrai tos prekės tokios prastos. Juk 70 proc. visos pasaulio produkcijos pagaminama Kinijoje. mirksiukas.gif
Taurė
Prekės, pagamintos Kinijoje kokybė priklauso nuo to, kas užsakovas smile.gif
Lilajar
Mes pirkome kinietiska duso kabina. Man super, labai patiko, bet santechnikas prasikeike. Sumontuoti buvo beveik neimanoma. Visa savaite vazinejo ieskodamas detaliu. Bet jau kai sumontavo, tai mes iki siol atsigrozeti negalime.

Koliukas
QUOTE(dygle @ 2006 04 25, 12:00)
Aš ieškau vonios įrangos, ne baldų. Nusprendėm vonioje įdėti ne pirtį, o dušo garo kabiną. Apvažiavome daug salonų, parodų- atstovai iš Europos, bet parduoda vonias ir garo dušus, gamintus Kinijoje. Europos kompanijos turi savo gamyklas Kinijoje, nes ten pigesnė darbo jėga, o produkciją gabena po visą pasaulį. Net kompanijų atstovai yra europiečiai. Taigi kam man mokėti dvigubai iš salono už tą pačią prekę? Todėl ir ieškau, kas galėtų su savo prekėmis pargabenti ir man kelis daiktus.  mirksiukas.gif
*

Tos garo kabinos domina ir mane. www.vonia.lt gan nemazas pasirinkimas garo - vandens masazo kabinu. Gali itraukti i konteineri ir mane 4u.gif biggrin.gif Tik nemanau, kad atsisiusti paciam bus pigiau schmoll.gif Mes apziurejom ir parodoje, ir keliuose salonuose.
Beje, gal kas uzsisakinejot is www.vonia24.lt? Jie ten reklamuojasi mol viska pigiau koki 30% parduodantys, nei kiti vonios irangos salonai. Prekiauja tik internetu, kiek supratau. Ar girdejote ka nors apie juos?
Kozete
O gal žinote kiek maždaug kainuoja siųstis iš IKEA? Ir kažin ar galima gauti kaip nors žurnalą popieriniame variante? Na artimiausi IKEA salonai yra Taline ir Gdanske, tai kaip ir netoli iki ten nuvažiuoti... Įdomu kaip skiriasi asortimentas jose?
Ihmantas
QUOTE(Kozete @ 2006 06 14, 10:31)
O gal žinote kiek maždaug kainuoja siųstis iš IKEA? Ir kažin ar galima gauti kaip nors žurnalą popieriniame variante? Na artimiausi IKEA salonai yra Taline ir Gdanske, tai kaip ir netoli iki ten nuvažiuoti... Įdomu kaip skiriasi asortimentas jose?
*

jei turite pazystamu uk galite nupirkti ir paprasyti ,kad jie idetu i autobusiuka uk-lt-uk ir jum nebrangiai parves
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.