Sedinriuke. tai as nedroziu vien preso. juk ieina viskas, ir slaunys, ir rankos, pvz, atsispaudimai apskritai visa core treniruoja. todel i daugeli pratimu ieina presas.
nu bet ranku raumenys tai man pas daugelio fitness moteru nepatinka ypac pas butt bible pauline nordin ar man cia vienai taip?
aisku, reik treniruot visa kuna, bet jei ranka atrodo kaip blauzdos raumuo, nu ka as zinau
p.s. jau antra d valgau ledus padarytus pagal tavo sokoladini nekepta pyraga-ledus.
ir snd pirmasyk filateles kepiau. nemoku kept. kaip jus padarot rutuliukus, kad apkeptu is visu pusiu man gavosi kepsneliai ir tiek...o ne apvalus kaip nuotraukoj, bet ir tai puikiai susivalge. o paaza pati susigalvojau, kuris skirtas kinietiskai vistienai-lygiom dalim sojojs padazas, pomidoru padazas ir klevu sirupo (vietoj medaus). suuuuuuper. bet skanus man jie ir vieni.
QUOTE(given444 @ 2012 06 14, 22:26)
Sedinriuke. tai as nedroziu vien preso. juk ieina viskas, ir slaunys, ir rankos, pvz, atsispaudimai apskritai visa core treniruoja. todel i daugeli pratimu ieina presas.
nu bet ranku raumenys tai man pas daugelio fitness moteru nepatinka ypac pas butt bible pauline nordin ar man cia vienai taip?
aisku, reik treniruot visa kuna, bet jei ranka atrodo kaip blauzdos raumuo, nu ka as zinau
p.s. jau antra d valgau ledus padarytus pagal tavo sokoladini nekepta pyraga-ledus.
ir snd pirmasyk filateles kepiau. nemoku kept. kaip jus padarot rutuliukus, kad apkeptu is visu pusiu man gavosi kepsneliai ir tiek...o ne apvalus kaip nuotraukoj, bet ir tai puikiai susivalge. o paaza pati susigalvojau, kuris skirtas kinietiskai vistienai-lygiom dalim sojojs padazas, pomidoru padazas ir klevu sirupo (vietoj medaus). suuuuuuper. bet skanus man jie ir vieni.
nu bet ranku raumenys tai man pas daugelio fitness moteru nepatinka ypac pas butt bible pauline nordin ar man cia vienai taip?
aisku, reik treniruot visa kuna, bet jei ranka atrodo kaip blauzdos raumuo, nu ka as zinau
p.s. jau antra d valgau ledus padarytus pagal tavo sokoladini nekepta pyraga-ledus.
ir snd pirmasyk filateles kepiau. nemoku kept. kaip jus padarot rutuliukus, kad apkeptu is visu pusiu man gavosi kepsneliai ir tiek...o ne apvalus kaip nuotraukoj, bet ir tai puikiai susivalge. o paaza pati susigalvojau, kuris skirtas kinietiskai vistienai-lygiom dalim sojojs padazas, pomidoru padazas ir klevu sirupo (vietoj medaus). suuuuuuper. bet skanus man jie ir vieni.
ledai tie geris, siandien is panasios opers raw pyraga dariau, niam..
o is ko tos filateles? rutuliuukai butu apkepami aliejuje.daug aliejaus... verdami, o jei orkaitej ar ne su tiek daug aliejaus tai jap kepsniukai.. burgeriukai...
Labas rytas,
viskas yra skonio reikalas. Aš net ne apie sportus ir sportuojančius galvodama ir lygindama jau nuo senų laikų pastebėdavau pas net nesportuojančias moteris genetiškai duotą kažkokį tais raumenuką ant rankų, tiksliau gal tokią rankų formą, kuri labiau išformuota nei kitų moterų. Tai jau nekalbant apie sportuojančias. Man tiesiog verkiant norisi išformuotų rankų pas sportininkes
Aš irgi ledus kapoju. Vieni buvo su alkoholiu, bet regis nepakenkė, nei svoris lipo, nei savijauta suprastėjo, niekas. Pritiko vaidinasi ir apskritai receptas fantastisškas. Įsiseivinu jį atmintį. Šiandien ne taip šilta, bet gal dar nušvis saulutė, laukia varškės ledai, labiau gal šaltas desertas.
Su MB sutartinai pastebėjom, kad labai išryškėjo raumenys po paskutinio komplekso ir turime išvadą: visgi tuomet niekada neprilygs pratimai vien tik su savimi ir ant žemės, ore ar pan., su pratimais, atliekamais su skersiniu bei lygiagretėmis.
viskas yra skonio reikalas. Aš net ne apie sportus ir sportuojančius galvodama ir lygindama jau nuo senų laikų pastebėdavau pas net nesportuojančias moteris genetiškai duotą kažkokį tais raumenuką ant rankų, tiksliau gal tokią rankų formą, kuri labiau išformuota nei kitų moterų. Tai jau nekalbant apie sportuojančias. Man tiesiog verkiant norisi išformuotų rankų pas sportininkes
Aš irgi ledus kapoju. Vieni buvo su alkoholiu, bet regis nepakenkė, nei svoris lipo, nei savijauta suprastėjo, niekas. Pritiko vaidinasi ir apskritai receptas fantastisškas. Įsiseivinu jį atmintį. Šiandien ne taip šilta, bet gal dar nušvis saulutė, laukia varškės ledai, labiau gal šaltas desertas.
Su MB sutartinai pastebėjom, kad labai išryškėjo raumenys po paskutinio komplekso ir turime išvadą: visgi tuomet niekada neprilygs pratimai vien tik su savimi ir ant žemės, ore ar pan., su pratimais, atliekamais su skersiniu bei lygiagretėmis.
labas rytas , jeeee jau penktadienis - plank jau keletą kartų padaryta presiukas irgi truputį pakankintas ai, dar sausainį vieną pusryčiams sulapnojau fotosesjios metu nelabai piktybinis : iš avinžirnių miltų + kokoso sviesto + migdolų miltų + tiek kad cukraus buvo ( nesumąsčiau kuo pakeisti, nes ten jis kaip pagrindinis ingrientas buvo ) niu velniškai gardu a lia gėris tie visi nekvietiniai miltai
kalbant apie raumenyną, man labai dailu, ir pati norėčiau tokias galingas rankas turėti - žinau kad kada nors tikrai turėsiu jei juodai dirbsiu ties tuo tiek Lizos tiek Zuzės man dailios rankos , ir tikrai nereikia lyginti su pripumpuotais kulturisčių raumenynais
Vicious Vici, na klok kas vieni tie varškės ledai ? aš šiandien nusiteikusi Sedindriukės tą šaldytą ledų pyragą gaminti na dar tofu sūrpyragis laukia žodžiu , apsiėsiu ....
kalbant apie raumenyną, man labai dailu, ir pati norėčiau tokias galingas rankas turėti - žinau kad kada nors tikrai turėsiu jei juodai dirbsiu ties tuo tiek Lizos tiek Zuzės man dailios rankos , ir tikrai nereikia lyginti su pripumpuotais kulturisčių raumenynais
Vicious Vici, na klok kas vieni tie varškės ledai ? aš šiandien nusiteikusi Sedindriukės tą šaldytą ledų pyragą gaminti na dar tofu sūrpyragis laukia žodžiu , apsiėsiu ....
Sedindriuke, o tu ta savo raw cheescake idesi i bloga, o gal jau idejai?
filateles - is avinzirniu miltu ir avinzirniu. kepiau aliejuj, nes buvo taip parasyta. pamaniau, negi VIRTI reikia aliejuje kaip spurgas, tada tikrai nesveika gaunasi. todel kepiau ir gavos kepsniukai.
dar klausimas: kaip jus gaunate migdolu miltus. vat noriu Sedindriukes bananu duonele pasidaryti. migdolu miltu negalima keisti tam recepte kitais? negi pirkt migdolus ir maltis miltus, kiek ju reik nusipirkt tuomet, puse kilo? ziuriu, cia visos pagal ingredientus finansine padetim nesiskundziat
siaip as irgi kvietinius miltus keisti noriu. bet tarkim, kaip galvojat : jei pyrago recept parasyta: 1.5įstiklines miltu. ir jei, tarkim, keiciu juos i selenas - ar uztenka 1stiklines. juk, logiskai, selenos isbrinksta. toliau. ar galima tarkim grikiu miltais keisti, arba rupiais ruginiais? pyragui netiktu turbut?
zinau, kad sojos ar speltos miltai tai tiktu (?) o vat selenos, semenys, ruginiai, grikiai?
kalbu apie pyraga.
dabar lekiu darytis vegan pyrago, idesiu nuoroda- girtas isgirtas per visur MOOOORKINIS (beje, tik ka - slapoka/slapia po insanity cardio...taciau kaskart vis maziau. kiba vel taip staigiai mano organizmas pripranta prie kruvio )
filateles - is avinzirniu miltu ir avinzirniu. kepiau aliejuj, nes buvo taip parasyta. pamaniau, negi VIRTI reikia aliejuje kaip spurgas, tada tikrai nesveika gaunasi. todel kepiau ir gavos kepsniukai.
dar klausimas: kaip jus gaunate migdolu miltus. vat noriu Sedindriukes bananu duonele pasidaryti. migdolu miltu negalima keisti tam recepte kitais? negi pirkt migdolus ir maltis miltus, kiek ju reik nusipirkt tuomet, puse kilo? ziuriu, cia visos pagal ingredientus finansine padetim nesiskundziat
siaip as irgi kvietinius miltus keisti noriu. bet tarkim, kaip galvojat : jei pyrago recept parasyta: 1.5įstiklines miltu. ir jei, tarkim, keiciu juos i selenas - ar uztenka 1stiklines. juk, logiskai, selenos isbrinksta. toliau. ar galima tarkim grikiu miltais keisti, arba rupiais ruginiais? pyragui netiktu turbut?
zinau, kad sojos ar speltos miltai tai tiktu (?) o vat selenos, semenys, ruginiai, grikiai?
kalbu apie pyraga.
dabar lekiu darytis vegan pyrago, idesiu nuoroda- girtas isgirtas per visur MOOOORKINIS (beje, tik ka - slapoka/slapia po insanity cardio...taciau kaskart vis maziau. kiba vel taip staigiai mano organizmas pripranta prie kruvio )
QUOTE(irmulia @ 2012 06 15, 09:52)
Vicious Vici, na klok kas vieni tie varškės ledai ? aš šiandien nusiteikusi Sedindriukės tą šaldytą ledų pyragą gaminti na dar tofu sūrpyragis laukia žodžiu , apsiėsiu ....
Knaisiojausi, ieškojau idėjų, bet žinai, ne viską turėjau namuose tą kartą, tai grynai receptinių nepadariau, pati išmąsčiau. Išplakiau du kiaušinius, pilstelėjau pieno, tada cinamono, kokosų drožlių, sezamo sėklų ir prismulkinau datulių. Pridėjau gausiai uogienės, buvo likutis juodų serbentų, po to atidariau avietinės. Uošvienės uogienės saldžios, tai nebereikėjo papildomai cukraus. Na ir varškė, sakyčiau apie puskilį įdėjau. Neturiu jokių aparatų, nemėgstu savęs apsistatyti visokiais prietaisais, tai su kočėlu pagrūdau, pagrūdau ir bus gerai. Manyčiau, kad bus skanu. Jei kas vietoje pieno grietinėlę dėtų, tai jaučiu iš viso super
Beje, ledų manjakės, ar neturite baimių dėl žalių kiaušinių? Galvojate, kad užtenka paros išsišaldymui? Uošvis yra labai nugąsdinęs kaip pažįstamas vos kojų neužvertė nuo žalių kiaušinių, dvi savaites pragulėjo ligoninėje. Tai vis kažkaip ir MB, ir aš pasidarę tokių receptų vis pagalvojame... trukdo džiaugtis kažkaip ir 100 proc. ramiai valgyti Guodžiuosi tik tuo, kad kaip šunys raw mėsas valgo, atšildytas iš šaldiklių. Bet vėlgi, būna ne parą ir ne dvi tos mėsos pragulėję, o ledai žiū tik parą duok dieve
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 15, 10:02)
Beje, ledų manjakės, ar neturite baimių dėl žalių kiaušinių? Galvojate, kad užtenka paros išsišaldymui? Uošvis yra labai nugąsdinęs kaip pažįstamas vos kojų neužvertė nuo žalių kiaušinių, dvi savaites pragulėjo ligoninėje. Tai vis kažkaip ir MB, ir aš pasidarę tokių receptų vis pagalvojame... trukdo džiaugtis kažkaip ir 100 proc. ramiai valgyti Guodžiuosi tik tuo, kad kaip šunys raw mėsas valgo, atšildytas iš šaldiklių. Bet vėlgi, būna ne parą ir ne dvi tos mėsos pragulėję, o ledai žiū tik parą duok dieve
ne tikrai nėra , mat kiaušinius labai gerai dezinfekuoju nuplaunu , visos tos bakterijos ant lukšto kaupiasi, o ne viduje nors įvairių versijų yra ( atseit lukštas yra akytas ir slėgis, panardinus kiaušinį į vandenį, tiesiog įstumia bakterijas į kiaušinio vidų.Nors kiaušinio baltymas turi antibakterinių savybių, bet jis visiškai neapsaugo nuo salmonelių sunaikinimo. ) , bet kol kas ramiai mėgaujamės šviežių kiaušinius patiekalais
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 15, 10:02)
Knaisiojausi, ieškojau idėjų, bet žinai, ne viską turėjau namuose tą kartą, tai grynai receptinių nepadariau, pati išmąsčiau.
skaniai skamba manau pieną galima kokoso pienu keisti - kokosas su varške - puikiai dera skonio atžvilgiu čia toks šaldytas desertas vos negaunasi
QUOTE(given444 @ 2012 06 15, 10:00)
aš dažniausiai namie malu ( tiesiog maišelis riešutų į smulkintuvą ir psio, miltai jau yra ) arba sesuo iš FR atsiunčia vis ( bet tie tai tik svarbiems kepiniams skirti, prabangiems , mat aukštos kokybės migdolų miltai, tai gaila juos į visokias duoneles ar keksiukus dėti )
given444,
taupiai naudojant ir neperkant sh maisto, ant to paties iseina, prabangos dideles tikrai nera, nes net nenormalius atlyginimus uzdirbant...deja... bet geriau ne skudura pirksiu, o migdolu... pas mane miltai is maisytu riesutu maltu...
Selenos kas kita nei miltai, grikiu miltai duoda skoni kitoki, dera su braskem, is vien tik ruginiu miltu kepdama gali paskui neikasti... speltos miltus naudok, tik ju maziau reikia, nes gerai sugeria skyscius, o su selenom receptu pasiieskok, internete yra tikrai..
Vici, desertas nuskambejo skaniai tikrai varske kokosas... nommmm ... seiletekis kiausiniu zaliu nesu niekur naudojus... ta prasme ledu darius.. ledai mano tik bananiniai, jogurtiniai buna, na retai is esmes ledu namie buna, jei jau prispiria mb nusiperka parduotuviniu (o as siuntu tada ir liepiu 15 eiluciu etiketes skaityt ) jei pasakyciau kad zalias kiausinis deserte tai nevalgytu visai o siaip saldytu deserttu darau - surpyragiai, siaip batoneliai, tai labai ledus atstoja
taupiai naudojant ir neperkant sh maisto, ant to paties iseina, prabangos dideles tikrai nera, nes net nenormalius atlyginimus uzdirbant...deja... bet geriau ne skudura pirksiu, o migdolu... pas mane miltai is maisytu riesutu maltu...
Selenos kas kita nei miltai, grikiu miltai duoda skoni kitoki, dera su braskem, is vien tik ruginiu miltu kepdama gali paskui neikasti... speltos miltus naudok, tik ju maziau reikia, nes gerai sugeria skyscius, o su selenom receptu pasiieskok, internete yra tikrai..
Vici, desertas nuskambejo skaniai tikrai varske kokosas... nommmm ... seiletekis kiausiniu zaliu nesu niekur naudojus... ta prasme ledu darius.. ledai mano tik bananiniai, jogurtiniai buna, na retai is esmes ledu namie buna, jei jau prispiria mb nusiperka parduotuviniu (o as siuntu tada ir liepiu 15 eiluciu etiketes skaityt ) jei pasakyciau kad zalias kiausinis deserte tai nevalgytu visai o siaip saldytu deserttu darau - surpyragiai, siaip batoneliai, tai labai ledus atstoja
Bet tai migdolų miltai kalorijų kiek turi. Turbūt dvigubai nei paprasti. Ar ne??
QUOTE(SOWELU @ 2012 06 15, 10:41)
Bet tai migdolų miltai kalorijų kiek turi. Turbūt dvigubai nei paprasti. Ar ne??
turi tiek, kiek turi patys riešutai, bet čia visai kas kita nei balti miltai, kurie iš šiaip nieko gero mūsų organizmui neduoda tik lašiakas nuo batonų auga
Hm.. O lašiakas nuo riešutų neauga? juk riešutai labai kaloringi,kaip beja ir kokosai
QUOTE(SOWELU @ 2012 06 15, 10:58)
Hm.. O lašiakas nuo riešutų neauga? juk riešutai labai kaloringi,kaip beja ir kokosai
lašiakas auga nuo bent ko, jei nejaučiamas saikas bet maistingumo atžvilgiu riešutų miltai yra geriau nei kvietiniai miltai riešutuose yra baltymų ir riebalų ir nors jie kaloringi, jie gerokai naudingesni mums nei baltų miltų gaminiai kuriuose pilna nenaudingų angliavandenių
bet kaip sakoma - kiekvienam pagal poreikį ir skonį