Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mišinys žarnyno valymui-3
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Bonpari
QUOTE(bagyra32 @ 2006 04 23, 13:42)
man prasau ta pirma  lotuliukas.gif  ir dar priedo noreciau brendzio 50 , ne gal geriau visa 100 ir kokius du samdomus vyrukus  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

visa brigada tau vyru pristatysiu, nier cia ko su 2 prasidet lotuliukas.gif tongue.gif
linette
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 23, 13:54)
visa brigada tau vyru pristatysiu, nier cia ko su 2 prasidet  lotuliukas.gif  tongue.gif
*

jauciuos kaip sulauzyta blink.gif biggrin.gif , jau nuo tu dvieju man akys ant kaktos isliptu doh.gif lotuliukas.gif , o tu visa brigada siulai lotuliukas.gif , geriau as kaip karlsonas imsiu 20 torciuku ir brigadininka lotuliukas.gif
Bonpari
QUOTE(bagyra32 @ 2006 04 23, 14:03)
geriau as kaip karlsonas imsiu 20 torciuku ir brigadininka  lotuliukas.gif
*

gerai... bigsmile.gif nenori vyyyru gausi tortu hihihi.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

originalus tortai thumbup.gif mano pacios daryti hihihi.gif lotuliukas.gif
pakasiukas
QUOTE(lipisinas @ 2006 04 22, 23:26)
:lotuliukas:Reik  užsidėti bikini, prieš valgydamą - tikrai padės  lotuliukas.gif Man padeda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Va cia tai geras bajeris lotuliukas.gif lotuliukas.gif Manau apetita numustu ilgam doh.gif
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 23, 10:35)
gal kas torto  g.gif  lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
*

Man irgi pirmo torto noretusi... ax.gif
O gal tu kepi ir tortus svarstykles???? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bonpari
QUOTE(pakasiukas @ 2006 04 23, 15:09)
O gal tu kepi ir tortus svarstykles???? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

reiks kada ir toki nulipdyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pakasiukas
Klausykit merginos?
Pas mani toks klausimas dabar iskilo?
O kai iskrovos diena darai..., tai kam tada ta misinuka lest, kai tik kefyra geri?
Siandien bandysiu issikraut, nes uzstrigo mano brangiosios aggressive.gif svarstykles. Jau seniai ir pratimuku bedariau ax.gif Bet bijau, kad tik nuo kefyro neisvirsciau is koto doh.gif
Cia aisku, atsimuilinimas eilinis topsecret.gif
Dobiliukas
Aš manau,kad mušinuko valgyti nereikia, g.gif ,nebent į kefyrą įsimaišyti. g.gif
Korsikiete
QUOTE(pakasiukas @ 2006 04 23, 18:01)
Klausykit merginos?
Pas mani toks klausimas dabar iskilo?
O kai iskrovos diena darai..., tai kam tada ta misinuka lest, kai tik kefyra geri?
Siandien bandysiu issikraut, nes uzstrigo mano brangiosios  aggressive.gif svarstykles. Jau seniai ir pratimuku bedariau  ax.gif Bet bijau, kad tik nuo kefyro neisvirsciau is koto  doh.gif
Cia aisku, atsimuilinimas eilinis topsecret.gif
*

Manau, kad į kefyrą gali linų semenų, o viso mišinio valgyti nereik. g.gif Aš tai irgi prissijungčiau, drinks_cheers.gif bet bijau tai mano mažei nepatiks...
vidule
Geras dalykas tos iškrovos dienos thumbup.gif svoris tada tikrai pajuda.Bet kai tik nuspredžiu šiandien iškrova vyras tada pakviečia i kavinę,kaip nujausdamas hihihi.gif ,arba namo kokį torčiuką partysia hihihi.gif
Bonpari
viscikes labas dienas bigsmile.gif
sulesiau pasara, tai dabar grumuloju kiausa lotuliukas.gif
Dobiliukas
Sveikos"lesėjėlės" ką tik su vaikais grįžom iš lauko,tai lesioju mišinuką,reiks pietus daryti thumbup.gif
Ar giedėjot kokį orą praneša šiltą, visai iš išlįsti reikės iš savo "marškinių" biggrin.gif ,truputį baisu g.gif
Bonpari
QUOTE(amfibija @ 2006 04 24, 12:58)
Sveikos"lesėjėlės" ką tik su vaikais grįžom iš lauko,tai lesioju mišinuką,reiks pietus daryti thumbup.gif
Ar giedėjot kokį orą praneša šiltą, visai iš išlįsti reikės iš savo "marškinių" biggrin.gif ,truputį baisu g.gif
*

tai jau taip silta bus g.gif
Korsikiete
*

drinks_cheers.gif mane tai panika tuoj apims blink.gif
jovana
*

Dar kartą labukas bigsmile.gif

QUOTE(lipisinas @ 2006 04 24, 13:56)
drinks_cheers.gif mane tai panika tuoj apims blink.gif
*

Kažkaip ramiai jaučiuosi......
Nors galėtų svarstyklės ir gražiau rodyti biggrin.gif
Galvoju, sulesiu šitą porciją, gal kokią pertauką reikia daryti? Ar nereikia? Bet gi visą gyvenimą nelesiosim? A?
Pastaba
Aha. Tai ka, darom ryt kefyro diena? O gal nereik? Sedziu darbe, alkana kaip vilkas. Kai grisiu, kaip pulsiu kazka gamint. Tikiuos begaminant noras valgyt dings.
linette
QUOTE(jovita02 @ 2006 04 24, 14:25)
Kažkaip ramiai jaučiuosi......
Nors galėtų svarstyklės ir gražiau rodyti  biggrin.gif
Galvoju, sulesiu šitą porciją, gal kokią pertauką reikia daryti? Ar nereikia? Bet gi visą gyvenimą nelesiosim? A?
*

gerai , kad tu rami smile.gif , as tai ir panikuoju doh.gif , taip dar bedos dideles gal ir nebutu , nu bet mano uzpakalis blink.gif , jis nuo tu dietu nemazeja o dideja .
as tai jei nenoriu iki 100 kg datraukt , tai istisai su savim kariaut turiu . moku tik arba dietos laikytis , arba esti kaip kiaule blink.gif . kodel kitiems iseina pakeist savo mitybos iprocius , o man didelis snipstas gaunasi verysad.gif .
Papildyta:
QUOTE(Lija @ 2006 04 24, 17:15)
Aha. Tai ka, darom ryt kefyro diena? O gal  nereik? Sedziu darbe, alkana kaip vilkas. Kai grisiu, kaip pulsiu kazka gamint. Tikiuos begaminant noras valgyt dings.
*

ir as prisijungt noreciau ax.gif ax.gif , nes nervai jau ant ribos
o kiek to kefyro per diena isgeriat , ar arbata ir kava galima gert ax.gif
Korsikiete
Kai ėdi, tai žinai nuo ko svoris auga biggrin.gif O man jis kartais rodos nuo oro... Nuo 75 iki 85 dasivariau per savaite, kai per parą suvartodavau iki 700 kcal, nes dirbau nuo ryto iki vakaro blink.gif Taip ir nesupratau kaip man tai pavyko. Galvoju, kad visi džiaugsmai prasidėjo nuo kontracepcikų, o jei - ne??? g.gif Bet svoris augti pradėjo, kai juos pradėjau vartoti... Ir lyg neėdžiau... g.gif
dia10
O as va jusu pasiskaiciau, ir pagalvojau, kad visa diena nevalgiau schmoll.gif ,tai nuvariaui virtuve ir patvarkiau 2 desreles su salotom, ir dar medaus pyrago gabala su arbata doh.gif .Och kaip mane nervuoja kai po baliu lieka daug skanumynu doh.gif kuriems atsispirti niekaip negaliu blush2.gif
Dobiliukas
Aš tai šią savaitę pasiryžus nors kiek nors numesti ax.gif ,nes jau nusibobo, atrodo ir valgau mažiau ir nuo šeštadienio bodyfleksuojus.
Nu tikiuosi rezultatų,gal tikrai iškrovos dieną padaryti g.gif
Dzastinute
sveikutes panelytes
savaite laiko atostogavau pas tevus, tai oho kaip atsipalaidavau blush2.gif tik slamsciau visokiausius skanumynus verysad.gif niekaip negalejau atsispirt ir saslam, bet dabar vel suimsiu save i rankas, nes baisu tik su plona bliuskyte kur eit verysad.gif o man kg taip ir nepajudejo is vietos, o pasisveriau pas drauge ant elektroniniu svarstykliu 70 kd rodo, vos nenualpau wacko.gif frusty.gif nuo rytojaus vel viska pradedu is pradziu mirksiukas.gif
linette
QUOTE(Dzastinute @ 2006 04 24, 22:18)
sveikutes panelytes
savaite laiko atostogavau pas tevus, tai oho kaip atsipalaidavau  blush2.gif  tik slamsciau visokiausius skanumynus  verysad.gif  niekaip negalejau atsispirt ir saslam, bet dabar vel suimsiu save i rankas, nes baisu tik su plona bliuskyte kur eit  verysad.gif  o man kg taip ir nepajudejo is vietos, o pasisveriau pas drauge ant elektroniniu svarstykliu 70 kd rodo, vos nenualpau  wacko.gif    frusty.gif    nuo rytojaus vel viska pradedu is pradziu    mirksiukas.gif
*

pasiklydele avele sugrizo i doros kelia thumbup.gif biggrin.gif
Lalaila_Vln
merginos o tam moliugu seklu reikia lukstentu? g.gif
jovana
QUOTE(Lija @ 2006 04 24, 17:15)
Aha. Tai ka, darom ryt kefyro diena? O gal  nereik?
*

Gal darom rytoj? Šiandien salotų su tunu atsinešiau, niam.. thumbup.gif
Tik paaiškink kiek, kaip ir kada reikia jo išgerti...

QUOTE(bagyra32 @ 2006 04 24, 17:29)
ir as prisijungt noreciau  ax.gif  ax.gif , nes nervai jau ant ribos
o kiek to kefyro per diena isgeriat , ar arbata ir kava galima gert  ax.gif
*

g.gif

QUOTE(lipisinas @ 2006 04 24, 17:41)
Kai ėdi, tai žinai nuo ko svoris auga biggrin.gif  O man jis kartais rodos nuo oro... Nuo 75 iki 85 dasivariau per savaite, kai per parą suvartodavau iki 700 kcal, nes dirbau nuo ryto iki vakaro blink.gif Taip ir nesupratau kaip man tai pavyko. Galvoju, kad visi džiaugsmai prasidėjo nuo kontracepcikų, o jei - ne??? g.gif Bet svoris augti pradėjo, kai juos pradėjau vartoti... Ir lyg neėdžiau... g.gif
*

blink.gif

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 04 25, 08:47)
*

jei sukramtysi, gali ir nelukštentų dėt

lotuliukas.gif juokauju, lukštentos turi būti doh.gif

Labas rytelis biggrin.gif
Lalaila_Vln
lotuliukas.gif juokauju, lukštentos turi būti doh.gif

Labas rytelis biggrin.gif
*

[/quote]

labux ryteliux drinks_cheers.gif bandysiu siandien produktus susipirkti tam misiniui 4u.gif
Nefertary
QUOTE(lipisinas @ 2006 04 24, 17:41)
Kai ėdi, tai žinai nuo ko svoris auga biggrin.gif  O man jis kartais rodos nuo oro... Nuo 75 iki 85 dasivariau per savaite, kai per parą suvartodavau iki 700 kcal, nes dirbau nuo ryto iki vakaro blink.gif Taip ir nesupratau kaip man tai pavyko. Galvoju, kad visi džiaugsmai prasidėjo nuo kontracepcikų, o jei - ne??? g.gif Bet svoris augti pradėjo, kai juos pradėjau vartoti... Ir lyg neėdžiau... g.gif
*

Paskaiciau sita pasisakyma ir likau nesupratus is ko tas svoris auga.Kaloriju tai tikrai mazai suvartojai, o dar priedo dirbai daug.Mistika g.gif .Nemanau, kad nuo kontraceptiku taip greit ir daug galetum priaugt.

Lipisinai, bet tu vistiek nenukabink nosies.Viskas bus gerai. Nors man ir nuo Velyku priaugo kazkur vienas ar du kg, bet lyg ir vel nukrito. Vakar padariau iskrovos diena tik ant vandens, dar vakare pasportavau, tai siandien jauciuos geriau. Svarbiausia sazine taip negrauzia.
Korsikiete
Ačiū Jolka77 už palaikymą, matai aš dar vaistus nuo širdies gėriau, gal derinukas užturbino??? ax.gif
Nefertary
QUOTE(lipisinas @ 2006 04 25, 10:33)
Ačiū Jolka77 už palaikymą, matai aš dar vaistus nuo širdies gėriau, gal derinukas užturbino??? ax.gif
*

o tu iki kiek buvai numetus.Ar ne iki 82. Dabar kaip matau 87.
Korsikiete
Nea, aš dabar metu nuo 92 kg, tai yra nuo nėštumo likę lobiai biggrin.gif O prisiauginau nuo 57 kg, kai pradėjau kontracepcikus gert po truputi ir pradėjau "gražėt" ax.gif Dagražėjau iki 70 kg, o kai pradėjau mokykloj dirbt išgražėjau galutinai verysad.gif
X-iuke
jungiuos ir ash prie jusu 4u.gif

kadangi sveriu 54 kg, o ugis 167, tai nelabai yra ir ko mest blush2.gif
bet zharnyna ishvalyt norisi, atsispauzdinau mishinuka bandysiu maishyt ir vartot -noris gyvent sveikai essen.gif juolab kai natroji puse sake mane palaikys ir pats vartos lotuliukas.gif
sekmes visoms metanchioms svori drinks_cheers.gif
Nefertary
As tai siandien dar nieko nevalgiau. Po vakarykstes iskrovos dienos negaliu sustot lotuliukas.gif .Jauciu reiks varyt kokio kefyro nusipirkt, kad is padu neisgriuciau.

Kai sedu ant dietos tai is viso nebezinau ka valgyt.Gal pasidalinkim kokiais recepciukais.Mano pagrindinis maistas buna greitai paruosiama grikiu kose vandenuke virta su vegeta+uzsipilu rugpienio.Gal baisokai atrodo, bet man tikrai skanu ir svarbiausia greitai thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(X-iuke @ 2006 04 25, 10:46)
jungiuos ir ash prie jusu 4u.gif

kadangi sveriu 54 kg, o ugis 167, tai nelabai yra ir ko mest  blush2.gif
bet zharnyna ishvalyt norisi, atsispauzdinau mishinuka bandysiu maishyt ir vartot -noris gyvent sveikai  essen.gif  juolab kai natroji puse sake mane palaikys ir pats vartos  lotuliukas.gif
sekmes visoms metanchioms svori  drinks_cheers.gif
*

tiek sverdama nebuciau sugalvojus, kad pas mane zarnynas nesvarus.bet cia as apie save.Sveika prisijungus X-iuke mirksiukas.gif .Gerai kai zmones laiku rupinasi savo isvaizda.Buciau zinojus, kad taip bus sunku numesti po gimdymo, buciau tikrai maziau edus nestumo metu. Ech, kad sugriztu tie laikai... verysad.gif
Dobiliukas
Sveikos mergičkos,nežinau ar čia mišinukas taip veikia,ber visai nebesinori šokolado thumbup.gif ,sekmadienį gabaliuką suvalgiau tai skrandis sustojo,tai gal yra šiokia tokia nauda iš "lesalo" g.gif ,vyras tai per "dantį traukia" vis klausia,ar užlesiau.
Sveika prisijingusi x-iuke.
pakasiukas
Sveikos 4u.gif
As jau antra diena bandau issikraut, nu niekaip neiseina. doh.gif Svarstykles kaip prikaltos. Pirmus kg kaip nukraciau ir vsiooo. verysad.gif
Ka daryti, ka daryti, ka daryti? g.gif

Jolka77, kad sugrazint laikus atgal,manau jau mes visos protingos butumem. ax.gif As va su dukryte, kai dantukai dygo, sukudau iki 68 - balerina jauciausi biggrin.gif O paskui, vis biski po biski ir svarstykles uzlipo doh.gif doh.gif Nu durna galva esu.

Lipisinai, o cia gal tau nuo sirdukes? g.gif O kaip tu jautiesi dabar?

Sveikos visos prisijungusios naujos lesejos 4u.gif
jovana
QUOTE(pakasiukas @ 2006 04 25, 12:25)
Svarstykles kaip prikaltos. Pirmus kg kaip nukraciau ir vsiooo. verysad.gif
Ka daryti, ka daryti, ka daryti?  g.gif

Svarstykles kaip prikaltos. Pirmus kg kaip nukraciau ir vsiooo. verysad.gif
Ką daryti, ką daryti, ką daryti? :hm ???????????????????

Sveikos, prisijungusios 4u.gif
Gitacka
QUOTE(jovita02 @ 2006 04 25, 10:11)
Gal darom rytoj? Šiandien salotų su tunu atsinešiau, niam..  thumbup.gif
Tik paaiškink kiek, kaip ir kada reikia jo išgerti...
g.gif
blink.gif

lotuliukas.gif juokauju, lukštentos turi būti  doh.gif

Labas rytelis  biggrin.gif
*

kaip darai tunu salotas?wink.gif
jovana
Šiaip pirmą kartą dariau, vis sesuo giria, kad labai skanu, o aš tuno nelabai mėgstu, tai vakar pabandžiau ir labai patiko..
Pekino kopūstas, agurkas (pomidoro nedėjau, nors ir jį galima), morkytę ir kažkoks konservas smulkinto tuno su alieju. Aliejų nukošiau kiek įmanoma... dar druskytės ir cirtrinos truputį įspaudžiau ir česnako truputį... essen.gif:
Korsikiete
Nu pirmas svoris tai tikrai dėl širdies priiaugo, nes daktarai uždraudė bet kokį aktyvų judėjimą, nekalbant apie sportą. Dabar lyg ir gerai, vaistus nustojau gerti dar prieš pastodama biggrin.gif
Prisipirkau jogurto ir pasukų, prisidėjau į juos kviečių sėlenų - dabar gersiu 4u.gif Tipo iškrovos diena bus lotuliukas.gif
Dzastinute
sveikutes lesejeles
taip gera bendraminciu burelyje 4u.gif nes kai savaite neprisedau prie interneto galvojau isprotesiu mirksiukas.gif
svarstykles nejuda is vietos nei kiek, o jau kokiu komplimentu susilaukiau, kad ir papilnejus ir pariebejus ir t.t. kazkoks siaubas, doh.gif doh.gif verysad.gif visai depresija uzpuole cray.gif
X-iuke
QUOTE(Dzastinute @ 2006 04 25, 12:58)
sveikutes lesejeles
taip gera bendraminciu burelyje  4u.gif    nes kai savaite neprisedau prie interneto galvojau isprotesiu  mirksiukas.gif   
svarstykles nejuda is vietos nei kiek, o jau kokiu komplimentu susilaukiau, kad ir papilnejus ir pariebejus ir t.t. kazkoks siaubas,  doh.gif  doh.gif    verysad.gif  visai depresija uzpuole  cray.gif
*

console.gif nedepresuok tik, mes tave palaikom friends.gif
pobishki po bishki ir svarstykles pajudes thumbup.gif
Bonpari
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 04 25, 08:47)
*

nugis aisku, kad lukstentos lotuliukas.gif

QUOTE(jovita02 @ 2006 04 25, 13:33)
Pekino kopūstas, agurkas (pomidoro nedėjau, nors ir jį galima), morkytę ir kažkoks konservas smulkinto tuno su alieju. Aliejų nukošiau kiek įmanoma... dar druskytės ir cirtrinos truputį įspaudžiau ir česnako truputį... essen.gif:
*

ta dalykeli zinau, tikrai laaabai skanu essen.gif

O man siandien tikra iskrovos diena. Taigi siandien atsikeliu varyt i paskaitas, ziuriu, kad man blogai, bloga, pykina... Vakar vakare valgiau dziovintu vaisiu ir pagalvojau ar tik nebus nuo ju sustojes skrandis. Tai dabar tik mineralini gurksnoju ax.gif
Dzastinute
aciukas uz palaikyma 4u.gif
pakasiukas
QUOTE(lipisinas @ 2006 04 25, 12:55)
Prisipirkau jogurto ir pasukų, prisidėjau į juos kviečių sėlenų - dabar gersiu  4u.gif Tipo iškrovos diena bus  lotuliukas.gif
*

As irgi tesiu iskrova, gal siandien jau pasiseks ax.gif
Pasportavau net thumbup.gif

QUOTE(Dzastinute @ 2006 04 25, 12:58)
sveikutes lesejeles
taip gera bendraminciu burelyje  4u.gif    nes kai savaite neprisedau prie interneto galvojau isprotesiu  mirksiukas.gif   
svarstykles nejuda is vietos nei kiek, o jau kokiu komplimentu susilaukiau, kad ir papilnejus ir pariebejus ir t.t. kazkoks siaubas,  doh.gif  doh.gif    verysad.gif  visai depresija uzpuole  cray.gif
*

Niu nepulk i depresija group.gif
Gal tau PMS? mirksiukas.gif
Dobiliukas
Aš šiandien ir pietums dariausi salotas su tunu thumbup.gif ,tik truputį kitaip rekomenduoju ,gal kam patiks.
*tuno indelis
*pekino salota{tinka ir paprasta}
*agurko, pomidoro
*alyvuogių keletą
*1šaukštelį majonezo ir 1 šaukšteli pom.padažo blush2.gif
Tuną nuvarvinu,supjaustau daržovikes .viską gražiai išdelioji ant viršaus pjaustytų alyvuogių ir padažiuko niam kaip skanu.
Dzastinute
Pakasiuk panasiai blush2.gif man tos dienos tai jauciuosi kaip balionas ax.gif ir tada labai noriu visko kas saldu blush2.gif ir aisku savo norams labai daznai neatsilaikau doh.gif doh.gif
jovana
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 25, 14:09)
O man siandien tikra iskrovos diena. Taigi siandien atsikeliu varyt i paskaitas, ziuriu, kad man blogai, bloga, pykina... Vakar vakare valgiau dziovintu vaisiu ir pagalvojau ar tik nebus nuo ju sustojes skrandis. Tai dabar tik mineralini gurksnoju  ax.gif
*

Gal nestuke.gif g.gif

Kas ryt kefyro dieną darot? Virtualus kefyriadienis biggrin.gif
Pastaba
Is galvos man tas kefyras isejo doh.gif As tai nezinau kaip ir kiek jo gert. Kazkas pasiule ir uzsikabinau uz minties biggrin.gif Na manyciau pora litru dienai bus pats tas. Nu gal koki vaisiu suvalgius nebus griekas dar. Bandom ryt?
Dzastinute
aha as ir apie ta kefyra galvoju ax.gif tik kiek jo isgert reikia?
jovana
Bandom. mirksiukas.gif Jaučiu mano kolega manęs nesupras doh.gif Jau ir tai grąsina MB paskambint paskųst, kad nepietauju biggrin.gif Sakau - jis žino, kokie mano pietūs.... biggrin.gif
Jaučiu galima kokios neriebios varškės, kad jau jei jausim kaip žemės iš po kojų slysta, tsakant "na vsiakij požarnij".
Korsikiete
Tai ką merginos drinks_cheers.gif ryt kefyro ar pasukų dieną darom 4u.gif Pažiūrėsim, kokie rezultatai, iš kart prisipažinsiu be kavos puodelio nė dienos, taigi aš nusižengsiu, bet kavos išgersiu 4u.gif
dia10

Kas ryt kefyro dieną darot? Virtualus kefyriadienis biggrin.gif
*

[/quote]

As irgi noreciau prisijungti, bet galvoju gal mano leliui tai nepatiks g.gif is ko gi tas pienukas gaminsis g.gif
Nors siandien irgi dar visai nedaug valgiau, o vat dabar gryzau pasportavus ir likeriuka siurbcioju doh.gif nu bet labai jis man skanus ir tik truputeli blush2.gif
jovana
QUOTE(dia10 @ 2006 04 25, 16:52)
As irgi noreciau prisijungti, bet galvoju gal mano leliui tai nepatiks g.gif  is ko gi tas pienukas gaminsis g.gif

As tai nerizikuociau, dar spesi, kai leliaus nemaitinsi. g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.