...na va-pasiskaiciau...ir as bandysiu prisijunkti prie misinuko valgytoju
susigundziau ir as,tik idomu koks poveikis sio misinio.jei valo zarnyna,tai turetu laisvinti vidurius ar taip?paaiskinkit man prasau
na man tai buvo vienintele priemone kuri sureguliavo wc reikaliukus
Labas rytas, vakar pasidariau ir as sio misinuko puse porcijos - nu man tai nerealiai skanu!!!
Merginos, ar galima jo suvalgyti daugiau nei du saukstus pries valgi? man jis toks skanus, kad vakar tikrai dazniau as jo uzkasdavau Sezamo sėklos (paspirginti sausoje keptuvėje) 200gr. Moliūgų sėklos 200gr. Lazdynų riešutų 200gr. Lukštenti kviečių gemalai 200gr. Maistinės sėlenos(kvietinės) 200gr. Alyvuogių aliejus 200gr.
Sveikos,
valgau si misinuka jau ketvirta diena, ir tik viena karta buvau WC
sveikutes
gal keistai nuskambes,bet nerandu pirkti sezamu seklu ir selenu QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 11 22, 16:29) sveikutes gal keistai nuskambes,bet nerandu pirkti sezamu seklu ir selenu sezamo mačiau rimi pirkti,o va sėlenų neužmačiau
as tai vietoj sezamu irgi semenis dedu
ar dar yra gyvuju???
matosi lesejos isnykusios
as tik ant dienu atradau Jusu temele... ai noreciau daugiau paklausyneti apie si misineli
jus ji valgote 30 min pries maista, o poto normaliaia maitinates, ir taip 3 kartus i diena ir dar mane domintu ar ilgai vyksta valymosi procesas??
Na aš tik rytais, gerus didelius šaukštus ir daug vandens
nes šitą mišinuką labiau geriu dėl sveikatos (wc reikalų), o ne dėl dietinimosi
ir padeda?
valgote pries pusrycius, ar vietoje pusryciu???
Na kadangi keliuos labai anksti ~5h. tai tada tris gerus saukstus pakabinu
Bet siaip man tas misinukas labai skanus todel galeciau valgyt ir valgyt QUOTE(knoti @ 2009 10 28, 06:42) Na kadangi keliuos labai anksti ~5h. tai tada tris gerus saukstus pakabinu Bet siaip man tas misinukas labai skanus todel galeciau valgyt ir valgyt as dabar esu sezamo seklu paieskose.. niekur nerandu.. kai rasiu ir pradesiu valgyti LESALA
RADAU
gerbiamosios, pasidariau as ta misiniuka, man gavosi 2 pilni puslitrukai, ir treciojo puse norejau pakalsuti, kur laikote misiny? juk iskarto nevalgysiu is visu po truputi QUOTE(maye @ 2009 10 28, 13:43) RADAU gerbiamosios, pasidariau as ta misiniuka, man gavosi 2 pilni puslitrukai, ir treciojo puse norejau pakalsuti, kur laikote misiny? juk iskarto nevalgysiu is visu po truputi Na as laikau saldytuve Parasyk kaip seksis lesioti
siaip abejoju ar numesiu kazkiek svorio, noreciau kad prasivalytu organizmas
startas: 61,6 kg Papildyta: QUOTE(Guncia @ 2008 07 09, 17:45) tikrai ismaisiau isilgai istryzai, nieko nera nebent kvieciu gemalu bei selenu. viska radau klaipedoje parduotuveje "aliejus" Papildyta: QUOTE(knoti @ 2008 11 21, 14:38) mazai skysciu.. o kiek reiktu vidutiniskai isgerti skysciu per diena laikantis siso dietos ??? Gal verta atsisakyti kavos???
Sveikutės
Ar yra dar gyvų Reiks ir man pasigaminti, nes su rimtu reikalu tai problematiška
Papasakokit mergaitės kokiu laiku ir kaip dažnai Jūs geriat šitą dalykėlį ir kokiom proporcijom gaminat :} gal kuo paįvairinat?
QUOTE(maye @ 2009 11 15, 10:29) tikrai QUOTE(knoti @ 2009 11 15, 11:13) Papasakokit mergaitės kokiu laiku ir kaip dažnai Jūs geriat šitą dalykėlį ir kokiom proporcijom gaminat :} gal kuo paįvairinat? Aš dar nebandžiau, pirmą kartą darysiuosi, net nežinau kas per skonis bus
Kažkada ir aš bandžiau šio mišinuko pagalba sulieknėti, bet man prasidėjo problemos su skrandžiu, tai negaliu pasakyti,ar jis padeda sulieknėti, bet noriu pasakyti toms, kurios jį naudoja virškinimo problemoms išspręsti, kad bent jau sėlenos tikrai nėra tas produktas, kuris jums padės. Radau va šitą straipsnį, kuris mane labai įtikino:
http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/...arko_virskinima QUOTE(RoZi @ 2009 11 15, 16:42) Kažkada ir aš bandžiau šio mišinuko pagalba sulieknėti, bet man prasidėjo problemos su skrandžiu, tai negaliu pasakyti,ar jis padeda sulieknėti, bet noriu pasakyti toms, kurios jį naudoja virškinimo problemoms išspręsti, kad bent jau sėlenos tikrai nėra tas produktas, kuris jums padės. Radau va šitą straipsnį, kuris mane labai įtikino: http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/...arko_virskinima Kaip įdomu QUOTE(aize @ 2009 11 15, 12:22) tikrai Aš dar nebandžiau, pirmą kartą darysiuosi, net nežinau kas per skonis bus Na kaip minėjau, nesidietinau, o dėl rimtų reikalų vartoju, su pertraukom ir pan. O dėl Aizos komentaro, tai norėjau pasakyt, kad vienas straipsnis prieš begalybę čia QUOTE(smalsiukė @ 2007 05 10, 21:47) Sveikutės. Pradedu lieknėti naudodama šį mišinį: 1.5 pokeliai kvietinių sėlenų. 2.300gr jūros kopūstų 3.100gr smulkintų linų sėmenų. 4.200gr saulėgrąžų 5.200gr graikiškų riešutų 6.0,5l alyvų ar linų sėmenų aliejaus. Gal kas norit kartu pamėgint? O gal kas jau naudojat ir norit su kitom pasidalint tai prašom. ![]() siandien sita jau antra kart pasidariau.,ji su kefyru rytais vietoj pusryciu valgau. Patinka tuo, kad kt diena ryte i tulika varau, o siaip visada kas kokias 3 dienas tik eidavau.. QUOTE(Kamileeja @ 2010 01 02, 17:20) siandien sita jau antra kart pasidariau.,ji su kefyru rytais vietoj pusryciu valgau. Patinka tuo, kad kt diena ryte i tulika varau, o siaip visada kas kokias 3 dienas tik eidavau.. ir as laikaiusi sio misinio, tikra tiesa, gerai zarnynui, bet kazkaip aptingau minini daryti.. geda.. dabar kartais vien seleneliu uzsiplykau
Sveikos,
man įdomu Nidulios sveikatos recepto veikimas. Bet jūs, kiek supratau, geriat kiek kitokį? Ar jis tik valo žarnyną ar taip pat padeda ir mesti kg?
Sveikos,
mane sudomino šis Nidulios sveikatos receptas. Ketinu jį išbandyti ir kelis tokius pokiukus padariau Kalėdom dovanų, bet nesu įsitikinus, kad tiksliai žinau jo veikimą. Ar jis padeda taip pat ir atsikratyti antsvorio, ar tik išvalo žarnyną? Kiek laiko reikia vartoti? Ar nebus per daug skaidulų jį vartojant ilgesnį laiką? Domintų šie ir daug kitų klausimų, o ypač naudojusių patirtis. Lauksiu galinčių papasakoti daugiau ir pasidalinti patirtimi, kad nepripasakočiau draugėm apie jį nebūtų dalykų Štai receptas: Nidulios sveikatos receptas: " gal girdejot apie "sali" ar tai "sati" misinuka, tai ten mazutelis pakeliukas 15-20 litu kainuoja. as pati gaminuosi, tad savikaina didziausio maiso gaunasi apie 13 litu.visas drauges apkreciau, o anyta is laimes kreizeja, kad dar ir tustinimasis susitvarke, pas ja problematiska buvo su tuo reikalu. Trumpai, kaip veikia misinukas: kosele isbrinksta skrandyje ir visa mase slenka plonosiomis zarnomis i apacia, surinkdamos is zarnu visus toksinus ir atliekas, uzsilaikiusias raukslese, kadangi misinio kietosios daleles privercia zarnas susitraukineti (peristatika), paprastai toksinai patys neatsoka ir neissivalo, del ju pas mus kyla odos problemos, ir kiti negalavimai, toksinai bjaurus tersalas, kuris tarsi nuodija visa organizma o per juos sutrinka virskinimas,apykaita, beria oda ir t.t. Tas mano misinukas kaip "sluota" su savimi istempia lauk visa bruda is zarnyno. butinai pameginkite.pajausite greitai, ziurint kokia medziagu apykaita pas jus neissigaskite, jei po keliu dienu eisite tustintis kokius 3-4 kartus per diena, cia taip iseina visas surinktas brudas is zarnyno, po to buna, kad kelias dienas visai neinu tustintis, nes tiesiog nebuna kuom:) pagrindiniai ingridientai, juos perku "IKI" parduotuveje, jie buna arba eko prekiu skyrelyje arba prie kosiu, grudu: 1-maistiniai kvieciu gemalai (apie 1 lita kainuoja), 2-maistineskvieciu selenos (apie 2-3 litus pokas), 3- linu semenys (ar maltos linu seklos, kazkaip taip vadinasi, toks presuotas vakumuotas maiselis dezuteje, apie 5 lt), linu seklos, cia trys pagrindiniai (linu seklas cielas irgi labai gerai ideti), galima deti daugiau komponentu,skatinanciu zarnu peristatika, tai- riesuteliai smulkinti, saulegrazu grudeliai, moliugo seklos, sezamo seklos (geras dalykas, ju randu prie prieskoniu, mazuose pakiukuose), as dar dedu cielu linu seklu pokiuka, zodziu prie tu 3 pagrindiniu galima imaisyti dar daug ko. vartojimas-valgoma sauksta misinio iberti i stikline, uzpilti saltu ar drungnu vandeneliu, ismakaluoti ir gerti si kokteiliuka, nuolat pamaisant sauksteliu, kadangi nemaisant seklytes sugriuna i dugna.nelaikykite vandeniu uzpilta ilgai, nes isbrinks ir kose pasidarys, tuomet neskanu tokia kose valgyti, geriau is karto sugerti kaip kokteiliuka:) man jis labai skanus. pradziai toki kokteili gerkite ryte, po jo koki 30-40 minuciu nevalgykit, kad jis gerai savo funkcija atliktu. rekomenduojama ryte ir vakare toki kokteiliuka gerti, bet as vakare labai jau tingiu ir nenoriu jo.is viso sio misinio dar gausite visa doze vitaminu, atsizvelkite i tai, kad neperdozuotumet kokio vitamino, jei geriate papildus su vitaminais, tikrai pigu ir efektyvu Linkiu sekmes, bukit grazios, sveikos ir laimingos parasykite atsiliepimus po ismeginimu" |