Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mišinys žarnyno valymui-3
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
jovana
LESEJOS":

Lipisinas: 92 kg - 5 kg, tikslas 57 kg
Bagyra: ūgis 170, 66 kg - 4 kg, tikslas 55 kg
Jolka77: 80 kg - 4 kg, tikslas 60 kg
Jovita02: ūgis 168, 66kg - 3 kg, tikslas 55 kg
Liudal: -2kg
Pakasiukas: ūgis 170, 92 kg - 1 kg, tikslas 68 kg.
Gyvatė: 59 kg - 1 kg, tikslas 54 kg
Jurga urte: ūgis 167, 65 kg - 1 kg, tikslas 55kg
Ingau: ūgis 169, 69 kg - 1 kg, tikslas 61 kg
Lija: 69 kg - 1 kg, tikslas 55 kg

Dia 10: ūgis 170, 72 kg - 0 kg, tikslas 57 kg
U.o.g.y.t.e: ūgis 175, 72 kg - 0 kg, tikslas 65 kg
Cobriuke: ūgis 158, 69 kg - 0 kg, tikslas 50 kg
Gitacka: ūgis 172, 67 kg - 0 kg, tikslas 57 kg
Kame: 73 kg - 0 kg, tikslas 63 kg
Dzastinuke: 67 kg - 0 kg, tikslas 55 kg

Zivilka: ūgis 166 cm, svoris 72 kg, nori sverti 56kg
Naaringiux: ūgis 169 cm, svoris 70 kg
Akyra: su botais ir paltu 70kg:)

Marinčik ??
Gitaz26 ??
Ismene
jovita, ka cia veikiat? ax.gif
milea
Perskaičiau keletą puslapių ir neradau tų dribsnių sudėties, labai bijau jus užrūstinti (tipo kiek galime apie tą patį rašyti),bet gal kuri turite laiko parašyti. Dėkoju.
jovana
O štai ir receptukas (šito kiekio 3-4 savaitėm užtenka):
Sezamo sėklos (paspirginti sausoje keptuvėje) – 200gr.
Moliūgų sėklos – 200gr.
Lazdynų riešutų – 200gr.
Lukštenti kviečių gemalai – 200gr.
Maistinės sėlenos(kvietinės) – 200gr.
Alyvuogių aliejus 200gr.

Viską sumalti ir sumaišyti.
Tai pirmasis receptas, kai kas jį šiek tiek pakeitė: vietoj lazdyno riešutų deda graikiškus, taip pat deda razinas arba jūros kopūstus džiovintus
Nuo mišinio gali troškinti, tai labai gerai kuo daugiau vandens išgersit tuo Patartina gerti šiltą vandenį. Mišinio porą šaukštų suvalgyti 30 minučių prieš valgymą užsigeriant stikline vandens

pasigamink ir pirmyn 4u.gif , tik jei nori , kad svoris kristu turi ir kokios nors dietos papildomai laikytis smile.gif

kiekviena penktadieni sveriames , ir savo duomenis viesam teismui priduodam lotuliukas.gif
sekmes 4u.gif

QUOTE(Ismene @ 2006 04 21, 13:21)
jovita, ka cia veikiat?  ax.gif
*

Lesam ax.gif
milea
Ačiū už atsakymą, tikrai pabandysiu. Sėkmės mergaitės.
Dobiliukas
Man baisu,nes artėja savaitgalis,eilinio 'apsirijimo"dienos wub.gif ,nes tada gamina vyras,jis puikus kulinaras thumbup.gif ,tai pirmadienį vėl teks iš naujo mesti svorį doh.gif
Lunera
sveikutes
tai kaip ten yra
negi nei viena nepaskaiciavo kiek gali tureti kaloriju tas misinukas na ta viena norma 2 sauksteliai
pati nemoku as skaiciuoti tu kaloriju tai sakau gal kuri zino nors apytiksliai
jovana
Kažkuri anoj temoj skaičiavo, bet nepamenu.
Mergaitės, kurios duomenų nėra, rašykit gal man į az, paskui patikslinsim
Ismene
jovita, pasiskaiciau supratau book.gif bet ziuriu,kad pjaunasi su derinimu. Juk po valgio reikia daryt pertraukas. Taigi po sio misinio reiktu daryt bent 1h pertrauka. Plius misini uzsigerinejat, kas negerai pagal derinima. Kazkodel persasi mintis, kad numesti kg ne sio misinio laurai, o ivairiu dietu, kcal skaiciavimo, maziau valgymo ar sveikos mitybos... g.gif Nors negaliu pasakyt, kad tai ir blogas dalykas. Vis gi pati neisbandziau...
Siaip ar taip visoms sekmes. Jei imates tokiu dalyku, reiskias tikrai norit kazka keist. O jei yra noras, viskas kur kas greiciau juda i prieki... mirksiukas.gif
pakasiukas
QUOTE(Gyvate @ 2006 04 21, 12:41)
sveikutes
tai kaip ten yra
negi nei viena nepaskaiciavo kiek gali tureti kaloriju tas misinukas na ta viena norma 2 sauksteliai
pati nemoku as skaiciuoti tu kaloriju tai sakau gal kuri zino nors apytiksliai
*

Kazkas sake, kad 2 sauksteliai apie 53kcal turi g.gif Ar panasiai ax.gif

QUOTE(Ismene @ 2006 04 21, 12:56)
jovita, pasiskaiciau supratau  book.gif  bet ziuriu,kad pjaunasi su derinimu. Juk po valgio reikia daryt pertraukas. Taigi po sio misinio reiktu daryt bent 1h pertrauka. Plius misini uzsigerinejat, kas negerai pagal derinima. Kazkodel persasi mintis, kad numesti kg ne sio misinio laurai, o ivairiu dietu, kcal skaiciavimo, maziau valgymo ar sveikos mitybos...  g.gif  Nors negaliu pasakyt, kad tai ir blogas dalykas. Vis gi pati neisbandziau...
Siaip ar taip visoms sekmes. Jei imates tokiu dalyku, reiskias tikrai norit kazka keist. O jei yra noras, viskas kur kas greiciau juda i prieki...  mirksiukas.gif
*

Tu teisi, kad krenta kg, tai cia ne misinio laurai. Kiekviena pagal savo sugebejimus ir galimybes dar ir maista derinam ir ribojam, dar kai kas- stipresnes valios - ir sportuoja.
Sis misinys skirtas zarnyno valymui. mirksiukas.gif
Papildyta:
4u.gif
Taigi ir as prisiduodu ax.gif
Po dvieju savaiciu klaidziojimo 0kg. blush2.gif

Bet jau kita savaite, sakes bus mano riebaliukams. Isivaizduokit, uz lango jau silta - paneles jau miniakus traukia, o man vis dar is savo palto islist nera noro schmoll.gif
labai tingisi, bet reiks jau itraukt ir sporto kilimeli i savo dienos plana, nes pilvas nelabai tirpsta. doh.gif
jovana
QUOTE(Ismene @ 2006 04 21, 13:56)
jovita, pasiskaiciau supratau  book.gif  bet ziuriu,kad pjaunasi su derinimu. Juk po valgio reikia daryt pertraukas. Taigi po sio misinio reiktu daryt bent 1h pertrauka. Plius misini uzsigerinejat, kas negerai pagal derinima. Kazkodel persasi mintis, kad numesti kg ne sio misinio laurai, o ivairiu dietu, kcal skaiciavimo, maziau valgymo ar sveikos mitybos...  g.gif  Nors negaliu pasakyt, kad tai ir blogas dalykas. Vis gi pati neisbandziau...
Siaip ar taip visoms sekmes. Jei imates tokiu dalyku, reiskias tikrai norit kazka keist. O jei yra noras, viskas kur kas greiciau juda i prieki...  mirksiukas.gif
*

Aš savo derinimu vadinu, kad mėsą be bulvių arba bulvės su daržovėm, bet be mėsos. Kol kas tik tiek sugebu, nes nelabai nutuokiu (tiksliau nenutuokiu), kur baltymai, kur angliavandeniai, kur dar kas..

Pakasiuk, atsiprašau, bet skubėjau taisyti 1 žinutę, nes ten tik gal 5 minutes galima taisyt. Taigi Pakasiukas -4 kg . thumbup.gif Ir kitos, kurių neteisingai man rašykit, kitoj temoj pataisysiu.
Dobiliukas
Mišinys stebuklo nepadarys,jei nieko nebus kaičiama mitybojo, bet man tai apetitą mažina thumbup.gif ,kai užvalgau prieš valgį kartais kai užeina alkis tai pusė šaukštelio sukramatau,tai kol " gromuliuoju'tai ir alkis nuslopsta tongue.gif ,taigi kantrybėe ir palaikydamos viena kitą būtinai numesim tuos kg. biggrin.gif
Ismene
Svarbu, kad jums gerai! Jei tik tas misinys padeda apgaut save ir pona nedoreli alki, tai tik pirmyn bigsmile.gif
pakasiukas
QUOTE(jovita02 @ 2006 04 21, 13:28)

Pakasiuk, atsiprašau, bet skubėjau taisyti 1 žinutę, nes ten tik gal 5 minutes galima taisyt. Taigi Pakasiukas -4 kg thumbup.gif    Ir kitos, kurių neteisingai man rašykit, kitoj temoj pataisysiu.
*

Nieko tokio ax.gif ,

Zinokit topsecret.gif ,,Minus 10" siandien virtualia alc.gif pjanke daro... ax.gif
O kodel mums kada nepaorganizavus? g.gif
Tik manau, musu gretose nelabai daug kompa namie turi verysad.gif
jovana
QUOTE(Ismene @ 2006 04 21, 14:36)
Svarbu, kad jums gerai! Jei tik tas misinys padeda apgaut save ir pona nedoreli alki, tai tik pirmyn  bigsmile.gif
*

Ačiū, Ismene, už palaikymą. Tu pas mus profesionalė pioneers.gif

QUOTE(pakasiukas @ 2006 04 21, 14:40)
Zinokit  topsecret.gif ,,Minus 10" siandien virtualia   alc.gif   pjanke daro... ax.gif
O kodel mums kada nepaorganizavus?  g.gif
Tik manau, musu gretose nelabai daug kompa namie turi  verysad.gif

O mes galim padaryt virtualią žalios arbatos gėrimo ceremoniją darbo vietose mirksiukas.gif
Lunera
http://www.bodybuilding.lt/moduleinterface...nt01returnid=33

visai neblogas staripsniukas apie produktu derinima

svarbiausia manau svorio metime yra subalansuota sveika mityba tada ir kris kg
na zinoma sveika taisyklinga mityba dar nerodiklis jei tai suvalgoma daugiau nei sunaudoja musu organizmas energijos
taigi jei valgant nekrenta kg vadinasi belieka porcija pamazinti
dabar pradejau taip daryti isidedu tiek kiek manau reikia suvalgyti o suvalgau trecdaliu maziau zinokit padeda po to suvalgysiu po puse to ko isidedu manau is vis saunu bus

be to dar skaiciau kad geras dalykas issivirti dziovintas slyvas ir ta skysti gerti, labai mazina apetita, tai su tuo misinuku irgi gal nieko jei uzgerinesiu
reiks jei kas nores suzinoti tikslu kieki kas ir kaip
Papildyta:
O mes galim padaryt virtualią žalios arbatos gėrimo ceremoniją darbo vietose mirksiukas.gif
*

[/quote]

wow kaip butu faina
pakasiukas
Nelabai ziuriu cia daug musu pridave savo rezultatus? g.gif

Visom darbininkems linkiu gero savaitgalio, siltos saulutes, 4u.gif neriebaus maisto thumbup.gif
O kas su kompu namie, uzsukit paplepesim mirksiukas.gif
Suvalgiau savo porcija pietu, eisim i lauka su dukryte smelio piliu statyt biggrin.gif
Neringicka
Labutis !!

Taigis, rezultatas per savaite 0 kg verysad.gif Cia sventes kaltos blush2.gif Ale nieko, kita savaitele reiks atsigriebt
Korsikiete
Na mes ir plepės biggrin.gif jau trečią skyrių pradėjom. 4u.gif Aš tai su beaukoholiniu alum prisijungsiu prie virtualios pijankės alc.gif
Negalim negali gyventi be balių!!!
pakasiukas
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Issiruosiau gi i lauka su mergicka savo. Oras puikus, tai galvoju ir as pasimatuosiu dzinsus pernai isaugtus... blush2.gif Nu tipo, lengvesne pasijauciau...
Buvau greitai padeta i vieta, tsaknt doh.gif
Banguoja Baltija melsva ir mano pilvas suspaustas virs dzinsu angel_sadangel.gif
pomidorai2.gif pomidorai2.gif
GitaZ
Na as irgi jau lyg rasiau, kad nedingo mano nei vienas kg, jis stabiliai prikibes ax.gif mano ugis 162 cm, sveriu 55 kg, o noriu sverti 50 kg thumbup.gif
jovana
Tai kol issirinkau daugumos, dabar jau turiu ok.gif
Dobiliukas
Žiūriu pro langą kai žmogelis bėgioja ir tokia bevalė pasijuntu prieš sportą doh.gif
jovana
Junkis kartu drinks_cheers.gif
dia10
QUOTE(lipisinas @ 2006 04 21, 16:07)
Na mes ir plepės  biggrin.gif  jau trečią skyrių pradėjom.  4u.gif Aš tai su beaukoholiniu alum prisijungsiu prie virtualios pijankės  alc.gif 
*

Ir mes negalim negalim gyventi be baliu drinks_cheers.gif ,
Varau uz valandos i baliu,nors prisigerti negaliu nes maitinu,bet biski lystelsiu blink.gif ale svesim 50meti kavineje, tai jauciu pries maista bus sunku atsispirti, nes dar beveik nieko nevalgiau(nu isskyrus 2 kiausinius) tongue.gif
Taigi visoms linkiu nepersivalgyti per iseigines, visgi prasideda saslu sezonas drinks_cheers.gif
linette
sveikutes 4u.gif
as tai jau nebesuprantu schmoll.gif , pries sventes buvo 61kg , o siandien 62 ir dar su trupuciu verysad.gif . o jau ant saves supykau ne tas zodis , tai kiek maisto as per sventes surijau doh.gif , tikra siuksliu deze blink.gif , gerai kad praeita savaite liniuotes nepataisiau , paguoda nors ta , kad atgal stumdyt nereikia tongue.gif
sindien man ne tik arbatike , bet ir stipresnio geralo laselis nepakenktu biggrin.gif , nepegyvenkit visos , kuriu kg krist sustojo , nes mano dar ir priaugo blink.gif
BET MES NEPASIDUOSIM IR NORS PO 100 METU , BET VISTIEK LIEKNOS BUSIM 4u.gif

mano ugis 1.63 ax.gif ax.gif o svoris dabar 62kg mad.gif mad.gif
kad ugis butu 1.70 tai visai neblogai jausciaus smile.gif , bet esu nusproga tai 62kg per didelis turtas doh.gif
Bonpari
QUOTE(lipisinas @ 2006 04 21, 16:07)

QUOTE(dia10 @ 2006 04 21, 17:06)
Ir mes negalim negalim gyventi be baliu drinks_cheers.gif ,

nuo ryto iki vakaro trali vali alc.gif assa.gif

oi mergos kaip gali kazka laikytis, kai nueini i svecius ir pavaisina skaniom desrelem, bulviu kose ir laaabai skaniu pievagrybiu padazu blush2.gif nu niekaip nesusilaikai doh.gif blush2.gif o po to dar uzdedi ant ju pyrago gabala, ledu... i ja bytute doh.gif doh.gif
Neringicka
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 21, 21:02)
oi mergos kaip gali kazka laikytis, kai nueini i svecius ir pavaisina skaniom desrelem, bulviu kose ir laaabai skaniu pievagrybiu padazu  blush2.gif  nu niekaip nesusilaikai  doh.gif  blush2.gif  o po to dar uzdedi ant ju pyrago gabala, ledu...  i ja bytute  doh.gif  doh.gif
*

Tai va va doh.gif Negi i svecius neit blink.gif Ir pas save nesikviest blink.gif O pasikvietus gal lesalu pavaisint lotuliukas.gif
Et, ir is kur valios gaut, kad sugebetum gi zmogau atsispirt tokioms pagundoms g.gif
Siandien vyras nusivede i kavine pietu blink.gif Tai blyn galvojau, kad suvalgysiu ten viska doh.gif Uzsisakiau tik alaus, dusiai pamalonint. O vyras su vaiku kirto. Ziurejau ir seiles varvinau verysad.gif Ir vistiek neatsilaikiau, paskui nusipirkau javinukus du ir sukapojau doh.gif doh.gif Valios visiskas nulis. Turbut padejau i kazkuri stalciu ir pamirsau i kuri lotuliukas.gif
pakasiukas
Oi, sorry, cia kuri is musu sake, kad geriáusia, laikytis visa darbo savaite grieztai, o kitas dienas palepint save, bet normos ribose. drinks_cheers.gif
vat taip ir baliavojam
Bonpari
QUOTE(Neringicka @ 2006 04 21, 23:31)
Tai va va  doh.gif  Negi i svecius neit  blink.gif  Ir pas save nesikviest  blink.gif  O pasikvietus gal lesalu pavaisint  lotuliukas.gif 
Et, ir is kur valios gaut

lotuliukas.gif jei padeciau lesalo ant stalo, tai turbut niekad daugiau sveciai namu slenkscio neperzengtu lotuliukas.gif doh.gif sakytu visai fool.gif
valia turbut mum is paskos velkas lotuliukas.gif unsure.gif
Nefertary
As ka tik is gimtadienio, prisiedus visa kaip karve. Nu nesamone kazkokia.O taip skanu buvo sumustinukai, sausainiukai, kokteiliukai. Jau pradedu galvoti kuom cia tos dietos baigsis g.gif
Korsikiete
Žinot mergičkos reik įsimylėti wub.gif tada nei lesalų, nei dietų nereiks 4u.gif naturaliai valgyti pamiršim lotuliukas.gif Man taip su vyru buvo, kai įsimylėjau tai per savaitę 10 kg nukrito, tai buvo juoko jis mane bučiuot, o aš blinkšt ir nualpau lotuliukas.gif
Ismene
Sveikos, vistytes! hihihi.gif
Tikiuosi nepyksit, jei kartais parasinesiu cia, nors ir nevartoju jusu lesalo... blush2.gif

Prie jusu virtualios zalios arbatos gerimo prisijungsiu ir as... Jei tik pakviesit. Labai sauni ideja ax.gif

Man siandien nusivylimo banga. Matyt pries mmm svarstykles sugedo lotuliukas.gif Na, bet tiek to. Siandien darbe turiu tik salotu, tai persivalgyt niekaip nesigaus rolleyes.gif

Kaip jums sekasi? Kokie planai savaitgaliui? tourist5.gif
vidule
Sveikutes,truputuką buvau atsijungus nuo dietų reikaliukų blush-anim-cl.gif Bet vadelių nepaleidau ir toliau lesiau grūdus essen.gif reiks sau medelį užsikabint jau mėnesį kaip seku svorį ir truputuką daugiau nei menesį kai grudelius žiaumoju.Su visais nuklydimais atkračiau -3,5Kg.Bet jokių dietų nesilaikau ir nieko neskaičiuoju,noriu kad savaime tie nelemtieji nutirptų,ir jie tirpsta.Aišku tempas nedidelis bet rezultatas yra.Jaučiu kad apetitas nebe toks žvėriškas ir porcijos tikrai sumažėjo,bet savaime o ne prievarta yahoo.gif Daug svorio gali numesti,ir valios tikrai užtektų,tik kai pradėsi vėl valgyti,o ne badauti kilai gryš atgal sad.gif
Korsikiete
QUOTE(Ismene @ 2006 04 22, 10:31)
Sveikos, vistytes!  hihihi.gif
Tikiuosi nepyksit, jei kartais parasinesiu cia, nors ir nevartoju jusu lesalo...  blush2.gif

Prie jusu virtualios zalios arbatos gerimo prisijungsiu ir as... Jei tik pakviesit. Labai sauni ideja  ax.gif

Man siandien nusivylimo banga. Matyt pries mmm svarstykles sugedo  lotuliukas.gif  Na, bet tiek to. Siandien darbe turiu tik salotu, tai persivalgyt niekaip nesigaus  rolleyes.gif

Kaip jums sekasi? Kokie planai savaitgaliui?  tourist5.gif
*

Planai, turbūt, pas visas vienodi laikytis ir nepersiėsti, o rezultatai irgi tourist5.gif vacation4.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dobiliukas
Sveikos,labai gražus oras už lango,tai su šeimyna buvom išėję pasivaikščioti, bigsmile.gif ,bet kai parėjom tai valgyti pasidarėm,suvalgiau aš dvi mažytes šlauneles nu ir vis tiek šokoladui neatsispyriau wub.gif .
dia10

Na merginos savaitgalis dar tik ipusejo, o as jau nusidejau kaip uz visa savaite doh.gif ,Vakar baliuje is pradziu laikiausi laikiausi, o paskui pamaciau kepta duona ir neatsilaikiau dar ir alaus uzsisakiau doh.gif blush2.gif tai prisivalgiau, kad net skrandi pradejo skaudeti, o po 12 dar ir saslo atnese tai isvis bevale pasijutau blush2.gif ax.gif ,o ryte vos spejau atsikelti ir nulekiau torto is baliaus parsivezto valgyti doh.gif tai valgau ir galvoju, niu jau visai geda is pat ryto pradedu apsiriti tortu ir visa gabala suvalgiau doh.gif ir butu daugiau tai ir daugiau suvalgyciau blink.gif o vakarienei saltibarsciai nusimato ,o rytoj vel balius bet namie doh.gif tai vel jauciu, kad neatsispirsiu skanumynam blush2.gif blink.gif
Korsikiete
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia taurbūt dauguma arba viešai arba slaptai nusudeda cool.gif
pakasiukas
QUOTE(lipisinas @ 2006 04 22, 17:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  čia taurbūt dauguma arba viešai arba slaptai nusudeda  cool.gif
*

Ir as panasiai
Vakare atsigulu ir galvoju : nu jau ryt - tai vsiooo, grieztai bus schmoll.gif
Ryte dar nesinori nieko, tai neproblema pazadu laikytis
Paskui seimynai pietus darau, reikia paragaut, apetitas pakyla blink.gif
O vakare jau galiu ir nuo vadeliu atitrukt, kai visi aplink skanumynus kemsa doh.gif doh.gif
Bevale kazkokia esu verysad.gif
Dobiliukas
Nieko nebus einu kepti obuolių pyragą,skaitinėjau receptų skyrelyje ax.gif ir taip užsimaniau,gal kol iškeps šiandien tai atsilaikysiu,bet rytoj doh.gif
Pastaba
Nu pagaliau ramiai prisedau prie kompo. Kol supratau, kad ana tema jau nuodemiu pilna ir uzdaryta biggrin.gif
As tai tikras lietuvys lotuliukas.gif Skaitau jusu visu nusidejimus ir taip gera g era ant dushios, kad ne as viena tokia biggrin.gif Visa savaite daugmaz saziningai, negriesiju, lesu. Nu tik savaitgalis, tai lesalas kazkur dingsta, atsiranda nuodemingo maisto ir pirmyn. Fuj is tikro. Jau silta, o vaizdelis veidrody nedziugina dar verysad.gif
Dobiliukas
Baigiau kepti obuolių pyragą,bet jau nenoriu,1:0mano naudai lotuliukas.gif
Bonpari
QUOTE(vidule @ 2006 04 22, 11:11)
reiks sau medelį užsikabint jau mėnesį kaip seku svorį

blink.gif blink.gif tai gal jau nesilaikyk dietu, bo kai medeli uzsikabinsi, kartu ir nugriusit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(amfibija @ 2006 04 22, 22:43)
Baigiau kepti obuolių pyragą,bet jau nenoriu,1:0mano naudai lotuliukas.gif
*

davai dek cia lotuliukas.gif mes tuoj essen.gif
Lijundra
Ex, bet kaip mums, moterims, sunku, na ko mes kaltos, kad taip gamtoj sutvarkyta, kad tie svoriai auga. Vienos valgo ir nieko, o kitos gal ir tiek pat kiekio suvalgo, o svoris didesnis. Man didžiausias kilogramų priešas yra stresas, tai į tą patį ir įsimylėjimas įeitų.
Žinot, tam kad numestum svorio, tai reikia pagyventi be šeimos. Tai va tokia yra ta šeimyninės laimės kaina. Tuo svoriu mes ir mokam, bet niekas to nesupranta.
unsure.gif
Korsikiete
:lotuliukas:Reik užsidėti bikini, prieš valgydamą - tikrai padės lotuliukas.gif Man padeda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dobiliukas
Labas rytas,jei vakar obuolių pyrago neparagavau,tai šiandien pusryčiams jau pavalgiau doh.gif ,bet sako,kad ryte valgomas maistas neeina i kūną g.gif .
linette
labas rytas 4u.gif
QUOTE(vidule @ 2006 04 22, 11:11)
Sveikutes,truputuką buvau atsijungus nuo dietų reikaliukų  Bet vadelių nepaleidau ir toliau lesiau grūdus  essen.gif reiks sau medelį užsikabint jau mėnesį kaip seku svorį ir truputuką daugiau nei menesį kai grudelius žiaumoju.Su visais nuklydimais atkračiau -3,5Kg.Bet jokių dietų nesilaikau ir nieko neskaičiuoju,noriu kad savaime tie nelemtieji nutirptų,ir jie tirpsta.Aišku tempas nedidelis bet rezultatas yra.Jaučiu kad apetitas nebe toks žvėriškas ir porcijos tikrai sumažėjo,bet savaime o ne prievarta  yahoo.gif Daug svorio gali numesti,ir valios tikrai užtektų,tik kai pradėsi vėl valgyti,o ne badauti kilai gryš atgal  sad.gif
*

savo daraugei daviau lesaliuko , ji jokiu dietu nesilaiko , pavalgo daug ir skaniai biggrin.gif , tik misinuka saziningai lesioja . ir ka jus manot per 3 savaites is 96kg beliko 92.2 o juk ir sventes buvo blink.gif . nieko nebesuprantu g.gif , as vargstu dietinuos blink.gif , o tik sugriesiju ir tuoj vel svoris parkeliauja blush2.gif . kazkokia neteisybe blink.gif

QUOTE(lipisinas @ 2006 04 23, 00:26)
:lotuliukas:Reik  užsidėti bikini, prieš valgydamą - tikrai padės  Man padeda
*

norejau kitoj savaitej nauja nusipirkt , bet su ''mano sugebejimu lieknet '' nezinau ar i kuri nors isisprausiu doh.gif lotuliukas.gif

vakar visa diena miska sodinau smile.gif . zodziu puosiau LIETUVA TEVYNE , tai siandien jauciuosi , kaip sumusta , net kavos puodeli dviem rankom laikau lotuliukas.gif . bus man visiskai nesportuot blush2.gif . zinoma po sodinimo ir pavalgiau gerai , buvo tokiu skaniu sonkauliuku ir misrainiuku doh.gif , o padirbejus apetitas tai zveriskas , taip ir iseina , kad ne as kilogramus o jie mane doh.gif
Bonpari
gal kas torto g.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Korsikiete
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif devil.gif
linette
man prasau ta pirma lotuliukas.gif ir dar priedo noreciau brendzio 50 , ne gal geriau visa 100 ir kokius du samdomus vyrukus blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.