Vis eidama pro vaistine galvoju gal reiktu nusipirkt ir pabandyti
Aš tai nusipirkau Ptentex, bet dar neišbandžiau
Na naudojau anksciau Farmatex zvakutes
Mes naudojom Pharmatex kremą. Ginekologė užtikrino 98 proc. Tik nepatogumas tas, kad po visko labai nemaloniai viskas bėga, o tas kremas riebus.
as irgi maitinant jas naudojau, nustojus maitinti perejau prie kontraceptiniu tableciu "jeanine"
ir as perejau prie Janin
aš po pirmos gimdymo, maitindama naudojau Pharmatex žvakutes ir kremą, ar ką ne taip dariau, ar ką-rezultatas -antras
as naudojau ir Patentex, man nebuvo jokio poveikio salutinio. o kodel negalima praustis 2 valandas? jetau, as visada begau ir begu i vonia praustis pasimylejus. lengvute, as pirmaji pastojau gerdama KT. matyt taip buvo lemta
Praustis negalima muilu, nes muilas slopina zvakuciu poveiki, tipo sarmai reaguoja su sarmais ir ten kazkas suyra ar pan, geda, nekokia is manes chemike
Mes jau du metus naudojames Pharmatex zvakutemis. Esam isbande ir Patentex, bet labai nepatiko, nes sukeldavo kazkoki keista silumos pojuti "ten"
O kiek tos Pharmatex zvakutes kainuoja
kainavo apie 20 lt pries metus
Pries menesi kainavo 23.69lt - 10 zvakuciu.
Na, aš irgi už žvakutes kol kas, bet 100proc tai jom nepasitikiu, t.y. neleidžiu vyrui pabaigti bet kokiu atveju, nes tikiu, kad jos sutvarkys nebent koki viena pasiklydusi spermatazoida o ne visa gvardija, o nejaugi jus leidziat?
Šakės,o as žvakutėmis iki šiol labai pastikėjau
Aš tai irgi kažkaip žvakutėm pasitikėjau iki šiol
Vaje, aš ir norėjau išbandyt
Kaip supratau jos nepigiai apseina? Kokia aš žalia, net nzn kaip jomis naudotis
Prisipazinsiu, as irgi taip ir neisdrisau zvakuciu pabandyti. Vienas is dar nepaminetu nepatogumu yra tai, kad reikia laukti kol jos istirps ir tada myletis. (10 min?) Gautusi toks psichologinis nepasitenkinimas, kada vos ne turi uzsistatyti zadintuva, kad butum ramus... Aprasyme nepastebejau, kad butu minima del prausimosi po akto negalimumo 2 val... Tas laukimas mane biesina, vien todel kad negali pilnai pasinerti i malonumus, o drebi ziuredamas i zadintuva...
Nu ka as zinau, drebet nereikia. O laukt uztenka 4-5 min. Geriausia ta laika isnaudoti taipogi kazkam malonaus
Teko bandyti tiek Pharmatex tabletes, tiek zvakutes...
Nuo tableciu man siaubingai ten griauzdavo, todel teko ju atsisakyti ( kaina ju buvo apie 15Lt. ), paskui pasirinkome taip pat Pharmatex, tik zvakutes ir jos tikrai daug geresnes budavo nei tos tabletkos... Nes ju sudetis kaip as supratau kazkokia kitokia... kai istirpsta kazkoks slidumas jauciasi
va va ..kaip tik jau planavau pirkti..bet pasiskaičiusi ko gero atsisakysiu....nepatinka man tie visokie slidumai ir ilgi valymaisi...
Pharmatex dar gamina kempinėles, va jos tai labiausiai man patiktų,įsivaizduoju kaip patikimiausią priemonę, nereikia prieš kiekvieną mylėjimasi pakeisti,tinka vos ne parai... galvojau apie tabletkas,bet jei graužia,tai ne ne...
Esu naudojus ir Patentexą ir Pharmatexą - pastarasis labiau aptiko, nes zvakutės mažesnės ir kai ištirpsta tos drėmės mažiau negu su pirmosiomis. Naudojau 2 metus - bet dar nesu mama
Bet nepatiko tai ir su vienom ir su kitom tai, kad paskui, po akto, labai nesmagu kai viskas išbėga - na baisiai nemalonus jausmelis - reikia nosinėlių vienkartinių prie savęs turėti
Tas grauzimas, priklauso nuo kiekvieno organizmo... man ten grauzdavo... Mano draugei negrauzia ir suprask kaip nori... Bet siaip tos zvakutes isties patikimos
o kas bande istirstama plona plevele......ar kaip pavadinti.....tokia persvieciama plona plevele......kuri istirpsta viduj...ir nebuna jokiu terlioniu ir jokiu nemaloniu pojuciu...jokiu slydumu.....jokiu riebumu....jokiu isbegymu....
Hm, pirmą kart girdžiu tokį daiką - gal pas mus jo net ir nėra
yra ir lietuvoj
o gal kas bandet pharmatex kempineles ?
reklamuoja zurnaluose eurovaistines bazeje klausiau gal turi, vaistininke paziurejo tokiomis akimis po to pasiule kazkokius tamponus (2 vnt 19 lt) , tai as nesupratau , ar cia kitas produktas ar cia vis tik tos pacios kempineles ...
Man ir gi idomu butu,gal kas naudojot kempineles?Kaip ten jas deti,kaip tamponus?O kaip jas iskrapstyt?Nesuprantu,kaip tundra kokia
man gydytoja sake, kad kempineliu nera Lietuvoje
as pries septynis metus naudojau Pharmatex zvakutes, labai sekimngai du metus, apsaugojo........o po dvieju metu kazkaip viena diena testas teigiamas
Tai ko zurnaluose,reklamuoja Pharmatex:zvakutes,kremai,tabletes,kempineles
siaip jos gaminamos, bet nera atveztu, gal neapsimoka
Pries pora savaiciu meciau gerta KT. Geriau 3 metus. Padarysiu pertraukele, gal dar ir svoris pakris
Nu zodziu nusipirkau Patentex zvakutes. Noriu isgirsti jusu komentarus sio KT atzvilgiu. Gal kuri nors vartojate jau seniau?
Pries koki menesiuka pradejau vartoti zvakutes, kurios speju labai panasios kaip Patentex, tik pavadinimas kitoks. Nes man nuo tableciu prasideda depresija, o prezervatyvu seimoj neprivartosi.
Pliusai: tikrai pigiau nei kitos kontraceptines priemones kol kas jokiu salutiniu poveikiu mylejimasis pasidaro tarsi koks ivykis, kuriam reikia pasiruosti, suplanuot (t.y. isidet zvakute pries 15 min.). Greiciausiai kitiem tai nepatiktu, bet man tai labai patinka, nes ilgainiui mylejimasis pasidaro rutina, o kazkaip kai galvoji "va isidesiu zvakute, tada lauksim 15 min., kalbesimes su vyru kaip viskas bus", man labai labai patinka Minusai: reikia laukt 15 min. tas blogai jei sugalvojai staigiai pasimylet zvakutes laikau prie lovos ir kyla problemos jei uzsimanai paizdykaut ne namie per 15 min galima susipykt su vyru ir zvakute bus "ismesta" O siaip is visu anksciau bandytu priemoniu sita kolkas labiausiai patinka
Mes taip pat jau apie 3 metus naudojam zvakutes. Dabar apie kontraceptines tabletes ir ju salutinius poveikius net pagalvot negaliu
Beje, as vartoju PHARMATEX, nes PATENTEX man nepatiko, kazkoks karstis "ten" jausdavosi ir vyrui tas pats.
Aš irgi naudojau Pharmatex (vaistininkė sakė, kad jos kiek patikimesnės), bet net viso pakelio net nesunaudojom, teko liautis, tai dar dabar stalčiui voliojasi kelios.. Problema, kaip ir pas visas - degino
Man tai pasirode visiska nesamone: pradedi kazka veikti, isijauti, jau tuoj pulsi myletis, tada STOP, einam pasiimti rutuliuka, isidedam ir palaukiam. Mane tai zudo. O paskui varva, feee... nepatiko labai labai.
o koks patikimumo procentas?
Galiu tik tiek pasakyti,kad Patentex zvakutes labai nepatikimos.Pati esu labai skaudziai nusvilusi,nors,atrodo,ir laikemes visu instrukciju.Kiek teko po to kalbeti su gydytojais gineklogais - nei vienas nepasake ko nors gero [ gal tik man tokie pakliuvo ] apie sias zvakutes.Kiek zinau,naudojant sia apsisaugojimo priemone-didziausias pastojimu skaicius.Asmeniskai as sitaip daugiau gyvenime nesisaugosiu,nebent noreciau dar vieno vaiko.
Kai isgirdau,kad yra toks tai sugalvojau isbandyti.Juk labai patogu,nereikia gerti kontraceptiniu kiekviena diena,nekamuoja jokios depresijos...Bet ir man nelabai patiko.Visupirma turi laukti 10min.,poto tu ir vyras jaucia karsti akto metu(maniskis sake,kad jam nelabai trugde,bet man tai nelabai patiko) ir po visko jautiesi labai nesmagei nes isoreje buna daug glicios medziagos(poto apsikabinus jau meilei nepagulesi nes kuogreiciau norisi nusiprausti).Na vienu zodziu nekas...bet jei santykei tik koki karta ar du i menesi tai ir pinigeliu susitaupo ir saves tabletem varginti nereikia...
na bent jau mano ginekologe sake, jog si apsauga yra skirta moterims, kurioms per 35 (ir ju partneriams tiek pat), o jaunam organizmui (man 20
Dar girdejau, kad kremas nesukelia deginimo jausmo, gal jis geriau uz zvakutes, bet tas svirkstas...o kaip zele?Ir ju patikimumas kaip suprantu, visu vienodas-79-99 procentai?
Na mums tu zvakuciu pantotex vartojimas tai daug nepatogumu kele;) Kazkaip labai labai daug skyscio is ju pasidarydavo... Tiesa, saugios atrodo buvo - nepastojau:)
...o kiek laiko veiksmingos tos pharmatex arba patantex zvakytes?..
pradeda vejkti po 10 min,o vejxmingos 3-4 val
Man atrodo,kad si priemone geriau tinka vyresnems poroms.Ir santikiai retesni,ir vaisingumas jau mazesnis.
naudojome tas Patentex zvakutes, taciau mane nervuoja tas 10 minuciu laukimas Na ir aplamai tas ritualas.. Hm... Be to mano vyras pradzioje nieko nesake, o veliau prisipazino, kad jam baisiai nepatinka ir degina. O man tai irgi tas varvejimas... Nieko malonaus.
As ju nevartociau jau vien del to "varvejimo", be to girdejau, kad ir specifinis kvapas yra... ir drauge jas vartodama pastojo...
Vartojau zvakutes apie puse metu ir viena karta atsitiko neitiketinas siurprizas -po 9menesiu gime mazoji - dabar zvakutemis nebepraktikuoju ,jau geriau kas nors efektyvesnio.,o taip tai lelis buvo mums kaip dievo dovana -nesitikejom.
taip... pabandziau ir isitikinau.... laukimas tai nieko... juk nesedi ir nelauki kaip nzn ko.. juk dviese visda yra ka veikti....
|