LESEJOS":
Lipisinas: 92 kg - 5 kg, tikslas 57 kg Bagyra: ūgis 170, 66 kg - 4 kg, tikslas 55 kg Jolka77: 80 kg - 4 kg, tikslas 60 kg Jovita02: ūgis 168, 66kg - 3 kg, tikslas 55 kg Liudal: -2kg Pakasiukas: ūgis 170, 92 kg - 1 kg, tikslas 68 kg. Gyvatė: 59 kg - 1 kg, tikslas 54 kg Jurga urte: ūgis 167, 65 kg - 1 kg, tikslas 55kg Ingau: ūgis 169, 69 kg - 1 kg, tikslas 61 kg Lija: 69 kg - 1 kg, tikslas 55 kg
Dia 10: ūgis 170, 72 kg - 0 kg, tikslas 57 kg U.o.g.y.t.e: ūgis 175, 72 kg - 0 kg, tikslas 65 kg Cobriuke: ūgis 158, 69 kg - 0 kg, tikslas 50 kg Gitacka: ūgis 172, 67 kg - 0 kg, tikslas 57 kg Kame: 73 kg - 0 kg, tikslas 63 kg Dzastinuke: 67 kg - 0 kg, tikslas 55 kg
Zivilka: ūgis 166 cm, svoris 72 kg, nori sverti 56kg Naaringiux: ūgis 169 cm, svoris 70 kg Akyra: su botais ir paltu 70kg:)
Marinčik ?? Gitaz26 ??
jovita, ka cia veikiat?
Perskaičiau keletą puslapių ir neradau tų dribsnių sudėties, labai bijau jus užrūstinti (tipo kiek galime apie tą patį rašyti),bet gal kuri turite laiko parašyti. Dėkoju.
O štai ir receptukas (šito kiekio 3-4 savaitėm užtenka): Sezamo sėklos (paspirginti sausoje keptuvėje) 200gr. Moliūgų sėklos 200gr. Lazdynų riešutų 200gr. Lukštenti kviečių gemalai 200gr. Maistinės sėlenos(kvietinės) 200gr. Alyvuogių aliejus 200gr.Viską sumalti ir sumaišyti. Tai pirmasis receptas, kai kas jį šiek tiek pakeitė: vietoj lazdyno riešutų deda graikiškus, taip pat deda razinas arba jūros kopūstus džiovintus Nuo mišinio gali troškinti, tai labai gerai kuo daugiau vandens išgersit tuo Patartina gerti šiltą vandenį. Mišinio porą šaukštų suvalgyti 30 minučių prieš valgymą užsigeriant stikline vandens pasigamink ir pirmyn  , tik jei nori , kad svoris kristu turi ir kokios nors dietos papildomai laikytis kiekviena penktadieni sveriames , ir savo duomenis viesam teismui priduodam sekmes  QUOTE(Ismene @ 2006 04 21, 13:21) jovita, ka cia veikiat?  Lesam
Ačiū už atsakymą, tikrai pabandysiu. Sėkmės mergaitės.
Dobiliukas
2006 04 21, 12:40
Man baisu,nes artėja savaitgalis,eilinio 'apsirijimo"dienos  ,nes tada gamina vyras,jis puikus kulinaras  ,tai pirmadienį vėl teks iš naujo mesti svorį
sveikutes tai kaip ten yra negi nei viena nepaskaiciavo kiek gali tureti kaloriju tas misinukas na ta viena norma 2 sauksteliai pati nemoku as skaiciuoti tu kaloriju tai sakau gal kuri zino nors apytiksliai
Kažkuri anoj temoj skaičiavo, bet nepamenu. Mergaitės, kurios duomenų nėra, rašykit gal man į az, paskui patikslinsim
jovita, pasiskaiciau supratau  bet ziuriu,kad pjaunasi su derinimu. Juk po valgio reikia daryt pertraukas. Taigi po sio misinio reiktu daryt bent 1h pertrauka. Plius misini uzsigerinejat, kas negerai pagal derinima. Kazkodel persasi mintis, kad numesti kg ne sio misinio laurai, o ivairiu dietu, kcal skaiciavimo, maziau valgymo ar sveikos mitybos...  Nors negaliu pasakyt, kad tai ir blogas dalykas. Vis gi pati neisbandziau... Siaip ar taip visoms sekmes. Jei imates tokiu dalyku, reiskias tikrai norit kazka keist. O jei yra noras, viskas kur kas greiciau juda i prieki...
pakasiukas
2006 04 21, 13:22
QUOTE(Gyvate @ 2006 04 21, 12:41) sveikutes tai kaip ten yra negi nei viena nepaskaiciavo kiek gali tureti kaloriju tas misinukas na ta viena norma 2 sauksteliai pati nemoku as skaiciuoti tu kaloriju tai sakau gal kuri zino nors apytiksliai Kazkas sake, kad 2 sauksteliai apie 53kcal turi  Ar panasiai QUOTE(Ismene @ 2006 04 21, 12:56) jovita, pasiskaiciau supratau  bet ziuriu,kad pjaunasi su derinimu. Juk po valgio reikia daryt pertraukas. Taigi po sio misinio reiktu daryt bent 1h pertrauka. Plius misini uzsigerinejat, kas negerai pagal derinima. Kazkodel persasi mintis, kad numesti kg ne sio misinio laurai, o ivairiu dietu, kcal skaiciavimo, maziau valgymo ar sveikos mitybos...  Nors negaliu pasakyt, kad tai ir blogas dalykas. Vis gi pati neisbandziau... Siaip ar taip visoms sekmes. Jei imates tokiu dalyku, reiskias tikrai norit kazka keist. O jei yra noras, viskas kur kas greiciau juda i prieki...  Tu teisi, kad krenta kg, tai cia ne misinio laurai. Kiekviena pagal savo sugebejimus ir galimybes dar ir maista derinam ir ribojam, dar kai kas- stipresnes valios - ir sportuoja. Sis misinys skirtas zarnyno valymui. Papildyta: Taigi ir as prisiduodu Po dvieju savaiciu klaidziojimo 0kg. Bet jau kita savaite, sakes bus mano riebaliukams. Isivaizduokit, uz lango jau silta - paneles jau miniakus traukia, o man vis dar is savo palto islist nera noro labai tingisi, bet reiks jau itraukt ir sporto kilimeli i savo dienos plana, nes pilvas nelabai tirpsta.
QUOTE(Ismene @ 2006 04 21, 13:56) jovita, pasiskaiciau supratau  bet ziuriu,kad pjaunasi su derinimu. Juk po valgio reikia daryt pertraukas. Taigi po sio misinio reiktu daryt bent 1h pertrauka. Plius misini uzsigerinejat, kas negerai pagal derinima. Kazkodel persasi mintis, kad numesti kg ne sio misinio laurai, o ivairiu dietu, kcal skaiciavimo, maziau valgymo ar sveikos mitybos...  Nors negaliu pasakyt, kad tai ir blogas dalykas. Vis gi pati neisbandziau... Siaip ar taip visoms sekmes. Jei imates tokiu dalyku, reiskias tikrai norit kazka keist. O jei yra noras, viskas kur kas greiciau juda i prieki...  Aš savo derinimu vadinu, kad mėsą be bulvių arba bulvės su daržovėm, bet be mėsos. Kol kas tik tiek sugebu, nes nelabai nutuokiu (tiksliau nenutuokiu), kur baltymai, kur angliavandeniai, kur dar kas.. Pakasiuk, atsiprašau, bet skubėjau taisyti 1 žinutę, nes ten tik gal 5 minutes galima taisyt. Taigi Pakasiukas -4 kg .  Ir kitos, kurių neteisingai man rašykit, kitoj temoj pataisysiu.
Dobiliukas
2006 04 21, 13:30
Mišinys stebuklo nepadarys,jei nieko nebus kaičiama mitybojo, bet man tai apetitą mažina  ,kai užvalgau prieš valgį kartais kai užeina alkis tai pusė šaukštelio sukramatau,tai kol " gromuliuoju'tai ir alkis nuslopsta  ,taigi kantrybėe ir palaikydamos viena kitą būtinai numesim tuos kg.
Svarbu, kad jums gerai! Jei tik tas misinys padeda apgaut save ir pona nedoreli alki, tai tik pirmyn
pakasiukas
2006 04 21, 13:40
QUOTE(jovita02 @ 2006 04 21, 13:28) Pakasiuk, atsiprašau, bet skubėjau taisyti 1 žinutę, nes ten tik gal 5 minutes galima taisyt. Taigi Pakasiukas -4 kg .  Ir kitos, kurių neteisingai man rašykit, kitoj temoj pataisysiu. Nieko tokio  , Zinokit  ,,Minus 10" siandien virtualia  pjanke daro... O kodel mums kada nepaorganizavus? Tik manau, musu gretose nelabai daug kompa namie turi
QUOTE(Ismene @ 2006 04 21, 14:36) Svarbu, kad jums gerai! Jei tik tas misinys padeda apgaut save ir pona nedoreli alki, tai tik pirmyn  Ačiū, Ismene, už palaikymą. Tu pas mus profesionalė  QUOTE(pakasiukas @ 2006 04 21, 14:40) Zinokit  ,,Minus 10" siandien virtualia  pjanke daro... O kodel mums kada nepaorganizavus? Tik manau, musu gretose nelabai daug kompa namie turi  O mes galim padaryt virtualią žalios arbatos gėrimo ceremoniją darbo vietose
http://www.bodybuilding.lt/moduleinterface...nt01returnid=33visai neblogas staripsniukas apie produktu derinima svarbiausia manau svorio metime yra subalansuota sveika mityba tada ir kris kg na zinoma sveika taisyklinga mityba dar nerodiklis jei tai suvalgoma daugiau nei sunaudoja musu organizmas energijos taigi jei valgant nekrenta kg vadinasi belieka porcija pamazinti dabar pradejau taip daryti isidedu tiek kiek manau reikia suvalgyti o suvalgau trecdaliu maziau zinokit padeda po to suvalgysiu po puse to ko isidedu manau is vis saunu bus be to dar skaiciau kad geras dalykas issivirti dziovintas slyvas ir ta skysti gerti, labai mazina apetita, tai su tuo misinuku irgi gal nieko jei uzgerinesiu reiks jei kas nores suzinoti tikslu kieki kas ir kaip Papildyta:O mes galim padaryt virtualią žalios arbatos gėrimo ceremoniją darbo vietose  [/quote] wow kaip butu faina
pakasiukas
2006 04 21, 14:55
Nelabai ziuriu cia daug musu pridave savo rezultatus? Visom darbininkems linkiu gero savaitgalio, siltos saulutes,  neriebaus maisto O kas su kompu namie, uzsukit paplepesim Suvalgiau savo porcija pietu, eisim i lauka su dukryte smelio piliu statyt
Neringicka
2006 04 21, 15:00
Labutis !!
Taigis, rezultatas per savaite 0 kg Cia sventes kaltos Ale nieko, kita savaitele reiks atsigriebt
Korsikiete
2006 04 21, 15:07
Na mes ir plepės  jau trečią skyrių pradėjom.  Aš tai su beaukoholiniu alum prisijungsiu prie virtualios pijankės Negalim negali gyventi be balių!!!
pakasiukas
2006 04 21, 15:26
Na as irgi jau lyg rasiau, kad nedingo mano nei vienas kg, jis stabiliai prikibes  mano ugis 162 cm, sveriu 55 kg, o noriu sverti 50 kg
Tai kol issirinkau daugumos, dabar jau turiu
Dobiliukas
2006 04 21, 15:42
Žiūriu pro langą kai žmogelis bėgioja ir tokia bevalė pasijuntu prieš sportą
Junkis kartu
QUOTE(lipisinas @ 2006 04 21, 16:07) Na mes ir plepės  jau trečią skyrių pradėjom.  Aš tai su beaukoholiniu alum prisijungsiu prie virtualios pijankės Negalim negali gyventi be balių!!! Ir mes negalim negalim gyventi be baliu  , Varau uz valandos i baliu,nors prisigerti negaliu nes maitinu,bet biski lystelsiu  ale svesim 50meti kavineje, tai jauciu pries maista bus sunku atsispirti, nes dar beveik nieko nevalgiau(nu isskyrus 2 kiausinius) Taigi visoms linkiu nepersivalgyti per iseigines, visgi prasideda saslu sezonas
linette
2006 04 21, 16:36
sveikutes as tai jau nebesuprantu  , pries sventes buvo 61kg , o siandien 62 ir dar su trupuciu  . o jau ant saves supykau ne tas zodis , tai kiek maisto as per sventes surijau  , tikra siuksliu deze  , gerai kad praeita savaite liniuotes nepataisiau , paguoda nors ta , kad atgal stumdyt nereikia sindien man ne tik arbatike , bet ir stipresnio geralo laselis nepakenktu  , nepegyvenkit visos , kuriu kg krist sustojo , nes mano dar ir priaugo BET MES NEPASIDUOSIM IR NORS PO 100 METU , BET VISTIEK LIEKNOS BUSIM mano ugis 1.63  o svoris dabar 62kg  kad ugis butu 1.70 tai visai neblogai jausciaus  , bet esu nusproga tai 62kg per didelis turtas
Bonpari
2006 04 21, 21:02
QUOTE(lipisinas @ 2006 04 21, 16:07) Negalim negali gyventi be balių!!!
QUOTE(dia10 @ 2006 04 21, 17:06) Ir mes negalim negalim gyventi be baliu  , nuo ryto iki vakaro trali vali oi mergos kaip gali kazka laikytis, kai nueini i svecius ir pavaisina skaniom desrelem, bulviu kose ir laaabai skaniu pievagrybiu padazu  nu niekaip nesusilaikai  o po to dar uzdedi ant ju pyrago gabala, ledu... i ja bytute
Neringicka
2006 04 21, 22:31
pakasiukas
2006 04 21, 22:36
Oi, sorry, cia kuri is musu sake, kad geriáusia, laikytis visa darbo savaite grieztai, o kitas dienas palepint save, bet normos ribose. vat taip ir baliavojam
Bonpari
2006 04 21, 22:38
QUOTE(Neringicka @ 2006 04 21, 23:31) Tai va va  Negi i svecius neit  Ir pas save nesikviest  O pasikvietus gal lesalu pavaisint Et, ir is kur valios gaut  jei padeciau lesalo ant stalo, tai turbut niekad daugiau sveciai namu slenkscio neperzengtu  sakytu visai valia turbut mum is paskos velkas
Nefertary
2006 04 21, 23:03
As ka tik is gimtadienio, prisiedus visa kaip karve. Nu nesamone kazkokia.O taip skanu buvo sumustinukai, sausainiukai, kokteiliukai. Jau pradedu galvoti kuom cia tos dietos baigsis
Korsikiete
2006 04 22, 08:54
Žinot mergičkos reik įsimylėti  tada nei lesalų, nei dietų nereiks  naturaliai valgyti pamiršim  Man taip su vyru buvo, kai įsimylėjau tai per savaitę 10 kg nukrito, tai buvo juoko jis mane bučiuot, o aš blinkšt ir nualpau
Sveikos, vistytes! Tikiuosi nepyksit, jei kartais parasinesiu cia, nors ir nevartoju jusu lesalo... Prie jusu virtualios zalios arbatos gerimo prisijungsiu ir as... Jei tik pakviesit. Labai sauni ideja Man siandien nusivylimo banga. Matyt pries mmm svarstykles sugedo  Na, bet tiek to. Siandien darbe turiu tik salotu, tai persivalgyt niekaip nesigaus Kaip jums sekasi? Kokie planai savaitgaliui?
Sveikutes,truputuką buvau atsijungus nuo dietų reikaliukų  Bet vadelių nepaleidau ir toliau lesiau grūdus  reiks sau medelį užsikabint jau mėnesį kaip seku svorį ir truputuką daugiau nei menesį kai grudelius žiaumoju.Su visais nuklydimais atkračiau -3,5Kg.Bet jokių dietų nesilaikau ir nieko neskaičiuoju,noriu kad savaime tie nelemtieji nutirptų,ir jie tirpsta.Aišku tempas nedidelis bet rezultatas yra.Jaučiu kad apetitas nebe toks žvėriškas ir porcijos tikrai sumažėjo,bet savaime o ne prievarta  Daug svorio gali numesti,ir valios tikrai užtektų,tik kai pradėsi vėl valgyti,o ne badauti kilai gryš atgal
Korsikiete
2006 04 22, 15:53
QUOTE(Ismene @ 2006 04 22, 10:31) Sveikos, vistytes! Tikiuosi nepyksit, jei kartais parasinesiu cia, nors ir nevartoju jusu lesalo... Prie jusu virtualios zalios arbatos gerimo prisijungsiu ir as... Jei tik pakviesit. Labai sauni ideja Man siandien nusivylimo banga. Matyt pries mmm svarstykles sugedo  Na, bet tiek to. Siandien darbe turiu tik salotu, tai persivalgyt niekaip nesigaus Kaip jums sekasi? Kokie planai savaitgaliui?  Planai, turbūt, pas visas vienodi laikytis ir nepersiėsti, o rezultatai irgi
Dobiliukas
2006 04 22, 16:54
Sveikos,labai gražus oras už lango,tai su šeimyna buvom išėję pasivaikščioti,  ,bet kai parėjom tai valgyti pasidarėm,suvalgiau aš dvi mažytes šlauneles nu ir vis tiek šokoladui neatsispyriau  .
Na merginos savaitgalis dar tik ipusejo, o as jau nusidejau kaip uz visa savaite  ,Vakar baliuje is pradziu laikiausi laikiausi, o paskui pamaciau kepta duona ir neatsilaikiau dar ir alaus uzsisakiau  tai prisivalgiau, kad net skrandi pradejo skaudeti, o po 12 dar ir saslo atnese tai isvis bevale pasijutau  ,o ryte vos spejau atsikelti ir nulekiau torto is baliaus parsivezto valgyti  tai valgau ir galvoju, niu jau visai geda is pat ryto pradedu apsiriti tortu ir visa gabala suvalgiau  ir butu daugiau tai ir daugiau suvalgyciau  o vakarienei saltibarsciai nusimato ,o rytoj vel balius bet namie  tai vel jauciu, kad neatsispirsiu skanumynam
Korsikiete
2006 04 22, 17:36
pakasiukas
2006 04 22, 20:22
QUOTE(lipisinas @ 2006 04 22, 17:36) Ir as panasiai Vakare atsigulu ir galvoju : nu jau ryt - tai vsiooo, grieztai bus Ryte dar nesinori nieko, tai neproblema pazadu laikytis Paskui seimynai pietus darau, reikia paragaut, apetitas pakyla O vakare jau galiu ir nuo vadeliu atitrukt, kai visi aplink skanumynus kemsa Bevale kazkokia esu
Dobiliukas
2006 04 22, 20:32
Nieko nebus einu kepti obuolių pyragą,skaitinėjau receptų skyrelyje  ir taip užsimaniau,gal kol iškeps šiandien tai atsilaikysiu,bet rytoj
Pastaba
2006 04 22, 20:54
Nu pagaliau ramiai prisedau prie kompo. Kol supratau, kad ana tema jau nuodemiu pilna ir uzdaryta As tai tikras lietuvys  Skaitau jusu visu nusidejimus ir taip gera g era ant dushios, kad ne as viena tokia  Visa savaite daugmaz saziningai, negriesiju, lesu. Nu tik savaitgalis, tai lesalas kazkur dingsta, atsiranda nuodemingo maisto ir pirmyn. Fuj is tikro. Jau silta, o vaizdelis veidrody nedziugina dar
Dobiliukas
2006 04 22, 21:43
Baigiau kepti obuolių pyragą,bet jau nenoriu,1:0mano naudai
Bonpari
2006 04 22, 21:49
QUOTE(vidule @ 2006 04 22, 11:11) reiks sau medelį užsikabint jau mėnesį kaip seku svorį
 tai gal jau nesilaikyk dietu, bo kai medeli uzsikabinsi, kartu ir nugriusit QUOTE(amfibija @ 2006 04 22, 22:43) Baigiau kepti obuolių pyragą,bet jau nenoriu,1:0mano naudai  davai dek cia  mes tuoj
Lijundra
2006 04 22, 21:59
Ex, bet kaip mums, moterims, sunku, na ko mes kaltos, kad taip gamtoj sutvarkyta, kad tie svoriai auga. Vienos valgo ir nieko, o kitos gal ir tiek pat kiekio suvalgo, o svoris didesnis. Man didžiausias kilogramų priešas yra stresas, tai į tą patį ir įsimylėjimas įeitų. Žinot, tam kad numestum svorio, tai reikia pagyventi be šeimos. Tai va tokia yra ta šeimyninės laimės kaina. Tuo svoriu mes ir mokam, bet niekas to nesupranta.
Korsikiete
2006 04 22, 23:26
Dobiliukas
2006 04 23, 07:38
Labas rytas,jei vakar obuolių pyrago neparagavau,tai šiandien pusryčiams jau pavalgiau  ,bet sako,kad ryte valgomas maistas neeina i kūną  .
linette
2006 04 23, 09:46
labas rytas QUOTE(vidule @ 2006 04 22, 11:11) Sveikutes,truputuką buvau atsijungus nuo dietų reikaliukų Bet vadelių nepaleidau ir toliau lesiau grūdus  reiks sau medelį užsikabint jau mėnesį kaip seku svorį ir truputuką daugiau nei menesį kai grudelius žiaumoju.Su visais nuklydimais atkračiau -3,5Kg.Bet jokių dietų nesilaikau ir nieko neskaičiuoju,noriu kad savaime tie nelemtieji nutirptų,ir jie tirpsta.Aišku tempas nedidelis bet rezultatas yra.Jaučiu kad apetitas nebe toks žvėriškas ir porcijos tikrai sumažėjo,bet savaime o ne prievarta  Daug svorio gali numesti,ir valios tikrai užtektų,tik kai pradėsi vėl valgyti,o ne badauti kilai gryš atgal  savo daraugei daviau lesaliuko , ji jokiu dietu nesilaiko , pavalgo daug ir skaniai  , tik misinuka saziningai lesioja . ir ka jus manot per 3 savaites is 96kg beliko 92.2 o juk ir sventes buvo  . nieko nebesuprantu  , as vargstu dietinuos  , o tik sugriesiju ir tuoj vel svoris parkeliauja  . kazkokia neteisybe QUOTE(lipisinas @ 2006 04 23, 00:26) :lotuliukas:Reik užsidėti bikini, prieš valgydamą - tikrai padės Man padeda norejau kitoj savaitej nauja nusipirkt , bet su ''mano sugebejimu lieknet '' nezinau ar i kuri nors isisprausiu vakar visa diena miska sodinau  . zodziu puosiau LIETUVA TEVYNE , tai siandien jauciuosi , kaip sumusta , net kavos puodeli dviem rankom laikau  . bus man visiskai nesportuot  . zinoma po sodinimo ir pavalgiau gerai , buvo tokiu skaniu sonkauliuku ir misrainiuku  , o padirbejus apetitas tai zveriskas , taip ir iseina , kad ne as kilogramus o jie mane
Bonpari
2006 04 23, 10:35
Korsikiete
2006 04 23, 10:45
linette
2006 04 23, 12:42
|
|