QUOTE(bagyra32 @ 2006 04 23, 13:42)
man prasau ta pirma
ir dar priedo noreciau brendzio 50 , ne gal geriau visa 100 ir kokius du samdomus vyrukus

visa brigada tau vyru pristatysiu, nier cia ko su 2 prasidet
Klausykit merginos?
Pas mani toks klausimas dabar iskilo? O kai iskrovos diena darai..., tai kam tada ta misinuka lest, kai tik kefyra geri? Siandien bandysiu issikraut, nes uzstrigo mano brangiosios Cia aisku, atsimuilinimas eilinis
Aš manau,kad mušinuko valgyti nereikia,
QUOTE(pakasiukas @ 2006 04 23, 18:01) Klausykit merginos? Pas mani toks klausimas dabar iskilo? O kai iskrovos diena darai..., tai kam tada ta misinuka lest, kai tik kefyra geri? Siandien bandysiu issikraut, nes uzstrigo mano brangiosios Cia aisku, atsimuilinimas eilinis Manau, kad į kefyrą gali linų semenų, o viso mišinio valgyti nereik.
Geras dalykas tos iškrovos dienos
viscikes labas dienas
sulesiau pasara, tai dabar grumuloju kiausa
Sveikos"lesėjėlės" ką tik su vaikais grįžom iš lauko,tai lesioju mišinuką,reiks pietus daryti
Ar giedėjot kokį orą praneša šiltą, visai iš išlįsti reikės iš savo "marškinių" QUOTE(amfibija @ 2006 04 24, 12:58) Dar kartą labukas QUOTE(lipisinas @ 2006 04 24, 13:56) Kažkaip ramiai jaučiuosi...... Nors galėtų svarstyklės ir gražiau rodyti Galvoju, sulesiu šitą porciją, gal kokią pertauką reikia daryti? Ar nereikia? Bet gi visą gyvenimą nelesiosim? A?
Aha. Tai ka, darom ryt kefyro diena? O gal nereik? Sedziu darbe, alkana kaip vilkas. Kai grisiu, kaip pulsiu kazka gamint. Tikiuos begaminant noras valgyt dings.
QUOTE(jovita02 @ 2006 04 24, 14:25) Kažkaip ramiai jaučiuosi...... Nors galėtų svarstyklės ir gražiau rodyti Galvoju, sulesiu šitą porciją, gal kokią pertauką reikia daryti? Ar nereikia? Bet gi visą gyvenimą nelesiosim? A? gerai , kad tu rami as tai jei nenoriu iki 100 kg datraukt , tai istisai su savim kariaut turiu . moku tik arba dietos laikytis , arba esti kaip kiaule Papildyta: QUOTE(Lija @ 2006 04 24, 17:15) Aha. Tai ka, darom ryt kefyro diena? O gal nereik? Sedziu darbe, alkana kaip vilkas. Kai grisiu, kaip pulsiu kazka gamint. Tikiuos begaminant noras valgyt dings. ir as prisijungt noreciau o kiek to kefyro per diena isgeriat , ar arbata ir kava galima gert
Kai ėdi, tai žinai nuo ko svoris auga
O as va jusu pasiskaiciau, ir pagalvojau, kad visa diena nevalgiau
Aš tai šią savaitę pasiryžus nors kiek nors numesti
Nu tikiuosi rezultatų,gal tikrai iškrovos dieną padaryti
sveikutes panelytes
savaite laiko atostogavau pas tevus, tai oho kaip atsipalaidavau QUOTE(Dzastinute @ 2006 04 24, 22:18) sveikutes panelytes savaite laiko atostogavau pas tevus, tai oho kaip atsipalaidavau pasiklydele avele sugrizo i doros kelia
merginos o tam moliugu seklu reikia lukstentu?
QUOTE(Lija @ 2006 04 24, 17:15) Gal darom rytoj? Šiandien salotų su tunu atsinešiau, niam.. Tik paaiškink kiek, kaip ir kada reikia jo išgerti... QUOTE(bagyra32 @ 2006 04 24, 17:29) ir as prisijungt noreciau o kiek to kefyro per diena isgeriat , ar arbata ir kava galima gert QUOTE(lipisinas @ 2006 04 24, 17:41) Kai ėdi, tai žinai nuo ko svoris auga QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 04 25, 08:47) jei sukramtysi, gali ir nelukštentų dėt Labas rytelis QUOTE(lipisinas @ 2006 04 24, 17:41) Kai ėdi, tai žinai nuo ko svoris auga Paskaiciau sita pasisakyma ir likau nesupratus is ko tas svoris auga.Kaloriju tai tikrai mazai suvartojai, o dar priedo dirbai daug.Mistika Lipisinai, bet tu vistiek nenukabink nosies.Viskas bus gerai. Nors man ir nuo Velyku priaugo kazkur vienas ar du kg, bet lyg ir vel nukrito. Vakar padariau iskrovos diena tik ant vandens, dar vakare pasportavau, tai siandien jauciuos geriau. Svarbiausia sazine taip negrauzia.
Ačiū Jolka77 už palaikymą, matai aš dar vaistus nuo širdies gėriau, gal derinukas užturbino???
Nea, aš dabar metu nuo 92 kg, tai yra nuo nėštumo likę lobiai
jungiuos ir ash prie jusu
kadangi sveriu 54 kg, o ugis 167, tai nelabai yra ir ko mest bet zharnyna ishvalyt norisi, atsispauzdinau mishinuka bandysiu maishyt ir vartot -noris gyvent sveikai sekmes visoms metanchioms svori
As tai siandien dar nieko nevalgiau. Po vakarykstes iskrovos dienos negaliu sustot
Kai sedu ant dietos tai is viso nebezinau ka valgyt.Gal pasidalinkim kokiais recepciukais.Mano pagrindinis maistas buna greitai paruosiama grikiu kose vandenuke virta su vegeta+uzsipilu rugpienio.Gal baisokai atrodo, bet man tikrai skanu ir svarbiausia greitai Papildyta: QUOTE(X-iuke @ 2006 04 25, 10:46) jungiuos ir ash prie jusu kadangi sveriu 54 kg, o ugis 167, tai nelabai yra ir ko mest bet zharnyna ishvalyt norisi, atsispauzdinau mishinuka bandysiu maishyt ir vartot -noris gyvent sveikai sekmes visoms metanchioms svori tiek sverdama nebuciau sugalvojus, kad pas mane zarnynas nesvarus.bet cia as apie save.Sveika prisijungus X-iuke
Sveikos mergičkos,nežinau ar čia mišinukas taip veikia,ber visai nebesinori šokolado
Sveika prisijingusi x-iuke.
Sveikos
As jau antra diena bandau issikraut, nu niekaip neiseina. Ka daryti, ka daryti, ka daryti? Jolka77, kad sugrazint laikus atgal,manau jau mes visos protingos butumem. Lipisinai, o cia gal tau nuo sirdukes? Sveikos visos prisijungusios naujos lesejos QUOTE(pakasiukas @ 2006 04 25, 12:25) Svarstykles kaip prikaltos. Pirmus kg kaip nukraciau ir vsiooo. Ka daryti, ka daryti, ka daryti? Svarstykles kaip prikaltos. Pirmus kg kaip nukraciau ir vsiooo. Ką daryti, ką daryti, ką daryti? :hm ??????????????????? Sveikos, prisijungusios
Šiaip pirmą kartą dariau, vis sesuo giria, kad labai skanu, o aš tuno nelabai mėgstu, tai vakar pabandžiau ir labai patiko..
Pekino kopūstas, agurkas (pomidoro nedėjau, nors ir jį galima), morkytę ir kažkoks konservas smulkinto tuno su alieju. Aliejų nukošiau kiek įmanoma... dar druskytės ir cirtrinos truputį įspaudžiau ir česnako truputį...
Nu pirmas svoris tai tikrai dėl širdies priiaugo, nes daktarai uždraudė bet kokį aktyvų judėjimą, nekalbant apie sportą. Dabar lyg ir gerai, vaistus nustojau gerti dar prieš pastodama
Prisipirkau jogurto ir pasukų, prisidėjau į juos kviečių sėlenų - dabar gersiu
sveikutes lesejeles
taip gera bendraminciu burelyje svarstykles nejuda is vietos nei kiek, o jau kokiu komplimentu susilaukiau, kad ir papilnejus ir pariebejus ir t.t. kazkoks siaubas, QUOTE(Dzastinute @ 2006 04 25, 12:58) sveikutes lesejeles taip gera bendraminciu burelyje svarstykles nejuda is vietos nei kiek, o jau kokiu komplimentu susilaukiau, kad ir papilnejus ir pariebejus ir t.t. kazkoks siaubas, pobishki po bishki ir svarstykles pajudes QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 04 25, 08:47) nugis aisku, kad lukstentos QUOTE(jovita02 @ 2006 04 25, 13:33) Pekino kopūstas, agurkas (pomidoro nedėjau, nors ir jį galima), morkytę ir kažkoks konservas smulkinto tuno su alieju. Aliejų nukošiau kiek įmanoma... dar druskytės ir cirtrinos truputį įspaudžiau ir česnako truputį... ta dalykeli zinau, tikrai laaabai skanu O man siandien tikra iskrovos diena. Taigi siandien atsikeliu varyt i paskaitas, ziuriu, kad man blogai, bloga, pykina... Vakar vakare valgiau dziovintu vaisiu ir pagalvojau ar tik nebus nuo ju sustojes skrandis. Tai dabar tik mineralini gurksnoju
aciukas uz palaikyma
QUOTE(lipisinas @ 2006 04 25, 12:55) Prisipirkau jogurto ir pasukų, prisidėjau į juos kviečių sėlenų - dabar gersiu As irgi tesiu iskrova, gal siandien jau pasiseks Pasportavau net QUOTE(Dzastinute @ 2006 04 25, 12:58) sveikutes lesejeles taip gera bendraminciu burelyje svarstykles nejuda is vietos nei kiek, o jau kokiu komplimentu susilaukiau, kad ir papilnejus ir pariebejus ir t.t. kazkoks siaubas, Niu nepulk i depresija Gal tau PMS?
Aš šiandien ir pietums dariausi salotas su tunu
*tuno indelis *pekino salota{tinka ir paprasta} *agurko, pomidoro *alyvuogių keletą *1šaukštelį majonezo ir 1 šaukšteli pom.padažo Tuną nuvarvinu,supjaustau daržovikes .viską gražiai išdelioji ant viršaus pjaustytų alyvuogių ir padažiuko niam kaip skanu.
Pakasiuk panasiai
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 25, 14:09) O man siandien tikra iskrovos diena. Taigi siandien atsikeliu varyt i paskaitas, ziuriu, kad man blogai, bloga, pykina... Vakar vakare valgiau dziovintu vaisiu ir pagalvojau ar tik nebus nuo ju sustojes skrandis. Tai dabar tik mineralini gurksnoju Gal Kas ryt kefyro dieną darot? Virtualus kefyriadienis
Is galvos man tas kefyras isejo
aha as ir apie ta kefyra galvoju
Bandom.
Jaučiu galima kokios neriebios varškės, kad jau jei jausim kaip žemės iš po kojų slysta, tsakant "na vsiakij požarnij".
Tai ką merginos
Kas ryt kefyro dieną darot? Virtualus kefyriadienis [/quote] As irgi noreciau prisijungti, bet galvoju gal mano leliui tai nepatiks Nors siandien irgi dar visai nedaug valgiau, o vat dabar gryzau pasportavus ir likeriuka siurbcioju QUOTE(dia10 @ 2006 04 25, 16:52) As irgi noreciau prisijungti, bet galvoju gal mano leliui tai nepatiks As tai nerizikuociau, dar spesi, kai leliaus nemaitinsi. |